“Musefletta!”

I dag har det vært en koselig mandag:)Snuppa dro avgårde i barnehagen med musefletter i dag.Hun har ikke så langt hår ennå,men musefletter får vi til.Hun har klipt seg ofte,men det er fordi håret vokser så rart.Får aldri noe lengde på det bak.
Kjempesøt med museflettene var hun,og hun hadde blitt kalt “Musefletta” i barnehagen i dag:)

Jeg tok en tur til en venninne,Linda og lille søte Liam Nathaniel.Fant ut at vi måtte trille en tur i det fine været.Det var faktisk så varmt at vi svetta der vi trilla.
Vi har alltid masse å skravle om,om mangla heller ikke noe å bable om i dag,hihi:)
Gutta sov i vognene sine,og våkna etterhvert så de fikk leika litt sammen på gulvet.De er ganske så jevngamle,men Benjamin er dobbelt så stor.Jeg holdt Liam litt,og han var lett som en fjær i forhold til Benjamin.To søte gutter er de iallefall!:)


Kompisene Benjamin og Liam Nathaniel:)

Da Jessica skulle hentes dro vi alle 3,vi skulle nemlig en tur på Europris.Ble en ny dørmatte og noen småting.

Vi har spist middag og spilt memo med Jessica.
Det har ringt på døra noen ganger med Halloweenunger.Jessica har sitti å venta på at flere skulle komme selv om hun syns det var skummelt.


“Musefletta!”

Og Benjamin,ja han krevde mat 2,30 forrige natta og smilte som ei sol klokka 5,det gjorde ikke jeg….Ikke tale om at jeg står opp da,det er natta!!
La han 18,30 nå ikveld,og han sovna på et blunk.Dumme klokka!!

Har det vært noen på døra di ikveld med “Trick or treat!”??

Lang og kjedelig!

For en lang og kjedelig dag dette har vært.En sånn dag som aldri tar slutt.
Og Benjamin tulla fælt forrige natta,han har fått for seg,nok en gang at han skal ha mat på natta,og da klokka var 1,30 var han klar!Sovna med en gang igjen,men var så klart lys våken klokka 5!!Syns det er så tåpelig med sommer og vintertid,kan det ikke bare være en tid da??!!
Vel,han sovna litt igjen,men jeg ble nødt for å sove litt når han våkna igjen,så mannen tok han.Jessica sover jo lenge uansett.

Vi har vært ute å trilla en tur så Benjamin fikk sove.Og vi har prata med naboene.Varmt i sola:)
Dagens høydepunkt ble en kinotur for Jessica for å se Ole Brum.Hun hadde storkosa seg,ledd rått når det var ingen andre som hadde ledd:)
Jeg ble hjemme med en overtrøtt Benjamin som jeg klarte å holde oppe til 18,15.Noe som er alt for tidlig å legge.Han legger seg 19,vi får ta det litt for litt hver dag.
Han sovna så fort han traff senga.

Har ikke tatt bilder i dag engang,så slenger med et fra i går.


Jessica på oksen:)

Tilbake til det med å stille klokka,syns det bare skulle vært en tid jeg da.Mange steder i verden man ikke har det sånn.
Jeg vil ha sommertid hele året!!

Har også funnet ut hvorfor jeg blir så sliten og trøtt til tider,fordi jeg ser dårlig og anstrenger meg for mye…og da ser jeg ennå dårligere.Gleder meg til å legge meg og hvile øya,så kjære Benjamin,sov hele natta for mamma!!

Hva syns du om det å stille klokka til sommer eller vintertid??

Og dommen ble…

Jeg har vært hos optiker å tatt en synstest i dag.Har sett så dårlig i det siste,men har bare utsatt å bestille time.
Merka at synet forandra seg mens jeg var gravid med Jessica,men det ble ennå dårligere mens jeg gikk gravid med Benjamin.
Mange vil nok syns at jeg er fryktelig overlegen,jeg er ikke det altså,men ser bare ikke helt hvem det er som vinker fra andre siden av gata.Og teksten på tv’n er som en tåkedis,jauda…
Og dommen ble værre enn jeg trodde,uff altså!Jeg ser virkelig ikke bra.Det høyre øyet er helt klart det jeg ser dårligst med.Så nå blir det både briller og linser,linser blir best til meg siden det er så stor forskjell på øya at de ikke får korrigert det med brillene.
Ser for meg at jeg kommer til å styre fælt med disse linsene!Skal på opplæring med linser på onsdag.

Etter optikern dro jeg hjem,og gubben kjørte oss til byen før han dro på jobb.Der møtte vi mormor&morfar.
Trilla hjem til de etter byturen.
Masse å se på på veien dit.Jessica prata med endene,plukka løv og pinner og satt på en oksestatue.Benjamin sov godt i vogna.Men gurimalla,nå må vi snart bytte til sportsdelen tror jeg.Med mere klær er det ikke god plass nedi der,men han ligger jo så godt der,så får dra ut tiden litt til,føler meg ikke helt klar for å bytte.


Prater med endene…

Plukker løv:)

Jessica har vært i farta i hele dag.Tulla og tøysa med morfar og lillebror.Spiste lørdagsgodtet sitt hos de,og Benjamin fikk kveldsmat og pysjen på seg der.Paps henta oss etter jobb og da var det leggetid for bebisen.Sovna i bilen han,våkna da vi kom hjem men sovna greit i senga si.


Benjamin koser seg på sofan hos mormor&morfar:)

“De håpefulle!”

Da Jessica skulle legge seg var hun så trøtt at hun snøvla da hun prata…

Husk å stille klokka en time tilbake!!

Hvordan er det med synet ditt??
Syns du synet forandra seg mens du var gravid??

Sminke…

Om du tror dette innlegget handler om sminke har du kommet på feil plass.Jeg eier ikke mye sminke og sminker meg sjelden,det holder lenge med maskara.
Men Jessica derimot har blitt veldig opptatt av sminke og fant så klart det lille mamsen eier av sminke.Sminka og ordna seg fælt på badet,jeg kunne jo ikke annet enn å le:)

Men vi hadde en koselig jentestund vi:)


Konsentrerer seg veldig…

Ble ganske fin,hihi:)

Bruker du mye sminke??
Har barnet ditt “kommet over”sminka di??

Fredagsdisco!

Benjamin,min kjære og jeg tok en liten tur til Drammen i dag.Vi kjøper mat til Bongo på en dyreklinikk der.Dro en kjapp tur innom byen for jeg ville på Japan photo å fremkalle noen bilder.
Ble ikke så lange turen siden vi skulle hente Jessica i barnehagen.Benjamin fikk sitte litt i bæreselen sin,og han kikka med store øyne.Har ikke brukt den så mange ganger,så har ikke helt teken ennå.Han sovna til slutt i vogna:)


Her er vi:)

Mens paps lagde middag tulla Jessica fælt med lillebror.Han må nok finne seg i mye rart tror jeg.Nok en gang ble han pynta opp.
Han satt å lo så han rista,kjempegøy med storesøster altså!!


Storesøster har vært på ferde…legg merke til armbåndet:)

Etter middag har Jessica fortsatt trenden fra barnehagen med å ha fredagsdisco,nå på rommet sitt.De hadde fredagsdisco hver fredag i barnehagen.
Hun har discokule,slår av lyset og har på musikk.Popcorn fikk hun også.Begge barna lå å kikka på discokula i mørket.Litt dansing ble det også.Så det er ei jente som har storkosa seg her i kveld:)


Ser på discokula(det er mørkt.)

Benjamin er lagt og Jessica er nede på rommet sitt å leker ennå,det er jo helg,må jo ikke være i seng til et fast klokkeslett da.Legger seg mellom klokka 20-21 i helga.Er hun trøtt så legger hun seg jo før.
Nå bruker hun rommet sitt mer,og det er jo kjempeflott!Hun er ikke helt alene,paps har kontor rett over gangen.


Leker med hoppeballen sin:)

Er du streng på legging i helga??

Så forskjellige…

Jeg har egentlig vært like trøtt i dag,men tror det er høsten og dette mørket som har kommet.Bekmørkt da vi sto opp klokka 7,30.Jessica bare snudde seg på siden å sa:“Jeg vil sove mer!”
Fikk henne opp og det ble litt kos på sofan med lillebror før barnehagen.

Benjamin og jeg har vært på babykino igjen i dag sammen med Ingunn og to av jentene fra barselgruppa.Filmen vi så var Whats your number,en hærlig komedie:)Jeg som ikke har vært på kino siden 2006,og nå er jeg på kino titt og ofte med bebisen på slep,hihi:)

Det er ikke noe problem å ta med seg Benjamin på kino iallefall.Han våkna da vi kom til byen.Satt på fanget inne på kinoen og da filmen begynte ville han ha mat.
Resten av filmen kom han ikke med en eneste lyd,bare to høylytte raper,hihi:)Han satt på fanget å kikka på filmen og kosa med meg,og så la jeg han i bagen på gulvet foran meg og han sovna.Han er så snill denne lille gutten vår,blir helt forundra jeg.At to søsken kan være så forskjellig,den ene så til de grader turbo og den andre så rolig og bedagelig…


Benjamin tar seg en lur på babykino:)

Jessica er nesten litt “skummel” for tiden.Plutselig løp hun ned trappa,da vi kom ned sto hun å kledde på seg,hun skulle ut!
Fikk på jakke og støvler selv.Så her må det følges med!Ellers så har de to små leika litt sammen,eller Benjamin ser jo mest på,men det syns han er gøy.


Denne frøkna har tenkt seg ut…

De søte små:)

Om du har flere barn,er de veldig forskjellige??

Trøttesen…

I dag har jeg vært trøtt og i dårlig form så jeg har sovi mens paps og Benjamin har kosa seg.
Er ikke akkurat noe bedre dette mørket som har kommet,begredelig!
Jeg skulle gått i hi å kommet fram til våren.Godt jeg ikke bor på Svalbard sier jeg bare,der begynte mørketiden i dag og lyset kommer ikke tilbake før i januar.


Jessica drar med seg lillebror:)

Jeg kommer sterkere tilbake i morra!

Flere som vil gå i hi på denne tiden??

  

 

I dag…

I dag har det rett og slett ikke skjedd stort.Det er så deprimerende mørkt ute for tiden,både morra og kveld.Ønsker meg sol, lyse morgener og kvelder…sukk!!
Trilla ei runde i byn mens mannen var på Nav for å søke om pappapermisjon.


Benjamin koser seg i vogna:)

Tirsdag er turndag,så snuppa og jeg dro mens paps og Benjamin var hjemme.Jessica var i 100 på turninga,hun og en gutt fra barnehagen hadde det kjempegøy sammen:)


På trampetten:)

Blir så tørst av å turne!:)

Var skikkelig kaldt ute når vi gikk til bilen,jeg har sitti her å hutra og frysi under pleddet.Ikke lenge til jeg skal finne dyna mi iallefall.


Goingen vår:)

Flere som syns det er guffent ute??

Rommet til Jessica:)

Det er noen som har spurt om å få se rommet til Jessica.Nå har hun fått litt nytt på rommet sitt så det er ikke så kaos der inne som før føler jeg.
Er ingen interiørdrøm,men et koselig rom for ei jente på snart 3 år.
De wallstickerne på veggen ved hylla fikk hun da hun flytta inn på rommet som 1 åring,så de skal nok tas vekk etterhvert.
Hun har forøvrig det største soverommet i huset,heldiggrisen!
I det ene hjørnet der jeg står å tar bildene er det fortsatt litt rot,så det er ikke tatt med,hihi…

Tenkte å kjøpe bokstaver til navnet hennes som skal settes på døra til rommet:)

Så sånn ser det ut inne hos Jessica:)

De skulle være rosa:)

Etter levering i barnehagen reiste jeg hjem å begynte og vaske og rydde nede.Badet,gangen og rommet til Jessica.Benjamin så på en stund men sovna av kjedsomhet i senga til storesøster:)
Syns det er greiest å vaske på dagen,på kvelden etter at barna er lagt er det “fritid.”Det betyr tv og pc tid eller andre ting.
Bretta også en gedigen haug med tøy,noe så kjedelig!!Rommet til Jessica har blitt så koselig nå,gjorde seg med den nye hylla:)Benjamin sov godt han og når han våkna ville han ha maaaaat!!!Han sov forresten hele natta igjen,håper det fortsetter altså!


“Kjekken!”

Henta Jessica en time tidligere i dag,lovte på morran at vi skulle reise å kjøpe nye cherroks til henne da vi brått oppdaga på morran at de hun har var i minste laget,de var trange.
Det er for kaldt med gummistøvler nå,og det kan fort komme slaps og snø,da er cherroks greie å ha.

Hun opplyste meg om at de skulle være rosa!Vi dura på senteret og fikk prøvd de rosa cherroksa.Og rosa støvler ble det.Hun måtte ha de på med en gang!Beundra de i speilet:)
Hun har rosa vinterstøvler også,veldig viktig at de er rosa:) Smiska til seg en is og en tur innom lekebutikken også.Ikke så ofte det er isspising nå som det er høsten.
Jentene på bytur,bare vi to,koselig det!


Her er de rosa støvlene!De beundres i speilet:)

Is er alltid godt!

Det har blitt leking og dansing på rommet til snuppa nå ikveld.Er liksom litt mere rom der nå,trivligere på en måte.Fortsatt ikke en interiørdrøm men fult brukbart for ei jente på snart 3 år.


Benjamin får lov til å være med i senga på rommet:)

Har barnet ditt en favorittfarge??