Plutselig var det to!!

Jessica har to helt like koseaper i tilfelle en blir borte.I dag sto hun på rommet sitt med begge to i arma sine,hun lurte veldig.Så nå har hun tvillinger,hihi:)

Paps med "tvillingapene"til Jessica.

Hun lurer litt på disse to,men smilte fælt.Elsklingene hennes:)

Vi har til og med vært på en liten bytur i dag,og paps ble med,det er ikke ofte,han jobber jo som regel.Vi trang gardin oppheng,så nå blir det fint.Bilde kommer i morgen,da er rommet helt klart.Ble så jentete og koselig!
Var også innom H&M og brukte opp resten jeg hadde tilgode der.

Jessica og mams på årets siste dag:)

Fikk brukt opp tilgodelappen vår på H&M.

Må jo fortelle om Jessicas andre natt på eget rom.Det gikk bedre enn den første,tror jeg var nede to ganger i løpet av natta,men hun våknet 6,30 i dag,men det var Roger sin tur til å stå opp i dag,jeg sov til klokka 9.

I kveld kommer foreldrene mine til oss,så det blir stille og rolig.Blir spennende å se om Jessica våkner av rakettene,det gjør hun nok…

Nok en gang,godt nytt år!!
Klemmer fra oss…

Årets siste dag…

Så rart,det er den siste dagen i 2009.Aldri har et år gått så fort!Lille Jessica som ble født 16 Desember 2008,vår nydelige prinsesse skal begynne i barnehagen,og jeg skal tilbake på jobb.Jeg føler liksom at en reise er over,en drømmetilværelse går over i hverdagen igjen.
Selfølgelig er ikke reisen over,men permisjonen og babytiden er over.Hele året har jo kun dreid seg om vår lille baby og jeg har vært hjemme i mammapermisjon.Da tenker man ikke på så mye annet,men nå er det jobb og barnehage som også må tenkes på.

Jessica har gått fra å være baby til å bli ei lita jente med egne meninger,og jammen blir hun ikke sinna også hvis ikke ting går hennes vei:)
Nå går hun som bare det,og snart kommer det flere og flere ord ut av munnen hennes,det er en gøyal tid som kommer nå også,bare litt mer slitsom med tanke på jobb.Må si jeg gruer meg litt…Med et vondt kne blir det heller ikke enkelt med min jobb som stuepike,men det går nok.
Ishockeyn som jeg var så godt i gang med vet jeg heller ikke åssen blir,får ta en prøvetrening til uka å se om kneet godtar det…

Nyttårsforsetter pleier jeg aldri å ha.Men nå får jeg kanskje prøve å bli litt mer tålmodig siden jeg er fryktelig utålmodig…
En annen ting er at jeg er fryktelig klar for å bli gravid igjen,så håper året kan bringe en lillesøster/bror til Jessica:)
Det er et kjempestort ønske for året…den biologiske klokka tikker,hehe!!!

Måtte hell og lykke følge oss i 2010!


Jessica har gått fra bitteliten baby til å bli ei lita nydelig jente:)

Dette ble liksom et litt tenksomt innlegg.Men i det hele har 2009 vært et flott år med bebisen vår!

Håper du også får alt du ønsker og håper på i 2010!
Godt nytt år alle sammen!!

Huttetu!!!

Gurimalla så kaldt det er ute,huttetu!!Min kjære trosser kulda,han har dratt for å kjøpe kebab til oss,det skal jammen bli godt!!
Jeg måtte til byen i dag,pakka inn Jessica og meg selv,men frøys fordet jeg,Jessica var heldigvis varm i den nye Reima dressen sin.Gjorde unna det jeg skulle,og jammen ble det ikke votter på snuppa!Måtte ha det,hadde bare vanter.Ganske dyre egentlig,men veldig bra,Hestra heter de:)

Så dura vi hjemover igjen,var så kaldt da jeg lempa ut av bilen at jeg holdt på å tisse på meg,hihi:)
Vi har hengt opp noen bilder på dekorveggen inne hos Jessica.Et bilde av Curious George(nysgjerrige Nils),hun ler,smiler og peker når jeg spør hvor George er,så søtt:)Også bilder av henne i prinsesserammer.

Sånn er veggen nå:)

Ellers så har jeg vaska klær,og da skulle Jessica hjelpe meg å henge opp.Hvis jeg sier vaske,så finner hun en klut og "vasker"gulvet eller noe,så flink jente!!
Stas med eget rom,så vi har lekt endel der i dag.Nå sover hun søtt,enn så lenge,det er andre natta på eget rom.Roger fikk sove til 9 i dag før han dro på jobb,så i morgen vil jeg sove litt.
Det er litt rart på soverommet vårt nå,senga hennes er jo ikke der….Også kan jeg lese på senga med lyset på,jeg har brukt lommelykt til nå,hahaha:)Men sånn blir det jo,kan jo ikke akkurat ha flombelysning mens hun sover der…

Leking på gang…

"Heeeeei!!!!"

Og sånn sovnet hun sammen med bestevennen sin "Ape"…

Jøss, i morgen er det nyttårsaften,har liksom ikke no nyttårsstemning egentlig.Syns det er en oppskrytt dag,det var kjempestas da vi var små:)
De siste åra har Roger og jeg vært hjemme og kosa oss med god mat,godis og masse filmer og serier.Syns det er like kos,stille og rolig,i fjor hadde vi en nyfødt baby.Hjelpe meg så fort det har gått!I morgen kommer mamma og pappa hit.

Nå kommer nok kebaben snart,namme!!!

Hva gjør du i kveld,og hva skal du på nyttårsaften??

Første natt på eget rom.

Det var Jessicas første natt på eget rom i natt.Jeg skal ikke skryte på meg at det gikk knirkefritt.Det gikk fint helt til 00,30,det var vel første gangen hun gråt,jeg hadde lagt meg så babycallingen sto inne hos oss.Men gubben var oppe,han satt til og med på rommet rett ovenfor Jessica,men jeg måtte jaggu våkne for så å tusla ned til vesla.
Han hører ikke om så flyalarmen går når han sitter på pcn eller når han sover.Jeg ble litt irritert ja…der sitter han lysvåken….
Jeg tusla i seng igjen,fra 2,30 til klokka 06 var jeg vel ned trappa sikkert 4-5 ganger,urolig frøken ja,som ikke fant smokken eller hadde sparka av seg dyna.Klokka 06 satt hun lysvåken i senga da jeg kom inn,great tenkte jeg da…
Tok henne med opp i senga vår i håp om at hun skulle sovne,tror du hun sovna??Neida…Klokka 7 ga jeg opp å sto opp.Så her sitter jeg da,og vesla sover alt i vogna si.Etter hun hadde spist tok hun meg i handa og leide meg bort til soverommet vårt,ville sove.
Så nå sover hun i vogna si inne på rommet sitt.

Lille frøken morgenfugl…selv med eget rom…

Får håpe det går seg til,det må det,orker ikke sånne netter når jeg skal på jobb…
Hun sov jo så fint hos foreldrene mine på eget rom,men er ikke det typisk da?
Får ordne meg litt frokost jeg da,gradestokken viser 20 minus,brrrrrrrr!!!!!

Hvordan gikk det med ditt barn den første tiden på eget rom??

Jessicas nye rom!!:)

Da ligger den lille snuppa vår å sover på sitt eget rom:)Vi har styra på i hele dag,Roger og jeg,og jeg har kosa meg.
Leverte Jessica hos foreldrene mine 10,30,derfra dro vi til Bohus for å handle benk med kurver til gangen vår,det ble i tilegg kommode med kurver til Jessica.Benken får vi til neste uke.Kjøpte også noen søte prinsesserammer til Jessica.

Rommet hun skulle få var et "roterom",vi tømte hele rommet først,så vaska jeg tak,vegger og gulver.Så var det klart for å sette inn senga og de andre tinga.Vi er så og si ferdige,mangler gardiner og noen bilder på veggene.Jeg ble kjempefornøyd,det ble kjempefint!
Bestilte dekor til veggene for en stund siden på www.kidsparadise.no


Rommet sett fra døra.

Den nye kommoden.Vogga lå hun i da hun var nyfødt.

Søt veggdekor over senga.

Nyfødt bilde av Jessica på kommoden:)

Vi har ikke fått hengt opp gardinene ennå,det kommer.

Morfar og Jessica,her skal hun hjem til rommet sitt:)

Spennende med eget rom!

Roter og storkoser seg:)

Syns det var kjempekos å ordne dette sammen med Roger:)
Da gjenstår det å ser om mamsen får sove i natt da,eller om jeg må ned å sjekke hele tida,vi sover oppe.
Har ikke hørt et pip fra henne ennå…

Ha en fin kveld:)

Vi skal ordne litt…

Snart skal jeg kjøre Jessica til mormor og morfar.Roger og jeg skal ordne rommet hennes i dag,håper hun kan sove der i natt.Men gubben er litt "treig" noen ganger(snekker veit du)så får se hvor langt vi kommer.
Skal også på salg på Bohus.Skal ha noen ting til gangen.Har lenge hatt lyst på sånn sittebenk med kurver under,kjekt nå,og fint.Det er 500 kr avslag på den,da må vi slå til!
Fikk penger til jul,så da går de til det.

Tøff jente med den nye Kitty buksa:)

Jessica får det største rommet som er nede,vi sover oppe,derfor hun ikke har flytta før.Men vi har jo babycallingen.Jeg håper det går bra…

Kaldt i dag altså,16 minus nå…brrrrrr!

Har du planer i dag??

Den store byttedagen…

Jessica og jeg dura avgårde til byen klokka 10 i dag,visste det kom til å bli masse folk.Roger skulle jobbe,så da benytta vi anledningen til å få bytta noen av gavene vi fikk.
Da vi parkerte var det ikke så mange biler,men da vi skulle hjem igjen,fullt kaos!Jammen bra vi dro avgårde tidlig.
Jessica fikk klær fra H&M som vi skulle bytte i noe annet,det var klær for 600 kr,bytta til masse Hello Kitty klær,hihi:)Jeg digger også den søte lille pusen.Handla ting med henne på i både USA og Thailand som jeg drassa med meg hjem.
Jammen godt vi fikk ei jente:)

Olabukse og en søt tunika.

Joggebukse og kosedress.

Vi har fortsatt litt tilgode på H&M.Bytta også en leke Jessica fikk til noe annet som falt i smak.Har ikke fått bytta noe av mitt da,hun ble litt trøtt så vi dro hjem.Hun sov kanskje 5 minutter i bilen,og da var det ikke lett å få henne til å sove mer,syns hun måtte sove litt lenger enn 5 minutter på en hel dag.
Da hun våknet lekte vi og styra på litt.

Snuppa.Eller "Stripa"som jeg kalte henne i dag pga klærne,hihi:)

Jessica "rydder" i kjøkkenskuffen.

Nå har gubben og jeg spist bali kyllinggryte,og nå hører jeg at han rasler med godispapir på kjøkkenet.Tenkte jeg skulle se på både Top Model og Victorias Secret fashion show nå i kveld,men ikke sikkert han vil det gitt, siden han har inntatt sofan med potetgullbollen i armkroken,det er standard han.Men jeg blir vel bare misunnelig på de perfekte kroppene dems,jeg blir i allefall aldri sånn,men,men…

I morgen skal vesla være hos foreldrene mine,da skal vi ordne rommet hennes!!!På tide,jeg begynte med dette for sikkert 1,5 mnd siden,men av en merkelig grunn har det blitt ennå mer rotete der inne.
Men i morgen skal det gjøres!

Min kjære med potetgullbollen i armkroken.Standard.

Tror han hadde kasta meg ut i snøen om han visste at jeg la ut dette bildet,hihi:)Men han er aldri innom bloggen.

Skal du se på Victorias Secret Fashion show i kveld??

