Jeg heter Nina og er mammaen til Jessica 16/12-2008 og Benjamin 19/5-2011.Er separert fra pappaen til barna. Tidligere har jeg spilt ishockey i veldig mange år,nå er skøytene lagt på hylla,men skal ikke se bort fra at de kommer fram igjen:) Vi har også en søt liten kanin som heter Bongo som hopper rundt i stua vår. Her inne på bloggen kan du lese om hverdagslivet vårt:) Om du lurer på noe så send meg en mail på skjoldnina@gmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Vår nyttårsaften

Nyttårsaften ja,årene suser forbi i turbofart.Neida,ikke så fort,men nesten.
Benjamin og jeg har vært og handla og tok oss en runde på senteret tidligere på dagen.Jessica og paps var hjemme,papsen er fortsatt syk.


Småtassene er klare for nyttårsfeiring!


Vi har feira dagen stille og rolig,ungene var i seng klokka 22.Så siden jeg bare sitter her allikevel så kan jeg jo blogge litt.
Ungene har leika,sett på film,tegna og gleda seg til kvelden.
Vi spiste amerikansk gryte og hvitløksbaguetter,og til dessert hadde vi Daim iskake.Ungene så en film etter maten og den var både trist og litt skummel(syns den var trist selv,på nrksuper.)En liten andunge som kom vekk fra mamman og pappan sin.


Litt skummelt på tv.

Så gikk vi ut for å skyte opp det lille vi hadde av fyrverkeri og tenne stjerneskudd.Men så fort det begynte å smelle ville begge ungene hjem,det var visst ikke noe gøy i år.Ikke ville de holde stjerneskudd heller,og det har Jessica alltid gjort på nyttårsaften før.
De sto der med vernebrillene sine og ingenting var gøy.


Redd og fascinert på samme tid:)


Mamsen og Benjamin

Jessica har tatt bilde av oss.

Vi gikk inn igjen og hadde det gøy med sånne "partypoppers" eller hva det heter.Vi så på American music awards,ungene dansa og kosa seg.
Så nå gjenstår det å se om de våkner når rakettene fyker til værs ved midnatt.


Her er vi!


Ape feirer også:)

Håper dere har en fin kveld!
Ønsker dere et godt nytt år og håper at du fortsatt vil følge oss i 2014!Setter så stor pris på alle leserne mine og alle spor dere legger igjen!
Alltid gøy å blogge når så mange stikker innom:)

Jeg håper at 2014 blir et bra år!Et spennende år siden Jessica begynner på skolen til høsten.

Godt nytt år!!!

16 Kommentarer


Nest siste dagen

Nest siste dagen av dette året.For 3 år siden var vi på ultralyd denne dagen og fikk vite at det bodde en liten lillebror i magen.Snålt at det er så "lenge" siden!

Jeg føyk av gårde til frisøren på formiddagen for litt egentid,fortsatt modell og det er så deilig,like fornøyd i dag,har desverre ikke noe bilde.
Mannen har blitt syk og har fått seg en tidagerskur.
Det begynte så smått å snø,og barna ble glade,det varte ikke lenge før det plaskeregna,bah!!!


Småtassene:)


Jeg og barna tok oss en tur til min venninne Camilla så barna fikk lekt litt,lenge siden sist nå.Det ble full fart og de leika og styra på.Benjamin syns Legoen til William var stas.
Jeg fikk kosa med ei lita søt babyjente,hun er 7 uker nå og navnet er ikke helt klart ennå.Vi skravla mens "de håpefulle" lekte.Camilla ordna til med litt mat også.
Koselig kveld.Vi har vært alt for mye hjemme i jula,så det var godt å komme litt ut!


Lego er gøy!


Foringstid!

Vi var ikke hjemme før klokka var 20 og da satte ungene seg ned å tegna litt.Benjamin har gått rundt med telefonen sin i hele dag å ringt til forskjellige folk.I kveld ringte han Emma hele tiden,fnis...
Da han la seg lå han å leste,og sovna sånn...


Zzzzzz.....


I morgen er det nyttårsaften,vi har ingen planer,bare være her hjemme.Nå er jo mannen syk også.Det blir en stille og rolig kveld.Må bare finne ut hva vi skal spise.


Har du planer for morgendagen??
6 Kommentarer


Sparkesykkel,besøk og kino

Denne dagen har det skjedd mer enn i hele jula,haha!;)Vi sov til klokka var 9,30 alle sammen,lovely!
Forta oss ut for å nyte dagslyset og sola som er framme i ca 15 minutter,for i dag var det faktisk sol.Det er i slutten av desember og vi har fortsatt en grønn jul,ungene fikk lov til å bruke sparkesyklene i gata.
Veldig rart altså,ser virkelig ikke ut som desember.Men gøyalt var det!

Plutselig dukka en venninne av Jessica opp,de bor i Drøbak så jentene hadde ikke sett hverandre siden i sommer,de er like gamle og gjensynsgleden var stor.
De lekte litt ute,men det er jo ikke så mye å finne på så jeg sa de kunne gå inn.De lekte litt på rommet før de kom opp å satte seg til og tegne.Men de endte opp foran tv'n sammen med Benjamin.
Pappaen til disse jentene er en kamerat av Roger og bestemoren til jentene bor i samme gate som oss.Full forvirrelse over navnene til disse jentene...Ingvild.Ingrid og Ingeborg,hihi:)


Lillebror i farta på sparkesykkelen i slutten av desember.

To venninner!

Etter besøket dro Jessica og jeg på kino sammen med min venninne Ingunn og Henrik for å se Frost.Det var helt klart en film som falt i smak hos frøkna.
Men det er jammen i meg dyrt å gå på kino-bah!!!!

Da vi kom hjem måtte hun på med prinsessekjole og hansker,hun lekte at hun var prinsessa i Frost:)
Ungene har vært i farta her i kveld som alle andre kvelder,løping,herjing og hyling...rart vinduene ikke knuser;)


To "gangstere" på kino.


Lillebror:)


Har du vært på kino i romjula??10 Kommentarer


I dvale

Det var ikke noe særlig utevær i dag heller,har blåst fælt!Og når det blåser liker ikke Benjamin seg ute.
Så da har vi vært inne da...igjen...Jeg lå omtrent i dvale på sofan og småsov mens ungene var nede på rommene.Man blir trøtt å sløv av og ikke gjøre noe.

Vi kom oss en tur utenfor døren for å kjøpe litt stjerneskudd til nyttårsaften,alle fire dro på Europris.Da vi sto litt ute på gårdsplassen "småpeip" lillebror om at det "bjåser sånn mamma!"
Inne på Europris var det så klart leker.De har fått masse fint til jul,men ennå så ønsker de seg mere,rart det der.Og Benjamin ville ha ennå en brannbil.Men den fikk ikke være med hjem!


Lillebror syns det blåser fælt:)

"Er det noen som ser at jeg tar denne?"Ja,mamma så deg lille luring....


Og siden det var lørdag så lurte Jessica på om de ikke kunne få godis...da måtte jeg le:)Det har jo blitt litt nesten hver dag.Og legging har sklidd helt ut,de er ikke i seng før klokka viser 21,og det tar litt tid før de sovner.
Benjamin sovna mens vi lagde middag,det var ikke lett å vekke han og han sov videre på gulvet mellom sofaene,og da var klokka 17,30.
Men etter at han våkna til var han i 100!


Zzzzzz......


Søster med den nye apevenninnen sin:)

Om det bare hadde vært litt snø når vi våkner i morgen så ungene kan ake og gå på ski.Vi blir visst aldri fornøyd med været...


Føler du at du er i dvale eller er du i masse juleselskaper??6 Kommentarer


Romjul

27 desember ja...det var egentlig termindatoen da Jessica var i magen,men så kom hun 16 desember isteden og ble en flott julegave:)
I dag har det vært litt av et drittvær,mørkt hele dagen,regn og sludd.
Benjamin sov til klokka var over 10,selv sto jeg opp i 9 tiden.Jessica sov hos foreldrene mine.

Benjamin og jeg drista oss til byen,jeg trodde det kom til og vrimle av folk,men nei det var ikke så ille.Vi traff Jessica og foreldrene mine og fikk bytta noen gaver.Jessica bytta Lego som hun hadde fra før og tok tilbake hesten og vogna fra Disneys Sophia.Det var så og si tomt i hyllene på lekebutikken,det tror jeg aldri at jeg har sett før.
Ungene fikk penger til jul også,og Benjamin kjøpte seg grotta fra Jake og sjørøverne.
Det er masse salg også,jeg må ta en bytur til,fikk ikke bytta alt jeg skulle,og jeg må jo titte litt,fikk gavekort på senteret,skal kjøpe noe fint til meg selv:)


Lillebror med den nye leken sin.


Jeg henta Jessica hos foreldrene mine(hun ble med dit igjen etter byturen.)Men hun ville ikke hjem,fikk lokka henne med meg.Hun og lillebror har leika litt med de nye tingene,sett film,krangla og vært venner...fnis...
Da vi var i byen traff de venninna til Jessica så de fikk løpt litt rundt,kjekt å se igjen venner:)

Vi har spist taco ikveld,smaker alltid like godt!
Benjamin virker veldig trøtt for tiden,spiser lite gjør han også.Og han begynner å bli en lang liten gutt,hvor ble tiden av??Og han elsker å herje,litt hardhent er han også,men han har litt tid til å kose innimellom.


Pappa er sterk!


Sophia slottet!

Kooosemose!!

Jeg må le litt når jeg leser litt rundt på Facebook og Instagram om de som allerede kaster ut juletreet og pakker vekk juleting.er det ikke nå jula er da?
Men jeg skjønner jo at man kan bli lei når pynten og treet kommer fram i begynnelsen av desember.
Her har vi nesten ikke hatt noe julepynt framme,det lille som sto framme har blitt dratt rundt overalt av ungene.Her forsvinner nok jula ut av huset noen dager etter nyttårsaften.
Da jeg var lita hendte det at vi gikk julebukk i romjula,er det noen som gjør det nå??


Go'ungene:)Når pakker du vekk jula??

10 Kommentarer


Kalkun!

Det er 2 juledag og det er fortsatt like snøløst ute.Jeg hadde nesten forhåndsbestemt at vi måtte en tur ut å bevege oss i dag,ikke for at vi har spist så mye,men alle har godt av litt frisk luft!
Så ungene og jeg gikk en liten tur,sol var det også.Ble ikke så lang gåtur,men ungene fikk friske røde kinn.
Vi har surra på her hjemme,mannen sovna på gulvet og jeg på sofan mens ungene så på film.Så ble lillebror trøtt og grinete,men nekta og sove.Jeg overtalte han til å sove i senga si.Og da han skule vekkes igjen var han så trøtt at det var nesten umulig å få liv i han.


Trøtt liten tass.


Vi fikk lillebror ut av senga og satte kurs mot foreldrene mine og kalkunmiddag-beste som finnes!!!Det smakte himmelsk og vi spiste oss gode og mette!
Onkel Frode og tante Anne kom også en snartur innom til stor jubel fra Jessica:)
De satte seg for å tegne litt og lillebror hoppa rundt og lekte med brannbilen.Jessica og Benjamin lekte veldig fint en liten stund også.
Og det har bare vært en "episode" med trass fra storesøster i dag.Hun sa selv at hun ikke likte å være 5 år,hun ville være 4 igjen...sukk...
Det går nok over det og...


Brannbilen er gøyal!


Kalkunmiddag!!!

Jessica med onkel Frode og tante Anne.

Jessica ble igjen hos mormor og morfar for å overnatte.Så da var vi bare tre her hjemme.Benjamin fikk snowracer på julaften så paps skrudde den sammen.Det ble litt prøvesitting inne og vi fikk lov og sitte på,fnis...
Nå savner jeg nesten snøen,er jo så mye å finne på for ungene.Tipper snøen kommer til neste år,hehe:)

Nå skal det bli godt med noen "normale" dager igjen.Tror vi tar en bytur i morgen for og bytte noen av gavene.Man blir fryktelig sløv og rastløs av disse juledagene,og humøret er litt svingende både hos store og små....


Jessica og mamsen:)


Fine småtasser:)Hva har du spist i dag??

14 Kommentarer


1 juledag!

1 juledag og vi hadde ingen planer.Dagen har vært lang og sløv!Er liksom ikke så mye annet å gjøre enn og spise...
Jeg trodde at ungene kom til å leke med de nye tingene sine,men nei de ligger nesten urørte.Benjamin har lekt litt med brannbilen sin,sett på Duploen men ellers bare hengt foran tv'n.
Jeg jagde oss ut en tur for å få litt frisk luft,men ikke så koselig ute,vått og grått!!I morgen skal jeg prøve å få gått meg en tur(jeg sa prøve!)


Glad i den nye brannbilen sin!


Alt er ikke bare fryd og gammen,5 åringen er inne i en periode som består av mye sinne,krokodilletårer og all verdens trass.Det er slitsomt for alle sammen.Hun er verdens lykkeligste i det ene øyeblikket og i det neste er jeg en dumskalle og ennå værre ting:/
Det har blitt noen turer på rommet for henne.Men når hun er glad og fornøyd så er hun det:)


Pysj,lue og støvler!


Lillebror virker ikke helt i form,i det ene øyeblikket er han sløv og vil bare ligge på sofan.I det neste løper han rundt som en villmann og gjør "stunts!"
Vi fikk besøk av broren min og samboeren,og det er stas med onkel og tante!
Jessica og onkel satt å tegna mens lilebror bare ville se på tv.
Da de hadde dratt sovna lillebror på sofan,litt sent for en dubb når klokka er 17!Fikk liv i han etter 10 minutter og han spiste litt middag.


Her har lillebror sovna og søster må gi en klem for han er jo så søt,fnis....


Og som de alltid gjør våkna de til liv når klokka var 19,30!Jeg lå å slappa av på sofan,men Ben hadde andre planer.Han tok fart og hoppa på meg.Og det var rasende festlig!Jeg måtte bare ta imot...
Ikke bare en gang,men flere!!Han er rett og slett helt vill!!Ikke redd for noe han.


I farta!!!Hva har du gjort i dag??8 Kommentarer


Vår julaften!

Nå var det godt å slenge seg i sofan med joggebuksa på!Vi var hjemme igjen i 20 tiden,godt å få "summa" seg litt syns jeg.Ungene fikk se litt film før de var i seng,ble sent i dag men det er jo julaften.

På morgenen i dag dro jeg tidlig på butikken for å kjøpe brød og loff og noen julegodter til ungene.Vi har ikke julestrømper til de,men neste år skal de få det.
Så i dag fikk de et blad hver,godis og en drikke som lå under juletreet.De ble veldig fornøyde!


Her har småtassene fått overraskelse under juletreet på formiddagen:)


Dagen har vært sløv og frøkna i huset har vært veldig trassen i dag,trassanfallene kommer som perler på en snor.Hun er så sint så sint....sukk...
Nok om det...
Vi har vært hos foreldrene mine sammen med oldemor.Mens vi satt å venta på at maten skulle bli ferdig så vi plutselig at nissen kom gående oppover innkjørselen.Ungene spratt opp i sofan og kikka ut vinduet.
Nissen fikk komme inn og hadde gaver til barna og meg og mannen:)Benjamin gikk nesten helt bort til han mens storesøster satt i bakgrunn.
Kjempe hyggelig nisse som Jessica påsto at var onkel Frode...eh...neeeeida sa vi,han er jo ikke her...


Her har Benjamin fått øye på nissen:)


"Hadet bra nissen!"

Så var det mat!Benjamin rørte omtrent ikke maten,har spist så dårlig de siste dagene,har vel sammenheng med febern.
Alle ble mette iallefall:)
Så måtte det vaskes opp før gavene kunne pakkes opp.Og jeg er ganske sikker på at foreldrene mine er de eneste som ikke eier en oppvaskmaskin,hehe:)


Klare for mat!


Vi prøver oss på et familiebilde:)

Det var mange pakker og alle ble veldig fornøyde.Benjamin pakka opp en diger brannbil fra oss,og det var det eneste han brydde seg om.Resten av pakkene ble nesten urørte.
Ungene fikk ikke så mye leker egentlig,mest klær.Jessica fikk slottet til Sophia,klær,penger,perler,tegnesaker,ski,Lego Friends,støvler og andre ting.Benjamin fikk stooooor brannbil,tegnesaker,penger,Knerten verktøykasse,klær,Bergans sekk,Duplo,snowracer og andre ting.Begge to fikk flotte strikkagensere med Apa fra Vennebyen!
Selv fikk jeg en rosa Jean Paul skjorte(har ønska meg rosa skjorte i en evighet),stjernegenser,hus til å ha telys inni,gavekort,konfekt og penger.Sammen fikk vi billetter til Teknisk museum av broren min,det blir spennende!!
Vi er heldige,tusen takk alle sammen!!


Stoooor gave til lillebror!


Her pakkes det opp!

Veldig fornøyd med den fine brannbilen sin!!

Frøkna med nye støvler og pysj!!

Da var julaften 2013 nesten over!Og det ble en grønn julaften med øsende regn.Synd det ikke er noe snø så ungene får prøvd ski og snowracer.
Vi får håpe det kommer litt snø i jan/feb!!
Nå skal jeg sitte her litt før jeg legger meg og leser litt i boka mi:)


Ha en fin julekveld videre:)

8 Kommentarer


Lille julaften!

Så var det lille julaften da,helt merkelig egentlig,har ikke så veldig mye julefølelse,håper den kommer i morgen.Nå snør det faktisk litt ute,men det blir nok ikke noe ut av det.Grønn jul i år ser det ut som om det ikke laver ned hele natta.

Heldigvis var lillebror i form igjen i dag,ingen feber.Så jeg fikk dratt begge småtassene ut av senga på morgenen og kjørte de til foreldrene mine.Vi har jobbet begge to i dag,men nå er det juleferie!!


Lillebror studerer pynten på juletreet.


Var egentlig helt greit å jobbe i dag,ikke noe stress og vi fikk frokost fra hotellbufeen,det er ikke dagligdags.Glemte helt å ta bilder,bare opptatt av maten,fnis...
Vi spiste kosa oss og skravla.
Var ferdig på jobb klokka 13 og det var deilig.Kjøpte den siste gaven og traff foreldra mine og barna som satt på cafe' og koste seg.
Etterhvert henta vi paps på jobb og dro hjem.Vi har bare "surra" her hjemme.Benjamin satt på rommet til søster å så på Vennebyen.Jeg så på E.T og Jessica kikka innimellom,hun syns E.T var veldig søt:)


Tenner lys i lykta vår hver dag:)


Koooos <3

Nå har jeg pakka inn de siste gavene,hjelpes så dårlig jeg er på å pakke inn gaver,haha!!!Ønsker alle mine fine lesere en riktig god jul!Kos dere sammen med familien:)
6 Kommentarer


Snart jul

Benjamin har vært litt bedre i dag,ikke så høy feber.Men merker at han ikke er i form,veldig slækk.Han sov helt til 9.30!Jessica og jeg sto opp 8,30 så vi sov også lenge.
På formiddagen støvsugde og vaska jeg gulvene og bytta på sengene.Det blir ingen julevask her,bare vanlig vask.Da butikkene åpna tok jeg en rask tur for å kjøpe en presang og levere noen julekort.Da jeg kom hjem var juletreet oppe og ungene hang på pynt.Lillebror syns ikke det var så gøy og Jessica ville helst ha all pynten selv.


Juletreet pyntes.


Jessica koser seg:)

Lillebror har tusla rundt i bleia og t-skjorte i hele dag,det er lov når man ikke er i form.
Ellers så har en venninne vært innom og vi utveksla gaver,og så var svigers innom en liten tur.Benjamin ville bare ligge i senga å se på Vennebyen,litt trøtt og redusert.
Jessica var veldig turbo i kveld og dro med seg lillebror for å brenne det siste kruttet før leggetid.


Ser han etter nissen tro?:)


Måtte bare ta bilde av snuppa i vinduet:)

Det nærmer seg jul,en grønn jul i år.Litt kjedelig egentlig,hadde vært koselig med snø nå.
Krysser fingra for at lillebror blir i form til julaften.I morgen skal vi jobbe begge to så om Benjamin ikke har for høy feber skal de være hos foreldra mine.
Og jeg har igjen en gave,alltid sent ute.Jul blir det uansett,fnis....


Hva har du gjort i dag??

8 Kommentarer


40.1

I går ble det ikke noe blogging.Jeg var ute med min venninne Annette,vi spiste,skravla og koste oss.En etterlengtet tur ut alene.
Rimelig masse folk ute,masse summende prating,latter og fulle folk,hehe.Vi spiste god mat og drakk cola:)

Ungene tok juleferie i går,så nå har de fri helt til 3 januar.Her i huset skal både mannen og jeg på jobb lille julaften,men så har vi fri også.


Klar for juleferie!!


I dag tok Jessica og jeg bussen til byen,tenkte det var like greit med tanke på parkering.Hun skulle bytte en bursdagsgave som hun fikk av en utrolig snill bloggleser.Hun har sendt bursdagsgave til Jessica og julepresanger til begge barna.
Noe så omtenksomt og snilt,jeg har ikke ord,bare tusen takk!!

Jessica fikk Lego Friends men hadde lik fra før.Hun fant fort ut hva hun ville bytte den til.Doktor Mc Stuffins dukke og Lambi.Veldig fornøyd frøken!!
Vi titta litt i byen,jeg fikk så klart ikke kjøpt de siste to gavene,så det må jeg gjøre i morgen eller mandag.
Mens vi var i byen ringte gubben å fortalte at Benjamin hadde 39,2 i feber.Så her innvier lillebror juleferien med feber.
Vi tok bussen hjem igjen.
Pokker så glatt det er ute,speilblankt!!Risikerer livet på gårdsplassen her hvor vi bor.Regner gjør det også,nydelig julevær....


Fornøyd frøken:)


Benjamin har stort sett liggi på sofan,ikke i slag.Han var veldig varm og tempen viste brått 40.1!!Han fikk Paracett og sovna i en halvtime.Våkna opp og satt litt i sofan,orka og tulle litt også men sover igjen nå.
Håper han sover av seg hele febern!


Febergutt.


I dag snur sola og vi går sakte men sikkert mot lysere tider,jeg jubler så klart!!Nå er det alt for mørkt ute.

Nå er det bare noen dager igjen til julaften.Ikke har jeg vaska,ikke bakt og ikke pynta.Jul blir det lell.Vi finner fram litt pynt i morgen og kanskje juletreet kommer opp også.Håper Benjamin er i bedre form stakkar.4 Kommentarer


Nissefest

I dag har det vært nissefest i barnehagen og det er alltid kjempegøy for barna.Før vi dro avgårde på morgenen i dag fikk ungene røde kinn,fregner og nisseluer.Hadde ikke noen nissedrakter så fant fram noen røde klær.
Jeg fikk tatt noen fine bilder av de,regna med at de ikke var like fine etter barnehagen.Tok noen bilder av de søte nissebarna mine sammen og Jessica,men lillebror var ferdig som han sa så fikk ikke noe bilde av han alene.


Fineste nissebarna!Jeg har vært på jobb og vi har hatt en morsom dag,ledd mye...fnis...Også har vi vært på juleavslutning med mat,kaker og julegaver.Veldig koselig!
Mannen henta ungene i barnehagen så jeg gikk en runde i byen og kikka litt og kjøpte noen småting.Og i dag tok jeg bussen hjem siden mannen hadde bilen.


Juleavslutning på jobben.


Siden jeg hadde spist på jobben spiste jeg ikke hjemme,jeg slokna på sofan mens de andre spiste.Og da maten var spist sovna jammen i meg mannen og.Så vi fikk en dubb mens ungene pusla på og lekte:)
Godt det snart er juleferie!!


Har du vært på juleavslutning på din jobb??
Har barna vært på nissefest??

8 Kommentarer


"Syk nisse"

I dag har jeg egentlig ingenting og fortelle om.
Vi har vært på middag hos foreldra mine etter jobb og barnehage,deilig og komme til ferdig middag!
Benjamin fikk herja litt med morfar,hihi:)


Ben og morfar:)


Etter at vi kom hjem har ungene leika.De bar rundt en nisse i dukkevogna,han var visst syk...og de to doktorene skulle fikse han.Fantasien er i orden:)
Jessica har hatt på seg et deilig ullsett fra Hust & Claire i dag.Hun fikk det til bursdagen sin.
Utrolig deilig ullsett,ønsker meg et til lillebror også.
Har flere klær i det merket og er veldig fornøyd,veldig holdbart og bra kvalitet!!Tror dette er mitt favorittmerke i ull.


Her bærer de den syke nissen:)

Knipset dette bildet i smug,herlig <3Hva er ditt favoritt klesmerke i ull eller vanlig klær??

11 Kommentarer


5 årskontroll

I dag har jeg vært skamtrøtt fra jeg våkna av vekkerklokka.Ensa så vidt at Jessica kom å la seg med meg i natt,helt i koma var jeg.
Dette mørket tar knekken på meg!Nå snur sola snart heldigvis,jeg teller fortsatt ned til våren...

Hadde kort dag på jobb i dag,Jessica skulle på 5 årskontroll.Hentet henne i barnehagen og dura på helsestasjonen.Masse fint og leke med der,hun var blid og fornøyd.
Målte og veide,hun er nå 108 cm og 18,5 kg.Var inne hos helsesøster og hun tok fram et skummelt apparat og digre øreklokker.frøkna ble skeptisk.
Så da satte de seg heller ned for å tegne og snakke sammen.Frøkna tegna to fine tegninger og skrev navnet sitt før det var stopp.
Hun var lei seg resten av timen og hørseltesten nektet hun å ta,så den må vi tilbake og ta i januar.
Så sånn var det...


På helsestasjonen.


Etter helsestasjonen dura vi videre til legen min da jeg hadde time der for en liten greie.
Frøkna var brått i supert humør igjen og syns slettes ikke at det var skummelt at jeg måtte ta to sprøyter.I tilegg gikk jentungen ut med premier til både seg og lillebror,var det ikke jeg som skulle hatt de premiene??

Vi henta lillebror og dro på butikken for og handle inn "dagens" som var tomatsuppe med makoroni og egg etter ungenes ønske.Paps jobber mange kvelder så i morgen ba jeg meg selv og ungene på middag hos foreldra mine,fnis....
Småtassene har leika og har faktisk ikke krangla.Jessica leker med den nye babyapen sin,bærer den rundt og triller den i vogna som en liten baby.


Benjamin handler mat!


En som har pynta seg:)


Hva har du hatt til middag??
10 Kommentarer


Jessica 5 år!

Da sover den færske 5 åringen vår!
Dagen startet med at vi vekte henne med bursdagssang,muffins med lys og en pakke på senga.Benjamin fikk gi henne gaven sin i dag tidlig.Vi gikk inn,jeg med muffinsen og lillebror med gaven.Paps tok bilder og fulgte spent med.
Hun ble storfornøyd med gaven,Dr Mc Stuffins doktorsett med det fine stetoskopet!
Så kledde vi på oss for vi måtte som vanlig på jobb og i barnehagen.Lillebror var veldig fornøyd med at han fikk seg en muffins på morgenkvisten,hihi:)


Tidlig på morgenen i dag vekket vi 5 åringen vår...

Stor gave på senga!

Nam-nam!!


For et ufyselig vær,det plaskeregna da vi gikk inn i barnehagen,også så glatt,hjelpes!!Flagget hang ute og det var bilde av Jessica på døra som dagens bursdagsbarn.
Det har vært mye og gjøre på jobb i dag så jeg var ikke i barnehagen før klokka var 16,sukk...

Jessica hadde fått seg en flott krone og i tilegg hadde hun blitt trekt ut til å få pepperkaken sin i dag(de har det som kalender.)Heldig jente i dag.
Vi dro hjem og spiste pølser,bursdagsbarnets ønske.
Det ble litt godis og kake også,det er jo tross alt bursdag;)Vi var alene hjemme for paps jobber sent i kveld.
Hun fikk en gave til også,og den ble hun virkelig glad for,noe hun har ønsket seg veldig.Den fine apen som ler og prater,en babyape med bleie på.Jessica elsker alt som har med aper og gjøre,det har hun fra meg...fnis...var akkurat sånn som henne som barn,jeg elsket aper og gjør det ennå.
Men denne apen kommer aldri til å erstatte ape,hun elsker ape over alt annet....


Flott bursdagskrone!


Hvert år fra Jessica var 2 år har jeg tatt bilde av henne i barnehagen med bursdagskrona på.Morro å se tilbake på og se hvordan hun har forandra seg:)
dette var siste gangen hun feiret bursdagen sin i barnehagen,veldig rart egentlig.
Da blir det Benjamin som feirer der mens søster går på skolen.


Glad jente med gaven sin.Da var 5 årsdagen over,og frøkna var fornøyd med dagen sin.Og jeg sitter her å lurer på hvor årene har blitt av,sukk...16 Kommentarer


Tenker tilbake...

Ungene fikk kose seg i pysjen til klokka var 12 i dag.De så på tv og lekte.
Jessica og jeg har tegna i den nye Top Model boka hun fikk i går,til og med jeg syns det er gøy,fnis....Hun fikk en sånn tegnebok der man "designer" klærne selv.Så da måtte jo jeg prøve også.

Så fikk ungene være litt hos foreldrene mine mens mannen og jeg dro for å handle julegaver til de.Kjekt med søndagsåpent!
Vi fikk handla det vi skulle,så nå er gavene i boks.Nå mangler jeg bare en gave til pappaen min og en til paps (mannen) fra ungene.
Vi spiste på Burger King,skikkelig "middagsdate!"Fnis....


Småtassene skal til mormor & morfar:)


To som koser seg med is,haha:):)


Og så må jeg jo mimre litt...på denne tiden for 5 år siden lå jeg på føden og hadde fått epidural.Kom inn i 20 tiden med 5 cm åpning.
Da klokken var ca 01.30 ble det brått bestemt at hun måtte ut,da hadde hun en puls på 190!!! 01.48 16 desember ble Jessica født med hastesnitt.3530 gram og 49 cm,verdens nydeligste jente og verdens fineste julepresang.
Når hun våkner i morgen er hun 5 år....
Frøkna selv syns det var fryktelig vanskelig å sovne i kveld,gleder seg så til i morgen,krone i barnehagen og gaver fra oss:)


Vi gleder oss også til i morgen:)

10 Kommentarer


Familieselskap

Vi har hatt familieselskap for Jessica i dag."Snuska" vår fyller 5 år på mandag så da var det greit å ha selskap i dag så alle kunne komme,vi har familie som bor i Oslo og Tønsberg og resten bor her i byen.
Jeg heiv meg rundt fra morran med rydding og støvsuging så det så greit ut her.Ungene fikk på finstasen og ble så fine at!


Fine ungene!


Kjekkasen!

5 år om to dager!

Gjestene kom og det var mormor og morfar,tante Mariann og fetter Kim,bestefar,tante Mette,kusine Elisa og kusine Erica,onkel Frode og tante Anne.
Jessica pakka opp gavene og det var masse fint!
To bøker,hjemmehekla Kittylue og skjerf,Top Model bok og farger,ullklær fra Hust & Claire,sminkedukkehode,bukse fra Aya Naya og penger.Veldig fornøyd frøken!!


Fornøyd frøken med gavene hun fikk.


Etter gavene spiste vi pølser og kaker.Hadde igjen litt av Apekaken også:)
Ungene leika og hadde det gøy og vi voksne prata.Jessica hadde med seg onkel Frode(broren min) ned på rommet hvor de satt og tegna,begge to er like glade i og tegne.De tegna feer:)
Erica og Benjamin fant seg en krok de leika i og Erica lekte at Ben var babyen hennes,haha:)La han under teppet osv.Det er to måneder mellom de to.


Onkel Frode tegner feer:)


Gutta slapper av!

Erica "legger" Benjamin,hihi:)

Jessica,Benjamin,Elisa og Erica:)

En koselig feiring av den lille jenta vår som begynner å bli stor.I morgen er det 5 år siden fødselen starta.Husker jeg våkna opp på natta ca klokka 02 og hadde svake rier,da hadde jeg merka litt dagen før også,altså den 14.
Etter et døgn ble det hastesnitt og lille Jessica ble født 01.48 16 desember 2008....Hun ville til oss før jul hun,ikke etter,terminen var 27 desember.Ha en fin lørdagskveld:)!10 Kommentarer


Lucia og nissegutt

I går utgikk bloggingen.Jeg tok meg en bytur når mannen kom hjem fra jobb for det var nattåpent.Totalt kaos var det på senteret så jeg gadd ikke å gå rundt uten mål og mening.Dro hjem tomhendt.Jeg er ikke noe flink til og handle julegaver,bah!!
Tror mannen og jeg skal en tur på et senter på søndag mens barna er hos foreldra mine.

For noen dager siden bestilte jeg noen klær til lillebror fra Epleskrinet,en bukse og lue(jeg er så svak for luer.)Klærne er fra Okker Gokker og er helt herlige.Luen med spiss topp er så søt:)Benjamin ble helt nydelig,fnis....
Ikke siste gangen jeg bestiller klær derfra iallefall,så mye fint,også var det tilbud,hurra!!!


Go'gutten med den fine nye lua:)

Bukse og lue fra Okker Gokker

I dag har det vært Lucia og vi troppa opp i barnehagen for å feire.Ikke noe tull på morgenen,barna var blide og fornøyde,og vi kom oss i barnehagen i god tid så Jessica fikk ordna seg.
Det er de største barna som går i Luciatog,neste år er det Benjamin sin tur.De går første gangen når de er 3 år.


Blide barn i dag(fikk ikke bort røde øyne,argh!!!)


Vi stilte oss opp for å se på barna i Luciaklærne sine.De gikk et par ganger så alle fikk se ordentlig og knipse bilder.Barna sang og var så flinke.De største leide de minste som er 3 åringene.2 åringene og 1 åringene fulgte spent med.
Benjamin syns det var litt rart for han trodde nok han skulle få se et ordentlig tog,hihi:)
Etter at de hadde gått fikk vi lussekatter og saft.Koste oss og prata med de andre foreldrene og ungene løp litt rundt.I år fikk paps vært med også,veldig bra at han fikk sett og.


Stolt Luciajente og lillebror.


Veldig konsentret om sangen:)

Jessica med rødt bånd rundt livet.

Da jeg kom for og hente barna etter jobb var de blide og fornøyde etter en fin dag.Benjamin hadde blitt dagens nissegutt på sin avdeling.de trekker en gutt eller jente hver dag fram til jul og de får nisselue.
Han hadde vært meget stolt:)


Dagens nissegutt:)


I morgen er det duket for familieselskap her hos oss,da skal vi feire Jessica som fyller 5 år på mandag.Har jeg vaska eller ordna-nope...
Jeg får rase litt over her før de kommer i morgen.
Rekker ikke alt heller med full jobb og mann som jobber til klokka er 21 hver kveld.

Ha en fin kveld!!!


Har du feira Lucia i dag??

10 Kommentarer


En dag i desember...

Da var frøkna på plass i barnehagen igjen.Jeg sa i fra om at hun ikke skulle være for lenge ute pga urinveisinfeksjonen.Sendte en melding til barnehagen litt utpå formiddagen for å høre hvordan det gikk og da hadde Jessica gått inn,hadde det ikke så bra ute,hun hadde frysi litt og ville inn.Så da hadde hun fått gå inn og inne hadde hun lekt og kosa seg.
Så dagen hadde gått veldig bra.
Benjamin var ute da jeg kom for og hente.De er ikke mange barn for tiden,halve gruppa er hjemme med feber.Så lenge det er feber som går og ikke "styggesyken" så skal vi overleve;)


Utegutt:)


Jessica er i grei form igjen,men herremin så kranglete hun er for tiden.Vet ikke hvorfor hun er sånn,om det er alderen eller noe annet.Fryktelig trassen iallefall.
Vesle frøkna som fyller 5 år om noen dager.Nå går jeg vel inn i mimremodus snart...sukk...
Tenk det,for 5 år siden gikk jeg og venta på denne frøkna som jeg hadde termin med 27 desember.Husker hvordan jeg prøvde å ha gaver og ting klart i tilfelle jeg lå på sykehuset i jula.Isteden så kom hun 16 desember og ble verdens beste julegave!!


Frøkna som snart er 5 år!


Morsomme småtasser!!:)


Nå blir det et par episoder med Home & Away før jeg finner dyna mi.Må bare se Home & Away og nå har jeg ikke sett på et par dager,krise!!

Er det forresten noen som vil be meg på pinnekjøtt?Ingen familien min som vil ha det,og det er så godt!!17 Kommentarer


Hjemmedag

Jeg har vært hjemme med snuppemor i dag.Vi sov litt lengre og Benjamin fikk spise frokost hjemme før han dro i barnehagen,stor tabbe!!Jeg lærer aldri.Det blir bare bråk og tull når barna får spise hjemme.Benjamin nekta å forlate tv'n og ville heller ikke kle på seg,flott!!
Kom oss ut døra og til barnehagen men da ble alt galt når han ble levert rett inn på avdelingen sin.Han er vant til å spise frokost der.Note to myself,ikke la barna spise frokost hjemme før barnehagen.
Hørte han skreik lang vei da vi gikk.Noen syns sikkert det er rart at han må være i barnehagen mens storesøster er hjemme med meg.Men når en av barna er syke blir det andre levert som vanlig i bhg.
Men det pleier som regel å gå veldig bra,og han slutta nok og gråte før vi var ute av bhg.

Vært en sløv dag hjemme.Så sløv at jeg sovna på sofan mens Jessica så på tv.Jeg burde hivd meg rundt med noe annet,men men...Fikk iallfall støvsugd.
Etter at lillebror kom hjem fra barnehagen hadde storesøster time hos frisøren,hadde avbestilt en gang så nå dro vi,hun har vært i grei form.Litt for grei form,dvs hun begynte å bli veldig kranglete utpå ettermiddagen,så nå må hun tilbake i hverdagen igjen,vært hjemme i en uke nå.
Prøver barnehagen igjen i morgen.


Jessica og Ape på senteret.


Hun fikk klipt seg og vi raska med oss et par julegaver også.Veldig mye fint og billig på Nille,og mange fristelser for de små.Ikke mange gaver igjen nå,men penga flyr,off!!!Fatter ikke hvor folk får alle pengene fra,folk handler jo som gale...Skulle ønske jeg kunne gjort det også,sukk...


Dagens fangst i kalenderen...

Jeg har fått meg en flott juleheader,og den er det Helle som har laget.Fantastisk fin syns jeg da,og hun er alltid like flink og hjelpsom når jeg spør.
Tusen takk Helle:)!
Ha en fin kveld:)


10 Kommentarer


Infeksjon i kroppen

Jeg leverte begge barna i barnehagen i dag,men Jessica virka ikke helt tipp topp.Men jeg tenkte at hun måtte prøve og sa i fra at de måtte ringe om det var noe.
De ringte etter 1.5 time...
De fortalte at Jessica måtte ofte på do men at det ikke kom noe og hun hadde vondt...kunne hun ha urinveisinfeksjon?Jeg dura avgårde for å hente henne og møtte ei trist jente som ikke var i slaget stakkar.
Jeg har ikke tenkt på det i det hele tatt,men syns det var rart med den høye febern som aldri ga seg.Men hun var feberfri i helga,så da tenkte jeg at hun var på bedringens vei.Hun hoster veldig ennå og har ikke matlyst.
Så da ble det en tur til legen...

Og prøvene viste urinveisinfeksjon og surklelyder i brystet.Hun har hatt astma som Benjamin men har blitt bedre ettersom hun har blitt eldre.Så da er det antibiotika og astmamedisiner framover.
Håper hun blir frisk snart,vært borte fra barnehagen i en uke nå.

Henta Benjamin i barnehagen og vi dro på butikken en tur.Ble kylling om pomfri til middag,alt for å få Jessica til å spise litt.Hun spiste litt kylling og det var bra,har spist minimalt den siste uka,hun blir jo helt borte.
Etter middag ville lillebror ut og prøve den nye snøskuffa si,helt klar var han,løp nesten ut i strømpisen:)Jessica ville så gjerne ut en tur hun også så hun fikk være med en liten tur.Frisk luft gjør godt,og hun har vært litt bleik i det siste,huff...
Begge to storkoste seg ute i snøen og kunne sikkert vært ute leeeenge.


Veldig gøy og måke snø:)


Blid frøken:)


Irriterende med røde øyne på bildene,fikk ikke redigert de bort,grrrrr!!!!!
Småtassene fikk friske og røde kinn,godt med en luftetur for store og små.Jessica kvikna litt til og de har lekt sammen inne.
Hjemmedag i morgen så får vi se om vi prøver barnehagen på onsdag igjen.

Jeg har fått levert jobbsøknad og er veldig fornøyd med den,så da er det bare å vente i spenning.


Hvordan har din mandag vært??4 Kommentarer


Søndag,snø og jobb...

Så kom det litt snø da,endelig kanskje?Greit med snø nå så ungene kan få leika og kost seg.
Vi har ikke fått vært ute med de i dag for vi har jobba begge to.Småtassene var hos mormor og morfar og kosa seg.De var ute en tur der.Benjamin og morfar hadde gått tur for og mate endene.Jessica og mormor hadde snudd og gått hjem igjen for Jessica hoster fortsatt så innmari.


Blid frøken i snøen:)


Benjamin er også fornøyd med snøen:)

Etter jobb tok jeg en runde på senteret,det har vært søndagsåpent.Kjøpte to gaver,ikke så mange igjen nå.
Fikk middag hos foreldrene mine og vi var der til paps slutta på jobb.
En ny uke står for tur og i morgen sender jeg Jessica i barnehagen igjen.Hoster veldig men har vært feberfri i noen dager nå.

Ups...ungene har glemt å åpne kalenderne sine i dag....da blir det to luker i morgen;)


Ha en fin søndagskveld:)
14 Kommentarer


Hæla i taket!

Lørdagskveld,ungene sover og her sitter jeg med pc,tv og cola.Mannen sitter nede på sin pc,hæla i taket!!
Vi har jobbehelg begge to,ungene har vært hos foreldrene mine.Jessica sov hos de og Benjamin leverte jeg på morran i dag.Da vi kom dit var det bekmørkt i hele huset,her sover de tenkte jeg,og det gjorde de.
Mormor/mamma våkna av at vi kom kjørende,Jessica sov videre.Pappa kjørte meg på jobb så de kunne ha bilen vår med seter til ungene om de skulle noe.

Dagen har flydd unna på jobb og etter jobb gikk jeg innom senteret for og kjøpe en gave til Jessica.Noe hun ønsker seg veldig!!Tenkte hun skulle få den til jul,men bråbestemte meg at det blir bursdagspresang og presangen jeg hadde kjøpt til bursdagen får hun til jul.
Hun kommer til å bli så glad for gaven!!Noen som vil gjette hva hun får??
Ser det er flere som har denne tingen på ønskelisten til sine barn.


Knoll & Tott:)


Henta ungene og vi dro hjem,de har sløvan i hele dag og sløva videre hjemme.Ikke helt i form,de hoster veldig og har ingen matlyst.Benjamin kvikna til litt utpå kvelden,da ble han helt vill,hehe.
De sovna nesten i det hodet traff puta.
Her er vi:):)


Jeg skal kose meg med colaen min før jeg legger meg.Jessica har sovi med meg i det siste og hun hoster halve natta,så jeg sover litt dårlig.Men sånn er det når barna er syke.Hun sov med meg siden hun hadde så høy feber.
Lillebror sover også med en av oss når han er syk.Da føler barna seg trygge.Men det er best når alle sover i sine egne senger,sover ikke så godt med et av barna hos meg,får stadig en fot eller hånd i ansiktet,eller de breier seg og dytter nesten meg ut av senga.


Hva gjør du i kveld,noe gøy??
Sover du med barna når de er syke??


8 Kommentarer


Julegaver

Benjamin hadde ikke feber i dag da han våkna,på en merkelig måte så ble febern borte.Han hadde 39.6 i går kveld og fikk en paracet.Veldig glad for det altså!
Men han hoster han også,akkurat som søster...bah!!Ingen av småtrolla har matlyst,men de var i farta.
Så da ble det en shoppingrunde med mormor.Vi dro til Gulskogen og jeg fikk handla noen julegaver.Jeg fikk handla litt til meg selv også,to gensere og en bukse,veldig fornøyd:)


Kjekt med tegnefilmer på klesbutikken:)


Har noen gaver igjen,men de får jeg shoppe en annen dag,lille julaften eller no...fnis...Ungene var greie og Benjamin sovna til og med i vogna.
Ikke var det masse folk heller,så det var helt greit med en runde i dag.
Etter en times tid hjemme ville plutselig Jessica til foreldrene mine for å sove der.Helt greit det siden barna skal dit i morgen tidlig.Da slipper hun å stå opp tidlig.
Her har vi jobbehelg begge to,både lørdag og søndag.


Gøy med ballonger!

Vet ikke helt hva ungene skal få til jul.Jessica ønsker seg så innmari en ape som ler,gråter,drikker av flaske osv.De har den på lekebutikken,så vi får se om hun får den til bursdagen sin eller til jul.
Vet ikke hva Benjamin skal få heller.Tenke,tenke,tenke....


Vet du hva barna dine skal få til jul??

12 Kommentarer


Feberkinn

Hjelpes som det blåser da.Taket letter nesten....Jammen bra jeg ikke skal kjøre båt noen steder,grøss og gru!
Jeg har ikke sovi så godt natt til i dag.Jessica sov hos meg og hun har hostet så innmari og holdt meg våken store deler av natta.Følte meg som en zombie da jeg våkna,måtte bare få karra meg avgårde på jobb,ansvar igjen i dag.
Leverte lillebror i barnehagen og kom meg videre.Rekker ikke og bli trøtt på jobben når jeg må hit og dit hele dagen.
Jessica og paps har vært hjemme i dag også.Jessica er heldigvis bedre men hoster fortsatt veldig.

Da vi kom hjem syns jeg lillebror var veldig varm,og jada tempen viste 39.6!Great!!Skikkelig feberkinn.
Jeg har fri i morgen og hadde store planer om og få unna noen julegaver,og ungene skulle få være med.Men nå må jeg se an formen til Ben.Han kvikna veldig til etter en "rumperakett."Var høyt og lavt.Håper han sover det av seg!Jeg vil ikke ha noen luftveisinfeksjon nå så han blir skikkelig tett og får problemer med pusten.Grøss....

Jeg skal også jobbe i helgen og jeg har alt ansvar så jeg må på jobb!Mannen skal også jobbe så da må nok ungene være hos foreldrene mine.Men de koser seg der så det er ikke noe problem,men litt kjedelig om de er syke.


Klare for å åpne julekalenderen:)


Nå blir det avslapning og litt Home & Away:)Blåser det hos deg??6 Kommentarer


"Mannfluensa!"

Frøkna er fortsatt syk.Hun og paps har vært hjemme i dag og,og han er også syk."Mannfluensa" vet du,fnis......
Henta lillebror etter jobb og han var veldig fornøyd.De hadde bakt i dag og han fortalte stolt at han hadde "kake."De hadde bakt kokos et eller annet(jeg kan ikke navna på disse julekakene.)


Benjamin med kakene sine:)


Benjamin og jeg dro for og handle inn litt ting og tang til de syke og da vi kom hjem viste tempen til Jessica 38.8.Ser ut som om hun blir hjemme resten av uka.

Ser alle er i gang med julegaveshopping og andre juleting.Jeg har ikke handla inn en eneste gave ennå.Vi fikk lønning idag,og nå har jeg betalt barnehagen,andre regninger og lån.Jeg har ikke lyst til og svi av tusenvis av kroner på julegaver,skal jo faktisk overleve fram til neste lønning også.i tilegg så har Jessica bursdag,gave til henne kjøpte jeg i forrige måned,men penga flyr.
Har ikke så mange jeg skal handle til.Det viktigste er at ungene får gaver syns jeg.Vi har ikke kjøpt gaver til hverandre de siste åra(mannen og jeg.)Selv om det er veldig koselig og få gaver,fnis....Og julen skal jo være kos for både store og små med god mat,gaver,godis og annen kos.
Jeg skulle også hatt noe pentøy til meg selv,får se hva jeg finner.Lurer litt på om jeg skal driste meg ut på fredag for å sonde terrenget litt,da har jeg fri før jobbehelg.Alle er vel ute i helgene for og shoppe så da må jeg benytte sjansen.


Bruker du mye penger på julegaver??14 Kommentarer


Varm jente

Jessica er syk med høy feber og stygg hoste.Hun ble hjemme med paps i dag.Benjamin og jeg dro avgårde uten storesøster.Rart å bare levere et barn i barnehagen.
Jeg har vært litt trøtt i dag.Frøkna sov sammen med meg i natt og hun har hosta veldig,og jeg har vært mye våken.
Men syns det er greit og ha syke barn i senga sammen med meg,særlig når febern er ganske høy.

Da Benjamin og jeg kom hjem tok jeg tempen på henne og den viste 39.4!Hun har ligget på sofan med dyna si og Ape i hele dag.Slapp og varm,ikke spist noe særlig men drikki en del,det er viktigst.
Lillebror ville også ligge under dyna så han la seg under med søster.


Kos under dyna på sofan.

Blid gutt:)

Syns synd på Jessica som går glipp av tur til biblioteket i morgen.Hun har gleda seg lenge,de skal på trylleshow,og det går hun glipp av,sukk....


Ha en fin kveld!


10 Kommentarer


"Tom..."

En ny uke er her,den første i desember og det er fortsatt ikke snø!!Kan godt komme snø nå altså.
Vanlig dag med jobb og barnehage.I barnehagen har de tent julegrana ute,gått rundt det og de har kost seg med varm saft,pepperkaker og de hadde grilla pølser.Heldiggrisene som kan kose seg sånn!
Jeg syns kanskje at Jessica var litt varm på morran i dag,men tenkte ikke noe over det.Hørte ikke noe fra barnehagen heller så da har hun vært i farta.


Ute med sykkelen i bhg!


Nå utpå kvelden var hun veldig varm og tempen viste 39 og hun hoster en del.Hun har lekt og virka fin,men febern er der.Så i morgen blir hun hjemme.Synd og være syk denne måneden,skjer jo så mye i barnehagen,får håpe det er kortvarig.


"Snuppelura!"


Småtassene:)

I dag var jeg ferdig med min periode som vikar som husøkonomassistent.Og jeg føler meg egentlig veldig "tom!"Det var rart og ikke ha noe ansvar i dag.Jeg skal fortsatt ha ansvar to dager i uka,men jeg trivdes veldig godt med og ha jobben fast.Det er hektisk til tider,men det liker jeg.
Denne stillingen blir ledig fra 1 januar(tror jeg.)Og ja,jeg skal søke på den!!Og jeg håper virkelig jobben blir min,syns virkelig jeg fortjener det.Jeg har stått på disse ukene og har vist at jeg kan dette,og jeg har fått masse,masse skryt...

Jaja,det var noen tanker fra meg...


Hva tenker du på for tiden??
12 Kommentarer


Barneselskap!

I går hadde vi barneselskap for Jessica!Vi valgte å feire det litt tidligere i år da alle er så opptatte i desember.Denne frøkna valgte og bli født en uke før jul,16 desember,terminen var 30 desember.Og nå fyller hun altså hele 5 år!

Det var 14 barn som kom for å feire frøkna,12 jenter og 2 gutter,og en liten babyjente på 3 uker:)Nå er jo barna såpass store at de fleste foreldrene leverer barna og drar,i går ble det igjen tre mammaer,disse kjenner jeg godt og det er veldig koselig at noen ble igjen også.Noen kom litt før de skulle bli henta,også veldig koselig!
14 barn er ganske mange,så selskapet hadde vi i barnehagen.
Vi får låne barnehagen gratis så lenge vi har barn der,veldig kjekt altså!Med et lekestativ på kjøkkenet og masse løpeplass gikk det veldig greit.Var spent på forhånd åssen det ville gå med så mange barn,men det gikk supert!Alle sammen var så veloppdragne og greie.De satt fint ved bordet og spurte pent om å få gå fra når de var ferdige.


Snuppa er klar for og feire bursdagen sin med vennene sine i ny Memini kjole:)

Sånn så bursdagsbordet ut.

Ungene lekte litt når de kom,og når alle hadde kommet ble det flasketuten peker på når gavene skulle deles ut.De snurrer flasken og den flasken barnet stopper på deler ut sin gave,og sånn fortsetter det til alle har gitt sin gave.
Hun fikk masse fint!Lego friends,tegnesaker,Barbier,klær,klistremerker,hårbøyle og annet jentestæsj.Eter gavene satte de seg til bords og spiste pølser.De spiste,tulla og kosa seg.Men så utrolig flinke barn,det må jeg bare få si!!


Koser seg med pølser!

Så fikk de leke igjen før det ble kaker!Og gjett om kaken falt i smak!!Ikke så rart det,den flotte apekaken!!Kaken måtte jo matche invitasjonene,og alle vet jo at Jessicas beste venn er Ape.
Ungene flokka seg rundt å sto og beundra den fine kaken.Og alle måtte så klart smake!
Apekaken var sjokoladekake med marsipanlokk,i tilegg hadde vi muffins.Og det ble spist masse kaker altså,helt overraska jeg:)
To timer går fort,men de rakk og leke ennå litt mer før de ble henta og fikk med seg hver sin godispose.
Noen av de voksne ble igjen litt lengre og prata mens vi rydda litt.Ble ikke så mye rot,litt kakesmuler på gulvet bare.
Mannen og jeg kunne puste letta ut over at det gikk så fint!


Her beundres kaken!


Fineste apekaken!!

Benjamin var hos foreldrene mine i mens vi hadde bursdagen og han kosa seg.Jessica hadde med godispose til han,og det var stas!
Så skulle de videre til svigers på overnatting,lenge siden de har vært på overnatting der så det var kos for de.
Mannen dro på julebord og jeg var helt alene.Lurte på om jeg skulle ut en tur jeg og,men sofan frista litt mer:)Jeg sovna tilslutt på sofan i 24 tiden,karra meg inn i senga og våkna 4.30 da mannen kom hjem.Litt av et klokkeslett å komme hjem på....

I dag sov jeg helt til 11.30!!Kan ikke huske sist jeg gjorde det.Jeg har støvsugd og vaska før vi henta barna.Mannen har vært lettere redusert,men det kan han takke seg selv for.
Ungene har fått kalenderne sine som er Kindereggkalender.Pakkekalender utgikk i år da jeg syns det blir dyrt og det blir veldig mye fokus på pakker denne måneden da Jessica har bursdag og det er jul.
Jeg syns så klart det er gøy med pakkekalender,men det er ikke lett og finne på noe og som jeg sa,det blir fort dyrt!


Glade barn med kalenderne sine:)Hvordan kalender har du til barna??
Har du hatt barneselskap??15 Kommentarer


Lexibook-nettbrett for barn

Lexibook er et nettbrett for barn.Det er enkelt og bruke og er designet for barn.Med foreldrekontrollen kan man trygt la barna få sitte alene.
Det er 38 forhåndslastet apper og spill,2,5 time med filmer,20 sanger og mye mer.
Det er Lego Friends,Lego Chima,Vennebyen og flere kjente.Blandt de 19000 appene og spillene finner du blandt annet Temple Run,Instagram,Angry Birds,Skype,puslespill og mye mer. Altså mange valgmuligheter for store og små.
Denne dumpet ned i posten hos oss og ungene var elleville.Vi syns kanskje at den var litt vansklig og skjønne til og begynne med,men vi må jo bare sette oss inn i det,og vi lærer jo fort,barna også.
Småtassene sloss nesten om den,hehe!!
Benjamin satt pal og kikka på Vennebyen og Jessica ble helt frelst av Lego Friends.Vi må nok se om vi ikke kan finne Brannmann Sam for Benjamin også,en stor favoritt her i huset.
Jeg har sett på noen av spillene,og de ser morsomme ut,var et der man kunne lage sine egne hamburgere,nam:)
Må også legge til at det er to kameraer på denne,så da er det bare og knipse bilder.

Så jeg vil tro at det er noe for enhver smak på dette nettbrettet.En fin julegave eller bursdagsgave til "de håpefulle;)"


Benjamin er oppslukt av Vennebyen:)

//sponset innlegg//

                                                        10 Kommentarer


hits