I kassa på Rema

Så var det lørdagkveld,ungene sover og jeg har inntatt sofan.Hva har vi gjort de siste dagene da tro?Ikke så mye spennende.
Bare vært her hjemme etter mørkets frambrudd,og det er jo omtrent da jeg drar fra jobb,begredelig spør du meg.
Jeg har vært så trøtt i det siste,kunne sovi dagen lang tror jeg.

Fredag,altså i går merka jeg at storesøster ikke var seg selv da hun sto opp,virka litt utilpass og “rar.”Hun ville ikke på skolen,sa hun hadde vondt i hodet.Ikke lett å vite om det er sant eller om hun bare ville være hjemme.Jeg prøvde så godt jeg kunne,men nei,vondt i hodet vil ikke på skolen.Jeg skulle absolutt vært på jobb men måtte da bli hjemme med skolejenta.
Jeg tippa på at det var noe mer som lå bak,så etter en prat med både meg og pappaen så er ting litt klarere.Hun er lei seg pga alt som har skjedd,og noen dager er litt vanskligere enn andre,skolen går fint,ikke så fint på sfo,der vil hun helst ikke være.Men nok om det.Hun trang nok bare en dag sammen med mammaen sin hjemme,så sånn ble det.


Hjemmedag med mamsen og Ape:)

Lillebror har det helt fint,savner så klart pappaen sin når han er her.Vi prøver så godt vi kan og gjøre det beste ut av situasjonen.
Vi koser,leker,prater,tuller og gjør ting sammen.
Kanskje det er lillebror som trenger en dag hjemme en annen gang.


Go’gutten min!

I dag var siste gang på svømminga for frøkna,fikk diplom og greier.Håper hun vil fortsette etter jul også,må jo lære seg å svømme og bli ordentlig trygg i vannet.Men det er sånn at de også må ha hodet under vann,og der er ikke denne jenta ennå…men det kommer det også,etterhvert…
Benjamin var sammen med paps mens Jessica svømte.
Vi dro for å handle inn litt mat og jeg må bare få si at dama i kassa på Rema må være verdens hyggligste!Har du en dårlig dag så gå innom Rema.Det er så jeg vil gi henne en klem,vil nesten bare bli stående og prate med henne,virkelig ei koselig dame altså!
Og når vi var på Rema så måtte vi hilse på endene,de kommer så fort du nærmer deg med en pose,de vil ha en go bit:)


Hilser på endene:)

Vi ba mormor og morfar på taco i kveld.Og så hadde jeg plutselig kjøpt ny(brukt)seng til lillebror av ei venninne.Snille morfar som kjøpte den.Hvordan kan jeg noensinne få takke de nok,de gjør så mye for oss,det holder ikke å si takk…sukk…
Vel,lillebror har ny seng ja…han har juniorseng nå(etter Jessica.)Jeg elsker den senga og er egentlig ikke klar for å si “hadet” til den.
Siden de fortsatt sover med meg så står senga (den nye/brukte) i boden.Juniorsenga står fortsatt på rommet hans.Jeg må bare klare å gi slipp på den(hørt noe så tåpelig?)
Vel,vi henta senga og vi spiste taco og kosa oss.Ungene ble litt gira,så i morgen må vi ut å lufte oss.

Og endelig så dukka den etterlengtede kjolen til Jessica opp(Frostkjole.)Har venta i eeeevigheter.Kjøpt på Ebay for 84 kr,min venninne som ordna det,takk snille du:)!


En liten prinsesse…

Det var litt histen og pisten herfra,håper du har det fint og fortsatt god helg!


Er det noen du vet om som er hyggelige et sted du handler,som gjør at du bare har lyst til å bli stående og prate??

2 kommentarer
  1. Så gøy med ny seng. Da blir han plutselig stoooor gutt:) Du får ta deg en liten stille stund sammen med senga før du kvitter deg med den. Det er jo mange gode minner forbundet med den:)
   Veldig nydelig Frostjente:)
   Klem

  2. fembarnsmamma:
   Rart med sånne ting altså,at man knytter seg til det.Det var ingen sak med sprinkelsenga,men dette er annerledes…
   Jada,Frost er populært her i huset.
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg