Fortsatt på sykehuset.

Vi er her ennå.Natten gikk bra sett bort ifra en episode hvor Ben hadde mareritt og ble helt krakilsk.Han viste ikke hvor han var stakkar,hylte,sparka og slo mens jeg holdt han og prata med han.To sykepleiere hjalp til.Han sovna til slutt å sov godt helt til 8.30.
Men han har ligget hele natta uten surstoff og det har han vært preget av idag.Så han måtte få på ny ” grime” og surstoff hele dagen.
Morfar kom på besøk en tur og det var kos.Har også en venninne som jobber på sykehuset som er innom nå og da.
Ingen feber idag,og det er jo bra!Får fortsatt inhalasjoner med maske og ventoline.
Jessica og paps kom idag og,godt å se de!Jessica har korte dager i barnehagen disse dagene,men prøver å holde ting så normalt som mulig.Hun begynte å gråte da de skulle dra å klamra seg fast,like vond opplevelse for mamsen idag og.Men hun lekte og kosa seg mens de var her og vi var en tur på kiosken:)
Ben fikk litt “fri” fra surstoffet nå ikveld så vi har vært på lekerommet.Men igjen så er oksygenopptaket får dårlig og han ligger nå med surstoff.Krysser fingra for en god natt og at han er mye bedre imorra,for da kan vi dra hjem!Takk for alle koselige kommentarer!Får ikke svart på de siden jeg skriver fra mobilen,pc’n er hjemme.
Jeg venter med å sove til Ben har fått neste dose med inhalasjoner som er klokka 23.Jeg har heldigvis med meg boka mi Fifty Shades:)

Savner Jessica fryktelig!!!Nå må lillebror bli frisk!

Virus lungebetennelse.

En liten oppdatering fra mobilen.Benjamin har virus lungebetennelse og muligens astma.Han har vært rimelig dårlig hele dagen idag og fått surstoff hele tiden da han ikke klarte seg uten.
Han har sovi litt men ikke mye og hatt høy feber.
Så kom endelig paps og storesøster på besøk!Og da var Ben veldig dårlig så de ble ganske redde med en gang men det gikk veldig bra altså.Godt å se Jessica:)
Vi fikk bytte rom etterhvert når de var her så inatt sover jeg med Ben.Jessica fant seg til rette å lekte på lekerommet,tok med leker inn til lillebror.
Da de skulle dra begynte hun å gråte sårt,ville være igjen med oss eller aller helst ha oss med hjem.Det var ikke lett og tårene kom…
Etter en stund ble Benjamin veldig kvikk så vi bestemte oss for å gi han en pause fra “grima”(surstoffet i nesa.)Vi tusla en tur i gangen å lekte på lekerommet.Han ble riktignok sliten og sovna fort etter en dose med maske og ventoline.Nå får vi se hvordan natten går.Krysser fingra for bedring!
Takk for alle gode ord og tanker:)Setter stor pris på det!

På sykehuset

En liten oppdatering fra sykehuset.Benjamin er innlagt på Barneavdelingen med pustevansker.Vi trodde først det var RS virus men de tror det er astma og en luftveisinfeksjon.Han får hele tiden oksygen og adrenalin.
Han ligger på intermediær og har tilsyn hele tiden siden han må ha oksygen og puster dårlig uten.
Jeg skal skrive litt mer utfyllende senere men blogger fra mobilen og det var ikke så lett.
Vet ikke hvor lenge han må være her.Stakkar lille Ben!Vondt for mammahjertet dette.
Litt senere kommer Jessica og paps på besøk.

Frisk luft!

Da har forkjølelsen inntatt kroppen min.Potte tett,nyser,snufser og hoster.Hadde bare lyst til å holde senga idag.Var så koselig når Jessica kom tassende å la seg med meg litt for å kose.Benjamin klarer jo ikke å ligge stille.
Vi sløvan i sofan foran tv’n iført pysjer.Kaninen vår Bongo holder seg i nærheten av ungene for da får hun ofte en godbit om ungene har noe.Fikk en kommentar på Instagram fra en som aldri hadde sett en kanin tigge før,hihi:)Bongo er som en hund/katt.Glad i kjeks,frokostblanding,frukt osv.Men hun får ikke så mye av det altså,ikke bra for henne.


Her venter Bongo på en godbit:)

Etter dubben til Benjamin tok vi oss en tur ut alle sammen,må passe på mens det er temperatur til det,og 4 minus er jo perfekt!Det snødde men det gjorde ikke noe.Vi tok en tur opp til skisenteret for å ake.Men Benjamin ville ikke være med på moroa,så det ble en kort tur.Han stakk av fra bakken hele tiden,sto å så på det lille skitrekket.Så da dro vi hjem igjen og Benjamin hadde det like gøy med å leke i snøen foran huset.
Jessica forsvant inn.


Gøy å ake!

Benjamin vil heller se på alt annet enn å ake…

Så sånn var den søndagen.Men det var godt med en tur ut selv om jeg er forkjøla.Men sofan har vært like god idag:)
En ny uke står for tur,og januar er snart over,takk og lov for det!Syns januar er så uendelig lang.

Hva har du gjort idag da??

Klipp.klipp…

Vi hadde ikke vært oppe så lenge idag før Benjamin avleverte tidenes bleie.Gud bedre sier jeg bare,skal ikke gå inn på mer detaljer.
Heldigvis ble det med den ene,banker i alle bord både over og under!

Og endelig kom det etterlengtede mildværet!!Det har også snødd litt til og fra idag.
Jessica spurte selv om hun kunne få klippe seg idag.Jeg fikk klippetime til henne så hun og jeg dro til byen.Paps og Benjamin tok seg en tur ut.Ben har ikke vært ute å lekt på en uke,vært for kaldt.Så han ble kjempeblid da han fikk komme ut.


Hjelper til med å koste snø av bilen.

Deilig med frisk luft!

Som sagt dura vi jentene til byen.Jessica fikk klipt seg,ble litt utålmodig på slutten,men det gikk fint og hun ble så fin:)
Hun ville veldig gjerne på cafe etter klippen,vi traff på foreldrene mine og satte oss på cafe før vi dro å handla inn mat.
På onsdag er det min tur til å klippe meg,gleder meg!!


Nyklipt frøken på cafe:)

Sitter her å nyser og snufser,tipper jeg blir forkjøla.Jaja…
Skal legge meg tidlig ikveld,gjorde det igår og.Rart det der,jeg legger meg tidligere i helgene enn i uka…

Sitter du lengre oppe i helgene??

Sporty!

Ganske friskt ute idag også!Fredag er turdag for Jessica i barnehagen.Selv om det er kaldt så er de på en liten gåtur,ikke langt og som regel like ved barnehagen.
De går inn i barnehagen for å spise.
Så idag fikk hun på seg det nye superundertøyet fra Ulvang.Både hun og lillebror fikk til jul.Hun syns det var superdeilig å ha på seg og var ganske så stolt over det nye antrekket sitt.Hun så så sporty ut!!


Sporty jente med Ulvang superundertøy!

Selv har jeg vært en liten tur hos legen før jobb idag.Sliter litt til og fra med magen så ville sjekke det ut.Tok prøver for å se om det er matallergier jeg har.Håper ikke det.
Jeg har også gått ned endel i vekt(uten at det plager meg.)Jeg har gått ned ca 20 kg etter at Benjamin ble født.Gikk opp 10 kg mens jeg var gravid med han,så jeg har altså gått ned de 10 + 10 til.Legen syns det var mye å gå ned uten at jeg har slanka meg.Det er sikkert ikke noe,bare travelt og mye å gjøre med to små og en tung jobb.Får svar til uka.

Meget travelt på jobb idag.Men det gikk unna med mye latter egentlig,man skal ha det gøy på jobb!

Som jeg sa hadde Jessica vært på en liten tur,men de hadde spist inne.Håper mildværet kommer så Benjamin får vært ute til uka.
Måtte le av de to små her hjemme da de fikk Sanasol,de sto omtrent i kø for å få og dytta hverandre vekk,hihi:)


Tid for Sanasol:)

Har du noen form for allergier??

Hjelpsom!

Idag spurte jeg Jessica om vi skulle ta en tur på biblioteket etter middag,hun fikk aldri bestemt seg men det ble til slutt nei.Så da ble vi hjemme da.Da heiv jeg meg rundt med vaskefilla,gulvene trang en vask.
Både Jessica og Benjamin kom løpende å ville hjelpe.Benjamin roter mest,mens Jessica hjelper til litt.Hun tok vaskefilla og vaska kjøkkengulvet på alle fire.
Siden vi har en kanin må buret også ordnes,dette er Benjamin helt vill etter,han kommer løpende for å hjelpe til.Men det blir det mye rot av.Men han syns det er kjempegøy!
Jeg vaska gulvene og Jessica flytta på stoler og små tepper for meg,så hjelpsom!Mulig hun var ute etter lommepenger,hihi:)


Jessica vasker gulvet:)

MAAAAAAAT!!!!!!!

Jeg fikk lurt Benjamin til å prøve de nye klærne som kom i posten fra Newbie igår.Var ikke lett å få tatt bilde,men han ble en liten tøffing!!Bare vent til vinterdresser og digre jakker blir lagt vekk,da blir han kul altså!!Nå er det mest strømpebukser,bodyer og ulltøy han går med inne.
Det skal bli så godt når ungene kan løpe ut og inn uten å kle på seg en haug med klær.Joggesko og tøffe sommerklær!


En liten tøffing i Newbieklærne sine:)

Nå er jeg så fysen at jeg må snoke i skapene….

Vil barna hjelpe deg med husarbeid osv??

Videosnutter av småtassene!!

 Her kommer det endelig to videosnutter av småtassene.Mange som har spurt om jeg ikke kan legge ut.Filma de en kort stund her om dagen.Jeg får så rar stemme på film osv,iiiiik!!!
Jessica prater litt men er mest opptatt av å bli filma,hihi:)
Jeg hadde ikke peiling på hvordan man legger ut filmer,men Helle var så snill å hjelpe meg:)Takk Helle!!

 

Pakke i posten!

Jeg har ikke frysi ihjel ennå…men det er nære…20 minus idag og.Blir like oppgitt og lei hver morgen når jeg ser på gradestokken,sukk…
I dag har jeg hatt fri og jeg har ikke gjort et slag(nesten.)Det er så deilig å bare slappe av på en fridag.Men jeg tok meg selv i nakken å fikk rydda litt.Merkelig hvordan ting fra rommet til Jessica alltid havner i stua.Jaja,sånn er det med disse barna.

Jeg eller Benjamin var så heldig å få pakke i posten idag.En fin gaveboks fra Kappahl og Newbie.Fikk en hyggelig mail for litt siden av en dame som lurte på om jeg ville motta noen klær fra de.Så klart ville jeg det!
Benjamin hadde ikke noe særlig med klær fra Newbie når han var baby,men en lue hadde han som vi brukte mye.Nå kommer klærne opp til størrelse 98 så da må vi ta en titt på alt det fine som kommer i butikkene i uke10.Klærne han fikk idag var kjempefine,han blir en liten tøffing!:)
Jessica er for stor for klærne desverre.


Tøffe klær fra Newbie!

Kvelden er her,ungene er i seng og jeg sitter her med pc’n og tv’n,en helt vanlig kveld.Ikke mye å fortelle om egentlig.Håper vi kommer oss litt ut til helga og til uka siden det er meldt mildvær.Jeg lukter vår i det fjerne,hihi:)


“Vær så snill mamma!”

Har du Newbie klær til ditt barn??

Innesperra…

Da var det jammen i meg 20 blå igjen!Og nå skal jeg klage over hvor lei jeg er av vinter og kulde!!Gleder meg så utrolig til våren kommer!
Man føler seg helt innesperra til tider når det er så kaldt.Jessica hadde vært ute i en times tid i barnehagen idag,men Benjamin er for liten så de har ikke vært ute.
De små trenger også luft,og jeg gleder meg til kulda slipper taket.
Og om værvarselet er riktig blir det mildvær til uka,jippi!!!!!Det kan godt bli mildvær så lenge det ikke regner.
Jeg og mange andre er flinke til å klage på været,hihi:)

Glemte helt å legge ut et bilde av Benjamin igår som jeg tok  da jeg skulle vekke han på morran.Han sov så godt med arma under hodet og bena ut av sprinklene på senga.Jeg måtte bare ta bilde:)


Zzzzzz….

Vi har gjort det vanlige etter jobb og barnehage.Spist,leika og sett på tv.Jeg har bretta tøy,noe så kjedelig….blæh!!
Like før leggetid “våkner” plutselig ungene opp å herjer og styrer noe voldsomt.
Da de skulle pusse tenner osv tok Benjamin på seg “badecapsen” og forsvant inn i dusjen.Kjempegøy og stå inni dusjen å stenge og åpne dusjdørene.Jessica forsvant inn for å holde han med selskap,og de styra på inni der.


“Tar meg en dusj jeg!”

“Bli med meg storesøster!”

Føler du deg innesperra i denne kulda??