Høsten kommer snikende…

Her sov ungene til klokka var 9,selv sto jeg opp 8.Er det sånn det blir,de voksne står opp før barna.Å nei,var mest for at jeg holdt på å tisse på meg,haha:)
De satt under teppet i sofan å kosa seg med tv,godt for de å slippe og løpe ut døra som vi gjør hver morgen i uka.
Siste dagen i august er det også,huff!!Jeg vil ha evig sommer,men nå kommer høsten snikende,jeg er ikke klar!!Det er bekmørkt ute allerede,hva er koselig med det liksom?!
Nedtelling til våren er i gang!!


Morgenkos:)

Mannen og Benjamin skulle til Notodden for å se på modellflyoppvisning,det gadd ikke vi jentene.Så gutta dro på det mens jentene dro på en liten shoppingtur sammen med mormor.
Vi måtte kjøpe en bursdagsgave,nok en bursdag som Jessica skal i.Masse bursdager for tiden,kan jo ikke dra i alle,ikke alltid det passer.Men om Jessica vil så får hun så klart gå om det passer sånn.
Masse fint i butikkene.Det ble en turbukse på frøkna.Veldig kjekt framover nå som høsten kommer.De har fast turdag i barnehagen,og de pleier å gå et godt stykke i skogen eller andre plasser.Buksa var knallfin og billig!Stormberg til 200 kr!
Frøkna fikk kjøpe seg et smykke på lekebutikken,med Ape på så klart:)Fikk nesten lyst på et selv.Har jeg sagt at Jessica og jeg er glad i aper??!!Hihi:)


Søteste Apesmykke:)

Gutta hadde kost seg på flyshow,og vi jentene koste oss på tur!
Det ble taco og lørdagsgodis,og småtassene lekte nede på rommene sine sammen.Ble litt sent i seng for de,men lillebror hadde sovna i bilen på vei hjem og Jessica var heller ikke trøtt sa hun,men sovna fort da hun la seg.


Lillebror koser seg med kjærlighet!

Er barnet ditt i mange bursdager??

Hallo i luken!

Ukene flyr og så var det fredag igjen.Dagen har vært travel på jobb,sliten i beina gitt.
Småtassene har sovna etter en god dusj,de var så møkkete at fytti,men da har de kosa seg!Benjamin så meg så fort jeg kom ut av bilen i barnehagen,hørte et gledesstrålende rop på mamma,og han kom løpende:)
Jessica var opptatt på klatrestativet så da måtte lillebror klatre også.


Lillebror på klatrestativet!

Kom oss hjem etter litt skravling i barnehagen.Til middag ble det grillmat.Snart er vel grillsesongen over.
Ungene tulla og tøysa fælt ute før vennene dems kom en tur,og vi trilla,sykla,sparkesykla bort til butikken med hele hurven.Jeg skulle treffe ei som skulle kjøpe vinterdressen til Benjamin.For den passer jo ikke denne vinteren,ingenting passer,så han må ha alt nytt.DYRT!!!!!!!!!
Høst og vinter er en dyr sesong med dresser,støvler,jakker,ull osv.Heldigvis passer dressen til storesøster,hun fikk ny ifjor,men den var så stor og fin så den blir like fin denne sesongen.


Jessica med lua til lillebror:)


Knoll & Tott:)

Haha:):)

Jaja,vet ikke helt hva vi skal i helga.Håper finværet fortsetter iallefall🙂

Trenger barna dine mye nytt til høsten og vinteren??

Tannlegen med Jessica.

Jessica hadde time hos tannlegen i dag.Sist hun var hos tannlegen var hun 3 år.Jeg henta henne i barnehagen og hun pussa tennene før vi dro til tannlegen.
Hun ble ropt opp og vi gikk inn på et lyst og fint tannlegerom.Tannlegedamen var veldig grei og småprata med frøkna.
Jessica gapte mens hun sto på gulvet.Så ville tannlegedama ha henne i stolen,men det ville ikke Jessica.Hun var redd og begynte og gråte.
Jeg satte meg i stolen med henne på fanget.Gikk så fint at!
Alt så veldig bra ut heldigvis!Hun fikk velge seg en premie og valgte tannkrem!Hun skulle få innkallelse igjen til våren.


Null hull!:)

Vi kjørte tilbake til barnehagen for å hente lillebror.Han så oss så klart ikke da jeg henta snuppa da vi skulle avgårde til tannlegen,da hadde det blitt “hurlumhei!”
Ungene måtte bare akkurat leke litt før vi dro.
De tulla og tøysa,hoppa paradis og hadde det gøy!Jammen bra vi ikke har dårlig tid når vi skal hjem.


Hoppe paradis er gøy!


De fine barnehagebarna mine:)

Jeg har hatt fri i dag men har ikke fått gjort så mye fornuftig,høhø!!Men greit det og!
Ungene var ute å leika i gata til det begynte å regne,ja det kom en skur.Kan faktisk ikke huske sist det regna,og det er ikke verst!!
Og Benjamin har sitti på trappa å syngi om Emma(lekekamerat.)Så søt da,hihi!


Skøyer!

Har du vært hos tannlegen med ditt barn i det siste??

“Stor rumpe!”

Stor rumpe ja,det er det lillebror går rundt å sier til alle for tiden.Fikk høre det da jeg henta i barnehagen,de ansatte fikk visst høre det,haha:)

Jeg pleier å ha fri på onsdager,men ikke i dag,fri i morgen isteden,da skal Jessica til tannlegen,spent på åssen det går…
Det har skjedd like lite spennende i dag som i går.
Storesøster har vært i det”morsomme” hjørnet,bare masing,sutring,krangling osv.Ble noen turer på rommet til ingen nytte.Til slutt kjørte vi til mormor&morfar en tur,vi måtte finne på noe.Tror rett og slett at småtassene kjeda seg.


“Hellu!”

Jessica skulle egentlig begynne på dans,men jeg meldte henne av for jeg syns rett og slett det var for dyrt,1300 kr fram til jul.Det var heldigvis greit for henne.Men jeg ser at hun trenger å finne på noe.
Hun har gått på dans og turn og har likt begge deler.Så nå tenkte jeg at hun skulle få prøve seg på turning igjen,og denne gangen er det på en annen gruppe siden hun har blitt større siden sist.Så da får vi se åssen det blir,det begynner på tirsdag.Ikke er det så dyrt heller,300-400 kr.
Men jeg syns det holder med en aktivitet i uka,kan fort bli masete for en smårolling,og det blir tidsnok mer å finne på jo eldre de blir.Og lillebror vil nok også prøve litt forskjellig.Jessica var bare to år da hun begynte på turn.


Sjarmerende lillebror!

Er barna dine med på noen fritidsaktiviteter??

Møkkete barn!

Hallo i stuen!
Hva skal jeg skrive om i dag da tro?Ikke så mye å fortelle om.Det nydelige været fortsetter,alle er så glade og fornøyde med sol og varme dager:)
Jeg våkna forresten klokka 05 i dag med sinnsykt vondt i knærne,er det mulig?La meg med vondt og våkna med vondt,argh!!
Vel,”dopa” meg før jeg dro på jobb,men nå må jeg sjekke det opp,kan ikke gå sånn i lengden.Sover dårlig og vondt hele dagen….Nok om det…

I dag har Jessica vært på tur og de hadde gått langt og de hadde blitt veldig møkkete fikk jeg beskjed om,javel…Da har de kost seg og hatt det gøy.Sunne norske barn som møkker seg til,hihi:)
Møkkete barn er sunne barn!

De har leika med venner etter barnehagen og jeg har spyla de i dusjen før de sovna sammen ikveld.Nå skal jeg slappe av med “det vanlige” som er Home & Away:)


Benjamin geiper til naboen som tuller med han:)


Jålefrøken!:)

Hva skal du se på på tv eller nett i kveld??

Bryllupsdag!

I dag er det 7 år siden vi giftet oss!!Hvor ble de åra av?Husker at det var like varmt som det har vært i dag,en flott dag var det!Bryllupsreisen gikk til Miami!
Ingen feiring av dagen,mannen har akkurat kommet hjem fra jobb og jeg vurderer sterkt å legge meg,er skamtrøtt!!
Mandager er harde!!

Etter jobb og før barnehagehenting dro jeg og noen venninner å titta på høstens Pomp de Lux kolleksjon.Det var mye fint,men mest fint til småjenter.Jeg kunne alltids kjøpt noen plagg,men lot det være.
Benjamin har vært på tur med gruppa si i dag.Han hadde med nistemat i sekken sin.Fast turdag hver mandag.

Etter mat tok vi en tur bort på en barneskole i nærheten for å ta en titt.De har fått et helt nytt anlegg med kunstgress,basketbane,sandvolleyball og masse annet.Veldig fint der.
Ungene hadde med sparkesyklene og de hang i klatrestativet.


Blir sterk i arma av dette!


Her henger apekattene!

Ben sjekker ut det nye anlegget.

Jeg føler meg som en 90 år gammel dame for tiden,er så stiv og støl i kroppen i tilegg til vonde knær.Føttene verker og jeg føler meg miserabel.Jeg som trente 3-4 ganger i uka og var “hockeystjerne!”Hva skjer??
Tror jeg må teste ut Vita pro,den skal jo være så bra for stive kropper,noen som har prøvd den??

Noen som har prøvd Vita pro?
Har du Pomp de Lux klær??

Søndagsbabbel.

Sløv formiddag på oss,ungene kledde ikke på seg før 11.30.Godt å sløve litt:)
På søndager pleier jeg å gjøre litt ting jeg aldri rekker i uka.Sånne kjedelige huslige ting.Føler jeg henger etter med alt noen ganger,blir jo sånn når man jobber.Her blir det ikke tatt noe helgevask før helga som så mange andre gjør.Litt nå og da og litt mer på søndagsformiddag.


Roxyjenta!

Vi har vært på besøk hos de gamle naboene våre,de flytta for et år siden til en annen kant av byen.Litt skammelig at vi ikke hadde sett de siden i vinter,skjerpings!!!
Ungene lekte like fint som de alltid har gjort,skulle ikke tro at det var 8 måneder siden sist.
Sist vi var der var Stine nyfødt,og nå kom hun seg rundt på gulvet.
Kjempekoselig å se og prates igjen!!
Og været har vært flott i dag og,ble nesten for varmt ute på verandaen hos de.Ungene lekte med båter oppi ei balje og ble klissvåte,hihi:)
Benjamin var så heldig å få arve klær av Marius på 4 år,en pose med masse fint!!


Ungene koser seg med pølser:)

Det er ikke alltid lillebror sover dubb,så han sovna i bilen på vei hjem,fikk vekt han siden det ikke var leggetid ennå.Det ble en sen tacomiddag på oss og paps lagde milkshake til dessert-goody!!


Kappløp i gata!


Tøff liten rampegutt!

Vasker du før helga(helgevask.)??

Kveldens høydepunkt…

Da var det lørdagskveld i heimen,skjer fint lite,sitter på hver vår pc og ungene har sovna.Jeg skal straks se et par episoder av Home & Away,det er kveldens høydepunkt hver kveld,høhø!!

Vi har gjort litt av hvert i dag.En rask bytur for å kjøpe gave,ungene fikk en slush hver.Lillebror ble levert hos mormor&morfar mens Jessica og jeg dura videre i bursdagsselskap til William!
Om noen lurer på hvor mannen har vært,han har jobba.


Slush!!

Vi koste oss i bursdag hos William.Ungene fikk pølser,kake,is og godispose.De voksne fikk også,ikke godispose da,hihi:)Syns det er litt koselig å være igjen og skravle litt jeg da,ikke bare levere ungen og så dra igjen.
Om Jessica vil at jeg skal dra så gjør jeg det,men i dag var det hos en venninne av meg og da er det koselig og bli der sammen med henne.

Men etter bursdagen og da lillebror var henta så skjedde det noe.Som å skru på en bryter så ble ungene helt “nisser!”Vi måtte innom butikken og jeg ble helt flau over mine to små.
Plutselig så dro Jessica lillebroren sin etter armen langs gulvet mens han hylte og skreik(litt av et syn ja.)
Det ble raserianfall osv.Var bare å komme seg hjem.Jeg gikk omtrent rødmende ut av butikken…”Moroa” fortsatte hjemme og de ble sendt på hvert sitt rom.Etter en stund roa “gemyttene” seg og vi var litt ute å venta på paps.


I hagen hos mormor&morfar:)Crazy kids-de fineste:)

Håper du har hatt en fin lørdag!

Har du en serie som du er hekta på??

Sensommer!

Det var en litt trist frøken som ble levert i barnehagen i dag.Hun skrubba seg opp på armen i går og hadde nok litt vondt i dag.Hun satt og var helt “betutta” da jeg gikk stakkar!
Personalet lovte å ringe om det var noe.Og jeg fikk melding om at alt gikk bra litt senere.


Litt “betutta” frøken.

Da jeg henta ungene fikk jeg høre at alt hadde gått bra.På et tidspunkt ville hun ta av seg plasteret,men det hadde hun ikke fått lov til siden det kommer verk ut.Ikke noe særlig å få sand osv på det da.
Og vanlig plaster er for lite så hun har på et slags kompress.
I dag ble det til at vi ble med hjem til Camilla og ungene.Ungene leker så fint sammen og vi kan skravle og kose oss.Alle spiste middag sammen og vi gikk til kiwi å kjøpte is.


Benjamin og Benjamin på trilletur:)

Det er fortsatt nydelig vær,godt og varmt!!Vi nyter sensommeren med å være masse ute og kose oss.Prøve å lade opp til en hard høst og vinter som jeg vet kommer.Jeg blir aldri klar for den årstiden,isj!!
Så nå er det bare å nyte,og det er fortsatt meldt bra framover!


“Kom lillebror!

Morro!!

Jessica var skikkelig tøff og tok av plasteret selv da hun skulle bytte nå i kveld.Noen tårer kom det når det ble renset,men det gikk veldig bra.
Nå skal jeg bare sløven,skulle gjerne hatt en massasje egentlig,det hadde vært lovely!!Så sliten i beina!


“Natta!”

Hva driver du med i kveld??

Crappy form og fin ettermiddag.

Dagen min begynte ikke så veldig bra.Følte meg litt “rar” egentlig.Trøtt og uggen.Men jeg dro på jobb,tenkte at det gikk over.Men det gjorde det ikke.Fikk skikkelig vondt i hodet(migrene) og da “klapper” resten av kroppen sammen.
Hele meg blir uggen og uvel.Så jeg måtte kaste inn håndkleet å dra hjem og legge meg.”Dopa” meg og ble liggende til jeg måtte hente ungene i barnehagen.
Var litt urven men bedre.Migrene er no dritt!!!


Frøkna med ny Memini kjole/tunika(litt stor.)

Og det nydelige været da gitt!!Helt fantastisk sensommer vi har nå!
Min venninne Camilla og ungene ble med oss hjem siden mannen jobba og hennes var bortreist.Da fikk ungene leika sammen og da slapp de å mase på litt reduserte meg.Typisk at formen er elendig når mannen jobber kveld.
Vi spiste ute og ungene leika og storkoste seg!Camilla og jeg fikk stort sett sitte i fred og skravle,hihi:)


YO!!

På slutten var nok alle barna litt trøtte og slitne,for plutselig gråt omtrent alle ungene samtidig.Jessica datt skikkelig på sparkesykkelen og skrapa opp armen sin.
Har venta på det,det første ordentlige skrubbsåret.
Da hun skulle legge seg hadde hun blødd mellom plasteret,så det måtte på litt større plaster.Stakkar!!!
Men vi hadde en koselig ettermiddag til tross for at formen min har vært litt laber.


Fine ungene:)!

I posten i dag fikk jeg flotte pysjer til ungene som jeg har kjøpt på ebay,mitt første ebay kjøp ever!Er så fornøyd,de er fantastisk fine og passa perfekt!!Små i størrelsene så Benjamin har 4-5 år og Jessica 6-7 år.
Ikke var det dyrt heller!


Nye pysjer fra ebay!

Har du handla på ebay??