2019

Heisann!
Da er vi inne i et nytt år,jeg har ingen ønsker eller håp for dette året.Vil bare at familie,venner og alle jeg kjenner skal ha det bra.Vi har alle ting vi sliter med og jeg har vel finni ut hvem som er mine venner det siste året,jeg har også fått noen helt uventa nye venner,og det er koselig!Man vet virkelig ikke hva som venter rundt neste sving:)
Jeg er ikke ofte innom her,og det ser ut som bloggen muligens forsvinner om man ikke blir godkjent videre eller noe sånt.Det ville vært fryktelig dumt siden jeg har alt av minner her inne siden 2009.

Vel,nyttårsaften feira vi ute fra klokka 22.Vi spiste hos foreldrene mine før vi dro ut til akebakken sammen med venner.Vi tente bål,hadde fakler i akebakken og koste oss med aking i mørket,snacks,musikk og moro!Store og små koste seg.


Nyttårsaften utendørs.

Hverdagen er i gang med jobb og skole,jeg liker hverdagen best selv om det er veldig deilig med fri.Jeg er heller ingen juleperson så jeg syns det er godt når jula er over.Det er koselig altså,men liker førjulstiden bedre.
Vi har vært i akebakken og i slalombakken.


Øvelse gjør mester!

Kveldskjøring.

Sånn ellers skjer det ikke stort.Om to uker drar jeg til Polen(Krakow)og det gleder jeg meg til.Blir godt med en liten tur og et avbrekk fra hverdagen.
Jentetur med litt shopping og bare kos!Ikke ofte jeg gjør sånne ting.
Vi fikk litt mer snø,men innerst inne ønsker jeg meg like mye snø som i fjor…..Vi har hatt flotte soloppganger og solnedganger nesten hver dag.Vi er så heldige at vi har en fantastisk utsikt til Skrimfjella fra stuevinduet vårt eller fra verandaen vår.Blir noen bilder av det for tiden på sosiale medier.


Flott vinterdag,vi er heldige som har dette rett utenfor døra vår.

Solnedgang.

Da jeg var ferdig på jobb i går.

Jeg kan være glad i vinteren så lenge vi har snø,men islagte veier osv det kan jeg spare meg for altså.Dette er en stille og rolig helg siden ungene er hos pappa’n.Men det er helt greit med helger alene,selv om det blir litt kjedelig noen ganger.
Ungene har det fint(hver alder har sin sjarm),og det merkes at de blir større,kremt…..jeg savner tiden da de var mindre,men det er fint nå også med lekser og alt som hører med,bah!!!


Hun turner ennå:)

Jeg stikker sikkert innom igjen etter Polenturen tenker jeg,ikke stort som skjer i mellomtiden;)

God helg:)
 

2 kommentarer
  1. Så koselig innlegg😍 nye venner, kan den ene være meg tro?🤔😉
   Dere er så heldige som har snø! Flinke til å finne på ting sammen dere😊
   Stor klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg