“Summerfeeling!”

Må bare gnåle litt mer om sovinga til Benjamin.Han sov fra 19,30-05,30!!Jeeej!!!Deilig altså.Han dubba litt etter at han hadde fått mat også,heldigvis.Jeg var ikke så klar til å stå opp.
Og han sovna i 9 tida og sov i over to timer,pleier ikke det på morran han.Kanskje han går over til to dubber nå da,en tidlig og en litt senere.Mens han sov fikk jeg tatt etterveksten min,deilig å få gjort det!Håret ser så mye bedre ut!

Like lovely sommervær i dag,skikkelig “summerfeeling!”Det ble målt over 25 grader her i Kongsberg i går,antagelig like varmt i dag:)
Da jeg og Jessica dro på butikken etter klokka var 18 var det like varmt,og jeg fikk så innmari “summerfeeling”av lyset og alt ute,jeg nyter disse dagene!

I barnehagen har de også kosa seg,vært ute hele dagen,grilla hamburgere og hatt det kjempefint:)

Jeg avtalte med mamman til Henrik her om dagen at vi skulle trille sammen å hente ungene våre i barnehagen i dag.
Det ble en fin trimtur,tar vel ca 20-30 minutter å gå.Ingunn parkerte hos oss siden de bor litt lengre unna barnehagen.
Ungene ble som vanlig helt elektriske da vi kom å henta de,og vi hadde en koselig trilletur hjem.Tungt oppover bakkene,buksa klistra seg fast og svetten rant nesten,varmt ja…og i dårlig form,kremt…
Ungene avslutta gåturen med å danse tipp-topp dansen,hihi:)

Før vi trilla  satt Benjamin litt i vogna å kikka,støtta opp med dyna hans,spennende å få se litt rundt seg:)


Spennende å få komme opp og se litt:)

Henrik og Jessica danser tipp-topp dansen:)
 
Var en tur på butikken og Jessica ble med meg.Gjett hva hun klarte der!?Hun mista 1,5 liter med Pepsi rett i gulvet så den eksploderte,det var brus overalt og en fin liten dam…
Det var ingen ansatte å se så jeg lista meg vekk fra “åstedet.”


“Gulljenta” vår:)

Da vi kom hjem var det badetid for Benjamin,Jessica tok over hele badinga å satt til slutt oppi balja selv.Benjamin syns det var kjempegøy at Jessica tulla med han,han bare lo:)


Se på disse to!:)

Har du hatt noen “uhell”på butikken??

Følg oss gjerne på facebook!:) http://www.facebook.com/#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617

“Summertime!”

I dag har det vært helt nydelig “sommer”ute!Gradestokken viste godt over 20 grader.Jeg dro å parkerte bilen hos foreldrene mine,trilla med mamma derfra til byen.
Måtte bare ut i finværet!Da vi trilla hjem steika sola som bare det,tok av jakka å gikk i t-skjorte,jeg svetta rett og slett.Men jeg nøyt det!Varmere i dag enn det har vært i sommer.Må si at etter denne dagen gruer jeg meg ennå mer til vinteren!!Jeg er så lite fan av vinter,kulde og jul at fysj!!Jeg vil heller ha påske,vår og sommer!

Benjamin sov så fint i vogna,var våken i en periode og sovna igjen.Godt å sove i frisk luft:)


Benjamin “soler”seg litt før han skal sove:)

Jessica har storkosa seg i barnehagen.Vært ute å leika,og hun hadde fått fin farge i ansiktet.Hun har leika med Henrik i hele dag,de leker så fint sammen.Flere av de voksne kom bort å bemerka hvor gode venner de to er:)
Brukte laaang tid på å komme oss ut av barnehagen.Tror vi var de siste ut fra parkeringsplassen,hihi.Da var det så varmt at vi måtte komme oss avgårde.


Jessica koser seg i barnehagen:)

Benjamin har vært en ordentlig gulpegutt i dag,men like blid:)
Mannen er litt bedre i kneet,drista seg til å ta av bandasjen i dag.Ikke veldig lett å være helt i ro når Jessica kommer hjem fra barnehagen.

Benjamin sov forresten til 04 natta som var,fikk mat og sovna.Jeg sovna ikke med engang,og da jeg hadde sovna så våkna han igjen og var lysvåken,klokka var 05,30!!!
La han i senga hos meg i håp om at han sovna igjen,det tok sin tid for å si det sånn,han var i slaget.Så jeg fikk ikke veldig mye søvn etter matinga i 4 tida,gjeeeeesp……Men jeg har faktisk ikke vært så trøtt i dag(før nå.)Det hjelper med sol og varme:)


“Bresker”seg på sofan:)

Spiser middag:)

Meldt like fint vær i morra,så det må nytes:):)

Har det vært varmt hos deg i dag??
Hvilken årstid liker du best??

Nesten uthvilt!

Forrige natta gikk veldig fint,Benjamin sov fra 19,30-03,15 og videre til 8,15!Jeeeeeej!!!Det var så deilig å få flere timer på øyet:)Følte meg nesten uthvilt.Jeg måtte så klart stå opp litt før siden jeg skulle kjøre Jessica i barnehagen og hun sov jo hos mormor og morfar så henta henne der.
Hun hadde kosa seg som vanlig hos de.Roger har hatt vondt i kneet i natt,men han fikk sove litt etter at han tok en morfintablett,han sov på sofan han.


Blid som en sol på morran:)

Har bare vært hjemme i dag men trilla en tur da Benjamin skulle sove.Var jo så mildt og godt ute.Ellers har vi leika og kosa.
Paps har liggi på sofan å småsovi.


Leker på gulvet:)

Da jeg henta Jessica i barnehagen satt hun i sandkassa med sand over hele seg.Hun sa at:“Vi pakker oss inn!”
Altså,de spadde sand over hverandre.Så hun var veldig ren og pen…ikke akkurat.
De har vært på tur i dag som vanlig på onsdager,grilla på bålet og kosa seg max,nesten misunnelig jeg,hihi:)

Tok oss 30 minutter å komme ut av barnehagen,måtte så klart vente på Henrik,de to har blitt bestiser.Hyler av glede når de ser hverandre:)


Her har Jessica blitt “pakka inn.”

Etter barnehagen kjørte vi å henta mormor for hun syns at Jessica trang en klipp,så vi dro til frisøren.Jessica satt helt stille og var så flink!!
Ble kjempefin også:)
Benjamin satt i vogna si å fulgte med på alt.Støtta han opp med dyna så han fikk med seg litt.Vi bruker jo fortsatt bagen til han,med Jessica gikk vi over til sportsvogn da hun var 4 måneder,hun var klar!!Det er ikke Benjamin,heldigvis:)

Og verdens snilleste morfar kjøpte sko til Jessica.Så tusen tusen takk!!Jessica ble så glad og fornøyd at hun måtte ha på skoa med en gang selv om det var varme vintersko.
Hun var helt turbo,skjønner ikke hvor hun får all energien fra,hun har ikke sovi på dagen i dag heller.


Så flink hos frisøren!

Hvordan går det med ditt barn hos frisøren??

Koselig på barseltreff:)

Mens mannen har operert kneet så koste Benjamin og jeg oss på barseltreff hos Lene.Vi var bare 3 stykker i dag,men like koselig for det.
Lene diska opp med mat og kaker som var igjen fra dåpen.Maten var supergod og det samme var kakene.Lene er kjempeflink til å bake!Spiste meg god og mett.Skravla masse,kjempekoselige jenter!Barna lå på gulvet sammen,og de har oppdaga hverandre,for de smilte og lo der de lå.De tok seg noen smådubber i ny og ne men var stort sett våkne.
Må bare få skryte av barselgruppa,en fin gjeng:)!


Benjamin koser seg på barseltreff:)

Rita og Lene,kjempekoselige jenter:)

Sebastian,Benjamin og Mille.Født 18,19 og 20 mai:)


Jessica sover hos mormor og morfar til i morra siden Roger har operert.Hun er jo så turbo så da får Roger slappa av litt selv om han i skrivende stund står på kjøkkenet å lager seg mat.Jeg hadde andre planer om mat,kinamat…men nei,ble visst ikke noe av det.Tenkte vi skulle kose oss litt i kveld for jeg har fysa på kinamat i lang,lang tid…Hvor ofte koser vi oss med god mat på kvelden liksom…Det er ikke så ofte lenger.Lagde oss ofte mat på kveldene når Jessica var baby.


Jessica “jåler”seg etter barnehagen:)

Koser du deg ofte med god mat på kvelden??

Her ryker knea våres…

Stormende jubel siden Benjamin bare har fått mat en gang forrige natta,jej:)!Han våkna i 24 tida,og jeg tenkte mitt.Men jeg putta i smokken og han sov til 02.Etter litt mat sov han til vi skulle opp i 07 tida,ikke værst!Tør jo nesten ikke å si det for da våkner han vel 2-3 ganger eller noe til natta.
Men det går vel bare en vei,framover håper jeg!

Dessuten så har han også fått grøt til sitt andre måltid i dag ved 10-10,30 tiden.Han gaper og er så klar,glad i mat ja.Svigermor sier at Roger var trill rund som baby,så da vet vi hvem Benjamin ligner på,hihi:)

Benjamin har blitt veldig glad i en av Curious Georgene som jeg har(eller som Jessica har overtatt),kosa med den i hele dag.Jeg håper jo at han blir like glad i et kosedyr sånn som Jessica.


Benjamin med den nye kompisen sin:)

Som jeg nevnte på i går så begynte jeg å få litt panikk over håret mitt.Heiv meg rundt i dag å bestilte meg frisørtime,så her sitter jeg nyklipt og fornøyd!Fikk samtidig litt alenetid og kosa meg med blader hos frisøren.Må gå til frisøren for å få litt fred,hihi:):)
Plukka opp Jessica etter frisøren og hun kikka på meg å tok på håret mitt og sa:“Mamma,har du klipt deg?Du var fin!”Åh,snille,fine jenta mi:)!


Kler av seg “arbeidstøyet”sitt før hun skal hjem fra barnehagen:)

Til middag spiste vi tomatsuppe med masse makaroni og brødskiver.På mandager spiser gruppa til Jessica varm mat,og det er jo full middag,så da tar vi noe lettvint her hjemme.
Tomatsuppe er jo kjempegodt!
Vi leika på gulvet med Benjamin alle sammen,det syns han var gøy.Bongo kom også og lukta på han og satt på ryggen hans,det fikk jeg så klart ikke tatt bilde av.
Jessica og paps forsvant en tur ut før det var leggetid.


Benjamin og Bongo:)

Kaster ball:)

I morra skal jeg kose meg på barseltreff mens gubben opererer kneet,jada…Her ryker knea våres titt og ofte.
Jeg opererte to knær i fjor,det ene i februar og det andre i juli da jeg måtte akuttopereres.Jeg opererte også kneet for første gang i 2007.Så det ene kneet har jeg operert to og det andre en gang.Jeg skylder på mange år med ishockey,Roger leika med Jessica…Han tok kneet dagen etter at jeg kom hjem fra føden med Benjamin,great!

Har du operert et kne noen gang??

Presis,sulten baby!

Forrige natt gikk som den natta før der igjen.På slaget klokka 01 våkna Benjamin for påfyll.Fikk maten sin og sovna med en gang.PING!!Nok en gang på slaget 04,30 våkna han igjen å ville ha mat.Jeg prøvde med smokken men det vile han ikke høre snakk om,spytta den ut.Og jammen våkna han ikke 6,30 også!!Men da nekta jeg å stå opp.Han lå med meg å pludra og styra litt før han sovna og vi våkna 8,30.
Jeg trodde grøt skulle mette jeg,ikke gjøre så bebiser våkna oftere om natta enn før??!!Men han er en presis baby,det skal han ha.Vi får se om han våkner til samme tid i natt også…
Sånn som han eter så triller han jo snart:)

Litt latterlig egentlig,jeg var så oppgitt at jeg måtte melde venninna mi da klokka var 4,30.Og jada,hun var også våken med sin baby og var like oppgitt…hahaha:):)


Her er den presise,sultne babyen:)

Da Benjamin skulle sove gikk vi ut å trilla alle sammen.Vi gikk bort til der Roger og jeg bodde før for der er det en lekeplass som Jessica kunne styre på.Spennende med andre lekeplasser.Hun var veldig opptatt av at her hadde mamma og pappa bodd før,hihi:)
Jessica hadde med seg trehjulssykkelen sin så vi trilla,sykla bort til Statoil å kjøpte is.Det var jo så fint vær i dag,så vi satt ute å kosa oss med is.
Da vi gikk hjemover sto Jessica på ståbrettet på vogna og jeg løp med vogna.Det var hylende morsomt,hun lo høyt og ropte på mere!Så ja,der fikk jeg meg litt intervalltrening.Lenge siden jeg har løpt ja,ble både varm og andpusten…
Benjamin sov godt i vogna si,hele 3,5 time.


Sterk jente,henger helt alene:)

“Weeeeee!!”

Jessica og mamsen på sklia:)

Må jo skli med paps også:)

Vi var bare inne å spiste middag så ville Jessica ut igjen.Paps ble med og de tegna med kritt på gata.Nabobarna kom også så Jessica løp rundt med de i gata å hadde det kjempegøy.Benjamin og jeg var inne å leika:)Jessica var helt svett når hun kom inn så hun hoppa rett i badebalja:)


Go’klumpen!

Nå får jeg seriøst anfall av håret mitt snart!!Må klippe meg før jeg får fnatt,for ikke å snakke om etterveksten,hjelpes!!Jessica trenger også en klipp.
Noen som vil komme å klippe meg??!!:)

Noen andre med babyer som våkner til samme klokkeslett om natta??

Kaver og styrer…

Benjamin kaver og styrer så innmari i søvne om natta like før han våkner og vil ha mat, og senere før han våkner på morran.Dette resulterer i at jeg sover veldig dårlig og har igjen hatt en trøttesen dag.
Han måtte også ha mat to ganger i natt,klokka 01 og 04,30…off!!Nå skal dette nattestyret ta slutt og han sover i 6-7 timer i strekk.Noen som har oppskrifta??
Han hadde en fin periode hvor han sov 5-7 timer i strekk,hva skjedde liksom??
I kveld før han la seg fikk han grøt og flaske,har fått grøt i 17 tiden de siste dagene.

Venninna mi har det samme problemet med sin sønn,oppe 3-4 ganger og han kaver og lager masse lyder i søvne.Vi driver å sier at snart må de sove i garasjen så vi får litt søvn:)


Her er kavemesteren:)

Jeg sendte avgårde mannen og Jessica på åpen brannstasjon så jeg kunne få meg litt søvn når Benjamin skulle sove…ja dere kan sikkert tenke dere åssen det gikk?!
Han våkna etter 30 min og da hadde jo jeg akkurat sovna,typisk!Prøvde å lure han med smokken men nei,han skulle ikke sove mer,han skulle ha mat!
Hele greia endte med at jeg måtte trille en tur så han fikk sove.

Jessica hadde hatt det gøy på brannstasjonen hun,møtt mange kjente:)
Da hun kom hjem leika hun med nabojenta på 10 år.Hun ble med Jessica inn på rommet hennes og de leika så fint.
De var også på rommet til nabojenta,veldig gøy!


I farta!

“Pink-girl!”

Nei,jeg skal legge meg snart,lørdag eller ikke…vet ikke når kavinga begynner…

Flere med babyer som kaver og styrer på i søvne??

By the way…

Dagen i dag har gått fort.Dro til byen for å møte Ingunn(mamman til Henrik)og lille baby Thomas.Vi spiste lunsj sammen,skravla å titta litt rundt.
Koselig med en sånn dag,ha en voksen å prate med.Blir jo mye prat om barna men sånn blir det jo når de går i barnehagen sammen og de minste er nesten like gamle også.

Jessica ble strålende fornøyd da jeg leverte henne i barnehagen på morran da hun fikk lov til å kle på seg å gå ut med en gang å leke med Henrik.De to har blitt supergode venner og henger sammen hele dagen.


Klar for en tur ut i barnehagen på morran i dag:)

Ingunn og jeg henta barna likt også.Og vi ble som vanlig stående å prate på parkeringa sammen med Izabella(mamman til Kristina),ungene stakk plutselig av,løp avgårde inn i skauen alle tre.Rampunger!!
De hørte ikke på oss,måtte gå etter de inn i skauen for å få de med,de bare løp og lo av oss…


Her stikker rampungene av…Kristina,Henrik og Jessica.

By the way så hadde jeg Benjamin i Babybjørnen når jeg henta Jessica.Jeg kommer aldri til å bli fortrolig med den,liker den ikke og tror heller jeg kommer til å bære meg ihjel med han i bilsetet enn å ha han i Babybjørnen.Det var tungt for både ryggen og nakken.
Om jeg får uventa penger skal jeg kanskje se om jeg gidder å få meg et annet bæretøy,tiden får vise.Det er vel heller noe annet jeg/vi trenger først som må prioriteres.

Når vi endelig kom oss hjem ville Jessica ha grøt som lillebror…jaja…så ble det det da.Hun har fått helt dilla på det.Hun har spist to fiskemiddager denne uka,så jeg syns ikke det gjorde noe med grøt.
Hun fikk lov å sitte oppe å vente på papsen som jobba til klokka 20.Hun satt under dyna si sammen med meg å så på bilder på pc’n,det er nemlig veldig gøy:)


Snuppa er klar for grøt:)

I dag har Benjamin hatt på seg en body som har vært Jessica sin,den brukte hun da hun var 9 måneder gammel,lillebror er 4 måneder…litt forskjell på de to ja.
Benjamin sovna så fort han ble lagt,skulle ønske det var like lett med Jessica.Hun vil jo aldri legge seg og tuller mye på kveldstid.Det er vel også en fase som alt annet…


Benjamin i body etter storesøster:)

Blidfis i pysj:)

Nå er jeg fysen på no god mat,men gidder rett og slett ikke å lage noe,sløvt?Jepp!Tusler i seng snart isteden…
Jeg spiste jo tacosalat i byen,og det var snadder,nam:)

Har du spist no god mat i dag??

Fjollebøtter:)

Hva skal man finne på liksom??!!Da er det gøy å ta masse fjollebilder.Jessica syns det var veldig morro å se på bildene.Mamsen er ei ordentlig fjollebøtte,haha:)
Paps jobber til klokka 20 så vi må jo finne på et eller annet.Nå er forøvrig lillebror lagt og Jessica skal få lov til å vente på paps,hun har fått dyna si opp i sofan:)

Kommer tilbake senere med et “daglidags”innlegg:)

See you!

 

 

Selfølgelig var det en annen måte…

Jeg holdt ord å la meg tidlig i går,før klokka var 21 tusla jeg i seng,jeg leste ikke på senga engang.Tror jeg sovna med en gang også,og Benjamin sov til nesten 02 før han ville ha påfyll.
Så jeg har vært bedre i dag,bare litt trøtt og “susete.”

Tok en bytur med mamma for når man får lønn,ja da trenger man alt mulig som man har vært tom for.Irriterende egentlig.Kikka litt rundt etter vintersko til Jessica,men man blir jo ruinert!!Himmel og hav for noen priser om man skal ha noen ordentlig vintersko,og det må hun ha i vinter siden hun skal mye på tur med barnehagen.Jeg har ikke kjøpt sko ennå,men må etterhvert,håper inderlig at vinterdressen fortsatt passer!
Det er noen stive priser på alt man trenger til vintern av sko og dresser.

Var innom venninna mi på Lille meg(babybutikk)for å bli vist hvordan man putter babyen inn i Babybjørnen.Og selfølgelig var det en annen måte,en enkel måte.
Hva med å tenke litt lengre enn nesa rekker??!!Herregud altså,gir meg over over meg selv noen ganger…
Hun viste meg med Benjamin,og han smilte så fornøyd der han satt:)


“Go’klumpen!”

Mamma ba oss på middag siden Roger skulle jobbe til 21 i kveld,og vi sa ikke nei takk til hjemmelaga fiskegrateng:)
Benjamin var hos de mens jeg henta Jessica i barnehagen,og Jessica spiste en hel porsjon med mat,flink jente!
Etter mat tok vi turen til oldemor.Koselig for henne å se oldebarna sine,og koselig for oss å se mormor/oldemor.


“Snuppelura!”

Hva syns du om priser på sko,dresser osv som barna må ha til vinteren??