Polen

Forrige lørdag dro jeg til Krakow i Polen sammen med mammaen til bestisen til Jessica.Vi har kjent hverandre i ti år men aldri dratt alene på tur uten barna.Hun er polsk og jentene var litt “småsnurte” over at vi dro uten de:)
Veldig kjekt å på tur med noen som kan språket!Dette var en kosetur,altså ikke noe stress eller sightseeing.Vi skulle shoppe og kose oss.
Vi bodde på et apartment hotell,flott leilighet som vi betalte 250 kr hver for to netter.Vi fant fram og satte fra oss bagasjen og dro tilbake til kjøpesenteret for å spise.Endte opp på Pizza Hut-beste pizzaen!!
Kikka i butikkene etter mat og dro tilbake til leiligheten.Søndag gikk vi gjennom Gamlebyen bort til shoppingsenteret som hadde hele 270 butikker,Morro å se Gamlebyen og vi hadde flott vær,sol!!
Det ble noen poser på senteret(selfølgelig mest til ungene),jeg fikk handlet bukser til meg selv og noe stæsj fra Sephora.Ble litt av hvert til ungene.Ganske billig og mange bra butikker.Handla endel stæsj til Jessica på Claire’s(noe ala Glitter,men mye bedre og de har masse masse stæsj til jenter.)Skulle ønske meg flere av disse butikkene her hjemme.
Middagen tok vi på Hard Rock Cafe.Utrolig billig mat over alt.Frokosten tok vi på Starbucks begge dagene,der betalte jeg ca 40 kr for en croissant med ost og skinke og en frappe.


Ut på tur!

Gamlebyen.

Koser
meg på tur:)

Mandag var hjemreise igjen og vi hadde en koselig tur:)Ikke ofte jeg reiser noe sted,og ikke uten barn.Vi har lyst til å reise til sommern igjen og da blir barna med.Familien til venninna til Jessica er der stadig vekk,så de har spurt oss før.Så nå har jeg fått testa det ut,og det var bra!
Vi fikk flybilletter til 400 kr tur/retur.

Kom hjem til snøkaos,og nå en uke etter laver snøen ned igjen.Her i Kongsberg er det ca 85 cm med snø nå.Nesten like mye som i fjor.
Jessica har dratt på overnatting og Benjamin og jeg har vært ute en tur,han har vært hos en kompis og nå har vi spist:)Det blir ingen flere turer ut i snøen i dag,jeg kjørte meg fast med bilen hjemme hos foreldra mine,måtte grave fram hjula og bli dytta ut fra snøhaugen,haha!!!!Men vi liker vinter når det er mye snø;)


Meg
selv ute i snøværet:)

Her bor vi!

God helg!!

4 kommentarer
  1. Så kosligt, har selv vært i Polen 2 gånger, men begge di gangene var i Gdansk. Har en gift onkel så bor der nede. 🙂 Ganske kosligt i Polen ja 😀

  2. Jeg var i Wroclaw, Sopot og i Warszawa, men i Warszawa var jeg i tidenes beste fest, på New Orleans nattklubb

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg