Mye søvn…

Jeg er fortsatt hjemme,har ikke vært på sykehuset i dag engang.Har liggi å dratt meg i senga til langt på dag,sto bare opp å brakk meg og kasta opp litt før jeg tusla i seng igjen.

Utpå dagen dro vi bort til foreldrene til Roger.Jessica koser seg kjempemasse der.Hun fikk en ny egen stol som vi fikk ta med hjem og en søt tunika.
Vi fikk mat og is,snille svigerforeldre:)Jessica herja masse med bestefar,hun ble helt svett.
Mine foreldre kom også en tur dit,det var så lenge siden de hadde sett snuppa.Så da fikk hun sett alle besteforeldrene på en gang:)Koselig det.

Vendte nesa hjem da hun begynte å bli veldig trøtt.Så fort vi kom inn døra måtte jeg brekke meg litt igjen,men tross alt bedre å brekke seg enn å spy.


Klar for å dra på besøk.

Ny søt tunika:)

Selv om jeg har sovi halve dagen er jeg trøtt,så det blir ikke seint tror jeg.
I morra må jeg på sykehuset en tur.

Hva har du gjort i dag??

 

10 uker!

Nå har jeg fått i meg litt taco,et stort skritt framover:)I dag er jeg også 10 uker på vei:)

Jeg har vært på sykehuset på dagen i dag å fått 1 liter væske.Så klart måtte veneflonen gå i vevet igjen så anestesi måtte nok en gang komme å sette inn ny.
Men det gikk veldig greit i dag,han var flink!Mens jeg fikk væske har jeg bare lest litt og sovi,har vært så trøtt i dag.

Vel hjemme igjen har jeg kosa med snuppa,jeg har liggi litt i senga mens hun har herja i senga.Skulle virkelig ønske jeg hadde like mye energi nå…
Ellers så har jeg hengt over do å brekt meg i to runder nå i kveld,men nå som jeg har spist går det nok bra resten av kvelden.


Jeg sier smil,og hun smiler:)Haha:):)

Hoppetussa!

Sammen med Ape og babyen sin.

Skal se om jeg klarer meg uten væske i morra,men skal på sykehuset på mandag.Har veneflon for sikkerhets skyld.
Nå skal jeg se ferdig Skal vi danse før jeg hopper i senga.

Jeg har vært litt dårlig på å svare på kommentarene deres,men jeg lover å komme sterkere tilbake:)

Ha en fin kveld.og husk å stille klokka en time tilbake!

Prøver igjen…

Da er jeg hjemme en tur igjen på perm til i morra,da blir det mer væskepåfyll.
Grunnen til at jeg ble så dårlig igjen er antageligvis noen tabletter mot kvalme som jeg ikke tålte,spydde av de.Så nå er det Afipran stikkpiller igjen.

Å sette inn ny veneflon på meg er ikke verdens letteste jobb,her må det anestesi til.og til og med de knoter.Men fikk den på plass til slutt.Den satt i en dag før den fikk rota seg feil inni armen,den måtte tas ut og en ny måtte inn,ikke lett nå heller,men det gikk.
Jeg ser vel ut som en sprøytenarkoman med alle stikka og blåmerkene mine.I tilegg har jeg fått urinveisinfeksjon,jada,er det mulig liksom?!

Var på ny ultralyd i dag og bebisen hadde vokst endel på bare en uke,alt sto bra til:)
Tirsdag og onsdag på sykehuset var grusomme,jeg var skikkelig dårlig og jeg bare gråt.Snille jordmor Marit Meslo har sitti masse inne hos meg og hørt på tutinga mi å trøsta så godt hun kunne.Hun satt også hos meg i går kveld da jeg var mye bedre og vi prata om alt mulig.Kjempedame!!

Godt å komme hjem til min kjære og søte snuppelura,hun ble kjempeglad for å se meg hjemme igjen.Så vi har kosa oss fram til det var leggetid for henne.
Rogern min er ute å kjøper noe snaddermat til oss:)


Glad for å ha mamsen hjemme:)

Rampungene Bongo og Jessica:)

(Jessica har nok en gang hatt på seg pysjgenser i barnehagen…)

Jeg har blogga fra mobilen mens jeg har vært på sykehuset,det som er irriterende er at disse innleggene ikke kommer opp på vennelista,og da er det mange som ikke får med seg at det er posta et nytt innlegg.Håper blogg.no gjør noe med dette!
Jeg har heller ikke fått svart på alle kommentarer,men har lest alle sammen.

Tusen takk for så mange koselige hilsninger:)

Formen er bedre,blir bare så fort sliten,og det er slitsomt.De syns jeg burde bli en dag til sånn at

549779-1-1288288291141.jpg
Formen er bedre,blir bare så fort sliten,og det er slitsomt.De syns jeg burde bli en dag til sånn at jeg ikke løp hjem så fort jeg følte meg bedre.Jeg har savna snuppa mi masse!!Hun og Roger var her en tur i stad.Hun har vært hos bestemor i dag siden formen ikke var så bra i går,men i dag var hun i 100 igjen!På bildet krøller hun håret hos bestemor,hihi:)

Ikke så mye nytt å fortelle,er her på sykehuset ennå,formen begynner å bli en smule bedre,er bare ve

549779-1-1288201399712.jpg
Ikke så mye nytt å fortelle,er her på sykehuset ennå,formen begynner å bli en smule bedre,er bare veldig trøtt.Jessica har ikke vært helt i form i dag,hatt litt feber.Godt å være hos bestemor da selv om hun ville hatt mamsen sin.Jeg savner henne masse,masse!Tror det blir tidlig kvelden på meg i kveld.Poster med et bilde av snuppa som dere sikkert har sett før.

