Hallo i luken!

Hallo i luken!
Håper dere har kost dere med sol og mildvær i dag?!Dagen starta med å være litt disig,men når sola kom ble det god temperatur og snøen smelter,jippi!!
Blir alltid mye snakk om vær,men sånn er det jo.

Har liksom ikke så mye å skrive om i dag.Jeg har vært en tur i byen helt alene.Kikka litt rundt og det ble litt småstæsj til småtrolla.Måtte bytte noe på Lindex.
Var innom Name it,har ikke vært der på flere måneder,farlig mye fint der!Måtte bare ha “pannebånd” eller hva man kaller det til barna,med stjerner på.Kjempefine!


“Pannebånda måtte prøves med en gang:)

Jessica har vært på tur med barnehagen i dag og de har kosa seg.Hun var med på hele to skiturer.Først en med alle sammen på gruppa,og så ble de flinkeste barna med på en tur til og Jessica hadde vært blandt de.Litt stolt:)!
De hadde gått fiskebein opp bakkene og kjørt utfor og virkelig vært flinke.

Benjamin hadde bakt rundstykker,hihi:)
Alle var ute da jeg henta og Benjamin ropte mamma så fort han så meg.Han koser seg masse når han får være ute:)


Gøy med gravemaskin!

Snuppa i sola:)

Hva har du gjort i dag??

Lykken er en karuselltur!

Strålende vær i dag også:)!
Så da måtte vi jo bare henta småtrolla litt tidligere i barnehagen for å ta en runde på marken.De var ute å leika da vi kom i barnehagen.Ben hang sammen med Jessica og noen andre som aka.
Det var nemlig veldig viktig at lillebror også måtte få seg en tur på marken sa Jessica,hihi:)Jaja,er jo bare marken en gang i året;)
Jessica ville kjøre radiobil med papsen.Benjamin ville også det,men han får vente ett år.Han prøvde å løpe ut på banen til radiobilene,så vi måtte gå ei runde mens Jessica og paps kjørte.


Masse spennende å se på!

Klar for en kjøretur med radiobil!

Jessica var veldig opptatt av at Benjamin skulle kjøre tog med henne.Men vi visste jo ikke om han ville det.Satte de i toget og han gliste med en gang.Da toget begynte å kjøre bare lo og lo han.
Småtassene storkoste seg sammen mens de kjørte toget.Ben lo og vinka til oss.Etter togturen kjørte de en annen karusell sammen.Benjamin bare gliste.De satt omtrent å hoppa begge to,helt elleville!
Men Benjamin ville så klart mer,så det var ikke så lett å få han av karusellene igjen,hihi:)
Selv kjører jeg ikke karuseller og lignende.Tåler ingenting lenger.Hadde jeg kjørt noen av karusellene som er her hadde jeg blitt urdårlig,ugh!!Da jeg var yngre kunne jeg kjøre alt.


Meget fornøyd gutt!

To fornøyde barn:)

Vi tusla litt rundt,kjøpte smultringer og kosa oss før vi dro hjem.Når sola går ned blir det fort kaldt.

Syns du det er gøy med karuseller osv,eller tåler du mindre og mindre som meg??

Jessica og mammadag:)

I dag har Jessica hatt fri fra barnehagen for å få litt tid alene med mamsen.Jessica og mammadag eller jentedag!
Det har vært veldig mye fokus på Benjamin den siste måneden med sykdom og sykehusinnleggelse.Jessica har tatt det veldig fint,men vi har merka at hun har vært litt ekstra sårbar.
Så i dag skulle hun få ha det gøy sammen med mamsen.

Benjamin ble levert som vanlig i barnehagen.
Til frokost koste vi jentene oss med varme ostesmørbrød.Sløvan på sofan foran tv’n og Jessica kikka litt på ipaden.
Da klokka var 12 kledde vi på oss å dro til byen.Denne uka er det marken i byen med boder og tivoli.Sola skinte og det var mildt og deilig.Perfekt for å gå og kikke på marken.


Flott vintervær for en tur på marken:)

Vi gikk å kikka litt først,sonderte terrenget,hihi:)Jessica ville kjøre karusell og det fikk hun.Så gikk vi litt i bodene å kikka og kjøpte smultringer.Så ville frøkna inn på tivoliområdet igjen.Ble nok en karuselltur.Vi gikk å kikka i to timer.Deilig i det været som var.Hun fikk så klart smiska til seg en ballong før vi dro derfra;)Jenta elsker ballonger!


