Knask eller knep!

Benjamin har vært i barnehagen igjen idag.Da jeg skulle gå gråt han fælt og klamra seg fast til meg.Ikke veldig koselig.Blitt veldig bortskjemt den siste uka med å være hjemme hele tiden og få masse kos.Det er mange gode fang og koser å få i barnehagen også,men det er så klart best med mamma og pappa.
Men dagen hadde gått fint.Jeg henta de litt tidligere enn vanlig og Benjamin var blid og fornøyd:)Jessica var ute å aka på rompeakebrett,kjempegøy!!


Full fart på rompeakebrettet!

Småtassene:)

Jessica skulle egentlig på dans idag,men vi ble invitert til Haakon og mammaen(Gry) på Halloween.Jeg spurte Jessica hva hun ville og det var Halloween!
Hun ville så klart være prinsesse!
Prøvde å ta på Benjamin gresskarkostymet hans,men det ville han ikke.Han var mest opptatt av verktøyet til paps.Han fikk lov å sitte å se på drillen.Veldig spennende,han elsker sånt!


Benjamin med verktøyet til paps!

Klar for Halloween!

Jessica og jeg dro avgårde mens gutta og verktøyet ble igjen hjemme.Haakon og familien bor ute i skogen,så det var mørkt!
Ruth Amalie fra barnehagen kom også og ungene leika og kosa seg.Vi fikk pølser,nystekte boller og godis.Så fikk barna gå ut til naboene alene for å si “knask eller knep!”
Det er ganske så mørkt der ute altså.De fikk med seg lykt med lys i og gikk avgårde til de nærmeste husa.Tøffe disse små,bekmørkt!Vi fulgte så klart med fra vinduet.Etterhvert gikk vi ut til de også.Og de lo og hadde det gøy.De hadde fått med seg boller som de kunne gi bort.De var så fine atte:)
Tok så klart bilder av de,men siden jeg ikke har spurt om lov til å legge de ut så gjør jeg ikke det.

Vi kosa oss kjempemasse!!Gøy å finne på litt sånne ting.


Fine Halloweenlykta hos Gry:)

Her går de avgårde:)

Har du feira Halloween??

Kuldesjokk!

Skal si vintern og kulda kom kjapt!Iskaldt idag,brrrrrrr!!!!!Tror det var 9 minus.Kuldesjokk,har jo vært mildt en stund.
Benjamin fikk være hjemme med paps idag også,men imorgen prøver vi barnehagen igjen.

Jessica ville være ute å leke da vi kom hjem fra jobb og barnehage.Vi tok fram akebrettet og gikk en runde.Så gikk jeg inn til Benjamin og paps ut.Jeg kledde på Benjamin så han også fikk leke litt ute i snøen.Men ikke så lett for en liten tass å ha på votter,da får han jo ikke holdt spaden!Ble sinna på vottene sine;)
Han var ikke så lenge ute,men gøy å hjelpe paps med snøskuffa.


En runde på akebrettet:)

Jentene:)

Sitter på skuffa til paps:)

Litt forundra lillebror,hihi:)

Ble fort kaldt så vi tusla inn igjen.Satte oss på rommet til Jessica å tegna.
Vet hva jeg ønsker meg til jul…ullundertøy og gode sko.Tror aldri jeg har hatt ullundertøy av noe slag…men må ha det nå når jeg skal være ute med ungene.

Har du ullundertøy??
Vet du hva du ønsker deg til jul??

Snø,lege og foreldremøte.

Vi våknet opp til snø idag,og da var det ikke vanskelig å få Jessica opp av senga.Hun var kjempeglad for å se snø!Pakka med vinterdressen og kjørte til barnehagen.Barna hadde såvidt tid til å spise frokost før de løp ut i snøen.
Benjamin har vært hjemme idag også siden formen fortsatt ikke er bra.Og han syns det var rart med snø,han husker jo ikke snøen sist den var her.
Han har kikka masse ut av vinduet idag.


Fornøyd jente på morran og lek i bhg:)

Bebjamin fikk tid hos legen og før vi dro fikk han gå litt i snøen,men det var rart syns han.Var såvidt han tørte å gå,og var veldig skeptisk.Men så fant han en spade og begynte å grave. Fikk han nesten ikke med meg inn i bilen.
Alt så bra ut da vi var hos legen,crp og alt annet.Så jeg skjønner ikke helt hva dette er.Istad våkna han og fikk liksom ikke puste.Vi tok han opp og han hosta og harka og brakk seg.Samtidig virker det som han har vondt i munnen,tar seg inni munnen.Og jeg kjenner at hjørnetennene er på vei.
Håper han er bedre snart!Slitsomt for han og for oss.Jeg klarer ikke å slappe av,redd for at han skal streve med pusten.


Benjamin oppdager snøen:)

Jessica har vært ute og lekt omtrent hele dagen idag.Storkost seg i snøen.Det har snødd hele dagen faktisk.Vi får se hvor lenge snøen blir.
Benjamin har begynt å sette seg under spisestuebordet sammen med Bongo.Bongo har fast plass under bordet som hun ligger på.
Søte der de satt sammen:)
Ellers så har jeg vært på foreldremøte for gruppa til Benjamin i barnehagen ikveld.Veldig greit å få med seg.Ble stående utenfor barnehagen å prate med to av mammaene etterpå,koselig!


To venner under bordet:)

Fine røde roser i kinna:)

Jeg som ikke er kjempefan av snø syns det var helt greit,ble så mye lysere og koseligere.Det har vært så alt for mørkt i det siste,og det gjør noe med humøret syns jeg.

Har snøen kommet hos deg??

Endeløs dag…

For en endeløs dag!Klokka har stått stille!Det ble en tidlig morgen som forventet.Og lillebror ble så klart veldig tidlig trøtt,prøvde å drøye dubben men det gikk ikke.Han er fortsatt ikke i form så han slokna omtrent idet han ble lagt i vogna si.
Men han fikk ikke sove lenge,den ene naboen begynte å rydde og bråke i garasjen sin så da våkna Benjamin i vår garasje.Formen hans er virkelig ikke på topp,men han kvikna til litt utpå kvelden,leika og herja litt.Men så ble han sliten igjen stakkar.Nå har han akkurat sitti litt på fanget,våkna og var litt desorientert.
Det blir nok en tur til legen imorra.


Lillebror koser sofan.

Jessica ble med paps en tur ut for å ta ned trampolina og rydde inn hagemøblene.Hun tok seg en tur på sparkesykkelen,kan nok snart sette inn den for vinteren også.
Jeg var litt ute med henne,men kaldt og guffent!Jeg ønsker meg ullundertøy til jul,eier ikke noe sånt så det trenger jeg!
Tok en kjøretur med Benjamin for han var så urolig,han satt helt stille i bilen men sovna ikke.Han spiste litt middag,og det er jo bra,har ikke spist noe særlig på noen dager.
Etter mat kom bestemor en tur og da var begge småtassene i farta:)


Snuppelura:)

Det ble veldig mye fjolling før leggetid.Benjamin prøvde sko og støvler som var Jessicas og de fikk låne øreklokkene til paps som han bruker når han jobber,de er det musikk i:)


To tøysekopper:)

Titt-tei:)


Syns du dagen har vært lang??

Blodspor…

Lillebror er fortsatt ikke i slaget.Han har sovi hele natta og hadde 38.7 i feber på morran.Han har vært litt “av og på” idag.Han har leika litt men vært mest kosete og slapp.Vil ikke ha noe særlig mat men drikker heldigvis.Ikveld viste tempen nok en gang 40…sukk og stakkar lillebror.


Febergutt.

Da Benjamin skulle sove dro jeg til byen for å møte foreldra mine og Jessica.Hun har storkosa seg hos mormor og morfar:)
Vi satt på cafe en stund og kosa oss.Jessica ville ikke være med meg hjem så hun ble med mormor og morfar.Jeg titta litt alene på senteret og fikk kjøpt meg en bukse,og den kjøpte jeg på Bik Bok av alle steder.Jeg har aldri kunt kjøpe bukser der,fikk de ikke opp til låra engang.Men det virker som de har blitt litt annerledes i størrelsene,så jeg jubler og er fornøyd med det.Og jeg har nok gått ned noen kilo siden sist jeg var på Bik Bok,mer jubel:)


Koser seg på cafe:)Også har hun fått seg “leppestift.” av mormor.

Se de lange beina!!

Dro hjem til Benjamin og paps.Ikke i form,men han lekte litt innimellom.Jeg satt i sofan å så på at han lekte.Da begynte jeg plutselig å blø neseblod,det rant!Jeg løp ut på kjøkkenet,henda mine var fulle av blod og det var blodspor fra stua til kjøkkenet.
Er det mulig?!Blødde en liten stund før det ga seg.Æsj!!

Så dro jeg til foreldra mine for å hente Jessica.Men tror dere hun ville hjem??Neida,ville ligge der til imorra.Men hun ble til slutt med hjem siden foreldra mine skulle få besøk.
Benjamin ble glad for å se storesøster:)De lekte litt sammen før lillebror la seg.Håper denne febergreia gir seg snart.

Ikke glem å stille klokka en time tilbake inatt.For noe tull spør du meg!!

Hvor handler du klærne dine??

Ikke som planlagt.

Ting går ikke alltid etter planen når man har små barn.
Etter noen travle dager på jobb med masse å gjøre så jeg fram til en kveld alene.Sånn ble det ikke.Benjamin har feber,40.1.Så vi henta han hos svigers.Ikke i form stakkar.
Jessica har vært i barnehagen og ble henta av mine foreldre,gjett om det var stas!!Hun ble bært ut av barnehagen av morfar,så stas var det,ville ikke slippe han:)
Så hun koser seg hos mormor og morfar.Benjamin har akkurat lagt seg.

Egentlig så er jeg varm samtidig som jeg fryser…
Jeg skal ligge for meg selv inatt mens paps og Benjamin har inntatt dobbeltsenga.Jeg skal se litt på Home & Away før jeg legger meg godt til rette under dyna.

Håper dere har en fin kveld!

Travelt!

Jessica ble kjørt alene i barnehagen idag.Benjamin var hjemme med paps,litt feber ennå.Og veldig siklete,her er det bare å finne fram smekkene!
Dagen har vært travel og slitsom på jobb,og imorra blir det hakket travlere.Hjelpes!!
Så planen er at foreldrene mine henter Jessica i barnehagen,noe som er kjempestas!Benjamin skal til svigers hele dagen.Begge skal sove over,så når jeg en gang blir ferdig på jobb kan jeg bare dra rett hjem å slenge meg på sofan.

Dro innom butikken med Jessica etter barnehagen.Turdag i barnehagen imorra,og da må hun jo ha med seg noe godt i sekken!


På butikken:)

Det har ikke skjedd så veldig mye idag heller.Benjamin ble superblid da vi kom hjem,rød i kinna men veldig i farta!Han ville absolutt ha på seg danseantrekket til Jessica,han fikk det på,men ville ha det like fort av igjen:)
Tøysegutt;)


Lillebror prøver Hello Kitty danseoutfit,men det falt ikke helt i smak…

Er det flere som får hjelp om dagene er travle??

Benjamin tester navnesmokker

Dette er et sponset innlegg.

Benjamin har vært så heldig at han har fått tilsendt navnesmokker i posten fra SunneSmokker!
Jeg kan starte med litt fakta om smokkene.

Smokkene inneholder ikke skadelige stoffer som Bisphenol A(BPA),phthalater og PVC.
Det er en rekke fordeler med disse fine smokkene.Høy kvalitet,lavere risiko for utvikling av smokkebitt og skjeve tenner.Man får også inngravering av valgfri tekst,noe som er genialt med tanke på bruk av smokker i barnehagen.Da vet man hvem smokken tilhører siden det er navn på den.

Ta en titt på denne siden:

navnesmokk 

Benjamin er en liten smokkegutt og har brukt smokkene masse siden de kom i posten.Han har en som ligger fast i barnehagen,og han har en som alltid er i nærheten,om vi er ute,i bilen eller rett og slett i munnen hans:)
Og han sover så klart med den.


Kosestund.

Som mamma syns jeg smokkene er geniale med navn på,for smokker blir stadig vekk borte i barnehagen eller forveksla med noen andres.Med navn på så er det ingen sak,da vet man hvem den tilhører!


Fine navnesmokker.

Både Benjamin og mamma syns smokkene er supre!:)

“Deadline!”

Da var kvelden her igjen.Det så ut til å bli bra vær med sol,men det det begynte så klart å regne.
Ikke så mye å fortelle om denne dagen egentlig.Det var dans for Jessica etter barnehagen så vi spiste middag hos foreldra mine.Benjamin var der mens Jessica var på dans.
Jessica kosa seg på dansinga som vanlig:)Benjamin var litt varm da vi kom tilbake,og jeg tok tempen da vi kom hjem.Han hadde litt feber,vet ikke om det er tenner på gang,men han sikler så det renner av han.


Ute i all slags vær…

Benjamin har kost seg inne.

Alltid noe spennende å se på utenfor bhg:)


Klar for dans!!

Nå er jeg glad for at kveldsvaktene til mannen er over for denne uka.Helt ærlig så syns jeg det er slitsomt å være alene med ungene flere dager på rad.
Ble litt kaos her ikveld siden Benjamin ikke var helt i form,han ville ikke sove så jeg ble sittende med han i sofan sammen med Jessica.
Fikk på et vis dusja Jessica mens lillebror sto å hylte inne på badet med oss.Og Jessica som ikke liker å dusje var heller ikke så happy.

Lurer på om det snart er senga på meg.Jeg pleier å ha en “deadline.”Det betyr at jeg skrur av pc og tv når klokka er 22.30.Noen kvelder blir det litt senere,men som oftest holder jeg “deadlinen.”
Jeg har også begynt å våkne til samme klokkeslett hver natt,03.00.Og da kan jeg ligge våken å glo i 1-2 timer.Det vil si at jeg er helt ferdig når vekkeklokka ringer.Aner ikke hvorfor dette skjer.Trenger jeg å si at jeg føler meg utmatta?!


Har du en “deadline” på å skru av tv og pc??

Lengter…

Nå er det stusselig ute syns jeg,så grått,mørkt og trist,fysj!!
Jeg som ikke liker snø håper at snøen kommer snart.Da jeg leverte ungene litt før 8 i barnehagen var det fortsatt mørkt ute.Godt jeg ikke bor i nord,der er det jo ennå mørkere.


Det er alr for mørkt ute om morran…

Da jeg henta de små i barnehagen var klokka 15,15 og fikk beskjed av Jessica at jeg kom alt for tidlig.Jessica blir ikke sliten på samme måten som Benjamin,så jeg henter de litt før når jeg kan.Ikke alltid jeg rekker å hente de i 15 tiden siden jeg stort sett jobber til 15,30.Forter meg nesten til barnehagen.Men med de køene som er her i byen er det ikke så lett.De må jo passe på å grave opp halve byen,argh!!!
Vi kom oss hjemover i tåka,og hjemme har vi leika og styra på.Jeg fikk et snev av ryddemani så jeg rydda og støvsugde mens ungene leika.


Lillebror har det gøy:)

Frøken Jessica:)

Blinkskudd av sjarmtrolla:)

Siden det er så stusselig ute tenner vi litt lys inne.Men innerst inne lengter jeg veldig til våren…sukk…

Lengter du etter våren??