Jeg er tilbake på sykehuset nok en gang.Ble skikkelig dårlig i går kveld og på morran i dag.Jeg har

549779-1-1288115711991.jpg
Jeg er tilbake på sykehuset nok en gang.Ble skikkelig dårlig i går kveld og på morran i dag.Jeg har bare liggi rett ut i hele dag å kjempa med kvalmen,ugh!Jeg innrømmer at dette begynner å bli ganske slitsomt,og det tærer på meg.Mange tårer har kommet i dag.Heldigvis virker det som om Jessica takler det bra,hun sier at mamma hviler på sykehuset.På bildet har snuppa på seg ny jakke,stolt som bare det!

Utskrevet…

Da er jeg utskrevet fra sykehuset,håper virkelig ikke at jeg blir dårlig igjen.Formen har vært bra i dag også,jeg er bare veldig sliten og trøtt nå.

Troppa opp for mer “påfyll”av væske på formiddagen i dag.Hadde bare vært litt på rommet mitt før jeg fikk besøk av Katharina,mamman til lille Nina som gikk bort for 2,5 måned siden.
Hun fortalte om Nina og jeg kjempa virkelig for ikke å bryte ut i gråt,det var tøft å høre henne fortelle om vakre Nina.Og det var ikke lett for henne heller,men jeg syns at hun er utrolig sterk.
Jeg satte stor pris på at hun ville besøke meg på føden,det vekte nok mange minner hos henne å være tilbake der Nina ble født.
Hun fortalte at Nina sovna inn hjemme hos de mens de lå i senga sammen.Det var så sterkt å høre på og jeg har så vondt inni meg og tårene triller…

Takk for at du ville besøke meg og fortelle om vakre Nina kjære Katharina!

Etter sykehuset dro vi å spiste middag hos foreldrene til Roger hvor snuppa har vært.Vi fikk deilig kjøttkakemiddag,det smakte supergodt,akkurat hva jeg trenger.
Jeg ble så mett at jeg bare lå på sofan til vi skulle hjem.Jessica har iallefall storkost seg hos bestemor&bestefar:)Klar for å reise hjem:)

Nå håper jeg formen bare blir bedre og bedre så jeg kan fungere som normalt igjen.Jeg tar kvalmestillende tabletter når kvalmen tar meg.

Nå er snuppelura i seng og jeg skal bare slange meg på sofan,kanskje Roger hoster fram en film:)

Hva har du gjort i dag?


Lørdagskveld hjemme:)

Min kjære og jeg har akkurat kosa oss med mat hjemme i vår egen stue helt alene bare vi to.Jessica er hos bestemor&bestefar siden Roger måtte jobbe og jeg har vært på sykehuset å fått væske.
Det har gått veldig bra i dag faktisk,jeg har vært 6 timer på sykehuset å fått “påfyll”.Jeg har lest og sovi mens dette pågikk.Skal tilbake for mer “påfyll” i morra.
Min snille venninne Annette kjørte meg i dag og svigerfar henta meg.

Svigerfar tok meg med på butikken å ba meg ta med det jeg hadde lyst på:)Plukka med meg noen ting som frista.
Ble med hjem til svigers hvor snuppa var for å vente på at Roger slutta på jobb.
Jeg slappa av på sofan mens de varta meg opp med drikke og litt mat.Snille svigerforeldre!!Jessica kosa seg glugg ihjel der,og nå sover hun søtt.Hun fikk også bade i det store badekaret dems,det er stas.
Vi skal spise der i morra når jeg er ferdig på sykehuset.


Snuppa koser seg foran tv’n.

Nybada:)

Deilig å se Jessica mer enn bare 45 minutter om dagen,har vel bare blitt sånn mens jeg har liggi på sykehuset.
Har savna henne masse,gullklumpen min!!

Nå har akkurat foreldrene mine vært en rask tur innom,de har vært i Sverige så har handla med litt mat og godis til oss,også ble det litt på snuppa,en joggedress og en vinterjakke,heldiggrisen!
Hun har snille besteforeldre:)

Hvordan går det med deg??

En tur hjem…

Da er jeg hjemme en tur igjen,men skal tilbake i morgen for å få litt mer intravenøs væske.Formen har vært helt grei i dag,er bare veldig sliten nå.
Godt å komme hjem til snuppa mi,hun ble så glad da jeg sto i gangen da hun kom hjem.

I går var ikke formen så veldig bra akkurat,men bedra seg utover kvelden heldigvis.

Mange lurer på om jeg var like dårlig når jeg var gravid med Jessica.Jeg var dårlig,men ikke så dårlig,det kan ikke sammenlignes engang,og jeg som trodde jeg var dårlig da.Kasta opp og var kvalm,men ble ikke lagt inn.Må innrømme at dette har vært tøfft,kjempetøfft!!
Men jeg har blitt tatt godt vare på på føden i Kongsberg.Skal som sagt tilbake i morgen for “påfyll”,så får vi se hvordan det går.Håper jeg er over den værste kneika nå,syns jeg fortjener det!
Har syns litt synd på meg selv også,det må være lov.Har savna Jessica veldig!!

Om dere lurer på noe så er det bare å spørre:)

Jeg har ikke diabetes,det var noen som lurte på det.Ketoner får man i urinen når man har kasta opp mye og kroppen begynner å tære på sine egne fettreserver.

Ha en fin kveld:)