Tror han angra litt….

Roger skulle jo jobbe i dag og jeg skulle vært på trening nå på morgenen.Men sa i fra at jeg ikke kom pga barnevakt så tidlig.Men snille MammaMaiken tilbydde seg å ha henne,da kunne Noah og Jessica leke.Men jeg sa jeg hadde sagt nei til trening,men kjempekoselig å tilby det,tusen takk:)
Så jeg fikk sove til 8.30,deilig.Men Jessica derimot våkna klokka 5.30!!!Da tror jeg Roger angra på at han sa han kunne stå opp med henne siden han skulle på jobb.De sto opp 6.30.Min kjære er ingen morgenfugl og kjempe vanskelig å få ut av senga om morgenen,men han sto nå opp,hihi:)Så da må vel han få lov til å sove litt i morgen.

november 905
Snuppa:)

Tenkte egentlig å ta en tur til byen,men Jessica nekter å sove ennå så tidlig hun våknet,så jeg får se an.

Hvordan har du det i dag??

4 kommentarer
  1. Her er snøen endelig kommet! Våknet opp til hvite marker i dag. Herlig! Sofie har morgenblunden sin på sofaen, tenker vi skal nedover å sjekke ut Lofotsenteret etterpå;)

  2. Jeg fikk sove til kl 10 idag!! Det var godt det…Jeg er så heldig å få sove så lenge jeg vil både lørdager og søndager. Men det har jo noe med at lillemann sover lenge selv, Arild står som regel opp ved 830 tiden (får ikke sove lenger) og lillemann står opp ved 9 tiden.
   Idag skal vi til mamma’n min. Hun skal feire bursdagen sin (som var den 9/11) Har blitt utsatt pga sykdom. Lillemann sover en liten dupp nå mens vi gjør oss istand:)
   Kos dere idag;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg