“Partyløve!” og litt mimring

Siden sist har jeg vært avgårde en liten tur.Jeg har vært på Holmsbu med ledergruppa på jobben(budsjettsamling.)
Var litt i tvil om jeg skulle være med men jeg ble altså med og angrer ikke på det.
Det betydde at barna måtte til pappaen sin et par dager før de egentlig skulle dit,de var litt lei seg for at jeg skulle avgårde,men vi tar det igjen en annen gang.Kan jo hende papsen skal noe også en gang.


Ape og Jessica er klare for en ny skoleuke.

Jeg har aldri vært på Holmsbu før,men det var virkelig flott der,og tipper at det er ennå mer flott om sommern.
Vi har for det meste hatt foredrag osv,men også middag og fest(og jeg er ingen “partyløve.”)Ble ganske så sent på mandag,og tidlig opp tirsdag.Lenge siden jeg har vært på fest altså.La oss 01.30.Lå og fniste og lo før vi sovna.Vi bodde i villaer med flere soverom,kjempefine!Nesten som å være på leirskole igjen,fnis…


Feststemte jenter:)

Fikk med meg en flott solnedgang før vi dro hjemover.Fikk tatt noen fine bilder,men et speilreflekskamera hadde vært tingen der og da:)
Helt utrolig at vi er i november,mildvær og helt greit bortsett fra mørket.Plutselig kommer kulda.
Nå må jeg begynne å planlegge bursdagsfest for snuppemor som fyller 6 år i desember.Det blir jentene fra klassen og voksenfest.Må bare bestemme oss for datoer.Men greit å feire litt i god tid før julerushet,for nå går ukene fort.


Solnedgang på Holmsbu

Savner småtassene nå,men dagene går heldigvis fort!Skulle gjerne hatt en klem av de,sukk….Og vips så begynte jeg å mimre litt og kikke på “gamle bilder…”
Det er så artig å se på disse bildene,og jeg er så glad for alle bildene jeg har tatt og for bloggen som er fullstappa med minner som kanskje hadde blitt glemt ellers.Nå lurer jeg egentlig på om du er ofte på fest,og om du var ofte på fest før du ev fikk barn?

10 kommentarer
  1. Så fine bilder! Virker som du har hatt det fint på tur. Partyløve er ikke jeg heller, men liker å samles til et venners lag av og til.. Vi er aldri ute på raill, som vi sier her..koser oss heller hjemme:) Fnis!

  2. Famwangaasegg:
   Aldri ute jeg heller,drikker ikke alkohol heller.Men koselig å samles eller å gå ut og spise:)
   Deilig og være hjemme,hihi:)

  3. Ikke mye festing her heller, men vi koser oss utrolig når vi kan snike oss bort med et vennepar og kose oss:) I år blir det ikke noe julebord på jobben til mannen heller så det blir ingen utskeielser der i år=/ Jeg hadde vel min “glansperiode” før jeg fikk barn og det er veldig gøy å tenke tilbake på det, hihi:)
   Klem

  4. fembarnsmamma:
   Jeg hadde ingen glansdager før jeg fikk barn med tanke på festing,men jeg tok det igjen på hockeybanen,det var mine glansdager.
   Klem

  5. Så flott at du fikk festet litt… Hyggelig med gode kolleger, og ikke minst og få fnist litt ekstra;-) Det er gøy det i blant! Jeg er ikke så ofte på fest, men det hender jo 😉
   De er så skjønne de “gamle” bildene av småtrolla. Jeg kjenner godt til den når man skulle ønske man bare kunne få klemma litt på barna når de ikke er der. Nå er jo mine så store at de gjerne kommer innom i blant selv om de er hos pappaen, så det er deilig! 🙂 Klem.

  6. Hihi, kosligt med en fest med kjekke folk. 🙂
   Eg går på konserter når noen band eg liker spiller rundt her. 🙂
   Nå er det ny konsert neste helg, å da skal eg også på forspill sammen med kjente og ukjente. 🙂
   Ellers har eg vært på noen privat fester hos naboen (slekt), det er ikke så ofte, men eg er mer på fest nå (hos naboen) enn hva eg var før. 🙂
   Barn har eg ikke 😛

  7. Stine:
   Jeg var edru,men gøy allikevel:)
   Tiden går så fort,jeg kan ikke skjønne at Jessica fyller 6 år.
   Skal ta med Jessica på kino i dag selv om hun er hos Roger.
   Har min siste “offisielle” jobbehelg,så går jeg over til å jobbe bare ukedager og om jeg vil jobbe helger.
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg