Søndag.

I dag lot jeg min kjære få sove litt lenger,snill som jeg er,hihi!!Så da var det opp klokka 6,30 for vesla og meg.Vi lekte og kosa oss og spiste litt frokost.
Men sove, det er oppskrytt hos Jessica,tok en powernap før det var full rulle igjen.Også så bestemt når vi skal skifte bleie,vrir og bukter seg,så det er en kamp om dagen.Paps sto opp så da fikk de kost seg litt også.
november 957
Jessica koser Bongo.

Etterhvert måtte Jessica gi etter å sov i hele to timer!Da ble batteriene hennes fullada igjen,og hun lekte litt før vi skulle ut å se på at juletreet ble tent i byen.
november 963
Morro med Minnie Mus!

Vi kledde på oss for det var jo tross alt 3 minusgrader ute og ganske surt.Var endel folk på torvet for å se treet bli tent.Jessica dansa i vogna si da nissene på låven ble syngi,søte snuppa vår.Hun skjønte nok ikke så mye,men tror hun koste seg.Det begynte å snø mens vi var ute,og det gjør det ennå.
Vi trilla en liten runde,men det var surt ute så vi gikk tilbake til bilen.Kjørte innom mamma og pappa en svipptur og fikk med oss nylagde kromkaker hjem.
november 968
En liten rosa bamse:)

november 972
Godt innpakka i vogna si.

november 973
Jessica og mamsen:)

november 979
Snuppa vår med rød nese ute i kulda:)

Da vi kom hjem var det leggetid for Jessica.Roger og jeg har spist amerikansk gryte og sett på den nye danske serien på tv2.Vi så forresten Four Christmases i går,den var morsom syns jeg:)Lo godt!

Ha en fin adventskveld!

7 kommentarer
  1. sv: har ikkje pynta med nisser og sånt enda,har pynta me lilla løper på bordet,og litt anna pynt =) nisser kjem fram i midten av desember dei =)

  2. Koselige bilder da! Fikk du julestemning da? 🙂
   Vi bruker ikke mer enn 20-25 minutter til Sverige. Hvor lang tid tar det for dere? Veldig greit å handle mat, brus osv til jul der ja. Vi er der jo så ofte, så det er ikke rare handelen vi gjør der men. Uansett veldig kjekt:)

  3. Anita:Det var veldig koselig,men fikk egentlig ikke julestemning,litt tidlig ennå.
   Til Sverige kjører vi på 2 timer tenker jeg,noen ganger tar vi båten fra Sandefjord til Strømstad(jeg hater å kjøre båt).Vi gjorde det ifjor på denne tiden,jeg var 37 uker på vei,og været var ikke akkurat bra nei.Angra veldig.(Jeg fødte i uke 38).Så flaks at vi ikke venta lenger med å ta turen,hihi!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg