Vår nyttårsaften…

Vår nyttårsaften er stille og rolig.Her daffer vi rundt i joggings:)

Har ikke gjort så mye spennende før i dag heller.Jessica og paps har vært og handla inn litt og Benjamin og jeg trilla en tur.Jeg måtte ha frisk luft!
Jessica skalla panna si i stereobenken hos mormor og morfar her om dagen,når jeg ser på bildene av henne nå ser jeg en blåveis.


Blid frøken med blåveis:)

På trilletur:)

Når ungene blir større gjør vi nok litt mer ut av nyttårsaften.Da kan vi jo feire med noen andre som har barn.Men det er så greit å være hjemme når de er små med tanke på legging.

Før vi fikk unger kosa gubben og jeg oss alene hjemme med god mat,har ikke vært på party på nyttårsaften så lenge jeg kan huske.Koselig å kose seg hjemme syns jeg.

Jeg ser heller ingen grunn til å holde ungene oppe helt til midnatt for å se på rakettene.Om Jessica våkner skal hun få se.Benjamin har våkna flere ganger alt,vært veldig urolig i kveld etter han ble lagt.Jessica er på vei i seng nå etter å ha vært ute sammen med nabogutten.De har løpt rundt og de fikk stjerneskudd.
Jeg måtte gå inn for Benjamin bare gråt.Måtte ta han opp å ha han på fanget så han fikk roa seg.
Tipper de våkner ved midnatt.
Jessica storkosa seg,gøy å være ute etter leggetid:)


Jessica med stjerneskudd:)

Tenkte kanskje at jeg skulle lage en oppsummering fra 2011 en av dagene.Noen som syns det hadde vært gøy??
Nå skal jeg se om det er noe gøy på tv.
Deilig å slækken hjemme på nyttårsaften:):)

Godt nytt år:)!!

Noen tanker…

Det er liksom aldri noen mellomting med soving her føler jeg.Siden jeg la meg veeeldig tidlig på onsdag så resulterte det i at jeg lå å glodde i mørket til klokka var nesten 01 natt til i dag.
Litt før klokka 02 våkna jeg at naboen prata(vinduet vårt var åpent.)Så våkna så klart Benjamin før 05 i dag og.Litt melk gjorde susen men han var våken igjen 06.15.Jeg lot han ligge og han sovna.Vi sto opp 7,30.Så i dag er jeg like trøtt og formen er ikke helt på min side om dagen.
Jeg syns at denne juleuka har vært slitsom,helt ærlig.Jeg føler meg som en fillete vaskeklut.Gleder meg til hverdagen er her på mandag!
I tilegg sliter jeg litt med tanken på at jeg snart skal på jobb igjen,noe jeg ikke er klar for hverken fysisk eller psykisk.
Vel,det var noen ærlige tanker fra meg.


Sitter lenge alene nå:)

Jessica har vært på besøk hos Haakon i dag.De leika først litt ute men ville fort inn.Så da ble det lek inne,mens Gry og jeg fikk skravla litt.
Godt å prate litt med andre mammaer,få lufta litt tanker osv.Første gangen vi var på besøk hos de etter at de har flytta.De har fått det så fint at jeg ble misunnelig,stor og fin plass inne og hage hvor ungene kan leke i alene.Vi så de fra vinduet.


Haakon og Jessica koser seg med pepperkaker:)

Snuppelupp:)

Her er vi 3:)

I dag er det forresten 1 år siden vi var på ordinær ultralyd og fikk vite at det bodde en guttebaby i magen:)Og jeg ble så overraska siden jeg var helt sikker på at det var ei jente!
Jeg husker det som om det var i går.Samme med Jessica,da vi ble enige om navnet hennes i heisen ned fra føden etter ultralyden;)
Og jeg var så sikker på at det var ei jente,og det var det.
Det var så rart å se at den lille i magen bevegde på seg,veldig flott!Og det var vår baby,og det har vi fått oppleve to ganger:)

Hva husker du best fra dine ultralyder??

Like hel…

Å komme seg helskinna til postkassa uten å brekke noe er ikke så lett hos oss om dagen.
Jeg har overlatt det til mannen.
I dag tok jeg sjansen!Snakk om å risikere liv og lemmer!Jeg har aldri brukt så lang tid bort til postkassa.Det er speilblankt ute på gårdsplassen,og ingen tar ansvar med å strø.Mannen strødde senere på dagen da han kom hjem.Jeg hadde mest lyst til å krabbe på alle fire bort til postkassa,men det hadde jo sett litt fjernt ut.
Jeg fikk iallefall henta posten uten å brekke noe eller dette på rattata…Jeg er like hel:):)


Postkassene er på garasjen helt i enden,det er langt når det er glatt…

Mannen strødde som sagt senere og da tok jeg sjansen på en trilletur,måtte ha frisk luft siden jeg har hatt vondt i hodet.Benjamin hoster men frisk luft har han ikke vondt av.
Jessica luska ut i stillongsen mens paps strødde,og hun tør egentlig ikke å bevege seg på glatta.Hun krabber.


Frøkna i stillongsen på glatta:)

Sier hadet til lillebror før han skal på trilletur:)

Jeg sovna tidlig på sofan i går,og var i seng til klokka var 21,himmel og hav så trøtt jeg var.Piffen hadde forsvinni fra meg for å si det sånn.
Benjamin våkna før 4,30.Fy,det er ikke lov!Han fikk melk og sov videre til klokka var 8,flink gutt:)Han har  vært på “rullern” i dag og har rulla 2-3 ganger over på magen.


Benjamin er på “rullern!”

Flere som har problemer på glattisen??

Trøtt!

Vi har vært på bytur med mamma/mormor og fått bytta det vi skulle.Og enda har jeg en tilgodelapp på over 600 kr på Cubus selv om jeg gikk derfra med en pose med klær.
Jeg har også fått klipt meg,og det var nydelig!!


Søtingene:)

Ungene var hos foreldra mine mens jeg klipte meg.Jessica ble igjen der mens Benjamin og jeg dro hjem en tur.Henta Jessica senere,og hun hadde detti og slått seg,stor kul i panna,huff!!
Jeg er ekstremt trøtt i dag så jeg skal snart finne dyna mi.Jeg holdt på å sovne hos frisøren,og det sier jo litt:)


To gode venner,Benjamin og Bongo:)

Flere trøttinger der ute??

Pølser og julebrus:)

Godt med en vanlig dag igjen.Jeg og ungene skulle treffe Ingunn og ungene i byen,tenkte vi skulle prøve å få bytta litt ting og tang.
Men den tanken slo vi fort fra oss når vi så åssen ungene var.Jessica var ekstrem,hørte ikke på meg,bare gikk avgårde i en folkemengde.Til slutt måtte jeg slippe vogna å løpe etter henne.Tok tak i henne og bar henne med meg.Hun svarte med å skrike,slå og sparke.Folk glante.Sjarmerende når sånt skjer ute blandt folk.Men mine barn er langt fra perfekte,jeg forteller ikke bare om hvor snille og søte de er til enhver tid.Det blir helt feil å framstå på den måten.Jeg ser for meg en laaaang uke siden barnehagen er stengt.
Så her er det bare å sysselsette ungene med noe.Været er jo elendig,må ha på skøyter og hjelm om man skal gå ute.Jammen bra jeg har begge deler;)

Men snuppa var litt søt også der hun gikk rundt med den lille kofferten sin,for den måtte hun ha med til byen i dag:)


Jessica med den søte lille kofferten sin:)

Ungene var overstadig turbo,så vi fant ut at vi dro hjem til Ingunn.Vi kjøpte med pølser,julebrus og litt snop.Umulig å være i byen når unga er sånn.
Så da ble det kos hjemme hos Ingunn.Jessica og Henrik leika litt før de ville se på film.Litt småkrangling,men det gikk fint.De to minste,Benjamin og Thomas tok seg en dubb i vognene sine.
Ungene kosa seg og mammaene fikk ut litt frustrasjon og ikke minst så fikk vi skravla masse:)


Jessica og Henrik koser seg:)

Benjamin har fått sitte i det  nye setet sitt i dag og var superfornøyd med det.Satt så mye bedre der enn i det trange babysetet.Fikk han jo omtrent ikke opp av setet når han hadde på seg en litt tjukkere jakke.

Og forresten så rulla han fra rygg til mage igjen i dag.Er jo bare en måned siden sist så fant vel ut at det var på tide å imponere muttern igjen:)


Fornøyd gutt i nytt sete:)

Nå sitter jeg her å lader opp til en ny dag i morra med ungene.I morra har jeg alliert meg med mamma.Hun blir med til byen så jeg får bytta tinga våre.Også håper jeg at jeg får klipt meg,det trengs!


De søte små:)

By the way så har jeg brukt en evighet på dette innlegget fordi bildeopplasteren ikke ville samarbeide.Men hva er vel et blogginnlegg uten bilder…

Hva syns du om et blogginnlegg uten bilder??

2 juledag…

I dag fikk jeg sove til 9.Mannen tok Benjamin på morran.Men jeg har vært trøtt i hele dag.2 juledag er en sånn kjedelig dag syns jeg.
Jessica har sovi hos foreldrene mine i natt,så det har bare vært 3 av oss her.Må si at det er virkelig superenkelt med bare et barn!


Benjamin leker med brannbilen:)

Mannen og jeg slo til med å se en film igår kveld,ikke ofte vi ser film lenger altså.Får prøve på det litt oftere.Vi lå på hver vår sofa med hver vår dyne,hihi:):)
Mannen har  montert setet (Jessicas gamle) til Benjamin i bilen,da kommer han til å sitte mye bedre!
Jeg reiste å henta Jessica.Broren min og samboeren var også på besøk hos foreldra mine.Jessica er jo så glad i onkel:)
Hun hadde kosa seg hos mormor og morfar!

Ellers så har vi ikke gjort noe særlig,så lite og fortelle om.Fargela med Jessica,men plutselig satt jeg alene og tegna…
Noen raserianfall og ville hyl fra Jessica når hun ikke får det som hun vil.Håper vi klarer å finne på noe gøy resten av uka,paps jobber hver dag helt til klokka 18,så det kan bli lange dager når det er dårlig vær.Blir nok noen byturer,har endel ting jeg må bytte,og jeg har store planer om og klippe meg!!

Benjamin ler seg fillete av Jessica,og hun gjør seg til ennå mer.Gøy å få lillebror til og le:)


Hjelper til med middagen:)

Vi fargelegger:)

Lillebror ler av Jessica:)


Skal du bytte noen av julegavene du fikk??

 

Hva vi har gjort i dag…

Så var det 1 juledag.Benjamin våkna kl 06,det er ikke lov,hihi:)Han fikk en flaske og jeg håpa at han sovna fort igjen,men han hoia og jodla i senga i sikkert en time.
Vi våkna før 9 og da var det greit å stå opp.Jessica våkna like etterpå og lurte litt på hvorfor hun sov hjemme.Tror ikke hun huska at hun ville hjem igår kveld istedenfor å ligge hos mormor og morfar.
Hun lurte veldig på de nye tinga sine,men pappa skulle komme med de senere,vi orka ikke ta med alt i går.

Så når pappa kom så ble det rydding av klær,noe må byttes pga størrelser,har faktisk en full pose med klær som skal byttes.
Benjamin har fått seg ordentlig varme klær.Varm ulldress fra Name it og ullklær fra Troll.Veldig fornøyd med det!
Ungene leika litt med de nye lekene de fikk.De fikk ikke mye leker,men mest klær.Benjamin fikk en stor fin brannbil og Jessica fikk mer fra Polly Pocket som hun styrer og leiker fælt med.
Men Polly tinga var igjen hos mormor og morfar,men vi skulle dit på middag,så da kunne hun leke der.


Leker med brannbilen:)

Fornøyd frøken med ny Miffykjole:)

Vi dro på middag hos foreldrene mine,jeg har gleda meg hele dagen.Vi skulle nemlig få kalkun,det beste som fins!!
Jeg stappa innpå,namme!!Jessica spiste masse også.Hun lekte masse med Polly Pocket tinga og hun var helt turbo.Hun løp fram og tilbake ut i gangen der mamma og pappa har slått ut veggen inn til der mormor og morfar bodde før.Så da er det litt større lekeplass.Hun satt i gamlegangen til min mormor og morfar å leika og stulla.Er der juletreet står også,og Benjamin var veldig opptatt av pynten.
Det ble bestemt at hun skulle sove over siden det ikke ble noe igår.Hun dro dyna bort på sofan og lekte med Hello Kitty memokorta sine.
Skulle nesten ønske jeg var liten og kunne krølla meg sammen på sofan hos mormor og morfar og bli dulla med;)


Benjamin studerer juletreet:)

Hallooooooo:)

Snuppa leker med Polly Pocket stæsjet sitt.

Rart hvor stille det blir når Jessica ikke er hjemme.
Nå skal jeg snart finne fram litt pottis og kanskje en film,kanskje gubben joiner meg også…

Hva gjør du i dag??

Vår julaften:)

Da er vi hjemme igjen alle sammen.Jessica skulle egentlig sove hos mormor og morfar men ble overtrøtt og ville bare hjem.
Benjamin sov i senga til foreldrene mine så han måtte vi også vekke,men han kom ikke med en eneste klage han.Begge to sovna i bilen,men våkna da vi kom hjem.Jessica ble helt krakilsk,men roa seg etterhvert og sovna,Benjamin kom ikke med en lyd,bare kikka med store øyne.
Neste år har jeg lyst til å feire hjemme,lettest det.
Pappan min kommer med alle tinga vi fikk i morra.Ble så mye å ta med hjem nå ikveld.

Men det har vært en koselig dag/kveld selv om julestemninga uteble.Mannen jobba og jeg og barna var en tur innom foreldra til Roger med gaver og på butikken for å kjøpe brød.
Stoppa innom foreldra mine,og der ble Jessica igjen.Hun kosa seg der til vi andre kom etter.


Goingene:)

Mamsen og nissegutten:)

Blid nissegutt:)

Det var oss og min mormor hos foreldrene mine.Vi spiste og kosa oss før det ble åpning av gaver.Og for et hav med gaver,hjelpes!!
Jessica og jeg snoka litt mens oppvaska ble tatt,hihi:)Jessica hjalp ivrig til med å dele ut gaver.
Benjamin begynte å bli sulten og trøtt mens vi pakka opp gaver.Så jeg mata og tok på han pysjen.Kosa i sofan før han ble lagt.
Så når han sovna hadde jeg mange gaver og åpne.Både vi og ungene fikk masse fint!Noe må byttes pga størrelser,ungene fikk endel klær og det passa bra.Noen leker ble det også.Og vi(mamsen og papsen)fikk fine gaver som Jessica hadde lagd i barnehagen:)
Jessica skravla som en foss og begynte tydlig å bli trøtt.Men som jeg skrev over her ville hun plutselig ikke sove over,hun ville hjem.

Ja, Jessica har plaster på kinnet,stort kloremerke, og plaster er veldig stas og ha på.Bruker endel av det kan man si.


Pynta til julaften:)

Mamsen og Jessica foran juletreet:)

Snuppa kommer med gaver til oss:)

Oldemor og Benjamin:)

Så er det et år til neste gang.Men kos for ungene så klart.Jessica hadde mye mer glede av julaften i år enn i fjor.
Hun har plutselig blitt så stor!

Vi er heldige som har fått så mye fint og som har en flott familie!Tusen takk alle sammen,og takk for gavene!

God jul!!

Da var det julemorgen selv om julestemningen uteblir,vi får se om den kommer snikende.
Ungene har på nisseluer og Benjamin har fått på seg den samme dressen som Jessica hadde på seg da hun var 1 år.Det er Benjamins  første jul,Jessicas fjerde.

Mannen skal utrolig nok jobbe til klokka er 13…isj!!Vi må ut å kjøpe brød,greit å ha det i hus:)

God jul alle sammen!:)

Lille julaften:)

Da var det lille julaften og dagen har gått med til å rydde og vaske gulver.
Jessica har vært i barnehagen og der hadde barna storkost seg i dag.Sett på filmer og lagd pitapizza.
Etter at hun var levert kjørte jeg innom min venninne Marianne med gave til Marcus.Benjamin sovna i bilen.


Jessica foran inngangsdøra vår:)

Vi dro hjem og rydda og vaska som jeg sa.Pakka inn de siste gavene også,pappa kom og henta de siden vi skal være der i morgen.Vi har jo så mye å ta med oss.
Benjamin tok seg en god dubb i dag og,og da tok jeg meg en liten pause også:)
Som sagt så skal vi feire julaften hos foreldrene mine,vi har gjort det de siste åra.Min mormor kommer også.Hun gleder seg nok til å se barna.
Tenker det blir nok med gaver til barna.

Henta Jessica litt tidligere i dag og da tok vi med vogna hennes som har stått i barnehagen.En “skræbb”av en vogn hun har sovi i,men nå sover hun ikke lenger i barnehagen.
Satte begge unga oppi vogna og trilla til bilen.Jessica syns det var tungt å ha Benjamin halvveis på fanget:)
Så nå har Jessica juleferie!


To halvfornøyde unger oppi bhgvogna til Jessica.

Da paps kom hjem dro jeg en tur på H&M for å finne en litt fin body Benjamin kan ha på i morra.Har ikke finklær til han.Blir like fin i en pen body og olabukse:)
Jeg var til og med på Rema å handla,var faktisk ikke stappa med folk der.


Blid som alltid:)

God jul kjære lesere!:)

Hvor skal du feire julaften??