Karusell er gøy!:)

Mye spennende å se på!

Tipper det blir flere turer på marken.Benjamin må jo også få se,kanskje han tør å kjøre en av de små karusellene sammen med Jessica…
Da vi kom i barnehagen sto Benjamin ved porten,han lekte med venninna til Jessica.
Superfint vær å leke ute i i barnehagen.Han er så glad i å være ute,koser seg.


Ben “henger” ved porten i barnehagen:)

Jessica har iallefall hatt en kjempefin dag,jeg også:)

Også har jeg vært så heldig å få bok nummer 3 av Fifty Shades i posten i dag fra en av leserne mine.Tusen takk snille deg!!Gleder meg til å begynne på den!:)


Pleier du å finne på litt ekstra med barna nå og da??

Mandag.

Ennå mere sol i dag,me like!!Men det var kaldt på morran,heldigvis ble det mildt på dagen:)
Begge småtrolla har vært i barnehagen og de var ute i solskinnet da vi henta de.Begynner å bli vått så alt av tøy må hjem å tørkes før neste dag.Sånn blir det nok framover nå.
Hva kan jeg fortelle dere om i dag da tro?Har ingenting å skrive om egentlig,kan jo ikke skje noe hver dag.Men om dere har noen ønsker om hva jeg skal skrive om så bare si i fra!!


Henting i barnehagen!

Frøkna har finni seg en pinne.

Jeg tok en tur til foreldra mine etter middag,helt alene.Satt å skravla litt,koselig!Ungene leika og hadde det gøy da jeg kom hjem igjen,leika litt til og vips var det leggetid.
Mandag er mandag…
Benjamin var litt sliten etter barnehagen,men håper han kommer raskt inn i det igjen.Ikke bare bare å være hjemme i nesten en måned heller.


Alltid på jakt etter kjeks…

Har du noen ønsker om hva jeg skal skrive om,eller noe du lurer på så spør i vei:)

Sooooooool:)

Så fantastisk deilig når sola viser seg og snøen smelter,juhu!!:)Det var 4 varmegrader og det liker jeg.Jeg ser våren komme!!
Det var bare å komme seg ut med småtassene.
Var litt i gata vår.Aka litt og gikk en runde.Dro de små på snowraceren.Benjamin gikk endel selv også.Han trang virkelig å komme seg ut for å bruke litt energi.
Det har blitt noen runder på han i timeoutkroken idag,milde himmel sier jeg bare.Han er ikke sann!


Fornøyd frøken ute i sola:)

Gøy med snowracer!

Det var kjempedeilig ute og sola varma.Etter å ha “hengt” i nabolaget en stund dro vi for å se på endene i dag også.Kjempefint ved vannet når sola skinner.det var to svaner der i dag også.
Ungene løp rundt blandt endene og de hoppa i vanndammene som var.Ben hermer og vil gjøre alt storesøster gjør,hihi:)

Ungene har sett litt på tv etter middag(blitt mye tv i det siste.)Ben har vært veldig kranglete og bestemt i dag så det blir godt for han å komme i barnehagen i morgen og få normale dager igjen.Håper bare han holder seg frisk.
Han hoster og surkler,men han kan jo ikke være hjemme for evig heller.Han har omtrent ikke vært i barnehagen på en måned.

Jeg prøver å lese litt når ungene leker eller ser på tv.Er jo helt hekta på Fifty Shades og er straks ferdig med bok nummer to.Klarer så vidt å legge den fra meg,hihi:)


Benjamin og endene:)

Ser på vannet,svanene og endene.

Fint her!

Har du vært ute i dag??

Her går det unna!

Hei og hå!
Da var det lørdagskveld igjen da.Litt grått og kjedelig vær men imorra er det meldt sol,så da håper jeg vi kan være litt ute.
Tok en tur til byen med småtassene,Benjamin har ikke vært utenfor døra siden tirsdag og hadde godt av litt nye omgivelser.Han er veldig turbo og i form.Hoster og surkler det gjør han,men det kommer han vel kanskje til å gjøre også?Håper på time veldig snart til utredelse for astmaen hans.

I byen traff vi noen barnehagevenner av Jessica og hun satte seg sammen med de på cafe,hihi:)Benjamin og jeg satt litt med foreldra mine.Men Benjamin var helt turbo så cafeturen ble kort.
Sånn er det å være i byen nå for tiden,det blir noen korte turer om Ben er med.Måtte virkelig “binde” han fast i vogna.Han løp avgårde i full fart inn i lekebutikken mens han lo høyt,jeg i vill fart etter,jau…

Før vi dro hjem gikk vi for å se på endene nede ved vannet.Vi hadde ikke noe mat til de så det får bli neste gang.Men ungene syns det er gøy,og jeg syns det er koselig med ender.


Søtnosene:)

Gøy å se på endene:)

Vi har spist taco og ungene har lekt og vært i 100.Ingen tvil om at Benjamin skal i barnehagen igjen iallefall,her går det unna!
Mens jeg var i dusjen hadde han løpt rundt med en bøtte på hodet.Fant plutselig noen bilder på kameraet mitt,hihi:)
De leker godt sammen og de krangler.Rotter seg sammen gjør de også.Ser de for meg om et par år,høhø…..


I farta!

Hihi:)

Jeg tror Jessica er ganske så glad i lillebror.Hun vil gjerne kose med han og i dag var hun så søt når hun sa:“Runde,gode,sprellende,kosete,søte,lille Benjamin!”
Så søtt!!:)


Fineste Jessica:)

Ha en fin lørdagskveld!Koselig om du sier et lite hei:)

Crappy!

Crappy,ja der har du meg.Formen har vært helt elendig idag.Føler meg som en gammal vaskefille.
Måtte legge meg utpå dagen og der ble jeg i tre timer,kunne fint liggi til i morgen.Jeg fatter ikke at det går an å føle seg så elendig og sliten.Nei,nok om det,skriver jo ikke om annet for tiden.

Benjamin kommer seg han,litt opp og ned i humør og form og det surkler litt i brystet ennå.Men i løpet av helgen er nok mye gjort håper jeg.Han trenger frisk luft som alle andre og å komme seg tilbake i barnehagen.Det er kaldt om morran men utpå dagen er det så deilig ute og alle barna er ute å leker da jeg henter i barnehagen.

Jessica har som vanlig turdag i barnehagen på fredager,og i dag hadde de vært ute fra 8.30 til jeg henta henne 15,30.De hadde vært på ski i skogen,spist ute i barnehagen og leika videre der.
Hun hadde friske røde kinn.Håper hun sover godt i natt etter så mye frisk luft.

Har ikke så mye å skrive om i dag desverre.Nå blir det litt Tv2sumo før jeg skal lese videre i Fifty Shades boka mi.Klarer så vidt å legge den fra meg.

Ha en fin kveld:)

Takknemlig!

I dag fikk jeg en pakke i posten og et kort med koselig ord skrevet ned.Jeg ble så rørt at tårene trilla da jeg leste kortet.
Det er så mange fine mennesker der ute,og jeg er så heldig å ha blitt kjent med de mellom bloggen.Noen har jeg vært så heldig å møte og det er mange jeg gjerne skulle møtt.
Jeg blir så takknemlig at noen bryr seg om oss,det er ikke så mye som skal til,bare noen hyggelige ord og jeg blir helt satt ut.Vi har vært imellom en veldig tøff periode de siste tre ukene og jeg/vi har fått så mange koselige hilsninger,klemmer og oppmuntringer.
Jeg vil bare si tusen takk nok en gang til denne fantastiske snille personen som sendte oss en liten oppmuntring,du vet hvem du er;)
Tenk at noen som ikke kjenner oss tar seg tid og viser at de bryr seg,helt utrolig!Og disse menneskene hadde jeg aldri blitt kjent med om det ikke hadde vært for bloggen.

Takk til dere andre også som leser bloggen min,setter utrolig stor pris på dere:)

Med det samme jeg er i gang så må jeg fortelle om en ansatt i barnehagen som også bryr seg.Som kommer bort å gir meg en klem og som sier noen koselige og oppmuntrende ord,tårene er aldri langt unna,jeg er litt på kanten for tiden.

I gaven vi fikk var det tre flotte luer med aper på,tror alle vet at vi elsker aper,hihi:)Gleder meg til å ta de i bruk!!Fine kort med aper på var det også.


Gavene.

Fornøyd frøken med ny lue!

Benjamin har vært veldig opp og ned i formen idag,har ikke blitt værre heldigvis.Har veksla mellom å ligge på sofan og leke litt på dagen.
Når Jessica kom hjem og mannen dro på jobb steg formen hans betraktelig og jeg syns han bare ble mer og mer hyper utover kvelden.Han spiser ikke så mye,men drikker bra.
Han får ventoline og flutide,har økt medisineringen siden han er dårlig.Vi trapper ned  til vanlig bruk når han er “frisk” igjen.Så fort det kommer et host eller et snufs er det å pøse på igjen.
Til slutt i kveld plasserte jeg de i sofan for å roe ned,de så på Nysgjerrige Nils.Ben var i kjempehumør mens Jessica begynte å bli trøtt og sliten.Ikke rart etter en dag i barnehagen med lek og morro ute i sola.Ble fint vær idag,friskt på morran med 16 minus!


Sløv på dagen i dag…

Blid og fornøyd på kvelden:)


Nok en gang vil jeg bare si at jeg er så takknemlig for alle mine kjære blogglesere:)
Ta vare på deg selv og de dere er glad i!

“Reprise…”

Leverte en veldig fornøyd frøken i barnehagen i dag.I dag var det karneval!!De trang ikke å ha med kostymer da de hadde Pippi som tema og de hadde lagd kostymer selv.Men Jessica måtte så klart ha noen små musefletter.
Mange jenter med Pippi musefletter i dag:)Og Jessica ble supersøt!!:)


Søta!!

Kjempesynd at Benjamin gikk glipp av denne dagen.Han har vært hjemme med stygg hoste.Fikk time hos legen ganske så kjapt.Hun lytta på han og vi prata endel.Det var pipelyder i brystet og det kommer pga astmaen.Crp’en var fin.
Vi prata om at vi skal få ta han på en kontroll med tanke på astmaen i Drammen hvor han var innlagt.Håper vi får time til uka.Skal også til øre,nese,hals etterhvert.
Sjekke mandler,polypper osv.
Hosten ble bare værre og værre utover kvelden og han ble veldig sliten.Tempen viste 39,7 i 19 tiden.Jeg syns dette begynner å ligne på en “reprise” fra sist han var syk.Starta på akkurat samme måten.Veldig spent på hvordan natta og morgendagen blir.Er han værre og strever veldig med pusten blir det ny legetur.
Stakkar lillebror…sukk…

Heldigvis har jeg fått innvilga ekstra sykedager fra Nav,så nå har vi 30 dager i året.Jessica og Ben må dele på disse i et år,og fra neste år får Ben 20 dager i året fram til 2017.


Spiser is hos mormor og morfar.

Før vi henta paps på jobb var vi innom foreldra mine.Vi bestilte årets sommerferie,så nå er den i boks.Det blir Legoland og Lalandia i juli.
Jeg dro for å hente Jessica og hun hadde storkost seg med karneval i dag.
Det hadde vært en tryllekunstner hos de,de hadde spist pizza og fått godispose.Da jeg kom var de ute i sola,og snuppa hadde fått tegna fregner på seg,så fin!Vi gikk inn og på hylla lå det et ballongdyr!Det var nok fra tryllekunstneren:)
Benjamin hadde også fått en godispose.Så snillt at de huska på han:)!


Jessica med fregner:)

Føler du at ting kommer i “reprise” hos deg??

Engstelig…

Jeg gikk å la meg før klokka var 21 igår kveld.Leste litt i Fifty Shades boka mi før jeg sovna,helt hekta:)
Selv om jeg la meg tidlig er jeg like sliten og gåen idag.Skjønner ikke hvor og når jeg skal få krefter og energien tilbake.Og toppen av kransekaka,Ben er syk igjen!
Ja du leste riktig…

Han var i fin form på morran idag og da vi leverte i barnehagen.Da vi henta satt han i sofan å så veldig sliten ut.Jeg ante ugler i mosen…
Da vi kom hjem sovna han sittende i sofan.Tok tempen og den viste 39,2.Hoster gjør han også.Nå begynner jeg rett og slett å bli litt engstelig.Jeg vet at han antagelig har et dårlig immunforsvar siden han var så syk for litt siden.Men at han skal bli syk igjen og igjen på så kort tid det liker jeg ikke.
Stakkar lille Ben som skal igjennom alt dette,hvor mye skal han tåle??
Jeg innrømmer at jeg gikk å gjemte meg på badet og gråt…


Slækk…

Jeg vil ha han til legen imorra for en sjekk!
Denne vinteren har jaggu meg vært jævelig tøff!!Og jeg lengter mer enn noensinne til vår og sommer!


Syns du vinteren har vært tøff??