Halloween 2013

Føler nesten at det var en “stress meg ihjel” dag på jobb.Sliten ja!Men det måtte jeg bare legge vekk for vi skulle på Halloween fest til en gutt fra barnehagen.
Kjempegøy at noen ordner til litt ekstra på sånne dager.
Er ikke kjempefan av Halloween,men veldig gøy for ungene,og jeg syns også det var gøy,fnis….

Jessica ville være prinsesse og lillebror fikk på seg kostymet sitt fra i fjor som var et gresskar.Ikke så skumle,men søte Halloween barn:)


Halloween prinsesse:)

Det var 6 barn på festen.De fikk gå til de nærmeste naboene siden de vi var hos bor litt ute på landet.Det var bekmørkt og ungene traska avgårde.Benjamin ble inne med oss voksne.
Barna hadde med seg boller som de ga til naboene.En fin liten vri,de ga boller og fikk litt tilbake.Da de kom tilbake fikk de boller og godis.Bordet var dekt og pynta til Halloween og det var spindelvev med edderkopper rundt i huset.Veldig artig!!Kreativ mamma altså!!

Mamsen måtte ta et bilde av seg selv med edderkoppene,Benjamin syns bildet var litt skummelt,fnis….Selv har jeg jo helt hetta for edderkopper!!
Ungene lekte kjempefint og koste seg.
Vi voksne fikk skravla litt og det er alltid koselig!Takk for en hyggelig kveld:)


“Hyyyyyyyyyl!!!!!!!!”

Gresskarlykt og pynta bord.


Mamsen med gresskaret sitt:)

Har du feira Halloween??

Sløvedag

Veldig koselig at noen la igjen spor etter seg her inne i går.Føler liksom at jeg snakker med meg selv noen ganger og lurer på om dere har gått lei?

I dag har jeg faktisk hatt fri,og dagen har jeg brukt til og ikke gjøre noenting.Jeg lagde meg ostesmørbrød til frokost og så noen episoder av min favorittserie Home & Away.Det er den eneste serien jeg følger med på nå for tiden,og jeg har sett på den serien så lenge jeg kan huske.Aner ikke når serien begynte på tv,men jeg har sett den så og si fra da,det er mange år.

Småtassene har kost seg i barnehagen.Jessica og gruppa hennes hadde hatt besøk av skolebarna som gikk i barnehagen før og som nå går i 1 klasse.Det var stas!


Barna i klær fra Villervalla:)

Sånn var den dagen,en sløvedag.Veldig nødvendig nå og da…

Har du en tv serie du har fulgt lenge med på??

Uten overskrift

Tja,hva skal jeg fortelle om i dag…hvor trøtt og sliten jeg er når jeg kommer hjem fra jobb…og dette mørket tar allerede knekken på meg.Har sitti å gjespa i hele kveld.
Måtte hive meg rundt med støvsugeren for å holde meg våken.

Hva driver dere med for tiden?Dere legger igjen så få spor,er så hyggelig å høre fra dere.Så fortell meg litt om dagene deres da!!

Er veldig glad for at det er så mildt,det er slutten av oktober folkens!!Tipper det snur snart og at vi må fram med snøskuffene,hehe!!Blir morro for ungene med snø,og det blir litt lysere.
Da jeg var liten var vi alltid ute om kveldene og lagde snøhuler som vi hadde lys inne i,det var koselig!Vi gikk på ski,og vi gikk på skøyter i gata,ja i gata!!
Nå ser man knapt ungene i nabolaget før våren kommer.
Vi skal iallefall ut og lage snøhuler,snølykter og ake.Men ikke helt ennå da…i desember kan snøen komme;)


Benjamin og Bulder:)

Jessica har hatt turdag i dag og de hadde hatt en flott tur.Ben har vært masse ute og kost seg,de hadde lagd kakao og ostesmørbrød.
Så fort jeg kommer og henter begynner han og snakke om brannmann Sam,det betyr at han vil hjem å se på brannmann Sam.Og han kan sitte resten av kvelden foran tv’n…Håper dere henger med selv om det er litt kjedelig lesestoff nå og da.

Hva gjorde du om vintern da du var liten??

Svarte natta!!

Det er mørkt ute,veldig mørkt,og tidlig mørkt!Det er jo “svarte natta” klokka 17!Ikke rart at Benjamin spør om det er natta når vi har kommet hjem fra barnehagen.
Bare 5 måneder til vi skal stille klokka til sommertid-glede!!Viktig å ha noe og se fram til:)

Det har bare vært en vanlig dag med jobb og barnehage.Benjamin har hatt turdag og i skogen hadde de møtt på et av monstrene fra Dunderly,kjempegøy!!
Han har også vært så heldig at han fikk Bulder av snille Camilla.
Så nå har Jessica Moi og Benjamin Bulder:)


Ungene med hvert sitt Dunderly monster.

Etter mørkets frembrudd har vi vært inne(blir visst mye innetid framover skjønner jeg.)
Bongo(kaninen) fotfølger ungene på jakt etter kjekssmuler og annet snadder.Tror de er bestevenner,hihi:)!
Men nå driver Bongo å skifter pels,så det er pels overalt.Kanskje jeg skal støvsuge henne så den løse pelsen forsvinner kjapt?Neida…vi er veldig glade i Bongo!!


To venner som deler på alt <3

Er du glad i mørket??

Lang søndag…

Det her har vært den lengste dagen i hele år tror jeg.Ikke at ungene våkna grytidlig,for de sov til 7,30 og 8 ny tid.Men klokka har stått stille i dag,den bevegde seg rett og slett ikke.Og siden det har regna masse så ble det ingen tur ut heller.
Jessica og jeg tok en liten tur til Camilla og ungene.Vi fikk skravla mens ungene lekte,kjempekoselig!Men jeg bemerka mens jeg var der at klokka sto stille.
Camilla er veldig høygravid,termin neste helg,vi venter i spenning på den lille jenta:)

Vi ble bedt til foreldrene mine på middag,sier ikke nei takk til hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing:)
Ungene lekte og herja og vi koste oss alle sammen.

Ungene har lekt butikk etter at vi kom hjem fra middag.19.30 var de i seng.De var skamtrøtte begge to.
Konklusjon av dagen,endeløs…..

 

Når våkna barna dine i dag??

Dumme regel!

Hvem er det som har finni på den dumme regelen at klokka skal stilles??I natt skal vi stille klokka en time tilbake,noe ingen småbarnsforeldre liker.Syns synd på de som har barn som våkner klokka 6 til vanlig,da er klokka 5 i morgen,grøss!!
Benjamin sov til 8.30 i dag,håper han gjør det i morgen også.Jessica skal få sove med meg i natt så hun ligger allerede i senga.Hun pleier ikke å våkne så tidlig,men er spent på Benjamin.
De fikk herje og leke til klokka var 20.30 nå i kveld,de hadde det så gøy og paps var ikke hjemme fra jobb før 18.30.


Stilig frøken i dag!

Dagen var fryktelig grå da vi sto opp,men det ble sol utover dagen.Vi bråbestemte oss for å dra på XXL en tur for å se på vinterdress til lillebror.Hadde egentlig tenkt at han skulle arve en rød av Jessica,dress fra Kappahl.Men så husket jeg at Jessica ofte var våt når hun brukte den dressen,og da ble hun også kald.Så da blir det en ekstra dress.
Det ble en blå dress fra Didrikson,og den blir vi nok veldig fornøyde med,ikke var den avskrekkende dyr heller(700 kr.)Jeg syns en dress som koster 1400 kr er drøyt,da må den kjøpes på salg!!
Har ikke fått tatt bilde av Ben med den på,han ville ikke prøve den heller,men vi fikk den på han,må jo prøves!:)
Vi hadde med mormor som en hjelpende hånd:)
Det ble jammen i meg en jakke på snuppa også(bursdagspresang.)Det var en igjen og den var rålekker.Den er varm og den skal være vanntett,husker ikke vannsøylen i farta.Og hun trang ny jakke,hun har vært gjennomvåt med den jakken hun har brukt i det siste.Hun vil ikke ha høstdress,så hun bruker overtrekksbukse og jakke nå på høsten.Om vinteren bruker hun så klart dress,og dressen hun fikk til bursdagen sin i fjor passer i år også!

Vi spiste på Mc Donalds og koste oss.Ungene var litt høyt og lavt en stund,men det var ingen klaging eller noe.


På en liten biltur!


Snuppa med den nye fine,lilla jakka!


Lillebror!

Kan vel ikke sitte så sent oppe i kveld,vet jo ikke hvor tidlig jeg må opp i morra….

Må bare fortelle hva Jessica sa i dag.Jeg var på badet og hun ropte høyt:”Hjelp,Bongo(kaninen)tar livet av meg!!”Bongo hadde hoppa opp i sofan og prøvde å ta maten hennes,haha!!


Hva syns du om og stille klokka??

Den lysende broen

En hektisk uke på jobb er over og jeg er glad det er helg!Men igjen så er jeg glad for denne erfaringen jeg får med meg på veien.Om en uke blir jeg helt alene med ansvaret da sjefen min skal være borte i to dager,hjelpes!!
Men jeg tror det går bra også.Klapp på skuldra til meg etter en grei gjennomført uke…

Småtassene var nok også glade for at det var helg,håper ikke de våkner tidlig i morgen,er jo så mørkt om morran.
Fikk høre en artig historie om Benjamin da jeg henta de i dag.En av de ansatte sa at her lukter det bæsj til Ben og kameraten hans som lekte ute.Så spurte den ansatte om hvem som hadde bæsja!?Benjamin hadde svart Thomas og pekt på kameraten sin.Så Thomas hadde blitt med inn for å skifte,men neida det var Benjamin som hadde gjort det…luring!!!


Ikke alltid like lett å ta bilde av småtassene:)


Tøffen!!

Jeg fortalte for litt siden at barna har Dunderly som tema i barnehagen nå i høst.Jessica har blitt så forelska i Moi,en av figurene.paps bestilte Moi til henne og i dag dukka den endelig opp i postkassa.
Vi får se hvor lenge den blir populær hos henne,hun er veldig glad i kosedyr,men det er så klart Ape som er den kjæreste.Men hun har alltid en som er favoritt nummer to også,og akurat nå er Moi nummer to.


Her er Moi!

Det ble fredagstaco i dag og etter at den var spist dro Jessica og jeg på en kveldstur.Jeg hadde lovt henne å dra for å kikke på Gamlebrua her i byen.Den lyser i mørket og er kjempeflott.
Vi parkerte bilen på Rema og gikk bortover på gangveien langs vannet.Jessica syns det var litt skummelt med vannet når det var mørkt.Men broen var kjempeflott!!
Bildet ble desverre litt langt unna siden jeg tok med iPhonen(noen som vet om jeg får zooma med den?)


Den lysende broen.Kjempefint!


Er barna dine glad i kosedyr??

Hva skjer,ingenting!

Hva skjer,absolutt ingenting;)
Men det har vært fint vær,mildt og behagelig!Men det er helt feil at julebrus,pepperkaker,julemarsipan osv er i butikkene allerede.Det er for tidlig!(ungene har fått lurt til seg en boks med pepperkaker,hrmf!)
I fjor da vi skulle handle inn til jul var julebrusen utsolgt,hallooooo!!!!Det er to måneder til jul,heldigvis,men jeg får begynne å hamstre julebrus;)


“Få en kos da lillebror!”


Jessica med sin aller kjæreste og beste venn Ape <3

Etter barnehage og jobb har vi bare vært her hjemme.Jessica og paps har tatt ned trampolina,Benjamin har sett på tv(tv slave.)
Bongo(kaninen) ble helt over styr da ungene fikk noen pepperkaker(fortsatt for tidlig med juleting.)Bongo hoppa opp i sofan og prøvde å stikke av med pepperkakene:)


Bongo jakter på noe godt:)


Go’gutten <3

Skjer det noe hos deg??

Hvem skrudde av lyset?

Det var en liten gutt som ble veldig lei seg på morgenen i dag da han ikke hadde fått med seg yoghurt i matboksen.De har som regel med seg en liten yoghurt eller drikkeyoghurt hver dag sammen med brødskiver til frokost.
Tårene rant og han var lei seg,uff….
Da jeg hadde kommet på jobb fikk jeg meldig og bilde fra barnehagen at han var blid og fornøyd igjen:)


Bilde fra barnehagen:)

Det har jo blitt “varmt” ute igjen,da jeg dro fra jobb var det 13 grader ute.Dro hjemmom for og bytte jakke før jeg skulle hente ungene.Veldig mørkt var det,strømmen hadde gått.
Da jeg kom i barnehagen var det like mørkt der.Noen lurte på hvem som hadde skrudd av lyset,hihi:)Så da var det bare å fomle i mørket etter tingene til ungene.
Veldig flaks at vi skulle spise middag hos foreldrene mine,og vi spiste noe som er en av mine favoritter som mamma lager.Poteter,spaghetti,bacon og hvit saus,nam!!!

Benjamin har fått litt hard medfart i barnehagen i dag stakkar,men det gikk heldigvis bra!


Vann!!

Og jeg har vært hos frisøren igjen,var ikke helt fornøyd med klippen jeg hadde.Hun er veldig grei hun jeg er modell for,så da fikk jeg klipt meg litt til.
På vei hjem stoppa vi på butikken og kjøpe yoghurt(viktig!)Og ungene panta flasker.
Og vips så var det kveld!


Småtassene handler:)

Hva hadde du til middag??

Jobb og utdanning

For et guffent vær det har vært i dag,og det er alt for mørkt!!Ikke rart man er trøtt!Jeg har lagt meg tidligere enn jeg pleier i det siste,er sliten etter jobben.
Jeg har litt mer og gjøre og endel andre ting som gjør at dagen går superfort!Jeg blir sliten ja,men er veldig glad for denne muligheten.
Jobber som vanlig som stuepike på hotell,ingen superfancy jobb,men jeg tjener penger og det er det viktigste(ønsker meg ny jobb til jul!)
Men nå jobber jeg som husøkonomassistent,er vikar for hun som jobber som det til vanlig.Ikke mye jeg sitter stille i løpet av dagen,er på beina fra jeg kommer til jeg går.
En veldig fin erfaring og få med seg.Skal være vikar for henne i 6 uker og igjen utpå våren tror jeg.
Som utdanning har jeg videregående skole allmennfaglig og etter det gikk jeg på reiselivslinje.Det ble plutselig litt om meg det,jaja….ikke alt dere vet om meg heller:)

Lillebror ble kjørt i barnehagen alene siden Jessica var på overnatting hos mormor og morfar.Hun har tatt bussen til byen med mormor for å klippe seg og ble kjempefin som vanlig.
Henta Benjamin først før vi kjørte og henta storesøster.Benjamin er en vilter gutt i barnehagen.I dag hadde han fått noen nye blåveiser i panna.”Han er ikke en av de roligste” sa en av de ansatte.Og tenk det overrasker meg ikke:)


Rosa prinsesseparaply er kult!!

Jessica hadde storkost seg på overnatting og ville helst sove en natt til.Men det kommer flere muligheter.Godt med en fridag nå og da.Neste år får hun ikke den muligheten for da går hun på skolen.


Nyklipt frøken:)


En liten røvergutt;)

Det ble en liten oppdatering fra dagen vår.Nå skal jeg legge meg og sove helt til våren….hihi:)

Hva jobber du med og åssen utdanning har du??