Hele 50.5 cm med snø har det kommet her…

Det har jo så og si snødd i hele jula.Vi bor i Kongsberg som er på østlandet,jeg kaller byen for et typisk snø/kuldehøl.
For ja,her er det kaldt og alltid masse snø.Flott for skisenteret her,kanskje dere har hørt om Kongsberg skisenter?
Uansett,hørte på nyhetene at det har kommet mest snø her i jula,hele 50,5 cm!Gurimalla!
Så de siste to ukene mine hjemme med vesla får vi leke masse i snøen og ake.Men det er veldig kaldt da…så blir ikke lange uteturene av gangen.Jeg er ikke så veldig glad i snø og kulde,men gøy for vesla så klart:)
Jeg må nok skaffe meg en utebukse nå ja…så kan jeg base og ake jeg også:)

Jessica syns det er gøy med snø:)

Er det kaldt og masse snø hos deg??
Liker du snø og kulde??

Plutselig gikk det opp for meg…

Klokka 03 i natt gikk det plutselig opp for meg at om 2 uker skal vesla i barnehagen og jeg på jobb.Gurimalla,når skjedde dette??Da er det liksom tilbake til virkeligheten igjen med jobb og alt.
Det blir nok litt godt å komme i gang,men sikkert veldig slitsomt tror jeg.Lenge siden jeg har jobba,jeg var sykemeldt store deler av svangerskapet,og nå har jeg vært hjemme et år med snuppa alt.
Skal jobbe 3 dager i uka.Det skal bli godt å få lønning igjen,har vært to mnd uten nå.

Så rart det blir å levere Jessica i barnehagen…

Et år har aldri godt så fort før,det skal jeg love deg.Et år er jo en eeevighet tenkte jeg der jeg lå med min nyfødte lille baby.Så dere med nyfødte bebiser,nyt tiden,for den løper fra dere…

Så for min del er det altså jobb og det dagligdagse livet igjen alt for snart…snufs.

Noen som føler det samme som meg??

16 and pregnant…

Da har jeg sett på 16 and pregnant på Mtv,eller jeg prøvde i allefall.Jessica ville jo ikke sove,typisk når jeg vil se på noe.Tror hun sovnet etter en time…Skikkelig vrang i dag.
Vel,felte noen tårer av episoden i dag,de bestemte seg for å adoptere bort babyen.Herregud så vanskelig det må være,men adoptivforeldrene ble jo kjempeglade.Tror aldri jeg hadde klart det.Også så babysyk som jeg er,blir jo ikke noe bedre av å se sånne programmer,hihi:)

I dag var det min tur til å få sove litt lenger,så jeg sov til 9,30.Så vi har lekt inne og kosa med Bongo.

Kose med Bongo.

Da Jessica hadde spist middag dro vi på besøk til kameraten til Roger,Jørn Erik.Han er gift med Jenny og de har Jan Erik sammen,han er nøyaktig en mnd yngre enn Jessica.
Der ble det satt fram kaffe,brus og sjokolade,akkurat som om den kvapsete kroppen min har godt av det!!Og jeg klarer jo ikke å la vær…Nei,jeg blir aldri tynn,og nok en gang,jeg hater kroppen min!!!!

To stolte fedre.Nyfødt Jan Erik og Jessica 4 uker.

Jan Erik 11 mnd og Jessica 12 mnd.

To små råkjørere:)

Jessica leker med den"lille"bamsen til Jan Erik.

Jessica klapper "vov-vov"som hun sa:)

Mannfolka koser seg,også den lille ville ha,hihi:)

Koselig med en lekekamerat:)

Veldig koselig å besøke de igjen:)Jenny og jeg gikk jo gravide sammen.Jan Erik er jo så søt:)Hun er forresten fra Fillipinene.Gøy for de små å få lekt litt sammen,håper vi treffes snart igjen!Vi bor i samme by,men blir liksom ikke så ofte vi sees,men det må vi forandre på!

Nå skal jeg bare sitte å glo,Roger styrer fortsatt med pcn sin.Så da sitter jeg litt på nett og ser samtidig på tv.Men tror ikke det var noe super bra å se på i kveld.

Ha en fin kveld!