Blåveispiken…

Da har jeg drista meg til å ta av den digre bandasjen,syns den var så stram.Var så godt å få den av!
Ser ikke så ille ut,litt hoven ,gul og blå,men det må jeg regne med.Ser faktisk værre ut nå enn sist,var ikke så hoven og blå da.Men,men…fornøyd jeg.
Slenger med et bilde,om du ikke tåler å se så se bort.


Sånn ser det ut,ikke så ille.

Har satt på plaster så såra ikke blir irriterte.Er ganske vondt,men jeg klarer meg uten smertestillende.

Vi har vært en liten tur i byen,spiste litt med foreldrene mine.De hadde vært på begravelsesbyrået,så vi prata litt om det.
Begravelsen blir på torsdag.
Kjøpte et søtt hårbånd til Jessica,prøvde å få tatt noen bilder av henne med det på,ikke så lett.


Kan ikke sitte stille…

På løpetur på senteret:)

Jeg har også ringt til mormor for å høre hvordan det går med henne.Hun virket veldig rolig og fattet,gikk bra sa hun,men det blir nok værre på begravelsesdagen,det er jo en fryktelig tung dag.
Hun hadde også vært å sett på morfar,han var så fin i mørk dress sa hun…

Jeg har også bestilt noen klær til snuppa fra den nye H&M katalogen.Mye fint til barn.Til meg selv var det også noe fint,men usikker på størrelsene så dropper å bestille til meg.

Nå blir det straks taco her i stua,skal også lage oss milkshake,kose oss litt i kveld.

Nok en gang tusen takk for alle gode ord og klemmer,det setter jeg stor pris på!

Hva har du gjort i det siste??
Liker du milkshake??

Dere er supre!

Først må jeg bare få takke for alle de koselige kommentarene og tankene dere har sendt meg.Jeg er helt rørt over at så mange bryr seg.Jeg har ikke rekt å svare på alle kommentarene jeg har fått.
Tusen takk,det betyr mye for meg!
Jeg har blitt kjent med så mange utrolige supre mennesker her i bloggverdenen.Godt å få skrevet ned tanker osv,nesten litt terapi.

Det går bra med meg,er så klart lei meg,men det er jo helt naturlig.Kneet er vondt,men jeg har fått dusja,pakka kneet og bandasjen inn med plasfolie så det ikke ble vått.
Jeg har gitt et dikt til mamma&pappa som de skulle ha med til begravelsesbyrået i dag,vet ikke om det kommer til å stå i dødsannonsen eller om det blir lest opp i begravelsen.Men det er til morfar fra meg.

Stilt suser bjørkene rundt hjemmet du elsket.
Farvel nikker blomstene du vernet så tro.
Takk kvitrer fuglene du stelte så vel,mildt hvisker
vinden,sov nå i ro.


Jessica og oldefar 10 juni 2010.

Jessica sov til nesten klokka var 8,30 i dag,det skjer ikke ofte.Roger sto opp å lot meg ligge,jeg sovna og sov en time til.Var våken fra 6 i dag også,våkner av at kneet er stivt og jeg blir liggende å tenke på morfar.
Som jeg sa fikk jeg dusja og det var deilig.
Vi gikk ut med Jessica så hun fikk lekt med nabobarna,de hoppa på trampolina og hun ble med de inn.Hun koser seg glugg med de:)


Jessica har fått låne drillstaven til Karen Sofie:)

Jessica og Karen Sofie går tur.

Nok en gang takk for alle klemmer og gode ord og tanker.Dere er supre:)

En trist dag…

Jeg har vært trøtt og sliten i dag etter gårsdagen,så jeg sov to timer på sofan.Det var deilig!

Så kom Roger hjem tidligere enn venta,kom å satte seg hos meg å fortalte at morfar var gått bort.han var hjemme hos foreldrene mine da de fikk beskjed.
Så her sitter jeg da helt grimete i ansiktet av gråt.jeg venta jo på det,men man er aldri forberedt uansett.Har alltid hatt et veldig nært forhold til mormor&morfar hele livet siden jeg har vokst opp med de i 2 etasje.
Han sovna stille og rolig inn etter at foreldrene mine og tanta og onkelen min hadde vært der.Tenker nå på mormor som har blitt alene,tror de har vært gift i 70 år.
Morfar ble 95 år.
Jeg rakk ikke å si hadet til han,kanskje jeg drar for å se han,må tenke litt på det.
Kjære,snille morfar…

Roger henta Jessica i barnehagen og da de kom hjem bestemte vi oss for å dra til byen i steden for å sitte her.Så da ble det pølse,pommes frittes og milkshake på deling.Orker ikke tanken på å lage mat nå.
Jeg på krykker,men det går bra.Litt vondt,men det er jo ikke så rart.
Da vi kom hjem kom mamma&pappa en tur for å prate litt.


"Få litt milkshake'a!"

"Mmmm…pølse!"

Snuppa handler knagger:)

Roger har reist for å handle litt cola og stæsj til oss.
Nå har det vært fryktelig mye som har skjedd på kort tid,jeg er rett og slett sliten.Takk og pris for den lille skjønnheten vår,hun lyser opp selv når det er som tristest.
Bare alt dette vonde er over så håper jeg det bare blir fine ting som skjer framover.


Takk og pris for Jessica,skjønnheten vår!

Nå skal jeg bare hvile på sofan,se litt tv og lese blogger:)

Dagen derpå…

Jeg har sovi ganske hardt i natt,men våkna endel ganger av at det har regna sånn og at jeg ikke ligger godt.Ikke så rart med den digre bandasjen.
Har vært våken siden 5,30,så jeg begynner å bli trøtt igjen.Merker godt at kroppen har vært gjennom en operasjon,er litt susete i hodet.Har ikke så alt for vondt,men tar jo smertestillende.

Snuppa er i barnehagen og Roger skal jobbe litt,så jeg blir mutters alene.
Jessica var så stolt i ny regnjakke og støvler da hun dro i dag.jeg sendte nemlig mamma/mormor ut i går for å handle siden det er så dårlig vær.Hun syns det er koselig å handle til snuppa:)


Ny Bamse regnjakke og støvler:)

Det var noen som lurte litt på om jeg ikke kunne skrive litt om operasjonen og det som skjedde i går.jeg kan fortelle det jeg husker iallefall.
Jeg lå litt å venta før operasjonen,ble da undersøkt av lege og prata med anestesilegen.Fikk veneflon i armen med sukkervann så jeg ikke skulle tørke ut.
Etter noen timer var det min tur,ble trilla inn til operasjon og ble gjort i stand.Armene rett ut,hette på hodet,elektroder ble festa i panna og på brystet.Fikk litt medisiner og kvalmestillende intravenøst,og blodtrykk ble tatt hele tiden.
De fortalte hele tiden hva de gjorde og passa godt på meg,veldig snille mennesker.
Den ene av anestesisykepleierne var også med på mitt hastesnitt med Jessica.
Så fikk jeg surstoffmaske,og så husker jeg ikke mer før jeg våkna like før 15,30.Ble trilla opp 13,30.

Tror jeg våkna ganske fort,var veldig døsen og sår i halsen,så spurte hvorfor jeg var så sår.Jeg hadde hatt sånn tube ned i munnen/halsen,det har vel noe med pusten å gjøre.
Takk og lov for at jeg ikke var våken når den ble satt på plass og tatt ut igjen!

Var på intensiven i ca 1 time før jeg ble trilla på rommet mitt hvor jeg var i 5 timer før jeg kunne reise hjem,jeg kunne vært natta over,men jeg ville hjem.
Dette ble litt annerledes enn sist jeg opererte kneet fordi dette var akutt og en større skade.Sikkert derfor jeg måttte være litt lenger på sykehuset.
Menisken var rivi av, nå er det ordna,de har ikke fjerna alt,litt igjen.

Jeg vet ikke hvordan jeg har klart dette,men har hatt litt vondt før det plutselig ble akutt vondt.Har spilt ishockey i 20 år så noe slitasje har det nok vært der før jeg tok det skikkelig.
Vondt som f…var det iallefall!


Sånn ser det ut med bandasje.Bandasjen skal sitte på i 2-3 dager.

Skal på etterkontroll hos legen min etterhvert.
Blir spennende å se hvordan det blir utover dagen med vondt osv.Skal bare slappe av med tv og Home&Away på YouTube,og sove litt.Roger har vært å kjøpt rundstykker til meg,også har jeg en melkerull:)

Om du lurer på noe så er det bare å spørre:)

Da er operasjonen over…

Det har vært en lang dag,men nå er jeg endelig hjemme.Fikk reise hjem klokka 8 nå i kveld.Så jeg har ligget i hele dag.
Operasjonen gikk fint,menisken var revet av,så ikke rart jeg har hatt sinnsykt vondt.
Jeg ble operert på operasjonsstua ved siden av der hastesnittet mitt ble tatt,så litt flashback når jeg ble trilla inn i korridoren og da jeg våkna igjen på intensiven.Og ikke minst flashback av alle luktene,var bare bebisen som mangla:)

De var så snille der,klappa meg på armen og strøyk meg i håret før jeg ble borte av narkosen.Da jeg våkna og kom til meg selv etter litt måtte jeg så tisse.Jeg fikk ikke lov å gå på do,så de kom med sånn dostol,jada:)
Lå på intensiven i ca en time før jeg ble trilla videre.

Litt komisk ble det mens jeg venta på å bli trilla opp til operasjon.Mari på hockeylaget mitt var også innlagt,så hun kom inn til meg,mamman og pappan hennes så meg.Så da skravla vi litt,hun var ikke så bra,lungebetennelse.Hun har astma.
Så når jeg ble trilla fra intensiven møttes vi i sengene våre og ble trilla side ved side mens vi prata,komisk:)Synd vi ikke fikk tatt bilde.

Jessica leverte vi i barnehagen i 9 tida før jeg dro på sykehuset.Det gikk veldig bra,løp fra oss for å leke i "butikken",de var på besøk hos de større barna i dag,de er jo så få der nå.
Men hun hadde visst ikke sovi i dag,så hun hadde vært supertrøtt sa Roger.hun sov jo når jeg endelig kom hjem.


Klar for barnehagen:)

Jeg hadde rom alene med tv,så jeg har liggi å sløvan etter operasjonen.Var ganske susete,kunne blitt over natta men jeg ville hjem.
Hjemme best selv om de er kjempesnille på sykehuset.Ganske lei etter 12 timer…
Er sykemeldt i 2 uker.Ligger på sofan i morfinrus,hihi:)

Svigerfar kom å henta meg siden Roger var hjemme med snuppa som sov. For mamma&pappa måtte hente mormor å reise til morfar…


Her er jeg noen timer etter operasjonen.Litt sløv.

Fikk triste nyheter før jeg dro hjem,familien min ble ringt etter å måtte komme til morfar som ikke tar til seg næring,jeg vet ikke hvordan natta går og om han lever i morra.
Mormor er der også.
Jeg ville så gjerne sagt farvel og fortalt hvor glad jeg er i han.Så jeg har liggi i arma til Roger å gråti etter at jeg kom hjem…

Men jeg har det bra selv om jeg er litt trist,og er glad for at operasjonen er overstått.

“Haltepinken!”

Jeg er oppegående,nå med krykker.Fikk så grusomt vondt før i dag at tårene spruta,umulig å belaste kneet,så da ble krykkene finni fram.
Det beste er egentlig å gå rundt,ikke sitte for lenge for da stivner det totalt.Med gå så mener jeg å være oppreist å smågå omkring hjemme.Eller å sitte helt i ro,men da stivner det som sagt.Krysser fingra for at det blir operasjon i morra,holder ikke ut dette så veldig lenge.

Vi fant ut at Jessica må være litt i barnehagen framover siden Roger må jobbe litt,og jeg har ikke sjangs til å ha snuppa alene.Har fryktelig dårlig samvittighet for å sende henne dit.Men hun kjeder seg her hjemme,og jeg skal heller ha henne hjemme når kneet er bra igjen,er sykemeldt nå sa da får jeg igjen ferien min når jeg er friskemeldt,så da kan snuppa og jeg kose oss ordentlig sammen.
Men samvittigheten gnager meg:(Dette suger big time!!!Skulle liksom kose oss i ferien,alt går i vasken.

Vi tok en tur til foreldrene mine så Jessica fikk løpe og leke i hagen dems,sandkasse har hun også der.Det ble kjempefint vær og varmt.
Hageslangen ble funnet fram til Jessicas store fryd:)Alle sammen ble våte,jeg ble ganske så våt siden jeg ikke kunne løpe avgårde,gjett om paps og snuppa utnytta det.
Foreldrene mine var å besøkte broren min i Oslo i går,så de hadde med en presang til snuppa.En tøff jeansoverall!


Morro med egen sandkasse hos mormor&morfar!

"Pass deg mamma!"

"Nå blir dere våte!"

Snuppa ble også våt:)

Den nye overallen!

Jeg er rett og slett trøtt og sliten.Skal ikke gjøre så mye annet enn å se på tv og lese litt blogger.

Ha en fin kveld,hilsen "Haltepinken"(må jo spøke litt med meg selv)

Venter…

Jeg vaker rundt her hjemme på krykker å venter på operasjon.Det ble ikke noe i dag,typisk min flaks.Hadde kommet inn endel skader.
Jeg har for jævlig vondt og føler meg utrolig hjelpesløs.Må bare vente til i morra eller fredag,håper jeg slipper å vente til over helga.Men jeg slipper i allefall å ligge på sykehuset å vente,det hadde vært kjipt det.Glad jeg kan vente her.

Da vi sto opp gikk Jessica rett bort til stuebordet hvor paps hadde latt bollen med potetgull stå igjen.Hun smatta å sa nam!Rare jenta mi:)


Koser seg med pottis i pysjen:)

Jeg får bare holde humøret oppe å være glad for at jeg får operasjon såpass fort!
Vet ikke hva vi skal finne på i dag ennå.

Ha en fin dag:)

Ulykkesfugl…

Dagen har gått med til en tur til legen hvor jeg så ble sendt videre til sykehuset for undersøkelse.
Jeg lå på sofan å gråt før i dag,så vondt har jeg i kneet.Fastlegen min hadde så klart ferie,men jeg fikk komme til en annen grei doktordame.
Hun sendte meg på sykehuset.Der måtte jeg av med buksa for en ganske så ung,kjekk doktor.Himmel så unge de er da…følte meg nesten dum,men bare litt da.Ble sjekka grundig og konklusjonen ble operasjon i morra eller torsdag,så jeg må faste fra midnatt.
Jeg er letta for at jeg slipper å gå lenge med dette,men er deppa for at det skjer i ferien vår,og for at jeg mest sannsynlig kan vinke farvel til min kjære interesse mellom 20 år,ishockeyn.Det er fryktelig trist,men såklart går helsa først,og Jessica så klart.Men allikevel veldig sårt…

Jeg får jo sykemelding,så ferien får jeg igjen,men da er Roger i jobb igjen og snuppa i barnehagen.Men det er fortsatt sommer.
Føler meg som en liten ulykkesfugl,jeg opererte jo det andre kneet i februar,men var på jobb etter to uker.
Nok om det.

Har ikke fått dilla så mye med snuppa i dag,men vi koste oss litt på verandaen når jeg kom fra sykehuset.
Har vært varmt i dag,men jeg har vært inne.


Søte snuppa mi som lyser opp dagene mine når ting er triste:)

Tullejente:)

Jeg skal ligge på sofan med kneet høyt å trøste meg med fruene i kveld.
Syns litt synd på meg selv nå,men det er lov det i en sånn situasjon??!

Føler du deg som en ulykkesfugl noen ganger??

Litt rart å holde liten baby igjen…

Jeg skal ikke skryte på meg at kneet er noe bedre i dag:(Det vondeste er trapper,virker som jeg ikke kan legge vekt på det,men når jeg har gått litt går det grei,fortsatt vondt men greit.
Har en dårlig følelse,flashback fra jeg"tok"det forrige kneet,samme vondten.Vel,nok om det.

