Løse tenner

November er årets gråeste og mørkeste måned syns jeg,det har jeg alltid syns.Heldigvis er vi halvveis alt,og neste måned snur sola igjen,hurra for det!!
Ungene er på plass hos meg igjen,og Benjamin kasta seg over lekene sine.Jessica kom i går,hun pleier som regel det,komme en dag før lillebror for å ha litt tid med meg alene fordi hun trenger det.Om ungene trenger litt tid alene med en av oss foreldre så får de så klart det.
Jeg henta storesøster på skolen i går,og det er alltid så koselig!
Vi handla inn mat og dro hjem for og gjøre lekser.Hun fikk unna alle leksene,veldig greit.Flink er hun også.


Norsklekse.

Plutselig avslører hun en hemmelig for meg,hun har hele 3 løse tenner!!De to nede har vært litt løse en stund,men nå var den ene fortanna oppe løs også,og mye løsere enn de nede.
Det lyste av øya hennes,for dette har hun ventet på,alle de andre mister jo tenner,til og med de som er yngre enn henne.
Så nå venter vi i spenning på at de skal løsne ennå mer og falle ut.
Og jeg syns så klart at det er like gøy,fnis…Husker ikke helt når jeg mista mine tenner,men jeg gikk sikkert i 1 klasse,men jeg var 7 år da jeg gikk i 1 klasse.
Jeg syns de blir så søte når de er tannløse.Husker jo veldig godt når de første tennene poppa fram da hun var baby,hun var sent ute og var 11 måneder når den første tanna poppa fram.Benjamin var 9.5 mnd,så de var ganske sene begge to.


Jenta med tre løse tenner:)

Henta lillebror i barnehagen i dag,og han ble så glad da jeg kom.Og søteste gutten sa:”Mamma,jeg er glad i deg!”Smelter jo helt.
Vi har kost masse,og han har leika med sine elskede brannbiler.Jessica har pussla på med sitt,og de har leika sammen.
Lillebror sovna nesten i det han la hodet på puta.


En liten luring!


Benjamin og brannbilene:)

Når mista du tenner,og om du har jevngamle barn som meg,har de løse tenner??

5 kommentarer
  1. Sander mistet en jeksel i går og var strålende fornøyd med pengene han fikk for tannen:) Håper at Jessica sine tenner sitter veldig løst så de detter ut snart da;)
   Nå er det bare grått, trist og klinete ute=/ I tillegg så har barnehagen til Mats revet ned alle uteapparatene for de skal lage nytt uteområde. Så nå er det kjedelig å være ute der….. Men bli nok veldig gøy å få nye lekeapparater;)
   Klem

  2. Så spennende med løse tenner. Thea har hatt noen løse tenner, men de er ikke løse lenger? Vi var til tannlegen på kontroll, og da kunne de se 6 års jekselen ligge klar (røntgen), i tillegg til noen tenner nede:)
   De er jo så nydelige når de er tannløse disse små<3
   Så fine der er begge to:)

  3. Famwangaasegg:
   Tennene nede har vært løse en stund,men de blir liksom ikke løsere?
   Men den ene tanna oppe håper jeg detter ut før jul,hadde vært morro:)
   Tannlegen så 6 årsjekslene her også:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg