Kinodate

Her er jeg igjen-noen som har savna meg??!
Det har ikke skjedd så mye gøy eller spennende i det siste,bare jobb,litt avslapning og besøk av ei venninne.På fredag var snuppa syk med feber så jeg var på besøk hos henne en liten tur.Hun syns det var godt med besøk av mamsen.Lillebror var i barnehagen så han fikk jeg ikke sett.
Søster var pjusk og var derfor hjemme fra skolen,første dagen hun har vært borte fra skolen faktisk.
Også snødde det!!Benjamin var visst veldig ivrig på å gå ut og grave,hihi:)
Snøen forsvant like fort som den kom.

Jeg har hatt jobbehelg og ble bedt til foreldrene mine på pizza i går kveld.Jeg tusla bort i mørket med musikk i øra,ikke langt å gå og godt med frisk luft.
Eller så er det koselig å ha Bongo her når ungene ikke er her,veldig godt selskap i henne:)


Koselig med kanin:)

Kinodaten var i dag og det var med frøkna mi:)Hun kom til meg på jobb og vi gikk til kinoen å så Karsten og Petra’s jul.En veldig koselig film,tok nesten til tårene noen ganger.
Vi koste oss begge to.Benjamin ville ikke være med å se,han liker nok litt mer action,men han kunne fint vært med,men tipper han hadde begynt å kjede seg litt underveis i filmen.
Kjørte Jessica til papsen etter filmen og ble med inn for og få noen kklemmer og nusser av lillebror.Veldig godt å se de begge to,Jessica ville ikke gi slipp på meg og det er alltid tøft.Ikke mange dager igjen før de kommer til mamsen igjen:)
Jessica var i grei form,ingen feber,men forkjøla og vondt i halsen.


Klar for kino!


Pass opp,her kommer lillebror!

Nå tenker og planlegger jeg kalendergaver,de skal få pakkekalender her hos meg(de dagene de er her.)julekortbilder skal jeg få tatt og barneselskap for snart 6 åringen!
Bilder til julekort må jeg prøve å få tatt til helga i dagslys(det lille lyset som er på dagen.)

Også vil jeg gratulere verdens snilleste pappa som alltid stiller opp for oss med farsdagen i dag <3

Nå må du fortelle meg om hva du driver med for tiden,skal du ha pakkekalender,har du vært på kino i det siste??

12 kommentarer
  1. Det må være forferdelig å gå fra barnet sitt slik som du beskriver=/ Men du har jo liksom ikke noe valg:( Godt at du får de hjem igjen snart:)
   Jeg er godt i gang med pakkekalendere og julekortene er i hus:) Det blir blanding av godtekalender og andre gaver. Noe nyttig og noe ikke fullt så nyttig;)
   Jeg har kjøpt inn Jul i Flåklypa og vi skal se den sammen før jul. Men kino har vi ikke vært på i det siste. Vi så Frost for en stund siden, men tror ikke vi har vært på kino etter det….
   Klem

  2. fembarnsmamma:
   Det er kjempetøft og jeg er helt på gråten selv.Men jeg må jo bare gå.Nå kommer hun på tirsdag,de dro jo til Roger forrige mandag da jeg dro til Holmsbu,og med jobbehelg i tilegg så ble det litt lengre borte fra meg denne gangen.Men dagene går heldigvis veldig fort.
   Koselig med kino,og du burde absolutt gå på denne julefilmen,den var rørende og fin:)
   Klem

  3. Vi så Karsten og Petra sist helg, på kinodagen. Veldig koselig film! Kan tenke det var koselig å få litt tid sammen med snuppa, og fint og komme inn og få nusset litt på lillebror også.
   Pakkekalender blir det her også, de dagene jentene er hos meg. Godt i gang, og kjøpte noen flere gaver i helga i Stavanger. Vanskelig å finne på noe til Othine som er snart 14. Blir bla. ting hun trenger. Julekort må jeg også snart få bestilt ja, i tradisjonens tro. Alltid koselig med julekort 🙂 God uke! Klem.

  4. Hva jeg driver med:
   finne sted å bo
   finne ny jobb
   bli vant til ikke å være sammen med ungene hele tiden..
   Så jeg sliter..
   men tror det blir bra til slutt.. det må jo det..
   Og ikke bar bra, men kanskje bedre..

  5. Stine:
   Det var veldig koselig!
   Jeg driver og ordner med pakkekalender,det blir litt klær og andre småting.Blir ikke så mange gaver da de bare skal få når de er hos meg.
   Klem

  6. myruin:
   Det blir mye bedre!Alt er ikke på stell her heller,men jeg har det bedre uten han selv om jeg ikke ser barna hver dag.

  7. I år får barna her gavekalender. Men de får kun i helgene. Fredag-søndag. Så har jeg kjøpt litt dyrere ting istedet. Filmer, spill etc. I første kalenderen får de sjokokalender (Mathias får Lego) så da har de noe hver dag i tillegg. Det blir dyrt nok. Men det er jo så moro 😘 i fjor hadde vi aktivitetskalender.

  8. Heisann…
   Her er det pakkekalender men gruuuu har ikke begynt på den engang ikke julekortene er klare heller , jeg henger etter som vanlig de siste par årene..
   Klem til deg

  9. Gunn Berit:
   De får pakkekalender de dagene de er hos meg,litt forskjellige ting-blir dyrt nok ja.
   Veldig morro syns jeg og,stas for ungene:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg