1 advent

Skal si dere er flinke til å legge igjen spor etter dere…litt kjedelig å blogge da,men jeg popper nå innom.
Sitter her helt gjennomfrossen etter å ha vært å sett på juletreet bli tent i byen.Ungene gleda seg til å se at treet ble tent og at nissen skulle komme.Men det varte og rakk og jeg var på nippet til å gå når det nærma seg 1.5 time på torvet,minikonsert,masse babbel osv.Langtekkelig for alle barna som venta på nissen.Litt skuffa som mamma her,det må jeg bare si,koselig musikk altså,men det ble litt lenge.
Og godisposen inneholdt masse reklamegodteri for byens næringsliv,ikke noe spennende godteri for en smårolling.
Vi var nå på plass,fikk masse frisk luft og jeg holdt på å fryse av meg tærne.Ungene var heldigvis varme i dressene sine.Lillebror har arvedress etter søster,veldig kjekt!!


Denne svede i lufta over torvet.


Ungene er klare for å hilse på nissen.

Tidligere i dag gikk vi ut på formiddagen å tok bilder til julekort.Og jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet.Legger ikke ut bildet jeg skal bruke,for noen av mine lesere får julekort fra oss.
Helt rart at det er 1 advent,jeg syns tiden etter at vi flyttet har rast avgårde,og jeg har liksom ikke hengt helt med i svingene syns jeg.Har jeg gått glipp av noe disse månedene tro,eller er det bare jeg som føler det sånn?

Nå skjer det endel framover,barneselskap til helga,frøkna fyller 6 år om 15 dager,og det er jul like etterpå.Jeg har ikke pynta noe her hjemme.Har bare tatt fram adventsstaker og julestjerne.Pynte det gjør jeg når jula er rett rundt hjørnet.Ser ut som “trenden” er å pynte tidligst mulig,jeg er “gammeldags” så jeg venter litt til😉


Søtnosene har tatt julekortbilder.

Ungene sover og de gleder seg masse til å åpne julekalenderen i morgen:)Og Jessica gleder seg også til å dele ut innbydelser til jentene i klassen sin,hun har skrevet på konvoluttene helt selv!
Bongo og jeg skal sløven litt på sofan før vi legger oss.
Ha en fin adventskveld!

Har du vært ute å sett på julegrana bli tent??

22 kommentarer
  1. så fin blogg du har! håper du har hatt en fin dag :)jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, og jeg hadde satt pris på om du stillte noen spørsmål 🙂
   ha en fin kveld!

  2. Vi var en tur i byen, men det tok ikke så lang tid. Veldig hyggelig å se på nissetoget og nisseposen var ganske bra i år. Eller bra og bra….. men den var vel vært verre for å si et slik;)
   Jeg har pyntet litt til jul, men venter med resten. Det er jo de som allerede har pyntet juletreet…. Hvordan holder de det grønt helt frem til julen lurer jeg på:o
   Klem

  3. fembarnsmamma:
   Jeg ble veldig skuffet over opplegget her altså,og godteposen var latterlig!
   Jeg må nesten le av de som pynter juletreet nå,hva er vitsen liksom:)
   Klem

  4. Så enig med deg angående julepynting, advent er julestjerne, lys på trærne ute, og lilla lys og adventskalender:)

  5. Tusen takk for at du deler så mye med oss på bloggen💜 du har noen aldeles nydelige barn💜 er altfor dårlig til å kommentere, men leser alle innlegg og gleder meg til nye💗 Jeg var selv å så på kirketorget og opplegget der var iallfall ikke for barna😞 selv min store 12 åring syns det var lenge å vente.. 2 åringen sovna i vogna.. Kanskje like greit.. Julestemningen fikk vi heldigvis på lågdalsmuseet på formiddagen🎄 god klem fra Ellen Marit

  6. Ellen Marit:
   Tusen takk,så koselig å høre:)
   Nei,jeg syns opplegget var skikkelig dårlig,flere som har sagt det,så håper de skjerper seg til neste år.
   Vi var ikke på Lågdalsmuseet,men får kanskje prøve det til neste år:)
   Jobber du fortsatt på blomsterbutikken?Må stikke innom deg å si hei en dag,du virker så snill og koselig:)
   God klem tilbake:)

  7. Tusen takk💝 j er på mester grønn jeg vet du💝 bare hyggelig hvis du stikker innom en tur💝

  8. Feirer ikke jul jeg, men måtte bare kommentere den søste genseren til Jessica. Helt skjønn:) og herlige Bongo. Ble helt varm i hjertet når jeg leste dere skulle sløve på sofan. Så koselig<3

  9. Anonym:
   Ja den genseren er herlig:)
   Feirer du ikke jul,kan jeg spørre hvorfor du ikke gjør det?Bare svar hvis du vil altså.
   Ja Bongo er en kosekanin:)

  10. Vi var på julemesse på Lørdag, og Søndag var vi først på julegateåpning, så tenning av julegrana på skolen her vi bor, og idag har vi vært på putti plutti pott ;-)) Masse “juleting” siste dagene, koselig! Vi pynter kun til advent nå, så kommer julepynten opp 22 Desember, jeg tviholder også på tradisjonene… det er da det er jul syntes jeg, nå er det advent:-)) At tida har gått raskt viser vel at du trives og har det bra nå, virker som du har tatt riktig avgjørelse når du valgte å flytta:-)

  11. Eva:
   Det hørtes koselig ut!Skulle gjerne vært på putti plutti pott med ungene.
   Godt det ikke bare er meg som syns det om julepyntingen.
   Jeg har tatt riktig avgjørelse ja,veldig glad for at jeg gjorde det også.

  12. Ops ser jeg glemte å skrive navnet mitt på forrige kommentar. Men feier ikke jul pga jeg er jehovas vitne. Er ikke døpt vitne, så er jo ting jeg gjør som ikke de døpte gjør. Feks. Yoga siden jeg har, me, øresus og mye skjevheter, så trenger jeg det. Hadde jeg døpt meg, så måtte jeg ha sluttet med yoga og det er grunnen til å ikke gjøre det. Går heldighvis fint å kombinere begge deler foreløpig.

  13. Tror egentlig ikke jul hadde vært noe å feire for meg. Er jo ting som sikkert er koselig med jul. Jeg og min søster har feiret jul en gg da faren vår levde. Han var ikke Jehovas vitne. Tokk oss med en gang til vår ene halvsøster. Husker ikke om jeg likte det. Men syns forøvrig jul starter tidligere og tidligere hvet år. Ja var foresten også på juleverksted hos vår gamle barnevakt for 2 år siden. Jeg satt bare å lagde smykker jeg. Ble invitert i fjor og, men da fikk jeg vondt i magen så måtte avlyse. Akkurat til henne vil jeg jo dra fordi jeg ser henne ellers aldri. Men å gi gaver i jula syns jeg er litt feil. Syns man skal gi gaver fordi man har lyst ikke fordi man må. Jeg gir gaver gjennom hele året. Julemat syns jeg heller ikke er noe godt. Eller engelsk julemat høres mer fristende ut, har sett på Jamie oliver. Men var i en butikk for litt siden og falt for en julepynt, ikke så bra. Var sån fin sikkert til å henge på juletre. Sån glitrende hvit snøfnugg, så fin! Er litt glad jeg ikke hadde penger da! Men nå sporer jeg snart helt av her😛😂😋

  14. Anonym:
   Veldig intresant å lese!Artig å høre litt om hvordan andre ser på jula,og særlig om de som ikke feirer jul:)
   Er veldig enig med deg egentlig,jula starter alt for tidlig.Virker som om dagens generasjon har startet en ny trend,altså ved å starte med jul tidligere og tidligere.
   Og gavene tar jo helt av.Da jeg vokste opp måtte vi vente til jul eller bursdag om vi ønsket oss noe,nåkan vi stort sett gå å kjøpe oss det vi vil ha hver dag.
   Gjør absolutt ikke noe at du sporer av,veldig artig å lese:)!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg