Bursdag og trøttesen…

Jessica og jeg sov til 8 idag og Benjamin og paps til nesten 9!!!Jeg var skamtrøtt da jeg våkna og fikk lurt Jessica til å ligge til 8.30.
Vi susa litt rundt før klokka var så mye at Jessica måtte gjøre seg klar til å dra i bursdag til Olea fra gruppa hennes i barnehagen.Hun fylte 4 år og det er veldig gøy med bursdager.
Jeg var litt usikker på om jeg skulle bli igjen eller dra hjem en tur.Noen leverte barna å bare dro,noen mammaer ble med inn før de dro.Jeg ble med inn en stund før jeg dro en liten tur avgårde,Jessica sa det var greit.Tenker liksom litt på den mammaen som sitter igjen med alle barna.Også er det jo koselig å prate med de andre foreldrene.Men jo større de blir så tipper jeg at foreldrene bare leverer og henter.Og det gikk kjempebra idag:)
Jeg kom tilbake etter en liten stund,og foreldrene sa at jentene lekte så fint og oppførte seg eksemplariske.De var 7 jenter og de var virkelig eksemplariske altså.Så snille jenter!!
Jessica storkoste seg i bursdagen til Olea:)


Pynta og klar for bursdag:)

Da vi kom hjem etter bursdagen slappa vi av litt.Jessica og jeg var på rommet hennes og leste og tegna mens gutta herja litt oppe.Og jeg dubba av mens Jessica tegna.Er så trøttesen om dagen,kunne sovi i en uke.Men det er høst og da blir jeg alltid så trøtt.Heldigvis har det vært en nydelig dag med sol.Blir så nitrist og mørkt når det regner.
Mens jeg dubba ringte det på døra og der sto foreldra mine.De ville bare si hei:)


Søtnosene:)

Søte lillebror:)

Pleier du å være tilstede i bursdagsselskaper sammen med barnet ditt,eller drar du hjem??

I posten…

For noen uker siden fikk jeg en koselig mail fra en jente som jeg ble ganske så rørt av.Hun fortalte at bloggen min var et lyspunkt i livet hennes.Hun har opplevd noe veldig trist,hun har mistet mamman sin og to tanter i en rasulykke,onkelen hennes ble skadet men er bra idag.
Tenk at jeg gjør hverdagen hennes litt lettere med mine blogginnlegg og bilder om vår hverdag.

Idag var jeg på posten å henta en pakke fra denne jenta.Og jeg ble helt overveldet og rørt over innholdet i pakka og brevet hun hadde skrevet.Her skal dere få lese hva hun skrev,hun har sagt det er greit at jeg får dele ordene med dere lesere.

“Jeg vil med dette brev fortelle deg hvor mye jeg setter pris på bloggen din.Den hjelper meg de dagene det er vanskelig,for de barna du har er jo bare så herlige og skjønne.Jeg leser bloggen din fast og syns du er veldig flink til å få fram hvordan en dag med to barn kan være,og at ikke alt er rosenrødt bestandig slik som mange bloggere får det til å høres ut,det er grunnen til at jeg liker bloggen din.Dette håper jeg du kan fortsette med,for det viser bare hvordan en vanlig dag med to barn er:)
For alt er jo ikke rosenrødt bestandig(selv om mange kanskje vil at det skal være det.)Jeg er ikke så veldig flink til og legge igjen kommentarer på bloggen,men kan gjerne skrive brev eller epost istedet:)”

Barna fikk flotte klær og luer ,noe så snilt og alt for mye!!
Kjolen Jessica fikk har jeg kikka på lenge men ikke kjøpt siden størrelsen har vært utsolgt.Jessica ble overlykkelig!:)
Klærne og luene kommer til å bli brukt masse,og det dukker nok opp bilder av barna med klærne og luene på.


Dette fikk barna i posten:)

Jeg må nok en gang bare si tusen tusen takk!!Og tenk at jeg med bloggen min kan gjøre hverdagen til noen litt bedre,jeg har ikke ord….

Søskenbarn:)

Idag har ungene vært i 100 fra morgen til kveld.Godt humør og masse smil og latter,en fin dag:)Vi ler godt av Benjamin om dagene nå,han har begynt å le med en rå latter,og han gjør seg til masse.Han har begynt å gå rundt som en”gammel mann.”Jessica gjorde akkurat det samme på den alderen.
Jeg kjørte Jessica ned til bestemor på formiddagen for der var søskenbarna til ungene.Benjamin tok seg en dubb og jeg tok en rask bytur for å ordne noen småting.


Blid liten tass:)

Fin frøken i lilla:)

Etter dubb og bytur dro Benjamin og jeg ned til bestemor også.Så der ble det livlig med fire barn på 9 år,3.5 år,18 mnd og 16 mnd.
Kusinene bor i Tønsberg så ikke altfor ofte vi ser de.Jessica og Elisa leker kjempefint sammen selv om det er litt aldersforskjell.De lekte med de små ,løp rundt i huset,de lo og tulla:)
Koselig og morro med søskenbarn!Selv har jeg mange søskenbarn som jeg har vokst opp med,hatt mange gøyale og koselige stunder opp mellom oppveksten.
Ungene har 3 søskenbarn på Roger sin side,ingen på min side siden broren min ikke har barn.

De store jentene satte seg til å tegne,og da ville jo så klart de små være med også.Jessica ville ikke hjem for hun hadde det så gøy.Men hun skal på hytta med Elisa til uka så da sees de igjen.Jeg trilla hjem med Benjamin, og paps som også kom en tur kjørte hjem med Jessica.Ikke lange biten å gå,10 minutter.


På trilletur med kusine Erica:)

Fire søskenbarn som koser seg sammen:)

“Happyface!”

Da vi kom hjem koste vi oss med taco og ungene leika og var i 100.Benjamin var så i farta at vi ikke fikk roa han.De hadde det så gøy sammen.Benjamin slokna i 20 tiden og Jessica en liten stund etter.Godt det er helg!
Jeg har da dumpa ned i sofan som dere sikkert har skjønt,med pc og Skal vi danse på tv’n.

Også har vi fått en pakke i posten som jeg skal komme tilbake til,blir helt rørt jeg…

Har barnet ditt søskenbarn??

God kveld!

Består uka kun av mandager og fredager??Dagene går så fort,jeg rekker nesten ikke å snu meg.
Nå er det vel også høstferie for mange.Selv har jeg ikke hatt høstferie siden jeg selv gikk på skolen.Vi jobber og pleier ikke å ha høstferie.Ser ut som om Jessica får seg en liten ferie til uka.
Mulig hun drar på hytta med bestemor og bestefar(svigers) og kusina si til torsdag og blir til søndag.Hun gleder seg allerede:)Hun var der alene for første gang i høstferien ifjor.Hun blir så stor denne frøkna vår:)

Idag har jeg vært hjemme fra jobb.Er plaga med migrene nå og da,og idag har hodet ikke vært bra.Så etter at småtassene var kjørt i barnehagen dro jeg hjem å la meg.Den beste medisinen for migrene er søvn.Blir så sliten av det også.Husker jeg fikk migrene i 16-17 årsalderen,så jeg har hatt det en stund.Varierer veldig hvor ofte det kommer.

Det har vært full fart etter at ungene kom hjem.Benjamin var i farta,blid og fornøyd etter middag,ikke så blid før midag…


Jessica har vært på lang tur med gruppa si i barnehagen idag.Så etter at Benjamin var lagt satt vi litt å så på tv,men hun var så trøtt og sliten.Så da gikk vi ned på rommet i senga å leste Bambi før hun slokna.
Godt det er helg:)

Skal du ha høstferie??
Har du migrene??

Da jeg vokste opp…

Kvelden er her og jeg har inntatt sofan før jeg må gå igang med å smøre morgendagens nistepakker.
Jessica skal på tur imorgen så hun må ha med to nistepakker.Skulle gjerne gått i barnehagen jeg,for de gjør så mye fint og gøy.Idag har de bakt muffins som de skal ha med på turen imorgen(fredag er fast turdag.)
Benjamin er på den minste gruppa,de leker nok mest og sover på dagen,men han har det også veldig fint.
Jeg har aldri gått i barnehagen selv,så jeg er nesten litt misunnelig;)Det var ikke så vanlig at barna gikk i barnehagen da jeg vokste opp,noen gikk men omtrent alle var hjemme.Jeg begynte på noe som het førskole da jeg var 6 år,men jeg nekta å være der så foreldra mine ga opp,haha:)Men jeg hadde venninner i gata og mormor og morfar passa meg mens mamma og pappa jobba.Vi hadde heller ikke sykkelhjelm eller sikkerhetsbelter i baksetet på bilen…Nå følte jeg meg gammel egentlig…
Men det var jo sånn det var da…Og barn fikk være barn.Nå må de vokse opp så fort syns jeg.Noen barn er jo som små voksne.


Titttei,her er jeg:)

Jessica har så mange små venninner nå,gøy å se de leke sammen.Gleder meg til Benjamin får seg venner også.
Idag var paps med å henta småtassene.Det var gøy for de,er ikke så ofte det passer at paps får vært med å hente.


Barnehagejente:)

Da vi kom hjem var jeg litt ute med de små.Var litt i gata,Jessica med sparkesykkel og lillebror med gressklippern,hihi:)
Småtassene har ikke sett paps på tre dager så det var gøy for de å få leke med han før det var legging.
Begge to fikk seg en dusj/bad,og det er jeg som gjør det nå siden mannen har gips på handa.Vi pleier å dele på det.Godt å være to på kvelden igjen,ting går litt lettere med de små,og Jessica slipper å sitte alene mens jeg legger Benjamin.Men hun er veldig flink så det går også bra.


Ute i gata.

En liten kjekstyv:)

Jessica og Ape:)

Gikk du i barnehagen da du var liten??
Fortell litt fra da du vokste opp:)

Drivi dank!

Onsdag allerede ja,dagene og ukene flyr!!Ruskevær og kaldt idag også.Jeg har hatt fri så jeg har bare drivi dank,haha:)Neida,jeg har vaska det seige kjøkkengulvet jeg fortalte om,vaska klær og skifta på senger.Kjedelig men nødvendig.
Har vært en liten tur i byen med Ingunn å skravla litt,alltid koselig!

Henta småtassene litt tidligere idag for onsdag er dans/ballett for Jessica.Benjamin var ute da jeg kom og ble superhappy for å se meg.Ble med inn for å hente Jessica.Han gikk rett bort til akvariumet idag og:)
Da vi kom oss ut av barnehagen sto det en sykkel ved porten,den var fiiiin syns lillebror og skulle nok ønske at han var litt større så han kunne sust avgårde på den.


“Jeg vil bli stor!”

Dro til foreldra mine med Benjamin,han skulle være der mens Jessica var på dans/ballett.
Jessica gleda seg til timen idag og hoppa og dansa rundt med de andre jentene ute på gangen.Det gikk kjempefint idag også,jentene er inne uten de voksne.
Gleder meg til å se henne danse,blir nok en oppvisning før jul.


Klar for dans!

Benjamin var trøtt ikveld så det gikk greit å legge han.Det har gått fint en stund med legginga,men tør nesten ikke å si det høyt for da er det vel igang igjen.
Jessica fikk bok i posten idag,Mamma Mø.Så den leste vi på senga.
Tror vi må gå på biblioteket en dag å låne noen bøker.Aurora eller noe.Leste den da jeg var lita,og likte den godt.Eller Ole Aleksander Filllibom bombom,eller mormor og de åtte ungene.Knerten har vi.Fine bøker fra da jeg vokste opp.


Jentene:)

Hvilke bøker leste du da du var liten??

Heisann!

For et ruskevær det har vært idag!Jeg har frysi hele dagen.Frøys på jobb,frøys på vei til bilen osv osv…Høsten er her ja,usj!!
Henta ungene i barnehagen,og Benjamin ble med inn på stor avdeling til Jessica.Der er det et akvarium med fisker,og Benjamin er veldig opptatt av de:)Spennende greier!
Jessica var så opptatt av å tegne at hun nesten ikke hadde tid til å være med hjem.


Lillebror ser på fiskene før han skal hjem:)

Jessica ute i høstregnet:)

Da vi kom hjem var det tid for å lage mat.Jeg gjør det enklest mulig når jeg er alene med ungene.Jeg trodde pølsekuler og potetstappe var lettvint og raskt å lage.
Vel,jeg holdt på å hive maten ut av vinduet.Benjamin slo seg fullstendig vrang mens jeg lagde mat,han har ikke tid til å vente,skal ha maten NÅ!!
Det tok helt av her,Jessica satt i sofan å holdt seg for øra mens lillebror hylte og skreik.
Maten kom til slutt på bordet og Benjamin var helt på randen,ja jeg og…Himmel og hav…jeg fatter ikke hvordan de får det til de som lager maten fra bunnen av mens barna sitter pent og pyntelig å venter.Samtidig så er huset/leiligheten plettfri,tatt rett ut ifra et glanset interiørmagasin.Her er kjøkkengulvet så seigt at jeg henger fast når jeg går,jeg får vaske det imorra…

Wake up and smell the coffee sier jeg bare!
Heldigvis er det ikke sånn hver dag,hihi:)

Barna fikk maten sin og lillebror ble blid igjen,heldigvis.Vi har leika og tulla(og spist litt kake,også på en tirsdag da gitt!)
Lillebror stakk av før jeg fikk tatt på han bleie når det var kveldsstell.Han tassa ut på gangen,stoppa,og tissa på tegningen til Jessica som lå på gulvet(det er lov å le)…jeg tørka opp og fjerna tegningen uten at storesøster merka det,og hun spurte ikke etter den,puh….

Da lillebror var i seng ble den en rolig kosestund på Jessica og mamma.Vi må jo også kose oss litt.Hun sovna etter at vi hadde lest litt mer om Knerten.
Jeg dumpa ned i sofan og gubben kom hjem fra jobb og hadde med burger som jeg hadde bestilt,vel fortjent spør du meg;)


Luringen;)

Kosetid i sofan:)

Si at det er sånn hos deg noen ganger også da!!:)

Hallo mandag!

Det virker som om Benjamin er seg selv igjen:)Det har gått fint i barnehagen idag.Da jeg henta de små kom begge to meg i møte.
Benjamin fant seg en sykkel som han dura rundt på,sparker fra med bena så han kommer seg rundt.
Fint høstvær idag så vi ble stående på parkeringa med “de faste.”De store løp rundt med Benjamin i hælene,han lo og kosa seg så jeg krysser fingra for at han er seg selv igjen:)

Etter vi kom hjem har vi spist og leika før det plutselig var sengetid.Benjamin er så rar,han gjør alt vi ber han om,så han skjønner alt som blir sagt.
Paps jobber kvelder framover så vi er alene.
Jessica er veldig flink til å vente mens jeg legger Benjamin.Hun sitter å klipper og limer eller ser på tv.Da hun la seg lå vi under dyna å leste Knerten:)


Smører seg med krem:)

Goingen:)

Nå er det matpakkesmøring,litt blogglesing og tv før jeg finner dyna:)

Hva driver du med ikveld??

 

Søndag…

Vi skulle egentlig i kirka sammen med Jessica for å få 4 årsboka idag.Men hun ville plutselig ikke,så da utgikk det.Vi sov forresten til 8.30 hele gjengen,nydelig!
Den høye febern til lillebror forsvant like fort som den kom,heldigvis.Men humøret hans har vært like svingende som før.Håper han snart er seg selv igjen.
Vi har vært hjemme hele dagen,og inne.Det får meg til å bli smårar!!
Med en sutrende Benjamin og en hyperaktiv frøken som nekta å gå ut så blir dagen laaaaaang!!!
Vi lagde vafler og endelig spiste Benjamin og kosa seg:)


“Frøken hyper”

Lillebror:)

Til slutt måtte jeg bare ut av huset en tur.Tok med meg Benjamin for å fylle diesel.Det er jo billigst å fylle drivstoff på søndager.
Kjørte en liten tur innom foreldra mine også.Da vi kom hjem gikk vi litt i gata,Benjamin fikk iallefall frisk luft idag.
Ellers så har ungene leika og krangla.Og de har herja litt med paps.


Her pynter de paps:)

Søskenkjærlighet:)

Jeg ble akutt trøtt og lurer på om jeg må legge meg snart…For en kjedelig dag…gjesp…

Er du glad i søndager??

Miinto

Tenkte jeg skulle tipse dere om en nettside  http://www.miinto.no
De har utrolig mye fint og jeg har sett ut mine “wants” som er fra Memini.
Siden jeg har både en gutt og en jente så er det flere ting som faller i smak.
Enkelt og greit å bestille på nett,mye fint og god kvalitet.Spørs om jeg ikke må handle klær fra Memini,farlig mye fint:)
 

Flere av venninnene mine sier at de handler klær ut ifra blogger de leser om tips om forskjellige sider og merker.Jeg gjør jo det samme selv:)
Her er mine “wants” fra http://www.miinto.no/brands/memini

Så ta en titt innom du også.Det er over 5000 merker å velge i,så du finner deg garantert noe du liker:)