Here comes trouble!

Da er det sommertid,hurra!!!Er så deilig med lysere morgener og kvelder!
Tok sin tid før Jessica sovna nå i kveld,Benjamin sovna fort,men det går seg nok til med den ene timen.
Vært kjempedeilig i sola i dag,så nå må vel snart resten av snøen forsvinne!!

Vi har hatt venninna til Jessica her i dag,foreldrene lurte på om vi kunne passe henne i noen timer.Og det kunne vi jo,Jessica har vært endel hos de,og de har ingen familie her.
Vi tok med de tre barna ut,gikk en tur og var her i nabolaget.Jentene tok med seg sparkesyklene til Jessica bort i gata hvor det var bart.Ikke så lett med den som har to hjul,så de bytta på den med tre hjul.Så her må det øves!Men det kommer!
De hadde det kjempegøy og Benjamin hang etter de.Han ville også prøve sparkesykkelen,så jeg dytta han.Han fikk prøvd trehjulssykkelen også,og han rekker ned til pedalene,så da må han knekke koden på hvordan han sykler.


Gøy å leke med vann!

Etter en stund gikk vi inn å spiste pølser.Ungene satt så fint ved bordet,og det gikk greit med et ekstra barn her.Litt krangling var det innimellom,men sånn er det jo bare.
Etter at Kristina dro har småtassene sett på tv og leika.Og lille Benjamin,han er en liten ramp!Tipper at han kommer til å finne på mye rart i tiden framover:)
Han fikk en brødskive,den gikk han rett bort i søplekassa å kasta.Det var ikke riktig pålegg på…


Rampen!

Here comes trouble!

Da er det bare en dag igjen av påsken,lurer på om vi ikke må ta en tur opp i skisenteret igjen,ake litt:)

Hva skal du finne på i morgen??

Onkel er poppis!!

Påskeaften i dag,vi har ingen tradisjoner på denne dagen.De små fikk påskeegga sine i går.
En ganske vanlig lørdag og gubben skulle på jobb i noen timer.
Jessica fant plutselig ut at hun ville til mormor og morfar,så jeg kjørte henne dit.Så da var det bare Benjamin og meg og han skulle ha dubben sin.Stille og rolig ble det rundt meg da.


Søtnoser i pysjen:)

Da Ben våkna dro vi å handla melk og brød før vi dura til foreldrene mine.Broren min skulle komme dit så vi avtalte å treffes der.Og onkel er poppis hos barna!!!
Før han kom var vi litt ute i gata så småtassene fikk seg litt luft.
Søledammene var så klart veldig populære da vi var ute.

Jessica satt omtrent sammen med onkel Frode og tante Anne hele tiden mens vi var der.Onkel og tante lekte og leste for barna.Og da vi skulle hjem ble så klart Jessica veldig lei seg.Hun er i en fase hvor hun knytter seg veldig til den personen hun er sammen med,og hun hylgråter når den personen skal gå.Det kan være meg,morfar,en av de ansatte i barnehagen og i går var det mammaen til Kristina.
Og i dag ble det tante og onkel.Jeg aner ikke hvorfor hun er sånn.Men tante Anne sa at hun visste om flere barn som hadde hatt den fasen.Men uansett så er Jessica veldig glad i onkel Frode og tante Anne.Fikk ikke tatt noen bilder av de dessverre.
Er det flere som har opplevd dette med barnet sitt?

Da vi kom hjem var Jessica og jeg litt ute i gata med sykkelen.Det er bart noen steder så der kan hun sykle.Jeg må bære sykkelen der det fortsatt er snø og is,og det er det mye av.
Nå må det bli varmere så snøen forsvinner!!!Det blir jaggu meg kaldt når sola går ned.Jeg frøys som bare det,hutre!!!


På sykkeltur i gata,og som dere ser så er det litt snø ennå.

Har du noen tradisjoner på påskeaften??

Livat i heimen!

