Sneak peak av rommene til ungene.

Nå var det jammen godt med litt alenetid,puh!!Ungene har oppført seg som “nisser” etter middagen i dag.Og med “nisser” mener jeg tulleruske eller et enda værre navn.
Mannen har skrudd sammen seng og hyller fra Ikea i hele dag,og ungene har nok kjeda seg.De gikk i veien for paps,ble sure osv,mye gråt,sutring og sinne.
Til slutt måtte jeg bare binde fast Ben i vogna å gå avgårde med de,naboene begynte vel å lure sånn som de hylte og skreik.

Tidligere på dagen var jeg i byen med småtassene.Måtte innom jobben og banken.Og så fikk Benjamin gardiner til rommet sitt.
De har spist is og kosa seg,men her hjemme ble det tydligvis i overkant kjedelig.


Is gjør barna veldig snille….kremt…


Jålefrøken og en handyman:)

Rampegutt!

Jessica ble veldig fornøyd med senga og veldig stolt.Ikke så rart for den er superfin!!Hun skal også få nye hyller,men de rakk ikke mannen å skru sammen i dag.Benjamin fikk på plass sine hyller,men mangler litt bilder eller andre ting som gjør det litt koselig.
Alle lekene er heller ikke på plass ennå.Gardiner kommer også,så dere skal få se flere bilder senere når alt er ferdig.
Jessica skal få samme gardiner som Ben bare i en annen farge.Blir nok veldig bra til slutt!Ikke noe interiørrom,men koselige rom til barna hvor de kan leke,rote og kose seg.


Frøkna i den nye flotte senga si!


Sneak peak av rommet til Ben.

Nå sover de søtt begge to på hvert sitt rom,hurra!!!!Er littegranne spent på åssen natta går med tanke på Ben.
I morgen tar jeg med meg Jessica og drar til min venninne i Stavern på overnatting.Krysser fingra for flott vær!Jeg gleder meg masse!
Benjamin skal få overnatte hos mormor og morfar,og paps blir hjemme alene.

Er du fornøyd med rommene til dine barn??

Tur til Ikea!

I en sofa fra Ikea sitter far og denger mor….har du hørt den sangen??
Har hørt den av pappa,hihi:)

Vel,i dag var det perfekt vær til å dra på Ikea en tur,overskya.Vi dro alle sammen inkludert foreldrene mine.Nå er endelig rommet til Benjamin innflyttningsklart,så da måtte han få møbler.
Før vi dro bestemte vi at også Jessica skulle få nye hyller,hun skulle også få seng.
Alt ble handlet inn + litt til,penga flyr!!Men fy så fint de kommer til å få det!Vi kikka og fant det vi skulle ha.Det ble nytt sengetøy på begge småtassene og oppbevaringsbokser til å ha inne i hyllene.Det ble Exhibithyller til de begge to,fine og billige.Det ble til og med nye gulvtepper til begge rommene.
I morgen begynner mannen å skru sammen seng og hyller,og jeg skal sortere leker og andre ting.Blir en liten opprydding hos frøkna,mye “ræl” som kan kastes!
Bilder kommer så klart etterhvert som vi blir ferdige.


Ispause på Ikea!

På vei hjem stoppa vi på Burger King.Vi satt ute å spiste og ungene koste seg med mat og løp fram og tilbake for å leke.
Ut på tur med nesten hele familien!
Må bare si at jeg har verdens snilleste foreldre,så tusen takk mamma og pappa for sengen til Jessica!!


Ben koser seg på Burger King!

Da vi kom hjem åpna himmelen seg og det begynte å tordne.Ben prøvde å jage vekk tordenværet,han sa “husj” og vifta med armene,hihi:)
Tordenværet ga seg og ungene lekte ute i regnet,hoppa på trampolina og var mildt sagt “elleville!”De ble klissvåte!
Og de sovna da klokka var 20.30!!Ikke værst…


Snuppa ute i regnet!

To våte småtroll:)

Har du vært på Ikea i det siste??

Hest er best!

Vi har vært på playdate hos en venn av Jessica fra barnehagen på formiddagen.
Mammaen har hest og hun spurte om vi ville være med å fore hesten.Så klart ville vi det!!En flott stor og rolig hest på 21 år!
Ungene fikk være med å stelle han,Jessica børsta han og klappa.De fikk gå rundt med han på tunet,de holdt båndet og gikk alene.Benjamin var en tøffing og satt på ryggen til Shane(hesten.)
Jessica prøvde også men ble litt redd da hun kom opp på ryggen og ville ned med en gang.
Vi storkoste oss,så tusen takk for at ungene fikk være med på dette.Viktig at ungene får lov å være med å stelle og ta vare på dyra og bli kjent med de.
Hester er noen store flotte dyr!Jeg har aldri vært noen hestejente,men jeg syns det var kjempegøy selv å få være med,og de er flotte dyr!Nesten misunnelig på Gry som har hest,hihi:)Så kos å ha noen å stelle og dra på ridetur med.
Etter hestebesøket var vi med de hjem og ungene lekte og hadde det gøy.Benjamin “var litt i veien” for de store,men sånn er det jo med småsøsken.Trøtt var han også og slokna i bilen på vei hjem.


Fine Shane!


Her får Jessica børste han.

På gåtur:)

To fine gutter:)

Nå er rommet til Benjamin ferdig,siste strøket med maling ble tatt i dag,hurra!!!Så nå er det bare å flytte inn.Neste på timeplanen er en tur til Ikea for å kjøpe seng til Jessica siden lillebror overtar hennes.
Gleder meg til å ordne der inne:)!
Ellers så har de leika,krangla og hoppa på trampolina.Det ble grilling til middag og milkshake til dessert.Og de var nok en gang ikke i seng før klokka var 21.Om en uke er det jobb og barnehage,så vi må snart komme i “rute” igjen.


Go’gutt!


Gøy på trampolina!


Ha en fin kveld kjære lesere:)

Gråværsdag.

Det måtte jo komme en gråværsdag i løpet av sommeren.Vi har hatt supert vær en stund nå med sol og varme.Men i dag har det vært grått,ikke så kaldt,men litt rått.Ikke har det regna så mye heller,men ser ut som om regnet kommer snart nå.
Lurte litt på hva vi skulle finne på i dag.Paps skulle fortsette med rommet til Benjamin,og nå er det snart ferdig!Et strøk med maling igjen så kan vi begynne å ordne der inne.Må bare på Ikea en tur:)Gleder meg så til å ordne der inne!!

Jessica har vært kledd i Hummel fra topp til tå i dag.Handla litt klær til ungene i Danmark,og Hummel har så mye kult!!Benjamin fikk litt også,og det ble en treningsbukse på meg.


Bukse,tunika og sko fra Hummel.

Vi tok en tur for å leke med William,Emma og Benjamin.Koselig med en playdate for store og små.Jessica og William tok seg et bad i bassenget ute mens Benjamin var inne å lekte med en togbane(tog er poppis for tiden.)
Vi gikk ut med alle barna og de sykla og styra på.Pølser fikk vi også,vi kosa oss:)!


William,Benjamin,EmmaJessica og Benjamin:)

På vei hjem stoppa vi å kjøpte cheese doodles,må jo kose seg litt på sånne gråværsdager:)Det har ikke blitt så mye godis i ferien,det er legginga som har sklidd ut.
Småtassene har sett på film og de var litt mer ute etter at vi kom hjem.Benjamin var veldig trøtt,så han ble nesten lagt til vanlig tid i dag.
Det har vært litt krangling,men de har nok kjeda seg litt,og plutselig satt de omtrent oppå hverandre da de så film:)


Søt “outfit!”

Hva har du gjort i dag da??

Bortskjemte!

Jeg er nesten helt utslitt når ungene er i seng for kvelden.I dag har de vært ganske “gneldrete” og masete,vil at vi voksne skal leke med de hele tiden.De klarer fint å leke alene eller sammen i 10 minutter.
Jeg trenger virkelig en “time out” for meg selv i ny og ne.Får neimen ikke sitte på do alene engang.

Vi dro på playdate hos min venninne Ingunn og guttene på dagen.Vi fant ut at ungene har blitt grådig bortskjemt nå i ferien.De to eldste krangla endel,men så lekte de fint igjen.
Vi stussa litt da de kom ut med genserne sine bak frem og vrengt,lurte på hva de hadde drivi med inne,hjelpes!!!
Ungene lekte og krangla og vi voksne prøvde å få skravla litt mellom “slaga!”
Ble en liten blåbærtur også,masse blåbær på lekeplassen.


Firkløveret!


“Blåbærgurrine!”

Her er vi!:)

Senere var vi på grilling hos foreldra mine.Ble ganske så mette av grillmat,nam!
Ungene var ganske masete og det var varmt!Jeg var helt gåen av mas og varme så jeg hadde bare lyst til å rømme for en liten stund.
Gretne unger og gretne voksne,haha….


“Bortskjemt,jeg!?”

Nå skal jeg finne meg noe å tygge på og se noen episoder av Home&Away.

Flere som har blitt bortskjemte i løpet av ferien??

Hot in the city!

Syns den ene dagen er varmere enn den neste,i dag har det virkelig vært hot in the city!!
Men klager det gjør jeg ikke,men vi har holdt oss mest i skyggen,Ben trives best der.Ungene sover stort sett til klokka er 8.30-9 hver dag,og legginga har sklidd helt ut.I dag ble det litt sent, i seng til 21 og sovna ikke før nesten 21.30.Men det er sommer og ferie!!


De fineste!

Vi har vært en tur hos svigers for søskenbarna til ungene var der.Jessica ble igjen mens vi tusla hjemover med lillebror for jeg skulle ta han med til byen for en hårklipp.
Benjamin sovna så klart i bilen,helt utslått av varmen.Fikk han over i vogna å trilla en runde før han våkna.Siden han sover så lenge på morgenen dropper vi dubb på dagtid,men om han sovner litt så er det helt greit.
Han fikk klipt seg og ble så tøff!!Gutter skal være tøffe!;)


Nyklipt liten sjarmør:)

Det bades!

Da Jessica kom hjem igjen ble badebassenget  fylt opp og de bada og kosa seg lenge.Den ene naboen vår hadde lagd en stor vaffelrøre og inviterte alle på vafler.Så vi satt ute og kosa oss med vafler og ungene bada og leika.
Og når det nærma seg leggetid så ville de slettes ikke inn.De var i gata med sparkesyklene sine og hørte ikke på de voksne som sa at nå er det sent osv…

Jeg har “flytta” inn på rommet til Jessica,og gutta sover sammen mens rommet til Ben blir ordnet.Veldig mye rot,men det får bare være.
Skulle også ha vaska gulver osv,men det får vente,er meldt regn på søndag så får ta det da.Nå nytes sol og varme sommerdager!


Fineste jenta:)

Har legginga sklidd ut hos deg i ferien??

Ny lekeplass og ny venninne:)

Flott sommervær i dag også,28-29 varme!Vi nyter sommeren og er ute så og si hele dagen lang.


Klare for nye eventyr!

Jeg hadde hørt rykter om en ny lekeplass i nabolaget,så i dag tusla vi bort for å se.Ungene tok sparkesyklene sine og mams tok med vogna for sikkerhets skyld.
Det er bare ti minutter å gå,så det er jo supert!
Og lekeplassen var super,helt knall!!Jessica fikk store øyne og Benjamin ble helt vill!!Et flott stort lekestativ med alt mulig på,sandkasse,en vippehest og en liten sykebil som man kunne sitte i å kjøre.
Ungene løp rundt å utforska,prøvde alt.Ble noen drikkepauser for det var varmt!!De lekte å kosa seg før vi tusla hjem for å spise litt is.


Den nye flotte lekeplassen!


Alt må prøves!

Ben likte denne sykebilen veldig godt!

Litt avslapning også:)

Jeg hadde time hos frisøren,så småtassene fikk være hos mormor&morfar imens.Paps holder på med rommet til Benjamin.
Vi har lenge savnet flere barn her i gata,og i dag oppdaga vi en liten jente i et hus som har blitt solgt.
Etter mat tusla vi bort for å se.Og jammen var det ikke en liten jente som hadde flytta inn.Hun heter Mathilde og er 4 år,lykke for Jessica!!
Jentene fant hverandre med engang å løp inn på rommet til Mathilde.Ben ville også være med så vi tusla etter.
Mathilde og mammaen ble med bort til oss for å se hvor vi bodde.
Jeg er så glad på Jessicas vegne at hun har fått en ny venninne i gata:)Jentene må nok regne med at lillebror henger seg på,hihi…

Er det lekeplass i nærheten av der du bor??

Fin dag på Blåfarveværket.

Ungene og jeg tok med oss mormor på en liten tur til Blåfarveværket i dag.Morfar skulle jobbe og mannen har hivd seg rundt og begynt på rommet til Benjamin.Så nå håper jeg han er i “siget” så rommet snart blir klart.Han hadde rydda ut og fjerna hyller i dag,så nå må det vaskes,sparkles og males før det kan flyttes inn dit.
Benjamin skal få Jessicas juniorseng,og hun skal få ny stor seng.Så vi må også på en Ikeatur.

Ikke så lange kjøreturen til Blåfarveværket,45 minutter tenker jeg,akkurat passe.
Vi hadde pakka med oss mat og drikke så vi kunne spise ute.Vi var først inne hos dyrene en tur.Dyrene gikk fritt så vi kunne klappe de.Det var kuer,geiter,høner,griser,kaniner,ender og hester.
Det var også en flott påfugl der,Jessica likte den best.Hun syns det lukta vondt inne på området,lille jåla,hihi:)Hun var litt skeptisk til dyrene,men lillebror var ikke redd i det hele tatt.


Her løper de etter endene:)


Jessica jakter på “Donald!”

Vi satte oss ned å spiste maten vår,og alle koste seg,maten smaker alltid bedre ute på tur:)Vi kikka litt mer rundt på området før vi gikk inn til dyrene igjen.Det var også en lekeplass og man kunne bade.Men det var så gjørmete ved badeplassen så vi droppa det.

Borte hos hesten oppdaga vi at hun hadde et lite føll,hun kom løpende bort til mammaen sin.De var så fine!
Før vi reiste hjem var vi innom en butikk som solgte mye fint,alt fra gammeldags godteri til mange fine skilt.Kjøpte med to skilt som skal henge over sengene til ungene.


Søte føllet!

Mamsen og Ben koser hesten!

Syns dette bildet er så herlig!

Gøy å klappe geita!

Koselig liten tur!Det ble ganske så varmt,28 grader!Er bare og nyte:)
Spiste taco når vi kom hjem og ungene har leika kjempefint sammen ute på trampolina og inne på rommet til Jessica.
Fortsatt veldig dødt her inne på bloggen,så nå lurer jeg på om det er liv i dere??!

Er du glad i dyr??


Syvsovere!

Det er litt av noen syvsovere jeg har.Selv våknet jeg halv ti,de andre purka og sov.Jeg tok meg en dusj og satte på vaskemaskinen.Prøvde å vekke de igjen i ti tiden før jeg dura på butikken,vi hadde jo ikke brød og melk i huset.
Så her sov småtassene og paps til klokka var over ti i dag.Slitsomt med ferie skjønner jeg,hihi:)Ble en lang tur hjem med lite søvn på ungene i går.
Selv har jeg vært kjempetrøtt i hele dag,ikke hatt ork til noe,kunne sovna hvor som helst.

Vi har henta Bongo,så nå er hun hjemme igjen.Hun har hatt det fint på “ferien” sin.Hun syns det var godt å komme hjem,fant plassen sin med en gang:)


Her henter vi Bongo!

Syns faktisk det var litt kjedelig å komme hjem,vi hadde det jo så fint i Danmark,og her er det lite å finne på.Må prøve å finne på litt med ungene.
Vi har spist middag hos foreldrene mine,hjemmelagde kjøttkaker,nam!!
Mens vi satt på verandaen å spiste kom det en søt kattepus som gjerne ville ha en godbit.Mamma er ikke så glad i katter og prøvde å jage den vekk,men til ingen nytte.Pusen ble rundt bordet og barna syns det var veldig stas.
Den hoppet opp til Benjamin og snuste fælt,hihi:)
Til mormors store ergrelse,men til barnas fryd så fikk pusen kjøttkake og melk av morfar.Og pusen var sulten den:)
Husker så godt da jeg var en 4-5 år at pappa mata en pus på kjøkkenet,mamma var ikke hjemme,hihi!


Benjamin og pusen:)


Mormors kjøttkaker smakte godt:)

Nå skal jeg se noen episoder av Home&Away,lenge siden sist:)

Sover barna dine lenge nå i ferien??

Hjemme igjen!

Da har vi kommet hjem og jeg har slengt meg ned i sofan.Har pakka ut nesten alt og den første maskinen med klær(håndklær) er satt på.Godt å få vekk noe med en gang,er litt igjen,men det tar jeg i morgen.

Sto opp klokka 07 i dag for å pakke ut i bilene.Kom oss avgårde 8.30 og kjørte ombord i båten klokka 13.Småtassene sov ikke et sekund på den 3,5 timers kjøreturen fra Billund til Hirtshals.Men de var veldig flinke,lite klaging og mas,så det skal de ha!


Her skal vi inn på båten.”familien Glum” på tur;)

Kjempefint “båtvær,”sol og varmt.Var litt ute på dekk og kikka med ungene.Tiden gikk raskt.Var i taxfreen å handla med Jessica og mamma/mormor.Gikk en tur alene og kikka også,ikke så lett å kikke når man har med barn.Er jo så redd for at de skal bli borte.
Hadde ID bånd til de som jeg hadde kjøpt på apoteket før vi dro,men de nekta å gå med de.Men heldigvis ble ingen borte.
Fikk shoppa litt godis,deo,krem og litt annet stæsj på taxfreen.


Jessica fant seg så klart noe stæsj på taxfreen.

Her er vi ute å ser på havet:)


Litt vind i håret:)

Benjamin slokna i det han ble satt i bilsetet og sov en times tid.Jessica sovna også etterhvert.De sov i nesten en time,så legginga ble sen her i kveld.Klokka 22 sovnet de.
De spratt rundt på trampolina mens vi rydda ut.Skal legge meg om ikke lenge jeg og,måtte bare innom her en liten tur.


Goingene:)

Godt å komme hjem,men vi har kost oss veldig på ferie.Hadde så fint feriehus med hage og lekeplass rett utenfor.Og nydelig vær!Vi har to uker til med ferie,men har ingen planer.Satser på sol og varme dager!!


Pleier du å pakke ut med en gang du kommer hjem fra ferie??