Julebord i barnehagen

I dag var det duket for julebord på avdelingen til Benjamin i barnehagen.
De skulle dekke langbord og kose seg med julemat,og alle skulle pynte seg!Lillebror ble en ordentlig kjekkas i finstasen sin.Skulle ønske jeg var flue på veggen i barnehagen i dag:)
Jessica har hatt vanlig dag,de har pynta pepperkaker og kosa seg.Storesøster ville ha små musefletter i dag,ble så søt atte:)Hun vil gjerne pynte seg hver eneste dag,og det er jo koselig!:)
Benjamin hadde kost seg med julematen,spist ribbesvor og greier,hihi:)Da jeg kom for å hente var han ute og kosa seg i snøen,ja for det begynte og snø!Har ikke akkurat kommet noen mengder,men det ble litt lysere!


Fineste lillebror!

Kooos!

Musefletter er så søtt!

Smaker på snøen…

Etter jobb og barnehagen måtte vi på butikken og handle inn til “kalaset” i morgen.Pølser,pølsebrød,lomper og drikke har blitt kjøpt inn.
Småtassene var superflinke på butikken midt i den værste tiden og handle på,en fredag etter klokken 16.Litt urutinert,men når man ikke har tid ellers så blir det sånn.
Jeg har ordna godisposene og resten må ordnes i morgen.


Godisposene er klare!

Ellers så går ting min vei for tiden.Har fått tidenes skryt på jobben i dag og det er bare så herlig og høre fra sjefen:)Jeg smiler og svever på en rosa sky,æsj for noe kliss og skrive,blæh!!!!
Men ja,jeg er stolt av meg selv,og det er det lenge siden jeg har vært….

Ha en strålende kveld!!

“Sinnasnekkern!”

Lillebror så ut som en liten sinnasnekker da han ble levert i barnehagen i dag.Han var ikke sinna altså,men gjorde seg til da jeg tok bilde av han.
Det går så fint og levere de og det er så deilig.Ingen som gråter eller tuller.Har jo hatt våre perioder med gråt og tull ved levering.


“Sinnasnekkern!”

Etter jobb og barnehage har vi vært sløve,barna så på tv og lekte og jeg sovna nesten på sofan.Slitsomme dager på jobb så litt gåen er jeg etter middag.
Før vi fikk barn sovna jeg alltid på sofan etter jobb.Skulle ofte på trening,men rakk alltid en powernap!
Når klokka er 19 her i huset så våkner liksom ungene opp.Da løper de som gale rundt i huset og herjer med hverandre.


Gøy og herje!


Tull og tøys på badet før leggetid:)

Hva gjør dere nå som kveldene er så mørke??

Julekort

I dag gikk det lekende lett og få opp ungene,jeg spilte The Fox på telefonen,fnis…
De ble levert i barnehagen og jeg dro hjem igjen,endelig en fridag!Er heldigvis bedre i dag med tanke på bihulebetennelsen,så penicillinen virker!
Jeg slappa av litt hjemme før jeg dro til byen for og ordne litt av hvert.


Haha…røvere!!!

Dro til byen med mamma.Fikk handla inn litt stæsj til bursdagen,papptallerkner,godisposer osv.Billig på Nille!Ser på forskjellige blogger at så mange kjøper ting fra noe som heter Partydesign,blir ikke det veldig dyrt??Kikka litt på Ebay,men det ble også dyrt.
Mamma hadde handla med litt godis fra Sverige til å ha i posene til barna som kommer i bursdagen.
Det er jo en “højdare” i bursdager,godispose når de går hjem:)
Det var en leser som lurte på tips til bursdagsfest.Jeg er ikke den rette og spørre.Jeg syns det enkle er det beste.Her blir det pølser med brød eller lompe. Blir ikke så mange kaker.Har sett i bursdager vi har vært i at kakene omtrent ikke blir rørt.Så da er det ikke nødvendig med flere forskjellige syns jeg.
Hos oss blir det en sjokoladekake og muffins,det er stort sett det barna liker.Lurte litt på om de skulle få is,men det blir for mye søtt.
Når pakkene skal åpnes tror jeg vi tar flasketuten peker på.Så leker jo barna masse og vips så har det gått to timer,rekker nesten ikke og presse inn noe mer.Tipper det blir supergøy!!!!

Fikk også handla pentøy til Benjamin.Han har ikke noe pent og ha på seg,og på fredag er det julebord på avdelingen til Benjamin og de skal pynte seg.
Så er det bursdagen til storesøster og julaften,kjekt med pentøy!
Det ble skjorte,vest og bukse fra Name it.

Henta småtrolla litt tidligere i barnehagen,fikk det for meg at jeg måtte ta bilder til julekort,og det måtte jeg ta før det ble mørkt!
Fant frem julelykter og nisseluer.De fikk hver sin lykt og jeg tok noen flere bilder.Noen ble fine,noen ikke fult så fine,hehe:)
Har ikke helt bestemt meg for hvem jeg skal bruke på julekorta ennå.
Her er et par smakebiter…

Hvordan syns du bursdagsselskaper skal være for barna??
Har du tatt bilder til julekort??

Tidagerskur…

Jaja…det ble en tidagerskur på meg,tidagerskur med penicillin.4 tabletter om dagen,kjempekos!!!Det kjentes litt bedre ut på morran i bihulene,men etter en time på jobb var det like aua!!Fikk legetime til lunsj og mine mistanker var rett,bihulebetennelse.
Jobba resten av dagen,var vondt som f…men med paracet så gikk det greit.Og jeg tipper at penicillinen funker rimelig kjapt!


Småtassene:)

Etter middag dro paps avgårde med Benjamin for å klippe håret hans.Jessica så på tv og jeg dubba av ved siden av henne.Sliten mamma med bihulebetennelse-ingen god kombinasjon.
Godt jeg har fri i morgen,men ingen tid til avslapning.Må begynne og ordne til lørdagen,da er det kalas for snuppa!!!


Fin nyklipt gutt:)

Nå skal jeg bare slappe av under pleddet mitt,har jeg noe godis også kanskje…fnis….

Hva driver du med akkurat nå??

Jeg mistenker…

Nå har jeg snart vært forkjøla i to uker,er fortsatt potte tett og med “nesestemme.”
Siden torsdag eller fredag har jeg hatt vondt i hodet,eller ikke i hodet men over øynene.Er helt øm og det er skikkelig vondt så jeg må ta paracet.
Etter jobb og middag sovna jeg på sofan og hadde dundrende vondt,om det er like ille i morgen ringer jeg legen for nå mistenker jeg bihulebetennelse.Har hatt dette de siste tre årene til omtrent samme tid,første gang jeg fikk det var jeg gravid med Benjamin og fikk ikke noe for det,vi snakker skikkelig pain!!!!
De andre gangene har jeg fått noe og det har heldigvis godt over.
Enten er det borte i morra eller like ille….


Snuppa har perla seg sløyfe til håret:)


Kooooos!!!

Så sånn er det her.Føler jeg har hatt sirup i rompa på jobben…bah!!!!

Har du hatt bihulebetennelse??

Søndag

Har ikke noe “vettugt”og skrive om i dag.En søndag som går i glemmeboka med barn som har vært elleville og Jessica som sier at øra hennes ikke vil høre.
Sånn er det her for tiden,en snart 5 åring som ikke hører…sukk….
Tok med meg ungene innom jobben en liten tur,og de fikk løpe fra seg i korridorene.Så var vi en liten tur innom foreldra mine.
Nesten synd det ikke er snø,da hadde det vært litt mer å finne på ute.Ser ikke ut som det kommer noe snø heller.Jaja,det får komme til jul,greit det og.


Gøy og hoppe i sofan!

Benjamin og paps har leika med tråkkemaskinene sine.Paps har en stor og Ben en litt mindre,fjernstyrte.Leker for store og små:)
Storesøster kjører også.
De må prøves ute når snøen kommer!


Stas med fjernstyrt tråkkemaskin!!

Nå skal jeg finne fram smågodtposen og se et par episoder av Home & Away:)

Hva har du gjort i dag?

Årets bursdags og julekjole!

Puh,for en dag!!Travelt som fy på jobben.Men jeg har sagt det før,jeg liker det og er så glad for at jeg har fått denne muligheten til og vikariere som husøkonomassistent:)
Det går veldig fint og jeg har fått masse positive tilbakemeldinger,klapp på skuldra til meg!;)

Tilbake til overskriften.For to måneder siden eller mer bestilte jeg en nydelig kjole til Jessica som hun skulle få til bursdagen sin,eller til den dagen hun skulle ha barneselskap.
Kjolen er fra Memini og har hengt innerst i skapet mitt  og “samla støv.”Jeg har vært flink til og holde den hemmelig for Jessica,men i dag “sprakk” jeg.Det er jo bare en uke til barneselskapet så jeg har vært flink,fnis….

Frøkna ble så klart helt betatt av kjolen og den måtte prøves.Så dette er årets bursdags og julekjole!:)
Sorry for dårlig bildekvalitet,men kameraet mitt er ikke det aller beste.Jeg får ønske meg et lite kompaktkamera til jul.


Årets jule og bursdagskjole!:)

Da mangler jeg et juleantrekk til lillebror.Men det finner jeg nok,en fin bukse og genser med vest til eller noe.Men jeg har så klart ikke noe og ha på meg,haha:)Veldig typisk!
Sånn var den dagen,var sent hjemme.Vi spiste taco og ungene har sett på tv og styra med sitt.Noen rampestreker har det også vært,lillebror hadde tegna på iPaden mens han var alene på rommet…og på teppet…
Jessica har aldri tegna på møbler eller ting,så dette er nytt for oss.Men han skjønte at han hadde gjort noe galt og heldigvis fikk vi det vekk.


Fineste lillebror:)

Har du begynt og tenke på juleantrekk??

Tøff på håret!?

Så var det helg da,men ikke helt ennå,jeg skal jobbe i morgen også,det har vært en laaaang uke.Bra at ukene flyr,da er vi snart på god vei mot lysere tider.Julen har jeg ikke tenkt på engang….
Men en annen ting,jeg ser at stadig flere finner fram julepynt og andre juleting.Er det ikke litt tidlig??Det er advent om en uke.Her kommer det ikke fram så mye som en julepynt før 20 desember,blir jo lei lenge før jul.Må jo kose seg med advent først,så kommer jula.
Da jeg var lita ble det ikke pynta før 22/23 desember,det var koselig det,og da var det jul i huset.Adventslys osv var så klart framme.Men husker hvor spennende det var de dagene like før julaften når pynten kom fram:)
Sånn vil jeg også ha det.Men så klart,alle får gjøre som de vil.

Ungene har kosa seg med prosjektavslutning i barnehagen i dag.Og da var det fest!!De har hatt om monstrene i Dunderly,og Jessica har forelska seg helt i Moi som jeg har fortalt om:)
De hadde iallefall storkosa seg!Da jeg henta de var frøkna ute,hun og noen andre jenter storkoste seg i kulda.Nesten dumt at det ikke er snø,men det kan komme til jul;)


Koser seg ute:)

Jeg har hatt litt egentid i dag.Vært hos frisøren min,sitter modell ennå og nå var håret alt for “langt!”hehe!!Jeg barberte det rett og slett på sidene og bak,12 mm.Og det er”langt” på toppen.Syns det er tøft jeg,og jeg er knall fornøyd!!
Det er helt meg føler jeg,litt “bad girl!”Fnis…..


Ny sveis!

Knoll og Tott var hjemme med paps imens,spiste middag,lekte og så på tv.Nå er det snart natta på meg også ser jeg:)


God helg fra Knoll og Tott;)

Liker du langt eller kort hår??

Kontroll på sykehuset

Jeg har vært på jobb i bare noen timer i dag,måtte bestille tøy og litt andre ting før jeg dro hjem til barna som har hatt fri fra barnehagen i dag.Paps var så klart hjemme med de.
Benjamin hadde time på barneavdelingen på Drammen sykehus.En time for og sjekke hvordan det går med han og astmaen.Dere som leser bloggen husker sikkert at han var kjempesyk i vinter og lå flere dager på sykehuset med lungebetennelse og astma.
Det virker som han har infeksjonsutløst astma.Altså at han kan bli kjempesyk av en liten forkjølelse.Vi begynte på forebyggende medisiner i september etter en medisinfri sommer.
Enn så lenge har det godt bra,bank i bordet og alt det der.Krysser fingrene for en bra vinter.Dette er noe han kan vokse av seg,takk og lov!!
Han måtte så klart sitte i den fine lekebilen inne hos legen,kan ikke gi fra seg den,fnis:)
Han ble veid,men måle seg ville han ikke,og jeg som var så spent på lengden,bah!!!!Vekta viste 16,5 kg.


Denne bilen er alltid stas og kjøre rundt i på sykehuset:)

Middagen tok vi på Mc’ern.Lillebror storkoste seg,men søster viste seg fra sin mindre sjarmerende side,off!!Sånn er det,alt er jammen ikke fryd og gammen hele tiden,og barna kan slå seg vrange  når som helst og hvor som helst.Akkurat som en tidsinnstilt bombe,fnis…
De har storkost seg etter at vi kom hjem,sett på hver sin film som de fikk(før søster viste sin mindre sjarmerende side.)
Jessica koste seg med Lego Friends film på rommet og Ben så Brannmann Sam som er helten for tiden.Og Jessica har begynt og like Lego Friends,har et “sett” med Lego av det.Kanskje hun får litt av det til bursdagen sin?!

Bestemor kom en liten snartur for og se barna.Men de var i sin egen lille “filmverden.”


Nye filmer!


Lillebror koser seg på Mc’ern:)

Filmmys i senga:)


Har dine barn noen favorittfilmer??

Foreldrekaffe og vinner av Barbie giveaway:)

Plutselig var det iskaldt,hele 8 minus da vi dro på morran i dag,brrr!!!Godt jeg har en god og varm jakke!
Gikk tidligere fra jobb i dag,skulle på foreldrekaffe i barnehagen,det er alltid koselig!Var på gruppa til Jessica i dag.De hadde framføring om prosjektet sitt som har vært monstrene fra Dunderly.Flinke barn som sang og dansa.
Det er foreldrekaffe på gruppa til Benjamin  imorgen,men da er vi på sykehuset.Lillebror skal sjekke astmaen sin.


Kos på foreldrekaffe i barnehagen:)

“Titt-tei!”

Ellers har det vært en sløv ettermiddag.Ble så trøtt og sliten at jeg kunne sovna før ungene,fnis…Blir tidlig kvelden i dag.


Småtassene i fine pysjer fra Ebay:)

                                                                         Vinner av Barbie giveaway!

Jeg har trukket en vinner av Barbie giveawayen og den heldige vinneren ble Kari!!!Vel fortjent siden datteren akkurat har operert magen og snart har bursdag!:)
Send meg adressa di på [email protected]

Har du vært på foreldrekaffe i barnehagen i det siste??