Tuddelu!!

Tuddelu:)!

Da sover de søte små.Satt i mørket i 30 minutter inne hos Benjamin før jeg lista meg ut.Han var helt rolig men reiste seg opp i senga for å se etter meg nå og da.Jeg krabba som vanlig ut på alle fire,knis…
Jessica har hatt litt “dilerium” pga tåa si idag,ville ikke at jeg skulle gå fra henne i barnehagen,det er aldri noe problemer med å levere henne der,men idag var det litt sårt.Jeg ringte senere for å høre hvordan det gikk,og da var hun ute å leika.
Men ikveld fikk hun helt “dilerium” igjen da hun skulle legge seg.Var redd for å ta av plasteret.Men det gikk fint,det hadde blødd litt men ikke noe annet.Fikk på nytt plaster men var veldig lei seg stakkar.
Jeg leste for henne og satt hos henne til hun sovna:)


Her har Jessica satt på plass skia sine i barnehagen.

Ikke så mye å fortelle om fra dagen idag.Dro innom sportsbutikken for å se på en jakke etter jobb og barnehage.Tenkte på julegave til meg selv,men så ingen som falt i smak.Eller det gjorde det,men prislappen falt ikke i smak.
Så da får jeg se om det blir julegave til meg selv,kanskje jeg finner meg noe annet fint,hihi:)


Leier hverandre:)

Klatremus:)

Nå roper dusjen på meg hører jeg,hihi:):)

Skal du kjøpe julegave til deg selv??

Foreldresamtale og et lite uhell.

God kveld i stua!!

På morran idag var jeg på foreldresamtale i barnehagen,denne gangen var det om Benjamin.Han er en blid og fornøyd gutt,leker fint og er veldig glad i sang og musikk.
Følger godt med på alt og gjør seg forstått.
Han blir sinna nå og da og raser litt,men det varer ikke lenge.Sovinga går bedre også,før sov han omtrent ikke i barnehagen,men nå sover han lengre.
Alt var veldig bra og det er godt å høre at han har det godt i barnehagen,det tvilte jeg aldri på.Har vært litt redd for at det er noen lange dager,men det går også fint.Sånn er det bare når vi foreldrene må jobbe.

Siden jeg hadde fri idag henta jeg begge to litt tidligere,mormor var også med.De ble så glade for å se oss.Benjamin kom løpende og Jessica ble helt tullete.Hun var ute å gikk på ski da vi kom.
Vi dro en tur til byen for Jessica måtte ha nye skistøvler,alt for små de hun hadde.Var så vidt hun fikk de på,men hun skulle absolutt ha de med for hun ville gå på ski!!
Nye flotte skistøvler ble det,så imorgen suser hun nok rundt i barnehagen på ski:)
Tenkte å kjøpe de Frost skistøvla,men de hadde ikke tatt de inn,hadde vistnok vært endel klager på de,at de var kalde.De hun hadde het Alpina.
Da jeg var lita var ikke skistøvlene så bra,de så jo veldig rare ut.Nå ser jo alt proft ut.
Jepp,så da får mor og datter hive seg til i lysløypene i vinter.Jeg har skiutstyr men ikke mannen.


Klementiner handles inn:)

Ben i farta!

Nye skistøvler!

De fleste ulykker skjer i hjemmet sies det,og det stemmer kanskje.Hadde et lite uhell her istad før Jessica skulle legge seg.Hun hadde med seg en sånn glasskule som det er vann og glitter i(pynteting.)
Jeg har sagt 1000 ganger at det ikke er leketøy,den skal stå til pynt!!Hun har nemlig knust en før.Vel,hun hadde tatt den med seg og vips så glapp hun den i gulvet så den knuste.
Bittesmå glasskår overalt,og et glasskår satt fast i stortåa hennes.Hun gråt og hun blødde.Paps fikk ut glasskåret ved hjelp av hodelykt,lupe og pinsett.Mamsen trøsta og paps “opererte.”Frøkna fikk plaster og hun roa seg,og nå sover hun søtt.
Tipper hun kommer til å fortelle om dette til vennene sine imorra…sånn er det alltid.

Har du hatt noen uhell hjemme hos deg??

Winter wonderland!

Om du ønsker deg snø er det bare å ta turen hit!Det snør enda og har snødd siden søndag.Denne byen er et typisk kulde/snøhøl,haha:)Eller “Winter wonderland!”Høres litt bedre ut.Vi har jo et stort skisenter i byen her og flotte skiløyper.
Nå er det virkelig vinter!Og når det er vinter,ja da har Jessica bursdag som hun sier.Nedtellingen er i gang for fult:)


Klare for en ny snørik dag:)

Og siden det var kommet så mye snø så måtte skiene til frøkna finnes fram så hun kunne ha de med i barnehagen.Skiskoa er to nummer for små,men som Jessica sa:“Det går bra mamma!”
Hun fikk ski da hun var 2 år:)Har gått endel,men blir sikkert mere i vinter.
Hun har gått på ski i barnehagen idag og hun måtte gå fra barnehagen og bort til bilen da vi skulle hjem.Benjamin vassa i snøen,hihi:)
Etter middag ville Jessica ut å gå mer på ski,så det ble en liten tur ut.Men mamsen må ønske seg varmere klær til jul altså…

Benjamin syns det er veldig gøy med stavene til Jessica.De blir ikke brukt så mye og de er ikke med i barnehagen,barna får ikke lov til å ha med stavene dit,og det er greit.


Benjamin i “Winter wonderland!”

Idag har ryggen min vært vond,jeg hadde prolaps i ryggen for noen år siden.Og noen dager er den virkelig vond,idag har vært en sånn dag.Måtte ta Paracett etter jobb,og det pleier jeg aldri å ta for vond rygg.
Får håpe ryggen er bedre imorra!


Skiprinsessa:)


Har barnet ditt ski??

Travelt…

Jeg har blitt sørpe forkjøla og halsen er vond,føles som piggtråd…ugh!!Men det går.
Våkna opp til masse snø,snødd i hele natt.Ungene vassa rundt i snøen mens jeg måkte av bilen.Så nå er det virkelig vinter her,håper det holder seg passe kaldt så snøen blir.
Det har faktisk snødd i hele dag:)

Det har vært en travel dag,men jeg har fått gjort mye.Vært på jobb,en travel mandag som vanlig.Bare gleda meg til senere da jeg skulle klippe meg,bare 12 uker siden sist jeg klipte meg,det er lenge det!!
De små var hjemme med paps.Jeg fikk klipt meg og gjort noen ærend.Etter det har jeg vært hos foreldra mine å ordna pakkekalendere til ungene.Mangler fortsatt noen gaver,men ingen bråhast da de ikke mangler før på slutten,men greit å være ferdig også.

Så denne mandagen har fyki avgårde.Nå skal jeg slappe av litt før jeg legger meg:)


Har snøen kommet hos deg??
Er du ferdig med kalenderen til de små??

Snø og kino:)

Jippi!!!!!Det har kommet snø,og det har snødd mesteparten av dagen.Nå krysser jeg fingra for at den holder seg her.Er så mye lysere og koseligere ute.
Tenk at jeg jubler for snø,jeg er jo ikke glad i snø og vinter.
Benjamin og paps tok seg en tur ut mens jeg ordna etterveksten i håret mitt(kjedelig men nødvendig.)


Snøen sjekkes ut:)

Benjamin sover ute i vogna si,enten i garasjen eller utenfor hos oss.Men det slår aldri feil at han blir vekt av naboene,igår ble han vekt etter 45 minutter og idag etter 30 minutter.Jeg trava rundt i nabolaget i håp om at han skulle sovne igjen,men neida.
Hva er greia egentlig??!!Idag var det så stille og rolig ute,jeg rigga meg til med bilder som jeg skulle lime i album,fikk limt inn fem bilder før han våkna.Virker som han sover utrolig lett på dagtid.
Jeg fikk gjort meg ferdig med bildene uansett:)


Gøy å gå rundt med sekken på:)

Så var det på tide å hente Jessica hos foreldrene mine.Hun har kost seg masse med mormor og morfar:)De hadde lekt,tegna og bare kost seg.
Jessica og jeg dro på kino for å se Reisen til Julestjernen.Kristina og mammaen hennes var også med.
Var litt usikker på om filmen passa til Jessica,og midt i filmen ville hun hjem da det ble litt skummelt.Hun satt på fanget og hun likte filmen bedre mot slutten.
Koselig å gå på kino:)
Jeg har ikke sett den gamle julestjernefilmen på åresvis.


Frøkna er klar for kino:)

En som ble kjempeglad for å se søstra si igjen var lillebror.Han ble helt ellevill og de lekte og herja fram til leggetid.Benjamin har blitt forkjøla igjen og hoster ganske mye,så når han blir varm hoster han fælt.


Har du sett den nye Reisen til Julestjernen??

Barndomsminner…

Småtassene og jeg har kost oss alene idag siden paps har jobba.Vi har leika,herja,spist og kosa.Benjamin hiver alt som ligger oppi dokkevogna til Jessica på gulvet og peker ivrig oppi vogna.Han skal nemlig bli trilla rundt i den.Det ender vel med at hele vogna kneler til slutt…Men morro er det:)Når han var nyfødt lå han oppi vogna og hadde god plass,kan ikke skjønne det nå akkurat(rister på hodet.)Tenk at han har vært så liten!


På trilletur i dokkevogna:)

Ble en bytur på oss også,skulle møte mormor etter jobb.Vi titta litt rundt og koste oss på cafe.Jeg fikk bestilt meg frisørtime(etterlengtet.)
Det er allerede pyntet til jul på senteret og lysene er kjempefine.Da Jessica var 1 år studerte hun de og smakte på de.Hihi:)


Fine lys på senteret som småtassene beundrer:)

Jessica ble igjen hos mormor og morfar.Hun skal få være der alene å kose seg til imorra.De skulle spise taco og bare kose seg.Skulle ønske jeg var liten igjen å kunne kose meg hos mormor og morfar.
Husker selv da jeg overnatta hos mormor og morfar som lita(de bodde over oss i 2 etg.)
Det var alltid koselig!Og det var aldri en kveld jeg ikke var oppe hos de å sa god natt.Pappa måtte alltid komme å hente meg,og da gjemte jeg meg…sukk…barndomsminner…


Musefletter idag også:)

Nå er det utrolig nok minusgrader ute,og jeg krysser fingrene for snø!!Nå kan det bare lave ned for min del!!

Sov du hos dine besteforeldre da du var liten??

Julebord.

Det skal vist være meldt snø fra neste uke,tror det ikke før jeg ser det.Men nå håper jeg snøen kommer snart så det blir lysere og koseligere ute!
Her har dagen gått sin gang,formen er heldigvis mye bedre:)
Har egentlig ikke så mye å skrive om.Jessica er veldig opptatt av Pippi for tiden siden de har hatt om henne en stund i barnehagen.Så når hun kom hjem idag måtte vi kalle henne Pippi og hun ville ha musefletter.Hun har ikke så langt hår,men musefletter fikk vi til:)
Småtrolla har leika fint sammen idag,ingen krangling.De fikk også se Pippifilm og begge to satt musestille å så på.


Lillebror litt over klokken 06 idag tidlig:)

Musefletter it is:)

Nå er det nok mange der ute som snart skal på julebord.Selv har jeg aldri vært på julebord!!Helt sant.Siden jeg jobber på hotell har de ikke tid til julebord for ansatte,travle tider med å ha julebord for gjester.
Men det blir nok noen festligheter etter jul.Men det lukter julemat på jobben fra slutten av november og helt fram til julaften,og det lukter godt og sulten blir man av lukten:)
Vi får se om det ikke blir julelunsj eller noe med familien.


Yoghurttid:)

Latterkrampe:)

Pleier du å være på julebord med jobben??

Foreldrekaffe:)

Jeg har vært litt fraværende og det skyldes dårlig form,ikke i slag.Så igår måtte jeg kaste inn hånkleet rett og slett.Utrolig takknemlig for snille foreldre som henta barna i barnehagen for meg og hjalp til:)
Formen er bedre så da går det vel framover.Jeg har bare tatt det med ro,lest og sovi litt(det er vel lov når man er syk eller?)

Det var foreldrekaffe på gruppa til Benjamin i barnehagen igår,noe jeg ikke fikk vært på desverre.Men idag var det på gruppa til Jessica og siden jeg var litt bedre fikk jeg karra meg dit.Paps kom også etter jobb.
De har hatt om Pippi Langstrømpe i høst så barna sang for oss og vi fikk pepperkaker som de hadde bakt.Kjempeflinke barn!
Vi henta inn Benjamin etterhvert.Han hadde nok ikke sitti i ro når det ble vist bilder og de andre tingene.Så de andre med mindre barn gjorde det samme.
Etterhvert som det ble mindre mennesker og barn ble Benjamin varm i trøya og løp rundt og lekte.
Begge to hadde det kjempegøy og ingen ville hjem…
Så vi ble de siste som dro fra den avdelingen idag.Koselig med sånne sammenkomster!


Pepperkakespising:)

Her leker de butikk:)

Kjempegøy med et sånt hus å leke inne i:)

Opptatt liten frøken:)

Er det foreldrekaffe eller lignende i din barnehage??

Lesehest!

Er det normalt at det er 10 varmegrader når vi er så sent i november??Kjempemildt!Nå kan vel snøen komme snart!?
Det har vært travelt på jobb og formen min er ikke helt tipp topp ennå,så det har gått saaaakte idag.Tror jeg skal finne veien til senga om ikke veldig lenge.Føles ut som jeg er med i et maraton enkelte dager.Er så trøtt for tiden også,denne årstiden er for mørk!

Ungene og jeg spiste middag hos foreldra mine idag,hender vi gjør det når mannen jobber kveld.Etter mat tok jeg turen til Cubus siden det var 30 % der idag.Det vrimla av folk så jeg fikk ikke kikka så mye.Men jeg kjøpte det jeg var ute etter,en genser jeg har sett på.Mamsen fortjener også noe nytt nå og da!!


Frøken snupp på morran idag:)

Pepperkaker er namme:)

Har endelig begynt å lese litt igjen når jeg legger meg.Er så glad i å lese og er en lesehest.Men jeg kan ikke legge meg for sent om jeg skal lese.Så jeg har tusla i seng litt tidligere om kveldene,boka har ropt på meg.
Jeg leser en serie som heter Bag of fun.Ny bok hver gang.Kjenner seg liksom igjen i noen av de bøkene,og jeg hyler av latter eller rett og slett gråter…

Er du glad i å lese??

1,5 år!

Idag er Benjamin hele 1,5 år!!Det har gått fort samtidig som det ikke har gjort det.Han begynner å bli en stor gutt med veldig sterke meninger.Han er også fryktelig trassen og liker å “plage” storesøster.Heldigvis leker de godt sammen også,de får mer og mer glede av hverandre.
Han sier ikke så fryktelig mye ennå,men han skjønner alt som blir sagt til han.Han nikker eller rister på hodet når vi spør om noe:)Noen ord finner vei ut av munnen hans og han prøver nå å si Jessica.Han er flink til å brøle på pappa,hihi:)

Alle de 16 tennene har kommet(takk og lov!)
Vekt og lengde vet jeg ikke,skal på kontroll i desember.Det blir spennende!Han tar nok igjen Jessica snart med tanke på vekt.Fryktelig glad i mat.Når vi lager mat kommer han ofte bort til oss med smekka si så vi kan ta den på ,han setter seg på plassen sin å venter,eller så raser han helt til maten står på bordet.
Han bruker størrelse 86/92 i klær.
Begynte å gå da han var ca 15 måneder,nå løper han.

Blir ofte kalt “Happyface” i barnehagen for sitt gode og blide humør.En ordentlig sjarmør er han,vet hvordan han skal “lure” damene.En ordentlig go’gutt vi har!
Om 6 måneder fyller han to år,og da kommer jeg nok til å sitte her å “akke” og “oie” meg over hvor fort det har gått.Hvor har det blitt av babyene mine??

Siden jeg ikke har tatt noe særlig med bilder idag tenkte jeg å vise dere de fantastisk fine bildene av barna som ble tatt i barnehagen.Jeg har fått bildene av Benjamin på mail siden det ble så mye surr.
Det er så mange fine bilder at det er vanskelig å velge,men her får dere se noen.

Da var kvelden her igjen og en ny travel uke med jobb og det som hører med her hjemme med to barn.Ukene flyr og desember er rett rundt hjørnet.Jessica fyller 4 år i desember og gleder seg stort til bursdagsselskap og krone i barnehagen,har ikke prata om annet de siste månedene.
Vi vet hva vi skal kjøpe i bursdagspresang til henne,jeg ønska meg alltid det som liten men fikk det aldri.Kanskje du kan gjette hva hun skal få??Det er ikke et kjæledyr,vi har Bongo.Det er noe hun kan leke og stulle med.Må få litt og litt etterhvert ,kan ikke få alt samtidig.Er nok noe som er veldig populært hos jenter.


Hva ønska du deg aller mest til bursdagen din da du var liten??