Virvelvind

Popper innom her,har egentlig ikke så mye å skrive om.Det er dystert og mørkt ute,man vil liksom bare ligge under dyna hele dagen,eller sløven på sofan å se på serier.
Men her ringer vekkerklokka 06.00 hver dag.Da står jeg opp og ordner meg,smører niste til ungene,og vekker de ca 6.45.Og de er ikke lette å få opp for å si det sånn!
Benjamin skal rekke frokosten i barnehagen til klokka 8 og Jessica begynner 8.30 på skolen.Hun vil ikke på sfo om morgenen,så jeg følger henne inn i skolegården og venter til de har gått inn før jeg forter meg på jobb.
Når barna ikke er her så begynner jeg klokka 7 på jobb og jobber lengre,helt greit.
Dagene etter jobb,skole og bhg tilbringer vi innendørs,det er jo mørkt klokka 16 nå,nitrist!!Torsdager er frøkna på trampett,de trener i en time.I dag hadde lillebror med seg ipaden sin siden han kjeder seg litt noen ganger.


Underholdning mens han venter på søster.


Morro på trampett med forskjellige apparater og trampoliner.

Lørdager er det svømmekurs for søster,viktig å bli trygg i vannet!Lillebror er ikke med på noe ennå,det kommer nok senere en gang,han er litt annerledes enn søstra si på det området.Hun er en virvelvind som elsker å bevege seg,danse,løpe,gå på ski,sykle.Sånn har hun vært siden hun var bittelita:)Nesten så hun ikke klarer å sitte stille noenganger.
Blir spennende å se hva Benjamin velger og prøve av aktiviteter etterhvert.Ishockey kanskje…..


Elskede unger!!

Etter treninga i dag lagde ungene seg et kosehjørne og der satt de med ipader,mat og pepperkaker.Kaninen kom å stjal en pepperkake av de,fnis….
Benjamin var nok trøtt,for han ba om å få legge seg.
Som dere ser så har Jessica ny lue(den sover hun med.)vi er jenter med luedilla her(de har noen luer disse barna)kremt….Votter til denne lua også.
Det skulle egentlig være en kalendergave,men det utgikk da to nysgjerrige små fant en pose med litt forskjellig i,jada….Fikk snakka meg vekk med de andre tinga,men jentungen falt pladask for lua.


To som koser seg:)
Går barna dine på noen aktiviteter??

6 kommentarer
  1. Fytti, jeg skulle ønske at dette regnværet kunne gi seg….. I dag ha det vært mørkt hele dagen=/ For 12 år siden var det snø og den snøen lå hele vinteren. Vil mye heller ha snø enn regn!
   Hihi,så søte kosebarn;)
   klem

  2. Klokka seks er tidlig på, skjønner at barna er trøtte da ja..:/
   Her har vi barn 50%, og hun er og kjempe trøtt på morran, og sover gjerne lenge i helgen:) Syns synd på henne når jeg må dra henne opp, og hun ikke vil.. Må du smøre matpakke til Benjamin hver dag, eller får han frokost i barnehagen?
   Hos oss er det kun en matpakke i uka, resten får de i barnehagen, veldig deilig:)
   Ha en fin fredag!
   Linn

  3. fembarnsmamma:
   Nå har det regna non stop i flere dager,er så lei!!!
   Snøen kan komme i desember,da blir det koselig ute:)
   Klem

  4. Linn:
   Barna står ikke opp 6,vekker de 6.45.Syns ikke det er gøy å vekke de.Men jeg må på jobb og de i bhg og på skolen.
   Smører mat til Benjamin hver dag(frokost)resten får de i bhg.
   God helg!!

  5. Her er det også bare regn om dagen, veldig kjedelig vær om dagen 🙁 Ja det er tilgi og stå opp, er ikke noe morsomt og vekke barna så tilig men en må jo på jobb og tjene penger til og klare seg så en har ikke noe annet valg 🙂 jeg står opp 04.30 og reiser rett over fem, har bare 12 min til jobben. Men det blir en vane det og, jeg har altid vært oppe tilig. Minste her våknet ALTID kl 05,00 noe jeg syntes var veldig tidlig den gang. Jeg var jo ferdig med klesvask og brødbaking før alle venninner sto opp 😉
   Viktig àt barna blir trygge i vannet, jeg var også på svømming med gutta på lørdager. Her har de jo bare svømming i 3 og 6 klasse noe jeg syntes er litt lite men.
   Ha en flott lørdag 🙂

  6. Laila:
   Nå har det regna non stop lenge.
   Står du opp 4,30,hjelpes!!!!!!
   Du må jo ha vært stuptrøtt da ungene våkna så tidlig.Her har ungene hatt en kort periode da de våkna 5.30.Da var de rundt 1 års alderen om jeg ikke husker feil.Og når det er mørkt ute er det grusomt å stå opp så tidlig.
   Svømming er viktig!I dag var det ikke no særlig for Jessica,gikk før timen var ferdig…
   Ha en fin kveld:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg