Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Vår nyttårsaften...

Vår nyttårsaften er stille og rolig.Her daffer vi rundt i joggings:)

Har ikke gjort så mye spennende før i dag heller.Jessica og paps har vært og handla inn litt og Benjamin og jeg trilla en tur.Jeg måtte ha frisk luft!
Jessica skalla panna si i stereobenken hos mormor og morfar her om dagen,når jeg ser på bildene av henne nå ser jeg en blåveis.


Blid frøken med blåveis:)

På trilletur:)

Når ungene blir større gjør vi nok litt mer ut av nyttårsaften.Da kan vi jo feire med noen andre som har barn.Men det er så greit å være hjemme når de er små med tanke på legging.

Før vi fikk unger kosa gubben og jeg oss alene hjemme med god mat,har ikke vært på party på nyttårsaften så lenge jeg kan huske.Koselig å kose seg hjemme syns jeg.

Jeg ser heller ingen grunn til å holde ungene oppe helt til midnatt for å se på rakettene.Om Jessica våkner skal hun få se.Benjamin har våkna flere ganger alt,vært veldig urolig i kveld etter han ble lagt.Jessica er på vei i seng nå etter å ha vært ute sammen med nabogutten.De har løpt rundt og de fikk stjerneskudd.
Jeg måtte gå inn for Benjamin bare gråt.Måtte ta han opp å ha han på fanget så han fikk roa seg.
Tipper de våkner ved midnatt.
Jessica storkosa seg,gøy å være ute etter leggetid:)


Jessica med stjerneskudd:)

Tenkte kanskje at jeg skulle lage en oppsummering fra 2011 en av dagene.Noen som syns det hadde vært gøy??
Nå skal jeg se om det er noe gøy på tv.
Deilig å slækken hjemme på nyttårsaften:):)


Godt nytt år:)!!
8 Kommentarer


Noen tanker...

Det er liksom aldri noen mellomting med soving her føler jeg.Siden jeg la meg veeeldig tidlig på onsdag så resulterte det i at jeg lå å glodde i mørket til klokka var nesten 01 natt til i dag.
Litt før klokka 02 våkna jeg at naboen prata(vinduet vårt var åpent.)Så våkna så klart Benjamin før 05 i dag og.Litt melk gjorde susen men han var våken igjen 06.15.Jeg lot han ligge og han sovna.Vi sto opp 7,30.Så i dag er jeg like trøtt og formen er ikke helt på min side om dagen.
Jeg syns at denne juleuka har vært slitsom,helt ærlig.Jeg føler meg som en fillete vaskeklut.Gleder meg til hverdagen er her på mandag!
I tilegg sliter jeg litt med tanken på at jeg snart skal på jobb igjen,noe jeg ikke er klar for hverken fysisk eller psykisk.
Vel,det var noen ærlige tanker fra meg.


Sitter lenge alene nå:)

Jessica har vært på besøk hos Haakon i dag.De leika først litt ute men ville fort inn.Så da ble det lek inne,mens Gry og jeg fikk skravla litt.
Godt å prate litt med andre mammaer,få lufta litt tanker osv.Første gangen vi var på besøk hos de etter at de har flytta.De har fått det så fint at jeg ble misunnelig,stor og fin plass inne og hage hvor ungene kan leke i alene.Vi så de fra vinduet.


Haakon og Jessica koser seg med pepperkaker:)

Snuppelupp:)

Her er vi 3:)

I dag er det forresten 1 år siden vi var på ordinær ultralyd og fikk vite at det bodde en guttebaby i magen:)Og jeg ble så overraska siden jeg var helt sikker på at det var ei jente!
Jeg husker det som om det var i går.Samme med Jessica,da vi ble enige om navnet hennes i heisen ned fra føden etter ultralyden;)
Og jeg var så sikker på at det var ei jente,og det var det.
Det var så rart å se at den lille i magen bevegde på seg,veldig flott!Og det var vår baby,og det har vi fått oppleve to ganger:)


Hva husker du best fra dine ultralyder??

7 Kommentarer


Like hel...

Å komme seg helskinna til postkassa uten å brekke noe er ikke så lett hos oss om dagen.
Jeg har overlatt det til mannen.
I dag tok jeg sjansen!Snakk om å risikere liv og lemmer!Jeg har aldri brukt så lang tid bort til postkassa.Det er speilblankt ute på gårdsplassen,og ingen tar ansvar med å strø.Mannen strødde senere på dagen da han kom hjem.Jeg hadde mest lyst til å krabbe på alle fire bort til postkassa,men det hadde jo sett litt fjernt ut.
Jeg fikk iallefall henta posten uten å brekke noe eller dette på rattata...Jeg er like hel:):)


Postkassene er på garasjen helt i enden,det er langt når det er glatt...

Mannen strødde som sagt senere og da tok jeg sjansen på en trilletur,måtte ha frisk luft siden jeg har hatt vondt i hodet.Benjamin hoster men frisk luft har han ikke vondt av.
Jessica luska ut i stillongsen mens paps strødde,og hun tør egentlig ikke å bevege seg på glatta.Hun krabber.


Frøkna i stillongsen på glatta:)

Sier hadet til lillebror før han skal på trilletur:)

Jeg sovna tidlig på sofan i går,og var i seng til klokka var 21,himmel og hav så trøtt jeg var.Piffen hadde forsvinni fra meg for å si det sånn.
Benjamin våkna før 4,30.Fy,det er ikke lov!Han fikk melk og sov videre til klokka var 8,flink gutt:)Han har  vært på "rullern" i dag og har rulla 2-3 ganger over på magen.


Benjamin er på "rullern!"Flere som har problemer på glattisen??17 Kommentarer


Trøtt!

Vi har vært på bytur med mamma/mormor og fått bytta det vi skulle.Og enda har jeg en tilgodelapp på over 600 kr på Cubus selv om jeg gikk derfra med en pose med klær.
Jeg har også fått klipt meg,og det var nydelig!!


Søtingene:)

Ungene var hos foreldra mine mens jeg klipte meg.Jessica ble igjen der mens Benjamin og jeg dro hjem en tur.Henta Jessica senere,og hun hadde detti og slått seg,stor kul i panna,huff!!
Jeg er ekstremt trøtt i dag så jeg skal snart finne dyna mi.Jeg holdt på å sovne hos frisøren,og det sier jo litt:)


To gode venner,Benjamin og Bongo:)


Flere trøttinger der ute??
10 Kommentarer


Pølser og julebrus:)

Godt med en vanlig dag igjen.Jeg og ungene skulle treffe Ingunn og ungene i byen,tenkte vi skulle prøve å få bytta litt ting og tang.
Men den tanken slo vi fort fra oss når vi så åssen ungene var.Jessica var ekstrem,hørte ikke på meg,bare gikk avgårde i en folkemengde.Til slutt måtte jeg slippe vogna å løpe etter henne.Tok tak i henne og bar henne med meg.Hun svarte med å skrike,slå og sparke.Folk glante.Sjarmerende når sånt skjer ute blandt folk.Men mine barn er langt fra perfekte,jeg forteller ikke bare om hvor snille og søte de er til enhver tid.Det blir helt feil å framstå på den måten.Jeg ser for meg en laaaang uke siden barnehagen er stengt.
Så her er det bare å sysselsette ungene med noe.Været er jo elendig,må ha på skøyter og hjelm om man skal gå ute.Jammen bra jeg har begge deler;)

Men snuppa var litt søt også der hun gikk rundt med den lille kofferten sin,for den måtte hun ha med til byen i dag:)


Jessica med den søte lille kofferten sin:)

Ungene var overstadig turbo,så vi fant ut at vi dro hjem til Ingunn.Vi kjøpte med pølser,julebrus og litt snop.Umulig å være i byen når unga er sånn.
Så da ble det kos hjemme hos Ingunn.Jessica og Henrik leika litt før de ville se på film.Litt småkrangling,men det gikk fint.De to minste,Benjamin og Thomas tok seg en dubb i vognene sine.
Ungene kosa seg og mammaene fikk ut litt frustrasjon og ikke minst så fikk vi skravla masse:)


Jessica og Henrik koser seg:)

Benjamin har fått sitte i det  nye setet sitt i dag og var superfornøyd med det.Satt så mye bedre der enn i det trange babysetet.Fikk han jo omtrent ikke opp av setet når han hadde på seg en litt tjukkere jakke.

Og forresten så rulla han fra rygg til mage igjen i dag.Er jo bare en måned siden sist så fant vel ut at det var på tide å imponere muttern igjen:)


Fornøyd gutt i nytt sete:)

Nå sitter jeg her å lader opp til en ny dag i morra med ungene.I morra har jeg alliert meg med mamma.Hun blir med til byen så jeg får bytta tinga våre.Også håper jeg at jeg får klipt meg,det trengs!


De søte små:)

By the way så har jeg brukt en evighet på dette innlegget fordi bildeopplasteren ikke ville samarbeide.Men hva er vel et blogginnlegg uten bilder...Hva syns du om et blogginnlegg uten bilder??
16 Kommentarer


2 juledag...

I dag fikk jeg sove til 9.Mannen tok Benjamin på morran.Men jeg har vært trøtt i hele dag.2 juledag er en sånn kjedelig dag syns jeg.
Jessica har sovi hos foreldrene mine i natt,så det har bare vært 3 av oss her.Må si at det er virkelig superenkelt med bare et barn!


Benjamin leker med brannbilen:)


Mannen og jeg slo til med å se en film igår kveld,ikke ofte vi ser film lenger altså.Får prøve på det litt oftere.Vi lå på hver vår sofa med hver vår dyne,hihi:):)
Mannen har  montert setet (Jessicas gamle) til Benjamin i bilen,da kommer han til å sitte mye bedre!
Jeg reiste å henta Jessica.Broren min og samboeren var også på besøk hos foreldra mine.Jessica er jo så glad i onkel:)
Hun hadde kosa seg hos mormor og morfar!

Ellers så har vi ikke gjort noe særlig,så lite og fortelle om.Fargela med Jessica,men plutselig satt jeg alene og tegna...
Noen raserianfall og ville hyl fra Jessica når hun ikke får det som hun vil.Håper vi klarer å finne på noe gøy resten av uka,paps jobber hver dag helt til klokka 18,så det kan bli lange dager når det er dårlig vær.Blir nok noen byturer,har endel ting jeg må bytte,og jeg har store planer om og klippe meg!!

Benjamin ler seg fillete av Jessica,og hun gjør seg til ennå mer.Gøy å få lillebror til og le:)


Hjelper til med middagen:)

Vi fargelegger:)

Lillebror ler av Jessica:)Skal du bytte noen av julegavene du fikk??

 9 Kommentarer


Hva vi har gjort i dag...

Så var det 1 juledag.Benjamin våkna kl 06,det er ikke lov,hihi:)Han fikk en flaske og jeg håpa at han sovna fort igjen,men han hoia og jodla i senga i sikkert en time.
Vi våkna før 9 og da var det greit å stå opp.Jessica våkna like etterpå og lurte litt på hvorfor hun sov hjemme.Tror ikke hun huska at hun ville hjem igår kveld istedenfor å ligge hos mormor og morfar.
Hun lurte veldig på de nye tinga sine,men pappa skulle komme med de senere,vi orka ikke ta med alt i går.

Så når pappa kom så ble det rydding av klær,noe må byttes pga størrelser,har faktisk en full pose med klær som skal byttes.
Benjamin har fått seg ordentlig varme klær.Varm ulldress fra Name it og ullklær fra Troll.Veldig fornøyd med det!
Ungene leika litt med de nye lekene de fikk.De fikk ikke mye leker,men mest klær.Benjamin fikk en stor fin brannbil og Jessica fikk mer fra Polly Pocket som hun styrer og leiker fælt med.
Men Polly tinga var igjen hos mormor og morfar,men vi skulle dit på middag,så da kunne hun leke der.


Leker med brannbilen:)

Fornøyd frøken med ny Miffykjole:)

Vi dro på middag hos foreldrene mine,jeg har gleda meg hele dagen.Vi skulle nemlig få kalkun,det beste som fins!!
Jeg stappa innpå,namme!!Jessica spiste masse også.Hun lekte masse med Polly Pocket tinga og hun var helt turbo.Hun løp fram og tilbake ut i gangen der mamma og pappa har slått ut veggen inn til der mormor og morfar bodde før.Så da er det litt større lekeplass.Hun satt i gamlegangen til min mormor og morfar å leika og stulla.Er der juletreet står også,og Benjamin var veldig opptatt av pynten.
Det ble bestemt at hun skulle sove over siden det ikke ble noe igår.Hun dro dyna bort på sofan og lekte med Hello Kitty memokorta sine.
Skulle nesten ønske jeg var liten og kunne krølla meg sammen på sofan hos mormor og morfar og bli dulla med;)


Benjamin studerer juletreet:)

Hallooooooo:)

Snuppa leker med Polly Pocket stæsjet sitt.


Rart hvor stille det blir når Jessica ikke er hjemme.
Nå skal jeg snart finne fram litt pottis og kanskje en film,kanskje gubben joiner meg også...


Hva gjør du i dag??12 Kommentarer


Vår julaften:)

Da er vi hjemme igjen alle sammen.Jessica skulle egentlig sove hos mormor og morfar men ble overtrøtt og ville bare hjem.
Benjamin sov i senga til foreldrene mine så han måtte vi også vekke,men han kom ikke med en eneste klage han.Begge to sovna i bilen,men våkna da vi kom hjem.Jessica ble helt krakilsk,men roa seg etterhvert og sovna,Benjamin kom ikke med en lyd,bare kikka med store øyne.
Neste år har jeg lyst til å feire hjemme,lettest det.
Pappan min kommer med alle tinga vi fikk i morra.Ble så mye å ta med hjem nå ikveld.

Men det har vært en koselig dag/kveld selv om julestemninga uteble.Mannen jobba og jeg og barna var en tur innom foreldra til Roger med gaver og på butikken for å kjøpe brød.
Stoppa innom foreldra mine,og der ble Jessica igjen.Hun kosa seg der til vi andre kom etter.


Goingene:)

Mamsen og nissegutten:)

Blid nissegutt:)

Det var oss og min mormor hos foreldrene mine.Vi spiste og kosa oss før det ble åpning av gaver.Og for et hav med gaver,hjelpes!!
Jessica og jeg snoka litt mens oppvaska ble tatt,hihi:)Jessica hjalp ivrig til med å dele ut gaver.
Benjamin begynte å bli sulten og trøtt mens vi pakka opp gaver.Så jeg mata og tok på han pysjen.Kosa i sofan før han ble lagt.
Så når han sovna hadde jeg mange gaver og åpne.Både vi og ungene fikk masse fint!Noe må byttes pga størrelser,ungene fikk endel klær og det passa bra.Noen leker ble det også.Og vi(mamsen og papsen)fikk fine gaver som Jessica hadde lagd i barnehagen:)
Jessica skravla som en foss og begynte tydlig å bli trøtt.Men som jeg skrev over her ville hun plutselig ikke sove over,hun ville hjem.

Ja, Jessica har plaster på kinnet,stort kloremerke, og plaster er veldig stas og ha på.Bruker endel av det kan man si.


Pynta til julaften:)

Mamsen og Jessica foran juletreet:)

Snuppa kommer med gaver til oss:)

Oldemor og Benjamin:)

Så er det et år til neste gang.Men kos for ungene så klart.Jessica hadde mye mer glede av julaften i år enn i fjor.
Hun har plutselig blitt så stor!

Vi er heldige som har fått så mye fint og som har en flott familie!Tusen takk alle sammen,og takk for gavene!


8 Kommentarer


God jul!!

Da var det julemorgen selv om julestemningen uteblir,vi får se om den kommer snikende.
Ungene har på nisseluer og Benjamin har fått på seg den samme dressen som Jessica hadde på seg da hun var 1 år.Det er Benjamins  første jul,Jessicas fjerde.

Mannen skal utrolig nok jobbe til klokka er 13...isj!!Vi må ut å kjøpe brød,greit å ha det i hus:)


God jul alle sammen!:)12 Kommentarer


Lille julaften:)

Da var det lille julaften og dagen har gått med til å rydde og vaske gulver.
Jessica har vært i barnehagen og der hadde barna storkost seg i dag.Sett på filmer og lagd pitapizza.
Etter at hun var levert kjørte jeg innom min venninne Marianne med gave til Marcus.Benjamin sovna i bilen.


Jessica foran inngangsdøra vår:)


Vi dro hjem og rydda og vaska som jeg sa.Pakka inn de siste gavene også,pappa kom og henta de siden vi skal være der i morgen.Vi har jo så mye å ta med oss.
Benjamin tok seg en god dubb i dag og,og da tok jeg meg en liten pause også:)
Som sagt så skal vi feire julaften hos foreldrene mine,vi har gjort det de siste åra.Min mormor kommer også.Hun gleder seg nok til å se barna.
Tenker det blir nok med gaver til barna.

Henta Jessica litt tidligere i dag og da tok vi med vogna hennes som har stått i barnehagen.En "skræbb"av en vogn hun har sovi i,men nå sover hun ikke lenger i barnehagen.
Satte begge unga oppi vogna og trilla til bilen.Jessica syns det var tungt å ha Benjamin halvveis på fanget:)
Så nå har Jessica juleferie!


To halvfornøyde unger oppi bhgvogna til Jessica.

Da paps kom hjem dro jeg en tur på H&M for å finne en litt fin body Benjamin kan ha på i morra.Har ikke finklær til han.Blir like fin i en pen body og olabukse:)
Jeg var til og med på Rema å handla,var faktisk ikke stappa med folk der.


Blid som alltid:)

God jul kjære lesere!:)
Hvor skal du feire julaften??

7 Kommentarer


Årets julekort:)

Da er julekorta sendt ut og forhåpentligvis mottatt:)

Fotografen som har tatt bilde er den samme som tok nyfødtbilder av Benjamin.Jessica ville ikke ha på nisselue,og ville heller ikke bli tatt bilde av.
Men heldigvis så ble det et bra bilde:)
Har du sendt julekort??18 Kommentarer


Litt av hvert...

Skulle til barnelegen med Benjamin på sjekk igjen i dag etter at røntgenbildene ble tatt.Så før klokka var 10 var snuppa i barnehagen,vi hadde vært hos legen,på posten og innom lekebutikken.Effektiv på morran.
Etter det gikk turen hjem.
Alt var bra med Benjamin,ingen ulyder på lungene.

Benjamin tok seg en dubb på hele 3 timer i dag.Jeg skulle liksom gjøre noe men sovna på sofan og sov som en stein!Jaja...jul blir det uansett...noen nisser har kommet frem i stua iallefall og jeg har kjøpt et nytt fint juledørskilt:)
Det var deilig med en sløvedag,blitt så mye stress i det siste.
Ellers så ble jeg og gubben enige om at vi ikke kjøper julegave til hverandre,litt kjedelig men...Vi kan heller kjøpe noe sammen.Mulig jeg finner en liten ting,flaxlodd eller noe.


Lillebror:)

Henta Jessica i barnehagen.Paps slutta tidlig så Benjamin var hjemme med han.Litt godt å hente snuppa alene også.Blir så mye ut og inn for Benjamin,men han er jo vant til det.
Jeg føyk en tur på Europris etter middag,og resten av kvelden har gått unna med gaveinnpakning,får fortsette litt etterpå også.
De to små har styra på her.Sett mest på Hello Kitty,litt lei de filmene ja:)


Morro i sofan:)

Bongo passer på Benjamin:)

Meldte Jessica på en konkurranse i dag.Det er Q-Melk som har konkurranse.Det er de som bestemmer så man får ikke stemt sånn som i de andre konkurransene,litt greit det og syns jeg.

Her er vårt bidrag:)Hva har du kjøpt i julegave til din kjære??6 Kommentarer


Kaos og fantejente!

For en dag egentlig!Benjamin og jeg dro til byen for å gjøre siste innspurt i dag.Møtte Ingunn og Thomas,koselig å være flere på shopping:)
Jeg fikk gjort det jeg skulle,men mangler julegave til Roger.Aner ikke hva jeg skal kjøpe.Har tenkt på olabukse men finner ingen.Jeg kjøper ikke bukse til en tusenlapp,uaktuelt!
Men det som er med Benjamin når vi er borte eller i byen,han sover ikke lenge i vogna,bare 20-30 minutter,det holder ikke.
Stressa hjem så han skulle rekke en dubb før henting i barnehagen.Han sovna ikke,så ga han middag og la han igjen.Klokka gikk...til slutt sovna han,da var klokka 15.15.15.55 vekte jeg han stakkar,langt inne i drømmeland.Men hva skal jeg gjøre når jeg er alene med de...Jessica må jo hentes  barnehagen.Heldigvis var han blid og fornøyd under henting og ble dulla masse med.
Men sutra mye hjemme,jeg måtte skuffe i meg middagen,for da var han ekstremt missfornøyd.Trøttheten meldte seg.


Goingen!

Jessica hadde lagd julegodterier i barnehagen,og hadde med litt hjem.Marshmallows dyppa i sjokolade og med pynt.


Jessica har lagd julegodterier i bhg:)

Føler at det er litt kaosaktig når vi kommer hjem fra barnehagen noen ganger når jeg er alene.Inn med to unger,sette bilen i garasjen siden det er så kaldt.Lager middag,Benjamin jamrer fordi han er trøtt,samtidig detter Jessica og slår seg fordi hun herjer sånn.Trøster,fortsetter med middag,hiver i meg middagen fordi Benjamin ikke er helt happy.
Jessica ser på tv mens jeg bader Benjamin.
Etter kveldsgrøt tar jeg med meg ungene inn i dobbeltsenga så vi kan kose og slappe av.Jessica hopper i senga og tuller med Benjamin.Benjamin er trøtt,så da er det på tide å sove.
Mens jeg legger han har fantejenta finni på fantestreker igjen.Denne gangen har hun tegna begge arma med tusj..
Så da ble det et bad på henne og.
Det tar litt av til tider,skal ikke legge skjul på det,og tålmodigheten...ja...hvor er den??
Sånn var ettermiddagen/kvelden her i dag...!

Det ser helt bomba ut her,og det er mildt sagt...Godt vi skal bort på julaften,for nå skal jeg sitte i sofan å se apatisk ut resten av kvelden...


Ungene i dobbeltsenga:)

Fantejenta!!Vær så snill å si at det er litt kaos hos deg til tider også??!!
12 Kommentarer


Nissefest og barseltreff:)

I dag var det nissefest i barnehagen og det var ei spent frøken som dro avgårde på morran.Hun var så fin at!!
De skulle spise grøt og kose seg masse,og Rampenissen skulle komme på besøk:)


Nissejenta vår er klar for nissefest i bhg:)

Mens Jessica koste seg på nissefest så har Benjamin og jeg vært på barseltreff.Vi var 3 stykker i dag,kosa oss masse hjemme hos Lene og Mille.
Ungene leika litt på gulvet,men alle var trøtte og grinete.Ikke lett å få sove når alle gråter.Benjamin fikk seg en halvtime på øyet.Men alltid koselig på barseltreff uansett hvor grinete bebisene er.Er så koselig å skravle med de andre mammaene.
Veldig rart å tenke på at vi trava rundt i gangen på føden for 7 måneder siden,det var jo i forrige uke!!


Benjamin,Sebastian og Mille:)

Henta Jessica etter barseltreffet,kjørte litt først i håp om at Benjamin skulle sovne...noe han ikke gjorde.De var ute i barnehagen da vi kom,aka og hadde det kjempegøy!
Hun hadde hatt en kjempefin dag med nissefest.Jeg kjørte Jessica til bestemor for de skulle pynte pepperkakene de bakte for litt siden.
Så da var Benjamin og jeg alene hjemme.Paps jobber sent i dag.Bestemor fulgte Jessica hjem før leggetid,dro henne på akebrettet(de bor ikke langt unna.)


Benjamin ser på tv:)Har barnet ditt vært på nissefest??

15 Kommentarer


Benjamin 7 mnd:)

Da har det gått nok en måned og Benjamin er 7 måneder i dag!Det har ikke skjedd så mye siden forrige måned,han er den samme,blide,tålmodige snille gutten.
Og like bedagelig,han har det jammen i meg ikke travelt med å gjøre ting.Fornøyd med å ligge på samme plassen og leke han,gidder ikke og rulle engang.Begynner nesten å bli bekymra jeg...men jeg sammenligner jo med Jessica og det blir helt feil siden hun var tidlig med alt.
Men han sitter litt alene da,og det er jo bra!Men skulle ønske han bevegde seg litt mer altså,så valkene blir litt mindre,hihi:)
Fremdeles like opptatt av Jessica,ser alltid etter henne og han dirrer nesten når han ivrig følger med på henne:)

Benjamin og jeg har vært i byen med Ingunn og Thomas.Julegaveshopping,har noen igjen,men det er ikke mange.Til slutt måtte vi sette oss ned for vi holdt på å tørste ihjel!!


Benjamin 7 mnd:)

Benjamin har også vært å tatt røntgen av lungene sine i dag.Barnelegen vile det siden han har hosta og vært tett,og storesøster har astma.
Lungene var helt fine:)

Så var det tid for henting i barnehagen og jeg var ikke ferdig med alt jeg skulle,har heldigvis ikke mange å kjøpe julegaver til i utgangspunktet.Så jeg må nok på nok en bytur.Jessica og jeg skulle egentlig på lekebutikken å kjøpe en gave til lillebror fra henne,men hun ville heller hjem og slappe av som hun sa.De har vært mye ute i barnehagen i dag,så hun var nok sliten.


Frøkna er ferdig for dagen i bhg:)

Benjamin har  fått seg nytt bilsete(Jessica sitt.)Han får nesten ikke plass i det han har(babysete.)Så fort han har på seg ekstra med tøy så er det kjempetrangt.I det samme setet satt Jessica til hun var nesten 1 år.
Setet må bare monteres fast først.Så det vil altså si at Jessica også har nytt sete.


"Her sitter jeg fint!"

Kveldskos med Ape:)Når måtte du bytte bilsete til ditt barn??

 16 Kommentarer


7 år!

I dag er det 7 år siden Roger og jeg hadde vår første date og ble kjærester.Litt rart egentlig med tanke på datoen,at vi fikk ei lita jente  4 år senere:)
Daten var hjemme hos Roger og der spiste vi taco.Husker at han ikke hadde rømme til,og det går jo ikke an til taco,hihi!!:)Tror jeg dro fra han klokka 04-05 om morran.
I starten var det litt fram og tilbake egentlig,og jeg hadde vel aldri trodd at vi skulle gifte oss og få to barn.Det var han som spurte om vi ikke skulle flytte sammen,så jeg flytta inn hos han i mai 05 tror jeg det var.Men det var jeg som fridde!!
Det er ikke bare en dans på røde roser,man må jobbe med et forhold,man gir og tar.Men størst av alt er kjærligheten!


Til min kjære mann!
Det finnes bare
en lykke i livet
-å elske og bli elsket.


Her er vi på bryllupsdagen vår 26/8-06.


Ellers må jeg klage litt og si at jeg er litt lei og sliten i dag,men alle har vel sånne dager.
Vi har vært hos foreldrene til Roger sammen med søstrene hans og deres familie på middag.Men vi dro hjem ganske tidlig,Benjamin var stuptrøtt siden han ikke hadde fått sovi det han skulle på dagtid.Også har det vært så godt å bare slappe av i dag,vært mye de siste dagene.
Jessica har pynta seg med kjole i dag og,pynta seg masse de siste dagene.Hun var så heldig at hun fikk flere bursdagsgaver også!:)


Snuppa med kjole i dag og:)

De søte små:)

Kveldsmat!:)Hvor lenge har du og din kjære vært sammen??38 Kommentarer


Barneselskap:)

Da Jessica sto opp i dag lurte hun på om det var julaften...bursdag og jul litt tett kan man si:)
Men i dag skulle hun ha vennene sine på bursdagsfest!
Hun bestemte selv hvem hun ville invitere,og det var Kristina,Henrik og Adrian.Det er de hun leker mest med.Så da var det bare å pynte seg med kjole i dag og da.Den flotte kjolen hun hadde på i dag har hun fått fra WillyWonka:)


Kjempefin jente i dag og:)

Mamsen med 3 åringen sin:)

Barna kom og frøkna fikk flere fine gaver.Da de var pakka opp begynte de å leke med en gang.De leika,spiste pølser og muffins:)
Syns de leika fint jeg,litt krangling noen ganger men det gikk overraskende bra.De var 4 barn,men det holdt.Annette hadde med lille Amalie på 2 uker,så jeg har holdt nyfødt baby i dag,kan ikke huske at mine har vært så små,og de var mindre,hjelpes!!

Barna var her i ca to timer og Kristina avslutta selskapet med å dette ned trappa da de skulle gå.Det gikk heldigvis bra,hun skvatt mer enn hun slo seg.
Etter de hadde dratt var det bare å få rydda opp leker og støvsuge opp kakesmuler.Men Jessica har storkost seg.Hun sa hun gleda seg til neste gang hun hadde bursdag:)


Jessica,Kristina og Henrik spiser pølser.

Bestevenninner:)

Benjamin har kost seg hos mormor og morfar mens det var barneselskap her.Syns det var greit siden lydnivået kom til å bli ganske høyt,og det var midt i sovetid.
Da jeg henta han smilte han som bare det,goingen min det:)!


Blid og go:)


Har barnet ditt hatt barneselskap??


18 Kommentarer


3 årsdagen til Jessica:)

Først og fremst,tusen takk for alle hilsningene Jessica har fått i det forrige innlegget:):)


Bursdagsjenta:)


Jessica har hatt en kjempefin bursdag!Hun har storkosa seg i barnehagen i dag.Da vi kom på morgenen hang det bilde av henne på døra inn til barnehagen og de hadde hengt ut flagget:)
De har vært på julegudstjeneste(08 barna) i kirken,dit hadde de kjørt buss,kjempegøy!!Tilbake i barnehagen hadde de spist pølser og kosa seg.Hun hadde også fått et stort pepperkakehjerte som ble med hjem.
Da Benjamin og jeg henta henne var hun helt i 100 og viste oss stolt fram den fine krona hun har fått i dag.Den var på hodet hennes helt hjem:)
En fin bursdag i barnehagen:)


Inngangsdøra til bhg!

Her er den flotte krona:)!

Mens Jessica har vært i barnehagen har Benjamin og jeg vært hjemme og rydda.Etter dubb og grøt var vi på butikken å handla inn til i morgen,da kommer det noen barn for å feire.
Jeg skulle gjøre litt mer hjemme mens Benjamin sov,men han sov i 20 minutter.Det er lenge å være våken fra 13,30 til 19,så jeg kjørte noen runder før henting i barnehagen,men sovna gjorde han ikke.Så han fikk seg en dubb da vi kom hjem,slokna med en gang hodet traff puta.Det samme gjorde han da han ble lagt for kvelden.


Leker og kulern:)

Da paps kom hjem pakka Jessica opp gavene fra oss.Og etter middag kom begge sett med besteforeldre på besøk med gaver.Hun fikk store gaver fra de.Lekebutikk og bord og stoler til rommet sitt.Gud veit hvor hun skal ha det??!!Vi må jo bygge ut,haha:)!Men flotte gaver!
Det ble gaveoppakning og kaker.Jessica herja ganske bra og løp til slutt rundt i bare bleia,ble varmt å herje.


Stoooor gave!!

Her synger vi for henne,og hun skal blåse ut lysa:)

Er ikke denne søt!?Hun fikk den av lillebror:)En kjempefin bursdag!

Gratulerer med 3 årsdagen jenta vår!Er så glad i deg!:)14 Kommentarer


Hurra for Jessica!!

 
Gratulerer med 3 årsdagen din go'jenta vår!Ha en super dag! Vi er kjempeglade i deg!Klemmer fra mamma,pappa,Benjamin og Bongo.

Dette er i lokalavisa i dag og på nettsiden deres:)Benjamin og jeg vekte Jessica og hun fikk kalendergaven sin.Og det var et fiskespill,gjett om hun ble glad!!
Papsen begynte 7 på jobb i dag så han fikk desverre ikke vært med på morgenen.
Jessica har pynta seg i dag og i barnehagen hang det flagg ute og bilde av henne på inngangsdøra.Veldig stolt jente!Vi har hengt ut flagget her hjemme også.
Ute snør det og det var jo perfekt for Jessica,hun ble så glad:)


Fornøyd 3 åring på morran:)

Skriver mer i kveld om hvordan dagen hennes har vært.

Tenk at hun er 3 år gammel!
For 3 år siden lå jeg helt omtåka på føden etter keisersnittet med en helt fersk Jessica...jeg kjenner følelsen av hvordan det var ennå...17 Kommentarer


Dagen før dagen!

Torsdag i dag og dagen før Jessicas 3 årsdag(skrev et lite mimreinnlegg før i dag.)
Jeg har vaska og rydda litt siden det blir litt besøk de neste dagene.Må fortsette med ryddinga i morra.

Mellom mat og dubben til Benjamin føyk vi en tur på Europris for å se om det var noe bursdagsstæsj der,fant litt vi kan bruke.
Var mye folk der,sto i kø å venta på og få parkeringsplass.Blir vel bare mer og mer kaos jo nærmere jula vi kommer.Jeg har noen julegaver igjen,så til uka må jeg være effektiv.Må bare feire bursdag først:)Tror Jessica gleder seg veldig!


Benjamin på shopping:)

Mens Benjamin sov fikk jeg slappa av litt og plutselig var det henting i barnehagen.Jessica ville ikke hjem,for de holdt på med et fiskespill.Jessica ble rasende og spurte om ikke vi kunne kjøpe et sånt spill.
Vel mamsen er nok synsk,for det spillet skjuler seg i kalenderen i morra:)
Det ble i dag som igår,jeg måtte bære henne ut i bilen,hun nekter å gå fordi det er så glatt.Så jeg bærte Benjamin først,så henne.Og vi kom helskinna hjem i dag og!

I kalenderen i dag var det badekonfetti:)


Ferdig for dagen i bhg:)

Vi har vært alene ikveld for paps jobber sent.Nattåpent i byen og masse tilbud,men dit får ikke jeg kommet meg,crap!!
Vi har leika og styra og ungene leika på gulvet på kjøkkenet mens jeg lagde mat.


Gullungene:)

Nå får jeg mimre litt til,rart å tenke tilbake.På denne tiden for 3 år siden fikk jeg epidural som ikke hadde noe særlig virkning,og det var heller ingen fremgang.Pulsen til Jessica i magen var skyhøy.I de sene nattetimer ble jeg trilla inn til hastesnitt mens papsen måtte vente på føden,han fikk ikke være med inn.Veldig synd,så vi har ingen bilder fra selve fødselen.
Glemmer aldri da jeg fikk se henne for første gang,sukk...


Her er hun 2 dager gammel:)Tenker du ofte tilbake på fødslene dine?? 10 Kommentarer


Memory lane...

For 3 år siden lå jeg med rier,fødselen var igang 11 dager før termin.Vi skulle endelig få treffe jente vår.
Det ble en tøff fødsel som endte med hastekeisersnitt.
Jessica ble født 16/12-08 kl 01,48.Hun var 3530 gram og 49 cm.

Det er så rart at den lille babyjenta vår har blitt så stor.Det har vært 3 år fylt med latter,glede og noen tøffe tak.
Dette er ei jente som vet hva hun vil.Hun er stort sett snill,men noen ganger river jeg meg i håret:)
Bestevennen til Jessica er Ape.Ape har hun hatt siden hun var 5 måneder gammel.Han er med overalt hvor hun er.I barnehagen sitter han å venter på hylla til hun er ferdig for dagen.Men jeg tipper han får en kos eller to i løpet av dagen:)

Som baby var hun tidlig ute med alt.Krabba og satt alene da hun var 5,5 måned.Reiste seg opp da hun var 6,5 måned(holdt seg fast i møbler osv.)Begynte å gå med gåtralle da hun var 10 måneder,sto alene da hun var 10,5 måned og gikk noen skritt.Hun gikk ordentlig to dager etter at hun fylte 1 år.

Jeg merker stor forskjell fra 2 til 3 år.Hun ble storesøster da hun var nesten 2,5 år.Hun var veldig sårbar i en periode,men jeg ser nå at de kommer til å få stor glede av hverandre.Hun spør alltid etter lillebror når hun står opp.
Hun er ikke så glad i og rydde hverken hjemme eller i barnehagen.
Har lett for å få venner og har en bestevenninne og en bestevenn i barnehagen.Hun er fylt med en energi jeg ikke aner hvor kommer fra,full fart hele tiden.Men hun kan også slappe av på sofan.
Hun kommer med de rareste uttrykk(og jeg skjønner hvor hun har hørt de,kremt...)

Her kommer noen bilder fra nyfødt til nå:)


Ca en time gammel.

2 dager.

1 uke.

4 måneder.

1 år!

1 år,sammen med Ape:)

2 år!

Nesten 2,5 år og stolt storesøster!:)

I morgen fyller hun 3 år!!
28 Kommentarer


Speilblankt!

Hei og hå!!

Nå er det så speilblankt ute at det er jo farlig!Jessica vil ikke gå og jeg må bære henne inn og ut i bilen og det samme i barnehagen.Med to barn er ikke det så lett.Fikk henne med meg inn i barnehagen på morran,de skulle så klart ut,noe Jessica ikke ble happy for.
Men hun fant løsningen da hun skulle være ute,hun krabba over til snøen...Jada,så sånn kan det også gjøres.

Benjamin og jeg måtte til byen i dag å kjøpe bursdagspresang til storesøster.Vi var sammen med Ingunn og Thomas.Ble noen timer i byen,men fikk ordna bursdagspresang til Jessica og julegave til Benjamin.
Koselig å sulle litt rundt.
Var ingen vits i å dra hjem før Jessica skulle hentes så jeg kjørte noen runder så Benjamin fikk sove litt.


Blid gutt på shopping:)

Henta Jessica og hun nekta å gå selv til bilen siden det var så glatt.Jeg har to barn og klarer ikke å bære begge to og samtidig holde meg selv på beina på glatta.
Jeg måtte gå ut i bilen med Benjamin og så gå inn etter frøkna og bære hun bort til bilen...jada...

Men vi kom oss helskinna hjem alle sammen.Tenker på mannen som sykler fram og tilbake til jobben,bare venter på bruddskader.Huff!!
Om det blir like speilblankt framover kan jeg jo bare finne fram skøytene mine...

Jeg har vært ute på en liten luftetur uten barn i kveld.Ingunn og jeg har vært ute å spist.Det fortjente vi.Men det var jo smekkfult overalt,men på Peppes var det ledig.
Så vi skravla og spiste burgere.Var bare ute i to timer,men det var utrolig deilig,trang det kjente jeg!


Ballerinaskjørtet er på plass:)

Eh...disse bor jeg sammen med...


I kalenderen i dag fikk Jessica en sånn snøkule,veldig fornøyd med det!Er det glatt hos deg??
19 Kommentarer


Luciafeiring og litt annet:)

Jessica spratt opp av senga da jeg vekte henne i dag,hun vil aldri stå opp,men ingen problem i dag.Gleda seg til å gå i Luciatog for første gang.De blir med å gå når de er 3 år.
Det ble litt sånn stress meg ihjel på morran med to barn alene og vi måtte være i barnehagen til 7,30.Men jeg fikk med meg alt vi skulle,inkludert barna,og vi var der i tide.Klapp på skuldra til meg:)
Måtte vekke Benjamin stakkar.

Fikk pynta Jessica og hun ble så stolt når hun fikk glitterkrans på hodet.Hun var så flink til å gå og de gikk to runder i mellom barnehagen.Hun holdt Mari i handa på runde en men så ble det litt løst opp i runde to og kransen hang på halv tolv på hodet,men pyttsann.
Hun smilte og koste seg.Da de hadde gått ferdig ble det lussekatter og saft.Vi kosa oss og Benjamin sovna så fort han ble lagt da vi kom hjem,han ble sliten.


Fine Luciajenta:)

Her kommer hun alene i runde to...kjempestolt!

Og den fine kransen har falt litt ned,hihi:)Kjempefin!

Her er vi alle 3:)


Jeg henta Jessica tidligere i barnehagen for hun skulle til barnelegen for å sjekke astmaen sin.Hun var helt fin nå,men astmaen kommer så fort hun blir litt forkjøla.
Så nå i vinter skal hun bruke Flutid fast for å forebygge så hun ikke blir så syk når hun får en vanlig forkjølelse.Astmaen har hun fått etter at hun hadde RS viruset,men det er veldig vanlig at RS barn får astma.Dette kan forsvinne når hun blir eldre.
Benjamin ble levert hos svigermor mens vi var hos legen.Og etter legen skulle Jessica dit å bake pepperkaker,så da tok jeg med Benjamin hjem igjen så han fikk sove en dubb uten å bli vekt.Blitt mye stress på han i dag,mye fram og tilbake.Måtte vekke han da vi skulle avgårde til legen og.Men han klager ikke,like fornøyd.


Lille goingen:)

Bestemor og Jessica hadde bakt pepperkaker i 3 timer.Tror Jessica er litt trøtt og sliten.Sto tidligere opp i dag og hun har gjort masse spennende:)
Så ikveld har hun lagt seg tidligere.


Flere som har vært på Luciafeiring i barnehagen i dag??
33 Kommentarer


Ballerina:)

I kalenderen til Jessica i dag fikk hun et lite ballerinaskjørt og leggvarmere.Skjørtet har hun hatt utenpå buksa si i hele dag i barnehagen:)

Jeg har egentlig ikke gjort et slag i dag,bare vaska og gnukka micron,så nå er den skinnende ren inni og utenpå.
Benjamin og jeg har leika masse på gulvet,og han syns det var supergøy å se på seg selv i speilet.Lo som bare det:)


Hvem er den gutten i speilet?!

Søtingen:)

Jessica har løpt rundt i ballerinaskjørtet sitt her hjemme etter barnehagen,snurra og dansa.Benjamin måtte så klart også prøve skjørtet,og han bare ler og er like rolig.

Jessica hjalp meg med å bade Benjamin igjen.Hun sitter med føttene oppi badebalja og heller vann på Benjamin.Han syns det er kjempegøy,ler og koser seg:)


Ballerinajenta vår:)

Badestund:)


Prøver å finne ut av hva Jessica skal få til bursdagen sin fra oss,hun blir 3 år på fredag.Ikke lett å finne på noe altså.


Hva fikk barnet ditt til bursdagen sin sist hun/han hadde bursdag??

23 Kommentarer


Søndag er søndag...

Nok en søndag,og "tenåringen"vår sov til klokka var 10.Vi andre sov til 8,30.Er så deilig når vi ikke må opp til et klokkeslett om morran.
Jessica og Benjamin kosa seg i pysjen lenge,Jessica er et ordentlig "dynedyr:"Vil alltid ha dyna si med opp på sofan.Og ingenting er vel bedre enn å ligge på sofan med dyna!?Jeg liker også å kose meg på  sofan med dyna:)

I kalenderen i dag fikk hun glansbilder og klistremerker.Jeg glemmer å fortelle hva hun fikk,så om dere lurer så er det bare å spørre!


Benjamin vil ha smokken til storesøster:)

Da Benjamin ble lagt for dubb tok jeg med meg Jessica ut en tur.Vi fant frem akebrettet og jeg dro Jessica og Ape.Vi gikk en akkurat passe tur.Så det ble vinterens første aketur:)
Vi var ikke så lenge ute,Jessica ville inn,men vi fikk lufta oss og vi fikk røde roser i kinna:)


Klar for en tur ut!

Gøy å ake:)!

Fant ut at jeg ikke ville ha lekegrinda framme lenger.Benjamin er fornøyd med å ligge på et sted,han stikker ikke av sånn som Jessica gjorde,men hun hata å sitte der,så den er ikke brukt mye.
Den tok bare opp plass nå,og alt havna oppi der,så ble en oppbevaringsplass også.
Så da har Benjamin fått seg et "lekehjørne" isteden.Der kan Jessica sitte sammen med han å leke også.
Det rosa leketeppe er etter Jessica,her arves det av storesøster.Og nå ikveld ble han lagt i lilla pysj.


Benjamin i "lekehjørnet" sitt.

Leketid!


Har du lekegrind til ditt barn??

Lik oss gjerne på facebook!:)
http://www.facebook.com/groups/178755645529635/228976657174200/?ref=notif&notif_t=group_activity#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617


24 Kommentarer


Hoppetussa!

Hadde ei lita turbojente her ikveld.Hoppe i sofan er supergøy,og nå begynner hun å bli så tøff at hun hopper fra armlenet og over i den andre sofan.Det er ikke så langt over,men uansett...
Ja jeg venter på at det går galt...men sånt lærer de små av,noen knall og fall må man regne med.
Sikkert mange som rister på hodet av at hun får lov til å holde på sånn,men litt gøy må hun få ha på en lørdagskveld:)
Jeg sier bare weeeeeee:):)!!!!9 Kommentarer


Jentedag:)

Endelig en natt uten mating,og det var bra siden jeg ikke kom meg i seng før i 24 tida i går,det er seint til meg å være.
Benjamin fikk flaska si 6,30.Jeg la han igjen i håp om at han skulle sovne,og det gjorde han,vi sov til 8,30:):)
Da belønna han meg med en stinkende bleie da vi sto opp,fisj!!


Go'gutten:)

Jessica og jeg har hatt en jentedag i dag.Hun trang å klippe håret sitt så vi dro til byen alene.Guttene ble igjen hjemme.Syns det er litt kos å tilbringe litt tid alene med Jessica,er ikke så ofte vi er alene sammen,lillebror er stort sett med.Da fikk Jessica mamsen helt for seg selv også.Vi får fortsette med det,og ha jentedager:)Er så klart kos å være med begge to også,men begge ungene trenger litt alenetid sammen med mamma eller pappa.
Jessica var så flink hos frisøren,satt helt stille,og hun ble kjempefin!Sparer ikke til langt hår på henne ennå,hun kler å ha det sånn som hun ble klipt.Og det virker som om håret bare vokser på sidene og ikke bak.Da er det best å klippe seg jevnlig.
Vi møtte mormor og morfar også så da ble mormor med oss.Vi traff julenissen på senteret og det var stas siden han delte ut godis:)
Da vi kjørte mormor hjem ville Jessica bli med inn,og det endte med at hun ble der mens jeg dro hjem en tur.
Da jeg kom tilbake for å hente henne ville hun ikke hjem,hun hadde jo ikke med pysj eller noe så jeg fikk til slutt lokka henne med meg.Men hun ville helst vært hos mormor og morfar sa hun.De hadde bakt og kosa seg.


Jessica på senteret:)

Prater med nissen (mormor i bakgrunn.)

Ble fin på håret!

Nå er magen stappfull av pizza,men jeg har nok plass til litt godis,hihi:):)


Om du har flere barn,prøver du å ha litt tid alene med hvert barn??16 Kommentarer


Hos barnelegen...

Benjamin hadde time hos barnelegen på morran i dag,stress meg ihjel ut døra med to barn.Leverte Jessica i barnehagen og dura videre til barnelegen.
Vi skulle dit pga gulpinga og pusten hans.Han var jo syk og sleit med pusten så barnelegen ville sjekke han for astma siden Jessica har det.Han fant ikke noe som tyda på det,men vi skal ta bilder av lungene for sikkerhets skyld.Det var nok en vanlig luftveisinfeksjon som gjorde han så tett,ikke falsk krupp som de sa på legevakta,noe jeg heller ikke trodde.
Så var det gulpinga.Mulig det er refluks,men det skal ikke tas noen tester på det ennå,litt liten syns barnelegen.
Skal minske ennå litt på melka når han får det,det blir nok ikke Benjamin glad for.Han er veldig glad i mat,noe som barnelegen også så på vekstkurva.Men han gulper tydligvis opp det overflødige ennå han ikke får mer enn 160 ml når han bare drikker mme.Så nå har jeg lagd 135 ml,da blir han nok ikke fornøyd.
Men det er jammen ikke lett,med Jessica fikk vi kjeft fordi hun var for lita og lett,nå er det omvendt.Hva pokker skal man gjøre liksom??Han sa ikke direkte at Benjamin var stor,men jeg skjønte det på han da han sa at kurven hans snart gikk i taket.Jeg sa det som det var at med Jessica så var det gæli at hun veide lite,og nå er det gæli fordi han veier litt mye(9,9 kg på 6 mndkontrollen.)Jessica er fortsatt lett med sine 14 kg.
Barnelegen er en koselig eldre mann og skjønte meg godt.Det er jaggu meg ikke lett altså...Benjamin drikker ikke så mye mme nå som før,nå er det mer fast føde.Men han er så glad i melka si:)
Vi skal uansett tilbake om 2 uker.


Lekestund:)

Skulle også ønske han bevegde seg litt mer.Han er veldig fornøyd med å ligge på samme sted og leke,koser seg han,og har ikke hastverk.
Jeg er jo vant til turbo Jessica som var overalt da hun var 6,5 mnd.En mellomting hadde vært fint:)
Men han sitter litt alene og er strålende fornøyd med det.Litt ustødig til tider så vi må passe på,men øvelse gjør mester:)!:Uansett,han gjør ting i sitt tempo og er verdens fineste gutt!!


Go'klumpen sitter alene og leker:)

Det måtte handles inn mat og div på butikken,og siden jeg er alene denne uka så måtte begge unga bli med siden jeg ikke rakk det før på dagen.
Det gikk fin-fint!Litt kaos når vi kom hjem med alle poser og mat som skulle i skap og kjøleskap,men man får dreisen på ting når man er alene med begge unga.Øvelse gjør mester her også:)Klapp på skuldra til mamsen som ordner opp,hihi:):)

I kalenderen til Jessica i dag var det klistremerker med snømenn.De var plutselig klistra på vinduet,hun fikk lov at pappa sa hun;)
Men de er lette å ta av,så det gikk greit,mulig de er til å klistre på vinduet...?Ungene handler:)
Har du vært hos barnelegen med ditt barn??


24 Kommentarer


Jul blir det uansett...

Dagene går og jula nærmer seg.Jeg har ikke kjøpt en eneste julegave ennå,tror ikke du finner noen andre som tar det så med ro før jul.Jeg har alltid vært sånn,venter med å handle julegaver til det nærmer seg.
Eneste året jeg var tidlig ute var jula da Jessica ble født,da måtte jeg ha det klart siden jeg hadde termin 27 desember.
Hun meldte sin ankomst 16 desember,så vi fikk komme hjem til jul.Så nå tenker jeg først og fremst på 3 årsdagen hennes,så når den er over,ja da får jeg vel handle inn julegaver.Jeg ser ikke poenget med å stresse,jul blir det uansett,og når den kommer blir det koselig:)
Har heldigvis ikke mange å kjøpe inn til,så jeg er ikke en av de som bruker en haug med penger på julegaver.Det kommer en tid etter jula også hvor det er greit å ha penger,ikke ruinere seg på julegavene.
Det er koselig å gi og få julegaver,men alle har jo stort sett det de trenger.Syns det var annerledes før til bursdager og jul,måtte vente til da med å få ting.
Men det er jo så klart ikke gavene som teller,men og være sammen med familien.Jeg er ikke så julete av meg egentlig,men morro å se hvor stas ungene syns det er.Og nå begynner Jessica å bli så stor at det blir artigere for hvert år.

I dag har Benjamin og jeg bare vært hjemme.Jeg har vaska kjøleskapet innvendig,superkjedelig,men nødvendig.
Da Benjamin ble lagt for dubb tok jeg med dyna mi på sofan og slokna,utrolig deilig!
Og plutselig var det tid for henting i barnehagen.
Det går kjempefint med tanke på at Jessica ikke sover der lenger,så den avvenninga gikk greit.
Den ene ansatte fortalte at Jessica var så søt i dag.Venninna hennes hadde slått seg,så Jessica hadde bedt henne legge seg i fanget hennes så hun kunne trøste henne.Og det hadde venninna gjort:)Søteste og omtenksomme Jessica.


Klar for å hente søster i bhg!

Søtnosene:)

I kalenderen i dag fikk Jessica perler,så vi har lagd armbånd:)Det er perler overalt for tida,men de som ikke blir plukka opp går i støvsugern.
Jessica hjalp meg å bade lillebror,veldig flink og hjelpsom i dag:)


Verdens fineste Jessica:)

Unnskyld meg,men hva skjer ute??!!Det snør som bare det,men plutselig så ble det helt lyst ute,det blinka og så buldra det.Altså,det lyner og tordner mens det snør!!!Det har jeg aldri opplevd før,Har du???


Har du handla inn julegaver,eller er det flere som meg som venter litt??
Har du mange julegaver å handle inn??

16 Kommentarer


Pepperkakejakt:)

Jessica ble hoppende glad da hun så snøen på morran i dag.Skravla i vei i bilen om alt hun skulle gjøre i barnehagen:)
Benjamin og jeg tok en bytur med mamma(mormor),der møtte vi svigermor også,så vi gikk på cafe.
Ble med hjem til mamma og pappa å mata Benjamin der før vi dro for å hente snuppa.
Når mannen jobber kvelder så kræsjer sovinga til Benjamin med henting i barnehagen.Jeg kjører alltid noen runder i håp om at han sovner,men han gjør ikke alltid det.Og da blir kveldene lange før han skal legges,litt sutring fordi han er så trøtt,men det går som regel greit.
I dag la jeg han når vi kom hjem fra barnehagen,han fikk bare sove 15 minutter,men det gikk nå greit i dag og.


Snuppa var ute da jeg henta henne i bhg:)

Jessica har vært mye ute i barnehagen i dag,hadde fine røde roser i kinna da jeg henta henne:)
Etter middag satt vi på gulvet å leika litt og Bongo hoppa rundt.Jessica ville ha pepperkaker,og det ville Bongo også.Hun stakk av med den største pepperkaka.
Snakk om pepperkakejakt!Bongo foran med pepperkaka i munnen og vi etter,Jessica fikk til slutt snappa den til seg,hahaha:)!!
Ikke bra om Bongo spiser for mye av sånt.


Bongo gjemmer seg under bordet med fangsten sin...

Ungene og Bongo koser seg:)

Siden snøen har kommet må jeg vel leite fram vinterskoa mine.Jeg er ikke glad i vintersko og kan gå med joggesko hele vintern.
Bruker de kun når jeg absolutt må.Og lange støvletter eller hva det heter, kommer du aldri til å se meg i,jeg får de ikke over leggen engang...etter maaaange år med ishockey så har jeg litt store legger.Men de har faktisk skrumpa inn etter at jeg ikke har spilt på noen år,låra også,har alltid hatt kraftige lår.Men de har også skrumpa inn...


Verdens fineste Benjamin!Har du mange par med vintersko??
Bruker du lange støvletter??21 Kommentarer


Tilbake på føden...

Benjamin og jeg har vært i byen en tur og gjort noen ærender før vi tok turen på sykehuset og føden for å besøke min venninne Annette som har fått ei lita jente:)
Veldig rart og koselig og være tilbake på føden.Det er så koselig på føden på sykehuset her,man føler seg så "hjemme"der,og den trues nok en gang med nedleggelse,jeg håper det aldri skjer.

"Min"jordmor var på jobb,var så koselig å se Marit igjen,fikk en god klem og jeg ga henne julekort,det har hun fått fra oss siden Jessica ble født.
Hun syns jeg var så oppmerksom som tenkte på det.Har blitt godt kjent med Marit i disse årene som har gått.Hun lurte på om jeg kom til de igjen snart,jeg sa at det gjorde jeg nok ikke,bare på besøk.Blir nok ikke flere bebiser her.
Jeg blir jo så dårlig når jeg er gravid,og med to små hjemme så kan det bli litt vel tøft.Og tiden går,jeg har jo ikke akkurat alderen på min side.
Prata litt med Marit,hun er så koselig,har liksom blitt glad i henne på en måte. Og hun fikk en pose med klær av meg med babytøy til føden.Det setter de stor pris på.De har veldig mye fint tøy på føden her som folk kommer med.Mange sykehus som har så mye slitt tøy.
Prata med noen av de andre jordmødrene også,og de titta på Benjamin og syns han hadde blitt så stor:)

Annette lå på "mitt rom."Jeg lå der med både Jessica og Benjamin.Så rart!Lille søte babyen,kan ikke skjønne nå at Benjamin  eller Jessica har vært så små,og denne jenta var litt større enn de også.
Kjempekos å besøke de og kjempekos å være tilbake på føden!Hadde nesten ikke lyst til å gå...Fikk lyst til å skru tilbake tiden da jeg lå der med mine nyfødte...sukk...


Disse to søte endene gikk foran meg i byen:)

Så var det på tide å hente snuppelura i barnehagen:)Hun har slutte å sove på dagen,så nå er hun med på hvilestund.Da ligger de på madrasser med tepper å blir lest for eller hører på lydbok.
Sovner de så sovner de...Enn så lenge så går det greit med Jessica,har ikke sovna her hjemme etter at vi har kommet hjem,men er kanskje litt trøttere enn vanlig når leggetid nærmer seg.
Vi har vært alene for paps jobber til klokka 18 denne uka.


Fornøyd med kalendergaven i dag:)

Avslapning i sofan:)

Mamsen og Benjamin:)

Og til slutt kom snøen...det snør en del her nå ikveld.Er ikke så glad i snøen,men nå er det greit siden det snart er jul.


Er du fornøyd med "din fødeavdeling??"
Har du blitt godt kjent med noen av jordmødrene??
22 Kommentarer


Jessica har vært hos tannlegen...

Benjamin og jeg har sløvan etter at snuppa var kjørt i barnehagen.Han fikk seg et deilig bad,og da han la seg for dubb henta jeg dyna mi og sovna på sofan,sov som en stein!
Måtte så klart vekke Benjamin for vi skulle avgårde.Typisk at man har avtaler når ungene sover kjempegodt.


Benjamin koser seg med et bad:)

Jessica skulle til tannlegen så jeg måtte hente henne tidligere i barnehagen.Benjamin ble levert hos bestemor,så fikk jeg og Jessica dra til tannlegen.
Passa bra at hun fikk tannbørste og tannkrem i kalenderen i dag:)
Før vi dro fra barnehagen pussa hun tennene der.Må jo ha rene tenner når man skal til tannlegen.


Pusser tennene i bhg før hun skal til tannlegen:)

Inne hos tannlegen måtte jeg ha henne på fanget i stolen.Hun har sitti i tannlegestolen før da de var på besøk med barnehagen,men det ville hun ikke nå.
Hun likte ikke tannlegelyset,men hun gapte og tannlegen fikk gjort jobben sin.Så hun var flink syns jeg.
Men jeg ble ganske flau da Jessica sa:"Dumme deg!"til tannlegen da hun var ferdig...eh....
Men alt og alle er dumme for tiden,huff!!Det er vist det nye gøyale ordet å si.Men hun fikk premie,så tipper tannlegen har hørt verre ting.

Dro tilbake til bestemor og bestefar for å ta med Benjamin hjem.Ble der en stund for Jessica ville slappe av hos bestemor som hun sa:)
Da vi kom hjem ble det fult kaos,eller det er det mye av når jeg er alene med barna om kveldene når mannen jobber.
Mens jeg mata Benjamin satt Jessica å klipte,lima og perla.Perler,papir og lim overalt...flott!Også hadde hun tegna bart på seg selv...
Noen ganger føler jeg at jeg blir sprø!!Men det går jo greit selv om det ikke ser ut her,og Jessica vil som regel et eller annet når jeg mater Benjamin,og da må hun vente,huff!!Men det er vel sånn det er hos andre også,eller??


Gullungene:)

Jessica er så søt.Når jeg sa natta jenta mi,så sa hun:"Natta jenta mi!"tilbake og stryker meg på kinnet,sukk...


Har du vært hos tannlegen med ditt barn??23 Kommentarer


Jenta med lykta:)

Benjamin var en ordentlig tullegutt på morran i dag.Våkna 5,30.Jeg ga han flaske,og trodde han skulle sovne igjen,nix!Bare sutra og grein.
Da han ble lagt i 12 tida hadde han sovi i 20 minutter,til å bli sprø av spør du meg.Særlig når mamsen er trøtt,forkjøla,vondt i hodet og vil sove bare littegrann til.Det er jammen ikke bare rosenrødt med en baby i hus,bare spør meg.
Jessica derimot,hun sov til 10.15 hun!

Jessica ble bedt til venninna si Kristina for å lage pepperkaker,så jeg tok henne med dit.Jentene lekte litt før de gikk i gang med pepperkakene.
Etter at de var ferdige lekte de litt, men så ble det så mye krangling at vi dro hjem.Får håpe de er gode venner igjen i barnehagen i morra:)

Benjamin hadde gjort det lettvint for paps å sovi i to timer.

Jessica ville gjerne hjelpe til med å tenne utelykta vår i dag,og det fikk hun.Hun bar lykte ut å satt og kikka på lyset inne i den:)
Må kjøpe noen større lys å ha inne i lykta,måtte ha telys i i dag og det lyser ikke så bra syns jeg.
Angrer litt på at jeg ikke kjøpte lykta som var større...


Jessica setter på plass lykta etter at lyset er tent inne i den.

Jenta med lykta:)

Ellers så er søndag søndag,ukas kjedeligste dag!!
Må få gratulere venninna mi Annette med ei lita jente son ble født 23.59 natt til i dag,nesten 2 uker over termin.
Gleder oss til å se frøkna:)!
Desemberbarn er jo så flotte,hihi;)


Gjett hva han venter på?!MAT!!


Har du lykt med lys utenfor hos deg??


9 Kommentarer


Koselig på besøk:)

Jeg og ungene har vært på besøk hos Ingunn,Henrik og Thomas i dag.Siden mannfolka våres jobber på senter blir det mye jobbing før jul.
Ingunn og jeg har blitt gode venninner og barna våre er også gode venner.Så da er vi endel sammen når gubbene våre jobber.Da får barna leika og vi skravla.Så slipper vi også og sitte alene på hvert vårt sted.

Jessica og Henrik har leika,krangla og kosa seg.Jessica fant seg til rette med en gang.Hun lå plutselig og kosa seg under et teppe på gulvet med Ape og smokk:)
Vi fikk lunsj også,koselig å spise sånn sammen med ungene og en god venninne:)
Etter mat gikk vi ut så de minste fikk sove i vognene sine og de to andre trang å få ut litt krutt!Trilla bort til en barnehage og leika litt der,før vi trilla en liten tur.Jessica kosa seg,sang og kikka på alt mulig.
Benjamin fikk maten sin og ungene leika litt mer før vi dro.
Vi kosa oss:)


Henrik og Jessica leker:)

Benjamin og Thomas "prater."

Gøy å huske:)

Slækkern på gulvet:)

Vi dro innom mormor og morfar før vi dro hjem.Jessica var helt turbo!Gøy hos mormor og morfar,får lov å hoppe i senga og alt.Og mormor kokte egg siden Jessica ville ha det:)

Så det var den lørdagen:)
Jessica har pakkekalender,men jeg har ikke fortalt hva hun har fått,glemmer det.I dag fikk hun saks og lim.Denne jenta elsker å tegne,klippe og lime:)

Da Jessica hadde lagt seg sa hun til meg:"Mamma,vi er bestevenner!"SMELT!!


Hva har du gjort i dag??

12 Kommentarer


Mistenkelig stille...

Natta som var har jeg enten frysi ihjel eller svetta så jeg var helt våt.Og hodet har omtrent eksplodert!Sto opp på morran med Benjamin og hadde den "whiskeystemmen."Så her har forkjølelsen inntatt kroppen.
Fikk kjørt frøkna i barnehagen,kjørte innom butikken og kjøpte med mer Paracet og nesespray.


Benjamin i jentepysj(arva av storesøster.)


Benjamin har vært kjempesnill i dag,og da han sov i to timer lå jeg på sofan å småsov.Det er det lenge siden jeg har gjort,sovi på sofan.Men guuuu så deilig og helt nødvendig.
Så jeg har ikke gjort et slag i dag,bare lada opp til jeg skulle hente Jessica.Benjamin var med å henta i dag  siden paps har begynt å jobbe kvelder.Så det betyr at jeg blir mye alene med ungene framover.
Men vi har nå kosa oss ikveld vi!
Mens jeg bada Benjamin satt Jessica oppe å tegna,det ble mistenkelig stille,men jeg tenkte ikke så mye over det før jeg kom opp og hun viste meg stolt resultatet.Tegna seg i ansiktet-igjen...

Benjamin var supertrøtt,så han ble lagt litt før i kveld.Når han hadde sovna satt Jessica og jeg i sofan under dyna hennes å så på Ole,Dole og Doffen.
Hun fikk også lov å vente oppe til paps kom hjem siden det er helg.Men da var hun jammen i meg trøtt og når hun la seg.


Klar for å hente storesøster i barnehagen:)

Frøkna har tegna seg...Er det mistenkelig stille hos deg noen ganger??10 Kommentarer


Togtur og kosedag:)

I dag har det vært planleggingsdag i barnehagen så vi har tatt toget sammen med Ingunn,Henrik og Thomas.Dette planla vi for en god stund siden.
Bare det å komme seg ut av døra med to unger og det man trenger til en sånn dag,OMG!!!!Men vi rakk toget vi,og hadde god tid.Fikk til og med gratis parkering på parkeringsplassen på stasjonen av parkeringsvakta:)
Jessica og Henrik kosa seg på toget,men spurte hele tiden om vi ikke var framme snart,hihi:)
Turen gikk til Gulskogensenteret.


Henrik og Jessica på toget:)

Var det ufyselige været når vi kom fram,regna og blåste.Måtte gå litt for å komme til senteret,ikke langt heldigvis.
Første stopp ble Mc Donalds.Satt en god stund og kosa oss.
Ungene spiste og leika med Happy Meal leikene sine.Benjamin måtte også få litt mat,han kikka på oss med store øyne da vi spiste,hihi:)
Etter mat gikk vi litt rundt så bebisene sovna i vogna og de to andre fikk leike litt på leikeplassen inne.
Ungene har vært turbo i hele dag,men jeg syns det har gått fint tross alt.De har kosa seg sammen,og det gjorde vi mammaene også.Må nesten le,for både Ingunn og jeg har nysi og snufsa i hele dag.Så her er det forkjølelse på gang.

Vi kosa oss med litt is før vi satte kursen mot togstasjonen igjen.Og toget var så klart forsinka,blæh!!
Toget kom og vi fikk satt oss.Bebisene sovna og vi fikk hvilt litt.Ungene var slitne og småkrangla litt.Jeg begynte å få en sinnsyk hodepine!
Innen vi var kommet oss hjem så trodde jeg hodet skulle sprenge.Dette minner mistenkelig om bihulebetennelsevondt(hadde bihulebetennelse i Desember i fjor også.)


Venter på mat på Mc'ern:)

Sjørøver Jessica:)

Benjamin er fornøyd som alltid:)

Jessica,Henrik og Ingunn koser seg med is:)

Vi har kosa oss i dag selv om det er litt pesete å dra på en sånn tur med småbarn.Men vi klarte oss fint og ungene har hatt det supert.
Jeg skulle likt å se at mannfolka gjorde det samme for å si det sånn....


Har ditt barn kjørt tog??16 Kommentarer


hits