Vannkopper…

I går oppdaga jeg en rød prikk med blemme på armen til Jessica.Jeg sa at nå får hun sikkert vannkopper siden noen i barnehagen har hatt det.
På morran idag var det noen flere prikker på ryggen og på brystet.Noen røde med blemmer og noen uten blemmer.
Kan jo ikke være sikker,men tror det er vannkopper.
Mannen hadde dratt på jobb alt så jeg ringte mamma å spurte om hun kunne få være hos de,og det kunne hun.Da fikk jeg reist på jobb.Fikk levert Benjamin i barnehagen,Jessica ble med inn.Rart å dra fra Benjamin når Jessica ble med meg igjen,huff!!Men ingen fare med Benjamin,damene duller sånn med han at;)

Vi kjørte videre til mormor og morfar og Jessica fikk frokost og fant seg til rette på sofan med dyna si.Formen hennes har vært helt grei,men hun liker ikke at vi kommer borti prikkene hennes,tror hun er litt øm stakkar.
Fikk melding fra mamma om at hun klødde en del så jeg kjøpte med hvitvask.

Har vært en travel og slitsom dag på jobb idag.Jessica hadde kosa seg hos mormor og morfar.De hadde lagd perlekjeder og kosa seg.
Benjamin har hatt en fin dag i barnehagen.Imorra skal jeg jobbe så da blir det paps og ungene hjemme.


“Titt tei!”

Godt humør til tross for røde prikker.

Jeg hadde vannkopper da jeg var 7 år,husker det godt.Litt usikker på om mannen har hatt det.Lillebror får det sikkert også.
Men nå har vi hatt nok sykdom altså.Godt slag i slag siden nyttår.


Har du eller barnet ditt hatt vannkopper??

Utemøbler og utekos:)

Da jeg sto opp å gikk ut i stua på morran idag fant jeg Jessica i dyp søvn på sofan.Hun har tydligvis rusla opp i løpet av morgentimene.
Nettene er fortsatt preget av en urolig lillebror,håper det popper fram en tann eller to,må være det som plager han…han gnager på henda sine.Feberfri idag heldigvis,så hvor den høye febern kom fra aner jeg ikke…


De fineste:)

Jeg har lenge ønska meg nye hagemøbler/utemøbler.De vi har hatt begynte å bli skikkelig dårlig,nesten råtne.De var i tre.
Vi dura opp på Plantasjen alle 4 for å endelig kjøpe nye møbler,weeee:)
Møblene ble satt opp mens Benjamin sov.Så deilig i sola på verandaen,Jessica kosa seg glugg mens papsen satte opp bord og stoler.Bedre bilder av møblene kommer senere når jeg får ordna litt.
Foreldra mine kom en liten tur,så det ble litt kake idag også.Feiring av bursdag to dager på rad:)


De nye utemøblene:)

Etter middag tok jeg med ungene bort på lekeplassen mens paps skifta dekk på bilen.Så mye enklere det er med vår/sommer.Benjamin storkoste seg i sandkassa.Krabba bortover sanda å satt og leika.Han har kost seg ute i dag:)
Nabojenta kom med de to kaninene sine.Jessica fikk gå tur med den ene.Vi får ikke tatt bånd på Bongo,hun er ikke rolig nok tror jeg,men det hadde vært gøy:)!


Jessica på tur med kaninen til nabojenta:)


Lillebror koser seg i sola!:)

Kjempegøy i sandkassa!!

Plukker blomster til mamman sin:)


Hvordan utemøbler har du??

Hurra for meg:)

Så var jeg et år eldre da…eller ikke helt enda,jeg er født 23,55 så jeg har noen timer igjen som 37 år,hihi:)
Måtte mimre litt fra ifjor da jeg var høygravid å så sånn ut…


Høygravid på bursdagen min ifjor:)

Jeg har hatt en fin dag,fått masse hilsninger på sms,her på bloggen og på facebook.Og jeg har fått mer enn jeg noengang kunne ønske meg…!!Tusen takk!!Mannen har jobba i hele dag så jeg tok med meg ungene til foreldrene mine.Broren min var også der og ungene er kjempeglade i onkel Frode.Benjamin satte seg godt til rette på fanget hans med en gang.Onkel Frode jobber i barnehage så han er flink med barn:)
Benjamin er heldigvis i bedre form idag,og det passa jo supert med sol idag da!!
Vi fikk kaker og kosa oss.Jessica gikk ut å sykla litt med onkel,hun måtte jo vise fram den fine sykkelen sin.Vi tok en liten bytur og Jessica leide onkel.Hun er så glad i han:)
Da vi skulle hjem trilla jeg så Benjamin fikk sove dubb.Han er ikke helt i 100,men mye bedre enn i går.Så veldig rart at han hadde så kjempehøy feber…


Onkel Frode og Benjamin:)

Broren min og jeg med ungene:)

Etter dubben til lillebror tok vi en tur ut i gata så Jessica fikk sykla litt.Venninna mi Marianne bor like ved foreldra mine så jeg ringte henne å spurte om hun ville møte oss.
Jessica og Marcus(3,5 år) leika og styra,sklei på rompa ned en grasskråning,ble svart i rompa ja,passa fint med rosa bukse da…eh…
Så nå må vi treffes oftere,skamme seg!!Benjamin og mormor var også med ut.


Sklir på grasset:)

Gullungene:)

Da vi kom hjem var jeg nede på badet,og på vei opp trappa syns jeg det lukta et eller annet.Jada,hele det lille stuebordet vårt var innsausa med yoghurt.Jessica hadde velta yoghurten,hun sto å tørka opp,men smurte det utover i forsøket.
Behøver jeg å si hvor oppgitt jeg blei??

Det ble taco når Roger kom hjem og nå skal jeg gomle litt godis og drikke Snapple:)
Jeg har hatt en fin dag,synd Roger jobba,men sånn er det jo bare.

Når har du bursdag??

40.1!

40.1 viste termometeret da jeg tok tempen på Benjamin på morran.”Hjelp!”tenkte jeg da.Når tempen går over 40,ja da blir jeg bekymra.Han fikk en romperakett å lå og slappa av mens jeg kledde på Jessica,jeg måtte få henne i barnehagen,hun har gleda seg hele uka til de skulle ta bussen til byen og gå på teater på biblioteket idag.
Hun var så flink,hjalp meg med alt på morran,skjønte at lillebror ikke var bra.
Og lillebror,ja han måtte jo være med å levere Jessica,jeg hadde jo ikke noe valg siden jeg var alene på morran,og jeg kunne ikke ha storesøster hjemme,da hadde det blitt ramaskrik!!
Det gikk veldig fint,han var helt rolig,og det virka som han syns det var godt med litt luft.Vi kjørte så videre til mamma for hun skulle ha Benjamin mens jeg jobba,jeg var veldig i tvil,men da tempen viste 38 var det greit å dra.
Jeg fikk bare jobba i noen timer før mamma ringte å sa at han var veldig “dussemang”,og at tempen var 39,2.Så da reiste jeg hjem til han.
Jeg fikk forresten sett Jessica og de andre da de kom til biblioteket.Jeg jobber rett ved siden av,så jeg måtte “luske”på de ut av vinduet.De var så fine der de kom gående:)

Da jeg kom hjem til mamma sov han på fanget hennes og var kokvarm.Da tenkte jeg at det var like greit å ringe legen.Han fikk time så vi dro dit å fikk en sjekk.
Han har nok en liten infeksjon i kroppen,CRP’en viste 31.Så da får vi håpe det går over av seg selv.Han gråt ikke når han ble stikki,fikk et fint lite plaster på fingern:)
Vi kjørte hjem å han sovna i senga si,utslitt.


Febergutten hos legen.

Da paps kom hjem tok han over lillebror.Jeg henta Jessica i et øs pøs regnevær,himmelen åpna seg.Ble litt våte ja.Vi hadde et ærend på barnas hus sammen med mormor så vi dura avgårde.
Vi snubla innom Burger King også,hihi:)Jessica kosa seg med mat og inne på lekerommet.Det var en koselig liten tur etter barnehagen.
Benjamin kosa seg hjemme med paps og han har virka litt bedre,så håper virkelig han er bedre imorra!!Nettene har vært slitsomme,så jeg lengter etter litt mer søvn!


Øs pøs regnvær!

Jessica ble helt “betatt”av denne lekekaffemaskinen på barnas hus:)

Og imorgen har jeg bursdag,kremt….hihi:):)

Hva er det meste ditt barn har hatt i feber??

Febergutt:/

Jobbdag i dag også,og da er det ikke så mye å fortelle om.Travelt på jobben og da klokka var nesten 14,30 ringte barnehagen å fortalte at Benjamin hadde nesten 40 i feber.Hjelp!!!
Da var det bare å løpe til bilen å kjøre og hente han.Stakkarn satt på fanget til en ansatt med røde roser i kinna og var glovarm.Smilte så fort han så meg så humøret var der.Jessica hadde ikke så veldig lyst til å dra hjem,ville helst vært der litt lenger.Men sånn ble det idag.

Benjamin fikk Paracet når vi kom hjem og kosa på fanget,han var kjempetrøtt så han fikk legge seg litt.Da han våkna var han sulten og tørst.Han har egentlig vært i fin form,tempen var 38,4 da han la seg,så febern har gått ned heldigvis.
Nå lurer jeg på om det er  tenner på vei siden han har vært så surven i det siste og nå med feber,hmmmm??Kan ikke huske at Jessica hadde feber osv når hun fikk tenner.De bare poppa fram uten problemer,men det er jo så forskjellig.
Natt til idag var også litt urolig,så nå føler jeg at jeg begynner å få fine bæreposer under øya,haha:):)


Febergutten:)

Storesøster:)

Egentlig så burde jeg lagt meg nå,vet jo ikke åssen natta blir…Benjamin skal få være hos mormor imorra mens vi er på jobb.


Reagerte barnet ditt da hun/han fikk tenner??

Urolig natt…

Benjamin var uroligheten selv natta som var.Jeg skjønte det kom til å bli en urolig natt for han klynka mye før jeg la meg.Og det fortsatte han med,klynka og var urolig.Mange smokkeinputt før jeg la han med meg.Fikk noen timer på øyet,men han var så urolig stakkar,og klokka 05 syns han det var greit å våkne.Det syns ikke jeg,atpåtil skulle jeg på jobb.Jeg lempa han over på mannen som ikke begynte på jobb før 12.
Benjamin fikk litt Nan og vi la oss alle sammen i senga.Så klart sovna Benjamin og sov søtt.Jeg ble stressa siden jeg viste at vi måtte opp om en snau time.Det var den natta.Når klokka viser tallet 5 er det bannlyst å stå opp,det er natta!!!!!!!
Gleder meg til nettene blir rolige med sammenhengende søvn!
Jessica sover heldigvis som en stein!

Mulig det er tenner på gang siden han har hatt noen “juicy” bleier.
Jeg kom meg mellom dagen på jobb med humor og latter.Viktig å ha det gøy på jobben:)

Da jeg henta ungene i barnehagen sov Benjamin og Jessica var inne.08 barna har gått tur til brannstasjonen idag,de har storkost seg.Selv om regnet bøtta ned når de gikk dit hadde de hatt det gøy.De hadde fått sitte i brannbilene,spist maten sin der og masse annet.

Vi dura hjem til foreldra mine for mamma har bursdag idag.Gratulerer med dagen mamma:)!!
Jessica fikk gi gaven til mormor:)Jessica herja og leika med morfar,klatra og turna på han:)
De skulle få besøk men vi dro hjem før de kom siden Benjamin skulle spise kveldsmat og legges.Så da gikk Jessica glipp av kakene så vi måtte stoppe på butikken å kjøpe kake,hihi:)


Gøy å klatre på morfar:)

Gjett om hun har det gøy?!

På butikken:)

Gøy å stå ved vinduet:)

Hvordan er nettene hos deg??

Bytur og skogstur:)

Benjamin og jeg har vært hjemme idag.Godt med noen dager fri fra barnehagen.Nå skal jeg jobbe resten av uka.
Vi tok oss en bytur etter dubb,hadde noen ærend,fikk nesten ordna alt.Benjamin fikk ny jakke,jeg fikk kjøpt nytt fotoalbum,så da er det bare å få limt inn resten av bildene.Skulle kjøpt bursdagsgave til mamma,men det rakk jeg ikke,så da får jeg gjøre det etter jobb imorra.


Kjekken med ny jakke:)

Vi henta Jessica i barnehagen.Og idag ble det en runde i skogen sammen med Ingunn og ungene.Det er lysløype ved barnehagen,så vi gikk en liten runde.
Vi hadde ikke noe vi skulle forte oss hjem til siden mannen jobber kveld.
Blir nok hastverk om morran når ungene skal leveres og jeg skal videre på jobb.Da er det greit å ta seg god tid ved henting.
Morro for liten og stor med en skogstur:)Og nå var det lenge siden vi hadde fått “hengt”sammen på parkeringa.Har vært alt for dårlig vær.


På trilletur i skogen:)

Alle sammen bortsett fra Ingunn som tar bildet;)

Da vi kom hjem måtte frøkna sykle en tur og vi leika litt i grusen.Det er kjempegøy syns Benjamin:)
Nå sitter jeg her å venter på en grandis(Grandiosa)som er i ovnen…

Forter du deg hjem når barnet/barna er henta i barnehagen??

Uten barn og sykkeljente:)

Jeg har  unna meg en dag uten barn.Begge søtnosene har vært i barnehagen idag.
Jeg fortsatte der jeg slutta i går kveld,lime inn bilder i album.Albumet ble fult og jeg er veldig fornøyd med resultatet:)Det er masse bilder igjen,men jeg må kjøpe nytt album og mere “stæsj.”Ble nesten irritert da det ikke var flere sider igjen i albumet,det var jo så gøy å holde på!

Var en liten tur i byen med Ingunn.Jeg måtte ordne med linsene mine.Jeg har brukt månedslinser men jeg vil bytte til dagslinser,så skal teste ut de i noen dager.
Ingunn og jeg satte oss litt på cafe og skravla,koselig!

Mannen og jeg henta ungene sammen i barnehagen.De har kosa seg.Benjamin våkna akkurat fra dubb da vi kom og Jessica var inne å hjalp en ansatt  på kjøkkenet, bare de to.
Ungene leika litt i gangen før vi dro hjem.Benjamin ler seg fillete når storesøster sklir på sklia:)


Benjamin på vei opp på sklia.

Disse to har det gøy sammen:)

Da vi kom hjem var jeg ute med unga mens mannen gikk inn å lagde middag.Her er det igrunn mannen som lager mest mat,jeg er ikke så glad i matlaging.Det er jo greit,jeg vasker osv,også lager han mat:)
Jessica ville så klart sykle,sola titta fram også,jøss!!!Så da ble det enda en tur ut etter middagen.Sykkelen står å roper på Jessica,hihi:)


Søtnosene leker ute på gårdsplassen:)

Sykkeljenta:)

Dette ble et kjipt dagligdags innlegg,jaja…..Ha en fin kveld folkens!!:)

Liker du å lage mat??

Bilder i album…

Nitrist vær idag også,bombe liksom!!
Jeg fikk sove til klokka var 10:)Jessica har sovi hos svigers inatt så vi var alene med Benjamin.Han har vært veldig trøtt idag.
Foreldrene mine kom på besøk en liten tur så da fikk lillebror ennå mer kos:)
Etter at de hadde dratt og Benjamin la seg for en dubb tok jeg fram album og bilder og satte igang.Det er jo så morro og koselig og holde på med.Fikk limt inn litt fra den første tiden hjemme.Vi skulle på middag hos svigers så da måtte jeg pakke det vekk.Får se om jeg fortsetter nå ikveld,masse masse bilder,men da er jeg i gang!!Perfekt å holde på med det i dette været.


Klappe,klappe:)
  
Dette har jeg begynt med idag,veldig morro:)

Dro bort til svigers.Jessica og Benjamin ble kjempeglade for å se hverandre igjen.Vi spiste middag og tenkte vi skulle være der litt,men Jessica ville hjem.Var nok sykkelen som lokka tror jeg.Hun ville sykle hjem.Så da dro jeg og frøkna hjem mens Benjamin og paps ble igjen.

Jessica har kost seg masse hos bestemor og bestefar.Hun hadde vært ute å sykla med bestefar igår,og hun hadde sovi sammen med de inatt:)


Gjensynsglede:)

Tuller med sprinkelsenga hos bestemor:)

På vei hjem:)

Hva har du gjort idag??

Stolt eier av…

Jessica og jeg skulle møte foreldra mine i byen idag,nærmere bestemt på sportsbutikken!Verdens snilleste mormor og morfar kjøpte sykkel til Jessica!Det var ei stolt jente som sykla rundt i butikken og som tok med seg sykkelen hjem:)
Tusen takk til mormor og morfar!!:)
Hun har vært ute flere ganger å sykla,og det går så det suser.Med Ape som passasjer så klart!Så nå er frøkna stolt eier av en flott rosa sykkel!
Innimellom syklinga har hun leika litt med lillebror og tatt seg litt tid til og spise.


Her prøver hun sykkelen på butikken:)

“Se på sykkelen min!”


Leker med lillebror.

Jessica skulle også på overnatting til bestemor og bestefar(svigers) nå idag.Hun ville så klart sykle bort til de,og det fikk hun.Det er ikke så langt til de og hun sykla hele veien.
Hun koser seg kjempemasse hos bestemor og bestefar.Da jeg dro spiste hun ostepop og kosa med bestefar,hadde nesten ikke tid til å si hadet.


På vei til bestemor og bestefar:)

Vinker og sykler!Ape er passasjer:)

Så da er Benjamin hjemme alene med oss.Han har fått masse oppmerksomhet og legginga ikveld gikk greit,ingen reprise fra igår heldigvis.
Nå skal mannen og jeg kose oss med junkfood:)


Gøy å bråke med kjeler:)

Hva spiser du ikveld??