Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Tuddelu!!

Tuddelu:)!

Da sover de søte små.Satt i mørket i 30 minutter inne hos Benjamin før jeg lista meg ut.Han var helt rolig men reiste seg opp i senga for å se etter meg nå og da.Jeg krabba som vanlig ut på alle fire,knis...
Jessica har hatt litt "dilerium" pga tåa si idag,ville ikke at jeg skulle gå fra henne i barnehagen,det er aldri noe problemer med å levere henne der,men idag var det litt sårt.Jeg ringte senere for å høre hvordan det gikk,og da var hun ute å leika.
Men ikveld fikk hun helt "dilerium" igjen da hun skulle legge seg.Var redd for å ta av plasteret.Men det gikk fint,det hadde blødd litt men ikke noe annet.Fikk på nytt plaster men var veldig lei seg stakkar.
Jeg leste for henne og satt hos henne til hun sovna:)


Her har Jessica satt på plass skia sine i barnehagen.


Ikke så mye å fortelle om fra dagen idag.Dro innom sportsbutikken for å se på en jakke etter jobb og barnehage.Tenkte på julegave til meg selv,men så ingen som falt i smak.Eller det gjorde det,men prislappen falt ikke i smak.
Så da får jeg se om det blir julegave til meg selv,kanskje jeg finner meg noe annet fint,hihi:)


Leier hverandre:)

Klatremus:)

Nå roper dusjen på meg hører jeg,hihi:):)Skal du kjøpe julegave til deg selv??

7 Kommentarer


Foreldresamtale og et lite uhell.

God kveld i stua!!

På morran idag var jeg på foreldresamtale i barnehagen,denne gangen var det om Benjamin.Han er en blid og fornøyd gutt,leker fint og er veldig glad i sang og musikk.
Følger godt med på alt og gjør seg forstått.
Han blir sinna nå og da og raser litt,men det varer ikke lenge.Sovinga går bedre også,før sov han omtrent ikke i barnehagen,men nå sover han lengre.
Alt var veldig bra og det er godt å høre at han har det godt i barnehagen,det tvilte jeg aldri på.Har vært litt redd for at det er noen lange dager,men det går også fint.Sånn er det bare når vi foreldrene må jobbe.

Siden jeg hadde fri idag henta jeg begge to litt tidligere,mormor var også med.De ble så glade for å se oss.Benjamin kom løpende og Jessica ble helt tullete.Hun var ute å gikk på ski da vi kom.
Vi dro en tur til byen for Jessica måtte ha nye skistøvler,alt for små de hun hadde.Var så vidt hun fikk de på,men hun skulle absolutt ha de med for hun ville gå på ski!!
Nye flotte skistøvler ble det,så imorgen suser hun nok rundt i barnehagen på ski:)
Tenkte å kjøpe de Frost skistøvla,men de hadde ikke tatt de inn,hadde vistnok vært endel klager på de,at de var kalde.De hun hadde het Alpina.
Da jeg var lita var ikke skistøvlene så bra,de så jo veldig rare ut.Nå ser jo alt proft ut.
Jepp,så da får mor og datter hive seg til i lysløypene i vinter.Jeg har skiutstyr men ikke mannen.


Klementiner handles inn:)

Ben i farta!

Nye skistøvler!

De fleste ulykker skjer i hjemmet sies det,og det stemmer kanskje.Hadde et lite uhell her istad før Jessica skulle legge seg.Hun hadde med seg en sånn glasskule som det er vann og glitter i(pynteting.)
Jeg har sagt 1000 ganger at det ikke er leketøy,den skal stå til pynt!!Hun har nemlig knust en før.Vel,hun hadde tatt den med seg og vips så glapp hun den i gulvet så den knuste.
Bittesmå glasskår overalt,og et glasskår satt fast i stortåa hennes.Hun gråt og hun blødde.Paps fikk ut glasskåret ved hjelp av hodelykt,lupe og pinsett.Mamsen trøsta og paps "opererte."Frøkna fikk plaster og hun roa seg,og nå sover hun søtt.
Tipper hun kommer til å fortelle om dette til vennene sine imorra...sånn er det alltid.Har du hatt noen uhell hjemme hos deg??21 Kommentarer


Winter wonderland!

Om du ønsker deg snø er det bare å ta turen hit!Det snør enda og har snødd siden søndag.Denne byen er et typisk kulde/snøhøl,haha:)Eller "Winter wonderland!"Høres litt bedre ut.Vi har jo et stort skisenter i byen her og flotte skiløyper.
Nå er det virkelig vinter!Og når det er vinter,ja da har Jessica bursdag som hun sier.Nedtellingen er i gang for fult:)


Klare for en ny snørik dag:)


Og siden det var kommet så mye snø så måtte skiene til frøkna finnes fram så hun kunne ha de med i barnehagen.Skiskoa er to nummer for små,men som Jessica sa:"Det går bra mamma!"
Hun fikk ski da hun var 2 år:)Har gått endel,men blir sikkert mere i vinter.
Hun har gått på ski i barnehagen idag og hun måtte gå fra barnehagen og bort til bilen da vi skulle hjem.Benjamin vassa i snøen,hihi:)
Etter middag ville Jessica ut å gå mer på ski,så det ble en liten tur ut.Men mamsen må ønske seg varmere klær til jul altså...

Benjamin syns det er veldig gøy med stavene til Jessica.De blir ikke brukt så mye og de er ikke med i barnehagen,barna får ikke lov til å ha med stavene dit,og det er greit.


Benjamin i "Winter wonderland!"

Idag har ryggen min vært vond,jeg hadde prolaps i ryggen for noen år siden.Og noen dager er den virkelig vond,idag har vært en sånn dag.Måtte ta Paracett etter jobb,og det pleier jeg aldri å ta for vond rygg.
Får håpe ryggen er bedre imorra!


Skiprinsessa:)
Har barnet ditt ski??18 Kommentarer


Travelt...

Jeg har blitt sørpe forkjøla og halsen er vond,føles som piggtråd...ugh!!Men det går.
Våkna opp til masse snø,snødd i hele natt.Ungene vassa rundt i snøen mens jeg måkte av bilen.Så nå er det virkelig vinter her,håper det holder seg passe kaldt så snøen blir.
Det har faktisk snødd i hele dag:)

Det har vært en travel dag,men jeg har fått gjort mye.Vært på jobb,en travel mandag som vanlig.Bare gleda meg til senere da jeg skulle klippe meg,bare 12 uker siden sist jeg klipte meg,det er lenge det!!
De små var hjemme med paps.Jeg fikk klipt meg og gjort noen ærend.Etter det har jeg vært hos foreldra mine å ordna pakkekalendere til ungene.Mangler fortsatt noen gaver,men ingen bråhast da de ikke mangler før på slutten,men greit å være ferdig også.

Så denne mandagen har fyki avgårde.Nå skal jeg slappe av litt før jeg legger meg:)Har snøen kommet hos deg??
Er du ferdig med kalenderen til de små??8 Kommentarer


Snø og kino:)

Jippi!!!!!Det har kommet snø,og det har snødd mesteparten av dagen.Nå krysser jeg fingra for at den holder seg her.Er så mye lysere og koseligere ute.
Tenk at jeg jubler for snø,jeg er jo ikke glad i snø og vinter.
Benjamin og paps tok seg en tur ut mens jeg ordna etterveksten i håret mitt(kjedelig men nødvendig.)


Snøen sjekkes ut:)

Benjamin sover ute i vogna si,enten i garasjen eller utenfor hos oss.Men det slår aldri feil at han blir vekt av naboene,igår ble han vekt etter 45 minutter og idag etter 30 minutter.Jeg trava rundt i nabolaget i håp om at han skulle sovne igjen,men neida.
Hva er greia egentlig??!!Idag var det så stille og rolig ute,jeg rigga meg til med bilder som jeg skulle lime i album,fikk limt inn fem bilder før han våkna.Virker som han sover utrolig lett på dagtid.
Jeg fikk gjort meg ferdig med bildene uansett:)


Gøy å gå rundt med sekken på:)

Så var det på tide å hente Jessica hos foreldrene mine.Hun har kost seg masse med mormor og morfar:)De hadde lekt,tegna og bare kost seg.
Jessica og jeg dro på kino for å se Reisen til Julestjernen.Kristina og mammaen hennes var også med.
Var litt usikker på om filmen passa til Jessica,og midt i filmen ville hun hjem da det ble litt skummelt.Hun satt på fanget og hun likte filmen bedre mot slutten.
Koselig å gå på kino:)
Jeg har ikke sett den gamle julestjernefilmen på åresvis.


Frøkna er klar for kino:)En som ble kjempeglad for å se søstra si igjen var lillebror.Han ble helt ellevill og de lekte og herja fram til leggetid.Benjamin har blitt forkjøla igjen og hoster ganske mye,så når han blir varm hoster han fælt.Har du sett den nye Reisen til Julestjernen??
25 Kommentarer


Barndomsminner...

Småtassene og jeg har kost oss alene idag siden paps har jobba.Vi har leika,herja,spist og kosa.Benjamin hiver alt som ligger oppi dokkevogna til Jessica på gulvet og peker ivrig oppi vogna.Han skal nemlig bli trilla rundt i den.Det ender vel med at hele vogna kneler til slutt...Men morro er det:)Når han var nyfødt lå han oppi vogna og hadde god plass,kan ikke skjønne det nå akkurat(rister på hodet.)Tenk at han har vært så liten!


På trilletur i dokkevogna:)Ble en bytur på oss også,skulle møte mormor etter jobb.Vi titta litt rundt og koste oss på cafe.Jeg fikk bestilt meg frisørtime(etterlengtet.)
Det er allerede pyntet til jul på senteret og lysene er kjempefine.Da Jessica var 1 år studerte hun de og smakte på de.Hihi:)


Fine lys på senteret som småtassene beundrer:)

Jessica ble igjen hos mormor og morfar.Hun skal få være der alene å kose seg til imorra.De skulle spise taco og bare kose seg.Skulle ønske jeg var liten igjen å kunne kose meg hos mormor og morfar.
Husker selv da jeg overnatta hos mormor og morfar som lita(de bodde over oss i 2 etg.)
Det var alltid koselig!Og det var aldri en kveld jeg ikke var oppe hos de å sa god natt.Pappa måtte alltid komme å hente meg,og da gjemte jeg meg...sukk...barndomsminner...


Musefletter idag også:)

Nå er det utrolig nok minusgrader ute,og jeg krysser fingrene for snø!!Nå kan det bare lave ned for min del!!
Sov du hos dine besteforeldre da du var liten??
6 Kommentarer


Julebord.

Det skal vist være meldt snø fra neste uke,tror det ikke før jeg ser det.Men nå håper jeg snøen kommer snart så det blir lysere og koseligere ute!
Her har dagen gått sin gang,formen er heldigvis mye bedre:)
Har egentlig ikke så mye å skrive om.Jessica er veldig opptatt av Pippi for tiden siden de har hatt om henne en stund i barnehagen.Så når hun kom hjem idag måtte vi kalle henne Pippi og hun ville ha musefletter.Hun har ikke så langt hår,men musefletter fikk vi til:)
Småtrolla har leika fint sammen idag,ingen krangling.De fikk også se Pippifilm og begge to satt musestille å så på.


Lillebror litt over klokken 06 idag tidlig:)

Musefletter it is:)

Nå er det nok mange der ute som snart skal på julebord.Selv har jeg aldri vært på julebord!!Helt sant.Siden jeg jobber på hotell har de ikke tid til julebord for ansatte,travle tider med å ha julebord for gjester.
Men det blir nok noen festligheter etter jul.Men det lukter julemat på jobben fra slutten av november og helt fram til julaften,og det lukter godt og sulten blir man av lukten:)
Vi får se om det ikke blir julelunsj eller noe med familien.


