Dagene

Dagene går egentlig veldig fort når ungene ikke er hos meg,og det er jo bra!Da går dagene kjapt til jeg ser de:)
Jeg jobber litt mer og ordner litt ting og tang,og slapper av.
På fredagskveld  var jeg hos ei venninne,jeg tok med kinamat på veien som vi koste oss med når barna hennes var i seng.Vi spiste skravla og koste oss,hadde så klart godis også:)Jeg var ikke hjemme før 00.30.Midt på natta for meg,men veldig koselig!!
Har forresten vært hos mormor en tur også,og nå vet hun at jeg og Roger har gått fra hverandre,litt godt det også,og hun så at jeg hadde det fint.
Jeg var jo veldig usikker på om jeg skulle fortelle det,men nå er det gjort.

I går skulle jeg og mamma på en tur på senteret,men endte opp på både Sandvikasenteret og Ikea.Jeg skulle ordne de siste pakkekalendergavene og bursdagspresang til Jessica.Nå er nesten alt i boks,mangler en gave til henne,ferdig i god tid denne gangen!Nå mangler jeg bare julegavene,Benjamin sine er jeg ferdig med.Litt usikker på hva storesøster skal få,ikke så lett når hun har bursdag en uke før jul.

Noen som vil gjette hva hun får til bursdagen sin??

Men pynter til jul,det gjør jeg ikke ennå.Alle får gjøre som de vil,men det er da veldig tidlig å ta fram pynten i november!!??
Adventsstakene skal få komme frem neste søndag(må bare kjøpe først.)
Jeg er nok litt gammeldags,men jeg venter med pynting til nærmere jul,julen blir jo helt utvanna om man pynter nå syns jeg.Men meg om det….


Småtassene i fjor,november 2013:)

I dag våkna jeg opp til snø,men nå regner det igjen så da forsvinner vel snøen.Hadde vært okay med litt snø nå,og noen kuldegrader.
Jeg har ordna litt her hjemme,vært å spist kjøttkaker hos foreldra mine og pakka inn kalendergavene(siden jeg er elendig på gaveinnpakning gjorde mamma det,fnis….)


Nabolaget i dag

Fikk sett ungene litt i dag også,var innom med vinterdressen til Benjamin,så da fikk jeg noen gode klemmer.Frøken snupp ville helst være med meg hjem,ikke så lett alltid.Det er det som er tøft,når de gråter og vil være med deg…


Vi tre!!

Ha en fin søndagskveld:)

Hva har du gjort i helga??

8 kommentarer
  1. Jeg pynter litt med nisser og slikt til advent. Men jeg pynter mest da julen bare er noen dager unna. Jeg skjønner ikke helt greia med å pakke bort julepynten nesten før de røde dagene er over. Det er jo da man skal nyte julen….?? Jeg venter med å pakke den bort til hverdagen er her igjen;)
   Her pøsregner det, bah=/ Jeg vil ha snø!!!
   Klem

  2. Kjekt å se snø, håper vi får noe her også, i alle fall før vinteren er over. Snø på julaften hadde vært noe 😀
   Vi har også hatt kjøtt kaker i dag 🙂
   Kjekt at du fikk sett småtassene litt i dag da. 🙂
   Eg er syk så har ikke gjort så mye, men er heldigvis på bedringens vei nå 😀 Fredag var det idol jr. idol og senkveld på tv + spilling etterpå.
   Har vel vært noe spilling hver kveld 😉 hihi.
   Fine bilder du har tatt. 🙂
   Kos deg Nina 🙂

  3. Kjempefint bilde av dere 3 🙂 Godt at tida går fort når de ikke er der. Pyton og vente og vente når tiden går langsomt. Fint med litt hjelp av mamsen til innpakking av gaver. Ha ha… Jeg pakket selv inn bortimot 50 gaver i går (kalender- og julegaver). Høres ut som du har hatt ei fin helg. Sikkert godt og få sagt det til mormor, og aller best når du har kommet litt ovenpå og hun kunne se at du hadde det greit. God uke! Klem.

  4. Hei,
   Jeg er Camilla og er fra Kongsberg….flyttet og bodd vekk fra Kongsberg i over 18 år, men flyttet tilbake for ca ett år siden med mann, datter og hund for å bo nærmere familie. En tilfeldighet at jeg tittet innom bloggen din etter at den lå som link på Laagendalsposten. Og har siden vært innom nå og da, da det er en kjempe koselig blogg:-) Du har to flotte barn og syns du har flotte familieverdier….en levende hverdagsblogg som virkelig viser hvor glad du er i barna dine! Du vet nok hvem jeg er, og jeg håper og tror noe som hører fortiden til, er noe vi begge ikke er så stolte av:-)

  5. fembarnsmamma:
   Jeg pynter ikke så mye,littegrann.Skulle kjøpe adventstjerne i dag,utsolgt,de skulle få inn så satte meg opp på liste.
   Er sliten nå,jobba 9,5 time i dag,puh!!!
   Snøen er borte her.
   Klem

  6. Stine + 2 jenter = sant:
   Takk for det!!
   Skal bli godt å få hjem Jessica i morra,lillebror kommer på onsdag.
   Var godt å få sagt det ja,da vet hun at jeg og barna har det fint.
   Ha en fin uke!
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg