Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Plutselig var det to!!

Jessica har to helt like koseaper i tilfelle en blir borte.I dag sto hun på rommet sitt med begge to i arma sine,hun lurte veldig.Så nå har hun tvillinger,hihi:)

Paps med "tvillingapene"til Jessica.

Hun lurer litt på disse to,men smilte fælt.Elsklingene hennes:)

Vi har til og med vært på en liten bytur i dag,og paps ble med,det er ikke ofte,han jobber jo som regel.Vi trang gardin oppheng,så nå blir det fint.Bilde kommer i morgen,da er rommet helt klart.Ble så jentete og koselig!
Var også innom H&M og brukte opp resten jeg hadde tilgode der.

Jessica og mams på årets siste dag:)

Fikk brukt opp tilgodelappen vår på H&M.

Må jo fortelle om Jessicas andre natt på eget rom.Det gikk bedre enn den første,tror jeg var nede to ganger i løpet av natta,men hun våknet 6,30 i dag,men det var Roger sin tur til å stå opp i dag,jeg sov til klokka 9.

I kveld kommer foreldrene mine til oss,så det blir stille og rolig.Blir spennende å se om Jessica våkner av rakettene,det gjør hun nok...

Nok en gang,godt nytt år!!
Klemmer fra oss...


6 Kommentarer


Årets siste dag...

Så rart,det er den siste dagen i 2009.Aldri har et år gått så fort!Lille Jessica som ble født 16 Desember 2008,vår nydelige prinsesse skal begynne i barnehagen,og jeg skal tilbake på jobb.Jeg føler liksom at en reise er over,en drømmetilværelse går over i hverdagen igjen.
Selfølgelig er ikke reisen over,men permisjonen og babytiden er over.Hele året har jo kun dreid seg om vår lille baby og jeg har vært hjemme i mammapermisjon.Da tenker man ikke på så mye annet,men nå er det jobb og barnehage som også må tenkes på.

Jessica har gått fra å være baby til å bli ei lita jente med egne meninger,og jammen blir hun ikke sinna også hvis ikke ting går hennes vei:)
Nå går hun som bare det,og snart kommer det flere og flere ord ut av munnen hennes,det er en gøyal tid som kommer nå også,bare litt mer slitsom med tanke på jobb.Må si jeg gruer meg litt...Med et vondt kne blir det heller ikke enkelt med min jobb som stuepike,men det går nok.
Ishockeyn som jeg var så godt i gang med vet jeg heller ikke åssen blir,får ta en prøvetrening til uka å se om kneet godtar det...

Nyttårsforsetter pleier jeg aldri å ha.Men nå får jeg kanskje prøve å bli litt mer tålmodig siden jeg er fryktelig utålmodig...
En annen ting er at jeg er fryktelig klar for å bli gravid igjen,så håper året kan bringe en lillesøster/bror til Jessica:)
Det er et kjempestort ønske for året...den biologiske klokka tikker,hehe!!!

Måtte hell og lykke følge oss i 2010!


Jessica har gått fra bitteliten baby til å bli ei lita nydelig jente:)

Dette ble liksom et litt tenksomt innlegg.Men i det hele har 2009 vært et flott år med bebisen vår!

Håper du også får alt du ønsker og håper på i 2010!
Godt nytt år alle sammen!!


8 Kommentarer


Huttetu!!!

Gurimalla så kaldt det er ute,huttetu!!Min kjære trosser kulda,han har dratt for å kjøpe kebab til oss,det skal jammen bli godt!!
Jeg måtte til byen i dag,pakka inn Jessica og meg selv,men frøys fordet jeg,Jessica var heldigvis varm i den nye Reima dressen sin.Gjorde unna det jeg skulle,og jammen ble det ikke votter på snuppa!Måtte ha det,hadde bare vanter.Ganske dyre egentlig,men veldig bra,Hestra heter de:)

Så dura vi hjemover igjen,var så kaldt da jeg lempa ut av bilen at jeg holdt på å tisse på meg,hihi:)
Vi har hengt opp noen bilder på dekorveggen inne hos Jessica.Et bilde av Curious George(nysgjerrige Nils),hun ler,smiler og peker når jeg spør hvor George er,så søtt:)Også bilder av henne i prinsesserammer.

Sånn er veggen nå:)

Ellers så har jeg vaska klær,og da skulle Jessica hjelpe meg å henge opp.Hvis jeg sier vaske,så finner hun en klut og "vasker"gulvet eller noe,så flink jente!!
Stas med eget rom,så vi har lekt endel der i dag.Nå sover hun søtt,enn så lenge,det er andre natta på eget rom.Roger fikk sove til 9 i dag før han dro på jobb,så i morgen vil jeg sove litt.
Det er litt rart på soverommet vårt nå,senga hennes er jo ikke der....Også kan jeg lese på senga med lyset på,jeg har brukt lommelykt til nå,hahaha:)Men sånn blir det jo,kan jo ikke akkurat ha flombelysning mens hun sover der...

Leking på gang...

"Heeeeei!!!!"

Og sånn sovnet hun sammen med bestevennen sin "Ape"...

Jøss, i morgen er det nyttårsaften,har liksom ikke no nyttårsstemning egentlig.Syns det er en oppskrytt dag,det var kjempestas da vi var små:)
De siste åra har Roger og jeg vært hjemme og kosa oss med god mat,godis og masse filmer og serier.Syns det er like kos,stille og rolig,i fjor hadde vi en nyfødt baby.Hjelpe meg så fort det har gått!I morgen kommer mamma og pappa hit.

Nå kommer nok kebaben snart,namme!!!

Hva gjør du i kveld,og hva skal du på nyttårsaften??
8 Kommentarer


Første natt på eget rom.

Det var Jessicas første natt på eget rom i natt.Jeg skal ikke skryte på meg at det gikk knirkefritt.Det gikk fint helt til 00,30,det var vel første gangen hun gråt,jeg hadde lagt meg så babycallingen sto inne hos oss.Men gubben var oppe,han satt til og med på rommet rett ovenfor Jessica,men jeg måtte jaggu våkne for så å tusla ned til vesla.
Han hører ikke om så flyalarmen går når han sitter på pcn eller når han sover.Jeg ble litt irritert ja...der sitter han lysvåken....
Jeg tusla i seng igjen,fra 2,30 til klokka 06 var jeg vel ned trappa sikkert 4-5 ganger,urolig frøken ja,som ikke fant smokken eller hadde sparka av seg dyna.Klokka 06 satt hun lysvåken i senga da jeg kom inn,great tenkte jeg da...
Tok henne med opp i senga vår i håp om at hun skulle sovne,tror du hun sovna??Neida...Klokka 7 ga jeg opp å sto opp.Så her sitter jeg da,og vesla sover alt i vogna si.Etter hun hadde spist tok hun meg i handa og leide meg bort til soverommet vårt,ville sove.
Så nå sover hun i vogna si inne på rommet sitt.

Lille frøken morgenfugl...selv med eget rom...

Får håpe det går seg til,det må det,orker ikke sånne netter når jeg skal på jobb...
Hun sov jo så fint hos foreldrene mine på eget rom,men er ikke det typisk da?
Får ordne meg litt frokost jeg da,gradestokken viser 20 minus,brrrrrrrr!!!!!

Hvordan gikk det med ditt barn den første tiden på eget rom??9 Kommentarer


Jessicas nye rom!!:)

Da ligger den lille snuppa vår å sover på sitt eget rom:)Vi har styra på i hele dag,Roger og jeg,og jeg har kosa meg.
Leverte Jessica hos foreldrene mine 10,30,derfra dro vi til Bohus for å handle benk med kurver til gangen vår,det ble i tilegg kommode med kurver til Jessica.Benken får vi til neste uke.Kjøpte også noen søte prinsesserammer til Jessica.

Rommet hun skulle få var et "roterom",vi tømte hele rommet først,så vaska jeg tak,vegger og gulver.Så var det klart for å sette inn senga og de andre tinga.Vi er så og si ferdige,mangler gardiner og noen bilder på veggene.Jeg ble kjempefornøyd,det ble kjempefint!
Bestilte dekor til veggene for en stund siden på www.kidsparadise.no


Rommet sett fra døra.

Den nye kommoden.Vogga lå hun i da hun var nyfødt.

Søt veggdekor over senga.

Nyfødt bilde av Jessica på kommoden:)

Vi har ikke fått hengt opp gardinene ennå,det kommer.

Morfar og Jessica,her skal hun hjem til rommet sitt:)

Spennende med eget rom!

Roter og storkoser seg:)

Syns det var kjempekos å ordne dette sammen med Roger:)
Da gjenstår det å ser om mamsen får sove i natt da,eller om jeg må ned å sjekke hele tida,vi sover oppe.
Har ikke hørt et pip fra henne ennå...

Ha en fin kveld:)

12 Kommentarer


Vi skal ordne litt...

Snart skal jeg kjøre Jessica til mormor og morfar.Roger og jeg skal ordne rommet hennes i dag,håper hun kan sove der i natt.Men gubben er litt "treig" noen ganger(snekker veit du)så får se hvor langt vi kommer.
Skal også på salg på Bohus.Skal ha noen ting til gangen.Har lenge hatt lyst på sånn sittebenk med kurver under,kjekt nå,og fint.Det er 500 kr avslag på den,da må vi slå til!
Fikk penger til jul,så da går de til det.

Tøff jente med den nye Kitty buksa:)

Jessica får det største rommet som er nede,vi sover oppe,derfor hun ikke har flytta før.Men vi har jo babycallingen.Jeg håper det går bra...

Kaldt i dag altså,16 minus nå...brrrrrr!

Har du planer i dag??


4 Kommentarer


Den store byttedagen...

Jessica og jeg dura avgårde til byen klokka 10 i dag,visste det kom til å bli masse folk.Roger skulle jobbe,så da benytta vi anledningen til å få bytta noen av gavene vi fikk.
Da vi parkerte var det ikke så mange biler,men da vi skulle hjem igjen,fullt kaos!Jammen bra vi dro avgårde tidlig.
Jessica fikk klær fra H&M som vi skulle bytte i noe annet,det var klær for 600 kr,bytta til masse Hello Kitty klær,hihi:)Jeg digger også den søte lille pusen.Handla ting med henne på i både USA og Thailand som jeg drassa med meg hjem.
Jammen godt vi fikk ei jente:)

Olabukse og en søt tunika.

Joggebukse og kosedress.

Vi har fortsatt litt tilgode på H&M.Bytta også en leke Jessica fikk til noe annet som falt i smak.Har ikke fått bytta noe av mitt da,hun ble litt trøtt så vi dro hjem.Hun sov kanskje 5 minutter i bilen,og da var det ikke lett å få henne til å sove mer,syns hun måtte sove litt lenger enn 5 minutter på en hel dag.
Da hun våknet lekte vi og styra på litt.

Snuppa.Eller "Stripa"som jeg kalte henne i dag pga klærne,hihi:)

Jessica "rydder" i kjøkkenskuffen.

Nå har gubben og jeg spist bali kyllinggryte,og nå hører jeg at han rasler med godispapir på kjøkkenet.Tenkte jeg skulle se på både Top Model og Victorias Secret fashion show nå i kveld,men ikke sikkert han vil det gitt, siden han har inntatt sofan med potetgullbollen i armkroken,det er standard han.Men jeg blir vel bare misunnelig på de perfekte kroppene dems,jeg blir i allefall aldri sånn,men,men...

I morgen skal vesla være hos foreldrene mine,da skal vi ordne rommet hennes!!!På tide,jeg begynte med dette for sikkert 1,5 mnd siden,men av en merkelig grunn har det blitt ennå mer rotete der inne.
Men i morgen skal det gjøres!

Min kjære med potetgullbollen i armkroken.Standard.

Tror han hadde kasta meg ut i snøen om han visste at jeg la ut dette bildet,hihi:)Men han er aldri innom bloggen.

Skal du se på Victorias Secret Fashion show i kveld??


8 Kommentarer


Hele 50.5 cm med snø har det kommet her...

Det har jo så og si snødd i hele jula.Vi bor i Kongsberg som er på østlandet,jeg kaller byen for et typisk snø/kuldehøl.
For ja,her er det kaldt og alltid masse snø.Flott for skisenteret her,kanskje dere har hørt om Kongsberg skisenter?
Uansett,hørte på nyhetene at det har kommet mest snø her i jula,hele 50,5 cm!Gurimalla!
Så de siste to ukene mine hjemme med vesla får vi leke masse i snøen og ake.Men det er veldig kaldt da...så blir ikke lange uteturene av gangen.Jeg er ikke så veldig glad i snø og kulde,men gøy for vesla så klart:)
Jeg må nok skaffe meg en utebukse nå ja...så kan jeg base og ake jeg også:)

Jessica syns det er gøy med snø:)

Er det kaldt og masse snø hos deg??
Liker du snø og kulde??6 Kommentarer


Plutselig gikk det opp for meg...

Klokka 03 i natt gikk det plutselig opp for meg at om 2 uker skal vesla i barnehagen og jeg på jobb.Gurimalla,når skjedde dette??Da er det liksom tilbake til virkeligheten igjen med jobb og alt.
Det blir nok litt godt å komme i gang,men sikkert veldig slitsomt tror jeg.Lenge siden jeg har jobba,jeg var sykemeldt store deler av svangerskapet,og nå har jeg vært hjemme et år med snuppa alt.
Skal jobbe 3 dager i uka.Det skal bli godt å få lønning igjen,har vært to mnd uten nå.

Så rart det blir å levere Jessica i barnehagen...

Et år har aldri godt så fort før,det skal jeg love deg.Et år er jo en eeevighet tenkte jeg der jeg lå med min nyfødte lille baby.Så dere med nyfødte bebiser,nyt tiden,for den løper fra dere...

Så for min del er det altså jobb og det dagligdagse livet igjen alt for snart...snufs.

Noen som føler det samme som meg??


8 Kommentarer


16 and pregnant...

Da har jeg sett på 16 and pregnant på Mtv,eller jeg prøvde i allefall.Jessica ville jo ikke sove,typisk når jeg vil se på noe.Tror hun sovnet etter en time...Skikkelig vrang i dag.
Vel,felte noen tårer av episoden i dag,de bestemte seg for å adoptere bort babyen.Herregud så vanskelig det må være,men adoptivforeldrene ble jo kjempeglade.Tror aldri jeg hadde klart det.Også så babysyk som jeg er,blir jo ikke noe bedre av å se sånne programmer,hihi:)

I dag var det min tur til å få sove litt lenger,så jeg sov til 9,30.Så vi har lekt inne og kosa med Bongo.

Kose med Bongo.

Da Jessica hadde spist middag dro vi på besøk til kameraten til Roger,Jørn Erik.Han er gift med Jenny og de har Jan Erik sammen,han er nøyaktig en mnd yngre enn Jessica.
Der ble det satt fram kaffe,brus og sjokolade,akkurat som om den kvapsete kroppen min har godt av det!!Og jeg klarer jo ikke å la vær...Nei,jeg blir aldri tynn,og nok en gang,jeg hater kroppen min!!!!

To stolte fedre.Nyfødt Jan Erik og Jessica 4 uker.

Jan Erik 11 mnd og Jessica 12 mnd.

To små råkjørere:)

Jessica leker med den"lille"bamsen til Jan Erik.

Jessica klapper "vov-vov"som hun sa:)

Mannfolka koser seg,også den lille ville ha,hihi:)

Koselig med en lekekamerat:)

Veldig koselig å besøke de igjen:)Jenny og jeg gikk jo gravide sammen.Jan Erik er jo så søt:)Hun er forresten fra Fillipinene.Gøy for de små å få lekt litt sammen,håper vi treffes snart igjen!Vi bor i samme by,men blir liksom ikke så ofte vi sees,men det må vi forandre på!

Nå skal jeg bare sitte å glo,Roger styrer fortsatt med pcn sin.Så da sitter jeg litt på nett og ser samtidig på tv.Men tror ikke det var noe super bra å se på i kveld.

Ha en fin kveld!11 Kommentarer


Supersøt/Og en forklaring

Dette supersøte sengesettet fikk Jessica av "Ape" til jul,hihi:)Syns det var så nydelig!Har til tider litt sengetøydilla,det er jo så mye fint.
Dette kjøpte jeg på Princess,fåes også i blått.

Supersøtt.

Passer til denne supersøte jenta:)
I forrige innlegg skrev jeg at jeg kjeda meg i jula,en anonym kommenterte på dette,at jeg var sur osv,at jeg måtte lage tradisjoner selv osv.
Vel,det ligger kanskje litt andre ting bak dette som jeg ikke kan nevne her.Men jeg har sagt før at jeg er ingen julete person,ikke mannen min heller.Vi har ikke juletre i år engang,og pynten består av en nisse.
Vesla er 1 år og skjønner ikke så mye ennå,men når hun blir større blir det juletre og pynt her.Jeg kan ikke se så mye magisk med jula annet enn unødvendig stort pengeforbruk og stress,og sitte blakk i januar.I år har vi kanskje brukt 1000 kr på gaver.Fordi vi ikke hadde råd til noe mer,jeg går hjemme i ulønna perm akkurat nå,med lån og regninger så kan vi faktisk ikke handle vettet av oss,da må maten gå først.Vi er ikke fattige altså,men i år måtte vi bare si stopp!Mannen min er utrolig forsiktig med penger,ikke jeg alltid...
Jula er koselig den,men ikke for enhver pris.Og vi er takknemlige for alle gavene vesla og vi har fått.Også tenker jeg på alle som har det grusomt i jula,som har mista noen eller som rett og slett er fattige,det er mange triste skjebner ute å går.Ei venninne av meg har det kjempetøfft i jula,hun satt på julaften og ønska hun ikke var her mer.

Jeg skulle virkelig ønske at jeg var mer julete av meg,men det er jeg altså ikke.Selv om jeg har vokst opp med koselige juler.
Mannen min har nok ikke hatt det like lett...

Men i fjor fikk vi en magisk jul,da ble jenta vår født:)

Nå skjønner jeg hvorfor mange velger å reise bort i jula...Nå sitter sikkert mange å rister på hue av dette,men så gjør det da,jeg er bare ærlig,sånn er jeg.


8 Kommentarer


Rett og slett en gørr dag!

2 juledag er som 1 juledag,vi har ingen faste tradisjoner.Dagen i dag har vært laaaang og kjedelig!Jeg sto opp med vesla klokka 7 og lot min kjære få sove,håper det er min tur i morgen.

Familiens yngste datafreak:)

Sikkert mange som har kost seg i middagsselskaper i dag også.Vi hadde null planer i dag.Disse dagene kan bli så kjedelige at det er nesten så man lager en krangel for å få litt action,hehe!!Jeg har ikke gjort det altså...
Vi tok med Jessica ut etter lunsj,da brøyta de her så vi kom oss fram.
Vi lekte og prøvde akebrettet,kjempegøy syns Jessica!
Jeg har lagd muffins i dag da...fikk ånden over meg,det er ikke ofte.Haha:)

"Hei mamma!!"

Jessica og mams på akebrettet.

Tøffingen vår:)

Sinnsykt mye snø,hun blir jo helt borte...

Søta:)

Nå legger Roger Jessica,hun er trøtt og sutrete,sovi en gang i dag.Jeg skal straks lage taco til oss,det skal bli gødt!!!!!
Så blir det vel å slækken foran tvn,jeg skal i allefall se på "I didnt know I was pregnant".

Hva har du gjort i dag??
Noen andre som har kjeda seg??

13 Kommentarer


Jessica ute med morfar

I går koste Jessica seg ute med morfar.Hun satt på snøskuffa mens han måkte,det var nok gøy:)Søte,lille...


0 Kommentarer


Nå holder det!

Nå holder det i massevis med snø,er det mulig liksom?!Og det laver ned ennå.Vesla sover,men når hun våkner skal jeg ta henne med ut,hun blir vel borte i all snøen:)
Kaninen vår Bongo vil alltid ut på verandaen,så vi slipper henne ut,men i dag fikk jeg ikke opp døra engang.

Bongo som løper i snøen(dette var i går kveld).

Bongo vil ut å lufte seg,men jeg får ikke opp døra...Og det er heller ikke brøyta i gården ennå,hjelp!

I dag er det 2 juledag,en dag som ikke betyr noe for meg,ingen tradisjoner eller planer for dagen.Kanskje jeg skal lage muffins??Akkurat som om jeg ikke går å småspiser nok allerede...

Er det mye snø hos deg?
Hva skal du i dag?


7 Kommentarer


1 juledag.

1 juledag skjer det ikke noe spesielt hos oss.Ingen tradisjoner,så det blir nesten som en søndag syns jeg.Har fått sovi og slappa av i dag siden Jessica sov hos foreldrene mine.
Roger og jeg skulle dit å spise samtidig som vi skulle hente vesla.Men da vi skulle dra orka han ikke å være med,klaga på dårlig form.Men han har virus på datan så mistenker at det også spilte inn sammen med den dårlige formen.Han har jobba så utrolig mye,så ikke rart om han blir syk nå.
Vel,jeg dro alene da.Mamma og pappa ble litt lei seg over at han ikke var med,de hadde lagd masse mat.Men sånn ble det i dag.Så her sitter jeg å spiser godteri  mens Roger desperat prøver å fikse pcn.

Jeg prøver å ta bilde av oss...

Jessica var trøtt og sliten etter all leikinga med morfar i snøen i dag,så hun sovna fort.Men vi fikk leika litt først med de nye lekene:)
Her er det så og si snøstorm ute....så i morgen må vi ut med akebrettet,hvis vi ikke har snødd inne da...gleder meg,tjo-ho:)

Lille,søte overfaller meg:)

Ute å går med nissen jeg fikk i julegave.

Leker med den nye fine traktoren sin:)

Og sånn sovnet hun...

Sender en spesiell hilsen til Regina som har det veldig tøfft denne julen,og som syns det er vanskelig å tenke positivt akkurat nå.
Ikke gi opp Regina vennen...du vil smile igjen,tro meg.Selv om alt ser svart ut nå.
Jeg tenner lys i kveld for henne,og jeg oppfordrer alle andre til også å tenne lys for alle som har mistet noen og som har det tøfft i jula...

Ha en fin og rolig kveld...

10 Kommentarer


Da var julaften over

Da var julaften over for denne gang....Vi sov helt til 11,30 i dag,har vondt i hele meg,liggi for lenge.Jessica sov hos mormor og morfar i natt.Vi skal dit i 15 tida å spise i dag også.
I går spiste vi kalkun med alt tilbehør.Det er det beste jeg vet,namme!!!
Vi var ikke så mange,oss tre,mamma og pappa og oldeforeldrene til Jessica.Syns morfar har blitt så skrøpelig,det er vondt å se.Han kan ikke gå,ser nesten ikke og er i en skrøpelig tilstand,men han er 94 år!Han er gammel turner,så han har vært sprek lenge.Veldig glad han fikk feire julaften med Jessica...jeg tror ikke han er her neste jul...men vet jo ikke,sa det ifjor også.
Det var et enormt pakkehav:)Her kommer bilder fra julekvelden.

Mine to kjære:)

Er de ikke søte??

Pakkehav!

Jessica pakker opp den største gaven.

Oj,en Fisher Price laptop!Supert!!!

Denne var også super.Den kjører,lyser og dyra lager lyder:)

Her ligger det strødd rundt...oldemor og oldefar i bakgrunn.

Jessica fikk masse fint.Penger,fisher price laptop,safaribil med dyr,little people isbil,to bøker,hello kitty badekåpe og seleskjørt,reima parkdress,ryggsekk,sengetøy,ole brum håndkle,puslespill med lyd,potte,little people dyr,badeleke.Tror det var det meste,fikk noe mer,men det skal jeg bytte til noe annet.
Jeg fikk også gaver.På forhånd hadde jeg jo fått fotoapparat av min kjære.Jeg fikk sko,Jean Paul joggebukse,dikt om mamma fra Jessica,penger,konfekt,en fin nisse som jeg hadde sikla på,rosa snacksskål.
For noen av pengene skal jeg kjøpe meg englebarna smykke:)Roger fikk også fine gaver,av meg fikk han smykke med stjernetegnet sitt på.

Nå skal vi snart på middag hos foreldrene mine,der er jo Jessica.Fikk sms om at hun var ute å lekte i snøen med morfar:)

Ha en fin 1 juledag:)

Fikk du/barnet ditt mye fint??


6 Kommentarer


Se på disse to!!

Jeg kan jo ikke annet enn å le av mine to kjære!Jessica vil smake på absolutt alt,og det er vanskelig å unngå det nå.Men sjokolade får hun ikke altså.
Sånn fant jeg disse to på kjøkkenet i stad...Tatt på fersken,hihi!!!

Koser seg med kransekake:)

Hihi...morsomt:)


8 Kommentarer


Julaften

Da var julaften her.Jessica våkna klokka 06 ennå jeg ikke la henne før 20 i går,så det har tydligvis ikke noe å si om jeg legger henne senere.
Vi våknet til snøvær.

Julemorgen i nabolaget vårt.

Jessica fikk seg et morgenbad å bæsja liksågodt på gulvet mens jeg fyllte badekaret hennes...
Mens vi var nede på badet hørte vi noen rare lyde oppe,og alle tre var jo nede.Det var Bongo som hadde kommet seg ut av buret alene,gurimalla!!
Jeg lagde egg og bacon til oss til frokost,så vi har kosa oss.
I kalenderen var det en "gullmedalje"som Jessica har tusla rundt med.

En "gullmedalje"i kalenderen.

Har prøvd å få tatt noen fine bilder av Jessica med nisseklær,men det er ikke lett,tok 50 bilder.


Senere skal vi til foreldrene mine.Oldeforeldrene til Jessica kommer også,oldefar fikk jo ikke feira med nyfødte Jessica i fjor.Da var han syk.De er gamle og begynner å skrante...trist.
Tror Jessica får et lass med gaver.

Ha en koselig julaften og kos dere!

God jul alle sammen!


5 Kommentarer


I morgen er det julaften lille venn...

Lille snuppa vår sover i nissedrakt/pysj i natt...Når du våkner er det julaften lille venn...ifjor på julaften var du bare 8 dager,tenk det!Vesle snuppa vår...

Jeg får vel tusle i seng,gubben har sovna på sofan,bombe!

Natta!!


2 Kommentarer


Vi har besøkt fjøsnissen og dyra hans i dag:)

Tok med meg Jessica til byen i dag fordi jeg visste at fjøsnissen skulle komme med dyra sine.Fjøsnissen hadde med seg høner,marsvin,kanin,harepuser,en gris og en liten hund.
Jeg skal love dere at Jessica storkoste seg,hun ville ikke gå derfra,hun begynte å gråte så vi sto å kikka på dyra og klappa de lenge.Hun var så fascinert av den lille grisen med rød sløyfe:)Kjempetamme og snille dyr,koste meg jeg også:)Jeg er så glad i dyr.Måtte jo løsrive Jessica til slutt,men det var utrolig koselig for oss begge to.
Møtte også vår koselige jordmor Marit Meslo som kom å klemte oss og takka for julekortet som hun fikk av oss(jeg sendte hjem til henne).

Så gikk turen innom bestemor og bestefar for å levere gaver.Og jammen fikk ikke Jessica lov til å pakke opp en pakke mens vi var der.Og det var et kult ratt med lyder som en bil.
Men hjelpe meg så mye gaver hun får i morgen....

Da paps kom hjem dro vi alle tre å handla inn mat for jula.
Her kommer bilder fra fjøsnissen:)Fikk foressten brev fra sykehuset ang kneet mitt i dag.Skal dit innen juni!!!Jada.....Roger kjenner noen av kirurgene der(har jobba for de),så han skal prate med de å prøve og få sniki meg inn før.

Nå er Roger avgårde med julegaver til noen av kundene sine.Når han kommer hjem blir det pizza og Love Actually:)

Ha en fin lille julaften!

Hva gjør du i kveld??


8 Kommentarer


Nissejente....

Vi har ikke fått tatt så mange bilder av Jessica med nisselue og drakt på ennå.Tenkte å ta senere i dag.Men her er et bilde som morfar/pappan min har tatt.Ikke så lett å ta bilder av en aktiv 1 åring nei...


Vi har besøkt fjøsnissen og dyra hans i dag,så følg med senere,da kommer det bilder:)


7 Kommentarer


Luke 23

Jøss så fort desember har gått,blir helt skremt jeg...Jessica skjønner nå at hun får pakker hver dag.Hun sitter først å ser litt på den,så gir hun den til meg så jeg kan hjelpe henne:)
I dag var det en liten Hello Kitty boks med noe inni(som mams tar,hihi).

En søt liten Kitty boks.

Det er lille julaften,og jeg er sikkert den eneste som ikke stresser med noe,hihi:)Her er det ingen julepynt osv,bare noen julete telys og ei nissejente,jeg har et "fake"pepperkakehus som jeg kan ta fram.Dere syns sikkert at jeg er skikkelig kjip som ikke pynter noe?Vet ikke hvorfor jeg er sånn....
Men neste år blir det nok litt mer her,da er vesla 2 år.Vi skal til mamma og pappa i morgen,og der er det jo juletre.Jessica vil sikkert klatre i det...forundrer meg ikke,hehe:)

Jeg spurte i går om noen ville gjette på hva som var i gaveposene,de som gjetta har rett:)


Sånn lå snuppa da jeg la meg i går:)

Hva er planene dine i dag??
Stresser du med jula??4 Kommentarer


Badeengelen vår:)

I dag har det vært en kjedelig dag egentlig.Ikke noe å finne på.Hadde lyst til å trille,men det var så kaldt at.
Etter at Jessica hadde tatt seg en dubb dro vi til mamman og pappan min med gavene,så slipper vi å drasse med så mye på julaften,var jo noen poser.
Så vi var der en stund før vi dro hjem.
I dag er det noe som kalles for drekkedagsnatta her i Kongsberg.Det er en eldgammel tradisjon fra gammelt av.Folk går i fakkeltog fra Funkelia(skisenteret) og ned til byen,mange sitter å brenner bål på veien.Det er stort sett drikking det går på nå,masse folk på byn,og sikkert mange som sovner ute i kulda også,huff!Men også mange som gjør noe koselig ut av det.
Kjedelig som jeg er så har jeg aldri giddi å vært no særlig ute på denne dagen.Kanskje et par ganger.Det er alltid bikkjekaldt på denne dagen også.Jeg er liksom ikke noe "partyjente".Syns det er koseligere å samles hjemme hos noen jeg da og spise og kose seg:)Men det er meg da.

Siden vi ikke har gjort så mye i dag slenger jeg med noen bilder av vesla.Fikk tatt noen nydelige bilder i stad da hun bada,hun elsker jo å bade,storkoser seg:)

Roger og jeg har spist biff stroganof med ris og salat til kvelds/middag.Han kommer såpass seint hjem så Jessica spiser middag i 15,30 tida.

Ute å går med mobilen til mams.

Bade,eller "dade"som Jessica sier:)

Vår fantastiske nydelige Jessica:)

Badeengelen vår...

Sånn sovnet hun i kveld...lille søte.

Jøss er det jul snart...ser ikke sånn ut her,hihi:)

Hva gjør du i kveld??11 Kommentarer


Vi har utrolig mange bilder av snuppa vår

Vi har så masse bilder av snuppa vår,og det er jeg så glad for.Noen har jeg fremkalt å satt i album,men nå må jeg fremkalle igjen tror jeg.
Syns vi tar bilder hele tida jeg,er du sånn?
Her kommer noen bilder pappan min har tatt:)


Har ikke like mange bilder av meg som liten,men en del er det.Tenk å ikke ha bilder av seg selv som baby,noe så trist.
Sitter å ser på bilder av vesla vår og smiler og tenker tilbake,noen tårer kommer også.
Jeg er så glad i bilder,de er så utrolig verdifulle!

Tar du masse bilder??


6 Kommentarer


Luke 22

Jessica sov til nesten klokka 8 i dag,det var deilig!Nå har jeg lagt henne,begynte å bli ganske sutrete,og nesa renner fortsatt,snørr overalt.
Da var det klart for pakke 22,og nå er det snart jul.I dag fikk hun en smoothie,litt snodig,for i går smakte hun på det for første gang,og det falt i smak:)

Nam,smoothie!

Vi har ingen store planer i dag.Hadde litt lyst til å trille en tur,men det er 12 minus og det snør.Kanskje vi kan kjøre bort til mamma og pappa med alle gavene,så blir det ikke så mye å ta med seg på julaften.

Gaveposene er klare:)Må få levert de også.

Noen som vil gjette på hva det er i gaveposene?De er til besteforeldrene,oldeforeldrene og tantene og onkelen til Jessica:)

Hva gjør du i dag??


5 Kommentarer


Mens hun sover....

Jeg har benytta meg av å pakke inn noen pakker mens Jessica sover.Jeg er virkelig ikke flink til å pakke inn altså.Jammen godt jeg ikke jobber i butikk sier jeg bare...

Snuppa vår sover...

Jeg har pakka inn gaver.(Noen var ferdig innpakka fra butikken.)

Disse gaveneposene skal også fylles.Kan ikke si med hva siden noen leser
her.(Gaveposene er fra Nille,kjempefine!)

Bongo ville på verandaen en tur.Løper rundt i full fart,ennå det er 16 minus.
Hun er en innekanin:)

God natt fra meg:)

9 Kommentarer


Selvbetjening...

Da var kvelden her igjen,og det er 19 minus ute,godt vi er inne sier jeg bare.Måtte til byen i dag,hadde endel småting å ordne.Møtte mamma og pappa også.Mamma trilla litt på Jessica mens jeg var inne i noen butikker,helt umulig med barnevogn nå,trangt og masse folk.
Dro innom jobben min også med julekort til den snille sjefen min:)Der fikk jeg jammen i meg en julegave,en pose med litt forskjellig,og et gavekort på cafe pi for 200 kr!Gjett om det blir lunsj der snart,maten er så snadder der:)
Tror jeg fikk gjort det jeg skulle i dag.

Etter at vi var ferdig i byen kjørte jeg rundt med julekorta fra oss.Jessica var trøtt så hun tok seg en dubb i bilen.

Jessica sovna på julekort runden vår.

Da vi kom hjem og jeg satte bilen i garasjen så var Jessica nede i gangen i mens,jeg er jo bare borte i 40 sekunder.Hun pleier å vente på meg der.
Da jeg kom inn møtte dette meg,jeg hadde jo satt fra meg handleposene,og vesla var tydligvis sulten:)

Snakk om selvbetjening!!

Maten lå strødd utover gulvet,og vesla satt å koste seg med en ostebriks.Hun ble kjempesinna da jeg tok den fra henne.

Hun er så snørrete,det renner av nesa,snørr og klin overalt,æsj!!
Jeg har vært så svimmel og rar i dag,er litt plaga med lavt blodtrykk,litt ekkelt egentlig.Var sånn når jeg var gravid også,holdt på å besvime noenganger,og kasta opp.Fysj!!

Jessica fikk seg et fint pledd fra princess av mormor,60 kr!

Borte:)

Tenk at det er et år siden vi kom hjem fra sykehuset i dag med en bitteliten baby....
Har så lyst på baby igjen jeg...en søster eller bror til Jessica,sukk....11 Kommentarer


Jessica og mamsen...

Her kommer noen bilder av Jessica og meg sammen:)Er så koselig med sånne bilder syns jeg...Det var noen bilder av oss,har nok flere også:)

Har du mange bilder av barnet/barna ditt og deg sammen??
7 Kommentarer


Luke 21 og litt urolig natt.

Til tross for at vesla ikke la seg før klokka 20 i går,og han hun var våken fra 22,30-23 og igjen klokka 01 våknet hun klokka 7 i dag,hadde trodd hun hadde sovi lenger,men nei.
Klokken 01 i natt havnet hun i senga vår igjen også...jaja...hun er så snørrete stakkar.

Så fin:)Klokka 22,30 i går kveld.

Så det var jo bare å stå opp da,for hun var lys våken.Lot henne få et varmt bad på morgenen også før vi pakka opp pakke nr 21.Der var det en plastikk smekke.


Nå tar hun en dubb,har pøsa på med nesespray.Når hun våkner må vi kjøre ei runde med julekort.
I fjor 21 desember dro vi hjem fra sykehuset,så rart å tenke på...

Hva skal du i dag da??


3 Kommentarer


Stakkar...

Jessica er så snørrete,derfor sover hun ikke godt.Hun bruker smokk og det blir vanskelig å puste.Nå i stad våkna hun så vi tok henne opp litt for å trøste, og gi nesespray så hun får sove.

Pappa trøster...

Og mamma trøster...

Stakkar lille jenta vår som er tett i nesa...
Roger gikk inn å la henne igjen,og han har visst sovna selv,trøttingen...han fikk sove til 11 i dag!!
Får legge meg jeg også,mulig vesla våkner igjen å vil sove med mamsen sin...

Natta!


5 Kommentarer


Jessica på shopping med mams og paps:)

Vi dro alle tre på en liten shoppingtur til Buskerud storsenter i dag.Roger er ikke av den typen som er så glad i shoppinglivet for å si det sånn,så vi drar alltid uten han.Vi skulle ikke ha så mye,og det ble julegaver til vesla iallefall.Resten av julegavene blir bilder av Jessica fra fotografen som vi scanner,tror familien blir glad for det,iallefall besteforeldrene.
Men koselig at han ble med for en gangs skyld.Jessica og paps hadde det kjempegøy de:)Jessica sto i handlevogna,og det var mye bedre enn å sitte.

Jessica og paps har det kjempegøy!!

Så fornøyd!Mye gøyere å stå i handlevogna:)

Dette falt i smak!Jessica is in laptop heaven:)

Her hører hun på musikk og danser:)

Weeeeeh!!!!

Vi dro innom Burger King også:)

Da vi kom hjem stoppa vi innom mamma og pappa en tur.Måtte vise at Jessica går som bare det.Og det gjør hun,hun går gjennom et helt rom nå,hun har blitt så flink på bare en dag.Ting skjer virkelig fort,for et år siden lå vi fortsatt på sykehuset,og nå går hun!
Fikk også prata litt om overnatting som jeg nevnte tidligere i dag.De vil gjerne ha henne på overnatting,og de vet vel ikke helt selv hvorfor det har blitt sånn.De skulle bli flinkere til å spørre oss også om å få ha henne noen ganger.De er jo så glad i henne,og de skjemmer henne bort:)(Eneste barnebarnet dems.)
Da får vi nok litt "kjærestetid"i jula:)Har liksom ikke hatt det siden vi var i Oslo på hotelltur på bursdagen til Roger i august.
Da vi skulle hjem starta ikke bilen,flatt batteri.Så vi kom oss hjem etterhvert,og vesla la seg en time senere.Blir spennende å se når hun våkner i morgen...Hun har blitt så snørrete stakkar:(

Ha en fin søndagskveld:)5 Kommentarer


Vesla stabber og går alene:)

Jessica går,det er ikke bare to,tre skritt som hun har gjort en stund,men maaange.Hun går over hele gulvet,jeg står i andre enden og hun går mot meg:)Hun går,detter,reiser seg å går videre.Hun ler og smiler,gir seg ikke,for dette var gøy:)
Jeg sto med fotoapparatet å knipsa,paps jobber jo.
Men da han kom hjem gikk hun for å vise seg fram til han,en stolt mamma og pappa,og en like stolt lita jente:)

Nå kommer jeg mamma!

Holder balansen...

Hun er så flink at hun tar med seg "Ape"på en gåtur også:)

Kjempestolt frøken!

Vi dro en rask tur ut i kulda i dag,bildene fra fotografen var nemlig ferdig!Vi bestilte album med 12 bilder.Ble kjempefint,og prisen var ikke ille,850 kr!

Nå har vi spist lasagne,den var supermektig....Tenkte jeg skulle se på et program som heter I didnt know I was pregnant på kanalen travel and living.kan ikke skjønne åssen det er mulig.men blir gøy å se.
I går så vi en trist og fin film,My sisters keeper.

Vesla sover søtt,men jeg har vært inne 4 ganger som hun har stått i senga,kanskje hun drømmer at hun går:)
Det snør ute...

Lille prinsessa vår sover.

Når begynte barnet ditt å gå??


10 Kommentarer


Da Jessica var 7 uker var hun hos fotografen:)

Da Jessica var 7 uker var hun hos fotografen for første gang.Fikk bare ånden over meg at vi måtte til fotografen,skulle ønske vi hadde dratt ennå tidligere,da hun var 2 uker gammel.Kjempefine bilder!Jeg har tatt bilde av bilde,så ikke så bra kvalitet her.
Søte snuppa vår!!


7 Kommentarer


Pakker i posten:)

Alltid koselig og spennende med pakker i posten:)På onsdag kom det en pakke til Jessica,hun hadde jo bursdag:)
Pakken var fra Nari Regina,inni var det en søt liten elefant:)

Jessica med elefanten fra Nari Regina:)

I dag dukka det også opp en pakke,fra Lene,Emma og Adrian:)Måtte jo pakke opp med engang,hihi:)

Så mye fint:)

Jessica måtte prøve "pusestøvlene"med en gang:)

Da Jessica var nyfødt fikk hun samme støvler,men de er jo altfor små nå,så det passa fint.Også blir de kjempefine sammen med den nye Hello Kitty jakka:)
Tusen takk for gavene snille jenter og gutter:)Klemmer fra oss.3 Kommentarer


Luke 19

Jessica satt å gråt i senga si klokka 4,30 i dag,og ville ikke sovne i senga si.Jeg tok henne over til oss og da sovnet hun heldigvis,syns det var litt i tidligste laget å stå opp ja...
Så var det pakke 19 i dag da,og der var det en pakke med babykjeks!Jessica liker de kjempegodt!Passa bra også,for vi hadde ikke flere igjen.

Kjeks!

Men gurimalla så bikkjekaldt det er ute,minus 20,vi blir inne i dag.Men jeg har allerede vært ute,måtte på posten å poste noen kort og små gaver.
Men fy å kaldt.......!
Nå har jeg lagt vesla,drøyde litt i dag,tenkte å prøve med en lang dubb isteden for to korte.
Så da sitter jeg litt her å kikker:)

Hva skal du i dag!


1 Kommentarer


Ta vare på hverandre...

Jada,det tok 45 minutter før vesla sovna,jeg satt inne på rommet i stummende mørket,går jeg ut begynner hun å gråte.Tror vi får begynne med en dubb på dagtid nå,sovi to i dag og da tok det laaaang tid før hun sovna.

Fyttirakkern så kaldt det er ute,17.5 minus,hvor kaldt blir det til natta da??Vi bor i et kuldehøl...
Min kjære har reist for å hente kinamat,må kose oss litt i kveld på 5 års dagen vår:)Også skal vi se my sisters keeper,visstnok en gråtefilm...

Før i dag tok jeg og Jessica en tur til byen,det dukker opp uventa gaver,og da syns jeg at jeg må gi noe tilbake.Men vi har egentlig ikke råd til gaver i år.Roger blir litt irritert over dette gavestyret,og jeg er litt enig med han i det.Neste fredag er jula over,i allefall julaften.
Vi feirer bare julaften,og det er det liksom,ikke noe mer,litt kjedlig,men sånn er det hos oss.Kanskje derfor jeg ikke er så julete...??Men det blir godt å ha Roger hjemme i romjula,da tar han seg fri.Så da skal vi tre kose oss masse:)Da kan vi ta med Jessica ut å ake på det nye akebrettet hennes!

Jessica skal til byen:)

Julekorta jeg bestilte kom i dag,de ble ikke helt vellykka,men greie nok.Så jeg har skrivd de ferdig,så i morgen må jeg poste noen og kjøre rundt med resten.


Fornøyd med de nye lekene sine.

Prøvde å ta et fint bilde av oss,men ikke så lett:)

Jessica ville prøve den nye kjolen sin:)

Til slutt i dag vil jeg få si noen ord fra Nari Regina som jeg har fått god kontakt med.Hun er 16 år gammel,på kort tid har hun mistet kjæresten sin,pappan hennes har fått slag og hun må kanskje tilbake i en fosterfamilie hun ikke trives i.Hver dag besøker hun grava til kjæresten sin som hun savner så utrolig mye.Skulle ønske jeg kunne gjort noe for å hjelpe henne...eller få henne til å føle seg litt bedre...
Regina ber alle som leser bloggen min til å ta seg tid til familien,venner og kjæresten.Fortell dem hvor glad du er i de,og hvor mye den personen betyr for deg.Det er veldig viktig!
Som alle andre kvelder denne uka tenner jeg flere lys for Regina og kjæresten hennes...7 Kommentarer


Første bildet av Roger og meg:)

Fant dette bildet som er det første bildet som ble tatt av Roger og meg.Vi tok det selv hjemme hos han 22/12-04.
Så her har vi vært sammen i hele 4 dager,hihi:)

Se på oss da,hihi!!

Nå har det blitt mye mimring i det siste...

3 Kommentarer


I dag er det 5 år siden min kjære og jeg ble sammen:)

Jammen er det 5 år siden vi ble sammen i dag,jeg var på middag hos han og fra da var det oss:)Så i 2004 var det min julepresang.Alt skjer i desember hos oss tydligvis,en fin måned:)
I fjor på denne dagen lå jeg på sykehuset med den lille nyfødte jenta vår...
Vi har da rekt litt også,ble sammen i desember 2004,gifta oss i august 2006 og fikk en nydelig baby i 2008!

I Egypt 2005:)

Det blir nok ikke store feiringa i dag.I fjor glemte jeg det helt bort,og da hadde jeg gave og alt.Men da var vi så opptatt av den lille bylten vår:)

Hva er kjærlighet?
Det er en egen følelse,den du bare får,når du åpner hjertet ditt
og en annen i sentrum står.
Det er et ømt og kjærlig smil,bare ment for deg.
Når utfordringer kommer til,hjelper den deg i vei.

Det er et blikk i øynene som sier "Jeg forstår".
Den stille gleden du føler når noen stryker ditt hår.

Delte minner,håp og drømmer.
Kjærlighet gir lys og kraft.

Det som er lykken i mitt liv er at jeg kan dele det med deg...
dele håp og drømmer,
glede og vennskap-og mest av alt,kjærligheten.Elsker deg Roger min!


8 Kommentarer


Luke 18

I dag sto vi opp til 15 minusgrader,brrrr....varmepumpa går for fullt og vesla tar en dubb.
I kalenderen i dag var det en liten melkesjokolade,den havner nok i magen min.....Jammen bra hun ikke vet hva sjokolade er og hvor godt det er:)

Melkesjokolade som havner i magen til mamsen,hihi:)

Er det kaldt hos deg i dag??


4 Kommentarer


Flere gaver...

Tenkte jeg kunne vise dere de fine gavene Jessica fikk i dag,heldige jenta...eller skal vi si bortskjemt?

Fra Marianne og Marcus.

Fra Annette og Adrian.

Fra Anita og Ole Eirik.

Fra Lise,William og Dennis.

Fra Katy,Matheo,Maiken og Noah.

Kjempefine gaver,tusen takk!
Og da gjenstår julaften,kan ikke skjønne at hun trenger noe mer...

Har barnet ditt mange leker/klær??

5 Kommentarer


Samtale i barnehagen...

Jessica og jeg var på samtale i barnehagen i går på bursdagen hennes.Hjelpe meg,jenta mi skal begynne i barnehagen!!I fjor på denne tiden sto jeg å titta ut av vinduet på føden på alle som stressa til jul,og jeg hadde en nyfødt baby i armene,og nå skal hun i barnehagen.HYYYYYYL!!!!

Leker litt i garderoben.

Men det virker som en kjempefin barnehage,splitter ny!Så der får hun det bra.Hun begynner med tilvenning 11 januar.
Hun skal være der 24 timer i uka,syns det holder for en 1 åring.Så da jobber jeg tilsvarende.
Veldig hyggelige ansatte også.
Vi prata om hvordan vi ville ha det og forventninger.Syns jeg ser meg selv hulkende ut av porten når jeg leverer henne...herregud!


Hun var veldig nysgjerrig på alt,så det går nok fint.

Denne sovende frøkna skal snart begynne i barnehagen,sukk...

Hun får det sikkert kjempefint,bare mamsen som er tullete...

Har du barn i barnehagen??
Hvordan var det for deg første gang du leverte han/hun der??


7 Kommentarer


Barneselskap.Jessica og gutta:)

I dag var det duket for barneselskap.Tenkte det kunne være litt morro at barna kunne leke litt sammen.Jeg satte fram muffins,sjokoladekake,godis og drikke.
Jessica ble eneste jenta i dag,7 gutter og Jessica da:)Det ble fort liv i leieren ja,ganska høylytt til tider også.Litt krangling om leker,men mest gøy.De lekte og kosa seg,og vi mammaene føyk rundt å passa på,for nå lå de ikke stille på et sted.Så vi voksne fikk ikke skravla så mye tror jeg,men sånn blir det noen ganger.

Jessica fikk mange fine gaver som falt i smak.Gjestene til Jessica var Noah,Matheo,Marcus,Ole Eirik,Adrian,Dennis og William.Og mammaene dems Maiken,Katy,Marianne,Anita,Annette og Lise.

Bursdagsbarnet.

Maiken og Jessica.

Matheo leker med bondegården.

Jessica og Noah.

Her går det for seg.Marcus,Matheo og Noah.

William triller Jessica,det var stas:)

Dennis og Lise.

Da var bursdagsfeiringa over for denne gang,jessica har feira dagen sin 3 dager til ende:)Koselig bursdag i dag også.
Mange fine gaver som dere skal få se senere.
Da er det julaften neste med flere gaver,hjelp!

Jessica nekta å sove etter at gjestene hadde dratt,var vel for oppspilt.Så hun sovna før kl 19 i kveld,hun var helt utkjørt.Nå drømmer hun om vennene sine og de fine gavene:)
Jessica og gutta...

Nå skal jeg lage taco....namme.


3 Kommentarer


Luke 16 og 17

I går utgikk kalender innlegget litt,så tar det nå.I går på bursdagen sin fikk hun en kjærlighet på pinne,helt upassende for en 1 åring,men veldig intressant.Men den ble beslaglagt på stedet av meg!!

Kjempe intressert,men mamma beslagla kjærligheten på stedet...

I dag var det ei høne til telys...Ikke for å kritisere gavene,vi er glade for at bestemor/svigermor har ordna kalender,men Jessica har ikke så stor glede av noen av gavene ennå,litt lita.Jeg er jo like spent som vesla når vi pakker opp om morgenen,hihi:)

Klokka 12 skal vi ha barneselskap,det blir Jessica og gutta,det kommer 6 gutter hit i alderen 6 mnd til 16 mnd.Så her blir det livat!!!!!
Jeg får sette i gang å rydde og ordne til litt her.


5 Kommentarer


Bursdag og gaver:)

Det var en fornøyd frøken som sovna istad,da var bursdagen over for denne gang,og vi har en 1 åring.
For et år siden lå jeg nå i senga mi på sykehuset å bare kikka på henne,tenk det.Jeg kjenner fortsatt hvordan den følelsen var...Det er det største og fineste som har skjedd meg...

Mormor og morfar kom på besøk på dagen og hadde med nok en gave til vesla,hun blir bortskjemt ja!

Hun fikk en fin jakke av mormor og morfar:)

Men sove ville hun ikke i dag,akkurat som hun skjønte hvem dag det var...så det ble vel 40 minutter med søvn hele dagen.
I posten kom det også gave til Jessica,en søt kose elefant fra Nari Regina,kjempekoselig av henne,tusen takk Regina!
Så kom papsen hjem og Jessica kunne endelig pakke opp gavene sine:)

Den digre pakka!

Yeah!!Bondegården fra Fisher Price!

Pysjer fra Cubus:)

Nydelige jenta vår som er 1 år!

Like før Jessica skulle legge seg kommer papsen med enda en gave-akebrett!!Trodde hun skulle få det til jul jeg...


Se på det fine akebrettet da!!

Det har vært en fin dag,også litt tankefull siden jeg har tenkt tilbake på denne dagen for et år siden.Blir nok flere dager med mimring og tanker,var på sykehuset helt til 21 desember.
Nå sover hun søtt og drømmer sikkert noe fint...lille jenta vår...

Lille frøkna sover søtt.

I morgen blir det barneselskap!

Til slutt må jeg få takke for alle hilsninger vi har fått,TUSEN TAKK!Er helt rørt jeg...


15 Kommentarer


Bursdagsbarnet har ikke tid til å sove i dag...

Bursdagsbarnet vårt har ikke tid til å sove i dag tydligvis.Tok en dubb på 40 minutter,men det holder jo ikke hele dagen.
Nå gikk vi ut i snøværet og trilla,men neida,vil ikke sove.
Jaja,hun har jo bursdag,får håpe hun ikke blir helt bananas innen kvelden.

Ute i vogna i snøværet,nydelige 1 åringen vår...!

Nå håper vi paps kommer snart så hun kan pakke opp gavene sine:)


7 Kommentarer


Jessica er 1 år i dag!:)

I dag er det et år siden jeg så henne for første gang,at jeg holdt henne i armene mine,og hun tittet på meg med store øyne,nydeligste jenta i hele verden.
Jeg sitter her å feller noen tårer når jeg tenker et år tilbake...Gurimalla så fort det året har gått,og nå sitter vi her med ei nydelig jente på 1 år.For et år siden lå jeg neddopa på sykehuset,hihi:)
Jeg lurte på om jeg skulle sitte oppe til 01,48,men orka ikke,så gikk å la meg.Hadde lyst til å sitte her alene med tankene mine...
Så mye som har skjedd på et år,og ennå mer kommer.


6 timer gammel.

1 dag,nydelige jenta vår.

Et elskelig lite menneske,ble født til jorden i natt.
Ga livet en ny mening og verden
en ny skatt.


Her er 1 åringen vår:)

Vakre lille jenta vår...


Vi flagger for Jessica i dag,og det snør,masse!

Snart kommer mormor og morfar en tur,og når paps kommer hjem skal vi pakke opp gavene fra oss:)Og det er selfølgelig bilde av Jessica i lokalavisa i dag og på nettsidene til lokalavisa:)

Mamma og pappa elsker deg Jessica...!


19 Kommentarer


Kosekanin

Kaninen vår Bongo er så utrolig tilitsfull og kosete.Også så rar,hun gjør så mye rart:)
Se på disse to da!
2 Kommentarer


Jeg er i mimrehumør...

Jeg er i et veldig mimrehumør i dag,tenker på at nå lå jeg med forferdelige veer for et år siden,og det var fortsatt 5,5 time igjen før hun kom med keisersnitt.
Jeg er i en veldig emosjonell periode føler jeg,tar lett til tårene når jeg tenker et år tilbake.Tiden har også gått alt for fort.
Vi er jo selfølgelig i en flott tid nå også,men ville bare hatt babytiden litt lenger...
Så disse dagene framover er veldig spesielle for meg.Kommer vel til å sippe dagen lang i morgen...
Er jeg rar syns dere?Vesla vår fyller 1 år i morgen,et år siden jeg så henne for første gang og holdt henne,hun lå å titta på meg med store øyne....


Jeg er så lei meg for at jeg ikke har bilde av Jessica og meg med en gang hun ble tatt ut,Roger fikk jo ikke være med inn...

Nok mimring for i kveld,dere blir vel lei av å høre på meg...

Måtte noen ærend i byen i dag også,så dro avgårde med Jessica.Men hun blir fort lei av å sitte i vogna for tiden.
Da vi kom hjem tok hun en dubb på 2,5 time!
Ellers har jeg bare vaska klær og skifta på sengene,super spennende,yeah!!!


Her er hun klar for tur til byen:)

Smiiiiil!!

Vil igjen sende en spesiell hilsen til Nari Regina som har hatt en utrolig tøff og vanskelig dag i dag.jeg tenner et lys for din Ricki og deg i kveld...

I morgen er det Jessicas første bursdag,og vi skal faktisk på samtale i barnehagen hennes så tidlig som klokka 9!


7 Kommentarer


Jessica fra nyfødt til nå.

Sitter her å tenker 1 år tilbake,da lå jeg på sykehuset med veer,og hadde fortsatt 13 timer foran meg før vesla ble tatt med hastekeisersnitt 01,48 16 desember 08.
Jeg blir egentlig veldig følsom når jeg tenker tilbake,sitter her med tårer i øynene...veldig spesiell dag for meg i dag og i morgen.
Er det flere som har det sånn når de tenker tilbake?
Vel,her kommer bilder av snuppa fra nyfødt til nå.

2 timer gammel.

4 uker.

8 uker.

3 mnd.

4 mnd.

5 mnd.

6 mnd.

7 mnd.

8 mnd.

9 mnd.

10 mnd.

11 mnd.

1 år!

Tiden har løpt i fra meg...kan noen skru tilbake tiden,eller stoppe den litt?


15 Kommentarer


Luke 15

Sitter å tenker et år tilbake,da var jeg på sykehuset med veer allerede,jeg husker det så godt.Men jeg gjør det gladelig igjen,alt sammen...
Herregud så fort det har gått!

Jessica glimta til med å sove til 8 i dag,så deilig!Nå har jeg dusja med henne i vogna inne på badet:)
I luke 15 i dag skjulte det seg hårspenner!Vet ikke hva vi skal i dag jeg,har ikke kjøpt en julegave ennå,men det var de pengene da...

Gratulerer med dagen bestefar/svigerfar!!

Hva skal du i dag?


3 Kommentarer


Gravid i "voksen" alder?


Spørsmål:
Hei Jeg er en dame på 36 år og jeg og min samboer har lyst på et barn til. Jeg har to fra før fra et annet forhold men dette blir hans første. Men jeg plages av tanken om at jeg begynner og bli for gammel..tenker på at sjansen for at det skal være noe med barnet når man begynner å trekke på årene blir større. Hvordan er det egentlig med dette? Er sjansen større for at vi skal få et barn med handikap eller noe annet siden jeg er såpass voksen som jeg er nå? Eller er dette bare tullete tanker? Har så lyst på et barn til og føler meg veldig klar for dette, samtidig som jeg føler den biologiske klokken tikke...
Svar:
Det er helt riktig at kvinnens alder spiller en viss rolle når det gjelder å få friske barn. Man tror at det skyldes at alle eggene til kvinner har ligget klar fra fosterlivet. Det betyr at det egget som modnes  når kvinnen fylles 40 år, egentlig er enda litt eldre.

Risikoen for å få barn med kromosomfeil øker gradvis med økende alder, og begynner å akselerer i slutten av 30 årene. Ved 38 års alder er risikoen for fødsel av et levende barn med kormosomfeil ca. 1%. Det betyr altså et 99% av 38-åringer IKKE har noen kromosomfeil. Likevel tilbys fostervannsprøve til alle kvinner som kommer til å være 38år eller mer ved termin. (I de andre nordiske landene går grensen ved 35 år)
 
Risiko for levendefødt barn med kromosomavik(hvis ikke svangerskapet avbrytes etter diagnostikk)
 
mors alder       omtrentlig risiko
22 år               1 per 500 barn
30 år               1 per 400 barn
35 år               1 per 200 barn
40 år               1 per   65 barn
 
Mannnes alder kan også ha betyning selv om han jo stadig produserer nye sædceller gjennom hele livet. Men cellene som produserer dem har han hatt fra de ble dannet i fosterlivet.
Det skjer f.eks litt oftere forandringer i arvestoffet i sædcellene ettersom mannen blir eldre. Det kan føre til at arvelig sykdom en sjelden gang kan oppstå hos barnets hans, for aller første gang i slekten.

Kopierte dette fra babyverden...Les og lær sier jeg!Fint innlegg på babyverden:)

6 Kommentarer


Til natta...

Nå har jeg akkurat prata i en time i telefonen med venninna mi Marianne,lenge siden sist,selv om vi bor i samme by...jaja,sånn blir det.

Jessica og jeg var på en liten bytur for å bytte litt gaver i dag,men hun ble så trøtt og grinete så dro hjem igjen.
Ellers så nevnte jeg jo før i dag at fotoapparatet mitt "døde".Min kjære mann kom hjem med et nytt til meg:)
Vet ikke om det var julegave??

Etter at Jessica hadde sovi litt trilla vi en tur,på hjemveien fikk jeg sabla vondt i kneet,men biter tenna sammen så går det...
Ellers så syns jeg at Jessica har blitt så stor,hun er ei lita jente,ingen baby lenger,litt trist det og.Bare se på disse bildene av henne(de er tatt med mobilen).

Sjekk den tøffe buksa!

Så stor jente...

Denne uka blir ganske travel,onsdag har jo Jessica bursdag,da skal vi på samtale i barnehagen,og vi får sikkert besøk.Torsdag skal vi ha barneselskap,har bedt noen fra barselgruppa og noen venninner med barn.Det blir nok gøy for småtassene.
Det blir Jessica og gutta!6 gutter og Jessica....hihi:)

Slenger med noen bilder tatt med det nye fotoapparatet.

På trilletur.

"The girls"haha:)

Så søt i den nye jakka:)

Sender en hilsen til Nari Regina som leser bloggen min fast.Hun har en kjempetøff dag foran seg i morgen,ønsker henne lykke til!

I natt klokka 02 for et år siden starta de første riene mine....16/12 kl 01,48 kom Jessica med hastekeisersnitt,verdens nydeligste jente...

2 Kommentarer


Gavene

Legger ut bilder av gavene som Jessica fikk i går+ noen bilder pappan min tok.Noen av bildene ble litt dårlige siden jeg tok de med telefonen.

 
Fra mormor og morfar.Pysj og vest fra H&M.Bukse fra Benetton.

Fra min kusine Hege,ull fra Name It.Fra min tante Torill og onkel Helge,Mariussett.
Fra oldemor og oldefar.støvler.


Fra onkel Frode(min bror)og tante Anne.
Kåpe,hun har lagd den selv.              


Fra mamsen og papsen.Jakke og verktøy.


Fra kusine Elisa,tante Mette(søstra til Roger)og
onkel Bjørn Erik,stor søt bamse med lyd.


Hun har også fått penger,og bilsete fikk hun for noen uker siden.Hun får også noe mer fra oss på dagen sin:)


"Nam-Nam!!"

Blid og fornøyd lita frøken:)

Kjempemye fint,og det vanker nok mer tror jeg...og snart er det jul.
5 Kommentarer


Luke 14 og en hissigpropp.

Ikke akkurat en sånn morgenstund har gull i munn for å si det sånn.Fotoapparatet mitt døde i dag,argh!!!Så da må vi kjøpe nytt,Roger har jo speilreflekskamera,men jeg vil ha mitt eget lille.
Og Roger ble så sinna at han slo det istykker med en hammer,jada...Hissig da eller??!!
Så da blir det bilder fra telefonen inntil videre.

I luke 14 skjulte det seg en liten plastbeholder med leverpostei inni.

Hva er dette?


Jessica ville ikke sove nå,så vi tar vel en bytur for å bytte noen av gavene hun fikk.Hun hadde noe fra før,og noe var veldig for stort(str 92).
Kommer bilder av gavene senere i dag:)


3 Kommentarer


Ny header:)

Dere har sikkert sett at jeg har fått ny header.Jeg har fått kjempemange utrolige nydelige forslag,tusen takk!
Jeg kommer til å bruke de alle sammen,bytte en gang i blant,sånn at alle blir brukt og at dere som har vært så snille å lage de til meg ser at jeg liker de og bruker de.
Snille dere er jenter!
Her kan dere se alle sammen.
bloggheaderj

bloggheaderj1

bloggheaderj2

bloggheaderjcopy

bloggheaderjhvit

 Heidi-Peidi og Irja-Pirja har lagd disse 5.

headernina

headernina2

headernina3
www.jannesmilefjes.blogg.no  har lagd disse 3.

header til nina
Par i Hjerter mamma,pappa og barn  har lagd denne.

headertilninaigjen


Nari Regina, ei fantastisk søt jente på 16 år som akkurat har mista kjæresten sin
har lagd disse 4.

Tusen takk jenter!

Hvem liker du best??6 Kommentarer


Familieselskap for Jessica

Jessica fyller 1 år på onsdag,så idag hadde vi familieselskap for henne.Stua ble full ja,men kjempekoselig!Jessica hadde pynta seg med den røde kjolen for anledningen.
Vi spiste kaker,skravla,pakka opp pakker og kosa oss.Hun fikk masse fint,en bamse og resten klær,så godt vi har kjøpt leker til henne.Gavene fra oss får hun på onsdag på selveste dagen sin:)


Jessica og mamsen er klare for selskap.

Jessica fikk også smake på både muffins,sjokoladekake og bløtekake,kjempegodt syns hun."Nam-Nam!" som hun sier.
Hun ble ganske trøtt,sliten og varm på slutten,så vi kledde av henne,så da kosa hun seg i bare bleia fram til leggetid.
Kjempestas med pakkene,jeg pakka de nesten opp,og hun reiv av resten av papiret.

Tenk at den lille jenta vår har blitt så stor...
Her kommer det bilder som beskriver mer av festen:)

Gjør seg til:)

Noen av pakkene trilla hun rundt i tralla si.

Litt tankefull også.

Denne store bamsen med lyd ble hun kjempeglad for:)

Her med kusina si Elisa.


Fine kaka som pappan min har lagd:)


Jessica "kasta seg over"kaka!


Kjempegøy å leke med alt papiret!

Jessica og paps i dyp konsentrasjon.

Så sliten...men et fint selskap:)

Det er flere bilder,men de er på et annet kamera som jeg ikke styrer.Om det er stemning for det så kan jeg legge ut bilder av gavene??8 Kommentarer


Luke 13

Morgenfuglen våkna klokka 7,tok henne over til oss,men hun var supervåken,lo og smilte.Så jeg slepte meg ut av senga...
Da var det pakke nr 13,og inni der var det et Lucia lys.Det er jo Lucia dagen i dag:)

Oj,et lys!

Måtte gå ei runde med det fine lyset,Luciajenta mi...

Vi skal ha familieselskap for Jessica i dag,så jeg har tørka støv og rydda litt.Vaska gjorde jeg her om dagen.
Min kjære mann var så heldig at han sov til klokka 10,og har derfor lurt seg unna vaskinga,gjett om han skal få støvsuge etterpå!
Jeg drøyde med å legge Jessica,for vi rekker bare en dubb i dag,så får håpe den blir passe lang.tror hun blir sliten i dag,kommer 10-14 stykker hit tror jeg,så det blir nok mye for henne.men vi gleder oss!Heldigvis står mamman og pappan min for bakinga(pappa er baker.)Så da slipper jeg,ikke kan jeg bake heller:(

På Disney Channel viste de en Ole Brum film på morgenen i dag,og jeg bare spør,hva er det med meg???Begynte å gråte på slutten jeg,det var jo så fint med Ole Brum og Christoffer Robin i solnedgangen som lovte hverandre å alltid være venner,snufs...
Blogger mer i kveld om selskapet og gaver osv.

Her ser Jessica på Ole Brum,og hun tviler kanskje litt på mamman sin
som gråt en skvett...

Du kjære,rare Ole Brum sa Christoffer Robin.
"Jeg er så glad i deg!"
"Jeg også..."sa Ole Brum.


Minner dere på julekalender konkurransen her på bloggen min:)3 Kommentarer


Julekalender 13 Desember,konkurranse!

I dag er det jeg som er så heldig og får ha julekalender.Du kan vinne premie fra www.prinsenogpia.no

Premien i dag er en valgfri matboks fra Blafre Design(norsk design).


Du trenger ikke å ha blogg for å delta,alle kan delta,men husk å legge ved mailadressa di så vi får kontakta deg om du er så heldig å vinne!
Vinneren blir trukket av prinsenogpia så det ikke blir noe juks.
Jeg utroper vinneren senere og vinneren vil bli kontaktet av prinsenogpia.

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar i kommentarfeltet om hva du syns om bloggen min,og hva jeg kan gjøre bedre:)

LYKKE TIL!!


22 Kommentarer


Så søt når hun sover...

Var inne for å se til Jessica nå.Så nydelig der hun ligger...
desember 09 387
Så nydelig...

desember 09 388
Men den stillingen så ikke så god ut,men sover godt hun.


6 Kommentarer


Hun bæsja i badekaret:)

Jada,Jessica avslutta dagen med å bæsje i badekaret under kveldsstellet,hihi:)Men sånt skjer jo med de små.

Jessica og jeg tok en bytur da jeg brått fant ut at jeg ikke har noen topp å ha på meg til den svarte buksa mi i morgen da vi skal ha selskap for Jessica.(paps jobba i dag.)
Fant meg en topp men syns det er så vanskelig å finne klær som passer og er fine,var innom alle butikker før jeg endelig fant noe.Heldigvis traff jeg mamman og pappan min,så de holdt Jessica mens jeg prøvde litt.Blei litt kjedelig for henne,i dag er hun i god form igjen.Så nå har jeg klær til bursdagen til vesla og til jul.
I byen traff vi på jordmor Marit Meslo,hun er så grei og koselig!Hun klemte oss og vi skravla litt.Vi sees vel snart sa hun,venter vel på at jeg skal bli gravid igjen da,hihi:)Koselig dame altså,blitt så godt kjent med henne.
desember 09 364
Falt for fristelsen å kjøpte dette til vesla:)


Så farta vi hjem for vesla skulle sove.Like etter dubben dukka bestemor og bestefar opp,de hadde med julestrømpe og en fin nissejente:)

I dag tok det omtrent 45 minutter før Jessica sovna...ennå hun var trøtt.
I morgen kommer det 13-14 stykker hit for å feire bursdagen til Jessica noen dager på forskudd.Vi har ikke sitteplasser til så mange engang,men det går.Gleder meg!Bursdagen hennes er på onsdag,kan ikke tro det har gått et år...sukk...

desember 09 374
Jessica med nissejenta bestemor og bestefar kom med:)
desember 09 378
Her er nissejenta mi:)

Minner dere på at jeg skal ha julekalender konkurranse her på bloggen i morgen!!
7 Kommentarer


Luke 12

Jessica er seg selv igjen i dag,men sov helt til klokka 8,og det var deilig!Har ikke hørt et pip fra henne i hele natt så hun var ikke i form,men det er hun nå:)
Så vi gikk å fant pakke nr 12,og inni den skjulte det seg tannkrem.Og det trenger hun til de to tennene sine.
desember 09 338
Tannkrem i pakke nr 12.
desember 09 347
Her ser hun på Hello Kitty på tv:)Har hun ikke søt pysj??
desember 09 356
Også har hun lekt litt med Bongo:)

Så formen hennes er bra i dag.Vi tar en tur til byen,jeg må se om jeg finner meg en fin topp til selskapet i morgen og julaften.

Det nærmer seg kommentar nr 1000  på bloggen min nå,kjempegøy!!!Men statistikken har gått litt ned i det siste,så hvor er dere,har jeg blitt kjedelig??

Nå er det ei ivrig jente her som klår på laptoppen,så jeg får avslutte.Skal forresten ha konkurranse her på bloggen min i morgen,så følg med!

Hva skal du i dag??9 Kommentarer


Lille frøkna har ikke vært i form i dag.

Jessica har vært veldig redusert i dag stakkar.Slapp og trøtt.Hun har tatt to lange dubber i dag+ at hun har liggi helt rolig på sofan med et teppe over seg.Det har ikke skjedd siden hun var nyfødt,så tydelig at hun ikke er i form.
Hun har nesten ikke lekt i dag heller,men har glimta til med noen smil i ny og ne.Og kjempe blid under kveldsstellet,sikkert fordi hun gledet seg til å legge seg i senga.
Denne dårlige formen kommer nok av vaksinene i går på 1 års kontrollen.Får håpe hun er bedre i morgen.

Så vi har ikke vært uttafor døra i dag,bare sløvan hjemme.Godt det når vesla ikke orker stort.Jeg har fått svar på bildene fra mr,jeg har fått en sprekk i menisken så jeg får brev fra sykehuset om det skjer noe videre.Jeg fungerer bra,men det er vondt og stivner fort,har liksom ikke lyst til å forbli sånn.

Siden vesla var så sløv har jeg vaska over gulvene her mens hun satt i vogna å så på,da er det gjort.Vi skal jo ha familiebesøk på søndagen,feire 1 års dagen til Jessica noen dager i forkant.

desember 09 288
Tankefull.
desember 09 292
Slapp...
desember 09 302
"Selv om jeg er slapp så har jeg et smil til deg mamma!"
desember 09 316
Koser seg på sofan.
desember 09 319
Sitte litt opp å se på tv.
desember 09 329
Vi koste oss med en rislunsj.
desember 09 335
Bittelitt futt i henne innimellom:)

Nå sover hun,men jeg har allerede vært inne en gang som hun gråt,blir nok flere ganger i løpet av kvelden/natta.
Nå er min kjære å kjøper fredagsmiddagen vår,kebab.I dag skal jeg prøve kyllingkebab:)

Kos dere i kveld kjære lesere:)10 Kommentarer


Dikt.

Lukk øynene kjære,og vær ikke lei.
Mamma og pappa vil alltid være hos deg.Når du er våken,når du sover,når du tar
dine første skritt,vi lover.
Vi skal kile deg så du ler,og ligger på ryggen og ber om mer.
Vi skal kysse dine kinn,dine ører og din nese,og tørke tårene vekk fra fjeset.
Vi er hos deg,dag og natt.
Vårt kjære barn,vår lille skatt...09134046a


5 Kommentarer


Nytt design!

Siden vi har tatt nye bilder av vesla så er det jo greit å bytte design.På det gamle var hun 4 mnd,nå er hun 1 år om noen dager.
Men jeg er ikke flink til dette.Om noen vil hjelpe meg å lage et design så BRING IT ON!!!!
Da blir jeg glad altså:)

Noen flinkiser der ute som vil hjelpe meg??


11 Kommentarer


Luke 11

I dag er det ei lita frøken som ikke er i form.Det skyldes antagelig vaksinene i går.Hun våknet i natt klokka 04 å bare gråt,var litt varm,men har ikke feber.
Ga henne litt vann og hun roa seg etterhvert,og sovna mellom mamsen og papsen etter en times tid.Hun gråt så fælt stakkar,var ikke i form.Våknet igjen klokka 07 og gråt,var fryktelig tørst.Hun fikk litt paracet og roa seg.

Vi sto opp å åpna kalenderen.I dag fikk hun en Hello Kitty figur,kjempesøt!
desember 09 267

desember 09 277
En liten Hello Kitty figur:)

Hun var så trøtt at jeg måtte legge henne i stad.Vi blir nok bare hjemme i dag tenker jeg.

Hva skal du i dag??


4 Kommentarer


I kveld,og noen flere bilder...

Da var jeg hjemme igjen etter en tur til Tønsberg og mr.Håper jeg får svar i morgen ang kneet og om hva det er.
Roger ble med meg,så han kjørte,det var deilig,jeg ble så trøtt at jeg småsov på veien dit:)
Etter at røntgen var tatt gikk vi å spiste.Det var koselig å spise bare vi to alene.Er ikke ofte vi to er ute å spiser sammen lenger.

Mamma og pappa har sitti barnevakt her hjemme.Det hadde gått veldig fint,hun hadde sovna før klokka 19,var visst kjempetrøtt.Kommer sikkert av vaksinene hun har fått i dag.De hadde lekt og kosa seg litt før hun ble stuptrøtt stakkar.Ikke har hun spist no særlig i dag heller,ikke går heller.Så lurer på om det er flere tannebisser på gang.

Duppen hennes i dag ble litt utsatt,så hun sov faktisk i 2,5 time etter det lille hun spiste til lunsj.Hun var sliten i dag stakkar...
Siden jeg ikke har vært hjemme,så har jeg heller ikke tatt bilder,men slenger med noen flere fra fotografen.Tror jeg har bestemt meg for hvilke 12 jeg vil ha:)
09134005a

09134016a

09134028a

09134003a


Ha en fin kveld:)


10 Kommentarer


Vi har vært på 1 års kontroll!

Vi hadde time så tidlig som 9,30 på helsestasjonen i dag.Og så klart var det forsinkelser hos legen.Alt var kjempebra med vesla,hun er nå 9,3 kg og 74,5 cm lang.
Så var det inn til helsesøster å få to vaksiner,en i hvert lår,huff!Den første gikk fint,gråt nesten ikke,så kom det andre stikket og da gråt hun stakkar.Men det gikk ganske fort over,men timen var jo midt i sovinga hennes,så hun begynte å bli veldig trøtt.Vi var hjemme 11,30,det tok sin tid ja...

Sovna nesten i bilen på vei hjem,og det er ikke langt å kjøre.men hun fikk lekt litt med de andre barna som var på kontroll i dag også,og det var endel 1 åringer der,så det var gøy for henne.Venninna mi Lise hadde også time til Dennis,så vi fikk skravla litt,koselig:)
Nå sover Jessica,litt etter skjema,men sånn blir det jo.Hun pleier å være våken på denne tiden,lurer på lenge hun kommer til å sove nå,kjempetrøtt + vaksine...stakkar liten.
Jeg kan ikke tro at hun er 1 år om 6 dager...sukk...
desember 09 265
Blitt så stor at hun kan sitte på vekta:)

desember 09 266
Så flink!Vekta viser 9,3 kg.

Klokka 16 kommer mamma og pappa for å passe Jessica og legge henne.Jeg skal til Tønsberg for å ta mr av kneet mitt,Roger blir med meg.
Så jeg går glipp av middag med barselgruppa i dag,litt leit.Men mr timen må jeg ta.

Nå skal jeg lage meg litt lunsj:)


9 Kommentarer


Luke 10

Jessica våkna klokka 6 i dag igjen,zzzzzzzz...........Jeg sto opp og tok en dusj mens de to andre kosa litt i senga.Så var det klart for pakke nr 10.Der skjulte det seg et par søte tøffler.Men jeg tror svigermor har sett litt feil,for dette er str 0-6 mnd,og Jessica er jo straks 12 mnd.
desember 09 264
Søte tøffler,men altfor små.Bestemor har tatt feil str.

Jessica skal på helsestasjonen i dag klokka 9,30 på 1 års kontroll,det er midt i soving,så den må forskyves i dag.Håper ikke hun blir altfor grinete og trøtt når vi er der.Skal jo også få vaksine,huff...


8 Kommentarer


Vi har fått prøvebildene fra fotografen i dag:)

Vi dro til byen å møtte venninna mi Merete til lunsj i dag.Vi har vel kjent hverandre siden videregående tror jeg,så vi er jevngamle.Kjempekoselig å se henne igjen,ikke så ofte vi sees egentlig.Hun har ei lita jente på 2 år.
Vi skravla og koste oss,jeg spiste en tacosalat,namme!
Jessica ble utålmodig etterhvert så da gikk turen hjem.Fikk en sms om at prøvecdn med bildene av Jessica var klar.Vi dura avgårde så fort Jessica våkna fra dubben sin.

Så mange nydelige bilder,jeg skal velge 12 av de til album vi skal kjøpe til oss selv.
Her får dere en smakebit,ville vist fram alle,men tror det er 60 bilder jeg...hihi:)

09134013a

09134011a

09134014a

09134024a

09134042a

09134046a

09134039a

09134049a

Det var noen av de nydelige bildene,legger sikkert ut flere en annen gang:)Vi er super fornøyd i allefall!

I morgen skal Jessica på 1 års kontroll,og jeg har fått time til MR i Tønsberg klokka 18.Roger blir med meg,så mamma skal sitte barnevakt og legge Jessica.
Barselgruppa mi skal ut å spise i morgen kveld,så det går jeg glipp av,veldig synd,men den timen må jeg ta.

Ha en fin kveld:)


19 Kommentarer


Hva skulle "Ape"...?(og ny hårsveis)

I innlegget mitt i stad så dere at "Ape"satt i åpningen på vaskemaskinen.Han er elsklingen til Jessica,hun er totalt avhengig av han.Vi har en helt lik i reserve om noe skulle skje,så vi bytter litt på hvem hun bruker.Men denne er den eldste og beste syns hun.tror hun fikk "Ape"da hun var 4-5 mnd gammel.

I går gulpa hun utover han,så han stinka litt surt.Så han så seg nødt til å ta et bad og sneik seg derfor med i vaskemaskinen i dag.
Det gikk kjempefint,han ble ren og pen,litt svimmel stakkar,men ellers i fin form:)I natt har Jessica sovi med "reserven".

desember 09 244
Her henger han,snart klar for mere kos og kjærlighet:)

Noen av dere har spurt om å få se den nye hårsveisen min,vel...here it comes...jeg ser ikke så fresh ut i dag altså,så måtte sminke meg litt.
desember 09 258
Ny hårfrisyre:)

Det var deilig å få klipt vekk håret som bare"hang"der.Har hatt mye kortere hår før...hihi:)

Kom med dommen!!??Eller BRING IT ON!!!!!


12 Kommentarer


Luke 9

Jeg klipte meg i går kveld.Var hjemme igjen klokka 21.45.Det var helt stille her,men tvn og alt var på.Gubben fant jeg i senga fullt påkledd,lå og sov.
Litt av et liv vi har her gitt...han sovner tidlig hver kveld på sofan,og i går i senga fullt påkledd.Da jeg la meg sto han opp litt igjen,jada.
Ble fornøyd med klippen,en kortere frisyre:)

Så var det tid for pakke nr 9.Og i dag var det en pakke med Lambi tørkeservietter for snørrete neser.De er kjekke for de er bløte,blir ikke så sår under nesa.
desember 09 240
Tørkeservietter i pakke nr 9.

desember 09 242

Men hvorfor sitter "Ape" i vaskemaskinen??

Svaret kommer etterpå...


3 Kommentarer


Vår dag i bilder.

Tja,i dag har det ikke skjedd mye her i gården akkurat.Kneet er ikke sinnsykt vondt,men noe galt er det,stivner helt når jeg har sitti en stund.Krykkene står i en krok...huff da...
Vi tok en kjapp tur til byen Jessica og jeg,haltepinken....Fikk kjøpt en julegave til paps,vår kjære må jo få gave,har ikke akkurat flust med penger,så mye handling blir det desverre ikke.Satser på bildene fra fotografen.Håper forresten at cdn med alle bildene dukker opp snart,gleder meg!
Så nå venter jeg på MR time og cd med bilder.

Slenger med non bilder fra dagen i dag.Etter Cæsar skal jeg avgårde å klippe meg,muligens en kortere frisyre,det skal bli lovely:)

desember 09 155
Oppslukt av tvn.
desember 09 168
Alltid så søt med hårbånd.
desember 09 175
Jippiiiiii!!!!!!
desember 09 177
Ler og smiler:)
desember 09 203
Denne frøkna må få seg en laptop...
desember 09 227
Kveldsbad,så morro å plaske!!

Det var vår superkule dag!

Ha en kos kveld:)


10 Kommentarer


Jessica har "boomblaster"...

Jessica er ei tøff jente og hun har "boomblaster".Prøvde å få tatt non kule bilder,men ikke så lett.
"Boomblasteren"er en bitteliten radio som jeg har kjøpt i USA.Perfekt størrelse for Jessica å bære rundt på:)
Syns det var ganske morsomt jeg,hihi:)
desember 09 159
Jessica med "boomblasteren"sin:)
desember 09 160
Måtte jo så klart smake på den...

Syns hun er tøfft kledd i dag også jeg,med t-skjorte utenpå bodyen,og shorts:)
Jeg skal klippe meg i kveld,gleder meg!!!Tror det blir en kort frisyre...litt lei sånn det er nå,lyst på no fresht:)


6 Kommentarer


Hvordan fortalte du til foreldrene dine at du var gravid?

Tenkte det var litt gøy å høre om hvordan dere fortalte nyheten til foreldrene dine og hva de sa:)
Her kan du lese om hvordan vi fortalte det:

Jeg tok testen 21 april og den var positiv.Vi spiste hjemme hos foreldrene mine den dagen,men sa ingenting.Roger jobbet nemlig hos de,han bygde nytt bad der.Vi var litt usikre på når vi skulle si det også.28 april hadde jeg bursdag og foreldrene våre kom til oss.Mamma hadde med en diger sjokoladekake som jeg hadde spurt etter,men jeg var allerede uggen så jeg bare småspiste,de la ikke merke til det.
Men vi fikk ikke sagt det da heller.Jeg ble ennå dårligere så tenkte at nå må vi si det.Roger jobba jo der hver dag,og en lørdag hadde han ikke klart å holde seg lenger og sa til pappa:"kom da morfar!"Pappa tok den ikke helt med engang så Roger sa at jeg var gravid.Mamma var på jobb så når hun kom hjem sa pappa at Roger har noe å fortelle deg!
Han sa at vi skulle ha baby med termin 30 desember.Mamma kan være litt rar noen ganger så hun hadde blitt helt stum og rar,så kom kommentaren"det var den datoen da!" Men hun måtte la nyheten synke inn,hun hverken ringte eller sendte meg melding.
Pappa sendte meg en sms.Men jeg ble litt lei meg fordi de ikke ringte meg så til slutt ringte jeg pappa å spurte om de ikke var glade?Selfølgelig var de de,men mamma hadde bare blitt litt paff.

Men etterhvert så kom hun til seg selv og gleda seg masse,kjøpte masse klær osv.De skjemmer henne bort,kjempeglad i vesla:)

Kan også fortelle om da jeg sa det til mormor.Jeg pleier å handle inn til henne i ny og ne,og en kveld ringte hun å spurte om vi kunne dra å handle litt dagen etter.Jeg måtte da si at jeg orka ikke fordi jeg var så kvalm og kasta opp."Du skjønner det at jeg er gravid,og jeg er så dårlig:"sa jeg.
Da sa mormor:"Næmmen så fint,hadet da!"og la på røret.Hæ,tenkte jeg helt paff.Ringte hjem å sa hva som hadde skjedd,så mamma og pappa gikk opp til de og sa det på nytt.

Mamma er litt rar når det gjelder sånt,vi har liksom aldri prata sammen om mensen,sex osv...

Men de er verdens stolteste mormor og morfar.Og etter Roger var pappa den første som så Jessica bare noen timer gammel siden han jobber på sykehuset som baker.Så jeg ble varta opp med kaker som han kom opp på føden med til meg:)Snille pappa!
cimg0293
Dette er det første bildet morfar(pappa)tok av Jessica.Her er hun 6
timer gammel.

Den 16 Desember blir Jessica 1 år.Gurimalla så fort tiden har gått.Det her er jo ikke lenge siden...

Hvordan fortalte du det?
Hvordan reagerte dine foreldre?22 Kommentarer


Luke 8

Gaven i kalenderen i dag gikk rett til meg,men den var fin å se på,og hun skulle nok likt å spist den.Men altså så var det jeg som var heldig i dag:)Så nå kan jeg kose meg med Nugatti på brødskiva.
desember 09 149
En liten tube med Nugatti(den tok jeg).

Men tuben var jo fin da...
Tok dette bildet av vesla da jeg la meg i går.
desember 09 146
Sover søtt...

Ha en fin morgen dere:)


3 Kommentarer


Mandagskveld.

Mandagskveld og vi har akkurat spist taco,vi pleier å spise det på lørdager egentlig men gubben syns nok litt synd på meg,hihi:)
Det går veldig fint med kneet,ikke dritvondt lenger,men sitter jeg for lenge stivner det helt og gjør ganske vondt.Halter rundt her da,har krykker,men de ligger på gulvet...det værste er å gå trappa,vondt!Badet er nede,så har ikke noe valg.

Jessica har vært en stund hos mamma og pappa i dag så vi har ikke fått lekt kjempemye,men hun har kosa seg hos mormor og morfar,spiste middag der også.
Nå sitter jeg å fryser litt under teppet,brrrr.....er ikke kaldt egentlig men...
desember 09 131
"Mamma,jeg vil ut!"
desember 09 143
Jessica og paps koser seg med kjeks.
desember 09 134
Jessica trøster mamsen.

Æsj,dette med kneet passer dårlig,vi skal ha 1 års selskap for Jessica til søndag med familien,men jeg får nok god hjelp,hun har bursdag 16 men det er en onsdag,så da kommer familien på søndag.Da kan vi feire alene kanskje på onsdag,og jeg tenkte å ha barneselskap 17,men nå får vi se an kneet,men håper jeg får det til.

Da får jeg vente på time til MR,håper det skjer denne uka,legen trodde det.

Ha en fin kveld!6 Kommentarer


Jeg har vært hos legen og på sykehuset...

Fikk time hos legen min i dag ang kneet.Hun tror jeg har ryki et kors/leddbånd.Hun sendte meg på vanlig røntgen for å utelukke brudd i kneskåla,og som forventet var det ikke det.
Så da er det bare å vente på MR time,vi har ikke MR røntgen her i byen,så jeg må til Tønsberg.Men får nok time kjapt,hun sendte det som haster.Så imens har jeg krykker.
Og viser det seg at det har ryki noe så blir det operert før jul.Men #€"&%€ da!!Min jævlige flaks altså,rett før 1 års dagen til Jessica og jul,og gubben er nedlessa av jobb før jul.Argh.....Hvordan skal jeg holde følge med Jessica??
Heldigvis er mamma hjemme,hun vil nok hjelpe meg.Jessica er der nå.
jessica n86 084
Litt oppgitt nå...

Jeg får reise å hente Jessica.Det var nyhetene..hehe:)


3 Kommentarer


"Blinkskudd!"

Tok disse bildene for en stund siden av vesla.Hun sto å kikka inn i glasskapet,er så mye fint som hun ville hatt tak i.
Plutselig detter hun i det jeg tok bildet.
Men ta det med ro folkens,pappan satt like ved,så ingen skade skjedd.
november 267

november 268

Har dere fått tatt noen "blinkskudd?"


6 Kommentarer


Luke 7

Morgenfuglen vår våkna klokka 6 i dag,jeg har nå prøvd alle råd og tips for å få henne til å sove litt lenger,men ingenting funker.Så etter masse "fjas" i senga vår sto vi opp.
Åpnet pakke nr 7,og der skjulte det seg et Hello Kitty etui.Eller hun kan bruke det som veske,hihi:)
desember 09 123
Et Hello Kitty etui skjulte seg i luke nr 7.

Det tok ikke lang tid etter at vi sto opp at vesla begynte å bli trøtt igjen.Så nå sover den lille sniken alt...
desember 09 127
Trøtt frøken på morgenkvisten i kosedressen sin.

Jeg sitter å lurer på om jeg skal ringe legen ang kneet mitt eller håpe at det går over.Fortsatt veldig vondt...Hmmm???

Ute er det grått som vanlig...og jeg føler meg grå og tom innvendig...


5 Kommentarer


Det straffa seg...

Jada,det straffa seg å spille kamp i går,jeg har%#€"&?%€# vondt i kneet,har til og med gråti masse i dag.Men det er jo bare min egen feil siden jeg ikke holdt meg unna i går.Så jeg har prøvd å ta det med ro på sofan,men det går jo ikke hele dagen med en bebis.Får se om jeg ikke må ringe legen min i morgen,dette er mistenkelig vondt.
Men vi vant kampen 3-0 i dag,og det var supert,bare så lei meg for at jeg ikke fikk spilt:(

Så i dag har Jessica og paps fått lekt endel mens mams har prøvd å ta det med ro,og halta rundt,æsj...
Kjempetrist vær ute i dag,helt grått og mildt.
Nå har gubben finni fram godis,så da må nok jeg i skapet å finne fram litt cheese doodles.Jeg får legge meg på sofan å syns synd på meg selv...snufs..hihi:)Bare tuller!
Slenger med noen bilder.
desember 09 097
Jessica vil ha maten til paps...

desember 09 103
Dette er det pappa som har gjort.Men søt da.Tullinger!

desember 09 111
Man kan også sitte i gå-tralla si:)
img4514
Badebilde av snuppa fra august:)
oktober 216
Søte snuppa vår...

Ha en fin kveld!

7 Kommentarer


Luke 6.

Jessica våknet klokka 7 i dag og ville opp.Vi sto opp og fant dagens gave i kalenderen.Og der skjulte det seg en søt smekke med en liten kanin på.
desember 09 091
En søt smekke skjulte seg i kalenderen i dag.

Jeg skulle vært å spilt kamp nå,men jeg måtte stå over.Kneet er verre i dag,så det at jeg valgte å spille i går var ikke et smart valg,men gjort er gjort.
Litt lei meg for at jeg ikke kan være med,det er jeg.Jeg dro opp i hallen å henta baggen min og ønska lagvenninnene mine lykke til,håper de vinner i dag!
Da jeg kom opp i hallen kom det to søte rådyr løpende,stakkars de hadde nok forvilla seg ned til ishallen.Håper de fant tilbake til skogen...
Jeg må nok vurdere å ringe legen i morgen om det er like vondt.Opererte dette kneet for to år siden.Det er så vondt at jeg bare vil gråte,inne i kneet,men ikke når jeg tar på det.Vansklig å gå,sette seg,strekke det ut,ja alt...dagens syns synd på meg selv tale...snufs...


7 Kommentarer


Kamp- lørdag!

Da er jeg hjemme igjen etter å ha spilt kamp mot Bergen i ishallen her hjemme.Stillingen ble 0-0,altså uavgjort.Vi sku helt klart vinni,men fikk ikke satt pucken i mål.Men ny sjanse i morgen,da spiller vi mot de igjen klokka 10!
Vi var mange i dag,og da blir det morro også!
Ble sliten og svetten rant av meg,lovely...Men gurimalla så morro tross alt slitet.Det gikk bra med kneet mitt så fort jeg ble varm,så jeg får håpe det ikke stivner i kveld/natt.Etter kampen fikk vi sjokoladekake i garderoben som Silje hadde bakt,nam!Trenern var vel passe fornøyd.Vi fikk litt mange utvisninger,jeg var en av de,ups.....fjerne dommere!
nm hockey 06 stavanger 286
Meg selv.(bildet er fra 2006).

Heldigvis kom Roger hjem til jeg skulle dra,så da slapp mamma å komme og passe Jessica imens,ikke at hun har noe i mot det da.
Jessica og paps hadde satt opp adventsstaker i vinduene nede,så de har tydeligvis kost seg:)

Før i dag var Jessica og jeg å handla inn mat,også tok vi ei runde i byen.Prøvde støvler som hun skal få til bursdag eller jul av oldeforeldrene sine:)
jessica n86 078
På butikken.Hun liker å handle inn mat,sitte i handlevogna å se på alt:)
jessica n86 079
Hihi,luringen!

Nå skal Roger og jeg kose oss med pizza,og kanskje han har lasta ned en film??Og jeg må jo lade opp til ny kamp i morgen tidlig.Og ute snør det....

Ha en koselig lørdagskveld:)
5 Kommentarer


Se hva jeg fant i bladhylla:)

I går da jeg var på butikken så jeg plutselig julehefte med min favorittape Curious George(Nysgjerrige Nils),måtte jo bare kjøpe det.Så koselig med eget julehefte av han:)
Jessica smilte og lo,hun liker også denne søte apen!
desember 09 028
Julehefte med Curious George:)
desember 09 026
Jessica liker han også:)

Noen andre som liker denne søte apen??


8 Kommentarer


Luke 5

Jessica våkna til vanlig tid igjen i dag,6.30...så det var vel kanskje et engangstilfelle i går at hun sov så lenge.
Roger har allerede dratt på jobb,og jeg blir snart sprø av denne jobbinga hans!!Han var ikke hjemme før 18,30 i går,og han dro før vi sto opp.Så det er ikke mye Jessica får sett til pappan sin om dan.
Jeg skal spille kamp i dag(om kneet tillater det),dette visste Roger,men nå sier han at han ikke rekker å komme hjem til jeg må dra.....jeg blir irritert,skal jeg liksom avlyse alt pga jobbinga hans??!Så nå har jeg hørt om mamma og pappa kan komme å være her med Jessica til Roger kommer hjem.Det er 2 gang denne uka at jeg må ha barnevakt fordi han jobber.
Jeg vil jo ikke avlyse alt jeg skal(ikke at jeg er med på mye)fordi han jobber utover kvelden...dette var dagens klage,sorry!

Jessica fikk dagens kalenderpakke som var et slags bilde med frosker som beveger seg om hun tar på de.Hun satt å plukka på den en stund:)
desember 09 080
Et slags bilde skjulte seg i kalenderen.


6 Kommentarer


Jessicas første møte med snø:)

Jeg tok med meg Jessica ut i snøen i dag,hun har ikke vært ute i snøen før.I fjor var hun jo en bitteliten baby,så dette ble det første møtet med snøen.
Og gjett om det var gøy!Det første hun sa var "nam!"Hihi,kanskje hun trodde det var is?!Det snødde litt også mens vi var ute.Vi var ikke så lenge ute siden hun ikke har vanntett dress(får til jul).Men morro så lenge vi var ute.Hun fikk røde kinn og var så søt,lo og smilte.Jeg tok masse bilder så klart.Vi må nok kjøpe et akebrett til henne til jul,så kan vi dra henne på det:)

desember 09 038
Jeg vil ut!

desember 09 041
Se litt først.
desember 09 042
Jessica og mamsen.
desember 09 046
Smilte med en gang jeg satte henne i snøen:)
desember 09 051
Søta!
desember 09 055
Morro altså!
desember 09 056
Må krabbe litt i det hvite også.
desember 09 068
Vakre jenta vår med rød nese og røde kinn:)


Er det snø hos deg??

11 Kommentarer


Hva er egentlig en gammel mamma??

Jeg må ærlig innrømme at jeg blir irritert over disse innleggene som sier at det er best å være en ung mamma.De skriver videre at de har mer overskudd og energi enn eldre mammaer.Hvordan kan dere vite noe om det?Man er tydeligvis for gammel når man er over 30 år og får barn.
Jeg var 34 år da jeg fikk min datter.Og jeg er da overhodet ikke gammel,og jeg skal ha flere barn også.

Jeg beskriver meg selv som en sprek,sporty jente på 35 år,jeg har trent og spilt ishockey i 20 år,overskudd er det minste problem.Jeg som alle andre mødre blir jo også sliten til tider,men det er da normalt.Og det at det innebærer flere risikoer å gå gravid er bare tull,hvorfor henge seg opp i det?Ei jente på 16 år kan også få bekkenløsning,svangerskapsforgiftning eller et barn som ikke er friskt osv.Det er flere og flere over 35 år som føder barn for tiden.Alle venninnene mine har fått barn sent også.

Å være 14-18 år å få barn er altfor ungt syns jeg.Har dere fast jobb,inntekt og god utdannelse?Kjempeflott at dere velger å få barnet,men dere er jo tenåringer!Hva med prevansjon?
Da jeg var 14 år så hadde jeg hverken kjæreste eller sex.Men jeg tror det er ganske annerledes å være 14 år i dag.
Jeg syns ikke man skal planlegge å få barn når man er 16 år.

Selv så er jeg kjempeglad for at jeg ikke fikk barn med noen av mine x-kjærester,ikke at det er mange,men takk og lov!!
Jeg valgte også å gifte meg før vi fikk barn.
En gang vi var i bursdag fikk jeg en kommentar fra kameraten til mannen min at det var sikrere å få et barn sammen enn å gifte seg.Et barn holdt foreldrene sammen,dama hans var gravid på dette tidspunktet.Og hvem ble det slutt mellom da barnet var 2 år....??

Ei jente på 30+ er da en like god mamma for barnet sitt som ei på 16+.Det viktigste er jo at barnet har det bra er det ikke?
Leste også at noen syns det var så snålt å se noen på 30+ trille en barnevogn,hvorfor det?

Man må få lov til å få barn når det passer best for en selv,om man da er 40 eller 16.Selv ville jeg aldri valgt å fått barn før jeg var 30 faktisk.Det var så mye annet jeg ville oppleve først(ikke at barn er noen hindring),og da hadde jeg råd til det.

Jeg får kanskje gå å finne rullatoren min....

Om du er en ung mamma,planla du graviditeten??
Hvordan fortalte du det til foreldrene dine,og hvordan reagerte de??
Hva syns du er en gammel mamma??


18 Kommentarer


Luke 4 og Men i all verden!??

Jøss og sjokktilstand.Jessica og jeg sov til 8,30!!Det har aldri skjedd før tror jeg Paps hadde til og med reist på jobb.
Hun var riktignok våken i 30 minutter en time etter hun hadde lagt seg.
Vi får nå se om det gjentar seg.Ute snør det,og det har snødd i natt.
desember 09 025
Det snør..

I kalenderen skjulte det seg en smokkeholder.Det er veldig smart,da forsvinner ikke smokkene,men henger fast i klærne.Vi har brukt det kjempemasse,men ikke så mye nå i det siste.
desember 09 023
Jessica viser fram smokkeholderen som var i kalenderen:)
7 Kommentarer


Torsdag...

Jessica og jeg har vært hjemme i dag,og det har vært så kaldt at vi ikke har trilla no tur heller.Vesla ville ikke sove før etter lunsj siden hun sov helt til 7,45 i dag.Men tok seg en dubb på over to timer etter lunsj da.Da satt jeg i sofan bare,litt sliten egentlig fordi hun er litt mer enn krevende om dagen.Lurer på om det er noe som plager henne fordi hun har nå vært våken i 30 minutter å gråti ganske hysterisk,jeg har fått roa henne enn så lenge,sover søtt igjen.Kanskje det er flere tenner på gang?
desember 09 001
Fornøyd når hun får rundstykke av mamsen,ennå hun har spist grøt:)

Så dagen har gått til lek og kos.Vi dro en liten tur til oldemor og oldefar,men etter en stund begynte gråten,jeg har vondt gråten.Vi kjørte hjem,og hun roa seg i bilen.Fikk kveldsmat og kosa seg i badekaret.
Ser ut som denne jenta har sansen for å vaske,hun begynte å gnukke på vinduet med en klut,aner ikke hvor hun har det fra,har ikke sett oss gjøre det.
desember 09 005
Så flink!

desember 09 013
Titt-tei mamma:)
desember 09 018
Her "rydder"Jessica i skapet til pappa.

Jeg skulle trent i dag,men jeg har så j..... vondt i kneet mitt som jeg opererte for to år siden,hatt lyst til å grine flere ganger.Ikke lett å bære på en 9 kilos jente med et vondt kne,eller krabbe og leke på gulvet.
Men jeg skal vel ikke klage,noen har det værre...

Jeg kom først over bloggen til Regine for noen uker siden,så jeg har ikke fulgt med hele veien,men helt grusomt...

Hvil i fred Regine!
4 Kommentarer


Hvorfor vil hun ikke?

Vi har verdens nydeligste lille jente på 11,5 mnd som vi elsker over alt!Hun er både snill og søt,men kan også bli et lite "monster".Jeg er helt ærlig for jeg syns det er det beste,og det er sånn det er her.Hun har vært utrolig trassen i det siste,og leke alene det er et fremmedord.
Hun vil ikke sitte på gulvet å leke alene,og jeg syns at hun må det,i allefall litt,hun skal ikke bli vant til oppmerksomhet 24/7.Så jeg sitter å leker med henne,og det er jo koselig,ikke missforstå meg nå.Men jeg må jo også gjøre ting iblandt,og det går slettes ikke.Istad satte jeg henne i leikegrinda mens jeg gikk i postkassa,hu hylte helt til hun så meg igjen,borte max et minutt.Når vi leker på gulvet så blir det til at hun enten klatrer på meg eller sitter på meg,også koser vi litt da,og det er kjempekos.Jeg lister meg bort til sofan mens hun leker,30 sekunder etter så kommer hun bort til meg å henger ved stuebordet eller på meg.

Jeg har ikke noe i mot å leke med henne på gulvet,men hun må lære seg å leke alene også.
Jeg har barnevakt når det skal vaskes her,for det sier seg jo selv at det nytter ikke når hun er sånn.Og Roger er jo borte hele dagen,så vi er mye alene.
Nå sover hun,og jeg har dagens første"pause".Hun sov til 7,45 så da blir nok dette den eneste dubben i løpet av dagen kjenner jeg henne rett.
Dere med barn på samme alder som sover til klokken 8-10,mange dubber blir det på dagtid da??Jessica trenger to,men i dag går ikke det siden hun sov "lenge" på morgenen.

Jeg har også prøvd å latt henne gråte litt før hun får oppmerksomhet,og jeg syns hun er utrolig hyper for tiden.Hun har alltid vært selskapssyk,men nå i det siste har det blitt mer.
Når det er skifting av bleie er det ikke tale om at hun skal ligge stille,så stellematta ligger nå på gulvet så det ikke skjer noen uhell.Og når vi snakker om uhell,hun er jo klin gæærn,klatrer overalt,kaster seg ned fra sofan,hun eier jo ikke hemninger.Jeg har jo sagt før at hun er en liten "apekatt".Hun datt ned fra sofan her,men Roger fikk forhindra et større uhell,men skrapa seg opp i panna.Det må jo bli noen knall og fall,men hun er ikke redd for noe,og det er litt skummelt.

Når hun ikke får viljen sin så blir hun rasende,tramper nesten med føttene og raser!Jeg skjønner ikke hvorfor hun er sånn??
Hun er ikke sånn hele tiden altså,er for det meste veldig snill,men i det siste har det vært noen episoder.jeg blir både sliten og frustrert.
Virker som hun er utrolig selskapssyk rett og slett.Vi har i allfall ikke et "perfekt" barn til alle tider.
Men hun er det beste som har hendt oss:)Og jeg har vel lov til å bli frustrert??
Skulle ønske jeg kunne lest tankene hennes...

jessica n86 075
Lille vakre jenta vår.


Har du opplevd det samme??
Hvordan er det hjemme hos deg,leker barnet ditt alene i timesvis uten å kreve oppmerksom het??


8 Kommentarer


Luke 3

I dag sov Jessica helt til 7,45!!Det er det lenge siden hun har gjort,og det var veldig deilig!!Ute er det fortsatt kaldt 9 minus,brrrr......
I kalenderen i dag skjulte det seg en skje og en sånn matte til å ha tallerken på,tallerkenen sitter på en måte fast i en sugekopp.
november 1042

Da fyker ikke tallerkenen avgårde om hun slår til den,hihi:)

november 1046
Vintermorgen her hos oss,9 minusgrader.

Ha en fin dag!9 Kommentarer


Flink jente!

Jeg har vært hos fotografen i dag med Jessica,det gikk veldig fint!Fikk brukt alle 3 antrekka jeg hadde med til henne.Hun ble litt lei på slutten,men det er jo ikke så rart,da hadde vi tatt bilder i en time.Slitsomt å være modell:)Men hun var kjempeflink!Kikka på noen av bildene på kameraet til fotografen,de var superfine!
Gleder meg til å få cdn med bildene på,ja vi får en cd hjem som vi kan kikke på å bestemme oss for hvilke bilder vi vil ha.Får den i neste uke,gleder meg!!!
november 1033
Jessica i kosedressen sin på morgenen i dag.

Da vi kom hjem var hun tydelig trøtt,og hun pleier å ta en dubb på den tiden,men nekta plent,også så sinna,hjelp!
Så vi skippa dubben.Men gud så slitsom hun var,jeg fikk ikke 2 sekunder for meg selv.Satte jeg meg i sofan trassegråt hun,prøvde å overse det litt,men ble bare værre.Herregud tenkte jeg,er det mulig!!Bare gråt,kjente jeg kokte innvendig siden det bare var trass.
Jeg skulle levere henne til mamma for jeg skulle spille treningskamp klokka 17,og da er ikke Roger hjemme ennå.Leverte henne med en advarsel til mamma om at hun var"sinna".Men det hadde tydligvis gitt seg i bilen,så hun har kosa seg mens jeg har spilt kamp.
november 1040
Jessica drikker melk av kopp.Så godt!

Da jeg henta henne var hun ganske trøtt siden hun bare har sovi en gang i dag.Men det hadde gått bra.
Sovna uten noe tullball i kveld.
Også så flink til å gå,går mer og mer,og det er så gøy syns hun,ler og smiler:)

Som sagt ,vi spilte treningskamp mot et guttelag i dag,men jeg syns ikke det var noe gøy,hadde ikke helt dagen i dag følte jeg.Og de var altfor kjappe,vi tapte.
Vi har kamper til helga mot Bergen,det blir morro,litt jevnere kamp.Men gøy å ha med Viel Marit igjen:)
nm hockey 06 stavanger 127
Meg selv"in action".

Nå skal jeg se på luksusfellen,de folka som er med der må jo være rare,tenk å kaste regninger,eller bare"glemme"de?!

Gjett hvem jeg hører på babycallingen inne på soverommet??Roger...som sover....skulle se til Jessica da hun gråt litt.Jaja...sitter her jeg da.

Ser du på luksusfellen??


3 Kommentarer


Jessica skal til fotografen i dag:)

I dag skal Jessica til fotograf å ta 1 års bilder:)Har gleda meg lenge!!Har finni fram tre antrekk til henne,så får vi se om vi bruker alle."Ape"skal også være med,den er hun avhengig av,så den må være med på noen av bildene:)
Første gang Jessica var hos fotograf var hun 7 uker,nydelige bilder!
Sist hun ble fotografert var hun 4 mnd,da var vi hos Fame.De er så flinke!Og bildene ble perfekte!Men de er så dyre,og jeg hadde ikke råd til å kjøpe mange,men har et håp om å få et bra tilbud derfra når det har gått en stund.Ei venninne av meg fikk cdn med 62 bilder til 1000 kr etter en stund,håper jeg også får et sånt tilbud!
Her er bildene fra Fame.
file0010

file0011

file0012


Jeg skulle gjerne hatt masse bilder på veggene,det er så fint!Så håper jeg kan få ordna meg en bildevegg etterhvert.Har en liten vegg med bilder nå,men den er så liten,så der er det ikke plass til mer.

Har du vært hos fotografen med ditt barn??
Liker du å ha bilder på veggene hjemme??


13 Kommentarer


Luke nr 2:)

Da var det klart for luke nummer 2!Jessica våkna klokka 6.30,antagelig ivrig etter å åpne kalender,hihi:):)Vi kosa litt i senga før vi sto opp.
november 1035
Dette søte trollet skjulte seg i kalenderen i dag:)

Jessica syns den var morsom,lo når hun så den:)


4 Kommentarer


På farta i hele dag!

Jessica og jeg dro hjemmefra klokka 9 i dag tidlig,dro å henta mormor(mamma)og kjørte først på Smart Club så til Sandvika storsenter,elsker det senteret!
Handla noen julegaver og bursdagsgaver på Sandvika til Jessica,skulle kjøpt noe til min kjære også,men aner ikke hva.Det var masse tilbud på Toys R Us på Little People serien,så kjøpte litt mer av det til Jessica til jul.
Jessica har vært veldig tålmodig og snill i dag:)
jessica n86 077
Jessica traff nissen på Ultra i Asker.

Jessica sov mesteparten av veien hjem,10 minutter hjemmefra begynte hun å gråte.Vi stoppa hos mormor så hun fikk spist middagen sin der.
Etter en stund kasta hun opp all maten,nice..(første gangen hun har kasta opp orntlig).Utover klærne såklart,og jeg hadde bare med en body til skift.Enten så var hun kvalm av bilturen eller hun brakk seg og kasta opp av en litt for stor bit.Hun ble i storform etter at hun hadde fått opp litt,så vi lekte litt før vi reiste hjem.
november 1025
Det var en stor nisse hos mormor og morfar også(den skal sitte i luka
i garasjen dems).
november 1030
Disse klærne reiste hun hjem i,buksa var full av spy.Pakka henne i et pledd,
det er i skrivende stund 11 minus ute.(står så fint alene)

Da jeg kom hjem var det bare å skifte å dra på hockeytrening.Så paps har bada og lagt vesla:)Dette blir en slitsom uke,vi har to treninger og 3 kamper denne uka!!
Men det blir morro,venninna mi Viel Marit som var forlovern min i bryllupet vårt skal være med å spille.Hun spiller ikke i år fordi hun skal flytte sammen med kjærsten sin i England,men nå er hun er,og det blir gøy å ha henne med.Savner henne veldig siden hun er i England.
Glad i deg Viel Marit!!
nm hockey 06 stavanger 293
Meg til venstre og Viel Marit i et lykkelig hockey øyeblikk:)

I morgen skal Jessica til fotografen,jeg gleder meg!!

Ha en koselig kveld alle sammen!5 Kommentarer


Julekalender

Jessica slo til å sov helt til klokka 7 i dag.Vi sto opp for å pakke opp den første pakka i kalenderen som bestemor og bestefar kom med i går.
november 1015
Pakke nr 1 i kalenderen.
november 1017
Der fikk hun et mellommåltid(youghurt)og en slags kopp/beholder.

Tenkte jeg skulle legge ut bilde hver dag av hva hun får i kalenderen,syns dere det er spennende?
Vi våknet opp til 10 minus i dag,brrrrrr.......Vi skal på en liten shoppingtur i dag,får se om det blir Sandvika eller noe.Ikke at jeg har penger men...æsj!
november 1018
Paps syns det var kaldt,så han og Jessica kosa dyna i sofan i ca 30 sekunder.
da ville ikke Jessica mer.

Syns du det er spennende å se hva Jessica får i kalenderen??
Hvordan kalender har barnet/barna dine??

8 Kommentarer


hits