Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Julebord i barnehagen

I dag var det duket for julebord på avdelingen til Benjamin i barnehagen.
De skulle dekke langbord og kose seg med julemat,og alle skulle pynte seg!Lillebror ble en ordentlig kjekkas i finstasen sin.Skulle ønske jeg var flue på veggen i barnehagen i dag:)
Jessica har hatt vanlig dag,de har pynta pepperkaker og kosa seg.Storesøster ville ha små musefletter i dag,ble så søt atte:)Hun vil gjerne pynte seg hver eneste dag,og det er jo koselig!:)
Benjamin hadde kost seg med julematen,spist ribbesvor og greier,hihi:)Da jeg kom for å hente var han ute og kosa seg i snøen,ja for det begynte og snø!Har ikke akkurat kommet noen mengder,men det ble litt lysere!


Fineste lillebror!

Kooos!

Musefletter er så søtt!

Smaker på snøen...

Etter jobb og barnehagen måtte vi på butikken og handle inn til "kalaset" i morgen.Pølser,pølsebrød,lomper og drikke har blitt kjøpt inn.
Småtassene var superflinke på butikken midt i den værste tiden og handle på,en fredag etter klokken 16.Litt urutinert,men når man ikke har tid ellers så blir det sånn.
Jeg har ordna godisposene og resten må ordnes i morgen.


Godisposene er klare!


Ellers så går ting min vei for tiden.Har fått tidenes skryt på jobben i dag og det er bare så herlig og høre fra sjefen:)Jeg smiler og svever på en rosa sky,æsj for noe kliss og skrive,blæh!!!!
Men ja,jeg er stolt av meg selv,og det er det lenge siden jeg har vært....


Ha en strålende kveld!!
8 Kommentarer


"Sinnasnekkern!"

Lillebror så ut som en liten sinnasnekker da han ble levert i barnehagen i dag.Han var ikke sinna altså,men gjorde seg til da jeg tok bilde av han.
Det går så fint og levere de og det er så deilig.Ingen som gråter eller tuller.Har jo hatt våre perioder med gråt og tull ved levering.


"Sinnasnekkern!"


Etter jobb og barnehage har vi vært sløve,barna så på tv og lekte og jeg sovna nesten på sofan.Slitsomme dager på jobb så litt gåen er jeg etter middag.
Før vi fikk barn sovna jeg alltid på sofan etter jobb.Skulle ofte på trening,men rakk alltid en powernap!
Når klokka er 19 her i huset så våkner liksom ungene opp.Da løper de som gale rundt i huset og herjer med hverandre.


Gøy og herje!


Tull og tøys på badet før leggetid:)


Hva gjør dere nå som kveldene er så mørke??


8 Kommentarer


Julekort

I dag gikk det lekende lett og få opp ungene,jeg spilte The Fox på telefonen,fnis...
De ble levert i barnehagen og jeg dro hjem igjen,endelig en fridag!Er heldigvis bedre i dag med tanke på bihulebetennelsen,så penicillinen virker!
Jeg slappa av litt hjemme før jeg dro til byen for og ordne litt av hvert.


Haha...røvere!!!


Dro til byen med mamma.Fikk handla inn litt stæsj til bursdagen,papptallerkner,godisposer osv.Billig på Nille!Ser på forskjellige blogger at så mange kjøper ting fra noe som heter Partydesign,blir ikke det veldig dyrt??Kikka litt på Ebay,men det ble også dyrt.
Mamma hadde handla med litt godis fra Sverige til å ha i posene til barna som kommer i bursdagen.
Det er jo en "højdare" i bursdager,godispose når de går hjem:)
Det var en leser som lurte på tips til bursdagsfest.Jeg er ikke den rette og spørre.Jeg syns det enkle er det beste.Her blir det pølser med brød eller lompe. Blir ikke så mange kaker.Har sett i bursdager vi har vært i at kakene omtrent ikke blir rørt.Så da er det ikke nødvendig med flere forskjellige syns jeg.
Hos oss blir det en sjokoladekake og muffins,det er stort sett det barna liker.Lurte litt på om de skulle få is,men det blir for mye søtt.
Når pakkene skal åpnes tror jeg vi tar flasketuten peker på.Så leker jo barna masse og vips så har det gått to timer,rekker nesten ikke og presse inn noe mer.Tipper det blir supergøy!!!!

Fikk også handla pentøy til Benjamin.Han har ikke noe pent og ha på seg,og på fredag er det julebord på avdelingen til Benjamin og de skal pynte seg.
Så er det bursdagen til storesøster og julaften,kjekt med pentøy!
Det ble skjorte,vest og bukse fra Name it.

Henta småtrolla litt tidligere i barnehagen,fikk det for meg at jeg måtte ta bilder til julekort,og det måtte jeg ta før det ble mørkt!
Fant frem julelykter og nisseluer.De fikk hver sin lykt og jeg tok noen flere bilder.Noen ble fine,noen ikke fult så fine,hehe:)
Har ikke helt bestemt meg for hvem jeg skal bruke på julekorta ennå.
Her er et par smakebiter...

Hvordan syns du bursdagsselskaper skal være for barna??
Har du tatt bilder til julekort??18 Kommentarer


Tidagerskur...

