6 uker alt…

Fysj for et elendig møkkavær vi våkna til i dag.Regnet øsa ned og det var mørkt og trist.Jessica og gruppa hennes i barnehagen skulle sykle hjem til Kristina i dag(hun bor like ved bhg),Jessica har gleda seg.Pappan til Kristina hadde ordna masse gøy i hagen dems.
Jessica troppa opp med sykkelen sin,men hele greia ble desverre avlyst pga været,hun ble skuffa men tror de har hatt det fint i dag fordet.De hadde kosa seg med muffins og jordbær som de skulle spist hos Kristina.

Mamman min og jeg tok turen til Babyshop hvor jeg hadde holdt av en vippestol.Venninna mi har samme vippestol,testa den da vi var der,og den var jo så super!
Vippestolen vi har er liksom ikke så bra,så jeg spanderte på Benjamin en ny,vi har jo nesten ikke kjøpt noe nytt utstyr til han uansett så det fortjente han:)
Det er så mye fint på Babyshop,farlig å gå inn dit altså!


Koser seg i vogna på Sandvikasenteret:)


Siden det var tid for mat på Benjamin kjørte vi innom Sandvikasenteret en tur for å mate der.Titta litt rundt,masse salg og atter salg,skulle virkelig hatt lommeboka full av peng!!
Vi hadde ikke så god tid for Jessica skulle hentes også,og det er en times kjøring.Men det som var rart var at her bøtta regnet ned,i Sandvika var det blå himmel og sol!!!Vi kjørte fra sola og hjem til gråværet igjen,argh!!!!!!!!
Det er jo ikke så langt fra Kongsberg til Sandvika…


Må bare turne litt før hun drar hjem fra bhg…Sykler på en av syklene i bhg:)

I dag er Benjamin 6 uker.Hvor har det blitt av de ukene??Tiden går så alt for fort,og nå er vel barseltiden også over,litt trist på en måte syns jeg,sukk…
Men vi har en go liten gutt som smiler til oss og bare er nydelig!Men får litt dårlig samvittighet når han må ligge alene når jeg må ordne og styre med noe annet.Det er jo ikke like god tid nå som da vi bare hadde Jessica.
Jeg må jo rydde osv også.Og som tanta mi sa,at jeg kan jo ikke ha han på fanget hele døgnet,han kan fint ligge å pludre alene så lenge han ikke skriker som en stukken gris.Men jeg føler liksom at han blir så alene,det samme gjelder Jessica også…off,ikke lett å være mamma altså!!
Flere som føler det sånn som meg??


Benjamin koser seg i den nye vippestolen:)
Buksa han har på er fra da Jessica var baby:)

Ha en fin kveld:)Zombie…

Zombien,det er meg…for i dag var jeg jammen i meg trøtt!Kjørte snuppa i barnehagen etter litt sutring og trass på badet,det er mye gråt og trass for tiden,veldig mye.Verden raser rett og slett sammen for henne!Det er kanskje en kombinasjon av alderen og lillebror,ikke vet jeg…
Veldig koselig er det ikke,og jeg innrømmer at jeg river meg i håret noen ganger.Syns så synd på henne også når hun er sånn.

Så fort Benjamin sovna så la jeg meg til på sofan for å sove jeg og selv om det var sol og kjempevarmt ute,i dag trang jeg søvn!!
Men naboen bråka og banka så jeg ble mer og mer irritert.Akkurat idet jeg sovna så våkna Benjamin.Han har vært veldig urolig mens han har sovi på dagen og ikke spist så mye om gangen og da blir det jo til at han våkner raskere.
Om natta også så sover han 3-4 timer før han våkner for mat,en stund sov han 5 timer sammenhengende.Og han sovner heller ikke før mellom 22,30-23,30.Veldig våken og litt urolig på kveldene,noen kvelder er han veldig rolig også,så det varierer litt.
Men håper han begynner å sovne litt tidligere etterhvert,jeg er absolutt ikke noe nattmenneske,så jeg liker å legge meg fra 22-23 så det blir noen timer med søvn.Men jeg var faktisk trøttere da Jessica var nyfødt.Men da var det jo på den mørkeste tiden av året,nå er det lyst og deilig ute.
Han er jo fortsatt veldig liten,så det retter seg vel.

Etter en stund sovna vi begge to på sofan,så litt søvn ble det på a mor også:)Så jeg har ikke gjort et slag i dag.

Jeg har fått vært ute å lekt på trampolina med Jessica også,bare vi jentene:)Hun ville ha ut Benjamin,så han fikk seg 5 minutter på trampolina,ingen som hoppa altså.Vi lå bare å kosa:)


Søte frøkna vår:)

Kos på trampolina:)

Benjamin koser seg i det rosa teppet.Han må få noen flere blå…

Nå er det fødeavdelingen på TVN,så nå må jeg følge med litt.Må bare se på sånne program!

Er det mye trass hos deg/eller har vært??
Sosiale…

I dag har det faktisk vært varmt,wow!!Ikke så mye sol,men lummert og varmt,men det har ikke tordna ennå.
Benjamin og jeg har vært veldig sosiale i dag,var først innom foreldra mine så pappa fikk se minsten litt før han kjører til Frankrike for å se Tour De France sammen med onkelen min.

Vi dura videre til Linda og lille Liam Nathaniel på 2,5 uke.Vi skravla i nesten 3 timer tror jeg,tiden flyyyr jo så fort.Bebisene våre lå og sov på hver sin sofa.Liam var jo så liten og søt:)
Vi prata om fødslene våre osv,hadde det kjempekoselig!Får satse på at været blir bra framover så vi kan trille litt sammen.Guttene våre blir jo helt jevngamle siden det bare skiller 3 uker mellom de.

Etter barnehage og middag trilla vi alle 4 en tur,Jessica på sykkelen sin.Hun og Roger gikk ned til foreldra hans mens jeg trilla på butikken får å handle bleier,kjempespennende…hihi:)
Jeg gikk en liten tur nedom de på vei hjem,men Benjamin begynte å våkne så jeg gikk hjemover siden det var mattid på han.Hadde ikke så lyst til å trille på en vrælende sulten baby…har gjort det før og da spurta jeg nesten hjem,litt av et syn for å si det sånn.


Jessica og Benjamin på lekematta:)Søtnosene våre!

Sykler på gangveien-spennende!!

Lille goingen!!


Nå skal Benjamin og jeg se på Frustrerte Fruer,hihi!!Og kanskje vi,eller iallefall jeg spiser en is,isbilen kom istad,og vi klarer jo ikke å la vær å kjøpe.
Tror jeg må på isavvenning…hahaha!!:):)

Har du venninner med jevngamle babyer/barn??En uskyldig sykkeltur…

Våkna opp til regn,ingen bombe akkurat!Smurte tur niste til Jessica for de skulle jo på tur i dag,trodde jeg…sjekka timeplanen hennes utpå dagen å så at turdag er i morra…susehue!!
Jaja,da får vi håpe hun får fint turvær i morra!

Har vaska klær i dag også,så nå er det tomt…hvor lenge varer det…ikke lenge…
La meg til i senga for en dubb mens Benjamin sov,våkna etter time at han begynte å bli sulten.Varma flaske med mat,da jeg skulle hente han sov han sin dypeste søvn…luringen…han fikk lurt meg opp av senga.
Har såvidt begynt på babydagboka hans i dag også.


Søte lille Benjamin:)

Tok en kjapp tur innom senteret med Jessica for å kjøpe en gave.Jeg skal på besøk til ei venninne som har fått baby for 2,5 uke siden i morra.
Det ble en sykkeltur på Jessica i dag og.En uskyldig sykkeltur som endte i en søledam med gjørme og vann til oppunder arma.
Gjett hvem som koste seg!?Sykla i vannet og til slutt så hoppa hun så vannet spruta.Det surkla i skoa og hun var klissvåt:)Vi kunne jo ikke annet enn å smile av henne,men dette er ikke noe hun får lov til hver dag uten gummibukse og gummistøvler.Men en gang i blandt er det lov å være litt grisete:)


Morro å sykle!

Se på det blikket…

“Jippi,dette er gøy!!”

Her går det unna!!!

Fristelsen ble for stor!


Nå er endelig avstøpninga klar til å sendes inn.Det er ikke jeg som har gjort det,for jeg ga opp!Mannen har fiksa det,flink han:)
Da er det bare å vente på resultatet som kommer om noen uker.

Er det flere som har barn som er glad i søledammer??Mobilbilder fra føden:)

Tok noen bilder med mobilen mens jeg lå på føden også,ble mange bilder derfra,koselig å ha:)


Eh…jada…ctg registrering…

Veldig fersk:)

“Titt-tei!”

Veldig våken:)

Smiler:)

Koooos!!

Tok sikkert 200 bilder mens vi var på føden,gode minner!!

Tok du masse bilder mens du lå på føden??En helt okay søndag!

Jeg tror Benjamin er glad i storesøstra si.Da vi lå i senga på morran la jeg babycallen innat øret hans så han kunne høre Jessica.Han ble helt stille og smilte!!Jeg gjentok dette,og han smilte hver gang han hørte stemmen hennes:)Morro!!
I dag fikk han også bade i badebalja,og Jessica kom oppi etterhvert,det syns hun var kjempegøy,men hun var litt redd for at han skulle tisse på henne,hihi:)Benjamin kosa seg masse i balja.Første gangen han bader der,har bare bada han i vasken til nå.


Koser seg i vannet:)

Go’klumpen:)


Slækkern etter badet:)

Jessica har vært ute å lekt med Marius,vi smurte med niste og gikk bort på lekeplassen,Benjamin sov i vogna.
Lekte en stund før det var tid for en dubb.
Etter dubben gikk turen til Kristina,de to er virkelig gode venninner!De lekte fint sammen,huska,sklei og hoppa på trampolina i hagen hos Kristina.
De tok seg en sykkeltur også,og krangla litt over syklene som venner gjør,hihi:)
Endte med at vi kjøpte trehjulssykkelen til Kristina for de skulle selge den.Jessica er ikke så glad i den hun har,men denne elska hun!Flaks de skulle selge den for en billig penge,en bra,solid sykkel!Så hun har vært ute å sykla omtrent resten av dagen.


Husker hos Kristina:)

Jessica på den “nye”sykkelen sin:)

Ellers så syns jeg ikke at jeg gjør annet enn å vaske tøy for tida,når alt av tøy er vaska,så er jammen i meg skittentøyskurven full igjen,blæh!!!
Nå skal jeg se om jeg får kost meg med litt pottis,har jo aldri tid til å spise godis lenger,er jo bra det altså.Benjamin ligger under lekestativet sitt,men begynner å klage litt nå.I går holdt han det gående til 23,30 før han sovna,da var mamsen trøtt også!!Han var ikke kjempeurolig,men litt.Men som jeg har nevnt tidligere,det er jo vanlig hos nyfødte på kveldstid,ettersom jeg har hørt.

Mannen har vært på loftet og finni fram lekematte,lekestativ og noen av babyklærne fra Jessica.Så da får vi se om det er noen nøytrale klær der,var masse rosa og jentete så jeg.

Husker du når din nyfødte baby sovna for natta??
Eller om du har baby nå,når sovner han/hun for natta??

Camping…

Neida,vi er ikke på camping!Men Jessica har kosa seg i sola på verandaen på morran med grillen sin og den nye stolen hun fikk i går.Så nesten ut som hun var på camping der hun satt:)
Vi har hverken telt eller campingvogn,så da blir det med denne campingen.


Slapper av i sola med grilling…

“Er maten ferdig tro?”

Håper været holder seg i dag,men ingen bombe om det begynner å regne!

Har du telt eller campingvogn??Helt “nisse!”

Dagen i dag har vært travel syns jeg,begynte rolig med at Benjamin og jeg sov til klokka 10,det var deilig!
Jessica har vært veldig trøtt i dag,var helt “nisse”før dubb.
Mens hun sov fikk jeg vaska gulvene i gangen og badet,resten får jeg ta til uka.Satte på en klesvask som fortsatt ligger i vaskemaskinen…jada jeg vet…
Når Jessica våkna hadde vi lovt henne å dra å kjøpe dosete,så vi endte opp på Barnas Hus for å se om de hadde flere å velge i.Det hadde de,og det ble et til 59 kr,ikke værst.Jessica løp rundt og lekte og sykla med det hun fant tigjengelig.


Slapper av på Barnas Hus:)


Stakk en tur innom Buskerud Storsenter så jeg fikk mata og skifta bleie på Benjamin.Jessica var veldig snill og eksemplarisk:)
Og hun snakka veldig om at hun skulle begynne å sitte på do i bilen.Helt til vi kom hjem å setet var på plass,ikke snakk om at hun skulle prøve nei.Jeg tror det kan ta sin tid her med å begynne å gå på do og å slutte med bleie…sukk!!
Det får ta sin tid,det kommer når hun er klar,hun må få styre det selv.


Påfyll…


Hjemme igjen ble Jessica helt “nisse”igjen.Trassen,grinete osv…paps lagde mat og jeg holdt på å rive av meg håret til slutt,det hele toppa seg med at Benjamin gulpa ned hele seg selv og meg,han hadde ansiktet fult av gulp stakkar.
Jessica var nok bare trøtt i dag.
Jeg har finni ut det at det nytter ikke å gå pent kledd,full av gulpeflekker på t-skjortene mine.
Her har du vår hverdag,ikke veldig glamorøs og rosenrød akkurat,hihi!!Ingen dager er like her i huset,men vi koser oss,selv om vi er slitne som fy noen av dagene!


Benjamin kulern i vogna:)

Nå driver vi på med det hærsens håndavtrykket,jeg sier hærsens for det er jaggu meg ikke lett.Vi banner og sverter her…
Fotavtrykket er klart,og takk og pris for det!

Nå har jeg bare lyst til å krabbe på alle 4 i seng…

Ha en fin kveld!


De gærne har det godt:)

De gærne er vel Jessica og meg,aller mest Jessica!:)Hun skulle absolutt ut å hoppe på trampolina,det regna og greier.Snuppa bare dro av seg sokkene og insisterte på å gå ut.
Jaja…jeg dro hetta over hodet og ble med ut.


“Gjør vel ikke noe at det regner mamma!”

Snuppa visste råd hun,hoppa med paraplyen sin.Jeg sto på sidelinja å ropte at hun måtte være forsiktig samtidig som jeg ble spist opp av knott.
Hun hoppa og sto i med paraplyen sin og lo høyt.Er dette den nye Junibakkens Madicken??Får satse på at hun ikke hopper ned fra noen tak med paraplyen sin:)
Helt utrolig hva denne frøkna kan finne på!


“Juhuuuuu!!!!”


Mamsen fikk komme under paraplyen:)

Før i dag har jeg vært en tur hos legen med lille Benjamin.Han har vært så tett i nesa og hosta en stund,han er så liten så syns det var greit å sjekke.
Som legen sa,han er rett og slett sørpe forkjøla!Stakkar liten!Antagelig blitt smitta av Jessica som også har snørra og hosta.


Lille Benjamin:)


Tror det var meldt tordenvær i kveld,men ser ut som det har utgått,foreløpig iallefall.

Flere “gærninger”der ute med sånne innfall??Storesøster hjelper til:)

På morran ville gjerne Jessica hjelpe til med å mate Benjamin,og det fikk hun lov til.Jeg syns det er viktig å la henne delta i det hun vil.
Hun satt stolt og mata han,men ble fort lei,men det er greit,hun har fått lov å prøve.Veldig fint at hun sier ifra at hun ikke vil mer,og ikke bare dytter han vekk.


Konsentrert!

Stolt storesøster:)

Men guuu så mørkt det ble ute!!Hvem slo av lyset??