Huttetu!!

Da er unga i seng og da kan hu mor hive seg over pc’n!:)Syns litt synd på gubben som skal sykle hjem fra jobb nå ikveld i 15 minus!
Men snill som jeg er har jeg grandisen klar til han kommer,hihi:):)

Edit:Jessica begynte og gråte,fikk komme opp og sitte med meg til papsen kom…jaja…

Benjamin og jeg har hatt koselig lunsjbesøk i dag av Linda og Liam.Jeg hadde rundstykker og pålegg og Linda hadde med kyllinglår,goody:)!!
Vi skravla og gutta leika på gulvet.Kjempekoselig!Vi har alltid så mye og prate om av en eller annen merkelig grunn,hihi:)


Benjamin og Liam Nathaniel:)

For 2-3 uker siden var jeg hos legen og tok noen blodprøver.I dag ringte de meg og sa at jeg mangla både jern og D-vitaminer.Så da er det bare å begynne og fylle opp kroppen med det iallefall.Fikk det på sykehuset etter jeg fikk Benjamin,men jeg fortsatte ikke og ta det hjemme.

Etter barnehagen reiste vi en tur til bestemor og bestefar(svigers.)Bestemor skulle sy noe på utedressen til Jessica.Koselig og besøke de,lenge siden sist.
Ungene koste seg og Benjamin fikk kveldsgrøten sin der før vi dro hjem.Og huttetu så kaldt det er ute!!!Nå kommer kulda,grøss!!


Jessica koser seg på gulvet hos bestemor og bestefar:)

Nå er nok grandisen snart ferdig,goody!!


Noen som har smakt den nye Grandiosaen med nachos??

Barseltreff:)

En ny uke,min siste uke hjemme i mammaperm…

Bongo har vært ute og leika seg i snøen i dag,og hun ville visst ikke inn igjen.Løp rundt mens mannen måkte verandaen.


Ser du Bongo i snøen??

Benjamin og jeg skulle på barseltreff i dag.Mulig det var siste gang vi var samla alle sammen på en stund.Noen av oss begynner og jobbe allerede denne uka.
Kjente det var litt vemodig egentlig.Lene som jeg har kjent helt siden vi lå på føden,vi satt støtt og stadig og prata sammen på føden med våre små nyfødte.Vi har blitt så godt kjent.Der sto vi og skifta bleier på de bittesmå babyene våre og nå skal vi på jobb.Jeg skjønner det ikke!?Vi som satt og spiste frokost sammen med de små oppi “baljene”sine.Det var jo i forrige uke var det ikke??!!Så var denne tiden over og den kommer aldri igjen.Tiden da vi gikk hjemme og var på barseltreff…
Nei,det er for rart,er nesten trist jeg(tårer i øya.)


Mille og Benjamin har kjent hverandre fra de ble født:)

Benjamin har rappa lua til storesøster:)

Til middag hadde Jessica bestilt pannekaker,så da ble det det.Hun fikk hjelpe til med og lage de,men ble litt lei tror jeg så hun slang seg på sofan for og se på tv til de ble ferdige.


Pannekakelaging:)

Ble du kjent med noen mens du lå på føden??

Søndag i heimen…

Jeg fikk sove til 10 i dag,og det var deilig.Benjamin sov til 7,30 og det er heller ikke værst.Men denne helga har jeg lagt han hos meg etter at han har fått mat,da sover han bedre.
Han får mat mellom 03-05 en gang.Håper han slutter med det snart.Var en periode han ikke spiste før vi våkna 07 og det var jo superbra!
Jessica var aldri sånn,da hun slutta og spise på natta så slutta hun.Er vel ikke akkurat natta når klokka er 05,men for meg så er det det…zzzzzzz……

Nok en søndag,what to do??Tok med meg unga ut for Jessica vil aldri ut i helgene.Men i dag syns jeg hun måtte ut en tur.Benjamin satt i vogna og Jessica leika på den gedigne snøhaugen som er her.De større barna har bygd mange snøhuler og ganger der.
Mannen var inne og støvsugde under sofaene.Oppdaga i går kveld at det så helt j….ut under der!!
Da mannen var ferdig med det kom han ut så da gikk jeg inn med minsten.Kjedelig og bare sitte i vogna og glo på at storesøster har det gøy når han helst skulle herja i snøen selv:)Jeg ville egentlig at vi skulle være ute alle 4 men jeg syns det var litt guffent og var redd lillebror skulle fryse.Han satt nedi posen og var god og varm!


Gøy med bøtte og spade.Later som hun lager slush:)

Inne i en av snøgangene(hulene.)

Jessica var ute i 2 timer og hun fikk leika litt med nabogutten også.Fin og rød i kinna da hun kom inn:)
Hun har leika og tulla med lillebror.Morro og se de sammen.Lillebror ler bare han ser henne.Jessica og jeg har også leika litt med dokker og Lalaloopsy:)


Lillebror prøvesitter bilsete til dokka til Jessica:)

Brannbilen er morsom:)

Nå skal jeg hole i meg pizzarester og smågodt fra i går;)

Noen flere som skal kose seg med et eller annet goody ikveld??

 

Lalaloopsy!:)

Jeg var snill og lot mannen sove lenger i dag.Men da er det jammen meg min tur i morra,gleder meg!!

Jessica og jeg dro på en liten bytur i dag,bare vi jentene:)Kikka litt rundt og vi traff foreldrene mine så var litt med de.
Jessica ville helst gå hjem(gjorde det sist helg da hun var hos foreldra mine.)Men vi hadde jo bil i dag.
Koselig og få litt alenetid sammen med snuppa mi!


Jessica på senteret(byen som hun kaller det.)

Da vi kom hjem skulle Jessica gå i postkassa og se om det hadde kommet pakke til henne.Hun har venta hele uka på en pakke fra min venninne Maria som jeg var hos forrige helg.
Maria jobber nemlig på BR leker.Jeg titta på en leke til Jessica som var kjempebillig men kjøpte den ikke.Angra så klart så fikk Maria til og kjøpe den for meg.Men det kosta søren med 170 kr å sende den!!Så da får jeg heller ta den med neste gang jeg er hos Maria.Men dette skjønte ikke Jessica(ikke så rart.)
Så Maria sendte en liten Lalaloopsy til henne imens.Det er Lalaloopsy jeg har kjøpt også,men noe større enn denne hun fikk i dag.
Frøkna ble iallefall overlykkelig over og få pakke i posten,og lyste opp da hun så innholdet.Vi måtte ringe Maria med en gang og takke:)Syns jeg ser henne når hun får den Lalaloopsyn som Maria har hos seg inntil jeg får henta den.Den er det mye stæsj på,det er en trehytte med denne figuren.Jessica har ikke sett eller hørt om Lalaloopsy før,men den falt virkelig i smak!


Overlykkelig over og ha fått pakke i posten:)

Lalaloopsy!!

Benjamin har vært helt elektrisk i dag,blir det så fort han ser Jessica:)Tror han helst vil hoppe og løpe sammen med henne.
Han er så morsom,han sitter og danser når vi synger for han.Da gynger han opp og ned og smiler og ler:)

Vi har gafla i oss hjemmelaga pizza i kveld.Goody for liten og stor!!


En stk ivrig lillebror:)


Hva slags leker liker ditt barn??

Tja….

Tja,hva skal jeg fortelle om i dag,ikke noe spennende.Benjamin sov heldigvis helt til klokka var 05 uten og være urolig.Det var mamsen glad for:)
Ga han flaska med melk og vi sov til ca 07.
Jessica tulla og tøysa veldig med lillebror på morran.Pynta han med hårbånd og greier.Han satt og leika med støvsugern til Jessica så han ligna på en liten hushjelp,hihi:):)
Pc’n er også veldig spennende,Benjamin vil gjerne trykke på alle knappene!


Se så søt han er med hårbånd,hihi:):)

Pc’n er spennende!!

Benjamin og jeg kjørte paps på jobb,og så trilla vi en tur på senteret og i byn før vi dro hjem så han fikk dubben sin før henting i barnehagen.
Gruppa til Jessica hadde vært 3 timer i gymsalen (Skrimhallen).Der hadde de løpt og lekt.Hun var rimelig gåen ja…kosa Ape og smokk da jeg henta henne.Men de hadde hatt det så gøy:)

Etter middag fikk vi besøk av min venninne May.Kjempekoselig!Mannen jobber seint så da er det koselig med besøk for a mor,hihi:)
Vi prata og leika med ungene.Benjamin ble lagt og Jessica kikka litt på pc’n.


Fornøyd frøken etter dagen i bhg:)

Hun måtte ha med seg veske i bhg i dag!

Nå hører jeg nesten at senga roper på meg!!

Trøtt mamma…

Herregud for en natt.Fra klokka var 03 til 06,30 har jeg sovi minimalt.Benjamin har surra og vært så sinnsykt urolig at fy!!!Nå må han kutte ut surringa snart!!
Med lite søvn fungerer jeg dårlig,så dagen i dag har ikke vært noe særlig.En meget trøtt mamma!
Men vi har nå hatt det helt greit for det selv om jeg har følt at tårene ikke var langt unna nå og da.

Dro på Europris og møtte Linda og Liam der.Kikka litt og kjøpte smågodt,hihi:):)Også skravla vi litt da!


Gutta på shopping!

Slang meg på sofan mens Benjamin sov.Jeg fikk ikke sove så lenge for jeg holdt på og fryse ihjel!!Sto så lenge ute med Linda at jeg ble tæla.
Henta i barnehagen og i dag skulle vi få besøk av Annette,Adrian og lille Amalie.Vi henta ungene likt og dura hit.
Jessica og Adrian lekte kjempefint og hadde nesten ikke tid til og spise.Annette og jeg fikk skravla litt.Amalie tok det med ro og Benjamin fulgte med på at de andre leika.
Nå er begge unga i drømmeland og jeg lurer på om jeg skal steike en grandis.Mannen kommer snart hjem fra jobb.


Her lager Jessica kjede:)

 

Trenger du mye søvn??

Fortrengt det…

Jeg har vel egentlig fortrengt det i lengre tid og utsatt og gå innom jobben…jeg snakker om at jeg har fortrengt tanken om at mammapermisjonen min er slutt om en uke.
Hva skjedde egentlig??Jeg lå jo akkurat på føden!Jeg er i sjokk over hvor fort tiden har gått denne gangen,8 måneder,svisj-svusj…borte!!!Jeg skal aldri mer ha mammapermisjon…sukk…

Benjamin og jeg troppa opp på jobben og prata med sjefen min som er utrolig grei!Kunne liksom ikke utsette det lenger syns jeg.
Prata litt fram og tilbake om jobb og andre ting.Veldig glad for at jeg har en så snill og forståelsesfull sjef.
Så da er det bare og ta skrittene tilbake på jobb om 1,5 uke…Siden jeg skal på jobb så er liksom babytiden over,men han er jo bare 8 måneder,wæææææ!!!!Jessica var 13 måneder da jeg begynte og jobbe.
Men man har jo liksom ikke noe valg da,hvordan skal man overleve på en inntekt???


Benjamin på butikken:)

Tørst!!

Jessica har vært på tur med gruppa si i barnehagen.De hadde aka med rompeakebrett og gått tilbake til barnehagen da det var mat siden det var for kaldt til og spise ute.
Tipper de kosa seg!
Både turbo og sliten da jeg henta henne.At hun var sliten det varte ikke lenge,for her hjemme har hun vært turbo!!


I barnehagen,litt sliten…

Da jeg bada Benjamin spurte jeg om ikke Jessica ville bade med han.Og det ville hun.Benjamin sitter endelig selv i badebalja,så da er det plass til begge to siden han ikke trenger babysetet lenger.
Benjamin var helt elektrisk,og storesøster syns også at det var gøy:)


Ungene koser seg i balja:)

Merker jeg er veldig tankefull fordi permisjonen går mot slutten…sukk….

Følg oss gjerne på facebook:)
http://www.facebook.com/profile.php?id=683021948#!/pages/mammantiljessicabloggno/172242476185617

Hva slags tanker hadde du da permisjonen din nærma seg slutten??

Kjøleskapet!

Tenkte og hive meg på en liten utfordring http://wendysinfamilie.blogg.no/  hadde på bloggen sin.
Hvordan ser din kjøleskapsdør ut!:)Bare for morro skyld:)

Kjøleskapet vårt er er fult av magneter og masse bilder.Koselig syns jeg.Men ser at jeg må få opp noen bilder av lillebror…
Jeg har alltid hatt bilder og magneter på kjøleskapet mitt,så da måtte mannen bare godta det,hihi:):)

Hiv deg med du også og vis fram din kjøleskapsdør:)

Hva har du på din kjøleskapsdør??

Soveprat og middagshjelp…

I natt har Benjamin vært urolig altså.Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært bortom senga hans.02.30 krevde han mat.Kan ikke huske at Jessica tulla sånn på natta da hun var baby.Hun sov stort sett hele natta.
Og da klokka var 06,ja da var det morgen for Benjamin,gjesp!!6.30 ropte Jessica på meg…drømt igjen.Noe hun gjør hver natt og roper på oss.
Hun våkner aldri så tidlig.Så da ble det levering til frokost i barnehagen i dag.Hun syns det var veldig stas siden hun aldri spiser frokost der lenger.Men det skjer fort nok det at hun må det hver dag,både hun og lillebror.Når både mannen og jeg skal jobbe så må de leveres i 8 tiden.Huff!!

Benjamin og jeg har bare vært hjemme i dag.Men han har jammen i meg tulla med sovinga på dagtid også.Det ble 1.5 time med søvn til sammen på dagen,og det er alt for lite.
Skjønner ikke hvorfor han tuller sånn??!!Jeg skulle også ta meg en dubb,trøtt som jeg var.I det jeg sovna,ja da våkna Benjamin-great!!
Han har jo også vært en drøm og legge,men nå tuller han fælt.Gråter og sutrer til og fra i 30 minutter før han finner roen.Satser på at det er en fase som går over.Men han har stort sett vært blid i dag:)


“Vi trenger ikke og sove mamma!”

Og Jessica hadde sovna på hvilegruppa i barnehagen.Ikke ofte hun gjør det,så tydlig at hun hadde stått opp for tidlig i dag.
Det ble mye soveprat…

Jeg fikk god hjelp av Jessica med og lage middag i dag.Hun ordna opp og var så flink!!Vi lagde ostepanetter av kylling,ris og grønnsaker.
Etter mat rota hun fryktelig,men jammen i meg rydda hun ikke opp også(hun pleier ikke og gjøre det,så det er noe vi terper påt.)Det ble så ryddig:)
Store flinke jenta!:)
Så leika ungene litt før det var leggings.Håper på en roligere natt til natta!!


Gøy å hjelpe til med og lage middag:)

Veldig konsentrert,men så flink!!

Leker i sofan med dyner og alt.

Hva hadde du til middag i dag??

Favoritten!

Kom over dette søte diktet og da tenkte jeg på Jessica og hennes kjærlighet for Ape.De har vært uadskillelige siden Jessica var 5 mnd.
Jessica elsker Ape over alt annet og han er hennes bestevenn!


Hos fotografen,1 år gammel.Ape er så klart med.


“Er så glad i deg Ape!”