Vi har hatt barnefri fra i går til i dag.Men hvem ble skamtrøtt å stupte i seng klokka 22?!Jada,det var meg,orka så vidt å lese.Sov til klokka viste 9 i dag.
Det var den kvelden alene liksom.Fikk sett en film da,hihi:)
Fikk koselig besøk på formiddagen av min gode venninne Maria og barna hennes.De var på vei til fjellet og stoppa innom en liten tur.

Så var det på tide å hente snuppa som var på overnatting hos venninna si.Hun har kosa seg stort og det hadde gått kjempebra med småjentene.
De sov sammen i samme seng.
I dag hadde de vært en tur på skøyter og sykla litt ute på verandaen.
Det har vært sol og veldig fint vær,men det er ikke noe særlig varmt syns jeg.Nå må det bli litt varmere så snøen forsvinner!!Jessica er så klar for å sykle i gata.


Sykkelen testes i snøen:)

Søteste lillebror!

Vi dura videre til foreldra mine hvor Benjamin var.Han har kosa seg men har savna storesøster veldig.Full fart så fort vi kom innenfor døra!
Livat i heimen!
Vi spiste middag der og ungene styra og leika fælt.
Jessica har vært litt sliten etter overnattingen,de hadde våkna 6.30.Så tidlig er ikke Jessica oppe til vanlig.
Da vi kom hjem fikk småtassene påskeeggene sine og det var populært!De fikk ikke alt som var i egget,må ha litt de andre dagene også.
De har leika litt,men begge to var slitne og sovna kjapt da de ble lagt.


Årets påskeegg!:)

Drikkepause!!

Tror det blir en film før jeg legger meg.Får visst aldri nok søvn!


Har du hatt en fin påske så langt??

Home alone!

Gubben og jeg er hjemme alene.Jessica overnatter hos venninna si og Benjamin er hos mine foreldre.
Da barna var levert gikk jeg bare rundt her og ante ikke hva jeg skulle ta meg til.Rart det der hvor stille og tomt det er uten barna hjemme.
Til slutt satte jeg meg ned å limte inn resten av bildene jeg hadde liggende i album.Så nå er det bare å bestille en ny ladning.

Nå har vi akkurat sett en film og spist pizza.Kanskje vi rekker ennå en film før vi sovner.
Før ungene dro avgårde var det livat her som vanlig.De lekte og var høyt og lavt.Så satt de sammen å så på ipaden.
Pappan min kom innom her istad for jeg glemte å pakke med astmamedisinene til Ben.Og pappa sa at Ben kjeda seg litt innimellom.Han er jo vant til å ha Jessica å leke med.
Men tipper han koser seg uansett.De hadde vært ute en tur å mata endene.
Og småjentene koser seg nok også,de ligger vel og tisker og hvisker og ler.Jeg var litt spent på om Jessica kom til å sove der for hun tulla litt da jeg skulle dra.Men hun har sovi der to ganger før,så det går nok bra.De ringer jo om det er noe.


Gøy med ipad!

Ben plyndrer kjøleskapet!

Jeg sitter her å tenker på hvor stor Jessica har blitt.Overnatter borte,hjelpes!!!Hvor er den lille babyjenta mi??
Måtte så klart kikke mellom noen “gamle” bilder,og de søteste bildene av Jessica poppa fram.
Blir jo helt “mimrete” og mange “flashbacks”dukker opp.
Sånn blir det jo bare,de søte små blir store.


Søteste lille Jessica,1.5 år.Sommeren 2010.

Hva gjør du i kveld??

Knoll & Tott!

Ikke mye spennende fra denne kanten i dag,virker som om alle har tatt påskeferie fra blogg og alt annet.Men vi er hjemme så da kommer det nye innlegg.
Vi har handla inn litt som alle andre har gjort.Noen handler som om det var krig eller uvær i vente.
Men sånn er det jo når det er helligdager,og mat må man jo ha både hjemme og på hytta.


Kul liten tass!!

Vi tok turen på Coop Obs i dag også,25 minutter å kjøre dit.Masse bra tilbud og da handler vi der nå og da.Ungene har masse å se på der iallefall,de vingler hit og dit.
De måtte så klart teste syklene som sto utstilt.Ben er nok litt liten ennå,og Jessica fikk ny sykkel ifjor.Hun gleder seg veldig til hun kan ta den ut å sykle på den.
Småtassene er som Knoll & Tott.De henger alltid sammen,kniser og ler og finner på ugang.Lillebror vil gjerne gjøre alt Jessica gjør og de fyrer hverandre opp.
Sånn er de ute og sånn er de hjemme.
Hjemme sitter de omtrent oppå hverandre i sofan når de ser på tv,de løper etter hverandre og leker.
Vel,måtte til slutt sette Benjamin i vogna på butikken.Er jo så redd for at de skal bli borte,og det er ganske stort på Coop.Gærninger!


Knoll & Tott!:)

“Jeg vil bli stor!”

Storesøster!

Benjamin og jeg dro en tur til oldemor/mormor etter middag,lenge siden vi har vært der.Koselig for oldemor å se barna.Jessica ville være hjemme å slappe av som hun sa.
Godt å se mormor,begynner å bli gammel nå,95 år!Man vet aldri hvor lenge man har besteforeldrene her,og jeg har bare mormor igjen…


Har du fått handla inn alt du skulle??
Skal du reise bort i påsken??

Det smelter!

Jeg har sovi som en stein helt til klokka var 8 i dag,er så deilig når ungene sover lengre.Er jo luksus når klokka blir litt mer enn 7.
Jessica tasser rundt i pysjen til langt utpå formiddagen.Jeg fikk ryddeånden over meg,spisestuebordet var så vidt synlig,det fløyt over der.Nå er det pent og ryddig,og påskeblomsten til frøken snupp står der.Hun fikk gul påskeblomst av mormor igår.
Benjamin og jeg dro en kjapp tur på Rema for å kjøpe bleier.Han har nå gått over til å bruke Pampers igjen etter en periode med Libero,men så begynte Libero å lekke,Pampers holder på alt.
Har nesten alltid brukt Pampers på begge ungene fra de var nyfødte.Brukt Libero nå og da.Og Pampers er billig på Rema.


To småtroll i pysj:)

Bleieshopping!

Det har vært knallvær med strålende solskinn,så vi tok turen opp i skisenteret og akebakken.Vi fikk  nesten hele akebakken for oss selv.
Ungene aka og de lekte,kosa seg ordentlig.
Mamsen og papsen koste seg i sola.Jeg kunne nok sitti hele dagen i sola med en god bok om jeg hadde fått sjansen.Skulle absolutt vært på en skitur med frøkna,jeg må lete etter skiskoa mine,aner ikke hvor de er.Sikkert kjempedeilig på fjellet.

Og det har smelta masse i dag,jippi!!!


Her blir resten av kvelden tilbrakt i sofan med tv og serier på pc’n.Noen blogger må jeg også innom:)

Om du har Instagram så kan du følge meg der også,jeg heter mammantiljessicaogben
Og jeg er litt hekta,er så mange fine og gøyale bilder på Instagram:)

Har du Instagram??

Elskede unger!

God kveld i stua,eller har alle dratt på påskeferie?
Vi er hjemme!Lurer på hva vi skal finne på i ferien,håper det blir sol hele påsken så snøen forsvinner.Hadde håpa at veiene skulle være bare så ungene kunne finni fram sykler og sparkesykler.Men vi bor i et “snøhøl” så det tar nok litt lenger tid før snøen er borte her,er faktisk endel snø ennå.Men noen steder har asfalten kommet frem,hurra!!!
Det skjer ikke så mye her i huset på formiddagen,ungene sløver i pysjen foran tv’n eller leker.Og lillebror tar seg en times dubb rundt 11.30.


