Lyn og torden!

Fengende overskrift:)Jepp,det lyner og tordner ute akkurat nå,ordentlig buldring…
Jeg er egentlig ikke redd torden.Men da jeg var i Florida og opplevde ordentlige thunderstorms,da var jeg redd.Er jo ikke så ofte det tordner her egentlig.
Husker også fra Florida at vi satt hver kveld på stranda å så på at det lynte langt der ute.

Dagen idag har ikke vært så spennende.Har prøvd å ordne litt her hjemme.Måtte brått en tur til byen da jeg måtte kjøpe en gave til barn hjelper barn aksjonen i barnehagen.Så jeg traff Ingunn og vi fikk tak i gaver.
Har også fått flere bilder som jeg har fremkalt,så da er det bare å fortsette med albuma mine.

Etter barnehagen har vi vært ute på verandaen.Jessica har leika med de større jentene og hun hadde med seg nabojenta inn på rommet sitt.
Jessica begynner å bli stor!
Hun var ute til klokka var 19,og ville ikke inn da heller.Tiden går jo så fort etter barnehagen.


Jessica og Henrik på sykkeltur:)

Benjamin pusser tenner:)

Kosestund før leggetid:)

Om noen lurer på hvordan det går med bleieslutt så har Jessica vært uten bleier i en uke nå uten uhell:):)
Og Benjamin er like mammadalt,sto i senga å ropte på mamma klokka 05 idag,gjesp…..

Er du redd for tordenvær??

Sløv dag…

I går var ikke helt dagen for meg,og natta måtte jeg og barna tilbringe uten gubben.Han ble nede hos moren sin.Jeg liker ikke å være alene om natta med ungene,vet ikke hvorfor,men liker det ikke.
Jeg har ikke sovi godt natta som var,syns jeg har hørt ting hele tiden,og jeg har liggi med et halvt øre å hørt etter Jessica som sover nede(vi sover oppe:)
Ikke en lyd fra henne hele natta.Benjamin har reist seg opp noen ganger,jeg la han ned og han sov videre,så vi sov til 07 idag.Jeg følte meg overkjørt av en bulldoser,kjempetrøtt og støl i kroppen.
Fikk ungene i barnehagen,selv dro jeg hjem å la meg på sofan,der ble jeg.Småsov og så på tv,kan ikke huske sist jeg gjorde det.Lå under dyna og kosa meg.

Benjamin skulle egentlig ha vaksina si idag(som har blitt utsatt),men så hørte jeg rykter om streik.Fikk ikke tak i de på telefon,så får ringe igjen imorra.Han får jo aldri tatt 1 årsvaksina.

Plukka opp ungene i barnehagen og Jessica har hatt turdag idag.De hadde tatt bussen til byen og gått til Laagendalsmuseet for å se på dyra.De har kosa seg masse.Spist is hadde de også:)
Benjamin skal på samme turen til fredag.
Jessica ville ikke dra hjem fra barnehagen før Henrik ble henta.Så da venta vi da…
Prata en liten stund på parkeringa før vi måtte dra.Jeg hadde time hos frisøren:):)


Ungene er ferdig i barnehagen:)

Jessica rusler en tur:)

Da vi kom hjem hoppa ungene på trampolina,Benjamin syns det er kjempegøy!!Han er fortsatt helt ekstremt mammadalt for tiden,noe som blir veldig slitsomt i lengden.
Da jeg skulle dra å klippe meg ropte han “mammaaaaaaaaaa!”da jeg vinka.Og Jessica,ja hun skulle være med.Så da fikk jeg ikke gått alene.Men hun satt fint å så på og spurte 100 spørsmål,hihi:)
Så handla vi noen flere truser til henne,hun valgte de ut:)


Benjamin syns det er gøy på trampolina:)

Liker du å være alene om natta??

Ikke min dag!

Noen ganger så lurer jeg på om verden er imot meg….det føles sånn nå.

Gubben i huset har isolert seg nede hos moren sin med spysyken.Han ville ikke være her når unga kom hjem fra barnehagen.Så da jeg kom hjem med ungene så hadde jo ikke jeg nøkkel,flott!!
Heldigvis kom svigerfar med nøkkel så jeg fikk kommet meg inn med en ekstremt sutrete Benjamin.Jeg vet ikke hva det er med han for tiden.Han er veldig krevende og skriker så fort han må sitte alene eller at jeg er ute av syne littegrann.
Da jeg skulle lage mat til Jessica skreik han så intenst at jeg måtte lukke verandadøra.Jessica begynte også å gråte og jeg viste ikke min arme råd en stund:/
Tårene var ikke langt unna for å si det sånn.

Min snille pappa kom til unnsetning å tok med seg Jessica en tur ut mens jeg stelte og la Benjamin.Morfar er god å ha:)Mamma ligger også med spysyken.Jeg er som en magnet når det gjelder den syken så jeg får den vel også….
Blir dårlig bare av å høre om den:/

Det ble dårlig med bilder idag,tok et av Benjamin på morran.


Benjamin roper på mamman sin…

Trenger jeg å si at denne dagen går i glemmeboka????

Familien trøttesen:)

Denne dagen har vært endeløs,klokka har stått stille.Det føles vel sikkert sånn fordi jeg er trøtt og sliten(ennå.)Føler at verden går imot meg noen ganger.
Sov ikke så kjempegodt inatt.La meg tidlig(kl 22)men husker jeg så på klokka 00,15.
Var koselig å sove med Jessica hos foreldra mine,men hun tok seg god plass i senga,breia seg,hihi:)
Jeg våkna så klart 6,30 og fikk ikke sove igjen,grrrr!!!!!!!
Vi kosa oss på overnatting og vi kommer nok til å gjøre det flere ganger.Alenetid med Jessica må også prioriteres!!

Vi dro hjem til paps og Benjamin på formiddagen.Benjamin er i form igjen,og håper den blir der!!Vi var litt ute,men ikke så varmt idag,håper ikke sommern er over alt.
Jessica har leika med naboungene og nå ikveld ble hun med inn til de.Store jenta vår.
Vi har kasta vannballonger fra verandaen,hihi:):)

Da Benjamin skulle sove dubb sovna Jessica og jeg sammen nede på madrassen,og paps sovna med Benjamin.Snakk om trøtt familie!!!
Og så oppdaga jeg tann nummer 4 på Benjamin.Og det er den andre fortanna oppe.Endelig!!Den har han trøbla med lenge.


Frøken snupp:)

Gøy med vannballonger!

Jessica har lada vanngeværet!:)

Klatremusa Benjamin er overalt.Var på kjøkkenet å lagde grøt til han,og da jeg kom ut i stua sto han på tripp trapp stolen.Han krabber også opp trappa.Her er det best å følge med!


Klatremusa!

Flere trøtte familier??

På overnatting:)

Jessica og jeg skal sove hos mormor og morfar inatt.Jeg trenger søvn rett og slett og lillebror er ikke i form,han har kasta opp.Han er hjemme med paps.Nå syns jeg det holder med sykdom hos oss.Føler meg helt på randen,lite søvn over flere dager er ikke bra.Idag har jeg vært oppe siden 04,resten av uka fra 05-06 om morran.
Vil heller ikke at Jessica skal bli smitta om det er smittsomt.
Her har det jammen i meg gått i et med sykdom siden januar og vi er slitne.Og det er lov å si det,er det ikke?Øreverk,RS virus vannkopper,astma….
Benjamin koser seg med paps selv om han er en liten mammadalt for tiden:)
Jessica har iallefall kost seg idag.Vært å leika med nabojentene:)Og da fikk vi jentene litt tid sammen også.

Håper på en god natts søvn!!

Onkel Frode har også vært på besøk.Jessica er veldig glad i onkel:)

Litt rotete innlegg,blogga fra iPhonen og redigerer på datan til pappan min.

Litt utslått og grilling:)

Jessica var helt gåen idag.Hun sov og sov og sov og sov…..Var våken et par ganger å drakk litt,men helt slått ut.Tipper det ble for varmt og for mye sol i barnehagen igår.
Jeg tok med meg lillebror en tur til byen.Jeg trenger flere fotoalbum,men det er vist umulig å få tak i i denne byen.Jeg skal ha med hvite sider som jeg kan lime inn bilder på,skrive og pynte med klistremerker.Jeg får jakte videre en annen dag…
Men jeg fant meg en nydelig shorts,ikke kort men helt passe.Den kommer jeg til å bo i:)

Da jeg kom hjem lå fortsatt Jessica i senga,da var klokka over 13!!Men hun begynte å kvikne til,kledde på seg og forsvant ut.Lillebror ble også med,han satt i gresset å titta:)
Idag har jeg bare tatt bilder med iphonen,og det blir veldig bra bilder syns jeg!!


Lillebror koser seg i gresset:)

Etter dubben til Benjamin dro vi til foreldra mine på grilling.Jessica var helt okay igjen,litt trøtt men ville gjerne til mormor og morfar.
Mormor lakkerte neglene til Jessica og småtassene bada ute i balja før vi spiste.
Benjamin satt å ropte på mat hele tida.Pølser,potetsalat og brød forsvant.Og han fikk smake maiskolbe,og det falt veldig i smak:)Vi er veldig glad i mais alle sammen:)
Etter mat bada Jessica i spredern.Hadde med seg paps,han ble litt våt…
Nydelig med sånne sommerdager.Vi er masse på verandaen hjemme også,mest på den lille verandaen som har sol om morran og skygge resten av dagen.På den store verandaen blir det alt for varmt.Vi må få oss en stor parasoll.

Det går fortsatt like bra med Jessica og bleieslutt,fortsatt ingen uhell:):)


Her er det neglelakk på gang:)

Godt å kjøle seg ned:)

NAM!!!!

Lillebror og storesøster:)

Jeg har fått meg en fantastisk flott header og litt nytt design i sommerfarger.Det er nok en gang Helle som har laget det.Hun er kjempeflink og har begynt og ordne dette fast for meg.Lurer jeg på noe så bare spør jeg henne:)
Tusen takk Helle!!:)

Liker du maiskolber??

Litt av hvert på denne varme fredagen:)

“Sinnataggen” vår sto og brølte og skreik i senga da klokka viste 05,15!!!Hjelpes!!!Nytta ikke å legge han ned igjen,bare skreik.Så det ble en veldig tidlig morgen her idag.Jessica fikk sove til 7.15.
Jeg kjørte Jessica i barnehagen,hun sykla med meg bort til porten men ble brått lei seg da jeg skulle gå,gråt hun…uff!!Ikke noe koselig når hun gråter når jeg går.Men det går som oftest fort over heldigvis,og de skulle så mye gøy i barnehagen idag.
Det var steikende varmt allerede klokka 9:):)


Jessica på morran i bhg:)

Etter at lillebror hadde tatt en liten blund på morran bestemte jeg meg brått for en tur til Gulskogen.Mamma heiv seg med.Jeg trenger noen sommerklær,fant ikke så mye,men ble med litt andre småting.
Benjamin satt i vogna å vifta med tottelittene,hihi:)Han er så mammadalt for tida,gurimalla!!Roper mamma så fort jeg går i et annet rom,kommer krabbende etter i den farta.
Og skifte bleie på han har også blitt en kamp…håper han gir seg med dette “tullet” snart.


Lillebror på shopping:)

Var innom en butikk med så mye fint,har ikke vært i den butikken før.Fant et dørskilt til Jessica som var så søtt.Og jammen satt ikke to av vennene til Ape der også,hihi:)
Lyst på tror jeg butikken het.Masse fint til barn og voksne.Jeg kunne lett gått amokk inni der:)


Vennene til Ape:)

Mamma ble med å henta Jessica i barnehagen.Stas at mormor var med:)De hadde bada i 2,5 time.Skjønner de godt jeg.Det har vært 30 grader i sola i dag,og der barnehagen ligger er det hett!!!
Jessica har ikke hatt et eneste uhell idag,hun er så flink til å gå på do:):):)

Benjamin fikk seg en tur i huska,han bare lo:)
Kjørte hjem til foreldra mine for å hente gubben som pusser opp hos de.Jessica og Benjamin leika litt i sandkassa før vi kjørte hjem og spiste på verandaen.


Lillebror syns det var gøy å huske:)

Opptatt av å leke i sandkassa hos mormor og morfar:)

Maaaat og iste:)


Sitter å pimper iste,et must på sommern:)

Liker du iste??

“Mumpower” og på vei mot bleieslutt:)

Benjamin måtte til slutt overgi seg ikveld!Tror jeg var inn og ut av rommet 20 ganger å la han ned i senga.Før jeg var ute av døra hadde han reist seg opp igjen å sto og vræla!!
Men jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle gi meg!!”Mumpower!”

Det nye er at han reiser seg opp å står og dunker hodet i senga og skriker.Når han våkner om morran ligger han ikke å gurgler og lager go’lyder.Neida,skriker så nabolaget våkner,hjelpes!!!


Det er så gøy å krabbe opp trappene:)

I dag har vi sendt avgårde Jessica i barnehagen med truse!!!!Jeg hadde ingen forventninger i det hele tatt og var veldig spent da jeg henta henne!
Så imellomtiden tok Benjamin og jeg bussen til byen.Jeg måtte innom jobben og på truseshopping:)
Mamma passa Benjamin mens jeg var innom jobben.
Truser ble handla inn,så gøy å kjøpe små søte truser:)

Jeg trilla hjem til foreldrene mine da lillebror skulle sove dubb.Han er sta og setter seg opp i vogna hele tiden,ennå jeg har spent han fast.Ikke lett med soving på dagen nå.
Jeg svetta meg avgårde.I gata der foreldra mine bor “bevra”det nesten.Guri så varmt!!!Gradestokken viste 29 grader i skyggen:)Kan jo steke egg på asfalten,hihi:)
Før jeg skulle hente Jessica børsta jeg fram min elskede Roxy shorts:)Den passer ennå,kjøpt i 2007!Den satt til og med litt løst på meg,jøss!!
Så jeg blåste en lang marsj i de melkehvite leggene mine!!;)

I barnehagen fikk jeg oppdatering om at Jessica hadde vært på do flere ganger i dag,bare et lite uhell!!Det er over all forventning,veldig stolt mamma!Hun har tydligvis bare bestemt seg!!Dette har altså skjedd i løpet av noen få dager.
Så nå er hun på god vei mot bleieslutt!!Vi fortsetter “suksessen” imorra:)

Hang så klart på parkeringa med Ingunn & co da vi henta.Alltid like koselig:)


Bleiefri Jessica i bhg idag:)

Jessica og Henrik slapper av i skyggen:)

Lillebror er glad i is:)

Og ellers så er jeg på god vei til å bli hekta på Instagram:)Følg meg da vel!!!mammantiljessica

Idag er det forresten 1 år siden vi kom hjem fra sykehuset med lillebror…husker det veldig godt!

Når slutta ditt barn med bleier??

Instagram,vannkopper og dotrening!

Det er ingen tvil lenger,Benjamin har vannkopper!!Det har poppa fram i løpet av forrige natt.Så da blir det noen dager hjemme fra jobb for å passe på lillebror.
Han er i godt humør,men er så klart litt redusert og plaga.
3 uker etter at Jessica fikk det kom det hos lillebror,men det er like greit,da har begge unga hatt det.

Benjamin og jeg tok bussen til byen,jeg måtte hente flere linser og Benjamin trang en solhatt og noen sommerklær.Møtte mamma og Ingunn i byen så vi lunsja:)
Gikk hjem til foreldra mine(siden Roger jobber der)sammen med Ingunn.Ungene skulle dubbe i vogna.
Kjempevarmt!!Buksa klistra seg fast.Så jeg må få tak i noen sommerklær jeg også.
Benjamin sovna omsider,ville ikke legge seg ned,protesterte høylytt.Men våkna helt panisk da lastetoget dura forbi hos foreldra mine:/
Vi kosa oss på verandaen og Benjamin fikk på nye sommerklær.


Fine lillebror i nye sommerklær:)

Goingen:)

Vi henta Jessica og hun løp rundt barbeint og storkosa seg.De har hatt en fin turdag idag.Vi ble som vanlig hengende en stund før vi gikk,og mannen var jo også med så han lekte med ungene på lekestativet:)
Benjamin kosa seg i sanda og krabba rundt i grasset.Tipper han savner barnehagen littegrann,hihi:)


“Vil du være med lillebror?!”

Jessica klatrer opp sklia:)

Ellers så er vi godt igang med potte/dotrening med Jessica.Etter at hun kom hjem fra barnehagen idag har hun vært på potta 3 ganger!!Hun har gått rundt med truse:)Hun får klistremerker og så klart premie!
Så nå krysser jeg fingra!!Hun skal prøve å ha på truse i barnehagen imorra.Noen uhell blir det nok.Men jeg syns hun er flink,hun er stolt selv også:)


Go’jenta:)

Og endelig har jeg fått meg iphone!!Og jeg har så klart hivd meg på Instagram.Ikke så flink ennå,men gøy er det!Så følg meg gjerne på mammantiljessica

Er du på Instagram??

5 tallet…

Når jeg ser 5 tallet på klokka på morran,da blir jeg gaaaaaal!!!!Og sånn var det i dag,05,15 syns Benjamin det var greit å ta morran.Ikke tale om!!!!!!!La han med meg,men han lå bare å sparka og dilla.Etter 45 minutter leverte jeg han til paps,da fikk han ta over så jeg fikk meg 10 minutter til på øyet.
Det ble en endeløs lang dag på jobb,trøtt som jeg var.
Trodde aldri jeg skulle komme meg ut av hotellet jeg jobber på.

Jessica har vært i barnehagen,Benjamin hos mormor.Jeg tror han har vannkopper,ikke sikker,men det ser sånn ut.Han er i super form,men har disse prikkene med blemmer.Ikke mange ennå,10-12 stykker, så jeg følger med.
Men det går slag i slag med sykdom her,jeg trenger vel ikke å si at jeg er lei….


Klar for barnehagen:)

Endelig er sommern her!!Det har vært skamvarmt idag!!Jeg og ei til fra jobben kjøpte Slush da vi var ferdige,det var godt i varmen.Og flaks for Jessica at det var mere igjen så hun fikk resten da jeg henta henne.
Vi var litt hos foreldra mine før vi dro hjem.Mannen jobber der for tiden,pusser opp.Benjamin krabba rundt på verandaen i bare bodyen:)


Det smakte med slush etter barnehagen:)

Lillebror koser seg i bare bodyen:)

Ikveld har jeg vært på foreldremøte.Alltid greit å få med seg hva som skjer på disse møtene syns jeg.
Da jeg dro hjemmefra var Benjamin og Jessica på trampolina,de hadde det kjempegøy:)


Benjamin har det gøy på trampisen:)

Har du vært på foreldremøte i det siste??