Skumbad:)

Vi har bare vært hjemme å kost oss i dag.Vi har vært masse på verandaen,fylte opp bassenget til Jessica.
Lillebror fikk også en liten dukkert sammen med storesøster i bassenget:)
Jessica bada og kosa seg mens Benjamin kosa seg i skyggen under parasollen,der sovna han også.Godt å sove i frisk luft.


Jentene:)

Benjamin koser seg under parasollen:)Bassenget til snuppa ble fylt opp med badeskum så hun fikk et ordentlig skumbad.Kan tro det var gøy!Hun smørte seg inn med alt skummet og gikk rundt.
Hun har bada masse,hoppa på trampolina(naken) og spist is.Vi har kosa oss i det varme været.
Det er så deilig med sommer.Jeg har allerede begynt å grue meg til vintern,grøss og gru!!Så nå skal det nytes fullt ut!!


Koser seg med et skumbad:)

Aaaaah…så deilig!

Vi har trilla en liten tur også,måtte bare bevege meg litt,ble rett og slett skamtrøtt!!Har vært trøtt siden i går selv om jeg har sovi som vanlig.Men Benjamin våkner jo hver tredje eller fjerde time for mat.


Mamsen og lille Benjamin:)

Nå skal det sløves på sofan,om Benjamin ikke våkner igjen da,han pleier det.Liker visst å være sent oppe han,hihi:)

Gruer du deg til vinteren??
De er så nydelige!

Sol og varmt ute,i dag blir vi bare hjemme å slapper av.Jessica kan få bade ute i bassenget sitt.Også må vi spise litt is,hihi:)

Jeg tok noen alldeles nydelige bilder av de vakre barna våre før leggetid i går kveld.Jessica nekta å ta ut smokken,men de ble så fine at det gjør ikke noe.Syns også at kvaliteten på bildene ble bra,tok de med mobilen.
Må jo vise de fram og skryte litt,hihi:):)Måtte le av Jessica istad.Hun så på tv og lillebror jamra og sutra litt.“Ta han vekk!”sa hun,tydlig irritert:)

Har du planer for dagen??

Badenymfe:)

Stekende varmt i dag også så da tok vi turen til en av byens badeplasser.Jeg syns ikke noen av badeplassene her er noe å rope hurra for,men bedre enn ingenting.
I dag testa vi Jondalsdammen

Vi spurte om ikke Kristina, venninna til Jessica også ville være med,og det ville de,gøy for jentene som ikke har sett hverandre på 3 uker.
Jentene lekte,bada,spiste og kosa seg i sola.Så fort det kom noen skyer så kom også myggen.Så jeg har vel fått 100 myggestikk i dag.

 Benjamin sov søtt i vogna si og vi voksne fikk solt oss litt.Så jeg har nok fått litt farge i dag også:)Ser vel ut som en kokt hummer,hihi:)
Jessica er ei lita badenymfe!Kosa seg i vannet,men jeg tror hun kosa seg mer i sjøen i går.Vannet var også varmere i sjøen selv om dette bare er en liten dam.Vi har jo en uke til med ferie så får se an været,kanskje det blir en tur til sjøen igjen.
Vi var vel der i 3 timer før vi pakka sammen,da hadde jentene fått lekt og bada.


Jessica og Kristina koser seg:)

På vei ut i vannet:)

Badenymfa:)

Resten av dagen har vi bare vært hjemme.Spist taco og kosa med Benjamin som har vært våken og blid siden 15.30,og er fortsatt våken.Han sitter å koser på fanget mitt som vanlig på denne tiden.
Jessica er så flink med lillebroren sin,idag har hun mata,skifta bleie og gitt han smokken når han gråt og jeg var opptatt på kjøkkenet.Vi må jo hjelpe til med bleiene,men hun vil gjøre det meste selv.


“No hands!”Tullebøtta!!

Blide bebisen vår:)

I dag er det et år siden min kjære morfar døde.Savner han…

Er du fornøyd med badeplassen der du bor??


Det glade campingliv:)

Vi satte oss i bilen alle 4 å dro til Omlidstranda camping utenfor Larvik for å besøke naboen vår som har campingvogn der.Heidi,Frode og lille Marius,lekekameraten til Jessica.
Jessica var utålmodig i bilen etter å treffe Marius å få dra på stranda.

Været var supert i dag med 26 varmegrader.Vi kom endelig fram og de små begynte å leke med en gang mens Benjamin fikk mat.Min kusine Hege,gubben og ungene hans var også på besøk,kjempekoselig!
Så satte vi kursen mot stranda.


På vei mot stranda!

Jessica kasta seg ut i vannet,storkoste seg i vannet,ikke redd for noe.Var under med hele kroppen og var rett og slett ellevill i vannet.
Hege tok henne med langt ut siden det var langgrunt,og de bada langt der ute.Jessica hadde ropt “Mer!” hele tiden.Hun er veldig glad i Hege,jeg også:)
Paps var også litt uti med henne.Jeg holdt meg langs vannkanten å så etter Benjamin som kosa seg i bare bleia i vogna.Han våkna å var så blid,lille goingen vår!!Lå i vogna å bare smilte og lo!


Storkoser seg i vannet!

Deilig å ligge i vannet!

Langt der ute er Jessica og Hege…

Benjamin koser seg i vogna!

Blide gutten vår!:)

Jeg trodde ikke jeg hadde noen shortser som passa meg lenger.Leita fram min elskede Roxy shorts,og jammen passa den ikke perfekt!
Men så bleik som jeg er kunne jeg jo nesten ikke vise meg offentlig…huff altså.Lenge siden jeg har vært ordentlig brun nå,og jeg som elsker å ligge i sola å lese.
Uansett,blek men fattet troppa jeg opp på stranda i shorts og singlet,ingen bikini på meg i år.

Etter noen timer på stranda tusla vi tilbake til campingvogna alle sammen for å grille.Det smakte supergodt med grillmat og alle ungene leika og kosa seg.
Vi har virkelig kosa oss i dag og det var supert for Jessica å leike og bade i vannet.Ekstra koselig var det at kusina mi også var på besøk samtidig.Vi takker våre koselige naboer for at vi fikk komme:)


De gode naboene våre,Heidi og Frode:)

Og når vi satte oss i bilen for å dra hjem,ja da fikk vi ikke starta gitt.Mannen hadde gått fra bilen med lysa på,great!
Godt det ikke var meg,da hadde det blitt lyn og torden…OMG!!Mannfolka gjør liksom aldri noen feil de…

Og jeg,jeg er solbrent!Bedre det enn å være bleik,hihi:)

Liker du å sole deg??

10 uker!

Så var det lille knøttet vårt 10 uker allerede!Vi nyter hvert øyeblikk selv om det til tider er litt slitsomt når han ikke sover og er urolig,men det går seg til og han er ikke fullt så urolig lenger,iallefall ikke hver kveld.
Han har slått til med å sove 6 timer sammenhengende på natta,ikke at det har skjedd så mange ganger,men deilig når han gjør det.
Han bruker størrelse 62 i klær og bleier nr 3.

Han er mye våken og er veldig oppmerksom på storesøster.Smiler så fort han får oppmerksomhet:)Og han elsker å bli skifta bleie på,da smiler og “prater” han:)
Men merker jeg får litt dårlig samvittighet når han må ligge litt alene når jeg må gjøre litt andre ting,men så lenge han ikke klager så har han det jo fint.Bare jeg som er tullete.
Han er fortsatt veldig selskapssyk og er glad i å ligge tett inntil meg.Han får alltid åla seg inntil meg i senga når jeg legger han oss meg,jo nærmere jo bedre virker det som.

Føler at han ikke er fullt så grådig med maten lenger også,at det har stabilisert seg.En stund syns jeg han satt med flaska i munnen hele tiden.
Øya hans er fortsatt ikke bra,kommer fortsatt ut endel “gugge.”Men det er antageligvis trange tårekanaler.


Benjamin 10 uker!

Vi har en vakker liten gutt som vi nyter hvert øyeblikk med…


Sommer og sol!

Jeg og ungene tok bussen til byen siden paps skulle ha bilen i dag.Vi møtte mamma for å gå innom jobben min for å høre på pris på mat til dåpen.Jeg får 25% på prisen,og det er jo supert!
Var litt i byen så Benjamin fikk litt mat før vi trilla hjem til foreldra mine.Og det var jammen i meg varmt ute!


Titter ut av vinduet på bussen…

 Morfar satte i gang “crazy daisy” i hagen så Jessica fikk kjøla seg ned.Hun og morfar løp gjennom vannet som spruta.
Det var kjempegøy og hun ble klissvåt der hun løp i bleia.Deilig på en varm dag med en avkjøling.
Husker jo hvor gøy det var å bade i sprederen på varme dager da jeg var lita.Ble frista nå også,hihi:)


Jessica og “crazy daisy!”

Etter mat trilla vi til oldemor (min mormor)og dit er det bare oppoverbakker,det blir tungt med vogn og ei jente på ståbrettet.
Jeg ble rimelig svett ja,buksa klistra seg fast og jeg lurte på om jeg måtte klippe den av for å få den av meg!
Men da fikk jeg iallefall trimma litt,hadde godt av det,skulle bare hatt litt mindre klær på meg.Har ikke akkurat flust med sommerklær eller andre klær liggende i skapet mitt.Benjamin lå i bare bodyn i vogna og kosa seg:)
Men uansett,deilig med sommer og sol!

Det var koselig for oldemor å se barna igjen,og hun hadde begge to på fanget,og de kosa seg de og:)


Oldemor og Benjamin:)

Jessica koser seg med oldemor:)


Fikk en stor eske med mat fra Hipp på døra i dag,så tusen takk til Katrine Fylling og Hipp:)


Mat og div fra Hipp:)

Flere som har bada i spredern??
Bestevenner:)

Jessica hadde så klart med seg bestevennen sin Ape på tur.Han var med overalt og fikk kjøre karusell sammen med henne.
Karuselltur med bestevennen sin er jo så koooos:)

Om kvelden sovna de sammen,utslitte begge to etter en lang og gøyal dag…


Bestevenner på karuselltur:)

Dette var gøy Ape!”

Her sover de søtt begge to,utslitte etter en lang dag…
En rolig dag…

Det var jammen deilig å sove i sin egen seng igjen!Benjamin sov fra 22-04,ikke værst:)Og Jessica sov til 10,30 i dag,sliten frøken etter turen.
Og jammen har det ikke vært sol i dag også,og hele 24 grader:)Så nå får vi håpe at sommern har kommet!

Benjamin var en tøff gutt i dag kledd i joggedress fra NHL(ishockey),mamsen må jo dytte på han i tidlig alder så han begynner med ishockey akkurat som mamsen,hihi:)Neida,de får velge selv.
Joggedressen har han arva av Jessica.


Blid og go:)

Tøffingen!

Jeg har vært en tur i byen for å handle en bursdagspresang som jeg må sende til en søt 2 åring i morra,hihi:)
Ellers så var vi på lekeplassen med nabogutten Marius i det fine været.
Jessica og Marius leker så godt sammen.Lenge siden de hadde sett hverandre nå,så det var ekstra gøy!
Greit med en rolig dag etter turen vår.

Jeg får skrive ferdig dåpsinvitasjoner.Ikke så mange vi skal be,bare helt nærmeste familie som foreldre(besteforeldre) og søsken(tanter,onkler og søskenbarn.)Så vi blir vel en 12-15 stk.
Etter kirken skal vi være hos foreldrene mine så her er det minimalt med stress.Var på samme måten med dåpen til Jessica,enkelt og greit.


Fornøyd snuppe på lekeplassen:)


Er ditt barn døpt??
Hvor mange var dere til dåpen??
Hunderfossen og Lilleputthammer!

Vi reiste mot Lillehammer og Hunderfossen og Lilleputthammer på søndag.Regna bøtta ned når vi nådde Lillehammer.
Jessica var utålmodig i bilen men tok seg en dubb,Benjamin sov hele veien.Kom fram til hotellet på Hafjell og fikk installert oss på rommet som ikke hadde kjøleskap og det var heller ingen vannkokere til låns på hele hotellet.Det var dårlig syns vi.Så jeg gikk i resepsjonen å fikk fylt opp termosen med varmt vann titt og ofte.Så Benjamin fikk maten sin:)
På hotellet var det et enormt hoppeland,Jessica tok jo helt av og tok ikke kvelden før klokka var 23!!
Jeg var spent på åssen det kom til å gå med 4 stykker inne på et ganske lite hotellrom.Det gikk fint og ingen våkna av Benjamin når han ville ha mat,bare jeg.


Ungene i hotellsenga:)


Mandag gikk turen til Hunderfossen.Det regna ikke men syns det var litt guffent ute.Jessica fikk prøvd endel av tinga,og hun viste seg å være tøffere enn vi trodde da hun kjørte noen av de større tinga med paps.
Hadde en episode hvor Jessica ikke ville forlate et tog,niholdt i toget og nekta å forlate det,utenom den episoden gikk alt fint.
Men jeg syns ikke parken var så innmari super egentlig,ble litt skuffa.
Jessica hadde det gøy og det var det viktigste:)Benjamin bare sov,var våken og blid også:)
Men tror ikke vi tar turen tilbake for å si det sånn,vi får se om noen år.Vi dro videre til Lilleputthammer etter ca 5 timer på Hunderfossen.


Kjører radiobil med paps:)

Ansiktsmaling:)

Fornøyd med ansiktsmalinga:)

Lilleputthammer lå i gangavstand fra hotellet vårt.Der var det veldig bra og mye å gjøre for Jessica.Det var også show med Vennebyen og Apa:)
Jessica løp rund og var i 100!!Prøvde masse karuseller og hoppa på trampoliner og kosa seg.Lykken var en Hello Kitty bil med en stor Kitty på,hun kosa og nussa Kitty.
Karusellen var også en stor hit.Nostalgisk het den.

Jeg trilla tilbake til hotellet med Benjamin i 20 tiden siden han hadde sovi mesteparten av dagen.Da fikk vi litt ro og fred.Han var superblid og vi kosa oss.
Jessica og paps kom litt etter oss og sammen gikk vi på hoppeland på hotellet.Hvor Jessica tar energien fra det aner jeg ikke.Hun slokna klokka 22 og snorka som en mann!


Goingen:)

Benjamin og mamsen:)

Syns Benjamin var så lik Jessica,han hadde bare på klær som storesøster hadde brukt.


Total lykke!!:)

På båttur med paps:)

Karuselltur:)

Benjamin i vogna si:)

Vi har kosa oss på tur,været kunne vært bedre,men det regna ikke mens vi var i parkene.Takk og lov for det.
I dag bøtta det ned igjen når vi reiste hjemover.
Begge ungene slokna i bilen,Jessica var rimelig sliten tror jeg.Men hun har hatt det supert!
Her hjemme var det greit vær og varmt!

Borte bra men hjemme best!:)