Hos jordmor…

Jeg har vært hos jordmor i dag.Bestilte meg time siden jeg bare går til fastlegen min(som også er super!)
De har jo litt bedre tid hos jordmor på helsestasjonen.
Jeg hadde med urinprøve som ikke var bra i det hele tatt,veldig bakteriefull,og siden jeg har GBS bakterien så må det sjekkes grundig.Urinen var helt fin sist,men nå har det blussa opp igjen.Og jeg er veldig plaga med kynnere.Jeg var egentlig ikke sikker på om det var kynnere siden jeg ikke hadde det med Jessica.
Dette bekymra jordmor veldig siden jeg får kynnere bare av å reise meg opp og ofte om natta.Veldig slitsomt!Det kan være en sammenheng med urinveisinfeksjonen.Så på onsdag må jeg inn på føden til en sjekk at alt er i orden “der nede”,at det ikke er noe på gang.
Må antagelig få en kur igjen for urinveisinfeksjon,men alt dette får jeg vite på onsdag.Jammen godt jeg blir fulgt grundig opp!

Lillebror hadde det bra i magen,hjerteslaga lå på 130-160.Han har faktisk snudd seg å ligger med hodet ned,noe jeg også trodde pga sparka.

Da jeg sa til Jessica at jeg skulle til jordmor i dag sa hun:“Jeg vil være med til jordmor!”Søte,lille:)
Det har vært strålende sol i dag,kjempedeilig etter alle de grå dagene som har vært.Jeg vil ha vår!!!


Jessica måker litt snø etter barnehagen:)

Ser litt overraska ut,hihi:)

Etter middag kom foreldrene mine en tur,de har vært i København i helga.De hadde med noen fine ting til Jessica,en liten musefamilie(som hun måtte ha med seg i senga),man kan få kjøpt hus og alt mulig til de.Sylvanian family heter serien.Masse forskjellig å få til de.
Hun fikk også smarties, en genser og Hello Kitty dvd.Snille mormor&morfar!!Og jeg fikk litt godis,hihi!!:)

Lengter du etter vår??

Frokost…

Har ei lita frøken som ikke spiser så mye til frokost,hverken her hjemme eller om hun spiser i barnehagen.Tar et par biter av brødskiva og thats it,eller så spiser hun pålegget og brødskivene ligger igjen.Jeg deler opp bananer eller annen frukt også,men det blir liggende igjen.Vil ikke ha yoghurt om morran heller.
Jeg er heller ikke så glad i frokost.Men jeg vil jo at hun skal ha litt i magen fram til det er lunsj i barnehagen.Lunsjen er ikke så sein,11,00.Og hun sulter nok ikke,hun har ikke spurt etter mat i barnehagen.

Men her om dagen så hun at jeg spiste cornflakes,og da ville hun også ha.Hun syns det er kjempegodt,og i dag før barnehagen spiste hun en bolle med cornflakes med melk og litt syltetøy.Så da er alle fornøyde!
Vi får se hvor lenge det varer…


Kjempefornøyd med frokosten:)

“Nam-nam!!”

Er barnet ditt glad i frokost??
Liker han/hun cornflakes eller andre frokostblandinger??

Helt “bananas!”

Vi har bare vært hjemme i dag med unntak av en liten kjøretur.Når vi bare er hjemme uten noen særlige planer for dagen så blir som regel Jessica helt “bananas” på slutten av dagen.
Sånn ble det ikveld også,var ganske umulius helt til paps begynte å herje noe veldig med henne.og det digger hun jo.
Frøkna var helt “bananas”og det var like før hun dingla i gardinene,og hadde vi hatt lysekrone i taket så hadde hun nok hengt i den også…
Jeg fatter ikke at det går an,men tydeligvis masse energi som må ut.Nå er det endelig stille her,og det må jeg ærlig innrømme at er deilig ikveld

Ellers i dag så har Ape fått seg en tur i vaskemaskinen,det var helt greit helt til vaskemaskinen begynte å gå.Da skulle hun redde han.
Til slutt satte hun seg foran vaskemaskinen for å se på han.
Også har hun hjelpa mamsen med å støvsuge,så flink at!


Her støvsuges det!

Veldig blid:)

Lille frøken snupp:)

Jeg syns magen har blitt enorm over natta,men det er nok bare innbildning…
Skal til jordmor i morra,gleder meg til det siden jeg bare har vært hos fastlegen min på kontroller,litt annet med en jordmor.

Har du barn som blir helt “bananas”av å være hjemme en hel dag??

Gøy på “marken”:)

Selv om det snødde som fy tok vi oss en tur på “marken” alle 3 etter at Jessica hadde sovi litt.Det første vi så da vi kom ut av bilen var hest og kjerre,gjett om det var stas for snuppa å hilse på hesten!Var bortom hesten 3-4 ganger mens vi var på “marken”.
Traff også en venninne av meg,Linda.Hun var også der med familien sin.Koselig å se de:)!
Gikk å kikka på karusellene og i dag ville hun kjøre selv,på onsdag tørte hun ikke.Men hun har ikke snakka om annet i hele dag:“Jeg skal ha billett å kjøre karusell!”
Det var så gøy å kjøre at det ble to turer på karusellen.Med en gang den stoppa sa hun:“Mere!”Så da ble det ny tur med en gang.Hun smilte og lo høyt,hørte henne lang vei:)Vinka til oss gjorde hun også.
Vi kikka litt mer og kjøpte oss “markenspølse”,ingen “marken”uten å spise den pølsa.
Vi ble der i 2 timer,selv om været var ufyselig.Jessica storkosa seg i dag og fikk lurt mamsen til å kjøpe ennå en ballong…Hun elsker ballonger!Hun satt på skuldrene til papsen og strålte.

Da vi kom hjem lekte hun litt med papsen i snøen,de herja og paps løp med henne på snøskuffa:)


Hilser på hesten:)

Kjempegøy å kjøre karusell!

Her vinker hun til oss:)

Koser seg med “markenspølse.”

Her er vi:)

Kjempefornøyd med ballongen sin:)

Papsen lagde hjemmelaga pizza til oss,og så var det lørdagsgodt.Frøkna har kosa seg masse i dag,vi også:)!
Nå blir det tv,pc og godis.Kanskje vi har en film å se…

Ha en fin kveld:)

Helg igjen…

Da er helgen her nok en gang…Jeg er 27 uker i dag,ukene flyr avgårde sier jeg bare.
Det har ikke skjedd så mye i dag så har ikke så mye å blogge om.Jessica har kost seg i barnehagen i dag og,de var bare 6 barn i dag så hun har hatt en behagelig dag.Hun ville nesten ikke være med hjem.
Hun hadde sagt til den ene ansatte:“Takk for at du skifter bleie på meg Cathrine!”Hun er jo så søt.

Vi har hatt ordentlig kosemiddag i dag,burgere med is til dessert:Jessica gafla i seg!
Mens snuppa var i barnehagen har jeg ordna etterveksten min,det var deilig å få gjort,føler meg så mye bedre!


Slækkern i trappa:)

Koooos:)

Siden det er fredag så har frøkna pynta seg med kjole.De har disco i barnehagen på fredager,så da er det stas med kjole:)

Vi har ingen planer i helga,kjedelig…noe må vi finne på,blir gal av å sitte inne!!!

Har du planer i helga??

Karneval og morro:)

I dag var det min tur til å gå til frisøren,og det var himmelsk å få klipt seg,føler seg så mye bedre:)I morra skal jeg ta etterveksten,gjør det selv,det blir billigst.

I barnehagen i dag har det vært karneval.Tror snuppa har kosa seg masse.De har gått i karnevalstog,spist pizza, fått godteposer og mye annet.
Frøkna mi var malt som en giraff.Noe av fargen i ansiktet var borte da vi henta henne,men regner med at de har tatt bilder i barnehagen.Barnehagen ordna med kostymer til barna.Tror de har hatt det morro i dag for hun virka litt sliten da vi kom hjem.


Frøken giraff:)

Var ikke så lenge hun var sliten,plutselig var hun helt turbo.Så vi lekte og tulla med henne,paps løp etter henne og hun hylte av fryd.
Jessica og Bongo holdt på å kræsje flere ganger.Bongo må jo også være med å leke!Så da ble det litt morro hjemme også.
Da jeg la henne sang jeg to sanger for henne før hun sa:“Ferdig!”Ok,så flink er jeg…satser på at hun bare var veldig trøtt,hihi:)


Se det ansiktet!Løper fra papsen:)

Morro å herje:)

Nå sitter jeg her med litt cola, tv og pc’n…

Har det vært karneval i barnet ditt sin barnehage??

En fin dag!

Jessica tok seg fri fra barnehagen i dag for å gå på marken med mormor og meg.Og som Jessica sa selv:Jeg har en fin dag jeg!”Vi har hatt en fin dag.
Møtte mormor da hun var ferdig på jobb å gikk til byen,da var det litt kaldt syns jeg.Jessica hadde godt med klær på å satt i vogna.På marken fikk hun gå selv og dura bort til ballongene og plukka seg ut en fin en.
Gikk å kikka på karusellene og snuppa hadde veldig lyst til å kjøre,men hun sa til slutt:“Jeg tør ikke kjøre karusell jeg…”Og det sa hun til alle hun prata med at hun ikke tørte å kjøre karusell.
Vi ble stående å kikke på de store karusellene,og det var kjempegøy,hun lo høyt:)

Trilla videre til senteret for Jessica trang en klipp,panneluggen i øya…ikke noe særlig.Hun var så flink,satt helt stille mens hun ble klipt.
Så gikk vi hjem til mormor&morfar å spiste middag,ble mye gåing i dag,merker det ja…Da vi gikk hjem var det ikke så kaldt.
Hadde håpa at snuppa sovna i vogna på vei til mormor&morfar,men neida,ingen dubb i dag.Hun holdt det gående helt til klokka 20 uten å virke sliten eller trøtt.Vi fikk besøk når vi kom hjem.


Ler godt av den store karusellen:)

Søte snuppa:)

Flink jente hos frisøren:)

Fine ballongen:)

Fikk som sagt besøk da vi kom hjem av bestemor&bestefar,og de hadde med seg kusine Elisa.Og det var jo litt stas.Jentene lekte litt med dukker og ballongen.
Var ei lita,fornøyd frøken som sovna fort da hun la seg i kveld.

Nå skal jeg snoke i skapa etter noe godt å sløven på sofan,ryggen er sliten…

En liten runde…

Denne uka er det marken i byen med karuseller og boder,masse ræl med andre ord,hihi:)Og sikkert noe fint også.
Vi tok med oss Jessica på en liten runde etter barnehagen i dag.
Det var mest for å kjøpe de gode smultringene de selger der.De falt i smak hos snuppa,spiste og kosa seg.
Måtte jo se på karusellene med det samme vi var der,hun kikka med store øyne.
Hun ville gjerne ha en ballong,men det skal hun få av mormor i morra.Jessica skal ha fri fra barnehagen,og vi skal gå på marken med mormor.Får håpe det ikke er alt for kaldt.I dag snødde det litt.


Her var det mye å se på.

Spennende å se på karuseller:)

Smultring er kjempegodt!

Etter en runde dro vi hjem,kjøpte med den nye grandiosaen for å teste den.Og den var faktisk god!

Så da blir det mer marken i morra,snuppa gleder seg til å få ballong:)

Har du smakt den nye grandiosaen??

Sjarmere,det kan hun…

Denne lille frøkna her vet å sjarmere folk!Da jeg henta henne i barnehagen storkosa hun seg der de har klatrestativ osv inne sammen med to av guttene og en av assistentene Tor, som også er Jessicas primærkontakt.
Jessica har blitt veldig glad i Tor,og vi er også veldig fornøyd med denne mannen.
Han fortalte meg at Jessica hadde lagt arma rundt han og sagt:“Tor,jeg elsker deg!”Han ble totalt sjarmert og smelta helt sa han til meg,det skjønner jeg jo:)
I barnehagen i dag hadde de vært på teater(et teater var på besøk),Jessica hadde blitt litt redd,men det hadde gått veldig fint.“Jeg ble redd jeg mamma.”sa hun til meg.

Jeg måtte innom butikken å tok med meg Jessica,drar helst ikke alene på butikken med henne.Men i dag var hun helt eksemplarisk bortsett fra en liten hånd oppi smågodthylla.Hun var så flink,plukka seg ut yoghurt og trilla handlevogna si rolig rundt,ikke den villmannskjøringa som hun driver med til tider.
Så jeg fortalte henne hvor flink hun var,og hun smilte stolt.
I bilen hørte vi på radioen,og da det kom musikk roper hun fra setet sitt:“Høyere mamma,skru opp lyden!”Så der kjørte vi da med  musikk på full guffe,hihi.Hun vil ofte høre på musikk å ber meg stadig skru opp lyden,men jeg må jo begrense det litt da,lyden altså.


Klar for barnehagen på morran i dag:)

Vår sjarmerende lille frøken:)

Til middag hadde vi kalkunfilet med ris og fløtesaus.Jessica spiste som en hest,det gjorde hun sist vi hadde dette også,gafla i seg,så det er noe hun liker,og det er jo bra.Ellers så er hun ei pastajente de lux og kan spise makaroni hver dag.

Mamma & pappajente:)

Vi hadde en liten fotoseanse på morran i dag før snuppa dro i barnehagen.Bildene ble så fine og koselige.
Frøkna sto å holdt ordentlig rundt oss og kosa oss.
Jeg ser kanskje ikke så fresh ut uten sminke og med masse ettervekst i håret.Men,men…kan ikke alltid se fresh ut.Planen er en tur til frisøren denne eller neste uke,etterveksten tar jeg selv,alt for dyrt hos frisøren.
Men bildene ble supersøte:)


Jessica og mamma:)

Jessica og pappa:)

Søte kosejenta vår!:)