Middagsgjester:)

Soooool og fint vær i dag,var allerede varmt da jeg kjørte ungene i barnehagen på morran.
En travel og slitsom dag på jobb,holdt på og stupe på slutten,gaaah!!!!Da var det godt å komme seg ut i sola og hente de små.Vi dura hjem for vi skulle ha middagsgjester i dag.Min venninne Annette og ungene skulle komme på taco!
Ungene er like gamle og går i barnehagen sammen,så det var livlig med 4 små her.Men de satt lenge ved bordet og koste seg med taco.Etter maten gikk vi ut og kosa oss videre i sola,men det ble så varmt at vi holdt oss i skyggen foran huset.Ungene hoppa på trampolina og hadde det gøy!Is ble det også.
Deilig å sitte og skravle med ei venninne mens ungene pusla rundt.

I dag var det Benjamin som tråkka i den ruka med kattedritt på lekeplassen.Jeg blir så sinna på den dritten som ligger der ungene leker,argh!!!Og det var den svære klasa under skoen til Ben som stinka,fy f…..!!!!
Flaks at det var de mest slitte og utgåtte skoa.Men fy så unødvendig!!!


Ute med sykkelen!

Sjarmør:)

Etter at Annette og ungene dro har ungene sitti litt ute i pysjen før de la seg.Godt med litt luft før senga.Paps er ute med jobben.Så her sitter jeg,og nå roper klesvaska på meg.


Koser seg ute på benken før leggetid:)

Hva driver du med i kveld??

Litt nytt på bloggen!

Som dere ser så har jeg litt nytt på bloggen,ny header og freshe farger.Det er fantastiske Helle som hjelper meg med design,header og andre ting på bloggen.
Hun overrasker meg like mye hver gang!
Veldig fornøyd med denne freshe looken,litt sommerlig!Har gleda meg til headeren var ferdig!Tusen takk Helle!:)

Regnet har øsa ned i dag og,blæh!!Godt en er inne på jobb!Da jeg var ferdig kom sola gitt,og det var ganske varmt og lummert.
Måtte innom butikken en tur og begge ungene var med,jeg handler egentlig helst alene,men i dag var de med,og de var veldig greie inne på butikken.Gikk rundt med hver sin lille handlevogn.
Bare Benjamin som måtte ta noen smaksprøver fra smågodthylla,kremt…


Småtassene har handla:)

Ellers så har vi vært ute etter middag,deilig temperatur!Når ungene var stelt for kvelden satt vi litt ute på benken vår,ungene i bare pysjen.
Jessica har øvd seg litt alene med sykkelen,hadde med seg ei venninne som er litt eldre.


Stolt frøken på sykkel uten støttehjul:)

Lillebror:)

Hvordan oppfører dine barn seg på butikken??

Øvelse gjør mester!

Jessica bestemte seg brått for at hun ville ta av støttehjula på sykkelen sin.Så etter middag gikk vi ut i regnet for å øve .Det var nok veldig uvant for henne å holde balansen uten støttehjulene.
Hun prøvde litt alene,støtta seg med bena nede og trilla bortover.Så løp paps og holdt bak på setet.Benjamin og jeg så på men gikk inn etterhvert.Da hadde paps “lurt” henne litt,han holdt henne liksom rundt livet mens hun tråkka litt,så om hun hadde falt hadde han fanga henne.Så nå er det bare å øve og øve framover.Morro om hun klarer det!Øvelse gjør mester:)!


Øver med paps!

Ute i regnet:)

Ellers så har jeg hatt fri i dag.Har bare sulla på her hjemme og sett mellom noen gamle bilder,feriebilder,ishockeybilder osv.Mimra for meg selv…
Hender jeg savner den tiden,gode minner!Hadde det så gøy på alle ishockeysamlingene jeg har vært med på,et blodslit,men fy så gøy!!
Fant et bilde av meg selv også,er kanskje 5 år eller noe.Syns Jessica er ganske lik meg.


Meg selv,ca 5 år.

Eliteleir på Hamar.Min venninne Kari og meg.

Flere som øver på å sykle uten støttehjul??
Pleier du å se i mellom gamle bilder??

Hverdag…

Ble en liten bloggpause her,hadde ikke noe og skrive om så da ble det ikke noe innlegg.Dagene suser avgårde med jobbing og barnehage,ikke hver dag det skjer noe egentlig.
Og jeg har liksom ikke så mye annet og skrive om enn hverdagen,og det kan jo bli litt kjedelig i lengden,eller hva syns du??

Ungene har vært ute og leika etter middag både i går og i dag.Det har regna begge dagene men gitt seg når vi kom hjem,og det er jo supert!
Nå i dag på ettermiddagen har jeg sitti ute med naboen,en kjempekoselig dame.
Hyggelig å sitte og prate mens ungene leker.


Jessica hopper HØYT!!

Ben er ute med babyen sin:)

Sitter å henger hos naboen:)

Mens vi satt ute nå istad så kom isbilen,Så da er fryseren fyllt opp med god is!
Nå blir det sofasliting før jeg finner dyna,hodet verker og halsen er vond som fy…isj!!


Snuppa handler is:)

Er det noe du vil lese om på bloggen??

Snurt…

Må si jeg var litt snurt for at jeg måtte jobbe i dag,det flotte været.Men det var min jobbehelg så hadde ikke noe valg.
Sykla til jobb i dag også,men hadde litt vondt i rompa ja,høhø…
Klokka sto stille mens jeg var på jobb,ville bare ut!Og endelig ble klokka 15!Fikk overtalt gubben og ungene til og hente meg,orka ikke tanken på og sykle hjem i varmen.

Resten av dagen har vi vært ute i sola.Ungene har kost seg.Har tatt noen pauser i skyggen for det har vært ganske varmt.Nå må jeg ut og handle sommerklær til småtassene og meg selv.
Har ikke mye av det i skuffene.Får jo håpe på mere sol selv om det er meldt dårlig noen dager igjen.


Søta!

Benjamin er helt oppslukt av gressklippere.Så hvis noen av naboene klipper gresset står han og følger med.
Jessica har fått  kjempefin farge etter å ha vært masse i sola i dag.Og jeg er like bleik som alltid,blæh!!Kunne trengt en uke i syden!
Jeg blir aldri brun her hjemme,men når jeg har vært utenlands blir jeg kjempebrun.Men da har jeg liggi pal på stranda også…


Ben følger med på naboen som klipper gresset.

JUMP!


Nå skal jeg finne meg litt is tror jeg:)

Har du kost deg i sola i dag??

Dagens trim!

Jobbehelg på meg denne helga,så da tok jeg sykkelen  fram og tilbake på jobb.
Det var egentlig deilig og få sykla litt igjen,er en evighet siden sistI morra har jeg sikkert vondt i rompa,haha!!
Har blitt  til at jeg har gått eller trilla vogn ellers når vi er ute.Og i uka kjører jeg bil til jobben.Da er jo småtrolla med for de skal leveres og hentes i barnehagen.
 Når jeg kom hjem ville Jessica sykle en tur med meg,og jeg har hoppa tau med henne.Dagens trim!Jeg burde bli flinkere til og trene,jeg var helt avhengig av og trene før,det blir med tanken.

Benjamin har vært opptatt av pappas høytrykksspyler.Han har fått prøve den masse.Boys will be boys!
Paps vaska bilen og ungene hjalp han.Jessica var kjempeivrig og veldig flink!
Hun er flink til og hjelpe til,sikkert ute etter lommepenger,hihi:)


Her vaskes bilen!

Flink jente!

Kjempespennende med høytrykksspyler!

Så klart er det bra vær når jeg skal jobbe i helga,heldigvis slutter jeg ikke alt for sent så jeg får vært ute i sola når jeg kommer hjem.

Er det lenge siden du har sykla??

I farta ned trappa!!

Holdt på og dette ut av senga i natt.Skvatt himmelhøyt da vekkerklokka til Jessica begynte å synge og spille “Good morning!” kl 01.15.Jeg løp og fikk slått den av før flere våkna.Antagelig Benjamin som har fått satt den på.
De pleier og danse og synge etter den.Det er en Hello Kitty vekkerklokke jeg har kjøpt i Thailand.


Tøffing!

Endelig en solrik dag og jeg har hatt fri!Følte jeg hadde 100 ting og ordne.Dro til byen med mamma for jeg hadde noen ærend,glemte igjen resepten på astmamedisiner til Benjamin hjemme,kan jo ikke huske på alt.Bare og dra hjem igjen da,for den medisinen må vi ha i hus!
Dro på Name it for der var det salg på hele butikken,50 og 30%!
Men butikken var så og si ribba til skinnet!!Jeg skulle vært der i går da tilbudet starta.De skal pusse opp butikken derfor salg.Tipper at de med mammaperm var først ute.Hadde tenkt meg ut i pausa på jobben i går,men fikk ikke gått ut,grrrr!!!!Men fikk tak i noe,snille mamman min handla jakke og regntøy til småtassene.
Neste gang det er salg skal jeg være tidlig ute!!

Småtassene var i farta da jeg henta de i barnehagen.Jessica og noen flere jenter kjørte ned en trapp på sykkel.Dette er visst noe de har drevet på med en stund,og de hylte av latter der de rista nedover.
Sikkert mange som syns det ser skummelt ut,men det var det faktisk ikke.Hadde lyst til å prøve selv jeg,høhø:)Kom til å tenke på den gamle reklamen for milkshake der Trond Kirkevåg fra Brødrene Dal sykler nedover ei trapp med milkshaken på innsiden av jakka,husker du den reklamen??

I farta!!

Ungene har leika ute etter middag og Benjamin løp ut etter at han hadde bada og hoppa naken på trampolina,hihi:)
Nå skal jeg sitte og glo litt før jeg finner senga,er så heldig at jeg har jobbehelg….bah!!!


Har du planer i helga??

Trøttesen!

Sto opp til mere regn,har bøtta ned hele natta.Både ungene og jeg var trøtte da vi skulle stå opp.Vekte Benjamin først,han satt i sofan mens jeg gikk ned for å vekke Jessica.Da jeg kom opp etter noen minutter fant jeg han sovende på sofan,haha!!
Var ikke lett å få Jessica opp av senga heller.Er vel været som gjør oss så trøtte og sløve.


Lillebror sovna like greit på sofan på morran….trøttesen!

Ingen spennende dag i dag heller,jobb og barnehage.Men på ettermiddagen kom sola.Det var jammen noe vi trang nå.Blir i så mye bedre humør med en gang sola viser seg:)
Ungene var ute i barnehagen og de koste seg.
Vel hjemme var det bare å få satt på en vaskemaskin,legge vekk noe annet rent tøy som har hengt til tørk i noen dager,høhø!!Kan jo ikke rekke alt heller.
Jessica forsvant ut med noen venninner og Ben og paps tok en sykkeltur.


Min brunøyde lille frøken:)

Nå skal jeg bare sløven her på sofan,se litt Home & Away og lese noen blogger.

Er du trøtt om morran??

Sykkelløp!

Dette er en sånn dag som egentlig går i glemmeboka.
Starta med tidenes raserianfall av Benjamin da vi kom i barnehagen.Han fikk ikke lov å ta med seg en tom eske fra bilen og inn,og ja,da raste verden sammen.
Jeg har aldri opplevd en så sinna unge før.Han var helt vill.Jeg måtte virkelig holde han fast til han roa seg,satt i garderoben en god stund før han ble rolig.
Og da jeg henta de etter jobb løp han fra meg og rett ut i den største vanndammen med joggesko og vanlig bukse.En vanndam man kunne ta svømmeknappen i.

Og det har regna non stop i hele dag.Det er bare å finne fram årene!Jeg har mista troen på at det blir en bra sommer.

Ungene skulle være med på sykkelløp i byen i dag,tour of Norway for kids.Det regna men med regntøy så gikk det fint.Ben på sparkesykkel og Jessica med sykkelen sin.
Mamma var med meg og hjalp til med ungene siden gubben jobber kveld.Det var ikke så gøy i år som ifjor,det samme syns Jessica,sikkert pga været.
Gikk en tur på kafe etter syklinga og stakk innom paps å sa hei.


Klare for sykkelløp!

Da vi kom hjem måtte Ben teste trampolina.Med gummibukse så gikk det greit.Ble ikke så våt da.
Småtassene var slitne og Jessica sovna på et blunk!
Er helt gåen selv,tappa for krefter så her blir det tidlig kveld!Syns jeg bare jobber,leverer og henter i barnehagen.Det hoper seg opp med klesvask og andre ting som skulle vært gjort i huset.
Dette ble sikkert litt klagete og negativt,men er bare litt lei i dag,og det er vel lov??


Gøy på trampolina!

Har det vært sykkelløp hos deg??

Jump!

Da var det slutt på helligdager og langfri på en stund.
Jessica måtte jeg nesten dra opp av senga og Benjamin ville absolutt ikke være i barnehagen.Snakk om raserianfall da jeg gikk,hjelpes!!Ikke gøy å gå da akkurat…
Men da jeg henta de så ville han ikke hjem,og han hadde vært i superhumør hele dagen.De er rare disse småtassene.

Vi rakk og være litt ute før regnet kom.Jessica ble igjen ute mens vi gikk inn,men jeg syns det regna litt vel mye så sa hun måtte komme inn.Hun er så forkjøla så ingen vits å bli gjennomvåt.
Benjamin begynner å få skikkelig dreisen på både trampolina og sparkesykkelen,morro å se på.Han suser avgårde på sparkesykkelen og hopper i vei på trampisen.


Snuppelupp:)

Gøy på trampolina!

JUMP!!

Ben tulla veldig da de skulle sove,la de sammen siden gubben ikke var hjemme.Men Ben bare tøysa,Jessica sovna nesten med en gang.Etter 45 minutter ga jeg opp og tok med meg lillebror i stua.Han forstyrra Jessica,og jeg fikk nesten fnatt.
Skulle ønske jeg bare kunne legge han,si natta og gå ut av rommet…sukk…
Gubben kom hjem og da sovna så klart Ben på et blunk når han la han…argh…Og sånn går no dagan…


“Sparkesykkelbanden!”

Blir fint vær imorra ser jeg,argh!!!Mere regn,er bare å finne fram redningsvestene!!

Ha en fin kveld!:)