Nyttårsaften!

Så er nyttårsaften her igjen da.Vi har bare kost oss hjemme vi 4.Benjamin ble lagt for litt siden og nå er storesøster på vei i seng.De våkner kanskje av rakettene når de skytes opp,ifjor sov de seg mellom det begge to.

Vi starta dagen med en tur på butikken,måtte jo ha mat og snop:)Etter handlerunden dro Jessica og paps for å vaske bilen mens Benjamin tok seg en dubb.


Stolt gutt med handlevogna si:)

Koooos!

Ungene har leika og sett på tv.Jessica har venta på fyrverkeri hele dagen.Jeg ser ikke poenget med å holde ungene oppe til midnatt for å se på fyrverkeriet,om de våkner så får de se.
Etter at vi hadde spist og leika litt mer gikk vi ut i mørket for å fyre opp det lille vi hadde kjøpt av fyrverkeri.Vi dro ungene bortover gata på snowraceren.Først så var begge to ganske så redde,Jessica syns det bråka sånn og holdt seg for øra.
Benjamin begynte å gråte og ville hjem.Pekte og sa “Hjem!”Han var skikkelig redd stakkar.Jessica ble litt modigere og fikk stjerneskudd.Jeg begynte å tusle hjemover med Benjamin.
Etter en liten stund ute gikk vi inn alle sammen og spiste is.


Ute tidlig på kvelden for å se på fyrverkeriet.

Ben er litt skeptisk,tryggest hos mamsen:)


Stjerneskudd er gøyalt!

Nå skal jeg kose meg med film på tv.St.Elmos Fire.Elsker de filmene fra 80/90 tallet med Rob Lowe,Demi Moore og alle de “hotte” fra den tiden.
Håper du har en fin feiring og koser deg hjemme alene eller i selskap.

Ønsker mine fine blogglesere et godt nytt år!!

I akebakken:)

Mildværet kom luskende med regn inatt….så synd det skal regne når det er så mye snø her.Glatt blir det og.Heldigvis bor vi i et “snøhøl” så det er fortsatt endel snø her.
Vi bestemte oss for å ta en tur opp til skisenteret vi er så heldige å ha i byen vår,stort flott skisenter.Ski og akebrettene ble med.Jessica gikk litt på ski før hun heller ville ake.


Småtassene er klare for å ha det litt gøy:)

Ski er gøy!

Gikk bort for å se litt på de som kjørte i de store bakkene.Og jeg fikk så lyst til å kjøre slalom igjen.Jeg kjørte masse før og hadde sesongkort.Men jeg må ha nye ski osv,for mine slalomski er fra “steinalderen”(90 tallet.)
Hadde vært veldig morro om Jessica hadde hatt slalomski også,men det får nok vente litt.Og det er jo ganske dyrt så da må jeg vinne i lotto først.

Vi gikk bort til akebakken igjen og da traff vi venninna til Jessica Kristina,det var kjempegøy for jentene!Og Benjamin hadde det kjempegøy også,akte sammen med paps og lekte og herja i snøen.
Han ble ganske så tøff etterhvert og prøvde både det ene og det andre.Ville det samme som jentene og fulgte etter de.
Da vi skulle hjem ville han ikke hjem,hihi:)Men det begynte å sludde og de små var ganske så våte.Men vi hadde det kjempegøy og fikk masse frisk luft.


Paps og småtassene aker.

Jentene i farta!

Benjamin storkoser seg i snøen:)

“I farta!”

Etter middag kom foreldrene mine på besøk,vi spiste vafler og boller.Ungene var i farta og koste seg.

Nyttårsaften imorra,vi har ingen planer.Blir her hjemme med ungene.Vi var hjemme ifjor også.Egentlig litt greit når ungene er så små.
Bare slappe av med mat,godis og tv.Legger meg antagelig før rakettene og står opp når klokka er 24.Må nok ut tidligere på kvelden med stjerneskudd til småtassene.
I jula har jeg lagt meg tidligere enn jeg pleier til vanlig,jeg legger meg ca 22,30.Snodige greier:)

Har du slalomutstyr??
Hva skal du på nyttårsaften??

Bla,bla,bla….

Slipper ikke unna innlegg fra meg altså,hihi:)Jeg har ikke alltid så mye intresant å skrive om så da blir det om dagen idag.Om dere lurer på noe så spør i vei.
Det har vært en utrolig grå dag idag,ble liksom aldri lyst.Gleder meg til lysere tider,og nå går det jo rette veien.

Benjamin syns det er veldig gøy å gå inn i skapet på stellestasjonen til dukkene til Jessica.Først hiver han ut alt som er inni,og så krabber han inn å lukker døra.


“Dette er gøy:)”

Tok med meg Benjamin å trilla en tur på senteret bare for å finne på noe.Da vi kom hjem gikk vi ut alle fire,satte småtassene på hvert sitt akebrett og så gikk vi til butikken.Utenfor butikken hadde de det kjempegøy,så mye å se på og Benjamin var opptatt av alle “vov-vovene” som kom og gikk.
Da vi kom hjem igjen var vi ute i snøen å leika.Benjamin ville ikke inn igjen.Ble et par timer ute,godt for alle sammen.
Fikk testa de nye luene idag og er veldig fornøyd med de!


Gøy å bli dratt på akebrettet:)

“Juhuuuuuu!!”

Jeg lovte å vise dere dukkehuset til Jessica så det skal dere få se.Mangler litt ennå,men hun har endel og leker mye med det.Må prøve å få litt lys i det snart også.Hun har peisen til huset,men noe ble ødelagt på den så den har vi tatt vekk for øyeblikket.


Dukkehuset til Jessica:)

Skjer det noe spennende hos deg??

At the Mall!

Benjamin ville ikke sove igår kveld.Til slutt havna han i sofan.Jeg gikk å la meg før han og paps…Vet ikke hvorfor han var så urolig,fullmånen eller bare våken…
Ikveld ble han lagt litt senere.

Idag gikk turen til Sandvika storsenter,lenge siden jeg har vært der nå.Var egentlig bare mamma og jeg som skulle dra,men pappan min og Jessica ble også med siden vi skulle treffe broren min der.Og Jessica er så glad i onkel Frode at da måtte hun jo bare bli med.
Paps og Benjamin ble igjen hjemme siden ingen av de er så glad i kjøpesentre.


Gøy i baksetet:)

På senteret var vi innom Toys r us for Jessica ville kjøpe møbler til dokkehuset for pengene sine.Og møblene var jo mye billigere der enn på lekebutikken her.Så hun kjøpte seg bad og køyeseng.Kan ta bilde av huset hennes om dere vil det.
Så ble det litt bytting av klær,kjekt med tilgodelapper når det kommer inn nye klær.Ungene fikk nye Reimaluer,de man drar over hodet som er lue og hals i ett,veldig kjekt.Sett etter de en stund,men vært utsolgt her.
Og jeg fikk kjøpt meg Levisbukse til halv pris,lykke!!!!!
Satt på cafe og kosa oss hele to ganger,og Jessica kosa seg med onkel Frode:)En koselig tur på senteret(Mall.)
Jessica ville bli med hjem til onkel og tante,men det får bli en annen gang.


Gjett om denne falt i smak!?

Onkel Frode og Jessica.

Lillebror ble kjempeglad da storesøster kom hjem,så de har leika og herja fælt!Morro når de leker så fint sammen.De satt litt i sofan sammen å så på ipaden,og så var det full fart igjen.
Nå snør det ute,og jeg håper virkelig at mildværet som er spådd holder seg borte.Vil ikke ha regn nå som vi har så mye snø.


Ben med lekestetoskopet.”Doktor Ben.”

Småtassene med nye luer:)

Hvilket kjøpesenter pleier du å dra på??

Fint vintervær!

Idag har det vært flott vintervær.Akkurat passe kaldt,sol og masse snø.Så da Benjamin hadde sovi dubben sin tok vi turen ut,det var vel 5 minus tenker jeg og akkurat passe.
Var litt kaldere tidligere på dagen så vi var inne å leika og så på tv.Blir litt mye tvtitting om dagen,men sånn blir det jo bare.Paps har jobba.
Benjamin vokter traktoren sin og det er bare såvidt storesøster får lov til å prøve den.


Traktorgutten:)

Vi kom oss ut i solskinnet og Jessica ville gå på ski.Så da gikk hun på ski og jeg dro Benjamin på snowraceren.Gikk bortover gata.Lekte litt foran huset i den digre snøhaugen også.Jessica ville inn før Benjamin så hun gikk inn mens vi ble litt til.
Lillebror hadde ingen planer om å gå inn,men jeg var litt redd for at han var kald.De små blir fort kalde.Han hadde på seg ull,men er ikke like mye i bevegelse som storesøster.
Veldig fornøyde med en tur ut.”Frisk norsk ungdom!”


Søtnosene:)

“Frisk norsk ungdom!”:)

Blid med røde kinn:)

Og barna er ikke lette å legge om kveldene.Benjamin sover ikke ennå,ble lagt til vanlig tid men er våken for tredje gang.Jeg lar han ikke sove lenge på dagen nå som han ikke er like aktiv som når han er i barnehagen.Men en liten dubb må han ha på dagen.
Jessica bruker også litt tid på å sovne og tuller litt,men hun sover hele natta.

Tenkte jeg skulle se en film,men tror jeg dropper det siden Ben er så urolig.Får se om det er noe gøy på tv:)

Hva har du gjort idag??

Rutiner og kalkun…

Det jeg ikke rakk å gjøre før jul gjorde jeg idag.Syns det så så bomba ut her at jeg bare måtte vaske og rydde.I samme slengen vaska og rydda jeg rommet til Jessica ordentlig.Hun hjalp til.Måtte jo få plass til alle de nye tingene hun har fått.Klær har blitt vaska og jeg har trilla tur med Benjamin da han ikke ville sove i senga.Blir ikke lange dubbene på dagtid nå i ferien.
Men det gjør ikke noe,da sovner han til vanlig tid på kveldene,godt å ha samme rutine selv om det er ferie.Jessica har også lagt seg til samme tid.De var litt lengre oppe på julaften.Så da fikk Ben seg en dubb i frisk luft idag,var ikke så kaldt heller,men det er det nå.


Her har Ben akkurat våkna etter dubben sin,og storesøster gir han en kos:)

Småtassene har leika masse med de nye lekene sine idag.Benjamin fikk støvsuger og en låve med dyr,traktor osv.Jessica fikk et spill som heter Doggie Doo,en hund som bæsjer.Den har vi hatt det mye gøy med idag.Vi har ledd så tårene har trilla av hunden som bæsjer.Den ble med hjem til foreldrene mine da vi var der på kalkunmiddag.
Og kalkun er det beste som finnes altså,nam!!Jeg spiste som en hest,hihi:)Ungene lekte og kosa seg og hadde det gøy med Doggie Doo,ja vi voksne også:)


Nye leker og nye klær:)

Jessica foran inngangen vår:)

Her er Doggie Doo:)

Full fart hos mormor&morfar:)

Jessica og jeg lekte med dokkehuset før hun la seg.Morro å leke sammen med henne eller bare høre på henne når hun leker.Hun prater og lever seg helt inn i det.
Nå blir det tv og pc på meg.Får se om det er en gøyal film et sted.

Holder du på rutinene nå i juleferien??

Daffedag…

Dette har vært en sløv dag,man blir jaggu meg sløv av å sløve…Men godt å daffe litt også.Godt for ungene med fri.
Som du sikkert skjønner så har vi bare vært hjemme idag,hadde ingen planer.
Traktoren til Benjamin ble montert av paps og det var en meget stolt gutt som satte seg på den.Han har sitti på den mesteparten av dagen:)


Stolt gutt på traktoren sin:)

Jessica syns også den er fin,og det lyser av øya til lillebror:)

Jeg og Jessica gikk ut en tur da Benjamin skulle sove.Vi aka,leika i snøen og Jessica gikk på ski.Hun er så flink,har gått endel nå,fikk ski da hun var 2 år:)
Så hun lagde en løype på gårdsplassen her.
Det er første gang jeg har vært ute uten å fryse.Jeg fikk Kari Traa ullundertøy og utebukse av foreldra mine igår.Så jeg var varm.Så ull er jammen i meg bra å ha.
Ungene fikk to sett med ulltøy + at Benjamin fikk den heldressen han har på seg i ull.Så nå er de godt rusta for resten av vinteren.


Gøy i snøen:)

Fineste Jessica:)

Benjamin ble med paps ut for å måke verandaen,så han fikk seg litt luft han og.Jessica har leika med dokkehuset sitt og Play Doh’en hun fikk igår.Hun fikk også mere møbler til huset,klær,Doggie-Dooh og mye mer.
Benjamin har sitti på traktoren sin,hihi:)De har krangla litt om traktoren for storesøster vil også gjerne prøve.Blir godt å få den ut til sommern,for den tar litt plass inne.
Og til middag diska mannen opp med fiskepinner!!Tror du jeg spiste……nix….


Benjamin koser seg med pepperkaker:)

Hva har du gjort idag??

Vår julaften:)

Hadde egentlig ikke tenkt til å blogge nå,men sitter her i sofan uansett med tv og pc.Ungene sovna i 21 tiden.
Vi har vært hos foreldrene mine sammen med broren min og Anne og oldemor/mormor.
Fikk ikke tatt så mange bilder som jeg hadde håpa,men sånn blir det alltid på sånne dager.


Småtassene foran juletreet vårt.

Familiebilde julen 2012:)

Vi hadde ikke vært så lenge hos foreldrene mine før vi så nissen(svigerfar) komme gående inn mot huset.Nissen kom inn og ungene ble veldig skeptiske,Benjamin satt på fanget og Jessica gjemte seg bak en stol,hihi:)
De fikk en gave hver før nissen måtte videre på veien.Ungene løp bort i sofan å sto og titta ut vinduet da han gikk.Etter en stund sier Jessica at nissen var bestefar…Javel,hvordan i all verden kjente hun igjen han??Han var ikke til å kjenne igjen,og ingen av oss hadde gjetta at det var han.Stemmen og alt var ukjent.Vi måtte jo si at det ikke var han,men hun sa fortsatt at det var bestefar.


Nissen på besøk:)

Ser etter nissen når han går.

Så var det mat.Ribbe,pølser og medisterkaker med tilbehør.Spiste og kosa oss.Mens det ble rydda vekk etter middag fikk Benjamin gaven sin fra oss,en stor traktor!Og den falt i smak.Må montere den imorra,fikk den ikke ferdig ikveld.
Men gurimalla så mye pakker,hjelpes!Jeg ble helt forvirra av alt sammen.Måtte prøve å få med meg hvem pakkene var fra også.Ungene fikk kjempemasse fint,vi voksne også.Kjempeheldige er vi!
Har ikke fått tatt bilder av gavene,men masse fint.

Vi la Benjamin hos foreldra mine men endte opp med å ta han med hjem,han sovna ikke.Ungene var i 100 da vi kom hjem.Herja og styra på.Men de sovna fort da de ble lagt:)
Tipper de har kosa seg masse.Ble en koselig julaften med litt mye styr når man skal hjem igjen med alle pakker osv.Men det går jo det og.Sier hvert år at neste år skal vi være hjemme hos oss…


Benjamin er i ekstase over traktoren han fikk:)

Spent frøken som pakker opp:)

Lillebror tok det helt med ro:)

Onkel Frode og Jessica leker med modelleire:)

Takk for en koselig julaften og for flotte gaver:)

Håper du har hatt en fin julaften!!

God jul!

Stikker bare innom her en liten tur.Jeg har vært på en liten runde allerede,levert noen gaver og vært på butikken for å kjøpe noen småting.
Benjamin tar seg en dubb og Jessica ser på Askepott som hun fikk i kalenderen idag,Benjamin fikk Mikke Mus hettejakke:)

Kvelden skal vi feire hos foreldrene mine sammen med broren min og samboeren hans Anne,og oldemor/mormor kommer.Og jeg tipper at nissen kommer en liten tur også:)Blir vel det pakkehavet.
Det blir ribbe,medisterkaker og julepølse med tilbehør.Ikke så glad i det jeg,det beste er kalkun.Men det skal vi spise en annen dag i jula.

Håper alle dere fine blogglesere får en fin kveld!
Riktig god jul fra oss:)

Vi snør bort!

Da var det lille julaften da,og ute snør det som bare det,vi snør bort snart!


Nissegutten vår:)

Da har jeg juleferie også,siste dag på jobben idag.Mens jeg har jobba så har ungene kosa seg hjemme med paps.De har leika,sett på film på prosjektoren og spist popcorn.
Jeg var ikke hjemme før klokka var 16,hadde planer om og ut en tur med noen gaver,men får ta det imorgen tidlig,må ut å ha mere brød uansett.Og det som ikke er i orden nå får bare være,jul blir det lell…
Etter middag gikk paps og Jessica ut for å måke.Benjamin gikk å fant jakka si,han ville også ut!Så da ble det en tur ut på alle sammen.Og sånn som det snødde!!
De satt på snøskuffa med paps og jeg dro Benjamin på snowraceren.
Innen mannen hadde måkt ferdig måtte det nesten måkes på nytt…Er det masse snø hos deg??


Morro å sitte på snøskuffa!

En runde på snowracern!

Fornøyd frøken inni snøhula:)

Jessica og paps føyk avgårde på senteret en tur mens Benjamin og jeg ble hjemme.Han hadde ikke planer om å sove ikveld.Sovi for lenge på dagen idag tror jeg(1,5 time.)
Han sovna ikke før 20.30.Så han trenger tydeligvis ikke så mye søvn på dagen når han er hjemme.
I kalenderen idag fikk de hver sin nisse:)

Ønsker alle mine fine blogglesere en riktig god jul:)!