Satt som et skudd!

Benjamin var så heldig at han fikk arve en softshelldress av en gutt som hadde vokst fra den.Jeg syns den så stor ut,str 104.Men tok den med i barnehagen i dag.
Da jeg henta barna kjente jeg nesten ikke igjen lillebror.Han hadde på den nye dressen og den satt som et skudd!
Han ble så fin,og ikke minst så han mye større ut,ikke rart jeg nesten ikke kjente han igjen.
Han var god og varm også.Så softshelldressene til Name it er supre!Første gangen vi har en sånn dress,men det blir ikke siste gangen.Skryt,skryt,skryt!!!


Lillebror med ny fin dress!!

Etter middag dro vi for å leke med William,Emma og Benjamin.Ungene lekte og koste seg mens Camilla og jeg fikk skravla,alltid like koselig!Disse fine barna våre vil gjerne leke sammen hver eneste dag,og de spør alltid etter hverandre.
Det nærmer seg fødsel for Camilla og vi gleder oss til å se babyen:)!Sprek gravid mamma altså;)


Barna koser seg sammen:)

Flere som liker softshelldressene fra Name it??

Host,host!!

Frøkna i huset hoster og hoster.Hun kom listende i natt og fikk sove med meg,men sånn som hun hosta,holdt meg våken ganske mange ganger ja.Hun fikk litt pustemedisin og det hjelper en god stund.
Ellers er hun i fin form!

Vi har hatt besøk av naboene våre som har flyttet,vi holder kontakten og prøver og treffes i ny og ne.Vi bor jo tross alt i samme byen.
Ungene lekte kjempefint og vi koste oss med vafler og skoleboller.De hadde med nybakte skolleboller,mums!!
Etter litt prating og spising gikk vi en tur ut til lekeplassen.
Godt med en luftetur og ungene koste seg.Kjenner det er høst ja,jeg blir fort frysen!Benjamin var så heldig og arve en soft shell dress fra Name it som Marius hadde vokst fra:)
Kjempekoselig med besøk!!


Henger og dingler:)


Sparkesykkelen er med!

For de av dere som lurer på om ungene ikke bruker hjelm,jo de gjør det!

Da var helgen over og en ny uke venter.Vi skal jobbe,ungene skal i barnehagen og vi skal  på en liten utflukt på onsdag,ellers ingen planer.

Har du planer denne uken??

Godteposer!

Jessica og jeg hoster og snørrer,men formen er helt grei heldigvis.Godt vi har fri i helga!Ungene tusla rundt i pysjen en god stund før de ordna seg.Godt å sløve!


Go’gutten i ny pysj!

Jessica med sin kjære Ape:)

Paps har jobba litt og frøkna har vært i bursdag hos en av jentene på sin avdeling fra barnehagen.Benjamin var med å leverte henne og han begynte å kle av seg og ville bli med inn,hihi:)
Mens søster var i bursdag dro Ben og jeg og handla mat.Traff Camilla og barna på butikken så ble med de hjem.Da hadde Benjamin noen og leke med imens og Camilla og jeg fikk skravla litt.
Benjamin og jeg henta Jessica og hun hadde kost seg,de var 13 jenter og det hadde gått så fint.Ikke noe bråk og de hadde sitti som tente lys rundt bordet.Flinke jenter!
De fikk akkurat godteposer da vi kom så Benjamin var så heldig at han fikk en også,og det var stas det!!!Han slapp det han hadde i henda og tviholdt på posen!


Fornøyde barn med godteposer:)

Vi har spist taco og ungene har sett på tv.Like før de skulle legge seg gikk Jessica og paps en tur ut med lommelykter,kjempespennende!!Det er jo bekmørkt ute!
Har jeg sagt at jeg ikke liker disse mørke kveldene?Ja jeg tror nok det,hihi:)


“Mjau!”

Nå er det kanskje noen som har høstferie?Vi har ikke det,men siden jeg har fri på onsdag så tar jeg med meg barna og kjører en tur til en bloggvenn i nærheten av Moss.
Det blir så koselig!Et år siden sist vi så hverandre,tipper ungene har vokst masse siden da:)

Har du høstferie??

Syk i nesa!

Jeg skal fatte meg i korthet i kveld.
Har vært hjemme med frøken snupp i dag,hadde ikke hjerte til og sende henne i barnehagen.Hun var skikkelig forkjøla og hosta veldig.Hun gråt og var utilpass.
Så da dro Benjamin uten søster i dag,men det går uansett så bra!Han stortrives i barnehagen og er en av “sjefene” på sin avdeling.

Frøkna fikk se på tv og kose seg.Vi har tegna og hun har leika med modelleire.Sett ennå mer tv og da dubba visst jeg av på sofan,ups…Men jeg var så tung og rar i kroppen.Ikke så rart for nå er jeg skikkelig forkjøla.Nyser så jeg nesten tisser på meg og nesa renner,og den klassike “nesestemmen” er på plass.
Eller som Jessica sa da hun var “lita.”  “Jeg er syk i nesa!”

Jessica var med og henta lillebror i barnehagen,og da var det plutselig full fart!Hun sa klart ifra at hun ikke var syk og ville i barnehagen i morgen…Rart hvor fort de kjeder seg hjemme.
Men det var nok uansett godt for henne og få hente seg litt inn i dag.Iskaldt på morgenen og deilig i sola på dagen.


Leketid!

Har nesten ikke tatt bilder i dag,ikke alltid barna er like villige til å bli tatt bilder av og mamsen har vært mer eller mindre sløv nå i ettermiddag/kveld.
Blir ikke sent i kveld nei.
Kan faktisk ikke huske sist jeg var forkjøla,bank i bordet!!!

Flere som er forkjøla??

Tøff frøken!

Høstmørket har senket seg og barna sover.Jeg skal snart hoppe i dusjen,fryser.Syns ikke jeg gjør annet,blir vel ikke varm igjen før til sommern…
Det har vært nok en travel dag på jobb og barn i barnehagen,barna koser seg og har det gøy.
Da jeg kom for og hente de dreiv Jessica og en venninne med noen “stunts.”De sykla i full fart ned en liten bakke og hylte av fryd.Det kilte visst i magen og dette er noe de driver med støtt og stadig.
Frøkna kan være ganske så tøff når hun vil!


Dette er gøy,hyler av fryd:)

Vi dro hjem til foreldrene mine på middag.Godt og komme til maten på bordet,hihi:)De reiser til syden på lørdag,heldiggrisene!Og ungene ville se de før de drar.
Etter middag dro vi alle sammen en tur til oldemor.
Hun ble kjempeglad for å se ungene og hun fikk et flott bilde av de i ramme som hun kan titte på.Vi spiste kake og kosa oss,veldig hyggelig.
Om en måned fyller hun 95 år,wow!!!Veldig glad for at ungene har en oldemor og at jeg fortsatt har mormoren min hos meg <3


Benjamin slapper av hos mormor & morfar.


Elskede unger <3


Ha en fin kveld:)

Takknemlig…

Onsdag er som regel fridag på meg,godt med en dag man kan ordne og styre litt.Siden jeg hadde vaska osv på søndag dro jeg en tur med mamma til Gulskogen.
Jeg skulle kjøpe meg nye sko,Gore tex sko,og da måtte jeg på XXL.Jeg har aldri eid et par Gore tex sko,de var supergode på foten,veldig fornøyd!
Ble litt shopping til barna og,barna har veldig snill mormor og morfar og jeg snille foreldre.Veldig takknemlig <3

I dag har det vært skikkelig høst ute.Da jeg henta barna hadde Benjamin fått på seg høstdressen sin.Lue hadde han på med capsen over så klart.
Capsen er et must for tiden!


Se på han da!!

Jessica ville gjerne ut en tur etter middag,hun ville bort til ei jente i gata.Fulgte henne bort,men det var ingen hjemme.Hun ble litt lei seg siden hun ikke hadde noen og leke med(det kryr ikke akkurat av barn i gata her desverre.)
Jeg sa hun kunne leke med lillebror,men han ville ikke ut,så da ble det litt lek inne som noen ganger tar helt av og ender med tårer.
I det ene øyeblikket leker de kjempefint og i det neste krangler de,i dag ble det krangling over en basketball,bah….Men alt i alt er de veldig glad i hverandre:)


Basketdude!


Frøkna med ny søt lue!(luedilla.)

Må bare få takke en super venninne som desverre bor litt langt unna,hun hjelper meg med litt bursdagsstæsj til Jessica.Og det blir knallbra!Frøkna har ikke bursdag før i desember,men viktig og starte med litt planlegging.
Så tusen,tusen takk for at du hjelper meg kjære deg <3

Er det flere som planlegger bursdag??

 

Skalk alle luker!

Sitter her under et teppe og fryser,brrrr!!!!
Nå kommer kulda snikende,var 2 grader på morran i dag,og det går bare en vei,liker ikke,jeg hater og fryse!Det er bare å skalke alle luker!
Lengter etter sommer,sukk….


“De håpefulle!”

Har ikke skjedd stort her i dag,jobb og barnehage.Lillebror en ordentlig tøffing.Går med capsen sin hele dagen,vil ikke ta den av og sover med den i barnehagen,haha:)!
Frøkna har turdag på tirsdager,og i sekken var det med varm kakao og god mat i matboksen.

Etter middag gikk jeg og Jessica en tur ut for hun ville se etter reven i skogen bak her hvor vi bor.Alle barn har vel mer eller mindre dilla på rever om dagene?!
Vi så ingen rev,men noen blåbær fikk hun med seg.
Lillebror var ute med sparkesykkelen sin.Jeg ble skikkelig kald og fryser ennå,jeg er ikke lagd for høst og vinter.Nesten så jeg henter dyna mi ut på sofan.Det er det lenge siden jeg har gjort,hatt dyna i sofan…


Ingen rev i sikte…


Tøffen!

Flere som syns det er digg å ha dyna rundt seg i sofan??

Bare mandag!

Jeg har brukt dagen til og sove vekk en migrene jeg våkna med i natt.Migrene er no herk!!
Skal virkelig ikke klage over været altså,varmt midt på dagen,kjølig på morgenen og kvelden.Vi har ennå ikke tatt i bruk strømpebukser eller ulltøy,men det ligger i skapene til ungene i barnehagen.
Blir jo ikke akkurat varmere i tiden framover…plutselig er det kuldegrader!Benjamin har noen bukser som er fora,og det er jo så kjekt!!

Da ungene skulle dra i barnehagen i dag tidlig lå det en død lemen på gårdsplassen,sikkert nabokatten som har lagt den fra seg.Ungene satt å kikka på den og syntes synd på den.


Stakkar lille lemen!

På ettermiddagen har paps vært på dugnad i barnehagen og vi her hjemme fikk besøk av Camilla og ungene.Vi var litt ute før vi luska oss inn,ble litt kjølig.
Sikkert bare vi voksne som frøys,hihi:)
Ungene lekte like fint som alltid!


Rampegutt;)


Søta!

Har du tatt i bruk strømpebukser ennå??

En snarvei!

Det ble en knallfin høstdag med sol og deilig temperatur i dag,så etter at jeg hadde støvsugd,vaska og skrivd en søknad(puh!) så gikk vi en tur ut med ungene.
Gikk til skogen vi har rett bak her vi bor,og tusla ned i et annet nabolag.Jessica har spurt om vi ikke kan gå ned dit en gang.Og fra skogen ved oss går det en sti ned dit,en snarvei:)
Gikk og kikka litt og ungene lekte på lekeplassen.Så ville lillebror hjem og vi tusla på stien i skogen hjemover,ikke lange biten og gå i det hele tatt.Kjekt når ungene blir større og vil besøke venner i det området.Tok noen bilder av ungene i skogen,og det ene bildet ble fantastisk fint!!Lys og farger ble perfekt,og fornøyde barn,herlig!Tatt med iPhone.


Herlig bilde av småtassene i skogen.

Det er høst!

Benjamin sovna på sofan mens middagen ble laget.Vi er ikke så nøye på soving i helgene og han sov til 9 i dag tidlig.Men trøtt ble han og fikk seg en powernap.
Etter middag kom en kamerat av Jessica på besøk.Det ble en sykkeltur til lekeplassen.Lillebror hang på med sparkesykkelen sin,gøy og være med de “store” barna!

Til kveldsmat ble det vafler.Og nå oppdaterer jeg iphonen min….


Kos med Bongo!

Hva har du gjort i dag?

Familyfunday!

I dag har det vært åpen brannstasjon mange steder i landet,og hos oss var det også det.
Vi dro alle fire for å sjekke ut brannstasjonen.Jessica har vært der mange ganger før,sammen med barnehagen og og på åpen brannstasjon.Det var første gang for lillebror og han storkoste seg!
De fikk prøve vannslangen(Ben ville ikke,)de var oppe i heisekranen(da ville ikke Jessica,)og vi fikk en kjøretur med brannbilen i full fart og med sirene på for full guffe!!


Jessica “slokker” brann!

Ben sjekker at alt virker.

Jessica ville ikke opp i heisekranen,det var jammen i meg høyt,så vi ble stående mens paps og Benjamin skulle prøve.Vi hang sammen med min venninne Ingunn og gutta hennes som er i barnehagen sammen med Jessica og Ben.
Plutselig var det bare småbrødrene som tørte og bli med opp i heisekrana sammen med Ingunn og paps.Jeg ble igjen med Jessica og Henrik nede på bakken.
Småbrødrene digga det,hihi:)
Så ble det tur med brannbilen med fulle sirener og bånn gass.Det var mamman til ei av jentene på avdelingen til Jessica og Henrik som kjørte så vi fikk en litt lengre runde enn den andre brannbilen.Det gikk ganske fort,måtte holde meg fast jeg,hihi:)


Høyt der oppe er de!

Etter brannstasjonen ble det en tur på senteret,lillebror måtte ha nye sherroks.Traff mange kjente.Vi endte opp på baguetten med mormor,Ingunn og gutta.
Kjempekoselig!!
Og Benjamin sørga for at rulletrappa/rullebåndet stoppa,han trykte rett og slett på stopp knappen,pøbel!!!

Her hjemme har vi spist taco og ungene har hørt på The Fox x-antall ganger,hekta!Til og med mamsen er hekta,hihi:):)


Kos med Bongo.

Nå lurer jeg litt på om dere som har iPhone har oppdatert telefonen deres??Tør liksom ikke jeg,redd for at noe skal bli galt etterpå…jeg er litt rar…
Får jo helt dilla om mobilen ikke virker som den skal.