Jeg dro på besøk til venninna mi Hanne og lille Nora på 2 måneder,Jessica ble hjemme hos pappa siden sønnen hennes på 4 år var i barnehagen.Da fikk vi skravla litt.Jeg tok med kake som vi kosa oss med:)
Hanne har jeg kjent siden jeg var ca 20 år tror jeg.
Ble kjent med henne da vi trente step på samme sted,hun er et år eldre enn meg.I 1997 dro vi sammen på vår drømmeferie,nemlig til California!!!!Vi hadde spart og planlagt i et år.Ei kjempekoselig venninne,vi har ikke vært så mye sammen de siste åra,men det må det bli en forandring på!!

Jeg fikk holde og kose  lille,søte Nora,herregud så rart det var å holde en liten bebis igjen,hadde nesten glemt hvordan det var,men jeg kom fort inn i det,hihiBabysyk sa du?!
Rart hvordan man glemmer sånne ting,er jo ikke så lenge siden Jessica var lita.

Etter middag dro vi på jobben til min kjære en tur,skulle ha noe småtteri.Jessica ble forelska i en bløt kanin som til slutt fikk være med hjem,paps klarte ikke å si nei;)
Så nå er det Ape og Kanin som gjelder.Vi får se etterhvert om det blir en favoritt akkurat som Ape.
Hun kosa seg glugg inne på butikken,løp rundt å kikka på alt.
Så fikk hun seg en "helikoptertur" (karusellsak som gikk opp og ned),var litt skeptisk,men tror hun likte det:)


Måtte jo prøve å sitte sånn også på butikken:)

Og gjett om det var gøy!

Hun forelska seg i denne kaninen…og paps klarte ikke å si nei;)

Meg og snuppa mi:)

"Helikopterturen."Litt skeptisk,men gøy også!

Nå skal vi spise pizzarester fra i går å se på Mitt hemmelige tenåringsliv.Deilig med ferie:)

Har du fortsatt ferie??

A fine day!

Nå er magen min full av hjemmelagd pizza,skikkelig nammis!!Roger som har lagd den,kjempeflink!!
Vi har hatt en fin søndag sammen med vesla vår,jeg fikk sove til 9,15 siden jeg sover så dårlig om natta.
Kneet mitt tar livet av meg,ikke det jeg har operert,men det andre.Har vondt på akkurat samme måte,grusomt!Kommer meg nesten ikke opp og ned trappa,og det stivner helt når jeg har sitti litt.
Om det ikke blir bedre må jeg ta turen til legen:(Jeg har spilt ishockey i 20 år,og nå får jeg igjen for det.Aldri blitt skada før jeg tok kneet ifjor,og nå følger det andre etter.
Det var dagens klage…

Jessica er så utrolig morsom nå.Nå går hun rundt å sier "kutt ut!"og "nå kommer'n!"Jeg ler meg ihjel noen ganger av henne:)
Alt vi sier,sier hun.

Vi tok en tur bort på området til Dolly Dimple så hun fikk lekt litt.Gikk over brua og bort i parken å titta på "gakk-gakkene" før vi kjørte på Jafs å kosa oss med milkshake:)Første gang snuppa smakte det,og så klart likte hun det:)
Da vi kom hjem gikk vi til naboen med bursdagspresang og så lekte vesla med de andre nabobarna etterpå.
Hun er helt oppslukt etter Andreas på 6 år som hun også har lekt med i barnehagen,og han er så snill med henne.Jessica spør etter Andreas hver dag:)
Karen Sofie på 9(søstra til Andreas)er også utrolig morsom å være med siden de hopper på trampolina sammen og Jessica får være med inn på rommet hennes.


Vår lille apekatt:)

"Apekatten"tester nye høyder!

Snuppa ser på "gakk-gakkene."

Ganske fint i parken midt i byen med fossen og endene:)

"Mmmm…milkshake!"

Lykken er å dele med paps…

og med mams:)

Vi har hatt en fin dag med snuppelura vår.Vi har to uker igjen av ferien,takk og pris:)
Syns vi er verdens heldigste som har Jessica i vårt liv…

Har du hatt en fin dag i dag??