Jaja...det ble en tidagerskur på meg,tidagerskur med penicillin.4 tabletter om dagen,kjempekos!!!Det kjentes litt bedre ut på morran i bihulene,men etter en time på jobb var det like aua!!Fikk legetime til lunsj og mine mistanker var rett,bihulebetennelse.
Jobba resten av dagen,var vondt som f...men med paracet så gikk det greit.Og jeg tipper at penicillinen funker rimelig kjapt!


Småtassene:)


Etter middag dro paps avgårde med Benjamin for å klippe håret hans.Jessica så på tv og jeg dubba av ved siden av henne.Sliten mamma med bihulebetennelse-ingen god kombinasjon.
Godt jeg har fri i morgen,men ingen tid til avslapning.Må begynne og ordne til lørdagen,da er det kalas for snuppa!!!


Fin nyklipt gutt:)


Nå skal jeg bare slappe av under pleddet mitt,har jeg noe godis også kanskje...fnis....


Hva driver du med akkurat nå??
14 Kommentarer


Jeg mistenker...

Nå har jeg snart vært forkjøla i to uker,er fortsatt potte tett og med "nesestemme."
Siden torsdag eller fredag har jeg hatt vondt i hodet,eller ikke i hodet men over øynene.Er helt øm og det er skikkelig vondt så jeg må ta paracet.
Etter jobb og middag sovna jeg på sofan og hadde dundrende vondt,om det er like ille i morgen ringer jeg legen for nå mistenker jeg bihulebetennelse.Har hatt dette de siste tre årene til omtrent samme tid,første gang jeg fikk det var jeg gravid med Benjamin og fikk ikke noe for det,vi snakker skikkelig pain!!!!
De andre gangene har jeg fått noe og det har heldigvis godt over.
Enten er det borte i morra eller like ille....


Snuppa har perla seg sløyfe til håret:)


Kooooos!!!


Så sånn er det her.Føler jeg har hatt sirup i rompa på jobben...bah!!!!


Har du hatt bihulebetennelse??6 Kommentarer


Søndag

Har ikke noe "vettugt"og skrive om i dag.En søndag som går i glemmeboka med barn som har vært elleville og Jessica som sier at øra hennes ikke vil høre.
Sånn er det her for tiden,en snart 5 åring som ikke hører...sukk....
Tok med meg ungene innom jobben en liten tur,og de fikk løpe fra seg i korridorene.Så var vi en liten tur innom foreldra mine.
Nesten synd det ikke er snø,da hadde det vært litt mer å finne på ute.Ser ikke ut som det kommer noe snø heller.Jaja,det får komme til jul,greit det og.


Gøy og hoppe i sofan!


Benjamin og paps har leika med tråkkemaskinene sine.Paps har en stor og Ben en litt mindre,fjernstyrte.Leker for store og små:)
Storesøster kjører også.
De må prøves ute når snøen kommer!


Stas med fjernstyrt tråkkemaskin!!


Nå skal jeg finne fram smågodtposen og se et par episoder av Home & Away:)Hva har du gjort i dag?8 Kommentarer


Årets bursdags og julekjole!

Puh,for en dag!!Travelt som fy på jobben.Men jeg har sagt det før,jeg liker det og er så glad for at jeg har fått denne muligheten til og vikariere som husøkonomassistent:)
Det går veldig fint og jeg har fått masse positive tilbakemeldinger,klapp på skuldra til meg!;)

Tilbake til overskriften.For to måneder siden eller mer bestilte jeg en nydelig kjole til Jessica som hun skulle få til bursdagen sin,eller til den dagen hun skulle ha barneselskap.
Kjolen er fra Memini og har hengt innerst i skapet mitt  og "samla støv."Jeg har vært flink til og holde den hemmelig for Jessica,men i dag "sprakk" jeg.Det er jo bare en uke til barneselskapet så jeg har vært flink,fnis....

Frøkna ble så klart helt betatt av kjolen og den måtte prøves.Så dette er årets bursdags og julekjole!:)
Sorry for dårlig bildekvalitet,men kameraet mitt er ikke det aller beste.Jeg får ønske meg et lite kompaktkamera til jul.


Årets jule og bursdagskjole!:)

Da mangler jeg et juleantrekk til lillebror.Men det finner jeg nok,en fin bukse og genser med vest til eller noe.Men jeg har så klart ikke noe og ha på meg,haha:)Veldig typisk!
Sånn var den dagen,var sent hjemme.Vi spiste taco og ungene har sett på tv og styra med sitt.Noen rampestreker har det også vært,lillebror hadde tegna på iPaden mens han var alene på rommet...og på teppet...
Jessica har aldri tegna på møbler eller ting,så dette er nytt for oss.Men han skjønte at han hadde gjort noe galt og heldigvis fikk vi det vekk.


Fineste lillebror:)Har du begynt og tenke på juleantrekk??


4 Kommentarer


Tøff på håret!?

Så var det helg da,men ikke helt ennå,jeg skal jobbe i morgen også,det har vært en laaaang uke.Bra at ukene flyr,da er vi snart på god vei mot lysere tider.Julen har jeg ikke tenkt på engang....
Men en annen ting,jeg ser at stadig flere finner fram julepynt og andre juleting.Er det ikke litt tidlig??Det er advent om en uke.Her kommer det ikke fram så mye som en julepynt før 20 desember,blir jo lei lenge før jul.Må jo kose seg med advent først,så kommer jula.
Da jeg var lita ble det ikke pynta før 22/23 desember,det var koselig det,og da var det jul i huset.Adventslys osv var så klart framme.Men husker hvor spennende det var de dagene like før julaften når pynten kom fram:)
Sånn vil jeg også ha det.Men så klart,alle får gjøre som de vil.

Ungene har kosa seg med prosjektavslutning i barnehagen i dag.Og da var det fest!!De har hatt om monstrene i Dunderly,og Jessica har forelska seg helt i Moi som jeg har fortalt om:)
De hadde iallefall storkosa seg!Da jeg henta de var frøkna ute,hun og noen andre jenter storkoste seg i kulda.Nesten dumt at det ikke er snø,men det kan komme til jul;)


Koser seg ute:)


Jeg har hatt litt egentid i dag.Vært hos frisøren min,sitter modell ennå og nå var håret alt for "langt!"hehe!!Jeg barberte det rett og slett på sidene og bak,12 mm.Og det er"langt" på toppen.Syns det er tøft jeg,og jeg er knall fornøyd!!
Det er helt meg føler jeg,litt "bad girl!"Fnis.....


Ny sveis!


Knoll og Tott var hjemme med paps imens,spiste middag,lekte og så på tv.Nå er det snart natta på meg også ser jeg:)


God helg fra Knoll og Tott;)Liker du langt eller kort hår??10 Kommentarer


Kontroll på sykehuset

Jeg har vært på jobb i bare noen timer i dag,måtte bestille tøy og litt andre ting før jeg dro hjem til barna som har hatt fri fra barnehagen i dag.Paps var så klart hjemme med de.
Benjamin hadde time på barneavdelingen på Drammen sykehus.En time for og sjekke hvordan det går med han og astmaen.Dere som leser bloggen husker sikkert at han var kjempesyk i vinter og lå flere dager på sykehuset med lungebetennelse og astma.
Det virker som han har infeksjonsutløst astma.Altså at han kan bli kjempesyk av en liten forkjølelse.Vi begynte på forebyggende medisiner i september etter en medisinfri sommer.
Enn så lenge har det godt bra,bank i bordet og alt det der.Krysser fingrene for en bra vinter.Dette er noe han kan vokse av seg,takk og lov!!
Han måtte så klart sitte i den fine lekebilen inne hos legen,kan ikke gi fra seg den,fnis:)
Han ble veid,men måle seg ville han ikke,og jeg som var så spent på lengden,bah!!!!Vekta viste 16,5 kg.


Denne bilen er alltid stas og kjøre rundt i på sykehuset:)


Middagen tok vi på Mc'ern.Lillebror storkoste seg,men søster viste seg fra sin mindre sjarmerende side,off!!Sånn er det,alt er jammen ikke fryd og gammen hele tiden,og barna kan slå seg vrange  når som helst og hvor som helst.Akkurat som en tidsinnstilt bombe,fnis...
De har storkost seg etter at vi kom hjem,sett på hver sin film som de fikk(før søster viste sin mindre sjarmerende side.)
Jessica koste seg med Lego Friends film på rommet og Ben så Brannmann Sam som er helten for tiden.Og Jessica har begynt og like Lego Friends,har et "sett" med Lego av det.Kanskje hun får litt av det til bursdagen sin?!

Bestemor kom en liten snartur for og se barna.Men de var i sin egen lille "filmverden."


Nye filmer!


Lillebror koser seg på Mc'ern:)

Filmmys i senga:)
Har dine barn noen favorittfilmer??12 Kommentarer


Foreldrekaffe og vinner av Barbie giveaway:)

Plutselig var det iskaldt,hele 8 minus da vi dro på morran i dag,brrr!!!Godt jeg har en god og varm jakke!
Gikk tidligere fra jobb i dag,skulle på foreldrekaffe i barnehagen,det er alltid koselig!Var på gruppa til Jessica i dag.De hadde framføring om prosjektet sitt som har vært monstrene fra Dunderly.Flinke barn som sang og dansa.
Det er foreldrekaffe på gruppa til Benjamin  imorgen,men da er vi på sykehuset.Lillebror skal sjekke astmaen sin.


Kos på foreldrekaffe i barnehagen:)

"Titt-tei!"

Ellers har det vært en sløv ettermiddag.Ble så trøtt og sliten at jeg kunne sovna før ungene,fnis...Blir tidlig kvelden i dag.


Småtassene i fine pysjer fra Ebay:)

                                                                         Vinner av Barbie giveaway!

Jeg har trukket en vinner av Barbie giveawayen og den heldige vinneren ble Kari!!!Vel fortjent siden datteren akkurat har operert magen og snart har bursdag!:)
Send meg adressa di på ninni@ebnett.no


Har du vært på foreldrekaffe i barnehagen i det siste??


12 Kommentarer


Lillebror er 2.5 år! Og på teater!

I dag er lillebror hele 2.5 år gammel!Hjelpes som tiden flyr,han ble jo akkurat født!
Han er en morsom og herlig liten gutt som prater som en foss og Brannmann Sam er helten for tiden.Han er på vei ut av bilstolen sin,så vi må nok skaffe en ny til han.Han er veldig lang og nesten like tung som søster.


Benjamin er hele 2.5 år i dag(og på vei ut av setet sitt.)Jessica og jeg har vært på teater,Pippi feirer jul!Frøkna storkoste seg og lo høyt flere ganger.Koselig og finne på litt sånt,lillebror hadde nok blitt litt utålmodig,så han koste seg hos mormor og morfar imens.
Kjempestas og ta bilde sammen med Pippi etter forestillingen!!Har hatt veldig lyst til og ta med Jessica på teater og se Annie,men det får bli en annen gang.Husker jeg elsket Annie som liten og de fine sangene.


Jessica og Pippi Langstrømpe:)Småtassene sover søtt og jeg skal slappe av litt før jeg finner senga.


Har du vært på teater med barna dine??16 Kommentarer


"Ingen er så god venn som du!"

"Ingen er så god venn som du!"sa min snart 5 år gamle datter til meg nå i kveld...sukk...når ble hun så stor?
Det kom helt ut av det blå og hun var nesten på gråten,fikk en stor klump i halsen selv.Vi ga hverandre en lang god klem.
Hun hadde sitti og sett på "gamle" bilder av seg selv.Og hun syntes så klart at hun var kjempesøt og hun sa "Jeg liker meg!" og "jeg vil være liten!"

Jeg tenkte jo selv også at jeg ville hun skulle forbli 1-2 år,den herlige lille jenta.Hun er fortsatt like herlig,bare litt større.Men tenk om vi bare kunne "spole" tilbake tiden litt når vi ville!
Lillebror er jo i den alderen nå,og det skjer jo så mye gøy!!:)Han er like herlig som storesøsteren sin!


Lille Jessica og Ape:)


Fineste Jessica!

Småtassene har kost seg i barnehagen mens mamsen har hatt det travelt på jobb.Gratis trim og løpe i trappene:)
Sløv kveld i heimen,bæljande mørkt klokka 16.30.


Viktig og spise opp restene av matpakka si,kan jo risikere og sulte ihjel på vei hjem;)


Sjekk ut give awayen min om du vil:)

mammantiljessica.blogg.no...394_barbie__giveaway.html


10 Kommentarer


Helgen!

Da var nok en helg over.I går hadde vi besøk til lunsj av Ingunn og gutta hennes.Barna er like gamle og går i barnehagen sammen.Ingunn hadde med rundstykker og jeg hadde pålegg.Vi spiste,skravla og ungene leika,kjempekoselig:)!
På kvelden skulle jeg bort til en av jentene på jobben sammen med de andre jentene.Vi var desverre ikke så mange,men vi som var der hadde det kjempekoselig!
Og maten var nydelig!!!Vi fikk servert kurdisk mat som smakte herlig.Skikkelig oppvartning med dessert og alt,vi koste oss,skravla og lo:)

Foreldrene mine kom å satt barnevakt til paps kom hjem fra jobb så jeg kom meg avgårde.ikke ofte jeg er ute på noe altså!


Lillebror var sjørøver i går:)


I dag har jeg hivd meg rundt og fått gjort masse.Jeg har vaska soverommet ordentlig,og det trengtes,fysj!!Blir godt og legge seg nå i kveld.
Har også vaska tøy,bretta tøy og skrivd 15 bursdagsinnbydelser,puh!!
Jessica skal feire bursdagen sin om to uker siden hun har bursdag så nærme jul.Må bare få si takk til min snille venninne Kristin som har lagd de perfekte apekort innbydelsene til oss,perfekt til frøkna!!


Verdens fineste innbydelser!


Innimellom dette har vi fått lufta barna også.Gikk en tur til lekeplassen,ungene brukte sparkesyklene sine.Det går faktisk an så langt ut i november,deilig!!
De koste seg på lekeplassen,ble litt kaldt da det er skygge der.
Til middag ble det rett og slett taco-goody!!
Ungene har vært ganske så høylytte her inne,måtte be de bruke innestemme flere ganger.Dette var etter at vi forbød de og se mer tv og ipad,kremt...
Men de lekte fint en stund og det er bra!


Frøken snupp:)


Småtassene:)

Her har de ordna seg hytte.

Kjenner forkjølelsen godt ennå,men det gir seg vel snart.En lang jobbuke is coming up så det blir ikke noe hvilehjem.
Nå skal jeg se om jeg finner noe og knaske på!


Har du hatt en fin helg??


14 Kommentarer


Barbie + giveaway!

                                                                                                                                                                                                                        // sponset innlegg//


Her kommet det nok en giveaway til dere,denne gangen er det nok mest for jentene siden det dreier seg om Barbie!!
Alle jenter har nok hatt en Barbie i sitt liv.
Husker selv at jeg hadde Barbier og jeg ønska meg så innmari datteren til Barbie,Skipper!Disse lekte og dilla jeg med.Husker en venninne av meg som også hadde Barbie skamklipte henne,farga henne svart og lekte at hun ble solgt som negerslave-herregud!!!Ler meg skakk av det i dag:)
Selv syns jeg kanskje at Barbie burde lagt på seg litt,fått litt mer former,hun er fryktelig tynn.
Men hun har jo alltid vært sånn,og kommer nok til og være sånn også.

Hjemme hos foreldrene mine så ble mine gamle Barbier og Skippy funnet fram til Jessica,det var stos stas og det var gøy for meg også og se igjen disse lekene.

Dukken ble oppfunnet av en amerikansk husmor i 1959 og var oppkalt etter hennes datter "Barbara".To år senere kom Ken-oppkalt etter sønnen hennes.

Det er mange forskjellige Barbier og velge mellom,du kan leke alene eller sammen med venner.Man kan få hus,biler,hester og mye mer til Barbie.

Her om dagen henta Jessica og jeg en stor flott rosa pakke på postkontoret.Inni pakken lå det to flotte dukker til frøkna.Hun ble veldig fornøyd og satte seg til og leke med dukkene.
Kledde av og på og Bongo fungerte som hest for dukkene,fnis...


Disse dukkene fikk frøkna vår.

Av og påkledning.

Bongo ville også være med og leke:)


Nå kan du også vinne en dukke.Alt du trenger å gjøre er og legge igjen en kommentar på dette innlegget.
Jeg trekker en vinner onsdag 20 november.

Lykke til!!:)

 

 21 Kommentarer


Kylling og pomfri!

Formen var heldigvis bedre da jeg våkna i dag,ikke super men bedre.Kom meg på jobb og dagen har gått fort.Jeg har pusta og pesa som en hvalross,men sånn blir det når man er potte tett.
Småtassene har hatt en fin dag i barnehagen,kost seg både inne og ute.

Men gurimalla så mørkt det har vært i hele dag!Mørkt når man drar om  morgenen og mørkt når man kommer hjem fra jobb og barnehage.
Paps jobber kvelder igjen så da koste vi oss med kylling og pomfri,goody!!Alle andre har sikkert spist taco i kveld,vi får ta tacon på søndag tror jeg.
Jeg skal bort i morgen kveld og paps jobber,så foreldra mine kommer for og sitte her med barna til paps kommer hjem.


Lillebror koser seg med mat!


"Smask!"

Ellers denne helga så må Jessica og jeg sette oss ned og skrive bursdagsinvitasjoner.Hun skal snart ha barneselskap,og det blir mange barn!
De er 11 jenter på gruppa,og jeg syns at hun må be alle,kan ikke utelate noen.Har tenkt mye fram og tilbake på dette,men det må bli sånn.Og det blir noen andre barn ekstra,så det kan bli livat ja!!
Blir siste feiringen mens hun går i barnehagen...hvor ble tiden av??


Om du har bursdagsselskap for barnet ditt,hvor mange blir bedt??6 Kommentarer


Syk og svak...

I dag måtte jeg kaste inn håndkleet og være hjemme fra jobb da jeg våkna med feber og var potte tett.Skjønte det var noe i går da jeg holdt på og fryse ihjel og var rar i kroppen.
Men noen Paracet innabords har jeg bare tatt det helt med ro i dag.Liggi på sofan og sovi og sett noen episoder av Home & Away.
Kan ikke huske sist jeg hadde feber,tror det var da Jessica var ganske så nyfødt,altså snart 5 år siden.

Mannen har jobba kvelden så barna har sett mest på tv egentlig.Føler meg heldigvis litt bedre så jeg er nok på plass på jobb igjen i morra:)


Lillebror i farta!


Storesøster hadde hatt et lite uhell i barnehagen.Slått haka si i bordkanten og blødde.Men det gikk heldigvis bra.
Ellers så har vi fått litt mere stæsj i posten,veldig heldige!!
En Lexibook 2 og litt stæsj fra seba med:)Tusen takk!!
Kommer tilbake med et innlegg om Lexibooken.Har ikke fått sett så mye på den ennå.Men tror den er bra!!


Dette kom i posten i dag!Noen som har Lexibook??
Når hadde du feber sist??


16 Kommentarer


"Jentekveld på føden!" og vinner av giveaway!

I går ble det ikke noe blogginnlegg.Jeg tok meg en tur til min venninne Camilla på føden på kvelden.Det var kjempekoselig med en "jentekveld!"
Jeg hadde med kake og vi skravla og kosa oss.
Snuste på den fine babyjenta og satt med henne i armene.Kan ikke huske at de har vært så små.Nesten litt vemodig at vi ikke skal ha flere,men bare nesten.
Det er så koselig på føden her i byen,nesten som hjemme.Stille og rolig og med verdens snilleste jordmødre.Jeg fikk prata med jordmoren som tok i mot Jessica,veldig hyggelig og se henne igjen.Har ikke sett henne siden Benjamin ble født.Får helt "flashbacks" av og være oppe på føden,fnis....
Det var helt greit at jeg var på besøk på kvelden.Så da fikk vi skravla litt.Veldig spent på hva den lille søte jenta skal hete:)

I dag har jeg hatt fri og jeg våkna i natt av at jeg var sørpe forkjøla,great!!!Jeg skulle på foreldresamtale for Benjamin på morran og vi kom oss avgårde i tide.Samtalen gikk fint,alt er bra.Leker fint med de andre og har  gode venner.
Han har visst en humor som tilsier at han er eldre enn det han er,haha!!
Han har god motorikk,både fin og grov.
Han forstår alt og prater mye.
Han kan være sta og kan bli ordentlig sint.
Men alt i alt en herlig gutt,men det vet vi jo:)


Fine gutten vår:)

I går fikk Jessica pysjen sin som jeg bestilte fra Ebay,Ben fikk sin her om dagen.Veldig fornøyd altså,snuppa også:)


Frøkna i pysj fra Vaenait.

Har ikke vært i tipp topp form i dag,men jeg kunne ikke ligge på sofan hele dagen(tok meg en ørliten dubb.)Måtte til byen og hente astmamedisiner til Ben og bestille bursdagskake til storesøster.
Det nærmer seg barneselskap og jeg må ha alt klart!Tok meg en liten tur innom jobben også.
Og vips så var det på tide å hente småtassene,vi dro for og hente en stor rosa pakke på posten!Hadde en anelse om hva det var.Vi pakka opp når vi kom hjem og der lå det to Barbier i rosa glitterpapir til Jessica:)
Veldig gøy og bli sponsa.Kommer et eget innlegg og en ny giveaway etterhvert også:)


Dette kom i posten!
Og så vinner av Sylvanian Family giveawayen!!!!!!Den heldige er Borghild og mamman!!!!:)

Send meg en mail med adressen din!!Hva har du gjort i det siste??10 Kommentarer


Surrehue!

I dag er en sånn dag hvor det ikke er så mye og skrive om.Da vi var på vei inn døra i barnehagen kom jeg på at vottene til ungene lå igjen hjemme,grem!!Jeg hadde ikke tid til og kjøre tilbake og hente de selv om vi ikke bor så langt unna.
Benjamin hadde  fleecevotter og Jessica vanter som lå i hylla,heldigvis.Og det er alltids noe de kan låne.Fort gjort og glemme ting,særlig på mandager når alt skal være med tilbake i barnehagen.
Føler meg som et surrehue for tiden.Glemsk som bare det,har så mye jeg skal huske på.Jaja...fort gjort!!Happy kids!!

Stille og rolig ettermiddag her.Sånn går no dagan....Flere surrehuer der ute??12 Kommentarer


Søndag og babybesøk!

Søndag og farsdag.Farsdagen hadde jeg glemt helt bort denne gangen,sånn kan det gå når det er mye å gjøre og tenke på.Men vi pleier ikke og feire det så stort uansett.
Men gratulerer til min verdens beste pappa som alltid stiller opp uansett hva det er og til pappan til mine barn <3

Søndager pleier å gå med til og vaske og rydde litt her hjemme siden jeg ikke rekker det ellers i uka.Fikk vaska over gulvene i dag og da føles det litt bedre.
Ungene har vært sløve i dag,bare vært inne,men godt for de og slappe av også.


Småtassene:)


Vi har vært og spist middag hos foreldrene mine,lapskaus-namme!!
Benjamin ville bare hjem så vi ble ikke så lenge.
Jessica og jeg dro en tur på sykehuset,nærmere bestemt føden for og snuse på en nydelig babyjente:)Jeg fikk holde henne,har jo helt glemt hvor små og søte de er.
Jessica ble helt betatt hun også!


Jessica og babyjenta som foreløpig er navnløs:)


Har en giveaway her på bloggen nå,så bare og hive seg på:)!

mammantiljessica.blogg.no...ylvanian_familygivea.html

8 Kommentarer


Sylvanian Family-Giveaway!

                                                                                                                                                                                                                  Sponset innlegg.

Vi har vært så heldige og få disse søte dyrefamiliene fra Sylvanian Family og et hus i posten til ungene.Dette kom i posten til barna.


Sylvanian Families er en internasjonal, prisberømt serie med leker som består av forskjellige herlige dyrefamilier.De bor,leker og jobber i Sylvania,de har alt de kan drømme om:hus,butikker,lekeplasser og natur.
Dette er noe både gutter og jenter kan leke med,ja voksne også:)
Og dette er ypperlige julegaver eller kalendergaver om du lurer på hva du skal finne på nå som det snart er jul.

Her hos oss falt det veldig i smak hos Jessica og hun har lekt masse med det allerede.Den dagen det kom satt hun med det til hun la seg.
Lillebror har også "snust" litt på dyrene og dette er noe de kan leke sammen med.
Jessica hadde faktisk en familie fra før,og disse tok hun fram sammen med de nye,de fikk komme på besøk i det nye huset:)


Velkommen!


Jessica koser seg med huset og dyrene.

Sånn ser det ut inne i huset.                                                          GIVEAWAY!


I samarbeid med Sylvanian Family kjører jeg i gang en giveaway til dere hvor dere kan vinne en premie fra Sylvanian familien.Denne gangen kan dere vinne en liten snøscooter med to av de søte dyrene:)
Alt du trenger og gjøre er og fortelle meg hvorfor akkurat du fortjener og vinne .Husk og legge igjen mailadresse om du ikke har blogg.Alle kan delta!!

Jeg trekker en vinner på onsdag!

Lykke til!!!!

12 Kommentarer


Lørdagskos!

Det var godt og sove litt lenger i dag,helt til 8.30!!!
Jeg ble lysvåken da jeg så en melding fra min venninne som hadde fått baby i dag tidlig.Gratulerer så mye med en babyjente Camilla og Nils!!!Og gratulerer til William,Emma og Benjamin som har fått en lillesøster.En uke etter termin kom hun,endelig.Sånn som vi har venta!Gleder meg til og hilse på:)


Søt liten tigerjente på morran i dag:)Det har vært grått og trist i dag og det har regna.Mannen har jobba litt så vi tok med oss mormor en tur på et senter.Jeg skulle se etter litt ulltøy og eventuelt få noen ideer til julegaver.Er heldigvis ferdig med bursdagsgavene til Jessica.
Ungene var høyt og lavt og overalt.
Vi koste oss på cafe' og ungene var heldigvis veldig rolige der,de delte en napoleonskake og koste seg!
Og de har så klart kjøpt seg lørdagsgodis:)Jeg og men har faktisk ikke lyst på...jøss liksom!


Småtassene koser seg på cafe'.


Da vi kom hjem var det nok en pakke i posten,fra Ebay denne gangen.Vaenait heter merket,de har så mye fint.En tøff pysj til lillebror med brannbil på,og den måtte han så klart ha på seg med en gang.Brannbiler er det store for tiden,har med seg brannbilen overalt,til og med i senga.
Har bestilt en søt pysj til Jessica også,så den kommer vel snart den og.Gøy med pakker i posten!Lillebror med ny pysj!

Nå sover mannen og barna,hurra for lørdagskvelder,fnis...tenna i tapeten;)


Hva har du gjort i dag??9 Kommentarer


Pakke i posten!

Så var det fredag igjen,milde himmel som ukene flyr når man har det gøy,haha:):)Travel dag,men alle dager er travle for tiden så det er ikke noe nytt.
Men jeg trives faktisk med og ha det litt travelt på jobb og jeg begynner og bli varm i trøya nå.

Ungene har hatt en fin dag og har vært elleville etter at vi kom hjem.Det kom nemlig en pakke i posten som de har venta på med stor spenning,og det kommer flere pakker.Har vært så heldig og bli sponsa med noen leker til barna.
Det kommer mer om dette senere med giveaways også,så følg med!
I dag fikk de Sylvanian family,dere har sikkert sett de søte familiene som består av søte dyr?Jessica har lekt med det siden vi pakka det opp.Falt veldig i smak,en familie og et hus.
Vel,mer om dette senere!


Dette flottet huset og dyr kom i posten:)


Vi har kost oss med taco og ungene har leika.Paps har hengt opp lyslenke på senga til Jessica og da ville lillebror ha også,ble veldig fint.
Har teipa fast ledningen,kan ikke ha den dinglende løs.Ser mange har sånne fine lyslenker med forskjellige farger,men hvor kommer de fra tro....og hvordan fester du den om du har den på senga?


Mysigt!


Ser på The Fox på iphonen:)Vet ikke helt hva vi skal i helga,men noe finner vi vel på.
Ha en fin kveld da dere:)Hva skal du i helga??


20 Kommentarer


God kveld!

Da har jeg landa i sofan etter nok en travel dag på jobb,puh!!!
Lander liksom ikke helt før unga er lagt for de vil gjerne ett eller annet hele tiden og da må jeg dra med meg rompa opp av den herlige sofan.

Da vi sto opp hadde det kommet litt snø,og utover dagen snødde det.Benjamin hadde storkost seg ute i barnehagen og var god og rød i kinna sine da jeg henta de.
Storesøster hadde også hatt en fin dag.
Hadde med vinterdressene deres i dag og de ansatte lo godt av meg da de lurte på om dressen til Benjamin var helt ny,jeg svarte at ja,jo den er jo det.Lappen hang fortsatt på sa de...jaja...kan ikke huske på alt heller der vi fyker avgårde om morran,fnis...

Og brannmannhjelmen har vært på hodet til Ben store deler av dagen,noen misunnelige barn;)


Nå skal jeg se et par episoder av Home & Away før jeg sovner.Hva ser du på i kveld??

10 Kommentarer


Min lille brannmann!

Har ikke så veldig mye og skrive om i dag egentlig.
En vanlig dag med jobb og barnehage.Det var kaldt i dag så da var det fram med ulltøyet.Lillebror har ikke hatt på seg ullstillongs ennå,han er så varm.Men i dag tok jeg fram stillongsen med aper på fra Name it,og det ble godkjent:)
Søster ble så klart misunnelig på ape stillongsen,men den går bare opp til 104.Hun elsker alt med aper på,akkurat som meg,fnis...
Jeg må nok få tak i mere ull,for det kommer til og bli brukt masse framover.Jessica sliter ut sine ullstillongs på null komma niks,sånn går det når de sklir på knærne inne i barnehagen...
Ønsker meg ull til jul jeg også!!


Elskede unger <3


Skriver og fargelegger i barnehagen.

Jeg var så heldig og få med meg en sånn leke brannmannhjelm hjem fra jobben i dag.Benjamin elsker alt som har med brannbiler osv og gjøre.Han sover med brannbilen sin,hihi:)
Og han ble kjempeglad,hjelmen har vært på siden han fikk den:)


Min lille brannmann:)
Jeg har tent masse lys for lille Ylva,hvil i fred lille venn.....


Ha en fin kveld <3

13 Kommentarer


Travelt!

God kveld alle sammen!!
Håper du har hatt en fin dag!Jeg har hatt en travel dag på jobb,det har gått i 110 hele dagen.Trodde ikke jeg kom til å rekke og hente barna i barnehagen så foreldra mine sto klare til og steppe inn.
Jeg rakk å hente de selv,er alltid så kos og hente de.Det er ikke alltid like lett når mannen jobberer kvelder og jeg har fullt opp på jobben selv.Heldigvis så stiller foreldrene mine opp og hjelper til så godt de kan om det er noe.
Jeg har vært helt alene med ansvar på jobben  disse dagene da min sjef har vært på kurs,men det har gått veldig fint,klapp på skuldra til meg selv:)

Det blir fort mørkt,og når middagen er spist og rydda bort er det bekmørkt.Ungene ser på tv,ipad eller leker.Jeg prøver og rydde unna litt og være sammen med ungene.


