Byggeplass!

Idag har Roger gått løs på boden!Fått ut endel ting og bært inn nytt skap.Men det er masse igjen,ikke gjort på en dag akkurat.
1 etasje ser ut som en byggeplass,ja utenfor huset også.Sånn er det når gubben som er snekker ordner i stand en ny “hule”til seg selv.
Det sages og ordnes på alle mulige måter.Har fått rydda vekk litt babyting som vippestol osv som har stått under trappa å samle støv.Benjamin måtte prøve vippestolen og satt så fint at!:)
Jeg har ikke fått hjulpet til så mye for barna er jo her og Benjamin må virkelig passes på.Vi har ingen å spørre om barnevakt nå så da tar det litt tid.
Men det blir nok bra når det er ferdig!
Har ingen planer for rommet til Benjamin,men det blir nok koselig der også.


Satt fint i vippestolen:)

Sparkesykkelen er med!

Da Benjamin sku sove trilla vi tur.Jessica hadde med sparkesykkelen.Den har hun forresten nesten sparka på i hele dag.
Etter dubben dro vi på besøk til min venninne Hanne.Hadde med klær som Jessica har vokst ifra.Kjekt at noen andre kan bruke det.
Alle 4 barna lekte fint sammen mens vi var der.
Været har ikke vært noe å skryte av idag,litt sol først på dagen og så regn nå og da.Da vi spiste middag åpna himmelen seg.Men Jessica ville ut etter middag så vi traska ut.
Hun i nytt regntøy fra Vossatassar(har buksa også.)Kjempefint regnsett,også var det halv pris på det:)
Og sparkesykkelen var også med.
Så kom Marius ut og de lekte litt før vi ble med en liten tur inn til de.


Kjempefin i nytt Vossatassarregntøy:)

I morgen går turen til Sarpsborg hvor vi skal sove på hotell,Quality Resort Sarpsborg.Der er det badeland og masse annet.Superland tror jeg det heter.Jeg har sovi der en gang før med hockeylaget,men jeg var ikke i badeland.
Håper også å få til å treffe http://fembarnsmamma.blogg.no/ Hadde vært så koselig:)!
Og så blir det kanskje en tur til Sverige før vi drar hjem på torsdag:)

Har du vært på det hotellet i Sarpsborg??

Ikea!

Jeg skal ikke kjede dere med snakk om legging av Benjamin.Men samme styret idag…

Vi tok turen til Ikea idag for vi trenger litt mer skapplass på kjøkkenet,det flyter over der inne med ting vi ikke har plass til.Og vi måtte ha ting til boden,skaper,hyller.Vi får se når vi får ordnings der nede.Tviler på at jeg får hjelpe til med å rydde ut av kontoret hvor Benjamin skal inn.Det er liksom mannens domene.


Småtrolla tester senger:)

Lillebror koser seg på Ikea:)

Maaaaaat!!!!!!

Vel,mannen ordna de tinga mens jeg og småtrolla kikka i barneavdelingen.Mye gøy å se på og prøve der.Styra på der en stund før vi spiste mat sammen alle fire.
Etter mat forsvant mannen for å finne tinga vi skulle ha mens jeg og barna plukka med noen småting.
Jessica fikk seg ansiktsmaling,skulle være en sommerfugl,men jeg syns fargen ble så mørkt.Ligna nesten på Batman:)Men hun ble jo fin fordet!


Ansiktsmaling:)

Vi koste oss med en is før vi tusla over veien får å kikke på Babyshop,og der var det 50 og 30%,så synd,hihi:):)Handla to klesplagg til Benjamin.Er ikke så mye i størrelsen til Jessica der annet enn utetøy tror jeg.Men veldig mye fint!!
Mens jeg kikka på klær ropte Jessica på meg.Der satt hun i en seng å pusla med sitt.Snakk om å finne seg til rette:)
Senga var forøvrig helt lik hennes bare  i en annen farge.
Så tusla vi videre inn på extra leker.Og det kommer mange ååååå fra Jessica om ting hun ønsker seg,hihi:)


Jessica tar seg til rette:)

Hele dagen gikk med til Ikea idag.Ca en times kjøring.Men vi er ikke der så ofte.Sist vi var på Ikea var for et år siden.
Så da gjenstår det å komme igang med rydding av bod og kontor.

Er du ofte på Ikea??

Kinobesøk:)

Nå begynner jeg å bli litt frustrert over legging og soving om natta med Benjamin.
Han havna hos meg i natt igjen,våkna og ville ikke sove i senga si igjen,rasende.Så var det legginga på kveldstid,et kapittel for seg selv.
Så fort jeg nærma meg senga hans med han på armen så starter “moroa.”
Han er så sinna at jeg tror han skal sprekke!Han er på beina i senga før jeg er ute av døra.Jeg går inn med jevne mellomrom å legger han ned,prater litt og stryker,men det er ikke så lett når han skriker som en gal.
6 ganger var jeg inne før jeg ble nødt til å ta han opp da han var gjennomsvett.Satte meg på verandaen med han så han fikk kjøle seg ned.
Satt i 5 minutter før jeg gikk inn å la han igjen,heldigvis ble det stille(enn så lenge.)

Denne gutten har temperament!Men han er jo blid og go også.Men akkurat dette tullet med legging og soving på natta gjør meg litt frustrert.
Mannen har noen ganger hatt han i senga med seg til han sovner.Men jeg vil at han skal sovne alene.Jeg er endel alene med de på kveldstid når mannen jobber,og Jessica er jo også her og trenger oppmerksomhet.Noe hun også trenger og fortjener.

Jeg vil ikke høres klagete ut altså

Er det flere som har det sånn??

Over til dagen idag…
Benjamin fant litt av gårsdagens snacks,og han heiv seg så klart over.Noe å tygge på faller alltid i god smak:)


“Mmmm,noe å tygge på!”

Vi har vært ute hele dagen,og naboen kom med en diger pakke til oss.Som jeg har nevnt tidligere så skal de flytte,veldig synd med så gode naboer.
Pakken var en stor flott utelykt!:)


Kjempefin utelykt som vi fikk av naboene:)

Vi skal absolutt holde kontakten,de flytter bare på en annen kant av byen.
Siden de ikke har familie her i byen hadde vi Marius(3 år) hos oss så de fikk pakka og ordna litt.Gode venner Jessica og Marius.Jessica kommer til å savne nabokompisen sin.
De lekte både ute og inne og kosa seg.
Jeg hadde lovt Jessica en kinotur idag og Marius og mammaen ble med.Det var Madagaskar 3 vi så.Etter 30 minutter ville Jessica hjem,jara…Jeg betaler ikke 300 kroner for kinobiletter og godis for å gå hjem etter 30 minutter.
Heldigvis gikk det fort over,og hun syns filmen var gøyal!
Hun har vært på kino to ganger før,en film og en forestilling.


Jessica på kino:)

Da vi kom hjem var gutta nede hos bestemor og bestefar(svigers) så vi gikk dit.Jessica på sparkesykkelen.
Det har vært greit vær idag,sol,men jeg syns ikke det har vært så varmt:/


Lillebror:)

Har du vært på kino med ditt barn??

Lekeland:)

Jippi!!!!!Benjamin sov hele natta i sin egen seng!!Nesten farlig å si det.Men krysser fingra for at det blir flere sånne netter!

Vi hadde avtale om å finne på noe med Ingunn og ungene idag.Vi avtalte å dra på Lekeland i Drammen,og det passa jo fint til det været vi har hatt idag.Det har bøtta ned med regn i hele dag:/
Ikke ofte vi er på sånne Lekeland,men veldig kjekt i regnvær!
Alle fire barna koste seg.Så ikke så mye til Jessica og Henrik for de var overalt,så ble lite bilder av de.Benjamin og Thomas koste seg også og Ingunn og jeg fikk skravla:)
Etter 3 timer var støynivået oppunder taket og det begynte å bli klamt.Så da var vi forsynte og takka for oss.


Gøyalt på Lekeland:)

Koser oss alle sammen:)

Thomas og Benjamin:)

Ingunn &co kjørte hjem mens vi stoppa på McDonalds.Stappa med folk men vi fikk plass og inntok litt mat.Begge to slokna i bilen da vi kjørte hjem.
Jessica har vært ute å leika med naboen,nå er hun inne hos de.
Gubben og Benjamin har vist slokna…så her sitter jeg:)


Benjamin på Mc’ern:)

Hamburger!!!

Også har vi fått oss iPad idag,weeee:)Veldig morro!!Jessica er så klart hekta:)Og jeg elsker den og iPhonen min:)


iPaden testes:)

Er du ofte på Lekeland med barna??
Har du iPad??

“Sjefen!”

“Sjefen” i huset(Benjamin)bestemte seg for at han ikke ville sove i senga si da klokka var 23 igår kveld.La han med meg mens mannen inntok sofan.Men Benjamin ruller og vaker i søvne så jeg sover med et øye oppe,redd for at han plutselig detter ut av senga.
Så jeg har ikke akkurat sovi kjempegodt,dette var andre natta på rad han inntok senga vår.Det har blitt endel netter sammen med meg i vår seng.
Jeg er litt smålei av dette nattetullet til lillebror,og håper han sover i senga si inatt.Meninga er at han skal på eget rom veldig snart.Mammen må bare ut av “kontoret” sitt,og der er det mye å rydde.Han skal ha “kontoret”sitt i boden,og der er det ennå mer å rydde.Men nå må Benjamin på eget rom!!Så håper å få gjort dette i løpet av ferien,vi har en uke med ferie igjen.
Får bare håpe at dette nattetullet blir borte når han kommer på eget rom.Jessica fikk eget rom da hun var akkurat 1 år.Så det er på tide!!


“Sjefen”selv:)

Har ikke så mye å fortelle om fra idag.Bare vært hjemme med et unntak av en tur på butikken.Har nesten ikke sett snurten av Jessica heller,hun har vært opptatt med naboene.
Hun var med på butikken og inne og spiste middag med oss.Hun og lillebror fikk leika litt da vi var på butikken.Var et lite lekehus utenfor,og det er kjempestas.Skulle hatt et sånt hus selv som de kunne leika i.
Etter middag forsvant storesøster bort til naboene igjen og ble borte til det var på tide å komme hjem.Stor jente nå!
Benjamin og jeg tok en tur til foreldra mine å ønska de god tur til syden.


Benjamin i lekehuset:)

Glad i sparkesykkelen:)

Slapper av:)

Har du barna ofte i senga sammen med deg??

“Villbassen!”

Lillebror har begynt å tulle om natta igjen,andre natta han er våken i to timer.Kaver rundt i senga mi etter at jeg legger han der med meg.Sikkert dumt å ha han i senga,men jeg er nok ikke alene om det…
Han har sovi som en drøm mens vi var i Danmark og de to første nettene hjemme,ikke et pip å høre.
Gleder meg til nettene blir normale!!

Jeg tok med meg barna på en liten bytur idag sammen med mormor.Etter byen dro vi til foreldra mine på grilling.De drar til syden så da sees vi ikke på 2 uker.Jessica kommer til å savne de masse!


Bytur!:)

Jessica koser seg med miniburger:)

Etter at vi hadde kosa oss med grillmat  tok vi en tur til mormor/oldemor.Men “villbassen” Benjamin var helt umulius.Pelte og reiv ned alt som var.Stakkars oldemor på 95 år ble nok litt sliten.Jeg slapp løs ungene i korridoren og da fikk Benjamin fart på seg,krabba i full fart bortover,kjempegøy!!
Men koselig for henne å se oldebarna sine.

Benjamin er en liten “villbass” for tiden.Vil fortsatt ikke bade ennå han kosa seg glugg i badeland.Paps måtte dusje med han på armen idag.
Han vrir seg unna å hyler når vi setter han i bilsetet og i vogna.Veldig fornøyd når han får gjøre som han vil da,haha:)!
Jaja…det går vel over det og.Han er jo en søting så han slipper unna,hihi:)
Men nå gleder jeg meg til han begynner å gå altså,litt utålmodig er jeg også.Men det må jo komme når han er klar.


Lillebror med min gamle dokkevogn:)

Om du har barn på alder med Benjamin(14 mnd),har han/hun begynt å gå??

Oslotur:)

I dag gikk turen til Oslo for å treffe broren min og samboeren hans.Vi traff de i Frognerparken.Jessica hadde med seg sparkesykkelen sin,kjempekjekt!
Kikka ikke så mye i parken egentlig,men gikk bort til den flotte store lekeplassen som er der.
Og det må jeg si,kjempefin lekeplass,skulle ønske vi hadde en sånn her også.Et sted hvor man kan treffes og leke med andre barn.
Jessica prøvde omtrent alt og løp rundt.Benjamin krabba rundt i sanda.


Gåtur i parken og ei lita klatrefrøken:)

Etter at vi hadde vært i parken en stund bestemte vi oss for å dra til Aker Brygge en tur.Jessica ble med tante og onkel å tok trikken mens vi andre kjørte dit.
Gjett om det var spennende med trikken!!Dagens høydepunkt:)
Kikka litt før vi gikk på Fridays for å spise.Supergod mat der altså!!Jeg har vært der en gang før,men må absolutt tilbake!!Lurer allerede på når jeg kan dra dit å spise,haha:)


To som koser seg på Fridays!:)

Hele gjengen rundt bordet!Sjekk mannen koser seg med burger,haha:)

Benjamin spiste som vanlig mer enn Jessica.Skjønner ikke hvor han gjør av all maten og drikka…
Vi koste oss masse på Fridays.Skravla og tulla.
Jessica er jo så glad i onkel Frode,så de tulla og tøysa:)


Onkel Frode får en nuss:)

Etter maten rusla vi en tur å kikka litt mer på Aker brygge.Det ble superfint vær og varmt også.Ungene kosa seg og det var spennende med alle båtene.Benjamin krabba som en rakett rundt omkring.Måtte virkelig passe på for han ville ut i vannet.
Jessica løp rundt og hadde det så gøy.Alle vi andre kosa oss også,en kjempekoselig dag for store og små!
Begge småtrolla sovna i bilen på vei hjem.Jessica våkna da vi nesten var hjemme å gråt og ropte på Onkel Frode.Lille søte….så glad i onkel…


Jessica koser seg!

Småtassene koser seg på Aker Brygge:)

Da vi kom hjem tok paps med Benjamin på en tur i sykkeltralla.Jessica har lekt med naboen,de har vært ute og inne hos de.Synd at også denne naboen flytter snart.Alle skal vist flytte,veldig synd!


Benjamin på sykkeltur med hjelmen til storesøster:)

Vi har kost oss idag:)


Har du spist på Fridays??

De har godt av å kjede seg litt…

I dag har vi hatt en sånn litt kjedelig hjemmedag igjen.
Jessica og jeg tok en liten bytur for vi måtte handle gave til nabogutten som ble 3 år idag.

Vi har vært ute hele dagen.Vært foran huset og ungene har leika og styra på.De har også kjeda seg,men det tror jeg de bare har godt av.Unger skal få kjede seg også.
Husker godt da jeg var liten å kjeda meg,det var jo uutholdelig!Men idag er det så mye å finne på,og masse forskjellig aktiviteter.Så en dag i kjedsomhet er bare bra!


Sparkesykkelen er aldri langt unna:)

Bliiiiid:)

Jessica hadde en “tullete” periode idag.Hun ville til Marius og leke.Men vi skulle dit klokka 17 i selskap.Dette var ikke så lett å forstå.Jeg forklarte at de ordna til vi skulle komme og at vi måtte vente til da.
Hun hylte og skreik!Når dette gikk over henta hun et bilde fra barnehagen som hun så på mens hun gråt å sa at hun savna vennene sine.Følsom frøken det her…ferien kan bli lang noen ganger.
Hun roa seg og vi leika litt.Satte Benjamin oppi dokkevogna å trilla han litt rundt,hihi:)

Og endelig kunne vi gå til Marius!Der ble det kaker og de lekte så fint sammen.De skal snart flytte så jeg vet at Jessica kommer til å savne han.De flytter bare til et annet sted i byen så vi må jo treffes og holde kontakten.Men synd at gode naboer flytter.
Jessica ville ikke hjem,men hun traska etter meg å takka pent for seg:)


Lillebror i dokkevogna:)

Snuppelura:)


Syns du ungene har godt av å kjede seg litt??

Herjing og søskenkjærlighet:)

Det var godt å sove i egen seng igjen.Og ennå bedre var det at Benjamin sov helt til 8.40 idag uten et pip i sin egen seng,JIPPI!!!!!!
Jessica og jeg dura avgårde på butikken,hadde ikke akkurat flust med mat her hjemme.Alltid sånn når man er noen dager avgårde.Vi har bare vært hjemme idag,masse tøy å vaske,og ting å rydde vekk.


Jessica smisker med mamman sin…

Og lillebror har noe å tygge på:)

Jessica og Benjamin har herja noe voldsomt idag.Godt Benjamin er sterk og tåler endel sier jeg bare.Han ler så tårene triller når de leker og storesøster herjer med han.
De er veldig glade i hverandre og har det gøy sammen.Og det blir nok ennå bedre når Benjamin blir litt større.Søskenkjærlighet:)


Det herjes:)

Fineste lillebror:)

Etter middag dro vi å henta Bongo(kaninen) hos foreldra mine.Ble der å spiste kake og is.Ungene leika i hagen og i sandkassa.
Småtassene ble så glade for å se igjen Bongo.Jessica har savna henne masse.
Da vi kom hjem var vi litt ute med naboen.Jessica og Marius hadde på seg hvert sitt kostyme og løp rundt.De var så fine at!:)


Marius og Jessica:)

Om du har flere barn,herjer de med hverandre??

Hjemreise!

Da var det på tide å vende snuta hjem.Sov ikke så godt inatt,veldig varmt på hotellet og fest i nabolaget i Aalborg,vi bodde i et nabolag med mange utesteder.De andre sovna fort og purka seg mellom natta mens jeg våkna titt og ofte.Godt det var for en natt.
Spiste frokost før vi dro og lillebror han spiser mer enn Jessica.2 brødskiver,en croissant og litt annet satte han til livs.Spiste mer enn meg også.
Kom i god tid til båten så vi gikk litt rundt på havna å kikka,men fy som det blåste.Brrrrrr!!!!!!


Mamsen og snuppa:)

Paps med småtassene:)

Vi sto litt ute på dekk da båten kjørte ut fra Hirtshals.Benjamin var i ekstase selv om han fikk vinden rett i fleisen,hihi:)Gikk inn å traff Ingunn &co.Jessica og Henrik ble helt elektriske å lekte og lo.
Har ikke fått sett hverandre så mye på turen,men sånn blir det jo bare.


På dekk i vinden:)

Jeg ble så trøtt at jeg sleit med å holde meg våken.Hadde tatt en sånn tablett mot reisesyke.Jeg tar ingen sjanser…!!
Vi spiste litt og småtassene kikka ut vinduet.For ikke å sovne tok jeg med Jessica på taxfreen.Ble litt shopping.Godis og ansiktskrem til mor,og litt småtterier til Jessica.Benjamin fikk seg en Gråtass traktor:)


Spennende å se ut av vinduet!!

Jessica på taxfreen:)

Benjamin leker med Gråtass:)

Benjamin begynte å bli trøtt,så jeg la han i vogna for en dubb.Da kom Ingunn og Henrik så da ble det leking i korridoren igjen.
De hoppa ned fra trappene og hadde det kjempegøy mens Ingunn og jeg fikk skravla:)


Henrik og Jessica koser seg på båten:)

Endelig var vi hjemme og jeg pakka ut alt med engang.Fikk Benjamin i seng litt etter klokka 20 og det er ikke så værst.Blir godt med rutiner igjen.
Jessica sov hele veien hjem i bilen så hun var ikke trøtt,og det skjønner jeg jo.
Hun forsvant inn til naboen,og hun spiste til og med kveldsmat der.Koselig det!

Jeg sitter her å gynger,er vist fortsatt på båttur.Senga er neste stopp!!

Borte bra,hjemme best!!