“Gangsterbil!”

Jeg har jo fortalt dere om alle bildene vi fikk på cd fra barnehagen.Var så mange fine,skal vise dere noen,men får ikke vist så mange siden det er andre barn med på mange av bildene.Mange bilder fra turene de har vært på,de har en fast turdag i uka hvor de går på tur i skogen eller andre steder.Syns bildet med brannhjelmen på hodet er så herlig!Da var de på besøk på brannstasjonen.
Morro å få et innblikk fra livet i barnehagen:)


Innblikk fra livet i barnehagen:)

Over til dagen i dag.Ikke regna noe,heldigvis.Da sola var framme nå og da var det godt og varmt.Vi har vært ute stort sett hele dagen.Jeg trilla Benjamin en tur når han skulle sove,godt med en gåtur!
Dro til foreldrene mine for å bytte bil med de,vår skal på verksted,og vi må nesten ha en bil,så da har vi bilen til foreldrene mine.Pappa skal også låne vår bil for å kjøre til Frankrike,han og onkelen min skal se litt på Tour of France.
Kaller bare bilen til pappa for “gangsterbil”,haha!!Ganske strøken bil ja,så da er det bare å “råne” i vei,haha:)!!
Det ble grilling og barna lekte og hadde det gøy.


“Gangsterbilen!”


Blid gutt som spiser kjeks:)

Gøy å huske!

Hva har du gjort i dag??

Regnfull lørdag!

Jøss,har alle tatt ferie eller noe sånt??Ingen som legger igjen spor etter seg,savner å høre fra dere og hvordan dere har det!

Her har det vært nok en dag med regn,trenger jeg å si at jeg er drittlei nå??Har gleda meg til sommeren siden november ifjor,og så får vi dette?!Nei,nå må det skje noe,i dag har det vært som en høstdag,skikkelig guffent!
Har så lyst til å dra til syden,noen som vil sponse oss??!!:)

Jessica var ute på formiddagen selv om det regna,de små bryr seg liksom ikke,selv om de liker sol og fine dager best.Vel,har jeg sagt at jeg lengter etter sol og varme?!


Ute i øs pøs regnvær!

Tok en bytur alle fire for Jessica måtte ha nye gummistøvler(igjen),var hull under de hun hadde,og det værste var at de var ganske nye(2 mnd gamle.)Veldig dårlig kvalitet spør du meg!
Kikka litt på senteret og jeg fikk kjøpt meg bok,den nye til Marian Keyes,elsker bøkene hennes,jeg har alle sammen.Gleder meg til å lese,har allerede begynt.


Småtassene på bytur:)

Nå ser det ut som det lysner ute så jeg krysser fingrene for en fin søndag så vi kan være ute uten å drukne.


Puss,puss…

Kikka mellom cd’n med bilder fra Jessica sin tid på “blå” gruppe(barnehagen) fra 2011-13.Det var 270 bilder!!Mange fine minner,og herlige bilder!
Så lita hun var på noen av bildene,satt bare her å smilte,lo og nesten gråt.
Om noen vil se så kan jeg legge ut noen av bildene!?

Leser du bøker,hvilke??

En fin fredag!

Da var det helg igjen da,har heldigvis fri,var en travel dag på jobb.Jessica måtte ha med seg glitterskoa i barnehagen i dag,måtte jo vise de fram til de andre,hihi:)
Så ut som det skulle bli knallvær men neida,skyene pakka seg til.Vi er snart i juli,argh!!!!Har bare lyst til å emigrere til et varmt land.


Ser ut som Benjamin beundrer skoa til storesøster,hihi:)


Søteste!

Jessica skulle være med venninna si hjem etter barnehagen,begynner å bli stor jente skjønner jeg.Hun hadde med sykkelen sin,og det var veldig stas å vise fram den til de andre i barnehagen.
Ikke lange veien hjem til venninna fra barnehagen,kjekt å sykle til de da.
Så mens Jessica har vært hos Kristina så har jeg hatt besøk av min gode venninne Maria.Vi kjøpte oss kebab og gafla i oss,hihi:)Benjamin hang med oss og fikk også smake,han likte det,han liker alt mulig han:)
Han ble bestevenn med Maria,og de tulla og tøysa fælt.Vi dro å hente Jessica og det var veldig gøy at Maria var med.Frøkna hadde kost seg på besøk som vanlig,fint å kunne bli med venninner hjem.

