I går og i dag…

Ble ikke noe blogging i går da jeg var på personalfest på jobben.Helt om dagen helt om natta!!Neida,jeg kjørte og var hjemme i 23 tiden,skulle tross alt på jobb i dag,og jeg drikker uansett ikke alkohol.
Det var en bra fest,det var tapas til mat,noe jeg aldri har spist,og jeg kommer nok ikke til å spise det igjen heller.Likte ikke så mye av det,men mange som syns det er snadder.Det hadde vært sjokoladefontene til dessert men da hadde jeg dratt,pokker!

Har hatt litt vondt i hodet,ansiktet de siste dagene,så jeg så for meg at bihulebetennelsen kom snikende.Vondt i ansiktet når jeg bøyer meg.
Det ble litt sent igår,sovna ved midnatt noe som er alt for sent for meg,så har vært litt “amøbe” i dag.Klokka sto stille på jobben tror jeg.Så nå var sofan god!

Har ikke skjedd så mye spennende ellers.Ungene leker og koser seg og er mye ute både i barnehagen og hjemme.
Jeg venter fortsatt på våren,i morgen er det 1 mai og jeg går fortsatt med tjukk jakke og ungene har strømpebukse på,hva skjer liksom??!Når sola forsvinner er det beinkaldt og det må så klart blåse.
Sommern er jo over før den får begynt,det hadde vært typisk!

Her kommer noen bilder fra i går og i dag.


Gøy på klatrestativet i barnehagen!

Viktig å passe på vekta,hihi:)

Frøken Jessica!

På sykkeltur i barnehagen!

Har det skjedd noe gøy hos deg i det siste??
Liker du tapas??

Its my birthday:)

28/4-1974 klokka 23.55 ble jeg født,så jeg har bursdag i dag.HURRA!!!!!!!Ennå et år eldre,hjelpes som tiden går.
Husker jeg og ei venninna satt  og babla i vei om hva vi gjorde da vi var 20 år,for da var vi liksom voksne,eh javel….Jeg var ikke veldig voksen da jeg var 20 syns jeg.Når vi prata om dette så var vi 16- 17 år.Må le når jeg tenker på det nå.Vi hadde jo ingen bekymringer eller noe.Og her sitter jeg da,39 år og småbarnsmor,og jeg føler meg fortsatt ikke voksen,høhø:)

Dagen har nesten vært som vanlig,bursdag er jo ikke som “før i tiden.”Jeg pleier ikke å feire stort heller.Sist jeg feira bursdag med venner var da jeg fylte 30.Neste år har jeg nesten lyst til å reise bort,men vi får se hva tiden bringer.
Ungene kom med gave og Jessica hadde lagd en tegning til meg,veldig koselig!:)Jessica hadde plukka ut gaven selv,kjempestolt!Jeg fikk nydelige perleøredobber av de og jeg måtte ta de på med en gang!


Gaven og tegning.

Vi har vært en tur ute alle sammen.men fytti rakkern så kaldt!!Etter en time gikk Jessica og jeg inn for å lage mat.Gutta ble ute i ennå en time å rydda og ordna litt her ute.Ben elsker å hjelpe til


Ute i “kulda!”

Etter middag ble det bygd hytte i stua og ungene har leika og ordna fælt.Foreldrene mine kom en tur og hadde med “restekaker.”Mamma hadde bursdag her om dagen så det var kaker igjen fra da.


“Snupsi!”

“Røvern!”

Så var snart denne dagen og bursdagen over,jeg skal kose meg med litt godis,lese noen blogger og se på Home & Away på nettet.
I morgen er det personalfest på jobben så da utgår blogginga tenker jeg.Blir nok ikke alt for sent,skal tross alt på jobb dagen etter.

Må bare takke for alle hilsninger som jeg har fått på facebook,sms,Instagram og her.Blir helt rørt over at så mange bryr seg.Koselig det!!

Ha en fin kveld kjære lesere:)!

Sko!

Trøtt og sliten,jepp det er meg!
Hadde med meg en goody sjokoladekake på jobb i dag siden jeg har bursdag på søndag,viktig å kose seg;)Hele kaka ble borte gitt,bare en liten bit igjen som Jessica og Benjamin fikk.det var min snille pappa som hadde bakt den,jeg kan ikke bake,høhø…kjekt med en pappa som er baker!

Ikke så masse å fortelle om egentlig.Ungene har kosa seg i barnehagen.Jessica hat hatt en fin turdag,de hadde gått langt,de er flinke til å gå!
På gruppa til Ben har de vært ute,spist kjøttboller og hatt fredagsdisco.
Snuppa fikk nye sko fra Smartkids,rååååååsa Hummelsko!Jentungen har flere par sko enn meg,hun er glad i sko.
Selv har jeg et par sko,jepp,du leste riktig!Det er Nike shox skoa mine,men nå er jeg på utkikk etter noen nye fine kule sko:)Har aldri eid et par høyhæla sko!Liker best joggesko jeg!
Jeg er så kresen når det gjelder sko.Skodilla har jeg iallefall ikke,vel kanskje til de små,høhø…


De rååååsa skoa til frøkna!

Etter at tacon var inntatt ville småtassene ut.Syns det var guffent ute jeg så jeg luska meg inn for å henge opp en klesvask.Jeg etterlyser fortsatt varmen!
Resten av kvelden skal jeg tilbringe med rompa i sofan,skal bare hente meg litt cola og cheese doodles!Avslapning på trampolina!

Har du masse sko??

Eksosryper!

Himmel og hav så trøtt jeg har vært i dag,gikk helt i svime på jobben.Jeg lå våken en time i natt og hørte at Jessica hosta.Hun har hosta fælt i over en uke stakkar og får skikkelige hostekuler om natta.

Jeg henta ungene en time tidligere enn jeg pleier,og det var ikke populært,de ville ikke hjem.Måtte til slutt ta Benjamin under armen og bære han ut av barnehagen.
Måtte friste han med at vi skulle til mormor og morfar å spise kake.


“Jeg vil ikke hjem ennå!”

Mormor/mamma har bursdag i dag så etter middag dro vi til de en tur.Jessica hadde lagd krone til mormor og hun fikk gave som vi kjøpte igår,øredobber.
Vi spiste kaker og is,nam!!
Blir litt kaker osv i disse dagene,mamma har bursdag i dag og jeg på søndag.Morfar hadde hatt bursdag på lørdag om han hadde levd.Bursdager på rad og rekke.Og Benjamin har bursdag om 3 uker.
Pappa/morfar har kjøpt seg motorsykkel så da måtte vi jentene “prøve” den,de eksosrypene,høhø:):)!
Jeg har aldri sitti på eller kjørt motorsykkel før,kanskje jeg får en tur med pappa…
Og jeg spøker med at han må sette på sidevogn til mamma,hihi;)


Eksosryper!

Ungene var ikke klare for å gå inn da vi kom hjem så vi ble litt ute.Jessica har to sparkesykler,en med tre hjul og en med to.Hun ville sparke på den med to hjul og hun begynner å få teken på den,øvelse gjør mester.
Hun fikk den sent i fjor høst så hun har ikke fått brukt den så mye,så nå bytter hun litt på hvem hun bruker.Og så klart er det Kitty på den,hihi:)


Småtassene:)

Flere eksosryper der ute??;)

 

På sykehuset og litt annet.

Benjamin hadde time på sykehuset i dag,time til sjekk angående astmaen.Jessica ville også gjerne være med så begge to tok seg fri fra barnehagen i dag.
Inne hos legen prata vi om hvordan Benjamin er til daglig og når han er syk.Han ble lytta på og legen sa at det var typiske lyder for astma selv om han ikke kan si 100 % at han har astma.det utløses mest når han blir forkjøla,da går det rett i lufveiene og kan gjøre at han blir veldig syk.
Han skal fortsette å ta forebyggende medisiner.
Mens vi venta på legen traff vi den ene sykepleieren som passa på Benjamin mens han lå på intermediær,kjempekoselig å prate med henne igjen:)

Da vi var ferdige på sykehuset stoppa vi på Coop for å handle noen småting.Og jammen ble det ikke lunsj på Burger King også,for det hadde paps lovt Jessica.


De søteste!!

Jessica skulle egentlig ha på seg matroskjole på 17 mai,men kjolen er for liten og vi får ikke tak i ny.Så da vi kom hjem slapp paps oss av i byen så vi kunne gå på Name it og kjøpe bunad til frøkna.
Hun prøvde den og ble så stolt når hun så seg selv.Så da ble det bunad.Da blir de ikke like på 17 mai med matrosklær,men fine blir de!!
Så ville hun gjerne ta bussen hjem.Måtte kjøre en liten runde ekstra før vi gikk av,hun ville nemlig kjøre forbi barnehagen,hihi:)

Småtassene har lekt på lekeplassen,hoppa på trampolina og sparka på sparkesyklene sine.For nå har lillebror fått sparkesykkel også.
Og han lærte seg kjapt hvordan han skulle komme seg avgårde.
Så her går det unna!


Gøy i gata!

“Her kommer vi!”

Her går det unna!!


Har barnet ditt sparkesykkel??

Fin ettermiddag!

Ben troppa opp i barnehagen med en “fin” blåveis i dag.Oi sa de fleste da de så han.Hevelsen var nesten borte men blåveisen var på plass.
Småtassene har kost seg i dag,syklene var tatt ut så Jessica har sykla runder.
De små er på et annet område,men det hender de er sammen med de store ute også.Når jeg kom kasta han seg over en sykkel.
Tirsdag er matlagingsdag for Jessica,kjempegøy å lage mat og de lager alltid noe godt.

Vi har hatt en fin ettermiddag,kost oss ute.Det har blåst litt,men når det ikke gjorde det var det deilig i sola.Ungene har hoppa på trampolina,tegna med kritt i gata og vært på lekeplassen.
Har jeg sagt hvor mye jeg elsker denne årstiden?!Er så lettvint å bare ta på joggesko,jakke og gå ut.Ben og jeg var inne litt men så ville han ut igjen.Hadde jo aldri giddi å dratt på han en dress flere ganger for å gå ut en kald,mørk vinterdag.
Fin tid vi har i vente nå framover:)


Elskede unger!:)

I morgen skal Benjamin på sykehuset en tur,han har time angående astmaen sin.Vet ikke helt hva som skal skje,men litt prating og sjekking tenker jeg.
Er ikke så lett å finne ut om så små barn har astma.Det er jo allerede 3 måneder siden han var innlagt med lungebetennelse og forverring av astma,en veldig syk liten gutt.Syns det var i går han lå der jeg…Han husker det nok kanskje ikke,og det er like greit.


Er det noen av mine lesere som har barn med astma??

“Donaldkul!”

Så var det mandag igjen da og ikke så mye å fortelle om.Jobb og barnehage og sånn går no dagan…
Benjamin er fortsatt en liten røver.Han gjør så mye rart for tiden,og har mange rare uttrykk.Jessica er ei følsom jente,akkurat som mamman sin.
Men begge to er verdens nydeligste unger,sukk…Mine vakre små,en brunøyd og en blåøyd…


Søt liten røver:)

Frøkna forsvant ut etter middag,skjønner at hun begynner å bli stor.Men hun kom tilbake for å hoppe litt på trampolina med lillebror.
Og muttern holdt på og fryse ihjel som vanlig…så forbaska kaldt da!!
Ungene hoppa fra seg og så gikk vi inn å drakk kakao.


Det hoppes!

Brrrrrr…..

Stakkar Benjamin snubla og datt.Han datt rett i bordkanten og fikk en diger kul og et blåmerke.Vi la på no kaldt fra frysern så hevelsen ikke skulle bli så stor.Hevelsen gikk litt ned,så er spent på hvordan “Donaldkulen” ser ut imorra.
Han hylte stakkar,gjorde nok kjempevondt…
Etter litt trøst og kos var han i farta igjen.


Liten gutt med stor kul.

Ha en fin kveld!

Trampolina er på plass!

Da det ringte på døra klokka 13 satt Jessica fortsatt i nattkjolen sin.Hun var rask med å komme i klærne da det var ei venninne her i gata som spurte etter henne.
Søndager er ofte sløve til Ben har tatt dubben sin.


Morgenkos.

Vi kom oss ut alle sammen i den strålende sola.Paps begynte å sette opp trampolina og ungene styra på rundt.Vi tok en tur på lekeplassen men ungene ville følge med på at trampolina kom på plass.
Benjamin og jeg tok oss en liten kjøretur imens og da vi kom tilbake hoppa Jessica og venninna.Benjamin måtte også prøve så klart og det har blitt mye hopping i dag.Men jeg fikk ikke tatt noen bilder gitt,for jeg syns det var bikkjekaldt til tross for sola.Jeg måtte på med den tjukkeste jakka mi,for jammen var det surt.
Ungene hadde det iallefall kjempegøy mens muttern sto i sola å varma seg,høhø!!


Ben ønsker seg sin egen sparkesykkel!

Under middagen ringte det på døra to ganger,utålmodige småjenter som ville leke med Jessica.Så hun forsvant ut etter maten mens vi andre ble inne.
Nå er frøkna så stor at hun får være ute alene.Vi sjekker så klart i ny og ne og hun får ikke gå lenger enn lekeplassen som ikke er langt unna.Ikke er det mye trafikk i gata heller siden det er en endevei.Tipper jeg var på samme alder da jeg var ute alene.Husker at jeg sykla og leika i gata og var hos venninner i nærheten.Og vi gikk jo ikke i barnehage den gangen,det var ikke vanlig.
Da begynte man på noe som het førskole da man var 6 år.Jeg nekta å gå der,gråt hver dag når jeg ble levert,tror foreldra mine var rimelig frustrerte.Til slutt ga de opp og jeg slutta på førskolen,det var ikke obligatorisk.Og siden jeg slutta ville ikke venninna mi gå der heller,så hun slutta også,haha:)!


De søte små:)


Når syns du det er greit å la barna leke ute alene??
Gikk du i barnehage eller på førskole??

Det er vår!

Endelig en solrik dag!!Siden paps skulle jobbe hele dagen har vi vært på playdate hos Ingunn og gutta.Barna er jevngamle og går i barnehagen sammen.
Da småbrødrene skulle sove trilla vi ei runde.Kan ikke huske sist jeg trilla ei runde når Ben skal sove.Koselig å trille igjen!
Jessica dura avgårde på sparkesykkelen mens Henrik ville gå.
Vi spiste rundstykker på verandaen og når smågutta våkna gikk vi på lekeplassen.
Ungene kosa seg og vi voksne fikk skravla litt.Alt for lenge siden sist.Sånn blir det når vi jobber osv.Men det blir kanskje litt lettere nå når det er lengre lyst og varmere ute.


Klare for en playdate!

Vi har også vært en kjapp tur innom foreldra mine og vi har handla lørdagsgodis!
Ungene ville ikke inn da vi kom hjem så da gikk vi på lekeplassen som endelig har dukka fram igjen fra all snøen som har fordufta.Ben syns sklia var supermorsom og sklei sikkert 30 ganger!
Nå kan vi kanskje få fram trampolina også,det hadde vært knall for ungene!
Jessica har spurt flere ganger,men det har vært for mye snø hos oss.


Det er vår!

Høyt oppe!

På lekeplassen,og spaden er med!

Tja,nå blir det noen episoder av Home & Away på tv2sumo før jeg tusler i seng.Har fulgt med på den serien så lenge jeg kan huske,bodde fortsatt hos foreldra mine når jeg begynte å se,og jeg er fortsatt avhengig,hihi:)

Flere som ser på Home & Away??

Hello friday!

Jøssenavn,fredag igjen!!Dagene flyr og våren skal liksom være her.Men like ufyselig guffent ute.Men noe positivt er det,og det er at snøen har så og si fordufta!!
Er litt igjen,men om noen dager er resten borte,så da er det bare å vente på at det skal tørke.
Jeg har nedtelling til bursdagen min og til Benjamin sin bursdag.Veldig glad i bursdagen min,men hvem er ikke det?!

Det har ikke akkurat skjedd så mye i dag.Jessica har hatt en fin turdag med gruppa si i barnehagen,og Benjamin løp rett i arma på en av de ansatte på morran i dag.Han hadde ikke kledd av seg ytterklærne en gang.Han er så glad i denne ansatte,og det er jo godt å se.

Da vi kom hjem satt ungene utenfor hos oss å leika med såpebobler.Jessica lærte Ben å blåse og de lo og hadde det gøy:)


Såpebobler er gøy!

Morfar kom en tur innom på motorsykkelen sin,så da måtte vi jo ut å se.Ganske så spennende og litt rart også syns ungene.Storesøster forsvant ned i gata til noen venner.
Jeg luska inn etterhvert,holdt på å fryse ihjel.jeg har frysi mye i vinter,gleder meg til varmen kommer så skrotten kan bli tint opp,høhø:)!


Fornøyd liten tass!


Har egentlig ingen planer i helga,får se om det dukker opp noe gøy!

Hva skal du i helga?