Elskede unger!

Gærninger!

Jessica,mormor og jeg tok oss en liten shoppingtur til Sandvikasenteret.Jessica trang nye truser og stillongser.Utrolig hvor mange stillongser hun har sliti ut i vinter.Og vi kan ikke kvitte oss med stillongsene riktig ennå ser det ut som.
Lillebror trang pysjer.Mamsen fikk seg en ny t-skjorte.Vi handla litt godis til påskeeggene også.Det er en veldig fristende godisbutikk med mye godt på Sandvikasenteret.Selv har jeg ikke fått påskeegg fylt med godis siden jeg var liten…
Jessica storkoste seg på shopping i dag,ikke noe tull eller klaging på at hun var lei.Benjamin er ikke glad i shopping for øyeblikket,så gutta var hjemme.De har kosa seg masse de og,lå noen bilder på kameraet som bevismateriale,hihi:)
Da vi kom hjem ble småtassene elleville over å se hverandre,så de var i 100!!Da de hadde fått på seg pysjer satt de i sofan å kosa lenge,de er så glade i hverandre,elskede unger!


Frøkna med noe av påskegodisen.

Herlig:)!

Litt av påskegodisen.

Får du påskeegg,eller er det bare barna som får??

Påskevær!

Våkna opp til flott påskevær i dag!Ikke var det så kaldt heller og da ble det mildt utover dagen,og det måtte vi benytte oss av.Så etter dubben til Benjamin kledde vi på oss å dro opp i skisenteret for å ake.
Sist vi var der var i januar,og Ben var veldig “rar.”Ikke så rart siden han var på vei til å bli syk og ble innlagt på sykehus dagen etter.
Men i dag kosa han seg glugg.Gikk opp bakken og aka på magen ned igjen.Kjørte på snowraceren med paps og ville bare mer og mer!Jessica aka på rumpeakebrettet og snowraceren,lekte i en skråning og aka på rumpa der også.
Jeg satte meg ned å prøvde å få meg litt sol i ansiktet så jeg kan se litt freshere ut,hihi:)

Men så var det noen voksne som faktisk ødela for ungene.Greit at de også aker,men her var det en voksen som aka uten kontroll på sånn matte,og det gikk fort.Hun ba oss flytte oss osv,og ungene hadde det så gøy.Vi sto på siden av akeløypa så de var ikke i veien,men hun aka i vei å blåste i det.
Vi måtte flere ganger løfte ungene av veien da hun kom i full fart mot oss,helt ukontrollert.
Jeg klarte ikke å holde meg så jeg måtte bare snakke til henne,men hun hørte ikke.Så vi tusla avgårde,ville ikke at hun skulle brase rett inn i ungene.Gubben ble også irritert.
Vi gikk bort til skianlegget å satte oss der med drikke og kjeks.


Fornøyd frøken i sola med ny vårdress!

Lillebror koser seg også:)

Snowracer er gøy!!

Jessica hadde på seg den nye vår/høst dressen sin fra Ludo i dag.Måtte jo teste den.Den virker veldig bra,men hun ble våt i rumpa.Men nå aka hun veldig masse på rumpa,og dressen er jo litt tynnere enn en vinterdress.
Benjamin hadde på vår/høst bukse fra Didriksons,også veldig fornøyd.Dressen hans fra Ludo er litt stor,men vi må teste den ute også.

Ble et par timer ute i snøen og sola,håper resten av påsken blir like fin!
Syns fortsatt Benjamin er så annerledes med den nye hårklippen sin,en ordentlig rampegutt;)En søt rampegutt!


En liten luring!

Har du kost deg ute i sola i dag??

En ny tøff gutt!

Mens jeg vaska klær og vaska over badegulvet sløva småtassene seg foran tv’n i pysjen.Godt for de å slappe av på morran for det er jo ganske travelt i uka når vi skal på jobb og i barnehagen.
Etter dubben til Benjamin dro vi til byen alle fire,ikke ofte det skjer siden mannen ikke er så glad i å være i byen og på sentre.Men paps hadde lovt at han skulle ta med Benjamin til frisøren.
Mens gutta var hos frisøren ble Jessica og jeg igjen på senteret.Vi traff på foreldra mine og snille mormor kjøpte joggesko til småtrolla.Det er ikke akkurat joggeskoføre ennå,men greit å ha i hus for joggesko blir så fort utplukka,og folk har begynt å handle alleredeDet ble så klart blinkesko på begge to.Jessica har ikke vokst noe særlig i føttene,hun brukte størrelse 26 i joggesko ifjor sommer,nå kjøpte vi 27.Ben fikk i størrelse 23.Han har aldri gått med joggesko,bare krabba,så det blir en helt ny verden for han med joggesko på.


Nye rosa blinke joggesko:)

Vi satt på cafe med foreldra mine da Ben og paps kom tilbake.Ben ble så tøff på håret,helt kort,og vi kan rufse det til så han blir ennå tøffere.Han ble en helt ny gutt,og han så litt større ut også.
Begge barna fikk på seg joggeskoa og de løp rundt og hadde det så gøy:)Får satse på mildvær så skoene kan tas i bruk ute snart,men det drøyer nok litt ennå ja.Strålende sol,men fortsatt en smule kaldt.


Kjekken!

Taco!

Vi har kost oss med taco og ungene fikk godis.De har leika og herja som vanlig,og hatt det kjempegøy.Måtte roe ned og da så de på Tingeling på tv.
Småtassene var ikke i seng før etter klokka var 20.
I morra må vi prøve å få tatt en tur ut.Se om vi kan ake eller noe.


Søtnosene!

Er mannen din glad i å gå på kjøpesentre??

Påskeferie!

Da var det jammen i meg påskeferie!Siste dag i barnehagen i dag siden det er stengt i påsken.Og jobben min holder også stengt i påsken.
Så hva skal vi finne på i alle disse dagene tro?
Vi har ingen planer,men noe må vi finne på.Blir iallefall sløve morgener;)

Dagen har rast avgårde på jobb,vi fikk et digert påskeegg fylt med godis,nam!!Så vi måtte dytte innpå litt,hihi:)Da jeg henta småtassene i barnehagen kom Jessica løpende i full fart med armene utstrakt og et stort smil,herlig!


“Mamma!!”

Fornøyd frøken med fine røde kinn!:)

Turdag for frøkna i dag,og de har faktisk vært ute hele dagen.De hadde vært i akebakken å aka og fortsatte dagen ute i barnehagen.De hadde feira litt med kake da en av de voksne skal i permisjon og kanskje ikke kommer tilbake,synd!
Snuppa hadde røde fine roser i kinna:)
Benjamin hadde ikke fått vært ute i dag,leika og styra på inne.De hadde spist fiskeburgere.Han var full av dressing,hihi:)

Jeg kjørte småtassene til foreldra mine,der skulle de være mens jeg klipte meg.Jeg satt modell,og jeg ble ganske stilig på håret.Skal tilbake neste uke å farge det,det blir spennende!
Småtassene ble i 100 da både paps og jeg kom å henta de.De hadde kosa seg med mormor og morfar.De måtte være litt forsiktige med morfar for han er ganske nyoperert.


Ben koser seg med middag hos mormor og morfar:)

I posten fikk jeg en koselig pakke fra en fast bloggleser,i pakka var det en søt Kitty kjole og en Mikke Mus t-skjorte.Tusen takk kjære deg,kjempesnilt!
Så mange snille mennesker der ute:)

Nå har mannen og jeg akkurat spist kebab,kan ikke huske sist jeg spiste det,så det smakte:)

Hva skal du i påsken??