Yoghurttid:)

Latterkrampe:)Pleier du å være på julebord med jobben??


12 Kommentarer


Foreldrekaffe:)

Jeg har vært litt fraværende og det skyldes dårlig form,ikke i slag.Så igår måtte jeg kaste inn hånkleet rett og slett.Utrolig takknemlig for snille foreldre som henta barna i barnehagen for meg og hjalp til:)
Formen er bedre så da går det vel framover.Jeg har bare tatt det med ro,lest og sovi litt(det er vel lov når man er syk eller?)

Det var foreldrekaffe på gruppa til Benjamin i barnehagen igår,noe jeg ikke fikk vært på desverre.Men idag var det på gruppa til Jessica og siden jeg var litt bedre fikk jeg karra meg dit.Paps kom også etter jobb.
De har hatt om Pippi Langstrømpe i høst så barna sang for oss og vi fikk pepperkaker som de hadde bakt.Kjempeflinke barn!
Vi henta inn Benjamin etterhvert.Han hadde nok ikke sitti i ro når det ble vist bilder og de andre tingene.Så de andre med mindre barn gjorde det samme.
Etterhvert som det ble mindre mennesker og barn ble Benjamin varm i trøya og løp rundt og lekte.
Begge to hadde det kjempegøy og ingen ville hjem...
Så vi ble de siste som dro fra den avdelingen idag.Koselig med sånne sammenkomster!


Pepperkakespising:)

Her leker de butikk:)

Kjempegøy med et sånt hus å leke inne i:)

Opptatt liten frøken:)
Er det foreldrekaffe eller lignende i din barnehage??

4 Kommentarer


Lesehest!

Er det normalt at det er 10 varmegrader når vi er så sent i november??Kjempemildt!Nå kan vel snøen komme snart!?
Det har vært travelt på jobb og formen min er ikke helt tipp topp ennå,så det har gått saaaakte idag.Tror jeg skal finne veien til senga om ikke veldig lenge.Føles ut som jeg er med i et maraton enkelte dager.Er så trøtt for tiden også,denne årstiden er for mørk!

Ungene og jeg spiste middag hos foreldra mine idag,hender vi gjør det når mannen jobber kveld.Etter mat tok jeg turen til Cubus siden det var 30 % der idag.Det vrimla av folk så jeg fikk ikke kikka så mye.Men jeg kjøpte det jeg var ute etter,en genser jeg har sett på.Mamsen fortjener også noe nytt nå og da!!


Frøken snupp på morran idag:)

Pepperkaker er namme:)

Har endelig begynt å lese litt igjen når jeg legger meg.Er så glad i å lese og er en lesehest.Men jeg kan ikke legge meg for sent om jeg skal lese.Så jeg har tusla i seng litt tidligere om kveldene,boka har ropt på meg.
Jeg leser en serie som heter Bag of fun.Ny bok hver gang.Kjenner seg liksom igjen i noen av de bøkene,og jeg hyler av latter eller rett og slett gråter...


Er du glad i å lese??10 Kommentarer


1,5 år!

Idag er Benjamin hele 1,5 år!!Det har gått fort samtidig som det ikke har gjort det.Han begynner å bli en stor gutt med veldig sterke meninger.Han er også fryktelig trassen og liker å "plage" storesøster.Heldigvis leker de godt sammen også,de får mer og mer glede av hverandre.
Han sier ikke så fryktelig mye ennå,men han skjønner alt som blir sagt til han.Han nikker eller rister på hodet når vi spør om noe:)Noen ord finner vei ut av munnen hans og han prøver nå å si Jessica.Han er flink til å brøle på pappa,hihi:)

Alle de 16 tennene har kommet(takk og lov!)
Vekt og lengde vet jeg ikke,skal på kontroll i desember.Det blir spennende!Han tar nok igjen Jessica snart med tanke på vekt.Fryktelig glad i mat.Når vi lager mat kommer han ofte bort til oss med smekka si så vi kan ta den på ,han setter seg på plassen sin å venter,eller så raser han helt til maten står på bordet.
Han bruker størrelse 86/92 i klær.
Begynte å gå da han var ca 15 måneder,nå løper han.

Blir ofte kalt "Happyface" i barnehagen for sitt gode og blide humør.En ordentlig sjarmør er han,vet hvordan han skal "lure" damene.En ordentlig go'gutt vi har!
Om 6 måneder fyller han to år,og da kommer jeg nok til å sitte her å "akke" og "oie" meg over hvor fort det har gått.Hvor har det blitt av babyene mine??

Siden jeg ikke har tatt noe særlig med bilder idag tenkte jeg å vise dere de fantastisk fine bildene av barna som ble tatt i barnehagen.Jeg har fått bildene av Benjamin på mail siden det ble så mye surr.
Det er så mange fine bilder at det er vanskelig å velge,men her får dere se noen.


Da var kvelden her igjen og en ny travel uke med jobb og det som hører med her hjemme med to barn.Ukene flyr og desember er rett rundt hjørnet.Jessica fyller 4 år i desember og gleder seg stort til bursdagsselskap og krone i barnehagen,har ikke prata om annet de siste månedene.
Vi vet hva vi skal kjøpe i bursdagspresang til henne,jeg ønska meg alltid det som liten men fikk det aldri.Kanskje du kan gjette hva hun skal få??Det er ikke et kjæledyr,vi har Bongo.Det er noe hun kan leke og stulle med.Må få litt og litt etterhvert ,kan ikke få alt samtidig.Er nok noe som er veldig populært hos jenter.Hva ønska du deg aller mest til bursdagen din da du var liten??


16 Kommentarer


Helgen!

Det ble dårlig med blogginnlegg fra meg igår.Jeg la meg samtidig som ungene.Formen var heller elendig.Jessica kom tuslende inn til meg på morran,la seg under dyna med meg for å kose.
Vi fikk ligge en stund før Benjamin kom,han ligger ikke like rolig,hihi:)

Før formen ble elendig på lørdag var vi på playdate hos min venninne Ingunn og barna Henrik og Thomas.Jessica og Henrik går på samme avdeling i barnehagen,det samme gjør lillebrødrene dems.
De minste har kjent hverandre siden de ble født.Alle barna lekte kjempefint sammen,det var så og si ikke noe krangling.De små tok seg en dubb i vognene sine mens de store så film og vi mammaene fikk skravla:)
Vi koste oss!!


Benjamin koser seg med lekene til Henrik og Thomas:)

Benjamin har satt seg sammen med de store for å se film:)

Jessica koser seg på besøk:)

Fire små som har det gøy:)

Det var liksom helgen vår.Jeg har vært litt redusert idag og.Skal snart ta med meg pc'n å se litt Home & Away i senga før jeg legger meg.


Ha en fin kveld:)

12 Kommentarer


Fantejente:)

"Mamma,hvor kan jeg kaste dette?Jeg fant det i skapet ditt!" ropte Jessica  til meg fra døråpningen til rommet sitt.Jeg bare måpte.Hun holdt en klase med hår i handa si.
Jessica hadde klipt håret sitt mens jeg stelte Benjamin på badet.Jeg ble ikke sint på henne,prata helt rolig.Men jeg tror hun ble litt redd for hun begynte å gråte.Ble sikkert skremt av håret.Men hvem har ikke klipt håret sitt eller en venninnes da de var barn;)

Etter jobb og barnehage var vi på middag hos foreldrene mine,mannen jobba kveld.Ungene koste seg som vanlig.


Kosefilla er god å ha etter en dag i bhg:)

Kveldsmat:)

Det var en leser som lurte på hva slags blogger og andre nettsider jeg leser.Jeg leser endel blogger,men noen må jeg innom hver dag.Og det er mammablogger jeg leser.
Jeg er ikke så glad i disse "lykliga gatan" eller "rosabloggere" som skriver om hvor fantastisk alt er,som baker hver eneste dag,huset skinner og ser ut som det er tatt rett ut av et interiørmagasin og barna er verdens snilleste.
Jeg himler med øya og gir meg over når jeg sitter å leser sånt,ingen er så lykkelige,dermed basta!!Her er det rene kaos til tider og huset ser bomba ut.Det hender jeg foretrekker sofan istedenfor å vaske huset.Men vaska blir det,og ungene er fornøyde de!De har alt de trenger.Kjærlighet og masse masse kos er det viktigste,og det får de massevis av.

www.fembarnsmamma.blogg.no

www.wendysinfamilie.blogg.no

www.rachel.blogg.no

www.jerveien16.blogg.no

www.siljemilf.blogg.no

http://mybabydolls.blogg.se/

http://www.malinhammersgaard.com/


http://storstepiasbekjennelser.blogspot.no/

Og jeg leser flere også,så ikke bli lei deg om du føler deg glemt:)Er innom de på vennelista også,fengende overskrift er tingen!
Det var også spørsmål om hvilke sider jeg var inne på om jeg handler til barna eller meg selv.Jeg handler aldri til meg selv på nettet siden størrelser er så hipp som happ.
Jeg er nok mest innom denne nettbutikken,de har alt og jeg skulle ønske jeg kunne tatt turen innom butikken i Trondheim.

www.lillemartine.no

Ellers så kikker jeg litt innom www.smartkids.no og www.lovebaby.no  Nå har jeg sikkert glemt bort noen.
Og jeg er innom facebook så klart.Ellers så er jeg hekta på Instagram så du finner meg der under mammantiljessicaogbenjaminHvilke blogger leser du,og hvilke nettsider bare må du innom??

23 Kommentarer


Familien Glum:)

Trassetrollet er igang igjen.Det har gått fint en lang stund nå å legge Benjamin,men for en uke siden begynte han med dette tullet ved leggetid igjen.Skriker og er helt bananas!Kjempegøy,not!
Grua meg rett og slett til legginga ikveld.Prata med Benjamin å sa at nå skulle han legge seg så da måtte han være flink gutt.Joda,var flink et minutt før han satte på "alarmen."Jeg satte meg på gulvet og vi gnei neser mellom sprinklene og jeg prata med han.Han satte seg ned og satt helt stille en stund.Etter en stund velta han og sovna,mamma vant idag,hurra!!!
Misunnelig på de som bare kan legge barnet sitt uten problemer.Jessica er veldig grei,ikke noe tull.Men hun hadde også en periode da hun var på samme alder.Jeg var ofte å se krabbende på alle fire ut av rommet hennes,haha:)Og nå gjentar det seg,jeg krabber ut av soverommet igjen...

Ungene har fått noen reflekser som lyser av seg selv,det er kjempestas.Og de er på når vi drar i barnehagen om morran,det er jo mørkt.
Jeg får mange spørsmål om hvor de søte luene til ungene kommer fra.De er kjøpt på lovebaby.no og er så tøffe!Det er hale på de også:)


Snuppa med den lysende refleksen:)

Ben inne i barnehagen:)

Familien Glum:)


Har ikke så mye annet å fortelle om,jobb og barnehage...sånn går no dagan...Har det skjedd noe spennende hos deg idag??
14 Kommentarer


Kallenavn...

Har jeg hørt fra fotografen??Neida,ingen mail som han lovte og han har heller ikke tatt telefonen når jeg har ringt.Jeg har send en ny mail som ikke er så hyggelig...
Får se om han svarer...

Idag har jeg limt inn bilder i album,ikke helt ferdig,men det kommer seg.Vært en tur i byen har jeg også rekt før jeg henta to møkkete småtroll i barnehagen.
De koser seg ute begge to,og de var like møkkete begge to også.Fulle av sand!!
Benjamin kasta seg over feiebrettet idag og,ikke en dag uten at han rydder opp i barnehagen før han går hjem:)
Nå har han også begynt å lage noen rare grimaser,og han er så klart kjempesøt:)
Gruppa til Jessica har bakt pepperkaker idag,foreldrekaffe neste uke,det blir koselig!


Ben koser seg ute:)

Lillebror i huset heter jo Benjamin.Men vi kaller han ofte Ben og jeg skriver Ben når jeg skriver meldinger osv.Så han har fått seg et kallenavn,en forkortelse av navnet sitt.Er jo litt søtt da:)
Jessica har aldri hatt noe kallenavn,hun er bare Jessica.


Raringen Ben:)

Jessica leker inne i barnehagen:)
Har du kallenavn på barnet ditt??16 Kommentarer


Surr og koselig kveld:)

Som jeg skrev igår ble det mye surr med barnehagebildene av Benjamin,jeg fikk ingen kode til bildene.Senere på kvelden fikk jeg melding fra to mammaer som har barn på samme gruppe som Benjamin at de hadde fått bildene av han på sin kode sammen med sitt barn.
Er det mulig??!!
Jeg fikk koden av den ene mammaen så jeg fikk se bildene,og de var fine.Han er litt alvorlig,men fine er de.Jeg ringte fotografen klokka 9 på morran idag å  sa hva som hadde skjedd.Han beklaga at han hadde spredd bildene av Benjamin rundt(mulig det er flere som har fått bildene av han.)Han skulle sende bildene på mail til meg så jeg sendte han en mail med opplysninger.Har han sendt meg bildene??Neida....så nå koker jeg,og det er vel lov??Jeg skal ringe han imorra tidlig,og da kommer jeg ikke til å være like grei som jeg var på telefonen idag.


Bildene av Benjamin.

Da jeg henta småtassene i barnehagen var Benjamin ute å kosa seg,Jessica var inne.De hadde hatt en fin dag:)
Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem,vært ute å spist med en venninne.Kjempekoselig å skravle og spise god mat.Ikke så ofte jeg er ute å lufter meg.
Så nå blir det sofa,pc og tv fram til senga roper på meg:)


Benjamin koser seg ute i barnehagen:)

Frøken Jessica:)Hva hadde du gjort om det hadde blitt så mye surr med dine barnehagebilder??
8 Kommentarer


Barnehagebilder!

Idag har jeg brukt dagen til å lime inn bilder i album.Bildene er av Jessica fra hun var 2 år fram til lillebror ble født.Jeg har kosa meg,rart å se tilbake på den tiden for to år siden.Jessica var liksom så liten og jeg var gravid.Mange fine bilder!Jeg er ikke helt ferdig så jeg får fortsette en annen dag:)


Fra albumet:)

Da jeg skulle hente ungene ble jeg så glad da jeg så det lå lapp fra fotografen i skapet til Jessica.Fikk se noen bilder av henne og det var en kode til å logge seg inn på datan for å bestille.
Men det lå ingen lapp i skapet til Benjamin.Jeg fikk en dårlig følelse med en gang å spurte de ansatte.De viste ikke noe for det var jo fotografene som hadde styrt dette.Jeg hadde nesten kommet over skuffelsen at det ikke ble tatt søskenbilde av de pga misforståelser,og nå en ny skuffelse.Ingen bilder av Benjamin!!Jeg logga meg inn med koden for å se om bildene av han var der,men neida.Bare bilder av Jessica og de er helt nydelige!
Så jeg er både skuffa,sint og lei meg og lurer på hva som har skjedd.De sa i barnehagen at det har blitt tatt bilde av han,han var ikke samarbeidsvillig men bilder hadde de fått tatt.
I morgen skal jeg ringe til fotografen å høre hva som har skjedd,jeg vil jo ha barnehagebilde av Benjamin også,er jo det første barnehagebilde.
Typisk at sånt må skje med meg....Håper det bare er en forglemmelse hos fotografen,at de har glemt å legge ved hans bilder.Jeg skal hive meg over telefonen imorra,argh!!!!!!!


Bildene av Jessica,er flere men de får jeg ikke vist fram desverre.

Småtassene har leika og Jessica ordna opp til teselskap,men lillebror er flink til å ødelegge for henne.Hun blir kjempesint og lei seg,det er vel for en periode at det er sånn.Tipper de kommer til å leke fint etterhvert.


Sterk liten tass:)

Pynta seg med stjernekjole idag:)
Nå skal jeg lese litt om hva dere har gjort idag før det blir noen episoder med Home & Away:)

Edit:Det ser ut til å ordne seg med bildene.Fikk melding av en annen mamma nå som sier at bildene av Benjamin er på dems kode:)Hurra!!!!!!
Snakk om surr fra fotografenes side....

20 Kommentarer


Trøtt i trynet!

Jeg har tilbrakt søndagen på jobb,like greit i det gråe og triste været som var idag helt til jeg var ferdig på jobb,da lysna det:)
Ikke like fornøyd med at Benjamin ville stå opp klokka 05.Da trodde jeg seriøst at lillebror og paps var gale som sto opp.Heldigvis sovna gutta sammen etterhvert,og jeg sovna også før jeg måtte opp og på jobb.Trøtt i trynet som bare det!Var også våken i 3 tiden og fikk ikke sove igjen,sov litt før jeg våkna av Benjamin da klokka var 5.Noen ganger når jeg våkner sånn på natta så får jeg ikke sove igjen,kan ligge våken i en time eller mer,argh!!

Vi skulle spise middag hos foreldra mine da jeg var ferdig på jobb.Pappa henta meg på jobb.Ungene og mannen var på plass da jeg kom.
Det har virkelig vært fart i ungene idag!Høyt og lavt og veldig høylytte:)
Jessica satte seg for å tegne,og da vil lillebror tegne også.Alt Jessica gjør vil han gjøre:)
Da vi kom hjem leika småtassene litt før det var senga og natta.Det var den søndagen!Og nå sitter jeg her å glor på pc'n og tv'n.Har ikke tenkt til å gjøre så mye annet enn å snoke i skapet etter noe å tygge på;)Ha en fin kveld:)10 Kommentarer


Lørdagspjatt...

Sitter her å ser på TLC på et program som heter en mann fire koner.Er det mulig,hvem vil ha det sånn?!Tydeligvis de.Jeg gir meg over!Men de virker lykkelige og det er jo det viktigste,men jeg syns det er litt snodig jeg da.
Ser endel på denne kanalen,mange fine og rare serier.
Jeg er egentlig trøtt som en strømpe,men det er jo skammelig å legge seg før klokka 21 på en lørdag,haha:)Jeg får holde ut litt til.


God morgen:)

Været er elendig ,det er mørkt og trist nesten hele dagen!Jeg og Benjamin tok oss en liten bytur,jeg må ut av huset hvis ikke blir jeg sprø!Jessica har vært en "hjemmegris" idag,hun har sett alt for mye på tv.Tegna litt innimellom og leika.
Sinnsykt mye folk i byen!Satt litt på cafe med foreldra mine og Benjamin spiste en bolle.Han fikk gå litt på senteret selv,dura rundt med kosefilla si,kjempesøt:)Han elsker kosefilla si akkurat som Jessica elsker apen sin.


Blåbær er godt!

Mange rare påfunn:)

Jessica har hjelpa paps med å lage pizza.Benjamin ville også men han måtte nøye seg med å se på idag.
Småtassene leika litt og Benjamin tok på seg en hårbøyle.Da måtte vi bare pynte han med et lite skjørt også,men han ville ha det av med en gang,ble litt sint.Han må nok finne seg i mye rart fra storesøster.Hun har pynta han før også,med hårbøyler,spenner og masse annet.


Pizzadeig på gang:)

Lillebror ser på:)


Sitter her å lurer på hva jeg kan skrive om,blir jo mest om hva vi driver med,hverdagsliv.Syns du det er kjedelig å lese,er det noe du vil at jeg skal skrive om??


16 Kommentarer


Timeflies...

Heisann!!
Da var fredagen her og mange har sikkert spist taco,akkurat som oss:)
Fridag på meg idag siden jeg skal jobbe på søndag.Jeg hadde time til linsekontroll,bestilte meg time for jeg syns jeg har begynt å se litt dårligere på venstre øye.
Fikk med linser med en annen styrke som jeg skal prøve til over helga for å se om det er noen forskjell.
Nå har jeg brukt linser i et år allerede,det har gått fort.Har briller også men de bruker jeg bare hjemme på kveldene og om morran når jeg står opp.

Mens jeg var i byen fikk jeg ordna noen flere gaver til pakkekalenderen til ungene sammen med mamma.Det er ganske greit å finne på ting til Jessica,men litt vansklig til Benjamin,så om noen har forslag til hva han kan få i kalenderen så rop ut!

Henta småtassene i barnehagen og Benjamin er veldig opptatt av kostebrettet som står i gangen der.Han begynte å koste og gikk rundt i garderoben å kosta og styra på.Måtte bare le,han var så søt der han gikk rundt med kosten og brettet:)
Var flere som smilte av han.


Benjamin ordner opp:)

Vi har sitti å sett litt på noen filmer vi har filma av barna.Så litt på Jessica fra da hun var nyfødt.Sukk og dobbeltsukk...
Timeflies...Skulle så gjerne opplevd noe igjen og igjen...skru tiden tilbake...Om en måned fyller snuppa 4 år,hvor ble den tiden av??Og Benjamin er straks 1,5 år!!
Nei,nå ble jeg mimrete...akk og ve!!Tenker på alt nå,den boblen jeg var i da barna ble født og tiden på føden,vakre minner...
Det kommer nok et "mimreinnlegg" når hun fyller 4 år i desember.Og jeg må nok ha et lite innlegg om Benjamin også,lenge siden jeg har skrivi om utvikling osv.


Her er Jessica på 1 årsdagen sin:)Snuppis:)Si at det er flere av dere som har dager da dere tenker tilbake og mimrer??
12 Kommentarer


Kjekstyver...

Endelig har jeg fått slengt rompa mi ned i sofan.Det er jammen i meg travle dager når det er jobb,barnehage og andre ting som å holde det litt ryddig her hjemme og handle på butikken.
Jeg skulle absolutt vært på Bik Bok å kjøpt meg ny bukse til jobben siden den jeg har valgte å revne(i rompa)...meget slitt ja...og det var 50% på Bik Bok idag,men rakk jeg innom...neida!!


Småtrolla er klare for barnehagen:)


Nå gumler jeg cheeseballs og sitter her foran pc'n.Foreldra mine har vært i Sverige og de kjøpte med cheeseballs-goody:):)
Har ikke så mye å fortelle om idag egentlig.Dere dør vel nesten av kjedsomhet når dere leser her.
Jeg fikk en bunke med bilder i posten som jeg gleder meg til å sette i album.Det er bilder fra Jessica var 2 år og fram til lillebror ble født.Jessica var så lita,så det blir nok litt mimring.Noen magebilder er det også:)


Ny bunke med bilder som skal inn i album:)

Etter middag har ungene leika og styra på.De var i skapet og stjal kjeks og gjemte seg bak gardina på kjøkkenet for å spise de.Kjempegøy!;)
To små kjekstyver!De vet hvor kjeksen er og storesøster får opp skapet.
De snoker i skapa...hvem har de det etter tro???


Kjekstyvene:)

En liten søting som gumler kjeks:)

Frøkna med ny apepysj:)
Snoker dine barn i skapene etter kjeks eller andre ting??

16 Kommentarer


Danseoppvisning!

Jeg våkna til lyden av sirener i 6 tiden på morran idag.Tenkte ikke noe mer over det egentlig.Hadde jeg tatt meg tid til å se ut av vinduet da jeg sto opp hadde jeg fått sjokk!
Det brant nemlig i nabolaget.Et rekkehuskompleks litt lenger bort i gata sto i full fyr!Det var brannbiler,sykebiler og politibiler bortover hele gata da jeg skulle kjøre ungene i barnehagen.
Stakkars mennesker som var rammet av dette!Jeg vet ikke hvordan det har skjedd ennå.Men en leilighet er helt utbrent,taket hadde rast sammen.De andre leilighetene hadde fått brann og vannskader.Noe så grusomt å miste hjemmet sitt i brann,miste alt man eier av bilder osv som er uerstattelig.Godt det gikk bra med de som bodde der.

Vi har vært på danseoppvisning å sett på Jessica danse ballett.Benjamin fikk være hos bestemor og bestefar så lenge.Han har ikke ro i rompa til å sitte stille i 45 minutter å se på at jentene danset:


Jessica er klar for danseoppvisning:)

Det var så utrolig gøy å se på Jessica og de andre jentene som dansa.De var så flinke!Ble helt rørt jeg!Det var forskjellig musikk som de danset til og dette har de øvd på i 7 uker.
De gjorde som instruktøren sa og Jessica var så flink!Og det lyste stolthet lang vei der hun kikket bort på oss i ny og ne.Roger filmet alt sammen,kjempegøy å ha på film og gode minner.
Det var på en måte en litt tidlig juleavslutning.Dansegruppa begynner på nyåret igjen og Jessica vil så klart fortsette.Jeg tok litt bilder av jentene men jeg kan ikke vise dere alle der man ser de andre barna tydlig.


Her danser de rundt i ring.


Flinke ballerinaen vår:)


Benjamin hadde kost seg hos bestemor og bestefar.Han har fått farga håret sitt rødt i barnehagen idag.Pippihår:)
Hele barnehagen har prosjekt om Pippi:)


Lillebror med litt rødt i håret:)Har du vært på oppvisning i noe barnet ditt er med på??


12 Kommentarer


Ikke etter skjema og søte luer:)

Benjamin bestemte seg for å slå seg vrang når han skulle legge seg ikveld,flott siden jeg var alene med de.
Jessica stakkar var kjempetrøtt,men jeg fikk ikke lagt henne når Benjamin bare gråt.Og han er tett og hoster veldig,og når han gråter så blir det ennå værre.Endte med at begge unga satt oppe til paps kom.Jessica lå å halvsov på sofan.
Så de var ikke i seng før 20,30.Alt for seint!Jeg får vel ikke opp Jessica imorra...

Vi har hatt besøk av May etter at vi kom fra jobb og barnehage.Ungene ble helt elektriske og syns det var kjempestas med May på besøk!Hun lekte og tulla med de:)
Koselig med besøk!

Fikk pakke i posten idag fra lovebaby.no
Bestilte igår og pakka kom allerede idag.Det var en stilig pysj med aper til Jessica,strømpis til Benjamin og to stilige luer!Luene hadde til og med hale:)Kjempesøte!!


Småtassene med søte luer:)

Benjamin har gått rundt inne med de nye vinterskoa sine,trava rundt.Veldig stolt!:)
Hjelpes så fort klokka går!Jeg skal smøre matpakker og ta meg en dusj,og da er det jo sengetid for meg.Rekker ingenting når ting ikke går etter skjemaet,og legginga gikk ikke etter skjema idag.Eller rutine om du heller vil kalle det det:)


Stolt eier av nye støvler!Hender det at ting ikke går etter skjema hjemme hos deg??


12 Kommentarer


De vokser...

Hallo i stuen!!
Da var det mandag og en ny uke igjen!Jeg har hatt fri idag så jeg har ordna litt småting.Fått tak i vintersko til Benjamin og noen flere bodyer.Og nå er han over på størrelse 92 i klær,bruker fortsatt 86,men kjøper nytt i 92.
Godt det snart er jul så han kan ønske seg mere klær da,ull osv.

Har ikke så mye å fortelle om på denne mandagen.Benjamin syns det er like gøy å få være med inn på avdelingen til Jessica å hente henne der.Han vil gjerne være med de store å tegne og leke:)
Fram til legging har ungene leika,tegna og sett litt på tv.Og jeg har vel gjort det samme.Mannen kommer snart hjem fra jobb.


Barnehagedagen er over:)

Lek og avslapning:)

Sofakos:)

Over til sko.Benjamin har et par høstsko som er størrelse 23,kjøpte vinterskoa i størrelse 24.Jeg kan ikke fatte at han vokser så fort,i sommer brukte han 21-22 i joggesko!!
Jessica har joggesko i størrelse 26,vinterskoa i størrelse 28.De er litt store,men greit å ha plass til en tjukk sokk.Men skal si de vokser altså!Benjamin tar vel igjen søstra si snart...Hvilken skostørrelse bruker ditt barn??
10 Kommentarer


Koselig søndag:)

Søndag igjen,og jeg som er så glad i søndager...haha;)
Neida,vi har hatt en koselig dag.Etter dubben til Benjamin dro vi på besøk til naboene våre(Heidi,Frode og Marius) som har flytta på en annen kant av byen.


Jessica skal på besøk:)

Jessica og Marius ble kjempeglade for å se hverandre å begynte å leke så fort vi kom inn døra.Benjamin var litt forsiktig men ble fort varm i trøya.Han er så glad i pusen deres og var veldig opptatt av den,og han sier faktisk pus:)
Vi fikk vafler og vi kosa oss masse.
Heidi er ganske så høygravid og snart kommer det en liten jentebaby.Gleder oss til å se henne!:)
Vi voksne har skravla og ungene har leika masse og kost seg.Savner å ha de som naboer...


Jessica og Marius leser bok:)

Benjamin begynner å bli forkjøla,skikkelig snørrete.Denne årstiden er så begredelig syns jeg.November må være den gråeste og mest triste måneden i året.
Håper månedene flyr fort til lysere tider!!


To gode venner:)

Blid liten tass:)Hva har du gjort idag??

10 Kommentarer


Fornuftig...

Jeg våknet i 7 tiden idag og resten av huset var stille,merkelig.Jeg lå og småsov en times tid til og det var like stille.Vekte faktisk Benjamin i 8 tiden.Jessica kom tuslende litt etterpå,deilig å få sove "lenge!"
Paps har jobba og ungene og jeg dro til Gulskogen med morfar for å se etter vinterdress til Jessica.30% på Babyshop så da måtte det sjekkes ut!
Det ble dress på snuppa,bursdagspresang fra foreldra mine(hun blir 4 år i desember.)
Kjempefin dress fra Ticket from heaven,og prisen ble ikke ille når det var 30%!Kjøpte dressen i brun for da kan lillebror arve,den var farlig fin i lilla,men litt fornuftige må man jo være:)
Både jeg og Jessica er veldig glad i rosa og lilla.Men med tanke på vinterdresser er det greit at de kan arve av hverandre så da er det fornuftig å kjøpe en farge de begge to kan bruke.
Dressen Jessica har nå(som begynner å bli for liten) er rød og svart,så den kan lillebror også arve.Men frøkna får jakker i rosa og lilla altså,hihi:)


Snuppa med ny fin dress:)

Kikka litt rundt omkring.Spiste på Mc Donalds og kjøpte noen småting.Jeg fikk handla inn litt mer stæsj til albuma mine,venter flere bilder i posten,så da kan jeg fortsette med å lime inn bilder.
Kjøpte også et nytt sinkhus til å ha telys i.De er jo så fine!Morfar syns nok det var litt slitsomt å være på et kjøpesenter med to små som var litt "vrange" nå og da.
Men det gikk jo veldig fint.Mormor jobba så hun var hjemme da vi kom hjem,ble litt hos de før vi vendte nesa hjemover.


Benjamin leker inne på en butikk:)

Vært på mækkern:)!

Når paps kom hjem spiste vi pizza.Ungene leika og styra på.Jessica løp å snubla og smalt hodet inn i kanten på veggen,au!!Det gjorde så klart kjempevondt!
Lillebror måtte herme så han satt å dunka hodet i gulvet.Jeg måtte bare le:)


Småtrolla:)

Det nye sinkhuset mitt(det til høyre.)
Er det flere fornuftige foreldre der ute med tanke på klær og søsken??19 Kommentarer


Lite nytt...

Dagen starta med øs pøs regnvær,snøen forsvinner...utpå dagen kom sola!!Deilig med litt sol igjen,blir i så mye bedre humør:)
Etter jobb og barnehage dro jeg og småtrolla til foreldra mine,mannen jobba kveld så da er det greit å være litt med mormor og morfar,da har vi litt selskap også.
Ungene løp rundt å herja og lekte:)

Fikk et tøft skilt av pappan min,han måtte bare ha det sa han:)


Helt sant;)

Har ikke så mye nytt å fortelle egentlig.Benjamin ville leke litt ute da vi kom hjem,men det er jo så mørkt.Han fikk dille litt før vi gikk inn.Han er veldig opptatt av å tegne for tiden og vil låne tusjene til Jessica.
Men han er en gutt som plutselig tegner på veggene,så han må følges med på,han er en liten røver!
Jessica har aldri tegna en strek på en vegg eller noe annet(bortsett fra ansiktet til lillebror.)
Benjamin har også begynt å komme seg ned trappene alene,ting skjer hele tiden nå.Men han prater ikke så mye.Storesøster prata tidlig og prata setninger da hun var på samme alder.Hun hadde et utrolig ordforråd for sin alder,og hun og vi fikk masse skryt!Gleder meg til han kan si litt mer,men ingen barn er like i utvikling.Og disse to er utrolig forskjellige.


Leker i mørket:)

Storesøs:)

Det er gøy å klatre opp i senga til Jessica:)

Når begynte ditt barn å snakke??
12 Kommentarer


Ertekrok og Bongo:)

Det måtte jo begynne å regne!!Kan ikke bare snøen få være da når den først har kommet!Snø og 5 minusgrader er helt passe!
Ikke så mye å fortelle om fra dagen idag.
Jobb og barnehage...paps jobber kveld.

Benjamin er en liten ertekrok!Han erter på Jessica så fort han får sjansen.Idag da Jessica satt å så på barnetv kommer han opp i sofan til henne,legger seg bak henne å dytter henne med bena.
Jeg tar han vekk,men han er raskt tilbake og fortsetter.Legger bena på ryggen hennes eller prøver å ta fra henne Ape.Det blir nok ikke bedre etterhvert...
De leker fint sammen også,og krangler som bare det,det er vel søskenkjærlighet...


Ertekroken...

Her gjør de seg klare for kveld og legging.

Fikk spørsmål om jeg ikke kunne fortelle litt om Bongo.
Bongo er kaninen vår,en hvit dvergvedder(jente)som bor inne sammen med oss.Hun er 3 år og kom til oss da hun var 5 uker,en tynn liten skapning med rosa ører:)
Hun er kjempesnill og vant til barna.Hun får løpe løs rundt i huset og har fast plass under spisestuebordet.Der ligger hun hele dagen.Eller så følger hun etter barna overalt når de leker,blir det for mye legger hun seg under bordet.
Hun sitter i buret om natta og når vi er på jobb.
Jeg har hatt mange kaniner opp mellom åra,alle har hatt navnet Bongo.Den ene ble hele 6 år gammel,den var helt spesiell,og jeg savner henne ennå.Hun var liksom min bestevenn.Jeg var helt knust da hun døde,hun var gammel og fikk kreft stakkar.Kan nesten ikke snakke om det uten å bli trist.Hun ble borte i 2006.
Så fikk vi oss en grå kanin,den døde desverre av tarmslyng og så kom den hvite til oss:)
De kaninene jeg har hatt er som en hund eller en katt:)


Benjamin og Bongo:)Har du et kjæledyr??16 Kommentarer


hits