Happy kids:)


Røver;)

Legginga i kveld gikk litt bedre i dag enn i går.Lillebror sovna til vanlig tid.Jessica sovna kjapt etter litt sanger på ipaden og jeg leste litt for henne.Vi leser hver kveld:)


Natta!!


Jeg har fått en hyggelig mail fra en koselig dame i dag.Bare og følge med på bloggen framover,mulig det blir noen giveaways her inne hos meg:)
Ikke ofte jeg har det,så det er veldig gøy og spennende!


Hva gjør du etter middag??6 Kommentarer


Leggetid

I kveld var Ben "seig."Vet egentlig ikke om han sover ennå.Jeg la han 19.45.Jessica satt i senga si med ipaden mens jeg la han.Begge to vil at vi sitter inne hos de til de sovner.
De føler seg vel trygge når vi gjør det,men jeg skulle ønske de kunne sovna alene.Og i kveld sovna Benjamin aldri,og Jessica lurte på om jeg ikke kom snart.
Til slutt kom paps hjem fra jobb og lillebror sov fortsatt ikke.Jessica sovna mens jeg satt hos henne,hun sovner som regel fort.Ikke lett og dele seg i to når de legger seg samtidig og vil at jeg skal sitte hos de.

Benjamin sover ikke lenger dubb på dagtid når han ikke er i barnehagen,nesten så jeg vurderer og kutte ut dubben i barnehagen også om det blir sånn ved leggetid.
Han sovner fort når han ikke sover på dagen i helgene.Men det er jo et annet tempo i barnehagen.Får snakke litt med de ansatte og høre åssen sovinga er for tiden.
Er egentlig skamtrøtt selv,så vurderer og legge meg.Har ikke skjedd veldig mye i dag for og si det sånn og mørket tar knekken på meg.Nesten så jeg håper snøen kommer snart,men bare nesten.


Hvordan går legginga hos deg??14 Kommentarer


Jentehelg!

I går dro jeg til min gode venninne Maria i Stavern.Alltid like koselig og være på besøk hos henne.
Møtte henne på senteret hvor vi kikka litt og jeg fikk handla bursdagspresanger til Jessica.Er så kjekt at Maria er butikksjef på BR leker,god rabatt:)
Så da er bursdagsgavene i boks!

Satt hos Maria og skravla litt før vi reiste og kjøpte kinamat til kvelds.Spiste,skravla og koste oss.Alltid mye og prate om og mimre om,fnis...
Tror vi satt oppe til klokka var 01.Da var jeg rimelig trøtt ja.Men veldig koselig og skravle om alt mulig.
Ungene til Maria var hjemme,de er 11 og 14 år,fine unger.De lurte nok litt på oss noen ganger,vi er jo som to fjortiser,haha!!


Kinamat på menyen:)

Våkna i dag tidlig at regna piska mot vinduene og det blåste storm.Sovna igjen og sov til 10,herlig!!Sløvan på sofan med og skravle til jeg dro hjem.
En skikkelig regntung dag,grått som fy!!Men en koselig helg!!

Da jeg kom hjem ble Jessica og jeg med foreldrene mine på kirkegården for og sette lys på graven til morfar/oldefar og mine besteforeldre og onkel.
Jessica syns det var fint og få være med og sa at hun savna oldefar veldig,lurte på hvor han var nå osv.
Jeg prøvde og forklare så godt jeg kunne.
Veldig fint med alle lysene på kirkegården....


Søskenkjærlighet <3

Godt og se småtassene igjen.Men det er alltid godt med litt egentid med en venninnehelg.


Har du vært å tent lys på kirkegården i dag??10 Kommentarer


Middag og playdate!

I dag gikk det nesten rundt for meg på jobben,her snakker vi travelt!Dagen gikk superfort!Og da jeg var ferdig så måtte jeg fylle diesel siden lampa lyste,og jeg havna i den køen på vei til barnehagen,bah!!!
Litt sent ute til henting i dag,men ikke så sent at de stengte.Håper jeg aldri må hente de så sent.Stenger 16.45 og jeg henta 16.De har lang nok dag som det er.Men heldigvis hadde de det kjempegøy da jeg kom.

Siden paps jobba kveld ble min venninne Camilla og ungene med hjem til oss,vi tok med oss kinamat og koste oss.
Fem barn og to voksne,barna var kjempegreie som vanlig,spiste,lekte og koste seg.Camilla er høygravid og har termin i morra.Jeg satt nesten å venta på at vannet skulle gå,fnis...Ikke nok med det,gubben hennes har jobba i Frankrike hele uka,tøff dame altså!Høygravid og alene hjemme med tre barn!!


Ungene koser seg.Ben ble visst ikke med på bildet.


Veldig opptatt av et nytt spill på ipaden.

Lillebror har spist sjokolade;)


I morgen tar jeg meg en tur til min venninne Maria i Stavern.Da blir det jentehelg med skravling,mat og godis.Gleder meg!!Paps og barna blir hjemme.jeg skal sove over og kommer hjem på søndag:)

Ha en fin helg alle sammen:)10 Kommentarer


hits