Tann til besvær

Nå er jeg lei altså!!Lei av regn og gråe dager og dette bekmørket.Litt snø og noen minusgrader er velkomne nå.

Dagen i går begynte ikke så bra,mista en bit av en tann da jeg spiste frokost-flott!!Har hatt masse problemer med denne tanna før,hadde betennelse i den og en rotfylling fra helvete for noen år tilbake(før ungene ble født.)Værste jeg har vært med på,bortsett fra ekstrem svangerskapskvalme.
Hadde så vondt at jeg måtte være hjemme fra jobb etter rotfyllinga,tok en haug med smertestillende,gråt gjorde jeg og…
Nå vil jeg bare bli kvitt hele drittanna!!Den ser absolutt ikke pen ut og den er vel antageligvis helt død også(håper jeg.)
Trekk den,kommer jeg til å si til tannlegen!Noe han sikkert ikke går med på,men hva er vitsen med å beholde en dau tann??Den sitter et stykke bak også,så det er ikke synlig.
Neste stopp tannlegen-ser tusenlappene flakse ut av vinduet…

Ellers i går var Jessica på svømmetrening-men hun hadde ikke helt dagen.Neste stopp var bursdagen til ei klassevenninne.Benjamin og jeg tok en liten byrunde før vi dro tilbake og var med på slutten av kalaset.


Denne vakre jenta er klar for bursdag:)

Resten av lørdagen tilbrakte vi hjemme i stua.Og det har vi gjort i dag også.Det slutter visst aldri å regne.
Vi fikk besøk av noen venner av ungene,så de lekte og styra på.Vi mammaene prata og fulgte med på de små.Jentene var mest nede på rommet til Jessica,de begynner å bli store.


Tøffe lillebror!

Vi spiste taco til middag,lenge siden sist.Lillebror ville gjerne ut en tur,så vi gikk ut i mørket og regnet.Gikk en liten tur,godt med litt luft.
Ganske så sløv dag egentlig.


Tacosøndag med disse to:)


Her er vi-trekløveret <3

Da vet dere hva jeg skal i morgen-ringe tannlegen så fort de åpner.Spent på når jeg får time og hva de syns jeg bør gjøre.


Flere med tannbesvær??

 

6 kommentarer
  1. Hørtes kjent ut med tanntrøbbel…. Jeg vet ikke hvor mange tusen min trøblete tann har kostet meg jeg=/ Først masse styr for å finne ut hvilken tann som var problemet, så rotfylling og så knakk dritten:( Men tanna mi synes og jeg kan ikke trekke den. Men nå har det vært rolig på den en stund:) Lykke til i morgen, håper at du får time fort:)
   Klem

  2. Jeg mista å nettopp del av en tann… Var heldigvis ei visdomstann. Ble henvist til sykehuset for å trekke den og forhåpentligvis de to andre jeg har. Den siste må opereres ut… Helt greit å gjøre det på sykehuset da man kun betaler egenandel der 😊 Lykke til hos tannlegen 😃

  3. uff ja!!! Jeg fikk grusomt vondt i en jeksel forrige helg. Jeg har vært uheldig med mine tenner og har ikke vært flink å prioritere kostnaden. Så jeg har trekt 3 jeksler 🙈 jeg har absolutt ikke råd til tannlegen nå-så jeg knasker ibux. Men må nok bare spare til rotfylling. Trist at vi ikke kan få dekt litt hos tannlegen-tror mange dropper det fordi de ikke har råd. Passer ikke perfekt rett før jul! Håper du fikk time og at det ikke ble så dyrt…klem

  4. Gunn Berit:
   Jeg fikk time i neste uke.Jeg trekker nok hele tanna,orker ikke mere styr med den.
   Man skulle virkelig fått noe dekt ja,mange som hopper over å sjekke på flere år,og det straffer seg jo.
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg