Fredagsmys!

Hvorfor kan ikke Benjamin bare sove??Han våkna igjen da klokka var 22 igår kveld,hylte som en stukken gris.Kunne bare glemme å legge han i senga hans.Han satt oppe litt med meg før han sovna i vår seng,og jeg har ikke hørt et pip hele natta,så jeg har sovi godt for en gangs skyld.
Tror rett og slett han ikke liker senga si…Men han er 15 måneder,syns han er for liten til å bytte til juniorseng allerede,han kommer til å falla ut.Jessica har juniorseng så han kan overta den,men da må storesøster få ny stor seng.
Men han er litt liten syns jeg,Jessica bytta da hun var 2 år og 3 måneder.Tenke,tenke….


Lillebror med ny selebukse:)

Apekattene mine:)

Idag har det vært sommer!!Og den sommerdagen har jeg tilbrakt inne på jobb,bah!!Men jeg er ferdig til grei tid,så da går det fint.Solen stekte da jeg henta ungene i barnehagen.
Jessica har hatt en kjempefin turdag idag,kjempeheldige med været!Og Benjamin har lekt,sovi,spist og kost seg:)
Jessica skulle til Kristina på overnatting,så kjørte henne dit.De skulle grille burgere og kose seg.De ligger nok og fniser og kniser i skrivende stund:)
Da jeg dro sa jeg til henne at hun måtte kose seg,da svarte hun:”Du må også kose deg mamma!”Søteste!!!
Kristina er enebarn så de syns det er veldig trivelig å ha Jessica der,de har det så fint sammen de to jentene!


Stas å stå på sykkelen til storesøster i bhg:)

Nå har vi akkurat spist gatekjøkkenmat,ikke ofte vi gjør det lenger.Det var goody:)!Jeg spiste hamburgermeny.Skikkelig fredagsmys:)!
Nå fikser jeg etterveksten i håret mitt,og det er så kjedelig,men absolutt nødvendig!

Hva slags gatekjøkkenmat syns du er best??
Når bytta ditt barn seng??

 

Tøffe barn!

Jeg ble vekt i 5-5.30 tiden av voldsomt tordenvær!!Ble heldigvis ikke noe særlig ut av det,resten av huset sov mens jeg lå våken,hadde så intenst vondt i kneet(sliter med knærne.)
Jeg begynner vel å bli gammel og får vondt i knærne når været er dårlig eller det blir kaldere,høhø…;)
Idag hadde vi faktisk ikke dårlig tid på morran,Jessica våkna av seg selv så da slapp jeg å mase på henne!

Benjamin fikk på seg Villervalladressen sin,og han ble så tøff!!Så tøff at jeg har bestilt mere klær fra Villervalla til begge to.Dressen han har nå er i størrelse 86 og akkurat passe,så da klarte jeg ikke å dy meg men bestilte en ny i størrelse 92,og en body til han.Har bestilt kjole/tunika og leggings til Jessica..Så da er det bare å vente på posten!:)


Tøffingen i dress fra Villervalla!

Søteste Jessica med Curious George lue:)

De søte “apekattene”mine ble levert i barnehagen og jeg dura på jobb i regnværet.Og vips så var jeg ferdig og dura for å hente de igjen.
De hadde hatt en fin dag som vanlig.Jessica hadde vært i skogen å plukka blåbær og Benjamin har fått leika masse ute.Været bedra seg og det ble sooooool!!!!
Etter middag tok jeg med Jessica for å besøke oldemor/mormor.Guttaboys ble igjen hjemme.
Koselig for oldemor å se Jessica,og for oss å se henne:)
Sånn var den dagen…nå er jeg alene,eller nesten da,ungene sover men mannen er avgårde,så jeg koser meg med litt godis;)


Lillebror i barnehagen:)

“Apekattene” mine:)

Har du klær fra Villervalla??

Sosial…

Benjamin sovna søtt i mammas og pappas seng ikveld uten skrik og vræl.Jessica satt fint i sofan å så på tv og venta på meg.Sånn får det bare bli når vi er alene på kveldene.Benjamin er løfta over i egen seng nå.

Jeg har hatt fri idag og har brukt dagen til å være sosial med gode venner.På formiddagen var jeg hos May,fikk vafler og greier.Vi kosa oss å skravla,veldig lenge siden sist.
Merker det er veldig godt å være sosial uten barn,bare få være meg.Etter barnehagen var jeg sosial sammen med barna.Vi ble bedt med hjem til Ingunn og barna siden hun også var alene.Det var sol og ganske varmt så vi grilla pølser og satt ute.Ungene leika og vi fikk skravla litt.
Kjekt å slå seg sammen sånn når mannfolka jobber.


Pølsespising:)

Alle sammen koser seg:)

Lillebror i farta!!

Jessica leker og har det gøy:)

Jeg vurderer en tidlig kveld,ble så intenst trøtt….zzzzzzz….ble et kort innlegg idag.
Får vel smøre matpakker før jeg finner dyna.

Pleier du å finne på noe med venner etter jobb og barnehage??

15 månederskontroll!

Jessica dro i barnehagen alene på morran idag siden Benjamin skulle på 15 månederskontroll.Rart hvor enkelt det bare er med et barn om morran.Tok meg god tid med levering av Jessica.Hun vil spise frokost i barnehagen og det er jo greit.Så jeg satt litt med henne før jeg dro hjem igjen til Benjamin og paps.Jessica skulle lage mat idag og det er gøy!


Frokost i barnehagen:)

Lillebror leker på morgenen,med “morrasveis:)”

Så var det tid for kontroll.Lillebror ble veid og målt.12.6 kg og 80.5 cm.Stor gutt!!Jessica veide 9,5 kg og var 78 cm på sin 15 månederskontroll.
Benjamin skulle egentlig ha vaksine men helsesøster valgte å vente siden han er litt forkjøla og hostete.
Så brukte vi tiden til å prate om legginga av Benjamin som er et mareritt!!
Vi vil jo at han skal sovne i sin egen seng alene,det er jo det beste så klart.Så dette må vi jo få til.Benjamin er en fryktelig mammadalt også,noe hun la merke til.Det kan bli litt vel mye til tider selv om kos er koselig.Men her skrikes det så fort jeg er ute av syne hjemme også.Han trenger rett og slett litt tid uten mamman sin.Han er verdens søteste og blideste gutt,og veldig lykkelig i barnehagen,får stadig tilbakemelding på det.Men skrekken for sin egen seng,vi skjønner ikke hvorfor?
Dette kan sikkert høres sytete og klagete ut,men det er faktisk slitsomt enkelte dager,og Jessica sitter i sofan å venter.Hun sier:”La han skrike du mamma!”
Vel,vi skal tilbake på helsestasjonen om 3 uker for vaksine og prate litt mer om åssen ting går.Vi har vel snart brukt alle triks i boka…


På helsestasjonen:)

Lillebror ble levert i barnehagen og jeg spiste lunsj med Ingunn.Uten barn,for nå har Thomas begynt i barnehagen også,på samme gruppe som Benjamin:)
Alltid koselig med venninnelunsj!!
Ingunn og jeg henta barna likt og vi tok en svipptur innom byen,jeg måtte nemlig ha luer til ungene med Curious George på.Lindex hadde disse luene,og siden jeg elsker denne apen så måtte vi ha de luene.Jessica er jo like glad i han,og da får vi bare håpe Benjamin blir like glad i han også,hihi:)


Dagens innkjøp.Selebukse med ape og luer med Curious George:)

Øyet til Jessica er nesten helt bra!!
Hun ble forøvrig igjen hjemme hos mormor og morfar.Morfar kjørte henne hjem og kom med henne midt i kaoset med legging av lillebror.Det har tatt helt av,og jeg var alene.Han skreik og skreik i sin egen seng,jeg var ut og inn.Snille pappa hjalp meg så jeg fikk stelt Jessica for kvelden.
Til slutt la jeg Benjamin i vår seng,da kom det ikke et knyst,og han sovna der alene!!!!!!!!Han hater sikkert senga si,men jeg syns han er for liten for stor seng.Han er løfta over i sin egen seng,men han sover garantert ikke der hele natta…sukk….
Så Jessica sovna ikke før klokka var 21 stakkar…da fikk jeg tid med henne i ro og fred,vi sang og kosa før hun sovna.


Fineste storesøster:)

Og en annen ting sånn helt på slutten selv om dere sikkert er lei!!?Jessica går rundt å sier “faen!”Sjarmerende…..Passe munnen sin ja,utrolig hva de snapper opp rundt omkring,og helt sikkert fra oss også….FY!!!!!

Hvor stort var ditt barn på 15 månederskontrollen??
Kommer det noen ufine “gloser” ut av munnen på ditt barn??

Liker det ikke…

Det ble barnehagen på Jessica idag,øyet så bedre ut.Men de lurte litt i barnehagen på hva som hadde skjedd.Ser jo ut som hun har vært i slosskamp!
Jeg har tilbrakt dagen på jobb i det flotte været vi har hatt idag:)Men var kjølig på morran ja…brrrrrr!!!Høsten kommer snikende og jeg liker det ikke.Liker ikke at det blir mørkere,jeg vil ha lyse kvelder…sukk…

Idag henta vi barna begge to,lenge siden paps har vært med å henta.Gøy for ungene!Når vi kom hjem var vi litt ute i gata.
En skikkelig spennende dag,haha:)

Har dere sett den flotte headeren og designet jeg har fått meg??!!Det er nok en gang Helle som har ordnet dette for meg.Og jeg blir like satt ut hver gang hvor bra det blir!!Tusen takk Helle:)!!


På sykkeltur i gata:)

Frøken snupp:)

Jessica ser ut som seg selv igjen,øyet var blitt ennå litt bedre i løpet av dagen.Hun var så ukjent med opphovna ansikt stakkar,huff!!

Siden det begynner å bli litt kjøligere så må jeg snart gå til innkjøp av varmt tøy til Benjamin,han har ingenting.Jeg har kjøpt et ullsett,og han har fått gore tex sko.Men må ha noe fleecetøy,parkdress har han.Men etterhvert må han ha vinterdress.
Høst og vinter er en kostbar tid med tanke på klær.Jessica må prøve sine ting fra forrige vinter/vår.Håper noe passer ennå.


Lillebror tar seg en dusj:)

Har du begynt å kjøpe inn varmere klær til barna??
Liker du høsten??

Bryllupsdag:)

Idag har vi jammen i meg 6 års bryllupsdag!!Om vi har feira,ikke i det hele tatt.Jeg hadde kjøpt en gave til oss sammen,stjernesengetøy.
Mannen er ikke flink til å vise oppmerksomhet på sånne dager,litt dumt syns jeg.Ikke at jeg skal ha digre og dyre gaver,men bare en liten oppmerksomhet hadde vært koselig.
Slo til med pølse og potetstappe til middag,hihi:)


26 august 2006 gifta vi oss:)

Jeg har sovi på rommet til Jessica inatt,og det var kjempedeilig med en hel natts søvn,sovi som en stein jeg:)Benjamin hadde havna i senga med paps etterhvert og hadde så klart detti ut i løpet av natta.Roger sover hardt.Men det gikk bra.
Øyet til Jessica så ikke bra ut da hun våkna idag,skrekk og gru!!Men utover dagen ble det bedre.Vi er egentlig litt i tvil om det er øyekatarr siden det ikke kommer hverken puss eller annen væske/verk ut av øyet.Hun har et stikk like ved siden av øyet så vi vet jammen ikke.Roger syns legen på legevakta ikke var noe særlig siden han ikke sjekka dette stikket.Fortsatt ganske så hovent,men nå ikveld fikk hun opp øyet ennå litt mer.
Får håpe det er ennå bedre imorra!!

Benjamin har vært en tur hos mormor og morfar idag mens Jessica og jeg var hos venninna hennes Kristina.Paps har styra med boden/kontoret.Hos Kristina har jentene lekt i den nye flotte lekestua til Kristina.Den var superfin!!
Jentene styra på der mens vi voksne prata.Muffins fikk vi også:)


Venninner:)

Blidfis:)

Sykkeltur i gata:)

Hvor lenge har du og din kjære vært gift/sammen??

Hovent øye…

Da Jessica sto opp idag tidlig måtte jeg og mannen kikke en ekstra gang på henne.Hun hadde et kjempehovent øye!!Gurimalla!!Øye og kinnet hennes var digert.
Vi lurte på hva dette var??
Hun hadde vært på tur i skogen med barnehagen igår så vi lurte på om hun hadde blitt stikki av noe.I slosskamp hadde hun ikke vært,hihi:)
Stakkars Jessica!Det så virkelig ikke godt ut.Men hun sa at det ikke gjorde vondt.
Men man blir litt bekymra så greit å følge med.


Dette ser ikke godt ut.

Lillebror har det gøy med en liten vifte:)

Etter at vi hadde spist og leika litt tok vi turen til Gulskogen med mormor.Jessica har vært i fin form så hun ville gjerne være med.Paps ble hjemme for å holde på litt videre med boden.
Jeg skulle se etter sko,men fant meg ikke de jeg ville ha.Men det vanka litt på barna som vanlig:)Vi kosa oss med shopping og spiste baguetter til lunsj.
Da vi kjørte hjemover slokna begge ungene.Var greit å komme seg hjem siden øyet til Jessica ikke ble noe bedre,men fortsatt ikke vondt sa hun.Hele den ene siden av ansiktet er hovent,uff!!


På shopping:)

Da vi kom hjem syns vi det var greit å besøke legavakta en tur.Jessica syns det var litt ubehagelig og det skjønner jeg godt,det hovne øyet!!
Paps og snuppa dro på legevakta mens Benjamin og jeg ble hjemme å lekte.Nærma seg legging for han også.
Gjett hva det var…øyekatarr!???En voldsom øyekatarr spør du meg!!Hun har fått medisiner og øyedråper.Stakkar snuppa!!
Men hun har vært i godt humør å løpt og lekt som vanlig.
Benjamin sovna aldri så paps bytta med meg og la seg med han,og der ble han…Jessica og jeg lagde taco,men paps kom aldri,så til slutt måtte vi vekke han…
Da hadde maten vært klar i 45 minutter,jada!!!


Tøffingen!:)

Jeg har lovt Jessica å sove på rommet med henne inatt,så jeg har lagt madrass på gulvet hos henne.Syns så synd på henne.Ser ikke godt ut med den hevelsen i ansiktet.

Håper du har hatt en fin dag og koser deg ikveld:)

Svarte natta!!

Benjamin bestemte seg for å være våken fra 01.30-03 natta som var.Det er svarte natta!!Han fikk ligge hos meg men sove skulle han ikke,fryktelig urolig,rulla rundt i senga og sparka meg.Og jeg ble mer og mer stressa når jeg kikka på klokka,jeg skulle på jobb og ville gjerne ha litt søvn.Mannen hadde sovna på sofan og snorka som et sagbruk,taket letta!!Og det vekte nok Jessica også for jammen kom ikke hun tuslende og…Så da ble det Jessica og paps på rommet hennes og Benjamin og mamsen på vårt soverom.Sånn er småbarnslivet…
Heldigvis sovna vi begge to.Benjamin begynner å bli forkjøla så er nok det som er litt plagsomt!
Var trøtt da jeg måtte opp klokka 07 ja…
Og dagen på jobb har vært utrolig travel…hjelp!!!!

Jessica hadde turdag idag og de har kosa seg i sola.De hadde gått langt så hun var litt sliten ikveld.
Vi har hengt på parkeringa idag med Ingunn og barna,det er standard når været tillater det.Koselig for store og små:)


Gøy å henge på porten til barnehagen(noe de egentlig ikke får lov til.)

Jessica har vært på tur idag:)

Etter at vi kom hjem har Jessica vært ute med ei venninne og Benjamin og jeg leika litt ute foran huset.
Nå er det sofan,pc og tv som gjelder før jeg tusler i seng:)


Fineste Benjamin:)

Hva driver du med ikveld da??

Jeksler og nattåpent…

På morran idag oppdaga jeg to jeksler hos Benjamin,en oppe og en nede på samme side.Så nå har han 9 tenner!
Leverte barna i strålende solskinn,Jessica var så fin i dag med ny Minnie Mus genser:)
Går så fint å levere de nå,og det er så deilig!Og Benjamin er bare lykkelig får jeg høre av de ansatte i barnehagen,”Happyface!”


Fineste Jessica:)

Etter jobb og barnehage dro vi til byen sammen med Ingunn og barna.Nattåpent idag og da skjer det litt i byen.Kompis fra Dinosaurustoget gikk inne på senteret,Jessica var helt oppslukt og fulgte etter han.Benjamin lo og smilte til han:)
Ble ikke noe shopping,men vi kosa oss på cafe med litt mat,is og vaffel.


Jessica og Kompis:)

Vi måtte hilse på Kompis alle sammen,hihi:)

Henrik,Jessica og Benjamin koser seg:)

Kom oss hjem etterhvert for Benjamin begynte å bli utålmodig i vogna.Han fikk leke litt ute før det var kveldsmat og natta.Flinke Jessica satt i sofan mens jeg satt med Benjamin til han sovna,da løfta jeg han over i senga hans.
Det er dette som fungerer nå,hvis ikke blir det skriking og rasing,og det fikk jeg nok av rett og slett.Nå føler han seg iallefall trygg.Men han våkner noen ganger i løpet av natta.Men de er ikke små for alltid,og når de er 13 år tviler jeg på at de vil sove med mammaen sin,haha:):)


Fineste Benjamin:)

Er det nattåpent hos deg??

Det regner!

Sol,regn og torden.Jepp,det var været for idag:)
Jeg har vaska litt idag også før jeg fremkalte bilder fra ferien.Må jo ha litt å holde på med når høsten kommer,lime inn bilder i album.
Det var ikke akkurat lett å få Jessica opp av senga idag heller,og hun la seg til vanlig tid.Syns ikke jeg gjør annet enn å mase om morran,off:/Men begge småtrolla var blide,så de glemmer fort maset om morran,vi tar oss god tid ved henting siden det er travelt om morran.


Benjamin venter på storesøster på morran.

Traff Ingunn til lunsj og det var koselig som vanlig.Tiden flyr og vips var det tid for henting.Himmelen åpna seg og det tordna og lyna da jeg ankom barnehagen.
Vi tok oss god tid,Jessica måtte tegne ferdig.
Vi ble ganske så våte på vei ut til bilen,Jessica i flip-flopper og paraply,hihi:)


Benjamin er glad for å se mamsen:)


Kledd for regnvær…hehe;)

Å lage middag her i huset er ikke bare bare med Benjamin til stede.Han skal helst ha maten NÅ!!!!!Så han er helt “gal” fram til maten står på bordet.Han krabber inn på kjøkkenet å maser og kjefter.
En av oss prøver å leke med han et annet sted for å avlede oppmerksomheten hans,men han stikker ut på kjøkkenet så fort sjansen byr seg.Han er helt ram når det gjelder mat.
Jessica dro ut etter middag å lekte med ei jente i gata her,de har begynt å leke litt sammen nå i det siste.Denne jenta er ca et år eldre enn Jessica og har nettopp fått en lillebror,så nå er de 4 søsken,hjelp!!
Jentene sykla fram og tilbake i en vanndam og hadde det kjempegøy.Da jeg kom ut igjen for å se etter Jessica måpte jeg…møkkete ja…Neste gang hun skal ut å leke når det har regna blir det fult regnutstyr på.
Vanndammer er tingen tydligvis:)

I morgen er det jobb igjen så jeg får prøve å legge meg til “normal”tid.Det vil si 22.30.

Er det flere som må mase for å få barna opp av senga om morran??