Kvalitetstid!

Her sto Benjamin og jeg opp mens de andre purka og sov.Jeg la Benjamin til dubb og de andre purka videre.Jessica sov til 10,de andre til 11.Imorra er det min tur til å sove!


På krabbern:)

Søtingene:)

Vi dro til byen alle sammen for å se på tohjulssykkel med støttehjul til Jessica.Hun prøvde den og kikka litt men kom fram til at hun ikke ville ha sykkel.
Fornøyd med trehjulssykkelen hun.Vi får se til sommern om hun er intresert.

Resten av dagen har gått med til å leke osv.Ute blåste det iskaldt syns jeg,og i løpet av natta hadde det kommet litt snø også.Men den ble fort borte,takk og lov!!
Benjamin er skikkelig på krabbern,nå er han overalt.Og buret til Bongo det er kjempegøy å leke med.Krabber bort og sitter der en stund.


Snuppa ser på sykkel,men hun ville ikke ha den.

Playtime:)

Når Benjamin hadde lagt seg hadde Jessica og jeg litt kvalitetstid sammen.Ikke ofte vi har det på kvelden.Vi lå på sofan sammen å så på Bambi,og når det var ferdig lå vi under dyna på sofan å leste Nysgjerrige Nils(som leses hver kveld.)
Det var kjempekos!Viktig å ta seg god tid iblandt.Nå trenger vi ikke å stresse med legginga om kveldene siden det er fri fra barnehagen.Da gjør vi koselige ting sammen.Hun sitter ikke opp til seine natta altså,men en time lenger eller noe.Benjamin blir lagt som vanlig,han er stuptrøtt når klokka er 19.


Lese/kosestund på sofan:)

Koser dere dere litt ekstra når det er fri/ferie fra barnehagen/skole,eller er det som vanlig med legging osv??

Trilletur,påskeferie og tullejente!!

Idag hadde jeg avtale om å trille med min venninne Annette.Lenge siden vi har fått skravla osv nå.Vi møttes på halveien og trilla en lang tur.Stoppa på Kiwi å kjøpte litt goody og trilla videre til Annette.
Amalie sov i vogna og Benjamin kikka rundt seg og fulgte med på alt.Hjemme hos Annette spiste vi rundstykker,skravla å kosa oss.Ungene var på gulvet,Benjamin krabber overalt så nå må jeg følge med.Søte Amalie 4 mnd lå å fulgte med:)
Vi kosa oss kjempemasse sammen med Annette og Amalie,må gjentas snart,og da kan jo storesøsknene være med også!:)
Jeg trilla hjemover når Benjamin skulle sove.


Ute på trilletur:)

Annette. Og Amalie koser seg i vogna:)

Lillebror koser seg på besøk:)

Og så var det på tide å hente storesøster i barnehagen.Nå er det påskeferie!!Det ble noen sykkelrunder idag også,men helt greit.Ingunn og jeg går aldri tom for noe å snakke om,hihi:)
Masse tøy og ta med hjem idag siden barnehagen er stengt i påsken.De hadde vært på påskeeggjakt i skogen idag,spennende!!
Jeg har glemt å fortelle at Jessica har lagd fin påskepynt til oss,koselig og få ting de lager i barnehagen,og hun er kjempestolt selv også:)


“Hold deg fast Ape!”

Må bare slappe av litt før hun skal hjem:)

Jessica har begynt å tulle fælt nå og har lært seg å “skjele”eller “ha øya i kryss.”Ikke pent,men jeg må jo bare le,husker jeg gjorde sånn selv også,og mine foreldre likte det heller ikke,uff!!
Hun sier hun har lært det i barnehagen,haha!!:)


Tullejente!!

Vi skal bare være hjemme i påskeferien,men noe må vi jo finne på.Håper på sol iallefall så vi kan være ute!

Dette var liksom min siste dag hjemme sammen med Benjamin før han begynner i barnehagen.Skal være hjemme sammen i påsken,men da er vi alle 4 om du skjønner.
Ennå en vemodig ting…sukk…

Hva skal du i påskeferien??

Det å ha en storesøster…

Det å ha en storesøster innebærer at lillebror vokser opp med masse rosa.Vi kan jo ikke kjøpe nye ting som badebalje,gåtralle osv fordi de er rosa.
Benjamin koser seg i den rosa badebalja han,men rosa og lilla klær skal han slippe å få gå med,hihi:)

Det har jo ikke noe å si at tingene er rosa,men han skal få noen ordentlige gutteting.Han er veldig glad i å leke med biler.


Lillebror koser seg i den rosa badebalja:)

Er det flere som har jente som fikk en gutt som nr 2,hva gjør dere med alt det rosa,arver lillebror(bortsett fra klær)??

Benjamin har vært på 10 månederskontroll:)

10 månederskontroll på Benjamin idag.Jeg jobba fram til vi hadde time på helsestasjonen.Møtte Benjamin og paps der.
Jeg var spent på vekta siden han har vært syk med RS viruset.Var innom å veide for ca 1,5 uke siden,da veide han 11 kg,og det gjorde han idag og.Og han er  76 cm.Helsesøster så at han hadde gått ned endel,til og med rundt hodet.Han var mindre rundt hodet nå enn for en måned siden.
Kurven hadde flata ut,det har den ikke gjort før.Godt han har litt å gå på,hihi:)

Da Jessica var 10 måneder veide hun 8,6 kg og var 72 cm.Hun løp rundt med gåtralla si:)

Helsesøster ble veldig fornøyd da hun så at han krabba,og hun var fornøyd med alt annet også.Vi har en kjempefin blid gutt!:)
Linda og Liam var også på helsestasjonen så gutta leika litt sammen på gulvet:)


Benjamin vil gjerne trykke på knappene på vekta:)

Ja for nå krabber lillebror rundt og har blitt fryktelig aktiv i det siste.Gøy å se at han kommer seg rundt.Og han gjør seg til hele tiden med et rart smil:)

Jessica var i farta da jeg henta henne i barnehagen!Hun måtte bare akkurat sykle 100 runder før vi kom oss ut porten.Et par runder måtte hun sitte bakpå med Henrik.
Ingunn og jeg skravla imens som vi alltid gjør.Vi henter alltid likt(det er planlagt.)Ikke like varmt idag,men sol,og det liker vi!


“Weeeee!”Jessica og Henrik i farta!

Jessica spør Ingunn om tyggis;)

Da Jessica kom hjem leika hun og lillebror med Brio togbanen,kjempegøy!Lillebror måtte også prøve de nye skoa sine,litt rart men han syns de var fine,hihi:)

Nå har jeg påskeferie siden hotellet jeg jobber på holder stengt i påsken.


“Sjekk skoa mine folkens!”

Hva veide ditt barn da hun/han var 10 mnd??

Påskefrokost i bhg,samtale og litt shopping:)

I dag var det klart for påskefrokost i barnehagen.Jeg sto litt tidligere opp for å ordne tursekken til Jessica og for å ha god tid.
Men Jessica var veldig trøtt i dag også til tross for at hun la seg tidligere igår.Mannen måtte til slutt bære henne i halvsøvne inn på badet for å kle på henne så vi kom oss avgårde.
Vi kom oss omsider avgårde alle 4 og troppa opp til frokosten.Jessica og Benjamin storkosa seg.Jessica løp litt rundt å leika,vi satt og prata med andre voksne og titta på Benjamin som så ut til å trives.Og godt er det,for om to uker begynner han der.
Jessica tok seg også av lillebror,de satt og leika sammen og Jessica ville ha han oppi en dokkeseng,hihi:)
Vi kosa oss kjempemasse.Alltid koselig å få være med på ting i barnehagen!


Lillebror koser seg i barnehagen:)

Storesøster tar seg av lillebror:)

Dokkesenga måtte prøves:)

Da frokosten var over skulle vi inn på samtale om Benjamin og oppstart i barnehagen.Vi snakka litt om rutinene hans osv,og de kjenner han jo litt fra før.Han har vært en del i barnehagen.
I starten skal han være på samme gruppe som Jessica,(Grønn) siden hun fortsatt er litt på den avdelingen og litt på den store avdelingen.Men på grunn av plassmangel er hun og 4 andre 08 barn igjen på den lille avdelingen,men de følger timeplanen til 08 barna og er masse med de inne på Blå.Men i august flytter Jessica helt over på Blå.
Jeg tror nok dette kommer til å gå bra.Benjamin kosa seg når han fikk leke idag og kikka på de andre barna.Det er flere 2011 barn som allerede har begynt.
Og rutinene hans kommer sikkert til å forandre seg etterhvert når han har vært der litt.

Etter samtalen dro jeg og mamma på litt shopping.Benjamin sovna i bilen,han var sliten.Lillebror måtte jo ha en parkdress til barnehagestart.På barnas hus fant vi en fin Reflex dress,litt stor,men da kan han bruke den til høsten også.
Fikk også kjøpt 17 mai antrekk,han blir lik som storesøster,matrosdress.Jessica fikk matroskjole ifjor.
Joggesko fikk han også,ikke at han skal bruke de ennå,men da har vi det i hus også.Kjempefine!!


Denne bamsen likte Benjamin:)

Jessica var ute å leika da jeg henta henne,hun lagde “kaker” til meg:)Vi “hang”som vanlig på parkeringa med Ingunn og ungene.Men idag blåste det sånn selv om sola skinte,isj!!
Men Jessica hun koste seg med restene fra turmaten sin mens vi skravla:)Det er alltid stas å spise opp det som er igjen i matboksen.


Lager “kaker” til mamsen:)

“Mmmmm,dette smakte godt!”

Flere som har vært på påskefrokost??

Tassende føtter i morgentimene…

Jessica har begynt å stå opp om natta/tidlig morgen,hun tusler opp i stua å legger seg på sofan.Der lå hun idag.Syns jeg hørte noen tassende føtter i morgentimene.
Jeg klarte ikke å vekke henne før klokka var 8.
Jeg skulle på jobb så jeg tok bussen,hadde kommet for seint om jeg hadde sitti på med de.

Jeg var hjemme da Benjamin våkna opp fra dubben sin og han var kjempeblid:)Så da måtte vi tulle og tøyse litt.Vi må nok senke senga hans nå,for snart reiser han seg opp.
Vi senka senga kjempetidlig med Jessica,lille turbotrollet!Benjamin snur seg ikke i senga engang,hihi:)


Goingen:)

Da jeg henta snuppa i barnehagen ble vi som vanlig stående å prate med Ingunn og ungene.Det har blitt en vane.Og når det er så varmt som idag så er det så deilig å være ute.For i dag har det vært over 20 grader!
Jessica er litt sliten om dagen virker det som,håper det kommer seg,og snart er det påskeferie også så da kan vi slappe av alle sammen.
En god stund etter middag ville hun ut en tur å trille vogna si.Så vi tok oss en luftetur mens paps la lillebror.
Jessica har også pussa tannebissene til lillebror idag,hihi:)Lillebror syns det er supergodt å tygge på tannbørsten!


Sykler i bhg:)

Jessica pusser tannebissene til lillebror:)

“Snuppis!”

Blir tidlig kvelden på meg ikveld tror jeg.Får aldri nok søvn!

Når senka du senga til ditt barn??

Sinnatagg og dønn sliten!

Benjamin har blitt en sinnatagg om kveldene når han skal legge seg.Hyler og raser,sparker og dunker hodet i veggen/senga.Sånn holder han på i en times tid.Han som er blid dagen lang.Det er vel en fase som alt annet,men den timen det står på er lang.
Men så blid og fornøyd han er ellers så skal jeg vel ikke klage…

Jeg har ikke så mye å oppdatere om når jeg er på jobb.Var tidlig ferdig idag så da traff jeg Ingunn etter jobb og vi fikk skravla litt,alltid koselig!
Jessica var dønn sliten da jeg henta henne i barnehagen,tar på å være syk noen dager.Tårene var ikke langt unna.
Jeg måtte innom foreldra mine en tur,og Jessica sovna i bilen på vei dit.Bærte henne inn på sofan.Hun sa hun var sulten og kjørte i seg tre brødskiver!Og da våkna hun,hihi:)Raringen.
Og da vi kom hjem ville hun være ute å leke med nabojenta,så det går unna!

Jessica har fått litt mørkere hår nå i vinter,men tipper at det lysner i løpet av sommern!


Gøy å sykle!

Svigermor kom en tur og det var koselig!Benjamin var blid som en sol:)
Storesøster fikk hjelpe til med å mate han når det var kveldsmat,fint med litt hjelp!


Storesøster hjelper til med kveldsmaten:)

Bliiiiiiid:)

Flere som har hylende barn når det er leggetid??

Gøy i sola,rare påfunn,og han har begynt å krabbe:)

Vi har vært ute i finværet idag.Ble litt sykling på Jessica,vi skrudde opp styret på trehjulssykkelen så hun ikke smalt knea oppi.Vi får se om det ikke blir “stor”sykkel til henne i sommer med sete til Ape bakpå:)
Benjamin fikk prøve den gamle sykkelen til storesøster og det var kjempegøy!
Etter litt sykling ble det hopping på trampolina og så lekte de med memokort på verandaen før Benjamin tok dubben sin.
Og jammen i meg så har Benjamin begynt å krabbe litt idag,så nå begynner han å skjønne det,jippi!!!Stor forskjell på ungene der siden Jessica krabba da hun var 5,5 mnd.


Lillebror prøver sykkelen:)

På sykkeltur i gata:)

Weeeee!!!

Leker med Hello Kitty memokort.

Etter middag tok vi en tur på Plantasjen for å “snoke” litt.Det åpna i forrige uke og det var kjempefint der.
Jessica løp rundt som en gal,prøvde utemøbler å kosa seg.
Jeg ønsker meg nye utemøbler til bursdagen min,det vi har er falleferdig og moden for søpla!Ser virkelig ikke ut,skammelig!!
Etter Plantasjen dro vi til foreldrene mine på vafler.Mormor/oldemor var der også,veldig koselig!

Ellers så har Jessica gjort mye rart.Jeg fant Polly Pocket dokkene hennes i vasken,kliss våte i håret,de trang å vaske håret sa Jessica.
Så måtte jeg bli med til kjøleskapet for hun hadde lagd is.Inni kjøleskapet står esken til memokorta fylt med saft.Jepp,hun skulle lage saftis…:)


Denne falt i smak hos Jessica på Plantasjen:)

Nå har det vært fint vær så lenge at det forundrer meg ikke om påsken blir ødelagt av drittvær.Det hadde vært så typisk!!

Åssen utemøbler har dere??
Hva tror du om været i påsken??

Hårklipp,blinkesko og trampolina på plass:)

Jessica var litt “dussemang” på morran idag.Hun og paps sov på rommet hennes helt til klokka 10 idag.Så da kosa Benjamin og jeg oss alene da.


Benjamin leker på morran:)

Ingen feber på frøkna så spurte om hun orka å dra til byen.Det ville hun gjerne.Mormor hadde lovt henne blinkesko og hun trang en klipp.Selv sa hun at hun ikke trang nye sko,hun hadde jo fikk jeg til svar.Men de begynner å bli litt små,og det er ikke noe godt å gå med.
Vi ordna oss alle fire og dura avgårde.Jessica var så fin idag med Hello Kitty tunika og tøff olabukse!


Fin jente idag:)

Hun fikk frisørtime med en gang og hun ble superfin!!Fikk ikke tatt noe ordentlig bilde av henne med den nye hårsveisen,men det kommer!
Etter klippen gikk vi med mormor å kjøpte blinkesko.Snille mormor:)Frøkna ble fornøyd!Hun hadde godt av å komme seg ut,kvikna veldig til,men var litt sliten også.


Ny hårsveis og blinkesko!

Hun og paps kjørte hjem mens jeg trilla hjem i sola så Benjamin fikk dubben sin.Kjempevarmt og deilig.Benjamin sov med et teppe over seg i vogna.Ser mange har barna sine oppi dun og voksiposer,stakkars barn sier jeg bare!!De er nok fryktelig varme.Benjamin hadde ulljakke på seg og var akkurat passe varm.Han fikk sola på seg hele veien hjem,men sov kjempegodt!
Da vi kom hjem var jammen i meg trampolina kommet opp og snuppa hoppa ivrig.Hun har hoppa siden hun var 1,5 år gammel,så dette er noe hun kan:)

Benjamin fikk også komme på trampolina og han ble ellevill når storesøster hoppa.Lo og smilte som bare det.
Jeg tok flere bilder av de men de ble superdårlige,æsj!!
Men vi skal sikkert ut imorra og,så da får jeg ta nye bilder.

Det ble taco her ikveld,så nå må jeg vel snart ha litt sjokolade:)Ja også har jeg endelig fått tatt fram kaffemaskinen jeg fikk til jul,på tide det nå altså!
Var å kjøpte istekapsler og testa ut.Elsker iste,men liker ikke kaffe,hihi:)


Lillebror koser seg på trampolina!:)

Har du kaffemaskin,hva er favorittdrikken din på maskinen??
Har barnet ditt blinkesko??

Gruer meg litt…

Strålende vårvær idag,sol og varmt.Har jeg fått utnytta det??!!Jeg har hatt en lang og slitsom dag på jobb.Nå skriker knærne mine…auau!!

Kom hjem til ei frøken med 39.2 i feber.Jeg skjønner ikke dette,febern blir høyere for hver dag.Håper toppen er nådd og at morgendagen blir bedre så hun kanskje kan få seg en luftetur.Frisk luft gjør godt.Stakkar lita,sliter på henne dette.Matlysten er borte igjen,og med 14 kg så har ikke denne jenta mye å gå på.Hun har drikki masse og spist Knerten potetgull.
Mannen fortalte at Jessica hadde leika på rommet sitt før idag,når han kikka inn lå hun å sov i senga si.
Formen til Benjamin er bra.Han har blitt bortskjemt mens han var syk,rasa da han ble lagt ikveld.Overtrøtt og sinna gutt.


Lillebror:)

Feberfrøken.

Det nærmer seg barnehagestart for Benjamin,og jeg gruer meg litt…Barnehagen er kjempebra og han har Jessica der,men jeg syns han er så liten.Jessica var 13 måneder når hun begynte,og hun kunne gå.
Benjamin hverken går eller krabber.Også ser jeg for meg ennå mer sykdom,trenger jo ikke å bli sånn så klart,men jeg er (ikke)forberedt.Han begynner på våren så jeg håper vi slipper lett unna.Det gjorde vi ikke med Jessica,hun begynte i januar 2010.
En annen ting,jeg har ikke kjøpt inn noe til Benjamin til han begynner.Som parkdress osv,det må han jo ha,gurimalla!!

Lurer på åssen det blir for Jessica å ha lillebror i barnehagen??Hun storkoser seg der.Nå savner hun vennene sine igjen og jeg skjønner henne godt.En uke også ble hun syk igjen stakkar.Gud så lei jeg er sykdom nå!!!!!!!!

Skulle gjerne ha venta litt med barnehagestart,men med en inntekt hadde vi aldri klart oss.
Tenker tilbake da Jessica begynte i barnehagen.Jeg kjørte inn på parkeringa,men snudde og kjørte en ekstra runde før jeg leverte henne.Ville helst kjøre hjem å låse døra.Det var fælt!Men hun har alltid hatt det bra der og storkoser seg.Men klart at nå som hun er større har hun mer glede av det også.
Benjamin får det nok like fint,bare jeg som er dum…

Jeg må levere ungene til 8 og henter de igjen i 16 tiden.Det går greit for Jessica nå,men for Benjamin blir det nok slitsomt,uff!!!

Her kommer noen bilder fra Jessicas første måneder i barnehagen:)


En av de første dagene til Jessica i bhg.Januar 2010.

Koser seg ute i bhg.Mars 2010.

Inne i bhg.Mars 2010.

Hvor gammelt var ditt barn når han/hun begynte i barnehagen??
Når leverer og henter du i barnehagen??