Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Nyttårsaften!

Så er nyttårsaften her igjen da.Vi har bare kost oss hjemme vi 4.Benjamin ble lagt for litt siden og nå er storesøster på vei i seng.De våkner kanskje av rakettene når de skytes opp,ifjor sov de seg mellom det begge to.

Vi starta dagen med en tur på butikken,måtte jo ha mat og snop:)Etter handlerunden dro Jessica og paps for å vaske bilen mens Benjamin tok seg en dubb.


Stolt gutt med handlevogna si:)

Koooos!


Ungene har leika og sett på tv.Jessica har venta på fyrverkeri hele dagen.Jeg ser ikke poenget med å holde ungene oppe til midnatt for å se på fyrverkeriet,om de våkner så får de se.
Etter at vi hadde spist og leika litt mer gikk vi ut i mørket for å fyre opp det lille vi hadde kjøpt av fyrverkeri.Vi dro ungene bortover gata på snowraceren.Først så var begge to ganske så redde,Jessica syns det bråka sånn og holdt seg for øra.
Benjamin begynte å gråte og ville hjem.Pekte og sa "Hjem!"Han var skikkelig redd stakkar.Jessica ble litt modigere og fikk stjerneskudd.Jeg begynte å tusle hjemover med Benjamin.
Etter en liten stund ute gikk vi inn alle sammen og spiste is.


Ute tidlig på kvelden for å se på fyrverkeriet.

Ben er litt skeptisk,tryggest hos mamsen:)


Stjerneskudd er gøyalt!

Nå skal jeg kose meg med film på tv.St.Elmos Fire.Elsker de filmene fra 80/90 tallet med Rob Lowe,Demi Moore og alle de "hotte" fra den tiden.
Håper du har en fin feiring og koser deg hjemme alene eller i selskap.

Ønsker mine fine blogglesere et godt nytt år!!14 Kommentarer


I akebakken:)

Mildværet kom luskende med regn inatt....så synd det skal regne når det er så mye snø her.Glatt blir det og.Heldigvis bor vi i et "snøhøl" så det er fortsatt endel snø her.
Vi bestemte oss for å ta en tur opp til skisenteret vi er så heldige å ha i byen vår,stort flott skisenter.Ski og akebrettene ble med.Jessica gikk litt på ski før hun heller ville ake.


Småtassene er klare for å ha det litt gøy:)

Ski er gøy!

Gikk bort for å se litt på de som kjørte i de store bakkene.Og jeg fikk så lyst til å kjøre slalom igjen.Jeg kjørte masse før og hadde sesongkort.Men jeg må ha nye ski osv,for mine slalomski er fra "steinalderen"(90 tallet.)
Hadde vært veldig morro om Jessica hadde hatt slalomski også,men det får nok vente litt.Og det er jo ganske dyrt så da må jeg vinne i lotto først.

Vi gikk bort til akebakken igjen og da traff vi venninna til Jessica Kristina,det var kjempegøy for jentene!Og Benjamin hadde det kjempegøy også,akte sammen med paps og lekte og herja i snøen.
Han ble ganske så tøff etterhvert og prøvde både det ene og det andre.Ville det samme som jentene og fulgte etter de.
Da vi skulle hjem ville han ikke hjem,hihi:)Men det begynte å sludde og de små var ganske så våte.Men vi hadde det kjempegøy og fikk masse frisk luft.


Paps og småtassene aker.

Jentene i farta!

Benjamin storkoser seg i snøen:)

"I farta!"

Etter middag kom foreldrene mine på besøk,vi spiste vafler og boller.Ungene var i farta og koste seg.

Nyttårsaften imorra,vi har ingen planer.Blir her hjemme med ungene.Vi var hjemme ifjor også.Egentlig litt greit når ungene er så små.
Bare slappe av med mat,godis og tv.Legger meg antagelig før rakettene og står opp når klokka er 24.Må nok ut tidligere på kvelden med stjerneskudd til småtassene.
I jula har jeg lagt meg tidligere enn jeg pleier til vanlig,jeg legger meg ca 22,30.Snodige greier:)Har du slalomutstyr??
Hva skal du på nyttårsaften??
12 Kommentarer


Bla,bla,bla....

Slipper ikke unna innlegg fra meg altså,hihi:)Jeg har ikke alltid så mye intresant å skrive om så da blir det om dagen idag.Om dere lurer på noe så spør i vei.
Det har vært en utrolig grå dag idag,ble liksom aldri lyst.Gleder meg til lysere tider,og nå går det jo rette veien.

Benjamin syns det er veldig gøy å gå inn i skapet på stellestasjonen til dukkene til Jessica.Først hiver han ut alt som er inni,og så krabber han inn å lukker døra.


"Dette er gøy:)"

Tok med meg Benjamin å trilla en tur på senteret bare for å finne på noe.Da vi kom hjem gikk vi ut alle fire,satte småtassene på hvert sitt akebrett og så gikk vi til butikken.Utenfor butikken hadde de det kjempegøy,så mye å se på og Benjamin var opptatt av alle "vov-vovene" som kom og gikk.
Da vi kom hjem igjen var vi ute i snøen å leika.Benjamin ville ikke inn igjen.Ble et par timer ute,godt for alle sammen.
Fikk testa de nye luene idag og er veldig fornøyd med de!


Gøy å bli dratt på akebrettet:)

"Juhuuuuuu!!"

Jeg lovte å vise dere dukkehuset til Jessica så det skal dere få se.Mangler litt ennå,men hun har endel og leker mye med det.Må prøve å få litt lys i det snart også.Hun har peisen til huset,men noe ble ødelagt på den så den har vi tatt vekk for øyeblikket.


Dukkehuset til Jessica:)
Skjer det noe spennende hos deg??10 Kommentarer


At the Mall!

Benjamin ville ikke sove igår kveld.Til slutt havna han i sofan.Jeg gikk å la meg før han og paps...Vet ikke hvorfor han var så urolig,fullmånen eller bare våken...
Ikveld ble han lagt litt senere.

Idag gikk turen til Sandvika storsenter,lenge siden jeg har vært der nå.Var egentlig bare mamma og jeg som skulle dra,men pappan min og Jessica ble også med siden vi skulle treffe broren min der.Og Jessica er så glad i onkel Frode at da måtte hun jo bare bli med.
Paps og Benjamin ble igjen hjemme siden ingen av de er så glad i kjøpesentre.


Gøy i baksetet:)

På senteret var vi innom Toys r us for Jessica ville kjøpe møbler til dokkehuset for pengene sine.Og møblene var jo mye billigere der enn på lekebutikken her.Så hun kjøpte seg bad og køyeseng.Kan ta bilde av huset hennes om dere vil det.
Så ble det litt bytting av klær,kjekt med tilgodelapper når det kommer inn nye klær.Ungene fikk nye Reimaluer,de man drar over hodet som er lue og hals i ett,veldig kjekt.Sett etter de en stund,men vært utsolgt her.
Og jeg fikk kjøpt meg Levisbukse til halv pris,lykke!!!!!
Satt på cafe og kosa oss hele to ganger,og Jessica kosa seg med onkel Frode:)En koselig tur på senteret(Mall.)
Jessica ville bli med hjem til onkel og tante,men det får bli en annen gang.


Gjett om denne falt i smak!?

Onkel Frode og Jessica.

Lillebror ble kjempeglad da storesøster kom hjem,så de har leika og herja fælt!Morro når de leker så fint sammen.De satt litt i sofan sammen å så på ipaden,og så var det full fart igjen.
Nå snør det ute,og jeg håper virkelig at mildværet som er spådd holder seg borte.Vil ikke ha regn nå som vi har så mye snø.


Ben med lekestetoskopet."Doktor Ben."

Småtassene med nye luer:)
Hvilket kjøpesenter pleier du å dra på??20 Kommentarer


Fint vintervær!

Idag har det vært flott vintervær.Akkurat passe kaldt,sol og masse snø.Så da Benjamin hadde sovi dubben sin tok vi turen ut,det var vel 5 minus tenker jeg og akkurat passe.
Var litt kaldere tidligere på dagen så vi var inne å leika og så på tv.Blir litt mye tvtitting om dagen,men sånn blir det jo bare.Paps har jobba.
Benjamin vokter traktoren sin og det er bare såvidt storesøster får lov til å prøve den.


Traktorgutten:)

Vi kom oss ut i solskinnet og Jessica ville gå på ski.Så da gikk hun på ski og jeg dro Benjamin på snowraceren.Gikk bortover gata.Lekte litt foran huset i den digre snøhaugen også.Jessica ville inn før Benjamin så hun gikk inn mens vi ble litt til.
Lillebror hadde ingen planer om å gå inn,men jeg var litt redd for at han var kald.De små blir fort kalde.Han hadde på seg ull,men er ikke like mye i bevegelse som storesøster.
Veldig fornøyde med en tur ut."Frisk norsk ungdom!"


Søtnosene:)

"Frisk norsk ungdom!":)

Blid med røde kinn:)


Og barna er ikke lette å legge om kveldene.Benjamin sover ikke ennå,ble lagt til vanlig tid men er våken for tredje gang.Jeg lar han ikke sove lenge på dagen nå som han ikke er like aktiv som når han er i barnehagen.Men en liten dubb må han ha på dagen.
Jessica bruker også litt tid på å sovne og tuller litt,men hun sover hele natta.

Tenkte jeg skulle se en film,men tror jeg dropper det siden Ben er så urolig.Får se om det er noe gøy på tv:)Hva har du gjort idag??10 Kommentarer


Rutiner og kalkun...

Det jeg ikke rakk å gjøre før jul gjorde jeg idag.Syns det så så bomba ut her at jeg bare måtte vaske og rydde.I samme slengen vaska og rydda jeg rommet til Jessica ordentlig.Hun hjalp til.Måtte jo få plass til alle de nye tingene hun har fått.Klær har blitt vaska og jeg har trilla tur med Benjamin da han ikke ville sove i senga.Blir ikke lange dubbene på dagtid nå i ferien.
Men det gjør ikke noe,da sovner han til vanlig tid på kveldene,godt å ha samme rutine selv om det er ferie.Jessica har også lagt seg til samme tid.De var litt lengre oppe på julaften.Så da fikk Ben seg en dubb i frisk luft idag,var ikke så kaldt heller,men det er det nå.


Her har Ben akkurat våkna etter dubben sin,og storesøster gir han en kos:)

Småtassene har leika masse med de nye lekene sine idag.Benjamin fikk støvsuger og en låve med dyr,traktor osv.Jessica fikk et spill som heter Doggie Doo,en hund som bæsjer.Den har vi hatt det mye gøy med idag.Vi har ledd så tårene har trilla av hunden som bæsjer.Den ble med hjem til foreldrene mine da vi var der på kalkunmiddag.
Og kalkun er det beste som finnes altså,nam!!Jeg spiste som en hest,hihi:)Ungene lekte og kosa seg og hadde det gøy med Doggie Doo,ja vi voksne også:)


Nye leker og nye klær:)

Jessica foran inngangen vår:)

Her er Doggie Doo:)

Full fart hos mormor&morfar:)

Jessica og jeg lekte med dokkehuset før hun la seg.Morro å leke sammen med henne eller bare høre på henne når hun leker.Hun prater og lever seg helt inn i det.
Nå blir det tv og pc på meg.Får se om det er en gøyal film et sted.Holder du på rutinene nå i juleferien??


20 Kommentarer


Daffedag...

Dette har vært en sløv dag,man blir jaggu meg sløv av å sløve...Men godt å daffe litt også.Godt for ungene med fri.
Som du sikkert skjønner så har vi bare vært hjemme idag,hadde ingen planer.
Traktoren til Benjamin ble montert av paps og det var en meget stolt gutt som satte seg på den.Han har sitti på den mesteparten av dagen:)


Stolt gutt på traktoren sin:)

Jessica syns også den er fin,og det lyser av øya til lillebror:)

Jeg og Jessica gikk ut en tur da Benjamin skulle sove.Vi aka,leika i snøen og Jessica gikk på ski.Hun er så flink,har gått endel nå,fikk ski da hun var 2 år:)
Så hun lagde en løype på gårdsplassen her.
Det er første gang jeg har vært ute uten å fryse.Jeg fikk Kari Traa ullundertøy og utebukse av foreldra mine igår.Så jeg var varm.Så ull er jammen i meg bra å ha.
Ungene fikk to sett med ulltøy + at Benjamin fikk den heldressen han har på seg i ull.Så nå er de godt rusta for resten av vinteren.


Gøy i snøen:)

Fineste Jessica:)

Benjamin ble med paps ut for å måke verandaen,så han fikk seg litt luft han og.Jessica har leika med dokkehuset sitt og Play Doh'en hun fikk igår.Hun fikk også mere møbler til huset,klær,Doggie-Dooh og mye mer.
Benjamin har sitti på traktoren sin,hihi:)De har krangla litt om traktoren for storesøster vil også gjerne prøve.Blir godt å få den ut til sommern,for den tar litt plass inne.
Og til middag diska mannen opp med fiskepinner!!Tror du jeg spiste......nix....


Benjamin koser seg med pepperkaker:)Hva har du gjort idag??

16 Kommentarer


Vår julaften:)

Hadde egentlig ikke tenkt til å blogge nå,men sitter her i sofan uansett med tv og pc.Ungene sovna i 21 tiden.
Vi har vært hos foreldrene mine sammen med broren min og Anne og oldemor/mormor.
Fikk ikke tatt så mange bilder som jeg hadde håpa,men sånn blir det alltid på sånne dager.


Småtassene foran juletreet vårt.

Familiebilde julen 2012:)Vi hadde ikke vært så lenge hos foreldrene mine før vi så nissen(svigerfar) komme gående inn mot huset.Nissen kom inn og ungene ble veldig skeptiske,Benjamin satt på fanget og Jessica gjemte seg bak en stol,hihi:)
De fikk en gave hver før nissen måtte videre på veien.Ungene løp bort i sofan å sto og titta ut vinduet da han gikk.Etter en stund sier Jessica at nissen var bestefar...Javel,hvordan i all verden kjente hun igjen han??Han var ikke til å kjenne igjen,og ingen av oss hadde gjetta at det var han.Stemmen og alt var ukjent.Vi måtte jo si at det ikke var han,men hun sa fortsatt at det var bestefar.


Nissen på besøk:)

Ser etter nissen når han går.

Så var det mat.Ribbe,pølser og medisterkaker med tilbehør.Spiste og kosa oss.Mens det ble rydda vekk etter middag fikk Benjamin gaven sin fra oss,en stor traktor!Og den falt i smak.Må montere den imorra,fikk den ikke ferdig ikveld.
Men gurimalla så mye pakker,hjelpes!Jeg ble helt forvirra av alt sammen.Måtte prøve å få med meg hvem pakkene var fra også.Ungene fikk kjempemasse fint,vi voksne også.Kjempeheldige er vi!
Har ikke fått tatt bilder av gavene,men masse fint.

Vi la Benjamin hos foreldra mine men endte opp med å ta han med hjem,han sovna ikke.Ungene var i 100 da vi kom hjem.Herja og styra på.Men de sovna fort da de ble lagt:)
Tipper de har kosa seg masse.Ble en koselig julaften med litt mye styr når man skal hjem igjen med alle pakker osv.Men det går jo det og.Sier hvert år at neste år skal vi være hjemme hos oss...


Benjamin er i ekstase over traktoren han fikk:)

Spent frøken som pakker opp:)

Lillebror tok det helt med ro:)

Onkel Frode og Jessica leker med modelleire:)


Takk for en koselig julaften og for flotte gaver:)

Håper du har hatt en fin julaften!!6 Kommentarer


God jul!

Stikker bare innom her en liten tur.Jeg har vært på en liten runde allerede,levert noen gaver og vært på butikken for å kjøpe noen småting.
Benjamin tar seg en dubb og Jessica ser på Askepott som hun fikk i kalenderen idag,Benjamin fikk Mikke Mus hettejakke:)

Kvelden skal vi feire hos foreldrene mine sammen med broren min og samboeren hans Anne,og oldemor/mormor kommer.Og jeg tipper at nissen kommer en liten tur også:)Blir vel det pakkehavet.
Det blir ribbe,medisterkaker og julepølse med tilbehør.Ikke så glad i det jeg,det beste er kalkun.Men det skal vi spise en annen dag i jula.
Håper alle dere fine blogglesere får en fin kveld!
Riktig god jul fra oss:)

6 Kommentarer


Vi snør bort!

Da var det lille julaften da,og ute snør det som bare det,vi snør bort snart!


Nissegutten vår:)


Da har jeg juleferie også,siste dag på jobben idag.Mens jeg har jobba så har ungene kosa seg hjemme med paps.De har leika,sett på film på prosjektoren og spist popcorn.
Jeg var ikke hjemme før klokka var 16,hadde planer om og ut en tur med noen gaver,men får ta det imorgen tidlig,må ut å ha mere brød uansett.Og det som ikke er i orden nå får bare være,jul blir det lell...
Etter middag gikk paps og Jessica ut for å måke.Benjamin gikk å fant jakka si,han ville også ut!Så da ble det en tur ut på alle sammen.Og sånn som det snødde!!
De satt på snøskuffa med paps og jeg dro Benjamin på snowraceren.
Innen mannen hadde måkt ferdig måtte det nesten måkes på nytt...Er det masse snø hos deg??


Morro å sitte på snøskuffa!

En runde på snowracern!

Fornøyd frøken inni snøhula:)

Jessica og paps føyk avgårde på senteret en tur mens Benjamin og jeg ble hjemme.Han hadde ikke planer om å sove ikveld.Sovi for lenge på dagen idag tror jeg(1,5 time.)
Han sovna ikke før 20.30.Så han trenger tydeligvis ikke så mye søvn på dagen når han er hjemme.
I kalenderen idag fikk de hver sin nisse:)

Ønsker alle mine fine blogglesere en riktig god jul:)!
20 Kommentarer


"Familiebilde!"

Da er det siste krampetrekning før jul for mange.Jeg er en av dem;)Så jeg måtte så klart til byen idag for å kjøpe noen gaver.Hadde også lovt Jessica at hun skulle få kjøpe møbler til dokkehuset sitt for pengene hun fikk til bursdagen sin.
Hun kjøpte seg en peis og sprinkelseng og stellebord.Jeg fikk sniki meg tilbake til lekebutikken for å kjøpe et sett med møbler i julepresang til henne mens hun satt på cafe med mormor og morfar.
Nissen var også på senteret og Jessica var skeptisk.Jeg ville ta bilde av de sammen men Jessica tørte ikke å gå bort til nissen så han kom til henne:)Hun ble tøffere og tøffere og gikk helt bort til han senere.
Nå håper jeg at jeg slipper flere turer til byen,men tør ikke helt å si at jeg er ferdig til jul,men jul blir det lell...


Litt skeptisk Jessica og nissen:)

Gutta var igjen hjemme mens vi handla i byen.Senere ble det en tur på Europris på Benjamin og meg.Mye folk og veldig trangt.Og smågodtet var nesten tomt,iiiiiik!!!!!Men fikk kjøpt oss litt.
Jessica sitter veldig mye å leker med dokkehuset sitt.Prater og lager rollespill alene.Morro å høre på:)Og jeg syns også det er gøy å leke med dokkehuset,hihi:)Blir enda gøyere når det fylles opp med møbler!
Jeg glemmer hver dag å si hva barna får i kalenderen,sløvt!Men idag fikk Jessica en kalender til å henge på veggen og Benjamin fikk en drikkeflaske.Før leggetid måtte vi ha det litt gøyalt og tok noen "familiebilder."Man får ikke mer gøy enn man lager selv!Dette burde jo vært årets julekort!


God jul!Er det flere som har vært ute å handla inn de siste gavene idag??19 Kommentarer


Juleferie!

Her daler snøen ned nå ikveld,store filler.
Da er det juleferie,for ungene iallefall,mamsen må jobbe litt til(på søndag.)
Småtassene har kosa seg i barnehagen idag,sett film og vært ute en tur før det ble mer film.De minste har lekt,og sovi.Rampenissen hadde vært inne hos de,for på morran hang alle smokkene i en snor i taket,fnis...rampenissen hadde vært på tokt.


Juleferie!


Benjamin har fått helt dilla på en liten gitar som papsen har.Er så glad i gitaren de har i barnehagen når de har samling der de synger og spiller på gitar.
Her hjemme drar han med seg gitaren rundt og sitter å "spiller" på den.Litt uenighet mellom Ben og Jessica om hvem som skal ha den,men det løser seg selv om det blir ville hyl og protester fra Ben.Jessica må også få låne den.


Ben og gitaren:)

Og nå vil plutselig Benjamin ha på seg nisselua hele tiden.Igår da det var nissefest nekta han.Jaja...
Juletreet vårt har kommet opp.Jeg ville ta bilder av ungene foran treet,men det ville ikke Benjamin,ville protester,trøtt og sliten.Jeg får prøve igjen imorgen eller noe.
Jessica har sitti å malt litt,fikk maling av onkel Frode og tante Anne til bursdagen sin.Og jeg har bretta et tonn med klær,bah!!
Nå har jeg en "date" med tv2sumo og Home and Away:)Har du juleferie eller må du jobbe litt??12 Kommentarer


Nissefest og glemsk!

Fytti katta så kaldt det har vært idag!!Frysi i hele dag jeg.Har akkurat spist nudler for å få i meg litt varme.18 kalde ute nå.

Må faktisk le av meg selv,har begynt å bli veldig glemsk(eller gammel.)Har faktisk glemt bort at Roger og jeg hadde "jubileum" her om dagen.
18 desember 2004 hadde vi vår første date hjemme hos Roger og det er 8 år siden.Så det er på en måte datoen vi ble sammen.Og det glemte jeg bort i år.Jeg glemmer aldri sånne ting.Jaja...han huska det ikke han heller.

Idag var det klart for nissefest i barnehagen og Jessica gleda seg.Benjamin skjønner jo ikke helt greia ennå,men han syns det var kjempegøy når mamma tegna på han og storesøster.Røde kinn og fregner.
Så da jeg var ferdig med å tegne de fortsatte Benjamin,fant frem tusjer og tusja seg i ansiktet,perfekt!Jessica hadde på seg røde klær og nisselue.Hadde ingen røde klær til Ben men tok på nisselue.Regna med at den ikke fikk sitte der så lenge så jeg skyndte meg å ta de obligatoriske bildene:)Jeg bestakk han med en kjeks...kremt...
Og helt riktig,han nekta å ha på nisselua.Så den ble igjen hjemme.


Nissebarna våre:)

Barna hadde hatt en kjempefin dag idag.De store barna hadde hatt riksteateret på besøk og det falt veldig i smak.De spiste grøt alle sammen og rampenissen og nissen var på besøk.De hadde fått en pose med litt godis og klementiner.
Neste år syns nok lillebror at det er litt mere gøy også,hihi:)Men han var så søt med de røde kinna sine,ja begge to:)


Søteste Jessica:)

De aller fineste:)

Søteste lillebror!

Etter middag dro Jessica og jeg på babybesøk.Naboene våre som har flytta fikk en liten jente for 3 uker siden,lille Stine:)Liten og søt jente.Man glemmer hvor små disse babyene er.Om jeg er babysyk?Absolutt ikke!!
Jessica og Marius lekte like fint som alltid.Kjempekos å få se babyen og å besøke de gamle naboene våre igjen!
Har det vært nissefest i din bhg??

19 Kommentarer


Juleantrekk...

Ja da er det ikke mange dager igjen til jul,så rart egentlig,for tiden går så fort!Tror jeg har et ganske avslappet forhold til jul og det som hører med.Jul blir det uansett om man stresser ræ...av seg eller ikke.Vet ikke helt når vi skal sette opp juletreet,men en av de nærmeste dagene tenker jeg.Mannen har sin siste senvakt ikveld,så da er vi to hjemme på kveldene,føler man får gjort litt mer da.Jeg har vokst opp med at vi pynta treet 22-23 desember.
Skal ikke kjede dere med å prate om vasking av gulver og klesvask,det driver alle med uansett.

Idag har jeg hatt fri,hadde en avtale på formiddagen og litt senere var det juleavslutning på jobben.Foreldrene mine henta småtassene i barnehagen så jeg kunne slappe av og kose meg på avslutninga.
Det var kjempehyggelig,vi fikk god mat,julegave og kake.Prata og kosa oss:)

Jeg rakk til og med en runde på senteret etter avslutninga siden ungene var hos foreldra mine,de fikk middag osv så slapp å forte meg.Jeg fikk kjøpt noen julegaver,så da er snart alle i boks(håper jeg.)
Har kjøpt nytt juleantrekk til Jessica også for jeg har en mistanke om at matroskjolen er en anelse liten,men hjelpes så glad jeg har vært i den!!Må nok skaffe en ny!
Benjamin har matrosdress,men tror ikke han skal ha den på på julaften,får ikke bestemt meg.
Aner ikke hva jeg selv skal ha på meg...?


På klatretur i bhg:)

Skriver og tegner:)

Søtnosene:)Har du juleantrekket klart??
Når pynter du juletreet??


16 Kommentarer


Helsestasjonen!

Idag tidlig hadde Benjamin time på helsestasjonen for en vanlig sjekk.Sånn 1,5 års kontroll med veiing,måling og en liten prat.
Benjamin veier nå 13,1 kg og var 86 cm!Her er det en gutt som har strekt seg ja!I september var han 80 cm og 13 kg.Vekta hadde flata ut på kurven og lengden hadde skyti oppover:)
Da Jessica var 1,5 år var hun 10 kg og 79,5 cm.Stor forskjell på disse to småtassene.


På vekta:)

Alt var bra og helsesøster var fornøyd:)Han klarte å sjarmere henne,hihi:)
Kjørte han i barnehagen etter kontrollen og da var småtassene ute,så da kledde vi på han før vi dro.Han hadde blitt dratt rundt på akebrettet og hadde kosa seg.
De største barna har vært på julegudstjeneste idag.Og da de skulle dra fra kirka så satte bussen seg fast i snøen,og der hadde de stått i 45 minutter.
Barna hadde oppført seg eksemplariske og hørt på dansbandmusikk,haha:):)Så alle barna inkludert Jessica har gått rundt å syngi "nei så tjukk du har blitt!"Og de lo seg forderva!Syns jeg ser de...


Ute i snøen i barnehagen:)

Jessica kler på lillebror:)

Da Jessica var 1 år var hun hos fotografen,og det ble tatt noen herlige bilder.Spesielt et bilde er så rampete og herlig at det må opp på veggen,jeg vant forresten en fotokonkurranse med det bildet:)
I går tok jeg et sånt rampebilde av Benjamin også,så da måtte jeg bare sammenligne litt.Blir ikke enig med meg selv om de ligner??De ligner nok litt på hverandre.Men det er så snodig,Jessica er helt lik meg som lita og Benjamin er helt lik Roger som liten.Men Jessica har brune øyne(jeg har blå),og Benjamin har blå(Roger har brune.)
Altså så har de fått hver sin øyenfarge fra oss.


Rampungene våres;)


Hva var målene til ditt barn da hun/han var 1,5 år??
Syns du at småtassene ligner på hverandre på bildet??20 Kommentarer


Feiring i barnehagen!

Den ferske 4 åringen gleda seg stort til å komme i barnehagen idag!Da vi kom hang flagget ute og det var bilde av Jessica.Kjempekoselig og morro!
Tipper tiden fram til hun skulle få krona si snegla seg avgårde,hihi:)Benjamin hoster veldig men har vært i barnehagen.Da jeg kom å henta var han ganske sliten.Han sover så lite i barnehagen,under en time nesten hver dag,og det er ikke mye.Men jeg får ikke gjort noe med det,men skulle ønske han sov litt lenger så han ikke blir så sliten.Ikke hver dag han er like sliten,men innimellom.
Han sover ikke noe lenger her hjemme på dagen,men det er ikke like full fart her som i barnehagen.

Har tatt bilder av det Jessica har fått,tok ikke bilde av dokkehuset,men regner med at dere vet åssen det ser ut.Nå må det innredes:)


Askepottkjole.

Og fine andre typiske jenteting:)

Var ei stolt jente som viste fram krona si da jeg kom å henta.den har hun hatt på hodet siden hun fikk den.Men skjønner henne godt,superfin!!
Jeg hadde aldri sånne kroner da jeg var lita,gikk jo ikke i barnehage.Veldig morsomt for de at de får det i barnehagen,Jessica har gleda seg i flere måneder til å få krone:)
Hun ville nesten sove med den også,men den står så hun ser den:)


Fineste snuppa med krona si:)

Lagde en liten "collage"av Jessica fra hun fylte 2 år til nå med kronene hun har fått.Morro å se hvordan hun har forandra seg:)


Jessica 2,3 og 4 år:)

Vi har en liten røver også.Men som jeg har sagt før så er han litt sjenert når det blir litt mange mennesker,vil helst sitte på fanget eller bli bært.Men han har absolutt ikke blitt glemt i all feiringa av storesøster.Han har fått leke med dokkehuset og har leika med ballen sin,noe som er kjempegøy for tiden.Han kaster ballen sin og løper etter.Vi har det kjempegøy med det inne på kjøkkenet.
Nå er det snart jul og han kommer til å bli ellevill over gava han får fra oss.En stor gave.Vil dere gjette??Noe han er veldig opptatt av og veldig guttete,hihi:)

I dagens kalendergave fikk de hver sin tannbørste:)


Røver!:)


Ha en fin mandagskveld!
Gleder du deg til jul??

15 Kommentarer


Hipp hurra for Jessica!:)

Idag var dagen her,Jessica fyller 4 år!!
Jessica sov til klokka 08,vi andre ble vekt klokka 06 da brøytebilen brøyta gårdsplassen.Huset rista,for et ukristelig tidspunkt å brøyte!!Jessica sov seg mellom hele greia,godt sovehjerte!

Hun fikk gavene sine og pakka opp i pysjen,koselig!Av oss fikk hun Lundby dukkehus og stuemøbler til huset.Hun ble kjempefornøyd!Hun får bare ønske seg litt og litt da møblene er ganske dyre.Hun har sitti å lekt endel med huset idag.


Veldig fornøyd med dukkehuset:)

Dagen har blitt feira med familieselskap hos bestemor og bestefar(svigers),bestefar hadde bursdag igår så da ble det samling hos de med julemiddag og kaker.
Vi var 13 stykker,mangla 4 ,så det var livat!4 barn som lekte og kosa seg.
Jessica ville ha flasketuten peker på da gavene skulle åpnes,morro å gjøre det på den måten.Hun fikk kjempemasse fint.Har ikke fått tatt bilder av tinga men kan gjøre det om det er ønskelig.
Etter gaveoppakning var det kaker,og Kittykaka som jeg hadde fryst ned var like god idag.Det er fortsatt endel igjen,så det får Jessica med seg i barnehagen imorgen,for da skal hun feires der:)Hun gleder seg til å få krone!


En søt linselus:)

Søskenbarn.Erica,Elisa,Benjamin og Jessica:)

Pakker!

Blåser ut 4 lys:)

Erica og Benjamin:)

Da er frøkna vår 4 år!!Hun har blitt så stor den fine jenta vår!Hun har hatt en kjempefin dag og var veldig fornøyd da hun la seg.Vi leste i den nye prinsesseboka hennes før hun sovna.
Lillebror var ganske sliten han og,mye som har skjedd idag.
Ute snør det ennå...

Den nye headeren er det nok en gang Helle som har laget.Tusen takk!

Tusen takk for alle hilsninger som Jessica har fått her inne,på Facebook og Instagram!Setter så stor pris på alle sammen:)34 Kommentarer


Tenker tilbake...

Jeg sitter her ikveld å tenker tilbake,tenker tilbake til en vinternatt før jul for 4 år siden.Jessica meldte sin ankomst 2 uker før termin.
Viste ikke hva jeg gikk til og var livredd for fødselen.
På denne tiden hadde jeg ca 5 cm åpning og var i epiduralheaven:)Men epiduralen slutta kjapt å virka og ting ble ikke så veldig hyggelig om jeg skal si det sånn.
Det oppsto komplikasjoner.Babyen i magen var tydelig stresset og hadde puls på 190.Jeg hadde kommet til 9 cm,men babyen lå langt oppe fortsatt veldig stressa og med høy puls.Jeg ble livredd og fikk maske til å puste i for den lille i magen trang surstoff.
Da klokken var 01,30 ble det bestemt hastesnitt.Jeg husker fortsatt turen bortover korridorene og Roger som sto igjen utenfor operasjonssalen...
Da klokken var 01,48 hørte jeg henne gråte for første gang og jeg fikk et glimt av henne før de tok henne med ut.Jeg fikk senere vite at hun hadde vinket ut av magen:)
Tenk å hatt et bilde av det,sukk...


Her ligger jeg da...

Så fikk jeg endelig holde henne.Jeg glemmer det aldri,noe av det beste som har hendt meg...Jessica var hos oss,endelig!Jeg kan fremdeles huske lukten,følelsene og alt fra føden,men jeg skulle gjerne skrudd tiden tilbake så jeg kunne opplevd det en gang til,og få babyen i armene.
For en fantastisk opplevelse,og et minne jeg bærer med meg for resten av mitt liv...Nå ble jeg bare helt rar...


Fineste Jessica...!


Jeg skal skrive litt om dagen idag også.Det har snødd og snødd,og det snør ennå.Vi måtte en tur til byen etter dubben til lillebror,frista ikke å dra ut i det været men jeg måtte ordne noe til imorgen.
Mamma/mormor ble med oss for paps har jobba.Jeg fikk ordna det jeg skulle og vi kosa oss på cafe:)Benjamin har vært i farta,veldig forkjøla stakkar,men han har tulla fælt idag og leika masse med Jessica:)
Vi møtte også på "jordmoren" min så hun fikk julekort fra oss.Hun har fått julekort fra oss hvert år etter at Jessica ble født.Så koselig å prate med henne igjen:)


Ute i snøen,og det er mye snø!

"Oi!"sier Benjamin og peker på all snøen:)

Tøysekopp:)

Vi var en liten tur hos foreldra mine før vi henta paps på jobb.Morfar hadde lagd en liten snøhule som han hadde satt lys i.Kjempekoselig!


En liten snøhule med lys.


Nå skal jeg mimre meg mellom kvelden.Burde være våken 01,48 men jeg slokner nok lenge før det.Jessica gleder seg kjempemasse til bursdagen sin imorgen:)Ha en fin kveld kjære lesere:)28 Kommentarer


All by myself...

Da var kvelden her igjen,fredagskveld.Ungene sover og jeg sitter her all by myself.Mannen jobber.

Har ikke så veldig mye å fortelle om annet enn at barnehagen ringte å sa at Benjamin hadde feber-flott!Denne desembermåneden har vært pyton rett og slett,bare sykdom så langt.Resten av måneden bør bli j...bra!!
Jessica ville være med hjem da jeg kom så hun ble med inn på avdelingen til lillebror.De hadde akkurat samlingsstund og satt som tente lys i vinduskarmen mens det ble sunget og spilt på gitar.
Benjamin var i fin form og ville iallefall ikke hjem.Han ville leke så da lekte Jessica og Benjamin litt før jeg dro de med meg hjem.


Lek og morro inne på avdelingen til lillebror:)

Idag hadde endelig Jessica blitt trekt ut til å få med seg den digre pepperkaka si hjem.Tror de trekker lapp hver dag om hvem som får med sin pepperkake hjem.De henger i vinduet.Som en julekalender.
Da vi gikk til bilen begynte det å snø,og det snør ennå.Er visst meldt masse snø i helga.


Den store pepperkaka:)

Litt forundra over snøen som daler ned:)

Heldigvis har ikke Benjamin alt for høy feber(38,7) så jeg håper han ikke har noe feber imorgen.Har endel ting å ordne og med en mann som jobber sent hver kveld blir det nok jeg som må handle inn gaver.Noen er jeg ferdig med,har igjen ca 5 gaver eller noe kanskje.Men aner ikke hva Jessica skal få??
Gaven til Ben kjøpte paps idag og den var så stor at den måtte settes i garasjen hos foreldra mine,hihi:)

Lillebror har lekt og tulla fælt ikveld så jeg krysser fingra for at han ikke blir dårligere,da skriker jeg!!!!!!


Litt morro må vi jo ha det;)
Vet du hva du skal kjøpe til barna dine til jul??

25 Kommentarer


Koselig Luciafeiring:)

Idag måtte vi stå opp litt tidligere så vi rakk Luciafeiringen i barnehagen.Jessica er aldri lett å få opp om morran,men idag var hun flink.Men litt snurt og trøtt var hun.Jeg og ungene kom oss ut av døra og var i barnehagen til klokka var 07,30.Luciatoget startet klokka 08.


Tidlig morgen,ikke så blide barn,hihi:)

Da vi kom i barnehagen var det lys fra porten og bort til inngangsdøra,kjempekoselig!Det er de store barna(3-5 år) som går i Luciatoget,og Jessica gleda seg veldig.Hun gikk for første gang ifjor.
Benjamin måtte nøye seg med å se på.Men han er ikke så glad i masse folk og tilstelninger så han ville bare sitte på armen.Jeg fikk da tatt noen bilder av Luciajenta mi:)De var så fine der de gikk å sang.
Etter at de hadde gått rundt å syngi ble det lussekatter og saft.Benjamin ble litt varmere i trøya men ville helst bare være på fanget.Han syns lussekattene var kjempegode!Jessica elsker tilstelninger og sånne ting så hun gikk rundt å kosa seg og satt litt med oss å spiste.
En veldig koselig morgen:)


På vei inn i barnehagen.Koselig med alle lysene!

Fine Luciajenta:)

Kristina og Jessica i Luciatoget:)

"Lussekatter,nam-nam!"

Her hos oss har det snødd litt til og fra siden igår kveld,fortsatt kaldt.De største barna i barnehagen er litt ute hver dag,men de minste må være inne.Får håpe det blir litt bedre så de får vært litt ute.Men nå kommer vel "kakelinna"  så da blir det litt mildere.Har du hørt om "kakelinna?"


Hos oss:)Har du feira Lucia idag??


21 Kommentarer


Legetur og snacktime!

Benjamin hadde time hos legen på morran idag for å sjekke pusten,var der for en uke siden,så bare en kontroll idag.Alt var bra,fine lyder.Værre med mamsen...så jeg ble også sjekka av min snille lege.
Hun mistenkte at jeg kanskje hadde mykoplasma som det går mye av nå.Dette er noe som ikke gir utslag på crp prøver osv og som man kan gå å hangle med lenge.En slags lungebetennelse.Men jeg tviler på at jeg har det,men en prøve ble tatt.Ikke veldig behagelig å bli stikki flere cm opp i nesa.Tårene spruta og Benjamin satt på fanget å kikka rart på meg,hihi:)
Men jeg er i mye bedre form altså,hoster og harker ennå,men det kan jo bare gå en vei nå håper jeg.Får svar på prøva mandag eller tirsdag.


På venterommet hos legen:)

Jeg har holdt meg inne idag også med unntak av levering og henting av småtassene i barnehagen.Er jo så iskaldt ute.
Så jeg har pussla på litt her,vaska tøy og bretta tøy,kjedelig.Drikki varm kakao og lest boka mi.Total avslapning.
Ungene var i farta da jeg henta de,tulla og tøysa fælt:)


To små tøysekopper:)

Da vi kom hjem prøvde jeg å ta noen bilder av de med nisseluer på,lettere sagt enn gjort...
De har leika fint sammen nå idag,og det er så fint å se.For Jessica syns nok at lillebror ødelegger litt mye for henne når hun holder på med noe.Men det kommer seg vel.
Nå venter jeg på julekorta mine i posten,håper virkelig de dukker opp snart!!

I kalenderen idag fikk Jessica såpebobler og pynt til juletreet,Benjamin fikk pynt til juletreet og to småbiler.


Sånn ble det ene bildet,hihi:)

Sitter her alene,mannen er på møte og barna sover.Så da skal jeg kose meg med litt pariserpizza:)Snacktime!Spiser du noe snadder ikveld??


29 Kommentarer


Luefin:)

Sprengkulda er tilbake,brrrrr!!!!
Benjamin har ikke hatt så tykk lue og de har vært utsolgt på butikkene i størrelsen hans.Så da måtte jeg bestille en lue på nett,Jeg bestilte en lue fra Kivat til han fra lillemartine.
De har så utrolig mye fint der så jeg anbefaler dere å ta en tur innom å se.
Lua var superfin på også:)


Ny fin lue:)

Jeg hoster og harker ennå og puster som en hvalross.Prøver å holde meg varm under et pledd og drikker varm drikke.Har litt mer stemme idag så nå kan jeg snakke litt igjen.
Sånn går no dagan...
Isbilen var her istad så jeg tassa ut i 17 minusgrader for å kjøpe litt is å ha i frysern,hihi:)
Dagens kalendergaver var en lypsyl og badeskum til Jessica, og Benjamin fikk to småbiler og badeskum.Hva fikk ditt barn i kalenderen idag??
16 Kommentarer


Ikke til å unngå...

Det er 10 desember allerede og vi har hatt sykdom i huset så langt i desember.
Jeg dro på jobb igår selv om formen ikke var så bra,hosta og var totalt stemmeløs.Utover dagen ble jeg i så dårlig form at jeg måtte dra hjem.Kom hjem og begynte å kaste opp,blæh!!!
Så jeg lå å halvsov fra jeg kom fra jobb til idag tidlig,ikke i form med andre ord.Idag er jeg bedre,men hoster fortsatt veldig og stemmen er like fraværende.Får vist alt på engang jeg,typisk min flaks.Men det var vel ikke til å unngå at jeg ble smittet.Trodde jeg slapp unna men der tok jeg jammen i meg feil!
Men nok om det.

Barna var på plass i barnehagen igjen idag og det ser ut som Benjamin er sitt gamle jeg igjen.
I kalenderen idag fikk Jessica Pippihår og Benjamin fikk strømpebukse og en smokk.
Det har snødd i hele natt så skal ikke klage,ikke vært så kaldt heller,men nå kommer kulda snikende igjen.


Klar for en ny uke:)

Lillebror og "Pippi!"

Gøy å se seg selv på mobilen:)

Siden det har vært mye sykdom her så har jeg ikke fått gjort noe eller handla inn en eneste gave til jul.Men jul blir det vel uansett og jeg rekker vel å handle inn.Julaften skal vi feire hos foreldrene mine:)

Paps har fått kjøpt bursdagsgave til Jessica idag og gjemt den,hihi:)Hvordan har du det??

24 Kommentarer


Fest og stemmeløs:)

Jeg har hosta og harka meg mellom natta å våkna med sår hals og en hes stemme.Jaja...samme det for idag skulle Jessica ha fest.
Siden Jessica fyller 4 år 16 desember valgte vi å ha barneselskap for henne idag så det ikke ble så tett på jula for mange.Hun hadde bedt noen av barna fra barnehagen,de var 6 barn tilsammen.
Jeg leverte Benjamin hos foreldra mine så han kunne kose seg der mens jeg og mannen ordna for storesøster.Jeg henta den supersøte kaka til Jessica,og jeg må bare si at den var så fin at det nesten var fælt å skjære i den:)


Klar for fest!

Fineste kaka!!

Barna kom og de lekte litt før vi lekte flasketuten peker på.Den som flaska peker på leverte sin gave til bursdagsbarnet,kjempegøy:)Det var kjempefine gaver,heldige Jessica!Barbiedukke,Pippi pusslespill,en bil med en dokke i,en dvd og ballettklær.
Så fikk de pølser før de lekte litt igjen.Og de lekte så fint,enten oppe i stua eller de var nede på rommet eller under trappa.Barna var alene her,to mammaer ble igjen,min venninne Annette og Izabella.
Men foreldrene slo av en prat ved levering og henting.En mamma ble med inn for å prate litt mer da hun henta,kjempekoselig!

Da det var tid for kake satt de spente å venta!Vi sang bursdagssangen og Jessica blåste ut 4 lys.Hun strålte da hun så kaka:)Kaka var supergod!Sjokoladekake med marsipanlokk.
Etter kakene lekte de mer,og de satt alle sammen i senga til Jessica å kosa seg.
Tror alle syns det var kjempekoselig!


Pølsespising:)

Veldig fornøyd frøken:)

Beundrer kaka:)

4 år om en uke!


Barna fikk med seg hver sin godispose da de dro.Så var det rydding før jeg henta Benjamin.Til kvelds ble det taco og småtrolla lekte litt før det var sengetid.Skal si dagen har gått fort.Men alle har kost seg og nå er jeg helt stemmeløs....
Trenger ikke å si noe mer idag,jeg får vel kvekki fram noen ord,hihi:)Skal bare slappe av før jeg finner dyna.Jeg skal på jobb imorgen,skulle jobba idag også men fikk ordna fri så vi fikk hatt fest for snuppa!
Nå gleder hun seg veldig til å få krone i barnehagen:)Blir masse feiringer framover...blir familieselskap på dagen hennes.Jeg vil også ha bursdag,hihi:)


Ben koser seg med taco:)

Når har ditt barn bursdag??23 Kommentarer


Freddan...

Siden jeg hadde fri idag lot jeg Benjamin være hjemme med meg siden formen hans har vært laber denne uka og omgangssyken herjer i barnehagen ennå.
Jessica ble levert og lillebror ville slettes ikke være med hjem.Han ville sette seg å spise frokost med de andre.Han gråt da vi dro hjem,hihi:)
Snakk om rutiner.Han er så vant til å spise frokost der at det sikkert ble helt rart for han å dra hjem igjen.

Jeg hadde egentlig masse å gjøre her hjemme siden Jessica skal ha barneselskap imorra.Fikk rydda litt mens Ben hang etter meg.Resten får jeg bare ta imorgen.
Etter dubb var det tid for å handle inn til festen så Benjamin måtte bare henge med på lasset.Mamma ble med meg,hadde mange steder jeg skulle innom.
Jeg tror jeg har huska alt,eneste er kaka som skal hentes imorgen.

Det er fortsatt bitende kaldt ute,så vi holder oss mest innendørs.Ble litt lek her hjemme etter middag.Jessica og jeg har tegna litt også.
Benjamin er mye bedre,men ikke så stor matlyst ennå,ville ikke ha middag.Han har nok gått ned litt denne uka.Han skal snart på kontroll så det blir spennende å se hva han veier.
Jessica er i farta som før:)


Leker hest med paps:)

Ben "flyr!"

"Hei-hei!"

Var noen som lurte på om jeg ikke kunne vise fram det barna får i kalenderen sin.Jeg glemmer det bort hele tiden,og plutselig så er det de fikk "borte" så jeg ikke får tatt bilde.Idag fikk de hver sin nissemagnet.
Jeg har hatt litt flaks også,for igår vant jeg en konkurranse på en blogg,kjempegøy:)!Vant en flott smokkelenke til Benjamin.
Har du vinnerlykke??

15 Kommentarer


Bikkjekaldt!

Jessica var på plass i barnehagen idag,men Benjamin ble igjen hjemme med paps.Ikke i form og hadde hatt noen bløte bleier.
Jeg har ikke igjen egenmeldinger på ungene så jeg måtte bare dra på jobb.Vet ikke om gubben har ingen så mange heller.Det gikk noen dager da de hadde vannkopper.
Mye sykdom og da flyr sykedagene,uff!!

Jessica og gruppa hennes har tatt bussen til byen idag for de skulle på teater på biblioteket.Jeg jobber rett ved siden av biblioteket så jeg så at de kom.De var så søte der de gikk:)

Etter jobb og barnehage var det Jessica sin tur til å klippe seg.Vi titta litt på senteret samtidig å frøkna fikk velge ut hvordan tallerkner og kopper hun skulle ha i barneselskapet sitt.Det ble Kitty,og det passer jo perfekt til kaka:)


Fint juletre på senteret:)

Nyklipt:)

Heldigvis ser det ut som Benjamin begynner å bli i bedre form igjen.Han hadde sovi i 3,5 time på dagen idag,og det skjer bare når han er syk.
Ute er det fortsatt bikkjekaldt.Jeg drar lua godt nedover øra når jeg er ute.Jeg må ha på meg lue!De som ikke har på seg lue i denne kulda er gærne!
Jeg har litt luedilla,men ungene har flest fine luer.Får aldri nok luer føler jeg:)


Lillebror:)Er du flink til å bruke lue??21 Kommentarer


Jeg er helt matt!!

Ser ut som all hell og lykke uteblir for min del.Dagen startet med en bil som ikke ville starte.Den måtte lades opp først.Måtte nesten ta bussen til barnehagen med Ben.
Men fikk kjørt bilen da den hadde lada seg en stund,men måtte la den stå å gå utenfor barnehagen så jeg fikk starta igjen.
Masse styr og kaos!
Jessica har vært hjemme idag også pga 48 timersregelen.Hun har spist masse og kvikna til så det ser bra ut.
Men Benjamin derimot har hatt et par bleier som ikke er bra,ny hjemmedag på han imorra.Nå er jeg så oppgitt at jeg er helt matt!!Nå har vel alle barna på gruppa til Benjamin vært syke snart?!Kan vel søren meg ikke starte på nytt igjen vel??


Frøken Jessica på formiddagen idag:)

Benjamin hadde frisørtime idag så vi dura dit etter barnehagen.Kryssa fingra for at det gikk bra med tanke på bleiene.Det gikk fint og lillebror ble en helt ny gutt
da han hadde klipt seg:)
På senteret var det en nisse som han sto å så på,men tok litt tid før han tørte å gå litt nærmere,hihi:)


En helt ny gutt:)

Ser på nissen:)

Kan dere sende meg litt hell og lykke.Er så bekymra for selskapet til Jessica på lørdag.Da skal hun feire med noen barn fra barnehagen og vi må jo være friske da.Har bestilt Hello Kitty kake og hun gleder seg som bare det.Selve dagen er 16 desember:)


Føler du at du bare har motgang noen ganger??
29 Kommentarer


"Styggesyken!"

Jada,så var det Jessica sin tur.Hun kasta opp på morran like før vi skulle dra i barnehagen.Benjamin har vært i barnehagen og det har gått fint,han er i form igjen.
Denne "styggesyken" som jeg hater går i barnehagen,mange syke.
Håper jeg slipper unna,jeg blir alltid smitta.Vi skal ha barneselskap for Jessica på lørdag så jeg vil ikke bli syk!!!

Jeg var så heldig at jeg ble trekt ut på jobben i dagens kalender,jeg fikk en glassengel.Satser på at den bringer lykke!!


Ulltøy var tingen idag:)

Benjamin er et lite bøllefrø,så formen er tydelig på plass igjen.Jessica har bare liggi på sofan.Håper hun er piggere imorra.Har heldigvis ikke kasta opp mye,bank i bordet!Så håper natta går bra!
Men fytti så kaldt det har vært idag,da jeg kjørte Benjamin på morran viste gradestokken i bilen 21 minus,brrrrrrrr!!!!!!!Løp inn i barnehagen med han.


Tittei:)

Jeg burde vel komme igang med litt julegavehandling.Men jeg er alltid sent ute.Først er det bursdagen til Jessica,så er det jul.Jeg får prøve hardt å starte snart.Har heldigvis ikke så mange julegaver å kjøpe.Har du mange du skal kjøpe julegaver til??
22 Kommentarer


Bla,bla,bla....

Benjamin har vært hjemme fra barnehagen idag,ikke helt i slaget,ikke mannen heller.
Leverte Jessica,veldig rart å bare levere et barn i barnehagen,og veldig lettvint.Det har vært bitende kaldt i hele dag 14 minus,og nå er det ennå kaldere.

Tok en tur til legen med Benjamin siden han hoster så fælt og har gjort det lenge.Heldigvis ingen pipelyder eller lignende.Men han er som Jessica,litt astma så fort vinteren kommer.Så da får vi pøse på med pustemedisiner.Han sa ikke et pip da han ble stikki i fingeren,tøffingen!

Han kvikna til etterhvert og sov i 45 minutter inne i vogna si.Altså tilbake til normalen med søvn,ingen dubb på 4 timer idag.Han har leika på rommet til storesøster.Herja i senga hennes:)


Tuller i senga til storesøster:)

Også må jo vi tøyse litt sammen:)

I barnehagen idag har de tent lysene på juletreet som står ute.De hadde spist pepperkaker og kost seg med varm drikke.De var ikke så lenge ute pga kulda,men spennende med juletreet.Da jeg henta frøkna måtte hun gå noen runder rundt treet:)
Lekekroken har blitt brukt idag,begge to satt å tegna og kosa seg.Benjamin var mest rampete,så tipper han er ganske frisk og rask(håper jeg.)

Småtassene har kalender altså,har bare ikke skrivd hva de har fått.Idag fikk begge to sokker.


Snuppa foran juletreet i bhg:)

Koser seg i lekekroken:)Hvordan har dagen din vært??
10 Kommentarer


Lekekrok...

Ikke veldig mye å si om denne dagen.Benjamin er ikke helt i form ennå.Han sov fra klokka 19 igår kveld til 09 idag.Spiste et par Mariekjeks som han delte med Bongo:)
Han var noen timer hos foreldrene mine så vi fikk rydda,vaska og ordna litt her hjemme.
Det har vært skikkelig rotete under trappa,samla alt rotet der.Men nå er det rydda og vaska og ungene har fått lekekrok der:)Skal henge opp litt bilder og sånt der etterhvert,og få opp et lite lys også.Ble så mye ryddigere i stua når vi fikk vekk leker og andre ting.

Vi har fått opp adventsstaker og lys på verandaen,men venter litt med pyntinga,litt tidlig ennå syns jeg.Jeg har til og med fått bestilt julekort,juhu!!Fikk ikke tatt noen bilder av ungene så det ble årets barnehagebilder på kortet.Men de er superfine så det ble bra:)

Jessica har hatt det kjempefint hos bestemor og bestefar i helga.Bare kosa seg hun.Benjamin hadde sovi to ganger på sofan hos foreldra mine,han spiste litt og lekte med Jessica når vi kom dit.


To gode venner:)

Jessica er glad i å pynte seg:)

Lekekroken under trappa.

Ute er det 16 minus nå og det snør faktisk,så nå er det bare å pakke seg inn i varmt tøy framover.Brrrrr......som jeg sa før,vi bor i et snø/kuldehøl:)Er det kaldt hos deg??19 Kommentarer


Hjelpes,for en dag!!!

Benjamin ble brått syk igår da jeg hadde lagt han,så bloggingen utgikk igår.
Han kasta opp i senga.Han virka ikke syk før han la seg.Det ble en heftig kveld/natt for stakkars lille Ben.Han kasta opp 10-12 ganger og sovna på gulvet mellom slaga.
Vi karra oss i seng i 03 tiden.Da sov paps og Benjamin på gulvet og jeg halvsov på sofan.
Det gikk heldigvis fint resten av natta.Han har ikke vært i form idag,men kom seg litt.Spiste litt og sov i 4 timer,det skjer jo aldri.Er ganske sigen selv nå.Litt greit at Jessica ikke har vært hjemme.Hun dro til bestemor(svigers)etter barnehagen.

Men jeg skjønner ikke hva det er med datoene 30 november,1 desember.For to år siden lå nemlig Jessica på sykehuset dehydrert av omgangssyken.Hun måtte få næring i sonde ned i magen,grusomt!!
Så dette er virkelig ikke noen lykkedager,ifjor skjedde det ikke noe.Men jeg har datoene frisk i minne.

Vi hadde nemlig store planer om å rydde og ordne masse her hjemme i helga.Benjamin skulle egentlig til foreldra mine idag.Men alt av planer utgikk så klart.
Skal ikke skrive no mer om dette for jeg hater selv å lese om at andre folk har omgangssyke...


Blid og go!En time før han ble syk,rart...


Da jeg henta de små i barnehagen igår fortalte en av de ansatte at de hadde hatt en skoleelev på utplassering denne uka.Hun hadde blitt helt betatt av Jessica og var med henne overalt.Og Jessica ble også veldig glad i denne jenta.De har vist hengt sammen hele uka,kjempekoselig!Jessica fikk en kjempefin tegning av henne,så den må opp på veggen:)


Jessica viser fram den flotte tegningen hun fikk:)

Traff tilfeldigvis Jessica og bestemor da jeg var på vei til butikken for å handle idag.Hun var så fin i dressen sin:)Søtnosen min!
Var kaldt idag,brrrrr!!!Nå er det vinter!
Jessica koser seg hos svigers.Pynta litt til jul og leker og tar det med ro.


Fineste jenta:)


Nå skal jeg fortelle om noe annet som skjedde igår.Jeg ville bare synke i jorda....Noe så flaut!!
Jeg var ferdig på jobb og skulle hente barna.Klokka var 15,30 og det var lange bilkøer.På det verst tenkelige stedet stoppa bare bilen min,helt død....Jeg fikk ikke starta.Det var som om den ble kvalt,men det er automat så det skal jo liksom ikke gå.
Jeg kjente at panikken kom,jeg fikk ikke starta.Jeg ville bare liste meg ut av bilen å forsvinne.Ingen kom forbi meg og de tuta.Herregud!!!!!Det var lang kø bak meg.
Jeg var helt på gråten da det banka på vinduet.Der sto det en ganske kjekk kar å spurte om han skulle hjelpe meg,takk og lov!!!
Han satte seg inn i bilen og prøvde litt før han endelig fikk starta den,halleluja!!!!!Jeg kunne kyssa han!
Jeg kjørte avgårde å håpa ingen gjenkjente meg....Men nå vet jo alle det om de leser dette..gurimalla...jaja...det kan skje alle.Syns jeg hører kommentarene til de som så det."Jævla idiot!""Kom deg av veien!"osv.

Jeg aner ikke hva som skjedde med bilen,må ha bestemt seg for bare å stoppe....
Så dagen igår var rett og slett ikke bra.Skulle tro det var fredag den 13...Har du opplevd noe kjempeflaut???12 Kommentarer


hits