Kjempekoselig med besøk av Maria,håper vi sees snart igjen!!


Venninner:)


Tullegutt!

Jessica er nå ferdig på “blå” gruppe i barnehagen og blir “skoletroll” etter sommeren,hvor ble tiden av,syns hun akkurat begynte i barnehagen.”Skoletrolla” blir de største barna i barnehagen,og Jessica blir yngst på gruppa.Men det kommer til å gå helt fint,hun er mer enn klar!

Det siste året i barnehagen skal nytes,det blir nok noe helt annet å begynne på skolen,sukk…merker jeg får litt hetta!
Fikk med noe utrolig koselig hjem fra “blå” et skrytehefte med tegninger og ting snuppa har laget,var så mye fint inni der.Det var beskrevet hva det var og hun hadde tegna Benjamin på vei opp i verdensrommet,og masse annet.
Vi fikk også med en cd med bilder fra tiden hennes på “blå.”Utrolig koselig å få med hjem som minne.Flotte mennesker som jobber der,ungene er så glad i de voksne som er en så stor del av livet deres.Vi foreldre blir jo også så glad i de,de tar jo vare på barna våres.


Fra barnehagen.

Vi har igjen to uker på jobb og i barnehagen før vi tar sommerferie.Får du med bilder eller andre ting hjem fra barnehagen??

Sånn går no dagan…

Sitter her å klør meg halvt ihjel,blitt spist opp av knott.
Fikk besøk av Camilla og barna etter middag,vi var ute å leika,og ble tydligvis et mål for knotten som sverma rundt oss.
William og Jessica er helt gale sammen,hoppa på trampolina til buksa datt av de.Det blir noe å fortelle når de blir tenåringer,haha:)Koselig at ungene har noen å leke med:)
Benjamin har begynt å stikke av så jeg har fått meg noen ufrivillige løpeturer nedover gata.
Han ser lurt på meg og sniker seg avgårde og legger på sprang,gud altså!!Rampen!!


Jessica,William,Benjamin og Benjamin.Emma var opptatt med noe annet:)

Gruppa til Jessica har vært på tur i dag,tok bussen til byen og gikk opp til Lågendalsmuseet for å leke og se på dyra.De hadde flaks med været for de slapp unna regnet.Skulle bare mangle sånn som det har regna i natt.

Som dere ser så har jeg fått ny header igjen.Ungene forandra seg plutselig så mye så da måtte det bli en ny,og den ble superfin!!Det er som vanlig Helle som har laget den.Er så takknemlig for at hun hjelper meg!:)


Tøffen!


Is må man ha!Jessica har lagd pynt til håret sitt:)

Det var den dagen!Nå håper jeg på litt go’vær snart.Var jo reine stormen i går kveld og i natt.
Et veldig hverdagslig og kjedelig innlegg,sånn går no dagan…

Flere som er plaga av mye knott og mygg??

Skodilla!

Ungene fikk spise frokost hjemme i dag,men det ble det egentlig bare “ball” av.Rutiner er viktig så Benjamin likte dårlig å bli levert rett inn på sin avdeling uten å spise frokost først.Han løp ut igjen og mamsen måtte løpe etter…
Jessica syns det var helt greit,hun satte seg til med å tegne så fort hun kom inn.Men lillebror vil tydligvis helst spise frokost i barnehagen.


Lillebror.

Søtnosene:)

Over til overskriften!Det er iallefall ikke jeg som har skodilla,men den lille frøkna her i huset.Hun elsker sko og kunne nok hatt mange par sko.Alt fra joggesko til sandaler,hun har noen par sko nå,men de fleste er faktisk for små bortsett fra de nyeste joggeskoene hennes(to par.)
Det er jo så mange fine sko til de små også,så jeg måtte bare bestille rosa glittersko til henne fra Lille Martine.Og som forventet elsket hun de.Vi kjørte på posten og henta de,og da hun pakka de opp strålte hun.
Jeg er så kresen når det gjelder sko,finner aldri noen.Også er jeg en typisk joggeskomamma,jeg eier ikke et eneste par med høye hæler,ingen sandaler,bare joggesko.
Liker meg best med joggesko,og det er best for knærne mine.Syns Converse er utrolig tøffe,men de blir for flate for meg.Før så hadde jeg masse kule sko.Cat,Doctor Martins og Buffalo.Flere som husker disse??


Frøkna med nye rosa glittersko!

Det regner så klart ute og vi er i slutten av juni.Jeg venter fortsatt på sommeren.Jessica gikk faktisk ut å leika i regnet,de små bryr seg ikke om at det regner.

Er det flere joggeskomammaer der ute??

Tirsdag!

Benjamin har blitt skikkelig forkjøla og var litt småvarm på morran i dag.Ikke syk egentlig,men liksom ikke helt klar for barnehagen heller.Så da fikk han være hos mormor&morfar noen timer.Jeg jobba bare halv dag siden han var hos de.
Men han har vært i farta i hele dag,men uansett godt å få slappe av litt siden han var så tett og snørrete.Dro hjem og slappa av litt med han før vi henta paps.


Frokost hos mormor&morfar:)

Kooos med nabopusen:)

Ble grilling i dag siden det har vært sol,er meldt regn resten av uka,bah!!!
Ungene har herja og leika og har ikke vært så veldig flinke til å høre.Tror de har hatt dotter i øra i dag.Utspekulerte er de og.Jessica har begynt å løfte opp lillebror så han får tak i ting.Og lillebror er ikke akkurat lett…men samarbeider det gjør de.


Samarbeid…

Venner og søsken:)

Eller s så har Benjamin fått nye smokker i posten i dag,med navn.Var litt lei av at de var utsolgt på butikken for smokker.Her om dagen var jeg på tre butikker før jeg fikk tak i.Ben vil gjerne ha latex istedenfor silikon,og det virker som om butikkene tar inn flest silikonsmokker.


Nye fine smokker!

Bruker ditt barn smokk?

Hei folkens!!

Om 3 uker er det sommerferie på oss,håper virkelig været bedrer seg.I dag har det vært guffent ute.Da er det greit og være inne på jobben.
Barna er i barnehagen,og det er nok noen færre barn nå som det er sommer,men de koser seg absolutt.
Vi har ikke mulighet til å ha fri i mer enn 3 uker,sånn er det bare desverre,vi må jobbe og da må barna i barnehagen.Så da håper jeg de  3 ukene vi har ferie blir bra!!

Har ordna så Bongo(kaninen vår) får litt “ferie” også.Hadde ingen til å passe henne mens vi skal på ferie siden vi drar med foreldrene mine.Men nå har det ordnet seg og hun får kose seg på “feriekoloni” hos noen som er veldig glade i dyr.
Så nå er jeg letta over at hun får det bra mens vi er på ferie.

Benjamin har blitt skikkelig forkjøla,han er i fin form,ingen feber eller noe,bare skikkelig snørrete.Så banker i bordet og håper ikke det blir noen luftveisinfeksjon ut av det.Vi har akkurat kutta ut medisinene hans nå så han får litt pause.Og det er best å ta pause nå i sommermånedene.Han må begynne igjen i september.
Han bruker astmamedisiner for de som ikke har fått med seg det.
Han har astma og var veldig syk i vinter og måtte ligge på sykehuset,lungebetennelse og forverring av astma.Grøss og gru!!


Koser med Hello Kitty:)

Og Jessica og jeg måtte tulle litt:)

Om du har Instagram kan du følge oss der,nå får man lagt ut video også,så jeg har lagt ut noen “snutter.”Se etter mammantiljessicaogben

Hvor lenge skal du ha sommerferie??

Søndag!

Hei og hå søndag med ustabilt vær!
Jessica har vært i bursdag hos en gutt fra barnehagen,og det var kostymebursdag,snuppa var prinsesse med Askepottkjole.
Det var både gutter og jenter i bursdagen,jentene var prinsesser og guttene var stort sett superhelter osv.Veldig gøyalt!


Kjempesøt frøken i Askepottkjole!

Etter middag fikk vi besøk av Camilla og ungene.Med fem barn blir det ganske livlig.Jessica og William er de mest fjollete av barna.De holdt på med vannballonger,alle ble våte,inkludert mammaene;)
Koselig med besøk,og veldig koselig og bli kjent med Camilla og barna!


Gøy med vannballonger!:)

Lur lillebror;)

Søndager er i grunn ganske så kjedelige,men i dag ble ikke søndagen så værst!:)

Liker du søndager??

I smågodthylla!

I går kveld satt jeg her å venta på uværet som var spådd.Det regna riktignok masse,men det ble ikke noe mer ut av det.Jeg venta bare på et kjempesmell for det skulle jo tordne.Hørte det buldra langt borte da jeg la meg.
Jessica overnatta hos mormor og morfar,så jeg trang bare å levere Benjamin hos de før jeg dro på jobb.Men gurimalla så godt Ben sov,klarte nesten ikke å vekke han.

Etter jobb var det glovarmt ute,skikkelig lummert.Var litt hos foreldra mine for Jessica lekte så fint med William og Emma,hun ville absolutt ikke hjem.
Gøy når de leker så fint sammen:)
Den nye sykkelen har blitt brukt masse,hun og mormor hadde gått tur i går(Jessica på sykkelen.)De ble overraska av regnet for å si det sånn.

Var og handla litt og de fikk kjøpe lørdagsgodis.Ben lovte meg og være snill gutt inne på butikken…jeg behøver vel ikke å si mer…kremt…Han kasta seg over smågodthylla,høhø:)


Småtassene i smågodthylla!

Det var den dagen.Ikke mye og fortelle egentlig,føler jeg har skrivesperre i dag!


Sjarmør!


Ute og sykler!:)

Liker du smågodt??

Full timeplan!

I dag har begge barna fått spise frokost hjemme før barnehagen.Ikke ofte de gjør det lengre.Benjamin skulle på helsestasjonen igjen i dag,måtte dele opp 2 årskontrollen.
Jessica ble kjørt i barnehagen før vi dro på helsestasjonen,hun skulle ut på tur.
Alt var normalt og fint med Benjamin på legesjekken,og han fikk masse skryt,og han sjarmerte så klart legen,hihi:)


Når jeg sier smil får jeg servert dette;)

Jeg har hatt fri i dag men med full timeplan.Etter helsestasjonen ble lillebror levert i barnehagen og jeg dura videre til frisøren.På tide å ordne håret igjen!
Jeg sitter modell og det er veldig greit,spennende med korte frisyrer.Har forøvrig nesten den samme klippen som forrige gang.

For 3 uker siden ville Jessica ha av støttehjulene på sykkelen sin,og hun klarte å sykle alene i løpet av to dager.Sykkelen hennes ble med ett veldig liten(eller var det hun som ble stor?)
Heldiggrisen har fått ny sykkel av mormor & morfar i dag.En lekker sykkel med herlige farger.
Da jeg henta de i barnehagen ba jeg henne lukke øynene da vi var ved bilen(sykkelen sto baki bilen.)Da hun kunne se bare måpte hun og kikka og smilte.
“Jeg elsker den nye sykkelen min!”jublet hun.

Vi kjørte hjem til foreldrene mine for Jessica skal være der til i morgen.Både jeg og mannen skal jobbe i morgen,så da slipper hun å stå opp tidlig,hun er glad i og sløve på morgenen:)
Benjamin leverer jeg før jeg drar på jobb.
Vel,sykkelen måtte hun prøve med en gang!Vi var ute i gata,og der traff vi på William,Emma og Benjamin.Jessica og William har virkelig funnet tonen så når William fikk høre at Jessica skulle sove hos sin mormor så skulle han også sove hos mormoren sin som er naboen til mine foreldre.
De fjolla og styra på med syklene og sparkesyklene sine:)Gøy med nye lekekamerater.Benjamin og Benjamin går i barnehagen sammen.


Snuppa viser fram sykkelen sin!:)

I farta!!

Rart med bare et barn her hjemme.Jessica koser seg hos mormor & morfar og er overlykkelig over den fine sykkelen hun har fått av de!
Ute er det uvær,plaskeregner!
Ben har vært i farta og har begynt å si mami og papi til oss,så søtt:)

Hva skal du i helga??