Den er klar!

Her har vi sovi som steiner alle 4 natta som var,og det var deilig!:)

Kosa oss på morran før Jessica skulle i barnehagen,hun spiser frokost hjemme å ser litt på tv.Hun ville pynte seg med tunika i dag.Etter at hun var levert i barnehagen ordna jeg Benjamin og meg selv,så plukka vi opp mamma(mormor)å dro på Sparkjøp.
Fikk kjøpt inn det som mangla til kalenderen til Jessica og litt andre småting.
Benjamin fikk prøve å sitte i handlevogna,han er nok litt liten ennå,men det gikk greit og han syns det var gøy:)Litt kjedelig å ligge i babysetet,hihi:)
Stakk innom Buskerud storsenter en tur også,og der fikk jeg kjøpt meg en kjempefin julelykt som står utenfor hos oss.


Snuppa har pynta seg med tunika:)

Benjamin sitter i handlevogna for første gang:)

Da vi kom hjem var det bare å hente Jessica og hjem å spise middag.Rakk ikke så mye mer før det var bade og leggetid på Benjamin som var kjempetrøtt.
Begge to hoster fortsatt veldig,men de er mye bedre heldigvis.Jessica er i storform:)Skal forøvrig til barnelegen med Jessica pga astmaen hennes,Benjamin skal også dit en tur men det er pga gulpinga.

Jessica var så heldig at hun fikk litt stæsj av kjærsten til fettern til mamma.Hun er fra Thailand og har lagt sin elsk på Jessica.Så hun fikk masse hårpynt som hun har dilla med.Hun hadde kjøpt med fra Thailand.

Klar for MAT!!!

Når Benjamin var lagt dro jeg hjem til foreldrene mine for å pakke inn resten av gavene til kalenderen.Så nå er den klar.
Henger de ikke opp,men legger alle i en kurv,så er det bare å se etter hvem som er dagens.Spennende!!
Jeg hadde ikke pakkekalender da jeg var lita.Jeg hadde enten sjokoladekalender eller kalender med små leker inni(tror ikke de finnes lenger.)


Her har hun fått på seg litt av hårpynten:)

Hva slags kalender har ditt barn??
Hadde du pakkekalender da du var liten??

Hes baby og foreldremøte…

Jeg syns egentlig Benjamin har vært litt bedre i dag,natta gikk greit også.Han vræla i 23,30 tiden men det var fordi han var sulten.Jeg var helt i ørska,la meg 21,30 selv fordi jeg hadde vondt i hodet,frøys og det verka i kroppen.Flott tenkte jeg…
Våkna med vond hals i dag,men ikke noe mer enn det,så det var jo bra.

Benjamin er litt tung i pusten ennå og hoster stygt,også har han blitt hes.Det høres litt rart ut med en hes baby.Stakkars lille…
Vi har bare vært hjemme og gjort ingenting.Leika,kosa og det vanlige.Han har sovi tre gode dubber,og det er veldig bra.
Nå klarer han å sitte litt alene på gulvet,så flink at!


Sitter helt selv:)

Venter på mat:)

Henta snuppelura i barnehagen og hun hadde hatt en fin dag.Det ble tomatsuppe med makaroni og egg siden jeg skulle avgårde på foreldremøte i barnehagen,lettvinn middag.
Syns det er så gøy og spennende på foreldremøte,høre om dagene til de små.Ble masse prat og vi fikk se bilder og høre masse morsomme historier om barna våre.
De ansatte er så engasjerte og finner på så mange fine prosjekter,er veldig fornøyd:)

Mange fine bilder av Jessica i ulike situasjoner og noen historier.Må jo bare le for de lever seg så utrolig inn i det de gjør i barnehagen.
En pappa fortalte at venninna til Jessica(Kristina)hadde fortalt i bilen hjem fra barnehagen at Suppegjøken(fra Pulverheksa) hadde detti av sykkelen og at Jessica hadde havna på sykehuset,en kort oppsummering fra dagen.Ikke så rart at mamman til Kristina ringte til meg og spurte forskrekka om Jessica var på sykehuset…noe hun ikke var:)

Man kan jo ikke annet enn å le, og det er så artig å høre disse historiene om våre små som de ansatte og andre foreldre forteller om.


Jessica koser seg under dyna til mamsen:)

Forteller ditt barn om dagen i bhg??
Får du høre mye rart??

Ingen overskrift…

Natt til i dag har heller ikke gått knirkefritt.Benjamin har våkna flere ganger,hosta og hatt vondt for å puste.
Han har vært i ganske fin form på dagen i dag,bortsett fra pusten og hostinga så klart.
Han er stort sett blid også,selv om han ikke er bra.


Blid gutt etter formiddagsdubben sin:)

Jessica ble kjørt i barnehagen.Gleda seg, for i dag var det julegrantenning ute i barnehagen:)Jeg dro hjem for å rydde og vaske,det så jo ikke ut her etter over en uke med syke barn.Så da ser kåken litt bedre ut,enn så lenge…
Så det har dagen min bestått av.Har så klart leika med Benjamin også og hatt han mye på fanget,han puster lettere da.Han har bare sovi litt over en time på dagen.

Da Benjamin skulle få middagsmat ville han ikke ha noe særlig,og det er litt rart til han å være.Han begynte også å gråte hver gang han hosta,og begynte å bli hes.Syns også at han puster annerledes,like tungt for han å puste,men annerledes på en måte.
Han ville heller ikke ha grøt til kvelds,bare gråt.mme ville han ha.Han begynte å vræle igjen og vi fikk roa han til slutt og han fikk en romperakett(paracet.)Nå sover han nok en gang i senga vår.Jeg lukter en ny legetur i morra om han ikke blir frisk over natta.Nå har jeg egentlig fått nok av at legene sier at det går over om noen dager,han har vært sånn i en uke!!
Så da får jeg bare fly ned dørene hos legen.Den kvinnelige fastlegen vår er veldig grei og ba oss komme tilbake,jeg er ikke fornøyd med legevakta.

Henta Jessica i barnehagen og hun var ganske sliten,ikke så rart etter å ha vært så lenge hjemme.Men hun hadde kosa seg med julegrantenning og pepperkaker:)
Vi dro å kjøpte melk og brød,kjempespennende!
Vi kjørte “rally”med handlevogna inne i butikken.Folk trodde sikkert jeg var en av de gærne mammaene,hihi:)


Jessica kjører “rally”i handlevogna:)

Kvelden har bestått av lek med begge barna,masse gråt og tårer fra lille Benjamin.Tenkte på tenner også,men det hoster man ikke av og blir tungpusta.Han peser som en gammel mann.


Her slappes det av før middag:)

Jeg burde egentlig legge meg om jeg skal få noen timer på øyet.

Har du en grei fastlege,og hva syns du om legevakta der du bor??

Hmmm…?

Mamsen sammenligner litt igjen.Prøver å finne ut  hvem Benjamin ligner på.Syns han var veldig lik Jessica da han var mindre,men nå vet jeg ikke lenger.

Benjamin har blitt 6 måneder, så fant et bilde av Jessica der hun er 6 måneder og sitter i vippestolen.


Jessica 6 mnd.

Benjamin 6 mnd.

 

Hmm,ikke lett å si…??

Like tett…

Natt til i dag har vært slitsom for Benjamin,han har våkna gråtende flere ganger pga vansker med pusten.
Skjønner godt at han får panikk.
Like tett…
Har ikke akkurat sovi godt jeg heller selv om han har liggi i senga med meg.
Så ikveld dro vi på legevakta igjen.Samme svar,det er falsk krupp,går over om noen dager.Tja,det har jo vart siden natt til onsdag…
Skulle kontakte fastlege om det ikke ble bedre.Fikk med de tablettene som virka bra på han som vi fikk sist hos legevakta,de gjør at han får puste bedre.Ellers så gjør vi alt det andre,kjølig soverom,tar han med ut i frisk luft,hodet høyt hevet osv,osv….Håper han slipper å slite like mye til natta.
Han er iallefall blid selv om han ikke er helt i 100.

Jessica er i fin form,men hoster fortsatt veldig voldsomt.


Benjamin i går kveld…

Vi har vært hos fotografen som tok nyfødtbilder av Benjamin for å ta julekortbilde i dag.Var en så bra pris på det at jeg måtte slå til.
Men Jessica nekta så klart da vi kom dit,hun har gleda seg siden i går til å ta bilder med nisselue.Vi måtte virkelig godsnakke med henne ,men hun satte seg til slutt ned med Benjamin,men ville ikke ha på seg nisselue.Jeg håper det blir noen brukbare bilder for hun var veldig morsk.
De var jo så fine med strikkagensere:)

Det var tenning av juletre i dag men det droppa vi glatt,var jo full storm ute,regna vannrett.Så for meg at hele juletreet blåste over ende.


Veldig klar for å dra å ta julekortbilder(helt til vi kom fram.)

Benjamin har vært å tatt julekortbilder:)

Helt til slutt vil jeg bare ønske lykke til med fødsel til min venninne Annette.Hun blir satt i gang i morra og skal føde (frivillig)i sete.Tøft gjort syns jeg!
Lykke til Annette!!!Skal tenke masse på deg:)Gleder oss til å se prinsessa:)

Har du ordna julekort??

Knoll og Tott:)

Stakkar lille Benjamin har vært så tett og tungpusta natt til i dag.Hver gang jeg sovna begynte han å gråte.Jeg la han med meg i senga vår og Roger campa på sofan.
Han ligger med hodet hevet og det er kjølig på soverommet.Virker som det gjør vondt for han når han hoster,for da begynner han å gråte.Vi har lykkes i og få i han medisin i dag(fått en annen medisin,samme som Jessica,kortison.)Tabletter som vi knuser,de smaker pyton(Roger hadde fått litt i munn.)I går kom de bare opp igjen da vi ga de til han,men i dag prøvde vi med juice,og da funka det:)

Benjamin leker litt på gulvet.(buksa har vært Jessicas:))

Han har ikke vært helt i slaget i dag,sovi tre dubber og vært en kosegutt.Hoster veldig stakkar.Det samme gjør Jessica,men hun er i form,og har begynt å spise litt igjenHun var veldig trøtt nå i kveld.

Benjamin ble hjemme med paps mens Jessica og jeg dro avgårde for å handle inn litt mat,vi tok en tur innom senteret og der traff vi på bestevenninna hennes Kristina.Vill jubel fra begge to.De har jo ikke sett hverandre noe særlig på en stund siden Jessica ikke har vært i barnehagen.
Og her snakker vi Knoll og Tott,eller Tuppen og Lillemor:)
Det var ansiktsmaling på senteret og jentene måtte så klart ha helt like:)De gikk/løp og holdt hverandre i henda,ga hverandre klemmer og koste seg med boller.

Er så koselig at de er så gode venninner.De kan krangle så busta fyker,men så er de like gode venner etterpå:)
De henger sammen støtt  i barnehagen.Jessica er også god venn med Henrik og Haakon,men de er jo gutter.Og det hender titt og ofte at Henrik og Haakon krangler om Jessica,fnis;)(har blitt fortalt det av de ansatte i bhg.)


Knoll og Tott med lik ansiktsmaling:)

Bestevenninner:)

Ble veldig fin 🙂

Benjamin var så trøtt stakkar at han fikk legge seg litt tidligere i kveld etter å ha sitti på fanget og kosa.
Vi lagde taco,det er en evighet siden sist,men jeg har vært så lei av taco!(ja det går an.)
Jessica ville ha brødskiver,også mævla hu rivi ost:)

Har barnet ditt en bestevenn??
Har du blitt lei av en spesiell matrett??

Tilbakeblikk da Jessica var 10-11 måneder:)

Her kommer det litt mer tilbakeblikk fra da Jessica var baby.Nå kommer det fra hun var 10-11 måneder gammel.Som jeg har fortalt før så var Jessica høyt og lavt så jeg hadde nok å gjøre på dagene hjemme med henne.
Hun var overalt til enhver tid.Inni kjøleskapet,oppvaskmaskinen og dro utover ting på badet.Løp rundt med gåtralla si og kosa med Ape som allerede da var en god venn.
Hun begynte så smått å ta noen skritt alene og sto stødig som et fjell.
Vi hadde det veldig morro,og jeg ler når jeg ser på bildene,morsomme minner!

Bildene er tatt i oktober og november 2009:)


Triller Ape en tur.10 mnd.

Snoker i kjøleskapet…

“Rydder”på badet…

På vei inn i oppvasmaskinen…

Stødig som et fjell:)

Og veldig glad i Ape…

Om dere vil se eller lurer på noe fra da Jessica var baby så syng ut:)!

Kråka Pokus!

Måtte vekke Jessica i dag tidlig fordi hun skulle en tur i barnehagen.Og sånn som hun gleda seg:)Det skulle nemlig være avslutning på prosjektet de har hatt om Pulverheksa,de skulle få kostymer og det skulle være bollefest og pizza!Jeg vil også gå i barnehagen,hihi:)
I tiden framover i barnehagen blir det forberedelser til jul,og på mandag skal julegrana ute tennes.

Hun var i barnehagen i 2,5 time,da henta jeg henne for både hun og Benjamin skulle til sjekk hos legen.
Hun var helt i 100 da jeg kom i barnehagen,og jeg måtte le da jeg så henne.Kostymet hennes hadde vært Kråka Pokus,så hun var malt som ei kråke i ansiktet.
Jaja,vi skulle både til legen og innom byen…etter som timene gikk så det nesten ut som hun hadde svartedauen,huff altså!!Fargen sklei utover.


Kråka Pokus!

Det gikk fint hos legen,de ble lytta på begge to og det var ingen stygge ulyder selv om de hoster og harker.Så de er nok på bedringens vei.
Tar litt tid med Jessica pga astmaen.

Vi dro innom senteret etter legen bare for å finne på noe og å vente på at paps slutta på jobb.Traff på flere kjente som vi skravla med.
Benjamin hadde ikke sovi stort så da vi skulle hjem fant jeg ut at jeg fikk trille så han kunne sove.De to andre tok bilen.Benjamin sov hele veien hjem som tar 45 minutter å gå.
Da vi kom hjem hadde Jessica sovna på sofan,det skjer aldri!!Så det var tydlig at hun var sliten etter de få timene i barnehagen,men hun har jo vært syk i over en uke,og spist minimalt.Men hadde spist både boller og pizza i barnehagen,kjempebra!


Blid og fornøyd:)

Gjør de mye gøy i barnehagen hos ditt barn??

Bombehøl!

Natt til i dag gikk veldig greit med tanke på Benjamin og pustinga,medisinene gjorde nok sitt også.Han fikk mat 5,30 og vi sosa litt oppe før vi sovna igjen og sov til 8,30.Vi hadde det kjølig og godt på soverommet.
Jessica sov til 10,15!

Ungene har hosta og harka men ingen feber,og det er jo bra:)Ikke så lett for Benjamin stakkar å være så tett,ikke for Jessica heller så klart.Men de har vært i veldig godt humør:)
Jeg har til og med fått støvsugd og vaska over noen av gulvene mens ungene så på tv.Det ser  ut som et bombehøl etter en uke med sykt barn hjemme,ja for nå har Jessica vært syk i en uke.Føler jeg henger etter med absolutt alt av huslige ting.Hadde noen kommet uanmeldt på døra hadde jeg ikke tørt å slippe de inn.


Fornøyde barn:)

Blid gutt selv om han ikke er i form:)

I posten i dag kom det en premie som jeg vant i en konkurranse på bloggen til Nadja.Premien var et flott kjede fra butikken WillyWonka.
Jessica ble storfornøyd og har hatt på seg kjedet siden vi pakka det opp:)


Veldig fornøyd med nytt kjede!

Da paps kom hjem fra jobb hadde jeg noen ærend jeg måtte i byen,hadde tenkt å dra alene siden jeg har sitti så mye inne i det siste at jeg nesten har blitt gal et par ganger;)
Men Jessica hang seg på…
Og det trang hun egentlig,en luftetur…når jeg sa det til henne før i dag at hun trang en luftetur svarte hun meg:“Jeg trenger en bytur!”

Hun kvikna til og syns det var greit med en bytur,og da fikk vi tatt en tur alene,vi jentene.Jessica syns juletreet på senteret var veldig fint.
Etter at vi kom hjem har hun virkelig kvikna til,hun har til og med spist litt mat,noe hun ikke har gjort på dagesvis,og det syns.Hun er ikke stor fra før,men sånn blir det når man er syk desverre.
Hun har løpt rund og leika,så nå håper jeg vi er på rett vei og at hun snart blir kvitt hosten og tettheten i brystet.
Benjamin også!

Skal på sjekk hos legen i morra.


Foran juletreet på senteret.

Føler du at det ser ut som et bombehøl hjemme hos deg noen ganger??