Gøteborgtur

Det og reise på tur med ungene det syns jeg er superhyggelig!De storkoser seg når vi bor på hotell og er på nye steder.Så i starten av høstferien var vi et par dager i Gøteborg.
Denne gangen bodde vi på Gothia Towers,jeg har bodd der en gang før og syns at det er et veldig fint hotell.De får et minus for at badebassengene deres kun er for spagjester og har 16 årsgrense-Benjamin som gleda seg veldig til og bade ble veldig lei seg.Men han fikk bade altså,vi gikk til Valhalla og bada i basseng der.
Været var ikke akkurat noe og skryte av disse dagene,men vi hadde det kjempefint for det vi.Når vi kom fram dro vi på Universeum,kikka litt i regnskogen der og på fiskene i akvariet.Men vi ble så varme i regnskogen at vi omtrent rant bort,så vi var faktisk ikke der så lenge.
Vi tok trikken ned til Nordstan for og spise.Det ble Pizza Hut!Beste pizzaen:)
Resten av kvelden var vi på hotellet,koste oss på rommet i 17 etasje.Ungene løp og turna i korridoren og vi var nede i lobbyen hvor det var ting for barna og finne på.


Her bodde vi i to netter:)

Morro på trikken!

Hotellselfie:)


Morro i korridoren og flott utsikt!

Da vi våkna på mandag bøtta det ned og blåste omtrent liten storm.Egentlig så var planen Liseberg,men så oppdaga jeg at det kun var åpent i helgene,flott jobba liksom-bah!!!!Ungene ble litt skuffa men det gikk over siden det ikke var særlig vær til og gå der.Vi ble “stuck” på hotellet til regnet ga seg såpass at vi kunne gå til trikken.I mellomtiden koste ungene seg med tv spill nede i lobbyen etter frokost.Vi bare tok det helt med ro fram til 13 tiden.Deilig det også.
Tok trikken ned til handlegaten og Nordstan.
Ble ikke så mye shopping men litt.Ble med en pose med litt stæsj fra Sephora,Kappahl og Stadium-må bare si at Stadium er en super sportsbutikk!!


Kjipt vær-men fin utsikt!

Tv
spill i regnværet:)

Venter
på trikken:)

Man blir jaggu meg sliten av og fly i butikker altså,rart det der.Ble en matpause på Mc Donalds før vi dro i svømmehallen.Jeg ble ikke imponert og vi var ikke der så lenge,viktigste var at ungene fikk duppa seg:)
Ble en kveldstur ned til byen før vi slappa av på hotellet før det var natta.Ungene løp rundt og jeg prøvde og holde følge:)Vi kjørte glassheisen opp og ned flere ganger,så moro-hihi:)


Morro med trikk!

Været ble bedre og det ble flott og se utover byen fra rommet vårt.

Søtnosene på vei til Nordstan:)

Etter frokost på tirsdag satte vi kursen hjemover med stopp på Nordby for shopping av litt mat og brus:)
Kost oss masse på tur men det er alltid godt og komme hjem også:)Fint med et par dager borte sammen med ungene;)

 

4 kommentarer
  1. Heisen på Gothia Towers er så morsom! Hihi, små barn, små gleder:) Jeg har så lyst til å ta med ungene dit til jul og dra på Liseberg da. Det var så hyggelig i fjor!
   Været kan man ikke gjøre noe med, så det er bare å gjøre det beste ut av det. Ser ut som om dere koste dere allikevel:)
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg